Cukrászda
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Rin - Chris
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.07.30, 22:31 | Üzenet # 626 |
 Yaoista
| - Rendben. *Mosolyodom el rajtad, olyan kis cuki voltál.* - Majd ott kitaláljuk és amit szeretnél, valami kényelmeset. *Nekem most nem nagyon volt kedvem puccos étteremhez, szóval valami egyszerű helyre akartalak vinni.* - Mi lenne, ha elmennék vacsira hamburgerezni? *Kérdezem mosolyogva.* - Utána mozi, aztán sétálunk egyet. *Cirógatom meg a pofid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.07.31, 10:49 | Üzenet # 627 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Akkor kimonót, ha nem baj.*Mondom édesen, hiszen abban érzem magam a legjobban.* - Hamburger?*Már hallottam róla és láttam is, de azt se ettem.* - Oké benne vagyok, jujj de jó lesz.*Mosolygok ezerrel és megcsókollak, majd felpattanok.* - Akkor készülünk?*Kérdezlek olyan vagyok, mint egy kis gyerek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.07.31, 11:22 | Üzenet # 628 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom a kimonón.* - Tudod szerelmem, hogy imádom rajtad, mert nagyon illik hozzád... *Cirógatom meg az arcod.* - De most egy farmer és valami fölső jobb lenne. Nagyon megnéznének és tudom, hogy nem szereted. *Csókolok a nyakadba.* - De ha hazaértünk, felveheted nekem. *Vigyorgok.* - Igen, készüljünk. *Megyek én is öltözni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.07.31, 11:31 | Üzenet # 629 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Mosolygok, majd a folytatásra felsóhajtok.* - Igazad van valahogy csak kibírom.*Sóhajtok fel, de most a csókra.* - Mindenképpen.*Kuncogok, majd felöltözök és azért a farmer is nagyon jól mutat rajtam. A hajam összekötöm, majd kimegyek hozzád.* - Biztos nem áll furán?*Tényleg furcsán érzem magam benne, hiszen tényleg kimonót hordok vagy szakácsruhát, de azt szeretem.* - De dögös itt valaki.*Mérlek végig.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.07.31, 23:24 | Üzenet # 630 |
 Yaoista
| - Tudom, hogy nem szereted. *Cirógatom meg az arcod. Ahogy kijössz, hirtelen megszólalni se tudtam.* - Nagyon jól nézel ki... *Megyek oda hozzád. Én is elég jól festettem, pedig egyszerűen voltam felöltözve.* - Gyönyörű vagy. *Csókollak meg és megmarkolom a feneked.* - Tudod... a farmer olyan szépen kiemeli a kerek kis popsid. Imádom. *Kuncogtam.* - Köszönöm... *Mosolyodom el.* - Melléd kell is...
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.08.01, 00:16 | Üzenet # 631 |
 Yaoista
| *Nem értettem mi a baj, de ahogyan folytatod elmosolyodom.* - Köszönöm szépen, te meg szívdöglesztő.*Suttogom az ajkaid közé, a popsimra meg felnyögök halkan.* - Hmm akkor lehet többször fogom felvenni és a végén még megszeretem.*Kuncogok, de érted megérte.* - Ahogyan melléd is.*Cirógatom meg az arcod.* - Olyan vagy mint egy modell vagy egy filmcsillag.*Mondom édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.08.01, 07:30 | Üzenet # 632 |
 Yaoista
| - Kényelmetlennek érzed? *Nem tudtam elképzelni, hogy valakinek egy sima farmer nem jó.* - Édes vagy és dögös. *Csókolok a tenyeredbe.* - Hidd el te is... most hogy belegondolok, emlékeztetsz is egy modellre, de nem jut eszembe a neve... neki is ilyen fehér haja van. *Elmélkedem, de nem jut eszembe a neve.* - Rokonod talán? *Kérdezek rá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 13:25 | Üzenet # 633 |
 Yaoista
| - Picit, de nem olyan vészes.*Nyugtatlak meg.* - Köszönöm.*Mosolyodom el, de ez egy pillanatra eltűnik.* - Nem ismerek semmiféle ilyen modellt és egy rokonom sincsen.*Förmedek rád, de nem szándékosan.* - Mehetünk?*Kérdezlek és azért még ez egy fájó emlék azért.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 20:21 | Üzenet # 634 |
 Yaoista
| - Majd rád idomul, akkor jobb lesz. *Puszillak meg. Nagyon meglepődtem azon, ahogy reagáltál.* - Bocsi, nem akartam rosszat mondani. *Még sose reagáltál így. Nagyon meglepő volt.* - Igen, persze, de biztos van kedved? *Feszültnek tűntél. Finoman megfogtam a kezed, majd adtam egy csókot a kézfejedre.* - Nyugi, édesem. *Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 21:20 | Üzenet # 635 |
 Yaoista
| - Oké.*Mosolygok. Ahogyan bocsánatot kérsz, akkor kapcsolok.* - Sajnálom édesem, én nem akartam bunkó lenni.*Térek vissza.* - Igen van kedvem.*Bólintok és megcsókollak.* - Most nem akarok róla beszélni jó? De majd fogok egyszer ígérem.*Mondom a csók után.* - Nincs harag?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.08.06, 19:40 | Üzenet # 636 |
 Yaoista
| - Nem voltál. *Pusziltalak meg.* - Akkor jó. *Csókod viszonozom.* - Nem kell szívem, nem is azért mondtam. *Ölellek magamhoz.* - Dehogy van. Tényleg nem akartam érzékeny dologra tapintani. Majd elmondod egyszer. *Adok egy finom csókot a homlokodra.* - Na menjünk. *Szépen el is indulunk. Elmegyek egy hamburgereshez és szépen kiszállunk. Bent leülünk.* - Szólj, ha választottál. *Cirógatom meg a pofid, én már tudtam it fogok kérni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.08.10, 09:32 | Üzenet # 637 |
 Yaoista
| - Olyan elnéző vagy velem.*Suttogom, mert tényleg bunkó voltam veled.* - Mindent elfogok mondani.*Bújok hozzád.* - Oké.*Bólintok és azért visszajött jó kedvem, melletted nem nehéz.* - Tetszik a hely.*Pillantok körbe, majd az étlapot kezdem el nézni.* - Segítenél? Nem ismerem ezeket.*Motyogom, olyan kis égőnek érzem magam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.12, 08:41 | Üzenet # 638 |
 Yaoista
| - Mert képtelen vagyok rád haragudni, na meg inkább megleptél. *Nem hittem, hogy tudsz így gondolkozni.* - Jól van kicsikém. *Szorítalak magamhoz.* - Örülök neki, hogy tetszik.* - Persze. *Annyira cuki voltál. Szépen elmagyaráztam türelmesen, hogy mi micsoda és milyen ízű körülbelül.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.12, 10:32 | Üzenet # 639 |
 Yaoista
| - Pedig hidd el messze se vagyok én olyan jó.*Jegyzem meg, de többet nem akarok róla beszélni.* - Köszönöm.*Bújok még hozzád.* - Tudtam, hogy tetszeni fog.*Mondom édesen, majd amikor elmondod mi mi akkor választok. Jól elbeszélgetünk és már tényleg jó a kedvem, majd amikor megjön a kaja és belekóstolok nagyon ízlik, már amennyire egy vámpírnak ez lehetséges. * - Nagyon finom.*Eszem tovább kicsit malac módra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.08.13, 12:17 | Üzenet # 640 |
 Yaoista
| *Nagyon cuki vagy, ahogy eszel, mint egy igazi kismalac, de nem jegyzem meg, csak mosolygok rajta.* - Nagyon cuki vagy. *Törlöm le az állad, mielőtt összecsöpögteted magad. Persze ilyet nem lehet kulturáltan enni.* - Imádlak kicsikém. *Kuncogok.* - Meg akarod kóstolni az enyémet? *Kérdezem mosolyogva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.08.13, 13:01 | Üzenet # 641 |
 Yaoista
| - Köszi.*Mosolygok.* - Ohh enni se tudok bocsika.*Nevetek fel.* - Én is téged.*Küldök egy puszit.* - Naná.*Eszek bele.* - Ez is finom, majd legközelebb ilyet is eszek, sőt mi is csinálhatnánk, ha benne vagy.*Mosolygok és én is megkínállak.* - Mit fogok nézni?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.08.13, 20:51 | Üzenet # 642 |
 Yaoista
| - Ezt nehéz elsőre, meg amúgy se lehet valami rendesen, látod? *Mutatom én is a kezem, ami csupa trutyi volt. Pusziküldésedre elnevetem magam, de elkapom.* - Persze, amit szeretnél és csinálhatunk is. *Elfogadom és megkóstolom a tiédet is.* - Nagyon finom. *Legszívesebben megcsókoltalak volna.* - Még nem tudom, majd megnézzük mit játszanak és kiválasztjuk, oké? *Ajánlom föl.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.08.14, 12:48 | Üzenet # 643 |
 Yaoista
| - Igen látom.*Kuncogok, azért megnyugtató, hogy te se tudod normálisan enni.* - Megbeszélve.*Mosolygok.* - Szerintem is.*Eszek tovább.* - Oké, már nagyon várom.*Mosolygok és be is falom a hamburgert.* - Ez nagyon finom volt.*Simogatom meg a pocimat.* - Valami desszert, azért még befér, hagytam helyet.*Mondom édesen, majd odahajolva adok egy röpke csókot, nem bírtam ki.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.08.14, 23:04 | Üzenet # 644 |
 Yaoista
| *Olyan édes voltál.* - Óóóh, el se hiszem, hogy benyomtad az egészet. Hova fér beléd ennyi? *Kuncogok rajtad, persze én is betermeltem.* - Szóval édességnek van... hmm... mit szólnál egy fagyi kehelyhez? *Kérdezem, de már intettem is és kértem neked egyet. Csókod természetesen viszonoztam, sejtettem, hogy nem fogod bírni és őszintén én se nagyon.* - Örülök, hogy eljöttünk. *Simítok a kezedre és kézfejed cirógatom. aztán meghozták a csodát neked. Minden volt rajta, amit csak kívánni lehetett.* - Tetszik?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.08.15, 10:11 | Üzenet # 645 |
 Yaoista
| - Nem tudom.*Kuncogok, régen is nagyon jó evőkém volt, csak ugye most nem úgy lakom jól vele.* - Imádom a fagyit, én is szoktam csinálni, akár lehetne majd nálad is. Vannak jó receptjeim.*Mosolygok.* - Én is nagyon.*Felemelem a kézfejed és adok rá egy csókot, majd amikor megjön a kehely felcsillannak szemeim.* - Nagyon.*Bele is eszek, de az egyik kezemmel fogom tied.* - Nagyon finom kérsz?*Kérdezlek.* - Nagyon szeretlek.*Mosolygok rád lágyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.08.16, 23:06 | Üzenet # 646 |
 Yaoista
| - Ezen még nem gondolkoztam, de nem rossz ötlet. *Cirógatom meg a pofidat. Meglepett a kézcsókod, még sosem csináltad előtte. Nem bántam, hogy fogod a kezem, én cirógattam is a tiéd.* - Egy falatot. *Bekapom a falatot, amit nyújtasz.* - Finom nagyon, de biztos nem olyan jó, minta a tiéd lenne. *Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.08.20, 11:24 | Üzenet # 647 |
 Yaoista
| - Tényleg? De jó.*Mosolygok, nem akartam beleszólni azért a munkádba.* - De édes vagy.*Annyira jól esik és tudom, hogy nem viccelsz.* - Nem volt rá panasz és majd fejlesztem a tudásomat.*Meg azért már egyre jobban haladok a korral.* - Köszönöm, hogy megbízol bennem.*Mosolygok.* - Nagyon sokat jelent.*Utána el is kezdem mondani, hogy a recepteket és hogy mikre gondoltam és csak mondom és mondom igen lelkesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.08.23, 20:46 | Üzenet # 648 |
 Yaoista
| - Azt sejtettem és helyes. *Annyira cuki voltál itt a nagy magyarázásba.* - Ez nem is kérdés. *Cirógatom meg a pofidat. Csöndesen hallgatom, ahogy karattyolsz. Imádtalak hallgatni, mindig olyan kis lelkes és szorgalmas voltál.* - Nagyon aranyos vagy. *Mosolyodom el. Finoman az arcodra simítok és megcirógatlak.* - Tényleg szerencsés vagyok, hogy találkoztam veled...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.08.24, 12:27 | Üzenet # 649 |
 Yaoista
| - Köszi.*Mosolyodom el.* - Ahogyan én is, hogy veled.*Mosolygok és a kezedre simítok.* - Szeretlek nagyon.*Boldogságtól majd kicsattanok.* - Na most már tényleg jól laktam.*Mondom miután a fagyit is befaltam.* - Azért vicces, hogy többet ettem, mint te.*Nevetek fel.* - Azért egy kis séta jót fog tenni, este meg úgyis ledolgozzuk.*Vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.08.27, 23:00 | Üzenet # 650 |
 Yaoista
| - Én is téged. *Mosolyodom el, annyira jó volt ilyen boldognak látni téged.* - Akkor jó. *Kuncogtam és megcirógattam a pocidat.* - Jó, a fagyi más. *Nevetek veled.* - Elsétálhatunk a moziba, ha van kedved. *Mondom kedvesen.* - Aztán majd visszajövünk ide, nincs messze. *A kocsi megvár minket.* - Mit szólsz? Egyébként én hagytam helyet a popcornnak. *Kacsintok.*
|
|
| |