2025.07.20, Vasárnap, 22:44
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrászda
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Rin - Chris

MioDátum: Péntek, 2016.02.05, 12:38 | Üzenet # 926
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Úgyse szeretem az egyszerű helyzeteket.*Mosolyodom el.* - Igen ez így van.*Bólintok.* - Rendben van, köszönöm.*Bár úgy éreztem az elején még te is kevés leszel, de ez még a jövő zenéje ugyebár.* - Rendben van, szia.*Köszönök el, majd odamegyek Fumihoz.* - Jól elvoltál szépségem?*Kérdezlek. Kicsit még itt vagyunk, majd elköszönünk és haza megyünk. Nagyon örülök, hogy Igor továbbra is velünk van és nem megy haza. Én is dolgozok és persze veletek vagyok. Megbeszéljük mikor megyünk a húgodhoz és még előtte elmegyünk egy cicáért úgy voltunk vele, hogy nem is visszük haza, hanem rögtön a húgodhoz, ugye minden le lett egyeztetve, neki meg meglepetés.* - Itt is vagyunk.*Mondom a kórház előtt.* - Akkor menjünk.*Nyitom ki a kocsit és elindulunk a húgodhoz.* - Menj előre.*Cirógatom meg a pofid.*

/ Apuciék /

Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2016.02.05, 13:18

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.02.14, 23:00 | Üzenet # 927
Yaoista
*Annyira jól éreztem magam veled, minden tökéletes volt. A cukrászda is remekül debütált és vannak vendégek is, aminek rettentő mond örülök. Én nem vettem észre, hogy másként viselkednél, egyszerűen annyira mámorban úsztam. Sosem voltam még ennyire elembe. Ez az egész, egy álmom vált valóra. Egyszerűen már mikor felkeltem mosolyogtam, hiszen te ott voltál mellettem. Minden tökéletes volt és igazából volt bennem egy kis félsz, hogy talán túl tökéletes is és el fog valami romlani. Nickkel sem volt kifejezett gond, örültem, hogy itt van velünk, nyugodtabb voltam így sokkal.*

MioDátum: Hétfő, 2016.02.15, 20:49 | Üzenet # 928
Yaoista
*Éppen otthon csinálom az ebédet és kicsit elkalandozok, amikor eszembe jut a hús a sütőben, de szerencsére még időben. Gyorsan odarohanok és nem gondolkozva puszta kézzel kikapom, amire persze felszisszenek, de korántsem akkora a fájdalmam, mint egy embernek.* - A francba..*Teszem oda a hideg víz alá és csak örültem, hogy nem vagy itt és nem kérdezel.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.02.15, 23:02 | Üzenet # 929
Yaoista
*Mikor bejövök csak azt látom, hogy a csap alatt a kezed.* - Mi történt? *Léptem oda rögtön aggódva.* - Mit csináltál Jajj te, a kezed. *Nézem és mögéd állva átöleltelek és úgy nézegettem.* - Drágám, vigyázz magadra... lehet be kéne menni a kórházba. *Bele se gondoltam még, hogy mivel égethetted meg így a kezedet, egyenlőre túlzottan aggódtam.*

MioDátum: Hétfő, 2016.02.15, 23:46 | Üzenet # 930
Yaoista
- Semmi érdekes, kicsit béna voltam.*Mondom, bár most annyira nem örülök neked. biggrin *- Kicsit figyelmetlen voltam és megégettem, de nincsen baj.* Bújok oda.* - Nem kell tudod, hogy hamar elmúlnak rólam a sebek, nem lesz baj.*Suttogom és már így is halványult a sebem.* - Tényleg jól vagyok.*Kezdek ideges lenni.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.02.16, 23:08 | Üzenet # 931
Yaoista
- Édesem... *Annyira aggódta érted.* - Biztos? *Nézegetem továbbra is, de most fel se tűnik, hogy már halványabb.* - Rendben, de azért kössük be, jó? *Ellépek és hozok krémet meg kötszert. Szépen megtöröltem a kezed, lekentem és bekötöztem.* - Vigyázz magadra... mi lenne velem nélküled életem? *Csókollak homlokon.*

MioDátum: Szerda, 2016.02.17, 01:26 | Üzenet # 932
Yaoista
- Igen biztos tényleg.*Bólintok, annyira kedves vagy, én meg titkolózom előled, ezért igen csak mart a bűntudat.* - Rendben van.*Azért örülök, hogy még nem tűnt fel neked, mennyit halványult már.* - Nagyon szépen köszönöm.*Azért már kissé kezdek megnyugodni legalábbis most.* - Ezt én is kérdezhetném tőled.*Mosolygok és megcsókollak.* - Bocsánat, hogy rád hoztam a frászt.*Bújok hozzád.* 

szela00Dátum: Szombat, 2016.03.05, 00:04 | Üzenet # 933
Yaoista
- Semmi baj kicsikém. *Cirógatom meg az arcod.* - Nekem még vissza kell mennem, te viszont pihentesd a kezed, rendben? *Csókollak homlokon, majd az ajkaid veszem célba.* - Légy jó kincsem és csak pihenj. *Csókolod a nyakadba. Persze az illatom nagyon erős volt, hiszen kicsit izzadt voltam a melótól.* - Szeretlek. *Simítok végig a hajadon és magadra hagylak.*

*Nem akartam ott hagyni az éttermet is. Imádtam azt a helyet tőled függetlenül is. Visszaérve hozzátok, veled találom szembe magam.* - Hello szépségem. *Kuncogok és azért kicsit jobb volt már a kedvem, legalább is látszólag. Sokkal hamarabb visszaértem, mint beszéltük, hogy mikor jövök.* - Mi történt a kezeddel? *Fogom meg óvatosan.*

MioDátum: Szombat, 2016.03.05, 15:35 | Üzenet # 934
Yaoista
- Rendben van.*Mosolyodom el.* - Te pedig siess és jó munkát.*Mondom a csók után és hát az illatod, most még jobban megcsap és megszédít, nem is baj, hogy most elmész.* - Én is téged.*Csókollak még meg. Gondoltam megyek és veszek egy hideg zuhanyt, majd átkötöm a sebem, de akkor megjelenik Nick.* - Szia.*Mosolygok.* - Megégettem, talán nem kéne a tepsit puszta kézzel kikapni.*Nevetek fel és elhúzom, mert azért nekem is érzékeny kicsit.* - Te? Nem dolgoznod kéne még?

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.03.06, 18:45 | Üzenet # 935
Yaoista
- Uhh, hát talán nem. *Csóválom meg a fejem és persze hagyom, hogy elhúzd.* - Hosszú történet. *Mondom halkan, majd leültem. Vettem egy mély levegőt és elmondom mi volt.* - Nem tudok koncentrálni... *Nagyon rosszul érintett ez az egész.* - Jogos volt, hogy elküldött, nem vagy rá mérges... illetve nem rá vagyok mérges, hanem magamra. Legalább ezen felül kéne tudnom emelkedni... *Dolgozni akartam.* - Na mindegy, kifosztom a hűtőt... éhen halok. *Legalább étvágyam volt. Hozzáfogtam egy szendvicset csinálni, de megint nem figyeltem és mikor a paradicsomot szeltem, megvágtam a kezem.* - A rohadt életbe... *Szisszenek fel és csöpög a kezemből a vér.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.03.06, 22:04 | Üzenet # 936
Yaoista
*Figyelmesen hallgatlak.* - Megértelek teljesen, tudod szerintem én is ilyen lennék, bár tudom ez nem vigasztaló számodra.*Mosolyodom el picit.* - Szerintem hamarosan már tudsz koncentrálni és minden rendben lesz.*Cirógatom meg az arcod.* - Ne főzzek valamit neked?*Kérdezlek, de erre te elvágod az ujjad, ami a legrosszabbkor jön.*- Tényleg.... nagyon figyelmetlen vagy.*Mondom igen furcsa hangon és a tekintetem is kezd megváltozni.* - Ezt nem kellett volna.*Lépek eléd és a számba veszem az ujjad és a vért elkezdem inni és onnét el is veszítettem az önkontrollom. A tekintetem vörösé válik, a hajadba túrva oldalra húzom a fejedet és a nyakad esve inni kezdem a véred, ami nagyon finom túlságosan is finom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.03.06, 22:41 | Üzenet # 937
Yaoista
- Aranyos vagy. *Mosolyodom el és azért kacérkodok, ezért kapsz egy puszit az arcodra.* - Nem kell, köszi. *De kedves voltál.* - Igen, eléggé... *Sóhajtok. Kicsit meglepődök rajtad.* - Rin? *Fel se fogtam, hogy mi történik. Ahogy a szádba veszed az ujjam, el akartam rántani a karom. Mire megmozdultam, viszont te beelőztél. Szabályosan megijedtem tőled. Elég lassan esik le, hogy mit is művelsz. Körülbelül két perc múlva gy határozott mozdulattal ellöklek és a nyakamra fogok.* - Mi a faszt művelsz? *Nem akartam elhinni a dolgot.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.03.06, 22:46 | Üzenet # 938
Yaoista
*Amikor ellöksz akkor esnek le a dolgok.* - Mit tettem.... úristen.*Fogom a fejem.* - Annyira sajnálom Nick.... kérlek bocsáss meg..*Ennek nem szabadott volna soha megtörténnie, olyan volt mint egy rossz rémálom.* - Nem akartalak bántani.*Nagyon kétségbe vagyok esve, de legalább már visszatértem.xd

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.03.06, 22:49 | Üzenet # 939
Yaoista
*Én nem nagyon tudtam mit kezdeni vele és most, hogy eltelt egy kis idő, már igen csak éreztem a fájdalmat.* - Basszus, ez rohadtul fáj... *Még mindig ki vagyok és azért léptem egyet hátra.* - Mi a vagy te? Egy kicseszett vámpír!? Nem filmet forgatunk... *Jön ki belőlem.* - Ahh... *Szorítom, de hát szivárgott a vérem, már a fölsőm vöröslött.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.03.06, 23:00 | Üzenet # 940
Yaoista
- Sajnálom.*Ismétlem folyton, majd ahogyan kérdezed, hogy ki vagyok és hátrálsz elmosolyodom, de rettentő fájdalmasan.* - Bár csak egy beteg elme lennék, aki vért szív, de nem, valóban egy kicseszett vámpír vagyok.*Bólintok.* - Tudom, hogy félsz, de segítek.*Igazából tiltakozni se tudnál olyan gyorsan látom el a sebed és csak halványan marad meg a harapás nyoma.* - Ez titkom, megértem, ha látni se akarsz és megutáltál.*Már majdnem elsírom magam.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.03.06, 23:24 | Üzenet # 941
Yaoista
- Nem létezik. *Vágom rá reflexből. Nem akartam elhinni, egyszerűen csak nem.* - Persze. *Morgok, de időm sincs reagálni. Mikor végre nem folyik a vérem, még mindig csak hitetlenkedve nézlek. Kibújok a felsőmből és letörlöm a karom. Egyszerűen nem tudtam megszólalni.* - Én ezt nem hiszem el... *Ismétlem magam és úgy nézek rád, mint kisgyerek a mikulásra.*

MioDátum: Hétfő, 2016.03.07, 00:17 | Üzenet # 942
Yaoista
*Lecsúszok a falmentén és mesélni kezdek, mindent elmondok neked, már úgyis mindegy.* - Tudom, hogy egy szörnyeteg vagyok, de szeretem a bátyád nagyon is és téged is, nekem csak ti vagytok.... nincsen senki más.*Kezdek el könnyezni.* - Nem akarok elmenni, nem akarok egyedül lenni..*Kezdek el zokogni. Nem akartam, de ez most annyira sok volt.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.03.12, 18:53 | Üzenet # 943
Yaoista
*Még mindig sokkolódva hallgatlak és egyszerűen nem tudom, mit kéne mondanom. Képtelen voltam felfogni. Láttam, hogy zokogsz és mennyire félsz. Nagyon szomorú volt, amit meséltél nekem és már nem is tudtam annyira haragudni rád, mint kellett volna. Sóhajtottam egyet és leültem melléd, bár nem szorosan, tartottam tőled.* - El kell mondanod a bátyámnak. Akkor is, ha lehet elhagy. Nem teheted ezt vele. Már a kezdetektől nem tehetted volna ezt vele. *Mondom, majd a hajamba túrok.* - Mi aztán tudunk választani... *Utalom magamra meg a tesómra.* - De mégis... miért? Mármint... miért haraptál meg? *Simítok a nyakamra, még azért fájt rendesen. Kicsit elhallgattam, majd kapcsoltam.* - Ezért még kapni fog Igor... *Morgok, majd elhallgattam.* - Megkértelek, hogy ne bántsd a bátyámat... *Jegyzem meg.* - Erre becsaptad... engem és őt is....

MioDátum: Péntek, 2016.03.18, 11:49 | Üzenet # 944
Yaoista
*Csak némán hallgatlak, nem tudok megszólalni a sírástól. Kell egy kis idő, hogy abbahagyjam, most úgy tényleg minden kijött belőlem, legutoljára, amikor Darellel elváltunk sírtam. Lassan felállok, majd otthagylak, hogy rendbe szedjem magamat. Visszamegyek, de nem ülök le.* - Igen tudom, hogy el kell mondanom, de tudod nem a legegyszerűbb. Na most már tudod, hogy Igor erre célzott az elején, amikor tőlem is rákérdeztél. Tudtam, hogy nem hétköznapi pasi és nem is vámpír, de neki is van egy nagy titka és szerintem ezért is dobtad.*Jegyzem meg mellékesen, de most nem erről van szó.* - Azért mert vámpír vagyok és nem ittam vért.*Mondom, de a hangom igen csak közömbösen cseng.* - Igazad van, de tudod semmit se értesz. Azt hiszed, hogy a te életed szar és van tele fájdalommal, hát az enyémet meg se közelíti. Soha senkit nem akartam bántani, minden csak azért történt, mert nem akartam, hogy meghaljon a szerelmem, ha tudtam volna, hogy ez lesz, akkor sose kérem meg. Utána miattam szenvedett és egy része fog is, a családom a barátaim elveszítettek fiatalon, rám pedig a pokol várt, csak azért mert mert nem akartam, hogy Darell meghaljon.*Borulok ki.* - Igen nem mentség a bátyáddal szembe tudom jól, de akkor se értesz semmit. Te halandó vagy, bármikor megölheted magad, ha úgy akarod, de én megölni se tudom magam, pedig fogalmad sincs róla, hogy hányszor tettem meg és még mindig élek vagyis nem igaz, hiszen halott vagyok.*Mosolyodom el élettelenül.* - Ha a bátyád nem bír velem lenni ismét egyedül leszek, de talán valakivel meg tudom öletni magam.*Nevetek fel. Most sehol nincs bennem az, akit megismertél.* - Adj még egy kis időt és elmondom neki...

Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2016.03.18, 12:02

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.03.27, 01:24 | Üzenet # 945
Yaoista
*Beszólásodra csak megremegtem, nem akartam erről beszélni. Elárulva éreztem magam. Csöndesen hallgatom a kiborulásod. Egyszerűen nem tudtam megszólalni. Teljes sokban voltam, nem tudtam visszavágni.* - A bátyám rengeteg mindent képes elfogadni. *Ennyit tudtam csak mondani. Egyszerűen teljesen besokkoltam. Jó pár percig csöndben voltam, majd sóhajtottam egy nagyot.* - Igor... hatalmas titkot őriz. Ha akartam volna, elmondta mi vagy... *Hajtom le a fejem.* - Nem dobtam, ő nem szemét... *Ismétlem el neked is azt, amit Igornak.* - Elhagytam, mert szeretem... *Suttogom és kicsit könnyes lesz a szemem. Játszottam magam, de csak egyre jobban fájt.* - Mindennél jobban életbe akarom tartani. *Nagyon ki voltam.* - Nem akarom, hogy meghaljon miattam. *Pillantok rád.* - Tudod a maffia nem válogat, főleg ha ő az örökös. *Remegek meg.* - Azután mondta el, hogy már beleszerettem. *Szomorú lesz a mosolyom.* - Tudom milyen érzés ilyet megtudni a szerelmedtől. Úgy éreztem becsapott, hogy egy ilyen fontos dolgot elhallgatott, pedig ő még mondta is, hogy van egy titka, de erre még akkor se gondoltam. *Törlöm meg az arcom.* - Elhiszem, hogy szar volt minden és azt is, hogy szereted a bátyám... de arról neked fogalmas sincs, milyen a másik oldalon lenni, hogy ez mennyire felőröl. *Leengedem a karjaim és rád pillantok.* - Ha kell még, igyál... nem akarom, hogy úgy tudja meg Chris, hogy megtámadod... *Mondom halkan.*

MioDátum: Kedd, 2016.03.29, 23:23 | Üzenet # 946
Yaoista
- Ez igaz, majd kiderül, hogy vajon ezt is képes e elfogadni.*Hiszen ha mégse akkor se hibáztathattam érte. Figyelmesen hallgatlak, majd ahogyan elmondod Igor ki is, nem lepődtem meg, annyira mint kellett volna. Még mindig zavaros, hogy miért is hagytad el, de majd elmondod, ha akarod meg most éppen el voltam foglalva a saját ˝problémámmal˝ így ezért se kérdeztem többet és nem is vigasztaltalak, ahogyan eddig tettem, egyszerűen most képtelen voltam rá.* - Jogos, de te meg nem tudod, hogy milyen egy olyan titkot őrizni, ami az egész életed megváltoztathatja.* - Szerinted ez a titok engem nem őröl fel?*Vonom fel a szemöldököm.* - Megértem Igort, hogy milyen nehéz volt neki ez az egész helyzet. Biztos nagyon nehéz volt neki elmondania, ahogyan nekem is az, de elfogom és nem azért, mert egyszer úgyis lebuknánk. Nem mondhatom mindig, hogy például hamar gyógyulnak a sebeim ott van minden más is.*De inkább nem is megyek bele, úgy érzem ennek most nincs értelme.* - Jól laktam, szóval nem fogom megtámadni.*Suttogom.* - Tudod nem szokásom rátámadni az emberek, most sajnos így alakult és ezt sosem fogom megbocsátani magamnak.*Szorul ökölbe a kezem.* - De jó tudni, hogy Igor maffiózó, mert ha ő tudja, hogy mi vagyok, akkor biztos vannak a családjába mások is és talán, ha úgy alakul, ők véget tudnának venni az életemnek.*Mondom halálosan komolyan.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.04.03, 23:58 | Üzenet # 947
Yaoista
*Csak csöndben hallgatlak, sejtettem, hogy neked se jobb.* - Akkor jó... *Csak ennyit mondok a támadásra, többet most nem tudok. Nem megy. Nem akartam, hogy a bátyám is hasonlóan szerezzen tudomást rólad, mint én Igorról. A végére kitágultak a szemeim. Hirtelen felpattantam és elkaptam a felsőd.* - Soha ne merd erre megkérni. *Közlöm veled és az én szemeim is nagyon komolyak voltak.* - Gondolod végig mielőtt megszólalsz. Megkérnéd, hogy az egyik legjobb barátjának a szerelmét ölje meg??? Így is eléggé ki van borulva önmagára és egy szörnynek hiszi magát. Ne merészeld akárcsak megemlíteni is neki... *Jön ki belőlem egybe, hirtelen azt is elfelejtettem, hogy vámpír vagy.* - Igort ez felemésztené... *Mondom halkan, majd lassan elengedlek.* - Ne kérd, hogy öljön... *Megint szinte magam előtt látom, ahogy laposra verte azt a fickót.* - Sohase... *Nem is szólva a bátyámról.* - Ha Chris nem is tudja elfogadni, sosem emésztené meg, hogy miatta el akarok dobni az életed...

MioDátum: Kedd, 2016.04.05, 11:39 | Üzenet # 948
Yaoista
*Meglep a kiakadásod és ahogyan nekem rontasz, de nem löklek el és megvárom, hogy mindent kiadjál magadból.* - Befejezted?*Kérdezlek ridegen.* - Máskor, ha megszólalsz te pedig gondold végig mit is mondtam az előbb. Nem Igort kérném meg, hanem azt mondtam, hogy biztos van köztük, aki megtenné nekem. Nem vagyok akkora görény, hogy őt kérjem meg.*Jegyzem meg, elég szarul esik a feltételezésed.* - Chrisnek meg nem kell tudnia róla, mivel ha elhagyj, akkor megszűnik minden kapcsolat és nem fog rólam tudni, bár kár volt megszólalnom.*Sóhajtok fel.* - De igaz szenvedjek utána is csak, mit is számít neked.*Mondom gúnyosan.* - Inkább hagyjuk is ezt a beszélgetést, mivel semmi értelme nincsen. Még egyszer nagyon sajnálom, amit tettem.*Elindulok kifele egyedül akartam lenni.*

szela00Dátum: Péntek, 2016.04.08, 17:53 | Üzenet # 949
Yaoista
- És szerinted Igor nem magát hibáztatná? *Kérdezek rá vissza halkan.* - Az érzések nem szűnnek meg akkor se. *Hiszen én most épp ebben a cipőben jártam. Hiába szakítottunk, szerettem.* - A bátyám senkit nem szeretett úgy, mint téged. *Jegyzem meg neked. Én nem akartam egyedül lenni, de nem mondtam semmit neked.* - Kedves, hogy azt hiszed, nem számít. *Gúnyolódok vissza én is. Nem értettem, hogy miért ne számítana. Persze, hogy kiborultam és kiakadtam. Hogyan kellett volna reagálnom mégis? Nem tudom mit gondoltál.* - Ha vér kell, keress meg. Szólalok meg hirtelen még mielőtt kimennél.*

MioDátum: Szombat, 2016.04.09, 00:15 | Üzenet # 950
Yaoista
- Nem keverném bele, de felejtsd el, nem fogom megtenni.*Tényleg bántam, hogy felmertem ezt vetni* - Valóban? Hagyj ne mondjam, hogy mióta ˝élek¨*Formázok a kezeimmel időzőjelet.* - Majd kiderül ez elég lesz e.*Suttogom, persze jó hallani, amit mondasz.* - Megértem, hogy sokkoltalak, de ezt leszámítva is úgy tűnik, hogy nem számít.*Suttogom. Már majdnem kiérek, amikor meghallom a mondatod, amire lefagyok.* - Tessék?*Fordulok vissza.* - Ezt komolyan mondod vagy a bátyád miatt?*Azért felcsillant a remény, hogy nem utáltál meg.*

Keresés: