2025.07.20, Vasárnap, 14:30
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrászda
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Rin - Chris

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.08.18, 21:08 | Üzenet # 1001
Yaoista
- Tényleg az vagy. *Nézem a kezed, majd adok rá egy puszit.* - De én örülök neki, hogy az vagy. Így nem kell annyira aggódnom érted. *Csókollak meg és melléd fekszek.* - Tudod iszonyat édes vagy és amúgy fair volt a csiki. *Kuncogok. Már túl is tettem magam a kezeden, nem igazán érdekelt, volt jobb dolgom is.* - Ja és értem én, hogy gyorsan meg minden... de azért kötözzük be még holnap is, rendben? *Kérlek meg.* - Csak féltelek... *Nevettem el magam.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.21, 15:28 | Üzenet # 1002
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Így van, legalább ennyi, ha már béna vagyok.*Nevetek fel.* - Köszönöm, de nem volt az, na jó kicsit.*Kuncogok.* - Rendben van kicsim.*Csókollak meg, örülök hogy nem vitatod tovább.* - Nekem van a világ legrendesebb pasija és persze a legdögösebb is és mindenben a legeslegjobb.*Kuncogok, de komolyan gondolom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.21, 23:44 | Üzenet # 1003
Yaoista
- Túlzol édesem, de nagyon. *Puszillak meg, majd megcsókollak.* - Na de most aludj... *Fekszek el én is kényelmesen.* - Elfáradtam azért... *Ölellek magamhoz és homlokon csókollak.* - Egyébként nekem te vagy a legjobb. *Suttogom a füledbe és kis helyezkedés után most én bújtam kicsit hozzád.* - Simogatnál kicsit? *Kérem tőled, mint egy kisgyerek.*

MioDátum: Hétfő, 2016.08.22, 12:57 | Üzenet # 1004
Yaoista
- Szerintem, pedig nem.*Kuncogok és a csókodat viszonozom.* - Alszok, alszok.*Helyezkedem el kényelmesen.* - Azt elhiszem, mivel nem igen pihensz mostanság.*Ezt akkor se győzöm hangsúlyozni.* - Na, akkor mégis ki túlozz?*Vonom fel a szemöldököm, persze nagyon jól esik, amit mondasz.* - Kérnéd se kell kicsim.*Mosolygok és finoman cirógatni kezdelek és puszikat adok, majd végül egy altatót kezdek el dúdolni, amit még anyukám énekelt nekem. Nem volt rossz hangom, sőt igazán lágy és megnyugtató.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.08.23, 07:58 | Üzenet # 1005
Yaoista
- Ígérem, utána pihenek... *Tudtam, hogy kicsit túlzásba viszem most. Sóhajtok egyet kellemesen, mikor cirógatni kezdesz.* - Ezt nagyon szeretem. *Teljesen megnyugtatott és utána csak hallgatlak.* - Csodaszép hangod van... *Motyogom halkan még és utána lassan elalszom. Nagyon jót aludtam így veled. Másnap elég korán keltem és elmosolyodtam.* - Hogy van az, hogy te mindig hamarabb fent vagy, mint én? *Simítok az arcodra és adok egy csókot.*

MioDátum: Csütörtök, 2016.08.25, 12:07 | Üzenet # 1006
Yaoista
- Helyes és úgyis szemmel tartalak.*Kuncogok.* - Én is.*Kuncogok.* - Ez édes és most ismét te túlzol, de igaz, annyira nem is szörnyű.*Kuncogok és addig énekelek, amíg el nem alszom. Egy picit én is pihenek, de csak alig, hiszen most fel vagyok töltődve.  biggrin * - Jó reggelt.*Köszönök először és a csókodat viszonozom.* - Nos, mert szeretlek nézni azért.*Nevetek fel, bár ez is igaz.* - Mindig is korán kelő voltam.*Mondjuk ez is igaz, persze nem ennyire, meg ugye akkor aludtam rendesen.* - Ennyi az egész.*Cirógatom meg az arcodat és megcsókollak hosszasan.* - Meg nem én hajtom túl magam.*Jegyzem meg.* - Nem alszol még picit? Addig csinálok reggelit.

szela00Dátum: Szombat, 2016.09.10, 23:47 | Üzenet # 1007
Yaoista
- Ennyire? *Mosolyodom el, nagyon édes tőled.* - Értem... nos én annyira nem, de nem baj. *Eszembe se volt még megmozdulni. Csókod picit el is nyújtom és rettentő jól esik.* - Tudom, tudom... ígérem aztán jó leszek. *Puszillak meg.* - Hm, tetszik az ötlet. Ágyba kapom? *Kérdezem, mint egy kisfiú és közben jó szorosan magamhoz ölellek.* - Olyan jó veled kelni...

MioDátum: Vasárnap, 2016.09.11, 00:21 | Üzenet # 1008
Yaoista
- Igen ennyire.*Kuncogok.* - Szerintem se baj.*Puszillak meg.* - Nagyon helyes, úgyis rajtad tartom a szemem és nem hagyom, hogy feleslegesen túlhajszold magad.*Közlöm veled komolyan.* - Az ágyba, ha ide szeretnéd.*Mosolyodom el és rögtön odabújok.* - Veled is és feküdni és minden más.*Mosolyodom el igen csak szerelmesen és meg is csókollak.* - Másképpen el se tudom képzelni.*Mondom a csók után.* - Mit szeretnél reggelire?

szela00Dátum: Hétfő, 2016.09.12, 00:28 | Üzenet # 1009
Yaoista
- Ezért vagy te az én kis őrangyalom. *Mosolyodom el.* - Tetszene. *Kuncogok.* - Igen, minden nagyon jó. *Annyira szép volt a mosolyod is, önmagában szép voltál.* - Tudod én nem is akarom... *Cirógatom meg az arcod.* - Amit csinálsz nekem, bármi jó. Minden finom, amit te főzöl. *Mosolyodom el és megcsókollak jó hosszan.* - Ez finom... *Cirógatom a hátad.* - Annyira szeretlek Rin. *Nézek a szemeidbe.*

MioDátum: Szerda, 2016.09.14, 11:02 | Üzenet # 1010
Yaoista
- Pontosan.*Kuncogok.*  - Ahogyan mondod.*Mosolyodom el.* - Én sem.*Csókolok a tenyeredbe.* - Nem könnyíted meg a dolgom, de akkor kapsz száraz kenyeret és vizet.*Közlöm veled, majd felnevetek, de persze csak viccelek. A csókodat hosszasan viszonozom.* - Igen nagyon.*Harapok az ajkaidra.* - Én is nagyon szeretlek Chris.*Csókollak meg igen csak szerelmesen.* - Nagyon nagyon..*Suttogom az ajkaid közé.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.09.19, 21:15 | Üzenet # 1011
Yaoista
- Tőled még az is isteni lenne. *Kuncogok veled. Szavaidra elmosolyodtam, de most kisfiúsan. Csókod picit elnyújtom és jólesően belesóhajtok.* - Tényleg olyan, mintha álmodnék. *Túrok gyöngéden a hajadba. Nagyon élvezem, hogy tényleg olyan a szeretőm, aki támogat és érzem, hogy szeret.* - Tudod... volt pár kapcsolatom... de te vagy az első, akinél tényleg érzem, hogy mennyire szeret engem és tényleg elfogad olyannak, amilyen vagyok. Jót is, rosszat is. Ezt köszönöm neked. *Csókollak homlokon.*

MioDátum: Péntek, 2016.09.23, 12:19 | Üzenet # 1012
Yaoista
- Vicces vagy.*Nevetek fel.* - Igen tényleg, de a legjobb benne, hogy nem álmodunk.*Mosolyodom el.* - Ennek nagyon örülök.*Mosolyodom el lágyan. Én így teljesen nem tudom kimondani, hiszen ott volt Darell, de attól még veled is így érzek.* - Én meg sose hittem, hogy fogok még valakit így szeretni és lesz valakivel ilyen jó, de szerencsére nem így lett és remélem ez tényleg így marad.*Annyira veled akartam maradni, csak ennyit akartam.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.10.09, 19:26 | Üzenet # 1013
Yaoista
*Boldogan elmosolyodom, örültem, hogy te is így érzed velem kapcsolatban. Végül megkaptam az ágyba reggelit, de persze közben végig csókolgattalak és szeretgettelek. Olyan jó volt minden. Utána mentem is dolgozni, hiszen nyitásra mindennek tökéletesnek kell lennie. Minden süteménynek a helyén legyen, az asztalok várják az embereket. Mikor bejön a pincérem, hogy ki is keres sóhajtok egy nagyot.* - Rendben... Nemsoká jövök, lerázom a kis vakarékot. *Morgom, nem volt nekem időm játszadozni.* - Szia. Mit szeretnél? *Megyek oda hozzád rögtön, bár nem a legkedvesebb tekintetemmel.* - Legfeljebb is 15 percem van rád és akkor már nagyon kedves vagyok.

MioDátum: Vasárnap, 2016.10.09, 21:18 | Üzenet # 1014
Yaoista
*Megkapod az ágyba a reggelit és én is folyton szeretgetlek téged, mint mindig. Sikerült kicsit megnyugodnom, de még erőt kell gyűjteném, hogy elmondjam az igazat, de nem akarok sokáig húzni már. Amikor később lent vagyunk és meghallom, hogy kikeres elmosolyodom, hogy milyen kis lelkes.* - Csak finoman azért.*Simítok a karodra remélem, hogy annyira nem leszel durva.*

*Mire megjössz, az egyik sütit már meg is ettem és a másodikból sincsen sok.* - Szia, köszönöm, hogy szakítasz rám időt.*Állok fel és kezet nyújtva bemutatkozom hivatalosan.* - Először is meg kell, hogy jegyezem, a sütik isteni finomak és maga a hely is csodás.*És ezt nem nyalásból mondom.* - A másik, meg szóval Kai miatt jöttem.*Bár nem nehéz kitalálni. Visszaülök, amire picit felszisszenek.* - Sejtem nem vagy jó véleménnyel rólam, de talán mégis adhatnál nekem tanácsot.  Tényleg nagyon szerettem Kait és csak vele akarok lenni. Komolyan boldoggá tenném.*Mondom igen komolyan és igen kétségbeesve.*

szela00Dátum: Péntek, 2016.10.14, 23:32 | Üzenet # 1015
Yaoista
*Elfogadom a kézfogást, mert nem vagyok bunkó és én is bemutatkozom.* - Köszönöm... *Mosolyodom el kicsit, hiszen erre tényleg büszke voltam.* - Sejtettem.... témánál vagyunk. *Sóhajtok egy nagyot.* - Igazából, ha tudnék se adnék. Befurakodtál az életébe, mert megtehetted. Rengeteg idejét veszed el ráadásul. Kai egy cukrászati zseni és te visszafogod. *Közlöm, mert valakinek kell.* - Mit akarsz tőlem, mit mondjak?

MioDátum: Vasárnap, 2016.10.16, 19:36 | Üzenet # 1016
Yaoista
*Tisztában vagyok vele, hogy mit tettem és Kai is közölte, még ha nem is így.* - Tisztában vagyok én is ezzel, hogy befurakodtam az életébe, de másként nem tudtam a közelébe lenni és amúgy már a cukrászdába nem vagyok, csak nála lakom.*Jegyzem meg.* - Az ott lakás is úgy van, hogy ő mondta, hogy maradjak, mert olyan vagyok neki, mint egy bosszantó kisöcs.*Sóhajtok fel, nagyon nem örülök ennek a titulusnak.* - Őszintén nem tudom, hogy mit várok, hogy mit mondjál, csak mindennel próbálkozom már. Elfogom neki mondani, hogy itt voltam és tudom, hogy ezzel csak a saját sírom ásom meg, de tudod mindig a remény hal meg utoljára és talán kapok egy kis segítséget és akkor már megérte.*Mosolyodom el szórakozottan.* - Biztos csak egy beképzelt, sznob kölyöknek tartasz, aki unalmába teszi ezt, de nem így van.*Tényleg nem igazak rám ezek a jelzők.* - Komolyak az érzéseim, nagyon szeretem őt, mondhatni szerelem első látásra, pedig eddig az ilyenen nevettem, amíg meg nem ismertem őt.*Mondom igen csak szerelmesen.* - Ha voltál már igazán szerelmes talán megérted, hogy minden követ megmozgatok, de ha továbbra se látok változást, akkor kilépek az életéből.*Suttogom szomorúan.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.10.22, 15:44 | Üzenet # 1017
Yaoista
- Mintha ez változtatna bármin is. *Morgok, nekem te itt ne szépítgesd a helyzetet.* - Persze... mert szerinted kirakna? Annál ő sokkal jobb ember. *Tény volt, hogy sose tenne az utcára.* - Nem kapsz te tőlem semmit. Amúgy is találkozgat most valakivel és úgy tűnik, egész jól elvannak. *Közlöm veled, de hát nem hazudtam.* - Ahha... nem azt képzelem, hogy unalmadba. Csak azt, hogy egy idióta vagy. *Rettentően bosszantott az, amit tettél és emiatt eléggé lekezelően viselkedtem veled.* - Maradjuk annyiban, hogy jelenleg is szerelmes vagyok. *Utalok Rinre.* - De sosem kényszeríteném egy ilyen helyzetbe. Te már kihasználod a kedvességét, ami undorító.

MioDátum: Kedd, 2016.10.25, 11:08 | Üzenet # 1018
Yaoista
- Tudom, de lenne hova mennem.*Hiszen pénzem van, de ezzel csak magam nyugtatom, mert hát neked van igazad pénz ide vagy oda Kai sose tenne ki vagy valami olyasmit kéne tennem, amitől teljesen kiakadsz. Amikor a srácot említed megremegek, főleg hogy beszélt róla neked, akkor tényleg nagy esélye van, hogy összejönnek.* - Igen tudom és neki is megmondtam, ha összejön vele, akkor lelépek.*Suttogom, majd ahogyan csak mondod mondod egyre jobban kivagyok és a szemem is könnyes lesz, pedig nem akartam sírni, főleg nem előtted. Kicsit hallgatok és a szemeim dörgölöm. Te így vélekedsz, akkor Kai is biztos így van ezzel.* - Sajnálom, hogy raboltam az idődet és feltartottalak.*Suttogom, de igen csak remegő hangon és továbbra is a padlót nézem.* - Tudom már mit tennem.*Kezdem el ropogtatni az ujjaim, mint mindig.* - Kai hálás lesz neked, hiszen megszabadul tőlem.*Döntöttem, elmegyek már semmi esélyt nem láttam. Pár mondatod igen csak hatásos volt.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.10.30, 01:05 | Üzenet # 1019
Yaoista
- Akkor remélem pakolásra készen vagy. *Nagyon szurkoltam, hogy összejöjjenek és kicsit legyen boldog Kai, mert megérdemli.* - Figyelj, azzal se leszel előrébb, ha aláfekszel. *Észrevettem, hogy lefeküdtetek.* - Gondolom ezt is kikönyörögted... *Elég szánalmasnak tartottalak és rettentő lekezelően beszéltem veled, pedig nem szoktam így bánni senkivel.* - Nem rajtam kéne múljon, hogy a nyakán maradsz-e vagy sem. *Jegyzem meg.* - Magadtól is tudnod kellett volna, hogy már az elejétől kezdve undorító, amit csinálsz. Kihasználtad, hogy nem mondhat nemet apádnak. *Csóválom a fejem.* - Nem lesz hálás nekem. *Azért ez még hozzáteszem, majd felállok.* - Öröm volt a beszélgetés. *Ezzel ott is hagylak és visszamegyek dolgozni. Nem érdekelnek a könnyeid és semmi más.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.10.30, 21:16 | Üzenet # 1020
Yaoista
- Akkor még nem voltam.*Suttogom, majd azért kissé meglepetten nézzek, hogy kitalálta.* - Képzeld nem kellett magam megerőltetnem.*És tényleg így volt, bár tény arra is képes lettem volna. Nagyon fájnak a szavaid és úgy hangzik, mintha én lennék a legrosszabb és visszataszítóbb ember a világon. Nem tudtam mit mondani, csak elmentem, még a sütim maradéka se érdekelt. Amennyire tudtam szedtem a lábaim és bármennyire akartam nem tudtam visszatartani a könnyeim és kitört belőlem a sírás, ami meg is maradt egész úton és még otthon vagyis nálad is sírtam, a cicám persze jött máris vigasztalni. Egészen addig sírok, amíg el nem fogynak a könnyeim, majd összeszedem magam és lemosom az arcomat.* - Sajnálom kiscicám, de el kell mennünk innét.*Suttogom, majd mindent összepakolok és várlak haza.*

/Cukrosbácsi/

MioDátum: Vasárnap, 2016.10.30, 21:20 | Üzenet # 1021
Yaoista
*Teszem a dolgom, majd azért kinézek és azt látom, hogy szerencsétlen gyerek sír, amire azért kiakadok. Amint belépsz megfogom karod.* - Beszélnünk kell, most.*Meg se várom a válaszod és behúzlak az irodádba.* - Mégis mit mondtál szegénynek? Muszáj volt megsiratnod?*Kérdezlek kiakadva. biggrin *

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.10.30, 23:08 | Üzenet # 1022
Yaoista
*Meglepődök, ahogy elkapod a karom. Pont mondanám, hogy dolgom van, de nem hagysz más lehetőséget. Sejtettem, hogy nekem fogsz esni. Sóhajtok egy nagyot és megtámasztom a fejem.* - Nem mondtam semmit, csak őszinte voltam. *Igazából tényleg.* - Nem az én dolgom, hogy mit sír és mit nem. *Nem értettem mi bajod van. Elmondom, hogy pontosan mit beszéltünk.* - Mit kellett volna? Abajgatni? Na nem... *Biztos, hogy nem én fogom ápolni a kis lelkét.* - Szánalmas az egész kölyök és megvallva az őszintét, nem értem, hogy mi a problémád.

MioDátum: Csütörtök, 2016.11.03, 12:09 | Üzenet # 1023
Yaoista
- És mégis mit mondtál neki?*Vonom fel a szemöldököm, majd végig hallgatlak.* - Nem kellett volna, de ez se kellett volna tenned.*Morgok.* - Az a problémám, hogy így intézted el ezt az egészet. Szánalmas? Azért, mert szerelmes és mindent meg akart tenni? Különben meg, egyáltalán nem láttál bele a részletekbe.*Jegyzem meg.* - Nem hittem, hogy tudsz ennyire gonosz lenni.*Vágom hozzád. biggrin * - Kíváncsi vagyok, ha én nemet mondok neked, akkor meddig lettél volna képes elmenni.*Hiszen nekünk szerencsénk volt.* - Másképpen is intézhetted volna, na meg persze arró jó volt, hogy megfektesse.*Hiszen ezt is elmondtad.* - Tudod, ha nekem valaki könyörög, akkor se fekszem le vele, ha nem kívánom, de akkor lehet te ezzel nem így vagy.*Morgok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.11.14, 00:05 | Üzenet # 1024
Yaoista
- Nem, azért ahogyan viselkedik. *Közlöm veled.* - Nem voltam gonosz, csak őszinte. *Nem hatott meg most a szidásod, de a következővel nem kicsit megbántottál. Hirtelen elkaplak és lefogva a kezeid a falnak nyomlak.* - Azt hiszed képes lennék valaha bántani téged...? *Kérdezem halkan.* - Tudod, bármikor elsétálhatsz... végül is... bárki jó lett volna neked, aki akkor segít és nem hagy magadra, nem? *Nagyon rosszul esett.* - Ha egy pillanatra is úgy érzed, nem kellek és el akarnál hagyni, nem állítanálak meg. *Engedlek el lassan.* - Akit szeretünk, annak boldogságot kívánunk és nem kényszerítjük semmire. *Lépek el tőled.* - Fizikai vonzódás is van a Földön. *Vágok vissza.*

MioDátum: Kedd, 2016.11.15, 14:02 | Üzenet # 1025
Yaoista
- Nem legjobban csinálta, de másként nem lett volna lehetősége.*Úgysem fogunk egyetérteni ebben. Meglep, amikor lefogva a falnak nyomsz, de a folytatás még inkább.* - Dehogy hinném, de te hogy vagy képes ezt feltételezni?*Ez azért elég bántó, de a folytatás már főleg, sose gondoltam volna, hogy van egy ilyen oldalad is, de igaz túlságosan tökéletes volt minden.* - Milyen igaz az öcséd is teljesen jó lett volna, úgyis simán megdugott volna.*Ha te így akkor én is, tudok én szemét lenni, ha kell.* - Értem, ezekkel jó tisztában lenni.*Suttogom fájdalmasan, ezek után nehéz elhinni, hogy velem fogsz maradni, amikor megtudod az igazat.* -Valóban, de szerintem akkor se elítélendő amit tett a fiú, de ebben nem fogunk egyetérteni.*Suttogom.* - Képzeld tudom, ezért mondtam a kis barátodat, semmiféle erőszakról nem volt szó, nagyon sajnálom, hogy te ezeket feltételezed rólam.*Mondom és elindulok ki.* - Ja amúgy én rajtad kívül csak egy emberrel feküdtem le.*Jegyzem meg, amit az a szörnyeteg tett az ugye erőszak volt.* - Bocs, hogy feltartottalak.*Megyek ki, nem hittem, hogy ez fog ebből kisülni, de nagyon rossz érzés volt.*

Keresés: