2025.07.20, Vasárnap, 22:27
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrászda
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Rin - Chris

MioDátum: Vasárnap, 2016.01.03, 02:15 | Üzenet # 901
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Szegényke, de lehet ebből még szerelem.*Tényleg kis romantikus vagyok.* - Ahogyan én is érted édesem.*Mosolyodom el nagyon szerelmesen.* - Ohh értem, akkor jobb, ha erre felkészülök vagyis inkább nem lepődöm meg.*Kuncogok.* - Te se bírod a kis srácot mi?*Kérdezlek, hiszen látszódik rajtad.* - Venné bóknak, hogy egy fiatal fiúnak így bejön.*Kuncogok.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.01.03, 02:46 | Üzenet # 902
Yaoista
*Meglepődöm, hogy lazán lehülyézel.* - Feltűnt, hogy most hülyéztél le?*Kérdezek, de vigyorgok, nem vettem sértésnek.* - Félreérhető voltál ezért se értettem, de így logikus.*Kuncogok.* - Amúgy tökre vörös vagy.*Vigyorgok.* - Különben alszom a saját szobámba, de köszönöm.*Tényleg kedves tőled.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.01.03, 12:51 | Üzenet # 903
Yaoista
- Valóban jó volt ez nem kétség.*Értek egyet.*   - Köszönöm.*Mosolyodom el.* - Azért ne legyen.*Kuncogok.* - Rendben nem leszek erőszakos, de abban is biztos vagyok, hogy majd Sergej is keresni fog.*Hiszen jó barátok letettek.* - Persze nem szólok bele, de szerintem nem kéne magadban tartanod.*Ez csak egy tanács nem kell megfogadni.* - Hihetetlen ez a változás.*Célzok Igorékra, azért kíváncsi lettem volna, hogy mit pirulgat Fumio. biggrin *

szela00Dátum: Szerda, 2016.01.06, 23:04 | Üzenet # 904
Yaoista
- Hát inkább ne, ez tény. *Mosolyodom el picit, de tudtam és láttam, hogy mennyire ki van.* - Igen... szerintem ki fog akadni. *Én tényleg megszerettem Sergejt, sokat segített nekem.* - Én szakítottam... nem nekem kéne kilennem. *Mondom halkan. Közben figyeltem Fumit és IGort és halványan elkuncogtam.* - Igen, eléggé. *Jut eszembe, hogy mennyire makacskodtál Fumioval.* - Féltékeny vagy? *Kérdezem, de magamba fojtom a vigyort.* - Talán végre megértette azt, amivel rágtam a fülét. *Mosolyodom el.* - Meg volt róla győződve, hogy Fumio el akarja csavarni a fejed és az édesanyja helyét akarja magának. *Kuncogtam.* - Kis bolond...

szela00Dátum: Szerda, 2016.01.06, 23:10 | Üzenet # 905
Yaoista
- Hát ha egyszer az vagy!? *Vörösödök jobban, nagyon zavarban voltam és csak így próbáltam elfedni.* - Egyáltalán nem voltam félreérthető. *Motyogom.* - Na jó, elég... *Takarom el az arcom.* - Rendben... *Próbáltam visszanyerni a színem, mert nagyon zavart, hogy folyton vörös vagyok. Bár te még mindig nem tudsz úgy zavarba hozni, mint édesapád.* - Remélem jól szórakozol... *Motyogom, bár nem voltam igazán megsértődve, mert tudtam, hogy nem rosszból teszed.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.01.06, 23:21 | Üzenet # 906
Yaoista
- Olyan édes vagy. *Mosolyodom el és adok egy puszit.* - Jól hangzik. *Cirógatom meg az arcod.* - Igen, erre érdemes. *Nevettem el magam.* - Gyorsan váltja a hangulatait. *Bólintok.* - Csak a módszereit. Ráadásul én már csak tudom, hogy milyen nehéz Kaihoz bejutni... *Igazából nem örültem, hogy tanítja.* - Azt mondta Kai, hogy rettentő tehetségtelen, de muszáj neki vele foglalkoznia. *Magyarázom neked, inkább ezzel volt bajom.*

MioDátum: Péntek, 2016.01.08, 02:22 | Üzenet # 907
Yaoista
- Köszi, de most miért?*Nem értelek.* - Oké ezt a részét megértem, de viszont szerelemben és háborúban mindent szabad.*Én ezt az elvet vallottam.* - Nekünk könnyű volt, hisze első pillanattól kezdve kölcsönös a vonzalom.*Mosolyodom el.* - De náluk nem. Lehet tényleg viszonzatlan marad, de fordítva is elsülhet. Kai a volt tanárod, barátod persze, hogy őt véded, de kicsit gondolj bele a fiú helyzetébe szerintem.*Cirógatom meg a pofidat.* - Na meg végül is mi mondhatunk bármit, nem rajtunk múlnak dolgok.

MioDátum: Szombat, 2016.01.09, 12:54 | Üzenet # 908
Yaoista
- Nem vettem zokon meg tudok az lenni, de hittem, hogy te mered mondani nekem, de ez azt jelenti, hogy egyre közvetlenebb vagy velem.*Én így gondoltam.* - Szerintem igen.*Kuncogok és tökre jól elszórakozom.* - Eltaláltad.*Nevetek fel.* - Tudod, hogy nem rosszból teszem, de annyira édesen reagálsz, hogy nem bírom ki.*Kuncogok, de azért igyekszem leállni.* - Lehet, hogy ez nem vigasz, de én csak azokkal pimaszkodom, akiket kedvelek.*Kacsintok rád.*

MioDátum: Szombat, 2016.01.09, 13:01 | Üzenet # 909
Yaoista
- Nick nem azért szakítottál, mert nem szereted vagy mert megromlott a viszony, szóval az állításod helytelen.*Mondom kedvesen.* - Talán egy kicsit, bolond vagyok mi?*Sóhajtok fel.* - De nagyon örülök nekik.*Mosolyodom el.* - Inkább én akarom elcsavarni a fejét.*Kuncogok.* - Különben meg tudom, hogy bolond. Édesanyja helyett soha senki nem veheti át.*Mondom komolyan mégis lágy hangon.* - Ezt még Fumio is tudja és ha még komolyra is fordul, nem zavarná. Igor az egyetlen, aki ettől tart és nem veszem sértésnek meg bántónak, mert ha anyukájáról van szó, nem tud józanul gondolkozni, ami amúgy is nehezére esik.*Kuncogok.* - Kezdi elfogadni Fumiot, talán azt is elfogadja, ha több lesz köztünk.

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.01.10, 07:27 | Üzenet # 910
Yaoista
- Ez igaz... *Mosolyodom el kicsit.* - Nem mondanám. *De nem bírtam ki és kicsit kuncogtam rajtad.* - Igen, én is. *Jó volt látni azt, hogy Igor mennyit változott és pozitív irányba.* - Áhh, értem. *Kuncogok veled.* - Szerintem nem magával Fumioval van baja. Talán sose volt vele ebben a formában. *Gondolkozom el.* - Inkább azt a tényt nehéz neki elfogadni, hogy valaki más van veled és nem az édesanyja. Nem hülye, látja, hogy érdekel téged... de ha nem Fumio lenne, hanem valaki más, akkor azt utálná. Bár az jelentős előny, ha kedveli a kiszemelted. *Kuncogtam.* - Nem várhatja el tőled, hogy ne legyen senki különleges ismét az életedbe.

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.01.10, 07:37 | Üzenet # 911
Yaoista
- Talán... nem tudom... *Nem igazán tudtam, mert csak úgy spontán jött, de határozottan azt mutatta, hogy sokkal kényelmesebben érzem magam veled. Diablo hatására egyre jobban előkerültek az érzéseim, a reakcióim, amiket eddig nagyon kontrolláltam. Talán mégsem volt minden veszve.* - Igen, tudom, hogy nem rosszból, de nem vagyok édes. *Persze ezt is rettentő édesen mondtam. A folytatásra rád pillantottam és nem tudtam rá mit válaszolni, csak elmosolyodtam.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.01.10, 07:45 | Üzenet # 912
Yaoista
- Olyan tiszta lelked. *Mosolyodom el.* - Képes vagy hinni benne, hogy a szerelem mindig győz és ez rettentő édes. *Puszillak meg.* - Ebben van valami, bár szerintem vannak határok.* - Ez igaz... de tudod... ha nem úgy lett volna, akkor is udvaroltam volna neked úgy ahogy illik. *Én is romantikus voltam azért.* - Igazad van, de szerintem akkor is van módszerbeli különbség és amennyire ismerem Kait, ez nem a legjobb módszer. *Csókolok a tenyeredbe.* - Igen. *Kuncogok.* - Bárhogy is alakul, csak legyen olyan boldogok, mint mi. *Simítok a kezedre.*

MioDátum: Hétfő, 2016.01.11, 21:39 | Üzenet # 913
Yaoista
- Pedig az vagy.*Vigyorgok.* - Na jó tényleg befejezem.*Még azért picit nevetgélek.* - Akkor elköszönök és akkor haza megyek. Még úgyis dolgoznom kell, még az ihlet is megjött.*Na meg addig se kattanok legalább.* - A kiscicádra meg ránézzek.

MioDátum: Hétfő, 2016.01.11, 21:56 | Üzenet # 914
Yaoista
- Azért kuncogsz mi?*Mosolygok.* - Látja de közben mégse rakja össze a képet, pont amiatt, amit mondtál.*Vagyis én így gondoltam.* - Tudod az a baj, hiába mondom, hogy talán elfogadja, de mégis úgy érzem, ha komolyabbra fordul nem fogja kedvelni és még ellenségesebb lesz, mint volt vagyis az elején biztos.*Kevés esélyt láttam rá, hogy ne így legyen.* - Ez igaz, de mint megmondtam Seimének is, ha nem fogadja el, akkor lemondok Fumioról vagyis arról, hogy egy pár legyünk. Nem akarom Igort elveszíteni, így akkor egyedül maradok.*De ezt te is tudtad jól.*

Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2016.01.11, 22:08

MioDátum: Hétfő, 2016.01.11, 22:23 | Üzenet # 915
Yaoista
- Köszi.*Mosolyodom el.* - Ugyan ennyire azért csak nem.*Kuncogok zavartan.* - Neki mások a határok.*Kuncogok.* - Vagy én hódítottalak volna meg téged.*Kacsintok rád, de jobb, hogy így történt.* - Értelek én, de hát csak így tudod a közelébe férkőzni.*Most ebbe úgyse fog egyezni a véleményünk.* - Ebben viszont nagyon egyetértünk.*Adok egy röpke csókot.*  - Azért Kainak nem fejtem ki a véleményem, biztosan nagyon morogna és más véleménnyel lenne rólam.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.01.28, 21:58 | Üzenet # 916
Yaoista
- Nem lett volna nehéz dolgod. *Kuncogtam el magam.* - Ebben igen. *Imádtam a kis csókod meg úgy a lényed. Tényleg annyira ártatlan és tiszta voltál.* - Nem hiszem, hogy más véleményen lenne, de morogna. *Nevettem el magam.* - Bár elég sokat morog, legalábbis a munkában tuti. *Mosolyodom el és közben gyöngéden a hajadba túrok.* - Köszönöm, hogy mellettem voltál végig és támogattál. Nélküled nem sikerült volna minden így. *Puszillak meg.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.01.28, 22:06 | Üzenet # 917
Yaoista
- Köszönöm... *Motyogom, de már tényleg kicsit kínban voltam.* - Rendben, jó munkát neked. *Mondom kedvesen majd elmosolyodom.* - Köszönöm, lehet már éhes lesz, bár megetettem, mielőtt eljöttünk... de kis éhenkórász. *Nagyon lágyan beszéltem róla, látszott, hogy mennyire megszerettem. Miután elköszöntünk, én csak vártam Diablora, hogy befejezze a beszélgetést.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.01.28, 22:41 | Üzenet # 918
Yaoista
- Persze. *Mosolygok én is.* - Valószínű. *Értek veled egyet, utána csak hallgatlak.* - Szerintem se fogja könnyen elfogadni. *Sőt, inkább úgy voltam vele én is, hogy nem fogja. Kicsit elgondolkoztam a válaszodra.* - És akkor mi lesz Fumioval? *Kérdezem kíváncsian.* - Mármint gondolom nem dobod ki a házból. *Nem is erre gondoltam.* - El fogja fogadni, ha Igor ezzel előjön?

MioDátum: Péntek, 2016.01.29, 13:17 | Üzenet # 919
Yaoista
- Köszi.*Biccentek.* - Akkor, majd meg is etettem.*Mosolygok.* - Otthon találkozunk, szia.*Intek és Chrishez megyek.* - Bocsi a zavarásért csak el akarok köszöni. Tudom még beszélni akartál velem, de halasszuk el egy olyan alkalomra, ahol ketten vagyok oké?*Most ez az este róla szólt és nem Nickről meg rólam.*

MioDátum: Péntek, 2016.01.29, 13:22 | Üzenet # 920
Yaoista
- Természetesen nem fogom kidobni és nem leszek vele rideg se.*Bár ez nem meglepő.* - Az más kérdés, hogy mennyire fogjuk bírni, bár szerintem én jobban, mert Fumio elnyomja magába az érzelmeket.*Még ha sokat változott akkor is.* - El fogja, mert tudja mit jelent számomra a fiam, na meg nem az a fajta, aki küzdene értem sőt lehet el is akarna menni.*Bár aztán kitudja, hiszen hűséges vagy és maximum a húgod miatt mennél el.* - Nem is akarok még erre gondolni, majd kialakul minden.

MioDátum: Péntek, 2016.01.29, 13:27 | Üzenet # 921
Yaoista
- Akkor jó, de jobb ahogy alakultak a dolgok.*Kuncogok.* - Értem szóval kis morgós medve, pedig nem nézném ki belőle, de azért igyekszem nem morogtatni.*Nevetek fel.* - Ugyan édesem ez természetes, hiszen a párom vagy és szeretlek nagyon, de jól esik, hogy így gondolod.*Mosolyodom el, majd Igor tűnik fel. Nem mondok semmit, de úgy voltam vele ez lenne a legjobb megoldás.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.01.31, 21:24 | Üzenet # 922
Yaoista
- Az biztos. *Mosolyodom el.* - Eléggé az tud lenni. *Nevetek veled.* - Ez a legjobb benne... hogy neked ez természetes. *Fogom meg a kezed és adok rá egy csókot.* - Te sosem zavarsz. *Paskolom meg Igor hátát. Kicsit tépelődök, majd sóhajtok egy nagyot.* - Ezt most megúsztad. *Mosolyodom el kicsit, majd azért aggódva nézek rád.* - Minden rendben lesz veled? Nem akartam olyannak tűnni, mint akit nem érdekel, hogy veled mi van. *Hiszen tényleg számítottál nekem nagyon.* - Vigyázz magadra, oké?

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.01.31, 21:30 | Üzenet # 923
Yaoista
- Értem, biztos nem egyszerű vele. *Azért kicsit sajnáltalak, bár alapból boldognak tűntél.* - Sose tudhatod, kiből mit hoz ki a megfelelő partner. Erre Igor a legjobb példa. *Mosolyodom el lágyan.* - Majd ha itt az ideje. De ha egy barom lesz, tényleg küld hozzám. *Kuncogok. Tudtam, hogy hiába szakítottunk, tényleg tudnék rá hatni. Látom, ahogy elmegy Igor, így visszafordulok hozzád.* - Én is megyek, úgy látom már Chris jól elvan. Kicsit ledőlök. Hosszú nap volt. Szia, *Fogok kezet veled, Fumionak meg intek, mivel nem messze álldogált és elvonultam.*

MioDátum: Péntek, 2016.02.05, 12:14 | Üzenet # 924
Yaoista
- Igen meg.*Mosolyodom el, mert tudtam, hogy nem rosszból mondod.* - Igen meg leszek, ne aggódjál. Ismerlek és tudom, hogy érdekel mi van velem, hiszen barátok vagyunk nem?*Mosolyodom el féloldalasan.* - Otthon leszek jó kezekben.*Gondoltam azért ettől jobban megnyugszol.* - Akkor még beszélünk. Még egyszer gratulálok.*Puszillak meg és meg is ölellek. Rinnek adok egy kézcsókot, majd apámnak és Nicknek csak intek és haza megyek. Megettem a cicát, miközben dolgozom velem van. Szerencsére nyugodtan alszom el. A rendezvényig így telnek a napjaim. Dolgozok és itthon vagyok, ami tényleg nagyon jót tesz és már picivel jobban vagyok, persze amint látlak bent nehezebb, de amennyire tudlak kerüllek és a munkán kívül nem beszélek veled. Lassan eljön a rendezvény napja és bár izgulok nem látszódik rajtam. Mindent ellenőrzök kint és a konyhán is. Maximalista vagyok és most meg főleg. Én fogadom a vendégeket és kísérem a helyükre. Az elején minden rendben zajlik, mindenki meg van elégedve, majd szólnak, hogy gond van a konyhán. Rögtön bemegyek, hogy mégis mi történhetett.* - Mi a probléma?*Még nem vagyok ideges.*

/ Igorék /

Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2016.02.05, 13:17

MioDátum: Péntek, 2016.02.05, 12:30 | Üzenet # 925
Yaoista
- Az a fura, ha nem jön természetesen.*Mosolyodom el. Csöndben hallgatlak titeket, látszik, hogy mennyire szeretitek egymást. A köszönésen persze elpirulok.* - Olyan jó rátok nézni, ilyen egy igazi barátság.*Puszillak meg. Amint vége az estének otthon egymásnak essünk és szeretkezünk egy fantasztikusat, nagyon sokáig szeretjük egymást. Másnap már nyit is a cukrászda és jönnek jó sokan. A munkát nagyon élvezem és már mindennel nagyon jól bánok. Nick továbbra is nálunk van, ami azért jó, legalább annyit nem aggódsz érte. Igorral megbeszélted, hogy majd miután meg van a rendezvény, akkor találkoztok. Én szurkoltam, hogy összefognak még jönni egyszer. Köztünk minden rendben van és nagyon szeretlek, csak egy gond van, hogy egyre jobban kívántam a vért, főleg hogy rég ittam frisset és a lecsapolt is elfogyott, amit szerencsére nem találtál meg, mert ettől is féltem, de ugye nem vagy az a kutakodó fajta, de ugye véletlenül is megtalálhattad volna, de nem történt meg. Szépen lassan be akartam neked adagolni, hogy ki is vagyok és reméltem elfogadod és megérted, hogy miért nem mondtam el rögtön.*

Keresés: