Cukrászda
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Rin - Chris
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.06.13, 11:56 | Üzenet # 976 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Igen csak élvezem, hogy te vetkőztetsz.* - Igen alszik.*Bújok oda a szövegedre pedig beleborzongok.* - Ahogyan én is veled.*Suttogom az ajkaid közé és igen csak hevesen csókollak vissza.* - Nagyon kívánlak.*Harapok az ajkaidra és amint zuhany alatt vagyunk a csempének nyomlak és vadul megcsókollak.* - Falj fel.*Simulok hozzád, amennyire csak tudok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.06.21, 23:30 | Üzenet # 977 |
 Yaoista
| *Nem bántam, hogy most te kezdeményezel.* - Ezt kérned sem kell. *Falom ajkaid.* - De mi lenne, ha előbb kényeztetnél? *Kérdezem tőled és a nyakadba harapok.* - Ígérem, utána a mennyekbe repítelek. *Simítok végig ajkaidon és egyre jobban csókollak. Attól, hogy azt kértem szopj le, nehezen ment az, hogy elengedjelek.* - Utána az én köröm jön.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.06.22, 00:05 | Üzenet # 978 |
 Yaoista
| - Oké.. ahh.*Nyögök fel.* - Igen tudom, te pedig azt, hogy imádlak kényeztetni.*Harapok az ajkaidra.* - Nem kell magyarázkodnod.*Kuncogok. Adok még egy fullasztó csókot, majd végigcsókolom a felsőtested egészen le a farkadig.* - Te csak lazítsál és kapcsolj ki.*Simítok a farkadra.* - Rád fér.*Mosolygok és nem is húzom el a dolgokat és szopni kezdelek tövig nyelve, hogy minél jobban élvezd.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.07.02, 23:51 | Üzenet # 979 |
 Yaoista
| *Hát nem semmi csók volt, az már biztos.* - Az nem lesz nehéz ilyen társasággal. *El is lazulok nagyon hamar. Felnyögök, ahogy már teljesen a szádban vagyok. Nagyon jó érzés volt.* - Istenem... *Dőlök neki a zuhanyzó falának. Finoman a fejedre simítok és a hajadba túrok.* - Nagyon jó... *Tényleg úgy kikapcsolt, bár sose várnám el, hogy mindig csináld. Néha megrándult a csípőm, de nem szándékosan, csak túl jó voltál.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.07.05, 18:42 | Üzenet # 980 |
 Yaoista
| - Édes vagy.*Mosolyodom el. Nagyon örülök, hogy ennyire élvezed és hát a hangodtól és a látványodtól, én is kezdek keményedni. Egyáltalán nem zavar, hogy mozgatod a csípődet, sőt csak még hevesebb leszek. A kezeimet a popodra csúsztatom és megmarkolom, hiszen igen csak formás és jó fogdosni. * - Nagyon finom vagy.*Vigyorgok és tovább szoplak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.07.10, 23:20 | Üzenet # 981 |
 Yaoista
| *Nem bántam a kezed és hát a szád is ügyes volt.* - Te pedig ügyes... *Markolom meg a hajad, de nem durván. Tényleg teljesen elengedtem magam és kiélveztem a szopást rendesen. Végül a szádba élveztem és lihegtem. Hirtelen felhúztalak és megmarkoltam a feneked. Végigsimítok bejáratodon és lassan beléd nyomom az ujjam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.07.11, 17:37 | Üzenet # 982 |
 Yaoista
| - Ennek örülök.*Na meg persze jól esik a dicséret. Egészen addig szoplak amíg el nem mész és minden csepped lenyelem.* - Mintha el se mentél volna.*Vigyorgok az ujjaidra pedig felnyögök.* - Nagyon kívánlak.*Simítok a farkadra és vadul megcsókollak a hajadba túrva. Már igen csak nedves vagyok és forró.* - Elég lesz, csak tedd be a farkad.*Harapok az ajkaidra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.07.11, 22:29 | Üzenet # 983 |
 Yaoista
| - Rendben... *Te kérted, így elmosolyodom. Felhúzom az egyik lábad és egyetlen lökéssel tövig megyek beléd.* - Nem fáj? *Kérdezem erősen lihegve és persze azért várok.* - Nagyon szűk vagy... *Lihegem elégedetten. Mikor már nem szorítasz annyira, lassan mozogni kezdek benned, de tényleg óvatosan.* - Szólj, ha kényelmetlen. *Suttogom füledbe és megrágcsálom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.07.13, 17:38 | Üzenet # 984 |
 Yaoista
| *Kissé fájdalmasan felnyögök, de minimális.* - Jól vagyok...*Bújok hozzád és kapaszkodok beléd.* - T e meg nagyon nagy.*Csókollak meg és veled együtt kezdek mozogni.* - Jó így tökéletes.*Lihegem érzékien.* - Lehetsz gyorsabb.*Karmolok végig a hátadon és ismét megcsókollak igen csak hevesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.07.18, 21:46 | Üzenet # 985 |
 Yaoista
| - Rendben... *Húzlak még jobban magamhoz és persze tartalak.* - Kérned sem kell. *Hátamra megremegtem, majd csókod forrón viszonozom, miközben gyorsítok a tempómon. Persze így is nagyon vigyáztam rád, de már alig vártam, hogy végre szeretkezhetek veled. Annyira szerettelek, nem akartalak elengedni. Kihúzódom beőled, majd megfordítalak és hátulról hatolok beléd.* - Támaszkodj. *Nyalok végig nyakadon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.07.19, 11:04 | Üzenet # 986 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Vigyorgok és a tempódra csak jobban felnyögök. Megfordulok, ahogyan kéred és kinyomom a popsimat, majd ahogyan belém hatolsz hangosan felnyögök. A hangulat igen csak forró és csak tetőzi, hogy a fürdő miatt a hangunk főleg az enyém még visszhangzik is.* - Annyira hiányzott, hogy érezzelek.*Kezdek el én is mozogni. Tény, hogy hiányom is volt, de ez sokkal többet jelent puszta kielégülésnél.* - Hiányzol nagyon...*Nem sok időt töltünk együtt vagyis amit kettesbe tudunk tölteni.* - Amint itt tudod hagyni a cukrászdát, utazunk el csak mi ketten.*Fordulok hátra és a hajadba túrva megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.07.24, 21:48 | Üzenet # 987 |
 Yaoista
| - Nekem is hiányoztál... *Tudtam, hogy most kicsit hanyagoltalak és nem foglalkoztam veled annyit, amennyit kellett volna a cukrászda miatt.* - Tudom szerelmem... *Suttogom füledbe és belecsókolok nyakadba.* - Nem is kérdés... *Mosolyodom el és hosszan elnyújtom csókunk. Előre simítva a farkad is kezelésbe veszem (remélem értékeled a szóviccet :D). A mennyekbe akartalak repíteni, ahol csak mi ketten vagyunk és nem számít semmi.* - Én szépséges angyalom... *Simulok hozzád teljesen és mélyeket lökök benned.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.07.24, 23:29 | Üzenet # 988 |
 Yaoista
| - De remélem nem értesz félre, mert tényleg nem panaszkodni akarok.*Hiszen tudom, hogy mennyire fontos neked a cukrászda és persze nekem is, de ugye más szinten. Te voltál az aki keményen megdolgozott érte.* - Igen nagyon jó vagy...*Nyögöm kéjesen.* - Fantasztikus vagy.*Már teljesen kiismerted a testemet és tudtad jól, hogy tett még jobbá a dolgokat.* - Csak tiéd... mindig így lesz már..*Nagyon szeretlek és nem akarlak elveszíteni, amíg lehet veled akarok lenni, nekem már te vagy a mindenem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.07.25, 22:09 | Üzenet # 989 |
 Yaoista
| - Nem értelek. *Tudtam, hogy panaszkodsz, csak hiányzok neked. Fantasztikusat szeretkezünk és végül a hálóban pihenünk pucéran egymás mellett. Finoman megcsókollak és elmosolyodom.* - Igyekszem több időt szakítani rád. *Csókolok a nyakadba.* - Csak most van ekkora hajtás, amíg tökéletesítek mindent és a személyzet is betanult mindent rendesen. Tudod még nincs helyettesem. *Magyarázom.* - Illetve van egy, de azzal nem vagyok előrébb. *Nevettem el magam és megcsókollak. Rád céloztam, mint helyettesre.* - Aztán elutazhatnánk akár két hétre is.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.07.25, 23:36 | Üzenet # 990 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Bár nem feltételeztem, de jobb biztosnak lenni. Mint mindig fantasztikusat szeretkezünk és a kihagyás miatt még intenzívebb volt.* - Rendben.*Sóhajtok fel hangosabban, még elég érzékeny vagyok.* - Tudom tudom.*Bólogatok és persze cirógatlak folyamatosan.* - Van? Kicsoda?*Nem esik le, hogy rám gondolsz. A csókodat viszonozom és el is húzom.* - Két hétre? Tényleg? Az nagyon jó lenne.*Csillannak fel a szemeim.* - Hova mennék?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.07.26, 22:47 | Üzenet # 991 |
 Yaoista
| - Még kérdezned kell? *Lepődök meg.* - Hát te életem. *Puszillak meg.* - Igen, tényleg. *Bólintok és elmosolyodom rajtad.* - Ahová csak szeretnél. Majd kitaláljuk, ha itt az ideje. Elmehetnénk oda is akár, ahol éltél. Megnézné honnan jöttél. *Elmélkedem és belecsókolok a nyakadba.* - De ha mást szeretnél, akkor máshova megyünk.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.07.27, 00:49 | Üzenet # 992 |
 Yaoista
| - Mivel nem tudom.*Jelentem ki, majd igen csak ledöbbenek és el is pirulok.* - Köszönöm.*Látszik ez mennyire jól esik.* - Biztos? Azért még sok mindent nem tudok.*Nem téged kérdőjelezlek meg, hanem magamat inkább.* - Azért még ne hagyj egyedül jó?*Félek annak rossz vége lenne. * - Akkor, majd kitaláljuk.*Mosolygok.* - Hát, ha szeretnél elmehetünk.*Bólintok.* - Meg persze máshova is, bár ebben se vagyok jártas.*Nevetek fel.* - Neked melyik a kedvenc helyed?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.08.02, 22:55 | Üzenet # 993 |
 Yaoista
| - Biztos szerelmem és majd megtanulod. *Puszillak meg.* - Nem, még nem foglak. De lesz, hogy egyedül leszel. Nekem sajnos a papírmunka is van. *Gyűlöltem, de meg kellett csinálni azt is.* - Persze, majd nézelődünk. *Bólintok egyet.* - Igen, kíváncsi vagyok, honnan származol és szívesen találkoznék azzal, aki sütni tanított, hogy elmondhassam milyen ügyes is vagy. *Puszillak meg.* - Majd szétnézünk. *Szerettem a nevetésed.* - A cukrászda. *Vágom rá, majd felnevetek.* - Mindegy, csak veled legyek... *Cirógatom meg a pofidat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.08.04, 11:45 | Üzenet # 994 |
 Yaoista
| - Melletted biztos, hogy menni fog és köszönöm a bizalmat.*Nagyon jól esik, de mar is a bűntudat rendesen, hogy én meg titkolózom.* - Abban is segítek, ha megtanítod, amiben csak tudok támogatni szeretnélek, mert tudom, hogy ez a cukrászda az álmod és mellettem a szerelmed.*Mondom édesen.* - Nem tudom elégszer elmondani, hogy mennyire büszke vagyok rád.*Csókollak meg.* - Rendben.*Bólintok.* - Rendben kicsim.*Cirógatom meg az arcod.* - Rendben megnézzük, hogy ott dolgozik e, mert tudod én is rég voltam már ott.*Ugye ez nem is hazugság és mondhatnám, hogy nem él, de nem akarok most a halálról beszélni.* - Majdnem bedőltem neked, bár van benne igazság nem de?*Kuncogok.* - Kölcsönös.*Csókolok a tenyeredbe.* - Amíg veled vagyok minden jó.*Csókollak meg szerelmesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.08.09, 22:46 | Üzenet # 995 |
 Yaoista
| - Ez olyasmi, amit magam akarok csinálni, de nagyon édes vagy. *Mosolyodom el, nagyon jól esett, hogy támogatsz.* - Valahogy úgy... *Puszillak meg.* - Én pedig elégszer megköszönni... *Suttogom még csókod előtt.* - Akkor ezt megbeszéltük. *Cirógatom az arcod.* - Komolyan gondoltam, a cukrászda a kedvenc helyem. *Kicsit a plafont kezdem fixírozni.* - A cukrászdában tényleg otthon érzem magam. Sokat dolgoztam érte és végre az enyém... *Rád pillantok és gyöngéden az arcodra simítok.* - Annyira a helyén van most az életem, mint még sosem... *Csókod még el is nyújtom.* - Te teszed kerekké az egészet... nem érne ennyit, ha nem lenne kivel megosztanom. *Nickkel azért ez a része más. Persze ő is részese, de te vagy az, aki minden nap itt volt velem az utóbbi időben.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.08.09, 23:43 | Üzenet # 996 |
 Yaoista
| - Nekem, azért ez csak jó, mert azt szeretem kiszámolni, hogy egy sütibe mi kell, de amúgy meg nem nagyon.*Nevetek fel.* - Te sokkal okosabb vagy nálam.*Mosolygok, de komolyan gondolom.* - Pedig nem kell.*Cirógatom meg a pofidat.* - Meg bizony.*Bólintok.* - Annyira édes vagy és úgy örülök, hogy ennek részese lehetek.*Nagyon sokat jelent.* - Igen a tiéd és minden egyes kis részért megküzdöttél. Tudod ezt nem sokan mondatják, hogy magaktul értek el, mert másoknak még támogatással se megy, de te egyes egyedül érted el.*Annyira csodáltalak téged.* - Tudod kicsim nekem te a példaképem is vagy.*Mondom nagyon édesen.* - Az enyém is.*Ami részben igaz, de akkor lesz teljesen, ha a titkom után is együtt maradunk.* - Köszönöm.*Pirulok el.* - Számomra az öröm.*Bújok hozzád.* - Annyira, de annyira szeretlek.*Bújok egyre jobban, annyira féltem, hogy elveszítelek.* - Nem tudom elképzelni nélküled az életem.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.08.14, 13:24 | Üzenet # 997 |
 Yaoista
| - Nem lehet mindenki ugyan abban jó. *Mosolyodom el. Annyira jó volt hallani, hogyan vélekedsz rólam. Szerettem nagyon, ahogyan engem láttál. Boldoggá tett nagyon.* - Nagyon édes vagy... *Kicsit még zavarba is jövök, de inkább megcsókoltalak.* - Milyen szép színed van. *Kuncogok és szorosan ölellek magamhoz.* - Én is téged... *Puszilom meg a fejedet.* - Nem is kell... én se tudom nélküled. *Nem is akartam.* - Sosem foglak elengedni.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.08.14, 15:31 | Üzenet # 998 |
 Yaoista
| - Igazad van, de szerintem te mindenben jó vagy.*Mondom édesen.* - Őszinte kicsim őszinte.*Kuncogok és látom én a zavart.* - Csak nem hoztalak zavarba?*Kérdezem a csók után.* - Na fogd be.*Csíplek meg játékosan.* - Nagyon remélem.*Bújok hozzád még jobban és az oldalad cirógatom.* - Sikerült kicsit ellazulnod? Azért tényleg aggódom érted.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.08.14, 16:46 | Üzenet # 999 |
 Yaoista
| - Egy kicsit. *Mosolyodom el.* - Dehogy fogom. *Vigyorgok és a csípésre feljajdulok.* - Na ezt visszakapod. *Hirtelen elkezdelek csikizni és végül lefoglak az ágyban föléd hajolva.* - De még mennyire, hogy sikerült. *Csókollak meg lágyan.* - A kezed be kéne újra kötni, nem? *Nyúlok érte, de látom, hogy már nyoma sincs az égésnek.* - Ez... hogy? *Nézek értetlenül és felülök melletted, majd megfogom és nézegetem jobban.* - Hogy gyógyult meg ilyen hamar?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.08.14, 17:46 | Üzenet # 1000 |
 Yaoista
| - Na ne csináld.*Nevetek fel és persze nincsen semmi esélyem, csak akkor amikor megkímélsz.* - Ez nem volt fair.*Kuncogok.* - Akkor jó.*Viszonozom a csókodat.* - Azért ez sokkal jobb, mint a csikizés.*Kuncogok, de az abba is marad. A kezemről teljesen elfeledkeztem.* - Mondtam, hogy nagyon hamar begyógyul, ez ilyen jó tulajdonságom vagy mondjam született tehetségnek?*Próbálom elviccelni a helyzetet.* - Mondtam, hogy fura vagyok.
|
|
| |