2025.07.20, Vasárnap, 01:17
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrászda
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Rin - Chris

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.11.10, 19:36 | Üzenet # 51
Yaoista
- Akkor téged könnyű egy ilyen helyen boldoggá tenni. *Kuncogtam el magam.* - Miért csak nekem? *Kérdezek vissza kíváncsian.* - Örülök. *Mosolyodtam el és teljesen felvillanyozódtam.* - Szerintem nem kell. Szép vagy. *Mosolyodom el.* - De én azért átöltözök... *Nézek végig magamon, mert még a munkaruhámban voltam és mindenem csupa folt és trutyi volt.* - Szeretnél feljönni? Itt lakom a cukrászda fölött. *Mosolyodom el.* - Gyorsan átöltözök, aztán mehetünk is, ha benne vagy.

MioDátum: Vasárnap, 2013.11.10, 19:51 | Üzenet # 52
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Az biztos.*Mosolygok.* - Szerintem nem kell bemutatni az embereket, bár lehet mára már fejlődött a világ.*Gondolkodom el, majd csak megrázom a fejemet.* - Köszönöm.*Mosolygok.* - Persze, ha nem zavarok.*Mondom, majd megiszom a teát.* - Mehetünk, ha gondolod. Csak nem az öcsédhez megyünk?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.11.10, 20:00 | Üzenet # 53
Yaoista
- Ugyan, az emberek többsége csak irigykedik, ha valai különleges. *Mosolyodom el, bár kicsit furcsa volt ez a megszólalásod.* - Ha zavarnál, nem hívnálak. *Fogom meg a kezed és elindulok a lépcsőkhöz. Ott előre engedlek.* - De. *Kuncogtam.* - Ott legalább tudom, hogy jó a kaja. *Mosolyodom el. Kinyitom az ajtót, majd betessékellek.* - Érezd magad otthon. *Mosolyodom el.* - Le is zuhanyzom, mert árad belőlem a süti illat. *Mosolyodom el.* - Nyugodtan nézz szét. *Mondom kedvesen, majd bemegyek a fürdőbe és elkezdek zuhanyozni. Körülbelül negyed óra múlva jövök ki, de csak egy törölköző van a derekam körül.* - Ne haragudj, hogy megváratlak.

MioDátum: Vasárnap, 2013.11.10, 20:14 | Üzenet # 54
Yaoista
- Igen ezt már említetted, de tudod mit igazad van.*Bólintok.* - Jogos, bocsi.*Kuncogok, a kezed finoman megfogom bár nagyon zavarba vagyok.* - Na igen ez sokat számít.*Mosolygok.* - Köszönöm.*Lépek be.* - Pedig szerintem finom az illatod.*Kuncogok, főleg a véred illata. biggrin * - Menj csak.*Bólintok és körbenézzek, de csak a nappaliba, nem akarok nagyon mászkálni. Amikor visszajössz odapillantok, de rögtön elkapom a tekintetem.* - Nem várakoztattál meg. Nagyon szép tested... khmmm akarom mondani lakásod.*Javítom ki magam, de már full vörös vagyok.*

Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.11.10, 20:47

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.11.10, 20:45 | Üzenet # 55
Yaoista
- Gondolom egy édességmániásnak tetszik. *Nevettem el magam még. Ahogy elkapod a tekinteted, elmosolyodtam. Elszólásodon elkuncogtam magam és odaléptem hozzád.* - Köszönöm... *Adok egy finom puszit az arcodra.* - Mindkettőt. *Kacsintottam.* - Mindjárt kész vagyok. *Megyek be a hálóba és felöltözök. Felveszek egy fekete inget, meg egy farmert, na meg befújom magam kis parfümmel. A hajam is belövöm kicsit, majd vissza kimegyek hozzád.* - Kész vagyok. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.11.10, 21:02 | Üzenet # 56
Yaoista
- Így van.*Kuncogok. A köszönőmre nem mondok semmit, a puszira, ha lehet még vörösebb leszek.* - Oké.*Bólintok.* ~ Komolyan ne legyél már ilyen béna~*Szidom magamat, amíg vissza nem térsz. Végigmérlek és hát remekül festesz.* - Jól nézel ki és az illatod.... mennyei.*Hunyom le egy pillanatra a szememet.* - Viszont, ha nem veszed sértésnek, a saját illatod legjobb.*Jegyzem meg, majd csak fejemre csapok.* - Ne is figyelj rám, menjünk együnk, akkor nem égettem magam a dumával.*Sóhajtok fel.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.11.10, 21:16 | Üzenet # 57
Yaoista
- Köszönöm. *Mosolyogtam rajtad, én remekül szórakoztam.* - Nem veszem. *Kuncogtam el magam.* - Ugyan, szerintem aranyos vagy. *Mosolyodom el, majd odamentem hozzád.* - Induljunk... *Fogom meg újra a kezed és kikísérlek, majd bezárok mindent, amit csak belehet. Utána az autóhoz vezetlek és kinyitom neked az ajtót. Miután beültél, beszálltam én is a másik oldalt.* - Egyébként... ha nem vagyok bunkó, megkérdezhetem mitől ilyen a kiejtésed? *Kérdezem kíváncsian.* - Olyan... régies. *Kötöm be magam közbe.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.11.10, 21:31 | Üzenet # 58
Yaoista
- Köszi.*Mosolygok.* - Oké.*Bólintok és hagyom, hogy megfogd a kezemet. A kocsiba kissé feszengve érzem magam mivel már láttam ilyet és ugye Darell is mesélt róla, de vele csak vonaton voltam. Be se kötöm és azért idegesen ülök ott.* - Kiejtésem?*Pillantok rád, majd elmosolyodom.* - Tényleg egy hogy is mondjam nagyon távoli helyről jövök, egy olyan helyről, mintha a múltba csöppennél a nagyon régi múltba.*Vallom be.* - Nem viccelek, hogy nekem sok minden új..... most ülök kocsiba is először.*Motyogom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.11.10, 21:52 | Üzenet # 59
Yaoista
- Értem. *Gondoltam valami tanyán vagy ilyesmin élhettél ezelőtt. A kocsin, viszont azért meglepődtem picit, de csak elmosolyodtam.* - Hát... éppen itt az ideje. *Mosolyodom el.* - Segítek... be kell magad kötni. *Kötöm ki magam és odahajolok, majd szépen megmutatom, hogy hogyan is kell.* - Tudom, nem a legkényelmesebb, de muszáj. *Mosolyodom el, de meglehetősen közel vagyok, majd visszaülök és én is beövelem magam.* - Ha tetszik, később kocsikázhatunk is. *Mondom végül.* - Na akkor indulás. *Szépen elindítom a kocsit, majd a belvárosba megyek. Szépen ki volt világítva minden, mivel már elég késő volt. Végül leparkoltam, kiszálltam, majd kinyitottam neked is az ajtót, miután segítettem, hogy kiszabadulhass. Bevezettelek az étterembe, majd kértem magunknak asztalt. Elég jól el volt osztva kis boxokra az egész, így el lehetett rejtőzni. Kicsit megnéztek téged, de nem feltűnően.* - Mindjárt jövök, két perc. *Mondom neked, miután helyet foglaltunk. Már ismertek így bementem hátra köszönni az öcsémnek, majd visszajöttem hozzád.* - Mit szeretnél inni?

MioDátum: Vasárnap, 2013.11.10, 22:09 | Üzenet # 60
Yaoista
- Igen.*Mosolygok.* - Köszönöm, hogy nem nevetsz ki, sokkal jobban érzem magam, nem annyira hülyén.*Könnyebbülök meg.* - Oké.*Bólintok, de hát igen csak közel van és az illatod csak beszívom, és elégé megnehezíted a dolgomat, mert a parfümöd nem nyomja el az illatod.* - Köszönöm és oké.*Bólintok és az idegességem el is múlik csak az izgalom marad meg.* - Gyönyörű minden.*Mosolygok édesen és nagyon élvezem az utat.* - Igazi úri ember vagy. Köszönöm.*Mosolygok és bármennyire zavarba ejtő élvezem, hogy így bánsz velem.* - Oké.*Ülök le és csak nézelődöm.* - Mondjuk igyunk valami vörös bort.*Mosolygok.* - Szép hely és tetszett nagyon a kocsikázás és az öv se volt zavaró. Nagyon jól érzem magam, csodás ez a nap.*Mosolygok édesen, pedig még semmi se történt.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.11.10, 22:17 | Üzenet # 61
Yaoista
- Ugyan... *Mosolyodom el, nem gondoltam, hogy olyan nagy dolog, hogy nem nevetlek ki.* - Örülök, hogy tetszik. *Mosolyodom el. A vörösborra csak bólintok.* - Jól hangzik. *Rendelek is egy üveggel magunknak.*  - Pedig még el se kezdődött az este. *Mosolyodtam el.* - Az öcsém azt mondta, hogy kísérleti nyulak leszünk, úgyhogy fogalmam sincs, mit eszünk. *Nevettem el magam.* - Remélem nem gond, de szeret rajtam kísérletezni. *Magyarázom neked.* - Így most rajtad is fog. *Mosolyodom el. Meghozzák a bort, amit kinyitnak, de már önteni é öntök neked és magamnak is.* - Remélem ízleni fog. *Mondom kedvesen.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.11.10, 22:28 | Üzenet # 62
Yaoista
- Tudom.*Mosolygok, majd csak felnevetek.* - Csak nem akar minket megmérgezni, meg szinte mindent megeszek és szeretek új dolgokat megismerni, sőt talán desszert terén tudok neki tanácsot adni.*Mosolyodom el ismét csak.* - Akkor igyunk a megismerkedésünkre.*Emelem a poharamat és koccintok veled, majd miután megszagolom, megkóstolom.* - Nagyon finom.*Mosolygok és itt is simán elmondom az összetevőket, meg értettem is borokhoz valamennyire.* - Neked ízlik?*Kérdezlek, majd a kezedre simítok.* - Már most nagyon sokat tettél értem... meg se tudom hálálni.*Suttogom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.11.10, 22:37 | Üzenet # 63
Yaoista
- Nem hiszem, elég rosszul járna, mert szétrúgnám a seggét. *Nevettem el magam.* - Akkor jó. *Mosolyodtam el.* - Igen... *Koccintok veled, majd én is belekortyolok az italomba.* - Te hencegsz... *Nevettem el magam, mikor a bornak is felsoroltad az alkotóelemeit.* - Igen, nagyon finom... *A kezemre elmosolyodom, majd megfogom és az ajkaimhoz húzom és adok rá egy finom puszit.* - Egy ilyen angyalnak szívesen segítene bárki... *Mosolyodom el.* - Nem kell semmit se meghálálnod.

MioDátum: Vasárnap, 2013.11.10, 22:47 | Üzenet # 64
Yaoista
- Ez jó.*Nevetek fel.* - Bocsi nem akartam, sajnálom.*Sütöm le a tekintetem. biggrin * - Na ne mondj ilyeneket.*Vörösödöm el, de nem húzom el a kezemet, mert az érintésed nagyon jól esik.* - Azért remélem nem baj, ha csodás sütiket fogok készíteni vagyis igyekszem.*Kuncogok édesen.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.11.10, 22:59 | Üzenet # 65
Yaoista
- Csak vicceltem. *Mosolyodtam el.* - Milyeneket? *Kérdezem vigyorogva, élveztem, hogy zavarba hozhatlak.* - Az nem baj... *Kuncogtam el magam és nem engedtem el a kezed, hanem finoman cirógattam a kézfejed. Az öcsém jön ki és elénk tesz vigyorogva egy-egy tányért.* - Sziasztok, ez az előétel. *Mosolyodik el és ledobja magát.* - Szóval te vagy az a szépség... háthú... nem túlzott Chris. *Nevette el magát.* - Nick vagyok. *Nyújt kezet neked.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.11.10, 23:08 | Üzenet # 66
Yaoista
- Ja bocsi, nem kapcsolok sokszor.*Nevetek zavartan.* - Tudod te.*Nyújtok édesen nyelvet. Amikor megjelenik az öcséd rápillantok, majd a kajára, majd vissza rá ismét.* - Szia.*Mosolygok és rögtön zavarba jövök.* - Látszik, hogy testvérek vagytok és köszönöm, de azért ez túlzás.*Mosolygok.* - Rin, nagyon örülök.*Fogok vele kezet.* - Jó illata van az előételnek.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.11.10, 23:29 | Üzenet # 67
Yaoista
- Ugyan... *Kuncogtam, majd a reakciód az öcsémre, hát azon kész voltam és elnevettem magam.* - Hát igen, hasonlítunk. *Vigyorodtunk el mindketten. Még a mosolyunk és a gesztusaink is nagyon hasonlítottak.* - Remélem ízleni fog, most kísérletezek rajta. *Mosolyodom el.* - Ha a bátyám kirúgna, hozzánk jöhetsz dolgozni. *Neveti el magát.* - Elnézegetnélek egész nap. *Vigyorog, na igen, neki nagyobb volt a szája, bár pár éve még én is ilyen voltam, bár azóta lehiggadtam.* - Na de... megyek vissza, hagylak titeket enni, meg hát valakinek kaját kell adni ennek a mamlasznak, neked szívesen főzök. *Flörtöl veled, mire nekem felszalad a szemöldököm.* - Na ez az, sipirc. *Közlöm vele, ő meg vette a lapot és elkezdett röhögni, de azért magunkra hagyott.* - Fene belé, nem gondoltam, hogy ennyire tetszeni fogsz neki. *Morgom, nem tetszett nagyon xD.* - Ő is meleg... *Magyarázom.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.11.10, 23:41 | Üzenet # 68
Yaoista
*Elsőre feltűnt, hogy mennyire hasonlóak vagytok, még az illatotok is, de a tiéd jobb. biggrin * - Biztosan és köszönöm, de remélem arra nem kerül sor, meg nekem a cukrászda jobban való és a családias helyek is jobban passzolnak hozzám, de kedves vagy.*Kuncogok.* - Akkor meg téged rúgnának ki.*Kuncogok vörös fejjel, nem semmi az öcséd.* - Ne feledkezz meg a többi vendégről se.*Mosolygok.* - Micsoda? Ugyan szerintem nem kell komolyan venni vagy igen?*Kérdezek rá.* - Ohh értem... nos én veled jöttem randira és veled is megyek el, ne aggódj.*Kacsintok rád és elveszem a kezem.* - Jó étvágyat.*Bele is eszek.* - Hmm finom... van tehetséges és kis szórakozott is.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.11.10, 23:54 | Üzenet # 69
Yaoista
- Édes vagy. *Mosolyodom el. * - Neked is. *Eszek én is bele.* - És még finoman fogalmazol. *Nevettem el magam.* - Bár sok mindenben hasonlítunk, én azért komolyabb vagyok nála, még akkor is, ha kevés köztünk a korkülönbség. *Mosolyodom el.* - Lehet egyszer neki is benő a feje lágya. *Kuncogtam.* - Majd lesz valaki, aki elkapja a grabancát. *Nevettem el magam.* - De ez tényleg finom... talán ez a legjobb, amit eddig csinált. *Ízlelgetem.* - Maradjon köztünk, de az első kikísérletezgetése igen szörnyű volt... *Nevettem el magam.* - Nem mintha az enyém nem valami jó lett volna.. hú.... egy hétig kellett szellőztetnem, mire elmúlt a szag. *Kuncogtam.*

MioDátum: Hétfő, 2013.11.11, 00:08 | Üzenet # 70
Yaoista
- Nem is.*Mosolygok.* - Miért hány éves? Semmi gond nincs ezzel, nem volt tapintatlan.*Mosolygok.* - Egyszer mindenkinek, vagy nem.*Nevetek fel.* - Majd egyszer, ha szerelmes lesz, lehet benő a feje lágya.*Mosolygok.* - Senki se lehet elsőre tökéletes nem? Nekem is voltak igen csak borzalmas műveim.*Emlékszem vissza kuncogva.* - Meg volt a szellőztetés, meg hát az arcok, akik kóstolták, huuu néha veszélyes volt.*Nevetek fel.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.11.11, 00:41 | Üzenet # 71
Yaoista
- 25 éves-. *Mosolyodom el.* - Akkor jó, reméltem visszafogja magát kicsit, de nem az a fajta... *Nevettem el magam.* - Talán. *Mosolyodtam el.* - Ez így van... *Kuncogtam, majd kíváncsian hallgattam, amit mondasz és veled nevetek.* - Hát igen... néha sajnáltam őket. *Kuncogtam. Nagyon jól éreztem magam veled. Közben néha belekortyoltam a boromba, de egy pillanatig nem veszem le rólad a szemem.* - Lehet hamar kérdezem meg, de máskor is eljönnél velem randira? *Kérdezem mosolyogva, nagyon tetszettél.* - Szeretnélek jobban megismerni.

MioDátum: Hétfő, 2013.11.11, 00:52 | Üzenet # 72
Yaoista
- Akkor csak egy év van köztetek.*Mosolygok.*  - Nem történt semmi nyugi.*Mondom.*  - Néha én is, de valamit valamiért.*Vigyorgok. Én is nagyon jól érzem magam és egyre jobban oldódok fel a társaságodban. A kérdésed meglep, de annál jobban örülök neki.* - Igen szívesen.*Bólintok.* - Eljöhetnél hozzám, tudod az a környék csodás, mondjuk egy piknikhez mit szólsz?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.11.11, 01:02 | Üzenet # 73
Yaoista
- Igen, bár én gyakran többnek érzem. *Nevettem el magam.* - Hát... néha azért élveztem szadizni őket... *Nevettem el magam. Válaszodra elmosolyodtam.* - Örülök... *Mondom őszintén.* - Benne vagyok, biztos szép helyen laksz. Nagyon jól hangzik a piknik is. *Örülök meg neki.* - Csinálhatok valami süteményt is, ha gondolod. *Mosolyodom el.* - Bár tudom, tudsz magadnak, de ez mégis más. *Cirógatom meg a finoman az arcod.*

MioDátum: Hétfő, 2013.11.11, 01:16 | Üzenet # 74
Yaoista
- Ő ilyen típus.*Mosolygok.* - Na jó én is.*Nevetek veled együtt.* - Csodás... jó itt a városba.. de nekem jobban bejön.*Mosolygok.* - Ahogyan szeretnéd, de én is készülni fogok minden mással szóval mást ne hozz csak magadat, oké?*Kérdezlek és az arcom a kezedbe simítom.* - Olyan finom az érintésed.*Hunyom le a szememet.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.11.20, 00:27 | Üzenet # 75
Yaoista
- Biztos nem egyszerű hirtelen belecsöppenni, de meg lehet szeretni. *Mosolyodom el.* - Rendben, megegyeztünk. *Bólintok mosolyogva, azon pedig kicsit elvigyorodtam, amit az érintésemről mondasz.* - Neked pedig finom puha a bőröd... *Cirógatlak tovább, majd lassan elhúzom a kezem és odahajolva adok egy puszit, de akkor már a kezed fogom.* - Rám  számíthatsz. *Mondom komolyan, amolyan ígéretként.* - Szeretném ha tudnád, hogyha a cukrászdában még nem sikerülnek úgy a dolgok, hogy rögtön tudj dolgozni, akkor is fogok neked segíteni, rendben?

Keresés: