2025.07.20, Vasárnap, 14:46
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrászda
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Rin - Chris

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.11.17, 19:22 | Üzenet # 1026
Yaoista
- Honnan veszed? Lehet még több lett volna, ha normálisan közeledik. *Ebben tényleg nem fogunk egyet érteni.* - Te kezdted... meddig képes lennék elmenni? Szerinted? *Kérdezek vissza. Nem számítottam rá, hogy Nicket is belekevered.* - Igaz. *Csak ennyit mondtam rá végül. Szóval tényleg jó lett volna bárki, még csak nem is tagadtad.* - Az nem volt erőszakos, hogy rákényszerítette, hogy ott lakjon? *Már hogy ne lett volna az.* - Hát sajnálom, én nem csak egy emberrel. *Nem igazán értettem ez hogy jön most ide. Úgy hangzott a szádból, mintha ez valami rossz dolog lenne.* - Nem tartottál fel. *Hagylak kimenni, de szarul éreztem magam. Nem akartam veled veszekedni. Kimegyek a konyhába és a munkába temetkezem. Ha hozzád is szóltam az csak és kizárólag munka volt, semmi több.*

MioDátum: Csütörtök, 2016.11.17, 22:45 | Üzenet # 1027
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Vagy nem, de már lényegtelen.*Na meg igazából nem is mi dolgunk.* - Arra mondtam, hogy mennyire küzdöttél volna értem és mit tettél volna meg, hogy meghódítsál, semmi erőszakra nem gondoltam.*Közlöm veled. Nicket csak azért mondtam, mert te feltételezted azt, hogy bárki jó lett volna, ami igen csak sértő és bántó.* - Ő dolguk nem?*Nem tudok erre mit mondani, ennek a vitának se kellett volna megtörténnie, de legalább kiderült néhány dolog.* - Nem kell sajnálnod, azért mondtam, hogy én puszta vonzalomból senki nem feküdtem le, de látom már ez is gond.*Ennek csak örülnöd kéne szerintem. Nem mondok már semmit, csak megyek dolgozni és én se beszélek veled a munkán kívül. Nagyon rossz ez a állapot, ez az első igazi vitánk, ami igazából abból indult, hogy nem értünk egyet, nem hittem volna, hogy ennyire eldurvul. Végezve én haza megyek és lefürdök, majd egy alsót felvéve kimegyek a nappaliba és a tévét kezdem nyomkodni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.11.20, 23:27 | Üzenet # 1028
Yaoista
*Nem azért mondtam, csak úgy hangzott tőled, mintha rossz dolog lenne puszta fizikai vonzalom miatt lefeküdni valakivel. Piszok rossz volt ez az egész, még sosem veszekedtünk igazán. Furcsa volt és nem is akartam ezt az egészet, főleg nem mások miatt. Igazából semmi közünk hozzájuk, mégis összevesztünk. Mikor én is végeztem, felmentem az emeletre a lakásba és ott talállak. Nem mondok semmit, csak elmegyek én is fürdeni egy szó nélkül. Egy szál törölközőbe jövök ki hozzád és leülök melléd.* - Rin... *Simítok az arcodra.* - Nem akarom ezt.... így lenni veled.

MioDátum: Hétfő, 2016.11.21, 00:48 | Üzenet # 1029
Yaoista
*Én se mondok neked semmit, csak unottan bambulom a tévét, de nem is nézem igazából. Nem nézek rád, amíg az arcomra nem simítasz.* - Nos én sem veled.*De mégse hittem, hogy ennyi elég most, mert azért durva dolgokat vágtunk egymás fejéhez.* - Elégé elfajultak a dolgok...

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.11.27, 22:56 | Üzenet # 1030
Yaoista
- Igen, eléggé. *Bólintok egy aprót.* - Most mi legyen? Fújunk egymásra napokig? *Kérdezem, mert nem tudtam eldönteni, hogy akarsz-e most békülni, vagy sem. Most úgy festettél, mint aki behisztizett.* - Megbeszéljük? *Végül is te is kellettél a béküléshez.* - Figyelj... én nem is akartam erről beszélni veled, főleg nem összeveszni rajta.

MioDátum: Péntek, 2016.12.02, 13:22 | Üzenet # 1031
Yaoista
- Nem kéne vagyis én nem akarom.*Ez is sok volt.* - Megbeszélhetjük, de szerintem nincs mit. Te is másképpen vélekedsz és én is, bár azt megbeszélhetjük, hogy amiket hozzám vágtál miért is tetted.*Úgy voltam vele, hogy hirtelen felindulásból és remélem nem tévedek.* - Hidd el én sem, de már megtörtént.

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.12.04, 22:17 | Üzenet # 1032
Yaoista
- Én se szeretném. *Jobb szerettem veled békében lenni.* - Azért, mert úgy hangoztak a szavaid, mintha bántanálak valaha is. *Ezzel nagyon megbántottál.* - Aztán meg nem is tagadtad. *Mármint az, hogy bárki jó lenne neked.* - Na meg... mintha rossz lennék csak azért, mert nekem voltak kalandjaim. *Igazából tényleg csak ezért vágtam hozzád. Megbántottál, ezért én is ezt akartam.*

MioDátum: Hétfő, 2016.12.05, 22:24 | Üzenet # 1033
Yaoista
- Nem is értem, hogy alapból, hogy voltál képes, ilyet feltételezni.*Morgok.* - Ohh szóval én vagyok a hibás? Mégis mit mondhattam volna, arra amikor közölted, hogy nekem bárki jó lett volna?? Még az öcséd is simán elhitted.*Kezdem ismét felhúzni magam, hogy csak én vagyok hibás és te nem.* - Engem aztán nem érdekel, hogy hány emberrel feküdtél le előttem, mégis mikor ítélkeztem én feletted? Te kezeltél úgy, mintha én egy ufó lennék, nem hittem, hogy ekkora gond, hogy megjegyzem.*Mondom.* - Azt hittem, hogy elégé ismerlek és te is engem, de most pont az ellenkezője derült ki.

szela00Dátum: Hétfő, 2016.12.05, 23:27 | Üzenet # 1034
Yaoista
- Én se értem, hogy hogyan kérdezhettél rá, hogy meddig mentem volna el. *Morgok vissza.* - Nem, nem vagy hibás. Nem ezt mondtam. *Egyáltalán nem tartottalak hibásnak.* - Nem látok bele a fejedbe, hogy mi jár benne. *Én is kezdtem megint ideges lenni.* - Ó, szóval én kezeltelek ufónak? *Húzom fel a szemöldököm.* - Én nem tudok rólad semmit Rin, mert bármit kérdezek, mindig kitérő választ kapok. *Többnyire, ha rólad érdeklődtem. Persze alap dolgokat tudtam és azt is, hogy mennyire bájos és édes vagy.* - Te mindent tudsz rólam. *Teszem azért hozzá.* - Ennek ellenére sosem kezeltelek máshogy... próbáltam türelmes lenni és mindent elmagyarázni, amit nem értesz, de úgy látszik, nem ezt az érzetet keltettem... *Hajtom le a fejem. Rosszul esett nagyon.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.12.11, 21:09 | Üzenet # 1035
Yaoista
- Elmondtam, akkor is, hogy kíváncsi vagyok, hogyan udvaroltál volna basszus.*Húzom fel magam egyre jobban.* - Nem úgy jön le.*Morgok.* - Képzeld én se látok bele tiédbe.*Úgy érzem, hogy ma nem lesz ebből béke. Arra, hogy nem tudsz rólam semmit igazat kell adnom, de egyszerre akarok mindent elmondani. A szavaidból az jött le, hogy neked ez nyűgöt jelentett vagy jelent, hogy ilyen tudatlan vagyok, bár megértem, de nem tehetek róla.* - Nem szeretek a múltamról beszélni, majd hamarosan elmondok mindent és akkor majd megérted, hogy miért is vagyok ilyen.*Suttogom.* - Hálás vagyok a segítségedért te is nagyon jól tudod. Tisztában vagyok vele, hogy nem könnyű velem és alig értek valamihez, de nem tehetek róla. Szerinted ez nekem, annyira jó érzés?*Kérdezlek, hiszen ezzel neked sokszor problémát okozok, még ha nem is így állsz hozzá.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.12.12, 00:32 | Üzenet # 1036
Yaoista
- Mondjuk virágot küldtem volna... meg szerelmes levelet, meg ilyenek. *Magyarázom, de ez egész aranyos lett volna tőlem, azért valljuk be.* - Megértem, ezért sem kérdezek már semmit róla. *Ezt észrevehetted, hogy már semmit sem.* - Nem hiszem, hogy jó érzés, de ezt most miért mondod úgy, mintha nekem ez gond lenne? Én szeretem neked tanítgatni a dolgokat. *Amúgy én azokat a perceket nagyon élveztem, vicces volt mindig.* - Egyáltalán te most mit gondolsz a kapcsolatunkról? *Csak úgy mellesleg érdekelt, mert eddig azt hittem, hogy jó irányba haladunk, de most nem úgy festett.*

MioDátum: Kedd, 2016.12.13, 23:39 | Üzenet # 1037
Yaoista
- Ezeket még most is megteheted.*Motyogom kicsit elpirulva elképzelve a helyzetet.* - Tudom.*Suttogom.* - Nem tudom, már semmit se tudok.*Ez a veszekedés totál kikészít.* - Én minden percet élveztem veled, a veszekedést leszámítva.*Jegyzem meg.* - Hogy érted, hogy mit gondolok? Miért kérdezel, ennyi furcsa dolgot?*Fogom a fejemet.* - Szeretlek és te kellesz vagy mégis mit mondjak? Attól még, hogy összevesztünk, ez semmin se változtat.*Én így gondoltam.* - Vagy te nem így gondolod?

szela00Dátum: Szerda, 2016.12.21, 05:20 | Üzenet # 1038
Yaoista
- Azért kérdezem, mert nem értelek. Úgy beszélsz velem, mintha rossz lennék vagy nem tudom. *Eléggé ki voltam én is, nem értettem, hogy mi a baj. Fel se tudtam fogni, miért mondod ezeket a dolgokat nekem.* - De, így gondolom én is. *Hallgatok el.* - Viszont miért mondod így a dolgokat nekem? *Kérdezek rá komolyan.* - Tényleg így érzed magad? Ufónak kezellek és nem becsüllek? *Eléggé megbántottál.* - Mert ha így van, van jogom ilyeneket kérdezni szerintem... *Ez már rég nem a délutánról szólt.*

MioDátum: Kedd, 2016.12.27, 12:21 | Üzenet # 1039
Yaoista
*Némán végighallgatlak, de már semmit sem értek.* - Azt hittem, hogy békülni akarsz, de úgy látszik tévedtem. Úgy állítod be az egészet, mintha te annyira ártatlan lennél és csak én voltam bántó és te nem. Emlékeztesselek, hogy te vágtad hozzám, hogy nekem bárki jó lett volna? Ezek után csodálod, hogy felhúztam magam? Azt is félreértetted, amikor kérdeztem meddig mentél volna és most is neked áll feljebb?*Azért ez elég vicces, hogy ezekkel nem is törődsz.* - Nem érzem úgy, sajnálom, hogy úgy jött le, magamat ufónak kezelem, de ez más kérdés.*Nem erről van szó.* - Tudod Chris nagyon vicces, mert megakartam ezt beszélni és kibékülni, de csak folyton támadsz és játszod a mártírt. Bocsánatot kértem, te egyszer se tetted meg, csak továbbra is vádaskodsz.*Jegyzem meg.* - Talán jobb lenne, ha aludnál rá egyet és felfognád a dolgokat,amiket hozzám vágtál.*Nem is akartam ezek után itt tölteni az éjszakát.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.01.07, 21:48 | Üzenet # 1040
Yaoista
- De, békülni akarok. *Nem szerettem ezt a helyzetet.* - Nem vagyok az. *Eszembe se jutott.* - Nem áll feljebb, csak nem értelek. *Nem igazán vágtam, hogy jutottunk el idáig.* - Mert te mit csinálsz? *Kérdezek vissza.* - Nem támadsz egy kicsit sem, áá... A te szádból sem hallottam, hogy 'sajnálom, hogy ezt meg azt mondtam, ne haragudj". Minden szavam megkérdőjelezed és az, hogy te támadásnak kezeled... Lehet neked is jót tenne, ha végiggondolnád, hogy miket feltételezel rólam, mert én semmit nem gondoltam komolyan, csak olyan szinten megbántottál, amire nem sokan képesek. *Hagylak ott és bementem a hálóba. Elegem volt abból, hogy itt adod a szentet, pedig nem is én kezdtem.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.01.08, 15:09 | Üzenet # 1041
Yaoista
- Mi lenne, ha nem akarnál.*Jegyzem meg gúnyosan.* - Előbb mondtam, talán süket vagy?*Morranok rád, majd amikor csak mondod és mondod, tényleg elszakad a cérna, de nem vagyok már szomorú, inkább dühös és sértett. Utánad megyek és megragadva karod a falnak nyomlak és most én fogom le a kezeid, de igen csak erősen tartalak, ami ugye nem látszik rajta, hiszen törékenynek tűnök, de az idő elmúlt.* - Mert szerinted én komolyan gondoltam?? Most menjünk bele, hogy ki volt a másikkal durvább? Nem fogom megismételni még egyszer, hogy minek állítottál be, mert nincsen értelme, mintha meg se történt volna.*Bármit mondasz úgy csinálsz, mintha én lennék csak hibás.* - Tudtam volna, hogy ez lesz, nem fejtem ki a véleményem, de máskor inkább befogom.*Jobb a békesség, ameddig lehet.* - Még egyszer elmondom, hogy sajnálom.*Az már nem érdekel, hogy nem veszed komolyan, a te bajod.* - De amiben igazam van, azért nem kérek elnézést.*Jegyzem meg és elengedve, a szekrényhez megyek.* -Nem töltöm itt az éjszakát.*Már rád se nézek, hanem öltözni kezdek*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.01.15, 15:25 | Üzenet # 1042
Yaoista
*Jól esett a gúnyod nagyon.* - Azt hittem, csak az ufóra szól. *Jegyzem meg neked, te se tetted könnyebbé a helyzetet. Én is eléggé sértett voltam és mérges. Meglepődtem, ahogy lefogtál és hozzám vágod ismét a dolgokat.* - De megtörtént... azután, hogy beállítottál egy agresszív állatnak. *Közlöm veled. Nem tagadtam, hogy mit mondtam. A folytatással csak még jobban megbántottál. Már nem is mondtam semmit, csak fájó szemekkel néztem. Nézem, ahogy öltözöl, de aztán odaléptem és megfogtam a csuklód.* - Ne menj el... *Kérlek meg.* - Alszok a kanapén, de kérlek ne menj el. *Nem tudom, miért, de féltem, ha most elmész, nem jössz vissza.* - Én is sajnálom... *Suttogom.* - Én tényleg nem gondoltam semmit komolyan. *Teszem hozzá. Adtam egy puszit a fejedre, majd elengedtem a kezed és kijöttem a hálóból.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.01.15, 18:05 | Üzenet # 1043
Yaoista
- A megtörténtet arra mondtam, hogy te csinálsz úgy, mintha nem mondtál volna semmit.*Jegyzem meg, majd felnevetek.* - Ez most komoly? Hányszor mondjam el, hogy nem erre gondoltam? Még válaszoltál is, hogy bókoltál volna és most megint ezzel jössz??*Komolyan nem értettelek. Éppen vennék fel egy pulcsit, amikor megfogod a kezemet. Ismét meglepsz, de legalább most jobb értelembe.* - Én sem gondoltam semmit komolyan.*Bár a véleményem nem változik, amit fiúról mondtam. Olyan jól esik a puszi ezek után. Nem mondok semmit, csak visszavetkőzőm, de egy atlétát veszek fel, majd kimegyek. Láthatod, hogy nem megyek sehova. Konyhában kinyítok egy üveg fehér bort és töltök magamnak, majd bemegyek üveggel együtt, de viszek neked is poharat, hát ha inni akarsz. Leülök az egyik fotelba és tovább bámulom tévét. Nem akartam több vitát, ez is túl sok volt, de mondani se tudok mit.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.01.21, 01:35 | Üzenet # 1044
Yaoista
*Csöndben ültem kint a kanapén és csak bámultam ki a fejemből. Nagyon reméltem, hogy nem mész el. Mikor kijössz, felkapom a fejem. Belül nagyon megörülök annak, hogy nem vagy felöltözve és maradsz. Nézem mit csinálsz, majd a pohárra picit elmosolyodom. Pár percig nem szólalok meg, majd kinyújtom feléd a karom.* - Ide ülsz? *Hívlak oda magamhoz. Gyűlöltem ezt. Csak magamhoz akartalak szorítani és nem elengedni. Mikor odaültél végül, finoman végigsimítok a hajadon.* - Nem akarok veled veszekedni, főleg nem ilyen hülyeségen. *Be kellett látni, hogy ez hülyeség volt. Gyöngéden az arcodra simítok és felemelem a fejed.* - Megcsókolhatlak? *Suttogom halkan.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.01.22, 13:30 | Üzenet # 1045
Yaoista
*Kérdésed után kicsit várok, majd odaülök melléd.* - Én sem.*Tényleg nevetséges, hogy mások miatt vesztünk össze és ez lett a vége főleg, hogy még sose vitáztunk. Rád pillantok, majd a kérdésedre nem válaszolok, csak leteszem a poharam, majd az arcodra simítva hosszasan megcsókollak. Nagyon jó érzés ismét érezni a csókjaid ízét.* - Ez már hiányzott.*Lehelem az ajkaid közé és tovább csókollak még az öledbe is belemászok.* - Örülök, hogy marasztaltál.*Bújok hozzád, de az ajkaidtól nem válok el.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.01.25, 20:42 | Üzenet # 1046
Yaoista
*Ahogy megcsókolsz, rögtön a hajadba túrok és csak közelebb vonlak. annyira szerettelek téged.* - Nekem is... *Suttogom vissza. Húztalak is az ölembe, ahogy mászol.* - Hát még én, hogy örülök... *Nyalok végig ajkadon és én is egyre jobban csókollak. Hosszú perceken keresztül csak falom az ajkaid és simogatlak. Végül kezem a fenekednek kötnek ki és megmarkolom.* - Tartalak... *Mondom két csók között, majd lassan felálltam veled és folyamatosan falva ajkaid bemegyek veled a hálóba. Lefektetlek és már húzom is le rólad a felsőd.*

MioDátum: Szerda, 2017.01.25, 21:57 | Üzenet # 1047
Yaoista
- Végre mindketten örülünk.*Mosolyodom el.* - Oké.*Bólintok és csak csókollak tovább, egyáltalán nincs ellenemre, hogy az ágyban kötünk ki.* - A veszekedésben a legjobb a békülő szex.*Kuncogok és én is vetkőztetlek.* - Nagyon szeretlek kicsim.*Húzlak le egy érzéki és forró csókra.* - Szörnyű volt ez a pár óra nélküled és fasírtban lenni veled.*Suttogom az ajkaid közé. *

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.01.29, 22:31 | Üzenet # 1048
Yaoista
- Valahogy úgy... *Mosolyodom el és segítek levenni a fölsőm.* - Én is téged... *Csókunk közben megfogom a kezed és összefonom ujjaink.* - Ne is mond... de most ne beszéljünk. *Vigyorodom el és beleharapok a nyakadba.* - Van jobb dolgunk is annál. *Igen hamar levetkőztettelek és magamról is ledobáltam minden ruhát. Gyöngéden csókolom végig a tested, persze nem egy nyomot hagyva, finoman meg is haraptalak. Farkadnál megálltam és elmosolyodtam. Egy mozdulattal megfordítottalak és széthúzva a feneked bejáratod kezdem nyalogatni néha bedugva a nyelvem.*

MioDátum: Hétfő, 2017.01.30, 21:24 | Üzenet # 1049
Yaoista
- Igen van sokkal jobb dolgunk is.*Nyögök fel. Segít neked vetkőztetni és rólad is szedem le a ruhákat. Hagyom, hogy irányítsál és nagyon élvezem minden mozdulatod és ezt a hangommal ki is fejezem és elég hamar kemény is leszek. Meglep a mozdulatod, de tetszik.* - Nem kell elhúznod... nagyon kívánlak.*Pillantok rád hátra igen csak vágyakozva.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.02.04, 19:39 | Üzenet # 1050
Yaoista
*Nem semmi volt a látványod és a hangod, teljesen beindított.* - De én kicsit elakarom. *Vigyorodom el gonoszkásan és tovább nyalogatlak.* - Szép... *Húzom szét a fenekedet és benyomom a hüvelykujjam. Nem sokáig játszottam azért, mert nagy meredezett a tagom. Abbahagyva mindent a bejáratodhoz dörgölöm a farkam.* - Nem bírom... *Nyalok végig a hátadon, majd lassan beléd hatoltam. Szép fokozatosan haladtam egyre beljebb, míg nem teljesen kitöltöttelek.* - Szólj, ha mozoghatok. *Csapok finoman a popsidra.*

Keresés: