2025.07.20, Vasárnap, 18:56
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrászda
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Rin - Chris

szela00Dátum: Szombat, 2016.04.09, 00:24 | Üzenet # 951
Yaoista
*Nem mondtam semmit erre neked inkább.* - Is-is. *Válaszolok komolyan. Leülök az asztalhoz és ráborulok.* - Mit vársz? Azért ez nem olyan dolog, hogy két perc alatt megemésztem, bocs. *Jegyzem meg.* - De ha Igornál is valahogy... megemésztettem, talán nálad is menni fog. Csak adj egy kis időt. *Mondom halkan.* - Ez a titkolózóknál valami íratlan szabály, hogyha kiböknek egy titkot, akkor siettetnek vagy mi??? *Akadok ki.* - Amúgy meg az se lenne szerencsés, ha a bátyám úgy tudná meg hogy neki esel... *Motyogom.*

MioDátum: Szombat, 2016.04.09, 00:36 | Üzenet # 952
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Értem.*Bólintok és nem mozdulok. Ismét csak végighallgatom a mondandód, majd kicsit elhallgatok.* - Ő a szerelmed.*Mondok csak ennyit és azért elég nagy különbség, na meg ő mégis ember.* - Időm az bőven.*Suttogom, de igen csak fájdalmasan.* - Tudod nem csak neked nehéz.*Morgok, ne csak te akadjál már ki.* - Ezt mindig hozzám fogod vágni?*Kérdezlek, na pont az ilyenek miatt nem akarok maradni.* - Így is mar rendesen a bűntudat, de nyugodtan tegyél még rá pár lapáttal.*Remegek meg.* - Megmondtam, hogy ez véletlen volt nem? Szerzek vért, de nem kell hinned.*Csapok a falba, egyszerűen elegem volt. Ilyenkor mindig is rájöttem, hogy mennyire utálom azt a lényt, akivé váltam és nem szabadulhatok ebből az állapotból.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.04.09, 00:52 | Üzenet # 953
Yaoista
- Te meg a barátom, vagy tévedek? *Kérdezek vissza.* - Tudom... *Sejtettem, hogy neked se lehet könnyű, de akkor se várhatod, hogy 20 perc alatt eldöntsem, el tudom-e fogadni a helyzetet.* - Nem és most sem annak szántam. *Jegyzem meg. Felállok és odamegyek hozzád. Kicsit remegett ugyan a kezem, de megfogtam, amivel a falba csaptál.* - Először is, asszem.. nem haragszom, de még rohadtul be vagyok sokkolódva. *Mondom komolyan.* - Másodszor most sérült meg a kezed vigyázz rá. *Azért vicces volt ezt mondani egy vámpírnak.* - Harmadszor pedig nem azért mondtam, hogy hozzád vágjam. *Nagy vonalakban elmesélem, hogy én hogyan tudtam meg Igorról a dolgokat. Hogy majdnem lelőtte magát és mit láttam utána.* - Tudod.... sokkal jobb lett volna hacsak leülünk az asztalhoz és megbeszéljük. Valahogy így sokkal rosszabb volt. *Látszott, hogy mennyire ki vagyok még mindig ezen.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.04.10, 22:50 | Üzenet # 954
Yaoista
- Még mindig annak tartasz?*Kérdezlek meg most még nagyobb reménnyel a hangomba. Meglep, hogy odajössz és megfogod a kezemet és a folytatás meg főleg, hogy féltesz is, amin kicsit elmosolyodom, de ez hamar eltűnik a történeted után.* - Először is megértem, hogy kibuktál, de örülök, hogy talán nem haragszol. Másodjára nagyon édes, hogy aggódsz, bár tudod nekem ez semmiség, de nagyon jól esik.*Mosolyodom el ismét.* - Harmadjára így már sokkal jobban megértem a dolgokat és sajnálom a viselkedésem, csak ez nekem is sok volt, pedig tudom én okoztam.*Sóhajtok fel, majd nagyon óvatosan az arcodra simítok.* - Te egy nagyon remek fiú vagy Nick és tényleg örülnék, ha a barátom maradnál, nagyon megkedveltelek.*Már sokkal kedvesebb hangon mondom.* - Azt hiszem mégis maradok, ha még se bánnád.*Veszem el a kezemet.* - Mit mondasz?

szela00Dátum: Hétfő, 2016.04.11, 01:28 | Üzenet # 955
Yaoista
- Miért? Te nem tartanál annak? *Kérdezek vissza kissé morcosan.* - Csak egy kis időt adj nekem... *Kérlek meg kedvesen. Meg kellett emésztenem.* - Jó hát fene se tudja hogy mi semmiség meg mi nem. *Mosolyodom el.* - Nincs semmi baj, nem tudtad... *Mondom halkan. Arcomra először kicsit megremegek és reflexből elhúzom kicsit az arcom, de aztán hagyom és bele is hajtom a fejem a tenyeredbe.* - Miért hív mindenki fiúnak... *Akadok ki kicsit.* - Férfi vagyok. *Morgom, ami már eleve jó jel, hogy csak ennyin akadtam ki.* - Tudod én se úszkálok barátokban. *Jegyzem meg kicsit mosolyogva.* - Nem bánom. *Teszem hozzá.* - De csak ha kapok valami kaját. *Teszem hozzá sunyin mosolyogva. Leülök és nézlek.* - Bocs, de nem bírom ki... mennyi igaz a dolgokból? Fokhagyma? Feszületek? Szenteltvíz? Ezüst? Tényleg denevérré tudsz változni? *Kérdezgetem hirtelen, csak úgy kibukott belőlem a kíváncsiság.*

MioDátum: Hétfő, 2016.04.11, 18:07 | Üzenet # 956
Yaoista
- Persze, hogy annak tartanálak, de én is össze vagyok zavarodva.*Sóhajtok fel.*- Amennyit csak akarsz.*Mosolygok és lassan tényleg megnyugszom.* - Jogos.*Bár láthattad, hogy elmúlt a sérülésem is, de nem kötekedem, hiszen jól esik a törődésed. Éppen elvenném a kezem, de te bele fektetted, ami nagyon jól esik.* - Mert nem lány vagy?*Kérdezzek vissza, majd leesik.* - Most ezért minek morogsz? A bátyádnak is ezt mondom, ez nem sértés, de szerintem a remek férfi vagy furán hangzik, de legyen mostantól nem leszel fiú.*Nem vágom most ezen minek kell kiakadnod.* - Akkor ketten vagyunk, de én nyertem, mert nekem csak te vagy.*Jegyzem meg.* - Oké és mit szeretnél? Vagy rám bízod?*Kérdezlek, majd csak felnevetek, de igen csak jóízűen.* - Az a sok film meg mendemonda, bár én is így vélekedtem anno.*Kuncogok.* - Semelyik nem igaz. Nem fogunk meghalni, csak annyit érnek el vele, hogy pipa lesz az illető na meg senki nem örül, ha az arcába szenteltvizet öntenének.*Vigyorgok.* - A napot is bírjuk, oké érzékenyebben kicsivel, de én alapból érzékenyebb voltam mindig is. A tükörképünk és a fényképen is csak akkor nem látszódunk, ha le vagyunk gyengülve. *Mondom.*  - Mire vagy még kíváncsi?

szela00Dátum: Kedd, 2016.04.12, 01:25 | Üzenet # 957
Yaoista
- Köszi. *Mosolyodom kicsit el.* - Mert nem szeretem... *Motyogom.* - Valószínű azért, mert nem akarom, hogy gyereknek kezeljenek. *Főleg a bátyám.* - Nem haragszom, meg ez nem is olyan morgás, bocsi... *Teszem hozzá.* - Rád bízom. *Nem gondoltam, hogy ennyire vicceset mondok.* - Hát máshonnan nincs tudásom. *Kuncogok, mert sejtettem, hogy nagy része hülyeség.* - Jogos. *Vigyorgok.* - Értem. *Bólintok. Kérésedre elgondolkoztam.* - Hány éves vagy? *Kérdezek rá egyenesen még, bár felfogni biztos nem fogom.* - Nem akarok pofátlan lenni amúgy... *Teszem hozzá.* - Örülök, hogy maradtál. *Jegyzem meg.* - Én most nem igazán vagyok meg egyedül.

MioDátum: Kedd, 2016.04.12, 01:47 | Üzenet # 958
Yaoista
- Nos én nem kezelek gyerekként és a bátyád is sokkal komolyabban vesz, mint hiszed.*Jegyzem meg.* -  Akkor jó.*Biccentek és neki is látok egy omlettnek, ha már rám bíztad.* - Nem rosszból nevettem, az a normális, hogy nincsen.*Mosolygok.* - Én mondtam, hogy  kérdezzél, de nem vagy pofátlan.*Kicsit elhallgatok.* - 297 éves vagyok és ebből az emberi csak 17 volt, nem sok jutott.*Nevetek fel szomorúan.* - Én se szeretnék, eleget voltam már.*Suttogom, de erőt veszek magamon és tovább tevékenykedek.* - Na de van pozitívum, mert tudod minden érzékszervem sokkal jobb lett, azért ez menő nem?*Kérdezlek, de amúgy látszik, hogy utálom, azt ami vagyok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.04.17, 12:59 | Üzenet # 959
Yaoista
- Lehet csak bemagyarázom magamnak... *Motyogom.* - Majd ha valami eszembe jut még, megkérdezem. *Mosolygok.* - Akkor jó. *Nyugszom meg azért.* - Értem. *Nem örültem, hogy így nevetsz.* - Tudod... a bátyám néha előbb cselekszik és aztán gondolkozik. Szóval ha elsőre ki is borul, azt még ne vedd készpénznek. Ha lehiggad és átgondolja a dolgokat, utána lehet majd vele érdemileg beszélgetni. *Magyarázom neked kedvesen, amolyan támasznak szántam ezt.* - Hát az eléggé. *Kuncogok.* - Szóval így csinálod... tudod mennyit gondolkoztam rajta, hogy szagolsz ki mindent!? *Mosolygok, azért ez tényleg király volt. Kicsit elhallgattam és közben néztelek.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.04.17, 22:08 | Üzenet # 960
Yaoista
- Biztos lehetsz benne.*Reméltem, hogy ha nem most, de idővel tényleg elhiszed, amit mondok.* - Rendben.*Mosolyodom el.* - Remélem tényleg így lesz, mert nagyon szeretem őt.*Tényleg nagyon oda vagyok érte.* - Most már tudod a titkom.*Nevetek fel, de most tényleg jóízűen.* - Amúgy mindig jó érzékem volt és csak fejlődött nem kicsit, de mellette, hogy is mondjam elégé a ranglétra alján vagyok, de ezt nem bánom. Tudod én úgy gondolom, hogy ha az illető sokkal erősebb, annál nagyobb a vérszomja. Minden ellenére úgy érzem, hogy én elég, emberi maradtam.*Jegyzem meg.* - A vérszomjat leszámítva, amit jól kezelek, bár most nem ez jött le.*Sóhajtok fel, majd befejezve a hamit eléd teszem, majd én is leülök.*- Bármit megtennék, hogy újra ember legyek. Sokan akarnak halhatatlanok lenni, de semmi jó nincs benne vagyis én utálom. Még ha Chris el is fogad ennek, ő akkor is meg fog halni, ahogyan te is.*Suttogom szomorúan.*  Az emberek félnek az elmúlástól és a megöregedéstől, hogy minden nappal egyre közelebb lesznek a halálhoz.*Itt elhallgatok.* - Én mindennél jobban vágyok erre. Butaságnak hangzik mi?

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.04.24, 15:29 | Üzenet # 961
Yaoista
- Ő is téged... *Tényleg látszott, hogy mennyire odavagytok egymásért. Valahol irigyeltem is, hogy mennyire békésen elvoltatok.* - Hát ha nem, akkor meg nagyon jó színész vagy. *Kacsintok.* - Nem is sejtettem, hogy valami nem oké. Jó, Igor megjegyzéséből gondoltam, hogy lesz valami, de erre álmomba se gondoltam. *Mégis ki gondolna?* - Eddig hogy oldottad meg? *Kérdezem a vért, hiszen sejtettem, hogy nem gyilkolásztad halomra az embereket, azért az feltűnt volna.* - Köszi. *Veszem el a kaját. Kicsit elgondolkoztam szavaidra, de végül csak megráztam a fejem.* - Nem hangzik annak... *Pár percig nézlek, majd nem bírom és csak megkérdezem.* - De Chris és én emberek vagyunk. Megöregszünk. Akkor is vele maradnál? *Nézek a szemeidbe.* - Vagy ő is....? *Hagyom függőben a kérdést.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.04.24, 16:09 | Üzenet # 962
Yaoista
- Tudom és érzem.*Mosolyodom el.* - Az is kell valamennyire például a sérüléseknél.*Sóhajtok fel.* - Az lett volna fura, ha erre gondoltál volna.*Nevetek fel.* - Az exemtől kaptam vért csak hát elfogyott, szóval ebben tényleg jó lenne Igor segítse, ha tudna nekem szerezni, de ha nem engeded, akkor nem kérek tőle.*Teszem hozzá, majd megoldom valahogyan.* - Akkor jó.*Bólintok és amíg meg nem szólalsz én is csendben maradok.* - Igen mindenképpen.*Vágom rá rögtön.* - A szerelem, akkor se múlna el, ha ő már megöregedne. Azt nem tudom, hogy ő velem lenne, sőt biztos mondaná, hogy ne legyek és keressek mást, de nekem más nem kell csakis ő.*Tényleg nagyon szeretem.* - De ennyire ne rohanjunk előre, mert lehet együtt se maradunk vagy igen és lenne megoldás, hogy ismét ember legyek.*Nevetek fel, de viccnek szánom, mert úgy vagyok vele, hogy erre nincs megoldás.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.05.01, 21:43 | Üzenet # 963
Yaoista
- Áhh, értem. Szóval akkor a kezed begyógyul? *Jut eszembe hirtelen, bele se gondoltam.* - Lehet. *Kuncogok veled. Kicsit elgondolkozom, majd bólintok.* - Majd beszélek vele. Ő szerintem úgy is tud mindent. *Sóhajtok egy nagyot.* - Értem. *Mosolyodom el. Annyira szép volt, hogy ennyire szereted.* - Szóval, ha lenne megoldás bevállalnád? *Lepődök meg.* - Figyelj... nem tudom, hogy Igor mennyire mozog ilyen körökbe, de... megkérdezhetem. Ha valaki, akkor ő ki tud nyomozni bármit. *Mosolyodom el, de ez inkább volt szomorkásabb, mint boldog. Közben befejeztem a kaját és hátradőltem.* - Köszönöm, finom volt. *Látszott, hogy a történtek ellenére mégse vagyok teljesen itt. Igoron jártak a gondolataim.*

MioDátum: Péntek, 2016.05.06, 00:45 | Üzenet # 964
Yaoista
- Igen, nagyon hamar.*Veszem le a kötést és meg is mutatom, hogy már nagyon halvány nyoma van.* - Tényleg?*Nyílnak tágra a szemeim.* - Annak, nagyon örülnék.*Mosolyodom el.* - Igen mindenképpen.*Vágom rá rögtön, ez nem kérdés.* - Nagyon hálás lennék és ha mégse maradna velem, akkor is megtennéd?*Mert akkor se akarnék vámpír maradni.* - Egészségedre.*Biccentek és azért látom, hogy nem vagy itt.* - Szerintem vele kéne lenned.*Mondom hirtelen.* - Még mindig nem értem, hogy miért is szakítottál vele.

MioDátum: Péntek, 2016.05.06, 11:45 | Üzenet # 965
Yaoista
- Igen, akkor is. *Bólintok, mert nem kell szívnod.* - De csak akkor, ha nem akarod megölni magad vagy ilyesmi. *Meglepődtem szavaidra és kicsit elmosolyodtam.* - Ez nem olyan egyszerű... *Suttogom és látszott rajtam, hogy legszívesebben vele lennék. Nagy vonalakba elmesélem, hogy mik történtek. Hogy megtámadták Igort, hogy hozzám jött és aztán azt is, amikor felszakadt a sebe és Seimét is.* - Nem akarom, hogy miattam meghaljon... *Suttogom.* - Az elején nem hittem, hogy ennyire tudok szeretni valakit. *Mosolyodom e.*

MioDátum: Kedd, 2016.05.24, 12:32 | Üzenet # 966
Yaoista
- Köszönöm szépen.*Nagyon hálás vagyok.* - Nem fogom.*Vagyis igyekezni fogok, de ez még nagyon a jövő kérdése és ugye az lenne a legjobb, ha Chris velem maradna és ember lehetnék, de most minden nagyon lehetetlennek tűnt, de az első most, hogy a bátyád fogadjon el engem.* - Értem, tényleg nehéz lehet.*Simítok a kezedre, de el is kapom, hátha azért még tartasz tőlem, ami érthető.* - Erre csak akkor döbben rá az ember, ha átéli. Nos látod, te szakítottál vele, hogy óvd, én meg pont nem tudtam elengedni Darellt.*Suttogom szomorúan.* - Na de a lényeg, én azért szurkolok neked, hiszen a remény hal meg utoljára. Ti még lehetek együtt és még nekem is lehet jövőm a bátyáddal, bízakodjunk ezekben jó?*Kérdezlek, de szinte magamtól is.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.06.05, 19:38 | Üzenet # 967
Yaoista
- Eléggé. *Mosolyodom el szomorúan. Kicsit megremegtem az érintésedre, de nem akadtam ki, csak még meg kellett szoknom a helyzetet.* - Szerintem nem cselekedtél rosszul. Ez azért más... nem haldoklik. Akkor nem tudom, hogy mit tennék. *Már a gondolatra kicsit könnybe lábadt a szemem.* - Tök jó, hogy te ennyire optimista tudsz lenni. *Mosolyodom el.* - Én kevésbé.... mert ez nem fog változni. Ezt a tudtomra adták elég rendesen. Igor is és az apja is. Hiába hagyná ott, akkor is veszélybe lenne. Vagy megszoksz vagy megszöksz helyzet. Én pedig megszöktem. *Mondom halkan.* - Őszintén szólva szerintem veled minden rendben lesz. *És ezt komolyan így gondoltam.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.05, 21:53 | Üzenet # 968
Yaoista
- Ne is derüljön ki.*Mondom komolyabban, azt az érzést senkinek nem kívánom.* - Inkább csak igyekszem és ez főleg azóta van, hogy találkoztam a bátyáddal és persze veled. Végre ismét van értelme az életemnek.*Mosolyodom el.* - Értem, de lehet te fogsz változtatni a döntéseden, hiszen sose tudhatod, hogy mit hozz a holnap.*Ezt nem kötekedésből mondom.* - Így gondolod? Az nagyon jó lenne, mert nem akarok ismét egyedül lenni.*Suttogom, de ismét csak elmosolyodom.* - A szüleitek tényleg remek embereket neveltek.*Mondom kedvesen.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.06.05, 22:46 | Üzenet # 969
Yaoista
- Igen, ebben igazad van. Én még változtathatok a döntésemen. Azt mondta vár rám. *Mondom halkan és magam elé nézek. Belenyúltam a zsebembe és elővettem a láncot.* - Nem tudom, hogy képes leszek-e elfogadni... *Suttogok és rajtad elmosolyodom.* - Nos, akkor sem lennél egyedül. *Teszem azért hozzá.* - De megértelek és ismerem a bátyám.... minden rendben lesz. *Bíztatlak.* - Köszönöm.... *Ez nagyon jól esett. Még elbeszélgettünk, majd én lefeküdtem aludni. Másnap bementem az étterembe és ebédidőbe vittem fel ételt, bár nem én főztem. Nem mertem főzni, így csak besegítettem inkább. A főnök is ezt mondta. Kopogtam, majd mikor azt mondod mehetek, bementem.* - Szia. *Teszem le a kaját, majd leültem.* - Igazán szólhattál volna... *Morgom neked és megmutatom a nyakam, amin még halványan látszódtak a fognyomok.*- - Még valami meglepetés? *Kérdezek rá.* - Bármi? Amin ki fogok akadni?

/Ciculik/

MioDátum: Hétfő, 2016.06.06, 12:43 | Üzenet # 970
Yaoista
- Na látod, azért ez sokat számít.*Mosolyodom el.* - Majd minden kiderül.*Ez tényleg csak rajt állt főleg, hogy Igor ugye vár rád.* - Köszönöm.*Ez rettentő jól esik.*  - Remélem igazad lesz.*Tényleg jól  elvagyunk, majd amikor lefekszel aludni és megkeresem Christ. Éppen egyedül van és nem mondok semmit csak megcsókolom.* - Nagyon szeretek.*Suttogom az ajkai közé.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.06.11, 00:29 | Üzenet # 971
Yaoista
- Én is téged... *Suttogom ajkaidra a csókunk után.* - Minden rendben? *Ölellek magamhoz, majd újra megcsókoltalak.* - Megkóstolod? Egy új krém lesz. *Nyúlok bele az ujjammal és a szádhoz teszem.* - Te vagy a legjobb ebben, szóval hiszek neked, bármit is mondasz. *Tényleg hatalmas segítség voltál.* - Jól láttam, hogy Nick itt volt már? *Kérdezek rá.*

MioDátum: Szombat, 2016.06.11, 11:01 | Üzenet # 972
Yaoista
- Igen.*A karjaidban tényleg úgy érzem. Az csókodat igen csak forrón viszonozom.* - Naná.*Kuncogok és így is teszek, bár a mozdulat elég erotikusra sikeredik.* - Ez nagyon finom, büszke vagyok rád.*Puszillak meg.* - Így tökéletes, ahogy van.*Tudod, hogy ha nem így lenne megmondanám.* - Igen, haza lett küldve.*Lényeget elmondom, gondoltam nem titok és ő is elmondaná.* - Most már alszik.*Persze többet nem mondok és nagyon jól színészkedem, de egyre nehezebb és rosszabb neked hazudnom.* - Lassan nem jössz te is?*Simítok az arcodra.* - Vagy ha nem akkor segítek.*Bújok hozzád.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.12, 16:21 | Üzenet # 973
Yaoista
*Azért melegem lett tőled egy kicsit.* - Köszönöm... *Puszidra főleg mosolygok és én inkább megcsókollak.* - Értem. *Végighallgatlak és eléggé aggódtam.* - Az jó, ha alszik... *Bólintok is, de azért nem volt az igazi.* - De igen, megyek. *Ölellek magamhoz.* - Már csak egy fürdő hiányzik és az, hogy ágyba bújhassak veled. *Csókolok a nyakadba. szépen felmegyünk és behúzlak a fürdőbe.* - Pancsolsz velem? *Kérdezlek.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.12, 23:54 | Üzenet # 974
Yaoista
- Csak magadnak.*Mosolygok és a csókodat örömmel viszonozom.* - Majd holnap beszélsz vele és tudod én is figyelek rá.*Bár az eset után vicces, de többé nem fog előfordulni.* - Helyes.*Bújok oda.* - Jó terv.*Fel is megyünk.* - Naná nem kérdés.*Kuncogok és megcsókolva elkezdelek vetkőztetni.* - Olyan finom süti illatod van.*Csókolom végig a felsőtested végül mindent leveszek rólad.* - Levetkőztetsz te is?

szela00Dátum: Hétfő, 2016.06.13, 01:25 | Üzenet # 975
Yaoista
*Hagytam magam vetkőztetni, kifejezetten tetszett a dolog.* - Köszi. *Mosolyodom el és csókjaidra halkan felsóhajtok.* - Még szép. *Gyöngéd mozdulatokkal simítom le rólad a felsőd, majd a fenekedre simítok, de már a nadrágodon belül és lehúzom rólad.* - Szóval Nick alszik... *Suttogom a füledbe, majd teljesen odahúzlak.* - Szeretkezni akarok veled. *Szívom meg a nyakad, majd megcsókollak.*

Keresés: