Cukrászda
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Rin - Chris
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.11.20, 15:07 | Üzenet # 76 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Nem a legegyszerűbb az tény, de nem lesz gond, csak idő kell.*Mosolyodom el.* - Helyes.*Vigyorgok.* - Köszönöm.*Suttogom és a puszira kinyitom a szemem és édesen elmosolyodom, a szavaid pedig nagyon jól esnek.* - Köszönöm szépen, így már sokkal jobb minden, hogy tudom nem vagyok egyedül. Nagyon hálás vagyok, de tényleg. Jó tudni, hogy vannak még ilyen jó emberek, mint te.*Mosolygok, majd most odahajolva én adok egy puszit neked, de igen csak közel sikerül az ajkadhoz.* - Örülök, hogy ma betoppantam hozzád, el se hiszed mennyire.*Suttogom és nem húzódok el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.11.20, 23:55 | Üzenet # 77 |
 Yaoista
| - Persze. *Mosolyodom el kedvesen. Örültem, hogy ez megnyugtatott, mármint a szavaim. Észrevettem, hogy mennyire is közel csattant az a puszi az ajkaimhoz.* - Én is örülök, hogy betoppantál... *Nem zavart, hogy nem húzódsz el, sőt, nagyon is tetszett.* - Tudod... Nem gondoltam, hogy ma este egy ilyen kedves és elbűvölő személlyel fogok vacsorázni. *Mondom lassan.* - Vagy talán csókolózni... *Suttogom ajkaidra és lágyan, finoman megcsókollak. Nem volt kényszer, bármikor elválhattál. Igazából nem is terveztem, hogy ilyen hamar lekaplak, de annyira közel voltál, hogy nem tudtam ellenállni csodás ajkaidnak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.11.22, 14:52 | Üzenet # 78 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolyodom el, majd ismét csak zavarba jövök.* - Ezt én is mondhatnál.*Suttogom a folytatásra igen döbbenten nézzek, de nem tudok semmit mondani, mert megcsókolsz és ez igen hirtelen ér, de amint kapcsolok az arcodra simítok és viszonozom a csókod és el is mélyítem. Én se terveztem, hogy ilyen hamar engedek, de nem tudok neked ellenállni és nem is akarok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.11.25, 23:12 | Üzenet # 79 |
 Yaoista
| *Már húzódtam volna el bocsánatot kérni, mikor megéreztem, hogy viszonozod a csókom, aminek nem kicsit örültem meg. Lágyan puha hajadba túrok és közelebb húzlak magamhoz. Szenvedélyesen falom ajkaid, mikor is kapcsolok, hogy hol is vagyunk. Lassan elválunk tőled és kicsit és féloldalasan elmosolyodom.* - Nem terveztem, hogy már megcsókollak... de képtelen voltam ellenállni a kísértésnek. *Mondom kedvesen.* - Remélem nem bánod... *Bár a csókodból azt ítéltem, hogy nem, de azért megbizonyosodok róla.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.11.25, 23:34 | Üzenet # 80 |
 Yaoista
| *Én is a hajadba túrok és úgy csókollak tovább, amíg el nem válsz tőlem.* - Én se terveztem, hogy megcsókolsz és azt se, hogy ez megtörténik én viszonozni fogom, de egyáltalán nem bánom.*Mosolygok zavartan.* - Remélem azért nem tartasz könnyűvérűnek, mert am nem vagyok az.*Mondom édesen, de kissé kétségbeesve. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.11.25, 23:40 | Üzenet # 81 |
 Yaoista
| *Annyira édes volt ez a kétségbe esésed, hogy meg kellett zabálni.* - Egyáltalán nem tartalak. Igazából első pillanattól, hogy beléptél azon az ajtón, egyfajta vonzalmat éreztem irántad... én sem szoktam csak így váratlanul megcsókolni senkit. *Vallom be.* - Remélem te sem tartasz ezért túl rámenősnek. *Mosolyodom el és valahogy végig a kezed cirógatom. Olyan különlegesnek láttalak, mint még soha senkit, de nem tudtam miért. Volt valami más a tekintetedben. Éppen megszólalnék, mire az öcsém jelenik meg a következő fogással.* - Na... ha ettől nem dobjátok el az agyatokat, akkor semmitől. *Mondja vigyorogva, közbe elkezd minket nézni.* - Smároltatok, mi? *Neveti el magát.* - Majd kövinek kopogok a boxon, ha jövök. *Nevetgél.* - Dugulj el, idióta. *Morgok neki, mire csak jobban röhög.* - Hajrá Rómeó... *Hagy itt minket röhögve.* - Egyszer megfojtom... *Morgom durcásan :D.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.11.25, 23:48 | Üzenet # 82 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Nyugszom meg és ahogyan tovább beszélsz pirosodom egyre jobban.* - Egyáltalán nem és őszintén, miután a kezdeti izgalmon túl voltam és idegességén és tudtam már jobban figyelni én is hasonlóan érzek irántad.*Vallom be és én is a kezed simogatom, majd ahogyan megjelenik a tesód, na akkor már a fejem szinte kigyullad.* - Khmm az előétel nagyon finom volt.*Felelek csak ennyit. * - De igaza van nem? Oké nem kéne azért mindent kimondania.*Motyogom vörösen, amikor kimegy.* - Inkább együnk.*Kezdem el tömni a fejem, de másik kezemmel a kezed fogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 00:36 | Üzenet # 83 |
 Yaoista
| - Jól áll a piros szín. *Mosolyodom el kicsit szemtelenül.* - Ezt jó hallani... *Mondom komolyan és tényleg jól esett, hogy nem csak én érzek így.* - Igaza van, nem az a baj, csak szereti szívni a vérem. *Vigyorodtam el, igazából annyira nem bántam. Én sem engedem a kezed és szintén tömöm magamba a hamit, ami csak belém fér. Közben végig beszélgetek veled mindenféléről és egyre jobban tetszel.* - Tudod... Nagyon érdekes vagy. *Mondom őszintén.* - A külsőd olyan, mint egy vadmacskáé. *Kuncogom el magam.* - De belül olyan vagy, mint egy kiscica... *Puszilom meg a kezed.* - Hihetetlen mennyire bájos vagy...
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 01:30 | Üzenet # 84 |
 Yaoista
| - Na elég legyen.*Durcázok édesen, de hamar nevetésbe megy át.* - Biztos, hogy te is az övét.*Vigyorgok. Nagyon jól érzem magam veled, minden annyira szép.* - Érdekes?*Vonom fel a szemöldököm, majd csak elmosolyodom.* - Hmm van benne valami.*Mosolygok.* - Igaz, hogy alig ismerlek még, de egy remek embert ismertem meg a személyedbe, aki nem mellesleg irtó jól nézz ki és nagyon kedves.*Mondom lágyan és kezeid megszorítom.* - El se hiszed ezzel a nappal már mennyire megváltoztattad az életem.... úgy érzem élek ismét.*Mondom igen komolyan, majd leesik mit is mondtam.* - Ehhh ne nézz hülyének... szóval értesz.*Nevetek fel zavartan. * ~ ez az te barom mondj még ilyen dolgokat első randin~*Szidom magam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 01:42 | Üzenet # 85 |
 Yaoista
| - Az más, én vagyok az idősebb. *Nevettem el magam. Elmosolyodtam a bókodra, hiszen ez nagyon az volt. Mondjuk nagyon furcsa volt, ahogy jössz ezzel az élettel dologgal.* - Értelek, csak nem gondoltam, hogy ennyire szörnyű lehetett eddig neked, de örülök, hogy segíthetek neked. *Mondom komolyan.* - Minden rendben lesz, mostmár majd én nem hagylak élni. *Kacsintottam és elnevettem magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 01:46 | Üzenet # 86 |
 Yaoista
| - Jogos.*Mosolygok.* - Khmmm nem akarok panaszkodni meg ijesztőnek se tűnni, de lehet mindkettő sikerült már.*Sóhajtok fel, majd csak elmosolyodom.* - Köszönöm és jól hangzik.*Mosolygok, majd felállok.* - Kimegyek a mosdóba.*Adok egy puszit, majd kimegyek.* - Komolyan inkább ne is beszélj.*Szidom magam és elkezdem lemosni az arcomat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 02:07 | Üzenet # 87 |
 Yaoista
| *Kicsit furcsán néztem rád, de csak elmosolyogtam. Úgy voltam vele, mindenkinek van egy kis furcsasága. Válaszul csak megpusziltalak.* - Rendben... itt várlak. *Mondom kedvesen, majd szépen eszegettem és ábrándoztam. A wc-be pont bevágódik az öcsém.* - Óhhh... helló. Talán csak nem dobtad a bátyám? *Neveti el magát.* - Tudod... elég rég randizott, már épp itt volt az ideje. *Mondja komolyan.* - Tényleg gyönyörű vagy... *Lép oda hozzád és végigsimít az arcodon.* - Nekem is tetszel. *Közli veled kertelés nélkül.* - Ha esetleg a bátyám mégse jönne be, fordulj hozzám bizalommal. *Vigyorodik el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 02:15 | Üzenet # 88 |
 Yaoista
| *Kissé megrémülök.* - Szia....*Mosolygok.* - Nem dobtam... csak kijöttem felfrissülni.*Mondom.* - Minden remekül megy, a bátyád csodálatos ember.*Mosolyodom el, viszont a folytatás meglep annak ellenére, hogy mit meséltél.* - Nagyon köszönöm, de elég jól mennek a dolgok, ha mégse így lenne, akkor se mennék hozzád.*Veszem el a kezét.* - Nem lenne szép és különben is, bármennyire helyes vagy a bátyád az esetem, neked még nőnöd kell.*Paskolom meg az arcát.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 03:07 | Üzenet # 89 |
 Yaoista
| *Kicsit elhúzta a száját.* - Hát.. összeilletek. Csak vicceltem, bár tényleg nagyon szép vagy. A bátyus nem visz el akárkit randizgatni és meglepő, hogy valakit idehozott rögtön. *Mondja komolyan és közben méreget téged.* - Ezt kikérem magamnak, csak egy év van köztünk. *Vigyorodik el.* - Csak én megtanultam laza lenni vele ellentétbe. *Nevette el magát.* - Visszakísérlek. *Mosolyodik el, azért neki is volt egy visszafogottabb énje, csak nem használta gyakran.* - Ne hogy félreérts... nem csapnálak le a kezéről... *Mondja komolyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 03:20 | Üzenet # 90 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Mosolyodom el.* - Akkor ezt jó jelnek veszem.*Mondom édesen, majd csak azért is visszasimítok az arcára.* - A korod csak egy szám ez sose feled.*Mondom sejtelmesen, majd én is csak felnevetek.* - Nincs azzal semmi baj, de tudni kell komolynak is lenni, de úgy érzem az is megy neked.*Kuncogok.* - Nagyon kedves tőled, látod megy így is neked.*Mosolygok.* - Elhiszem, és ki az a bolond, aki nem élvezi, ha bókolnak, főleg ha az illető még helyes is.*Kacsintok rá, nem kell engem se félteni.* - Amúgy bátyád kissé féltékeny típusnak nézz ki.*Jegyzem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 03:59 | Üzenet # 91 |
 Yaoista
| - Na jól van már, azért ennyire nem vagyok súlyos eset. *Nevettem el magam, de a végére elvigyorodtam.* - Hát igen, a kinézetemre nincs panaszom. *Kuncogtam el magam.* - Határozottan az. Nagyon védi, amit a sajátjának tekint. *Magyarázom neked.* - Néha kicsit indulatos is tud lenni, de mindig azzal, akire féltékeny. *Nevetgél. Én közben kíváncsian várlak, nem tudtam elképzelni mit szmötyizel már.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 04:19 | Üzenet # 92 |
 Yaoista
| - Nem tudhatom.*Kuncogok.* - Az egod is meg van.*Nevetek fel.* - Sajátjának mi?*Kérdezem szinte csak magamtól.* - Amíg ez normális szinten van addig ezzel nincs baj, azt hiszem.*Mosolyodom el.* - Menjünk vissza, a végén aggódni fog vajon hol vagyok és szerintem téged keresne meg először.*Nevetek fel édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 04:26 | Üzenet # 93 |
 Yaoista
| - Ne így értsd. Csak védelmező. *Kuncogott.* - Talán a szüleink miatt. Neki kellett lennie a nagy testvérnek még akkor is, ha csak egy év van köztünk. *Magyarázza.* - Ebben igazad van. *Nevetek fel. Vissza is megyünk. Én már nyugodtan üldögélek és iszogatom az italom. Mikor meglátlak, elmosolyodom.* - Ugyan olyan gyönyörű. *Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 15:01 | Üzenet # 94 |
 Yaoista
| - Értem.*Mosolyodom el.* - Igen mesélte.*Bólintok, majd visszamegyünk.* - Köszönöm, hogy visszakísértél.*Mosolygok az öcsédre, majd rád pillantok.* - Na örülök, hogy még mindig ezt gondolod.*Kuncogok és visszaülök.* - Eddig minden isteni volt, milyen desszerttel készültél?*Pillantok Nickre.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 15:17 | Üzenet # 95 |
 Yaoista
| *Csak elmosolyodtam reakciódon. Ahogy visszaülsz, lágyan a kezedért nyúlok és adok rá egy puszit. Nem nagyon zavar az öcsém.* - Nos... abban valószínű Chris a jobb... *Neveti el magát.* - Majd meglátjátok, addig is élvezzétek még, mert még el kell készítenem. *Hagy itt minket, hiszen a munkája az tényleg fontos neki, mint ahogy nekem is.* - Minden rendben? Nem piszkált nagyon? *Kérdezem kíváncsian, valahogy féltem, hogy a kelleténél jobban rád mozdul, aminek nem nagyon örültem volna.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 15:34 | Üzenet # 96 |
 Yaoista
| *Kezemre elmosolyodom és csak örülök, hogy így teszel.* - Vagy én.*Vigyorgok édesen.* - Köszönjünk.*Mosolygok rá.* - Persze, miért?*Kérdezem, majd csak elmosolyodom és odahajolva adok egy puszit az ajkaidra.* - nem történt semmi, csak bókolt és elmondta, hogy mehetek hozzá, amit előtted is előadott csak kicsit jobban, de nem kell semmitől tartanod, engem te érdekelsz.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 15:41 | Üzenet # 97 |
 Yaoista
| *Ahogy adsz egy puszit, elmosolyodom én is.* - Nem attól tartok, hogy átpártolnál hozzá. *Kuncogtam el magam.* - Néha hajlamos kicsit túlzásokba esni és nem akarom, hogy neked rontson, ennyi az egész. *Magyarázom kedvesen, bár valahol féltékeny is voltam, ami már most megmutatkozott kicsit.* - Hogy képzelted az este további részét? *Kérdezem kíváncsian. Nem tudtam, hogy mit szeretnél. Bár nekem lettek volna ötleteim, mégse akartam elsietni .*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 15:46 | Üzenet # 98 |
 Yaoista
| - Ugyan nyugi tudom kezelni, nem kell aggódnod.*Kacsintok rád.* - Édes vagy.*Jegyzem meg.* - Hogyan? Nem is tudom.. sétálhatnánk... aztán nem is tudom.. szerinted?*Kérdezlek. Nekem is volt jó pár ötletem, de nem akartam mindent elsietni annyira. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 17:13 | Üzenet # 99 |
 Yaoista
| - Rendben. *Mosolyodom el.* - Édes? *Nevettem el magam.* - Nem sűrűn mondják ezt rám. *Mosolyodom el.* - Hmm... jól hangzik. *Egyezem bele.* - Vonatod, hogy van hazafele? *Kérdezem óvatosan.* - Tudod... ha nálam alszol, nem kell időre ott lenni sehol. *Most nem szex miatt kérdeztem, na nem mintha az nem mozgatna. Tényleg nem akartalak rgtön az ágyamba ráncigálni, annál jobban tetszettél.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.11.29, 14:43 | Üzenet # 100 |
 Yaoista
| - Én fogom.*Kuncogok.* - Vonat? Nos nem tudom, én bolond nem néztem meg.*Csóválom a fejemet, majd az ötleted igen csak meglep.* - Az valóban jó lenne, ha nem kéne sietni a vonathoz meg úgyse vagyok fáradt még egyáltalán.*Na nem mintha amúgy aludnék.* - Csak nincs nálam semmi ruha, bár ez a legkevesebb... szóval benne vagyok.*Mosolygok édesen, és meg se fordul a fejembe, hogy azért csinálod, hogy leteperj, nem mintha ellenemre lenne, de tényleg nem kéne elsietni a dolgokat.* - Különben meg pucéron szoktam aludni.*Jegyzem meg kajánul. Imádok incselkedni.*
|
|
| |