2025.07.20, Vasárnap, 10:02
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrászda
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Rin - Chris

MioDátum: Vasárnap, 2017.02.05, 22:16 | Üzenet # 1051
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- De csak egy kicsit.*Nagyon kívánlak, már azt akarom, hogy bennem legyél.*  - Perverz.*Nyögök fel hangosabban és szerencsére sokáig se kell várnom.* - Nem baj az, gyere.*Pillantok rád, a farkadra hangosabban és kissé fájdalmasan felnyögök, de az elenyésző.* - Mozoghatsz jól vagyok és azt akarom, hogy legyél kemény és vad.*Mozdítom meg a csípőmet.* - Falj fel édes.*Nyalok végig az ajkaimon.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.02.05, 23:43 | Üzenet # 1052
Yaoista
*Nagyon tetszett, hogy így könyörögsz a farkamért.* - Tudod mit, édes? *Kezdek el, de lassan mozogni és azért óvatosan, mert nagyon szűk voltál.* - Az őrületbe foglak kergetni. *Harapom meg a vállad és tovább ostromolom a tested, de nem gyorsítok, sőt keményebben se mozgok.* - Nagyon lassan foglak szeretni. *Húzlak fel és mélyeket lökök, persze végig gyönyörpontodra koncentrálok.*

MioDátum: Kedd, 2017.02.07, 12:39 | Üzenet # 1053
Yaoista
- Igen?*Pillantok rád, majd elvigyorodom.*- Tedd azt.*Nyögök fel halkan, de őszintén nem erre számítottam.*  - Ahhh de ez pont az ellenkezője te kis mocsok.*Bár azért élvezem is egyben.* - Visszafogod kapni.*Túrok a hajadba és megcsókollak.* - Én fogok veled játszani és már nagyon várom.*Suttogom az ajkaid közé.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.02.12, 14:54 | Üzenet # 1054
Yaoista
- Dehogy az ellenkezője. *Vigyorgok és tovább ostromlom tested.* - Ugyan... *Harapok ajkaidra csókod előtt.* - Csak szeretnél. *Kuncogok és lökök egy nagyobbat. Persze hagytam volna, hogy játssz, de azt te úgy is jobban visszakapod. Megfordítalak, hogy szembe legyél velem. A lábaid a nyakamra rakom és mélyen mozgok tovább. Végig falom ajkaid és szinte eszembe sincs gyorsítani.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.02.12, 21:17 | Üzenet # 1055
Yaoista
- Pedig de.*Nyögöm kéjesen.* - Nem csak szeretnék, úgyis lesz, ne becsülj le.*Morgok, hiszen ezt sose szeretem, majd te is megfogsz lepődni, hogy mennyire igazam lesz.* - Én fogok utoljára vigyorogni, de ígérem élvezni fogod.*Nyögök fel jobban.* - Már nem is emlékszem min is vesztünk össze.*Harapok az ajkaidra és amennyire tudok a farkadra szorítok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.02.26, 22:56 | Üzenet # 1056
Yaoista
- Nem becsüllek le. *Harapok a nyakadba.* - Már várom. *Kíváncsi voltam, hogy mit eszelsz ki.* - Nem is számít. *Szeretkezek veled folyamatosan. Egynél nem is álltam meg, nem volt elég. Hajnalba hagytuk abba és kimerültem pihegtem melletted.* - Azért megfeleltem? *Kérdezem mosolyogva és gyöngéden cirógatom a vállad. Szerelmesen nézek rád, végül megcsókollak.* - Szeretlek. *Suttogom és jobban ölellek.* - Amúgy jó erős vagy, nem gondoltam.

MioDátum: Péntek, 2017.03.03, 12:31 | Üzenet # 1057
Yaoista
- Helyes.*Nyögök fel. Most is fantasztikus veled, sőt egyre jobb és jobb.* - Várj, ezt végig kell gondolnom.*Mondom komolyan, majd felnevetek.* - Tökéletes voltál, mint mindig.*Csókollak meg, most én.* - Én is téged.*Bújok oda. Először nem értelek, majd leesik, hogy mire is gondolsz.* - Tudod, kicsi a bors, de erős.*Nevetek fel, azért ezt is belehet még adni.* - Törékenynek tűnök, de nem vagyok az.*Nem is tudod, hogy mennyire, talán még én magam se, annak ellenére, hogy más vámpírokhoz képest gyenge vagyok, amit nem bánok.* - Most már csak fürdeni kéne nem?*Simítok az arcodra.* - Ugye, akkor béke van?

szela00Dátum: Hétfő, 2017.03.06, 01:54 | Üzenet # 1058
Yaoista
- Mondjuk cukrász vagy, csak azért még meglepett. *Nevettem el magam kicsit.* - Kis szuper erős angyalkám. *Csókollak meg lágyan.* - Igen, de még kellemes itt pihenni veled, vagy neked kellemetlen? *Hiszen benned mentem el, mint mindig.* - Mert akkor máris csinálom a vizet. *Puszillak meg, majd elmosolyodom.* - Igen... *Simítok az arcodra.* - Bár egy ilyen szexért néha megéri veszekedni. *Vigyorgok rád, majd föléd kerülve újra megcsókollak.*

MioDátum: Szerda, 2017.03.08, 12:25 | Üzenet # 1059
Yaoista
- És az összes cukrász erős? Bár te az vagy.*Kuncogok és végig is simítok az egyik bicepszeden.* - Lássuk be, hogy kevés az ilyen jóképű és izmos cukrász, mint te.*Mosolyodom el.* - Köszönöm, köszönöm.*Kuncogok és viszonozom a csókodat.* - Csak egy picit, de nem vészes.*Puszillak meg.* - Picit még maradhatunk, bár nem mintha bent és utána, nem ezt folytatnánk.*Mosolyodom el édesen.* - Miért anélkül nem menne? Nekem nem úgy tűnt.*Suttogom az ajkaid közé és ismét viszonozom a csókodat.* - Vagy te másként vélekedsz?*Nyalok végig a nyakadon.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.03.11, 22:06 | Üzenet # 1060
Yaoista
- Nem az összes, de a többség azért pakolt pár zsákot. *Nevettem el magam.* - Legalábbis azok, akik hagyományos képzést kaptak. Én is voltam kis szolga. *Vigyorgok, de is feszítek neked.* - Köszönöm... az ilyen bájos is. *Puszillak meg.* - Akkor csak egy kicsit. *Simogatlak.* - Tudom, tudom... de ilyenkor olyan finom a bőröd. *Cirógatom a hátad.* - Finoman nyirkos. *Csókolok a nyakadba.* - Ó, dehogynem menne. *Nyakamra sóhajtottam egyet halkan.* - Nem... *Kerülök föléd ismét.* - Bármikor rád tudnék ugrani... munka közben sokszor kell magam emlékeztetnem, hogy nem csak ketten vagyunk. *Szívom meg picit a nyakad.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.03.12, 18:36 | Üzenet # 1061
Yaoista
- Jogos, de pár meg túl sok sütit evett.*Nevetek fel.*  - Erről mesélhetnél, szeretek rólad hallani.*Mosolyodom el, a feszítésre pedig felnevetek.* Szép, nagyon szép.*Simogatom meg ismét.* - Köszönöm.*Puszillak meg én is.* - Ohh értem, akkor maradjunk, amíg csak szeretnél.*Bújok hozzád.* - Nagyon ismerős érzés, bár várok arra a pillanatra, amikor a főnök úr rám ugrik.*Vigyorodom el kajánul és most én szívom meg a nyakadat.* - Ugye tudod, hogy így felfogsz ismét izgatni?*Lehelem a füledbe és a hátadon végig karmolok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.03.12, 21:45 | Üzenet # 1062
Yaoista
- Mit szeretnél hallani? Hogy azaz ördög, hogy kínzott meg? *Nevettem el magam.* - Egyébként is finom. *Teszem azért hozzá.* - Igen? szóval nem szeretkeztünk eleget a cukrászdába? *Kérdezek vissza, hiszen nem egyszer kaptalak el.* - És ki mondta, hogy nincsenek ilyen hátsó szándékaim? *Nyögök egyet a hátamra és megcsókollak, de a kezem már a farkadon jár.* - Bírná még a popsid? *Húzol lejjebb a kezem és végigsimítok bejáratodon.* - Milyen nedves az ondómtól. *Szívom meg a nyakad.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.03.15, 18:18 | Üzenet # 1063
Yaoista
- Ez tetszik és igen pont azt.*Nevetek fel.* - Szeretek rólad hallani.*Cirógatom meg az arcodat.* - Akkor jó.*Kuncogok.* - Sose szeretkezünk eleget.*Vigyorodom el kajánul.* - Senki.*Nevetek fel.* - Naná, hogy bírnám.*Nyögök fel.* - Miattad van.*Csókollak meg ismét, majd fordítok helyzeten, hogy én legyek felül és végül egy mozdulattal a farkadba ülök.* - Most még nedvesebb lesz.*Csókollak meg és mozogni kezdek.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.03.15, 21:14 | Üzenet # 1064
Yaoista
- Sosem. *Vigyorgok én is.* - Akkor hajrá szépségem. *Bújok hozzád.* - Nem bánom. *Hagytam, hogy átfordíts és megmarkolom a feneked.* - Szexi. *Felnyögtem, ahogy beleültél a farkamba.* - Hm... reméljük. *Löktem én is jó nagyokat. Hagylak, majd felülök és megragadva a feneked még jobban mozogtam, miközben az ajkaid falom.* - Annyira szeretlek. *Suttogom és eszméletlent szeretkezek veled.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.03.16, 00:16 | Üzenet # 1065
Yaoista
- Aztán meséljél.*Jegyzem meg.* - Ahh ebben biztos vagyok.*Bújok hozzád és úgy mozgok tovább.* - Én is nagyon szeretlek.*Suttogom az ajkaid közé és fantasztikusat szeretkezünk ismét. Most már eljutunk a kádig és persze ott is bújok. Most érzem, hogy tudok én is aludni, leszívott ez a nap teljesen.* - Szóval meséljél, hogy milyen rossz dolgod volt.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.03.16, 23:32 | Üzenet # 1066
Yaoista
- Szóval meséljek. *Cirógatlak már az ágyban. Elkezdtem beszélni, hogy eleinte csak takarítottam és pakoltam, még csak tésztához se nyúltam. elmeséltem, hogy lettem kiskukta, végül segéd majd magam is cukrász.* - Ennyi lenne. Tudod sokat mondta mindig a mesterem, hogy a kemény munka nélkül nincs siker. Kevés a tehetség. *Magyarázom.* - Neked milyen volt a tanárod? *Kérdezem kíváncsian.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.03.17, 02:03 | Üzenet # 1067
Yaoista
- Igen.*Bólogatok. Figyelmesen hallgatlak, szeretem, amikor magadról mesélsz. Szinte magam előtt látlak és nem egyszer felnevetek vagy éppen együtt érzek veled.* - Nagyon cuki lehettél.*Kuncogok.* - Ebben milyen igaza van.*Mindennek az alapja.* - Nos, azért nem volt ennyire szigorú mint a tiéd, de én is megküzdöttem.*Kuncogok és mesélni kezdek neked én is. Annyira furcsa így nosztalgiázni, de most jó dolog és semmi rossz érzés sincs bennem.* - De megérte nagyon is, pedig olykor átkoztam.*Nevetek fel.* - Bár úgy gondolom, hogy az ember holtáig tanul.*Az én esetemben ez nagyon vicces kijelentés azért. biggrin * - Tőled is már rengeteget tanultam, nélküled nem itt tartanék.*És ezt nem hízelgésből mondom.*  - Te vagy nekem a második tanítom.*Mondom édesen.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.03.18, 00:50 | Üzenet # 1068
Yaoista
- Cuki? *Mosolyodom el.* - Azt elhiszem, na mesélj. *Én is jókat nevetek a kis meséiden, nagyon viccesek.* - Igen, én is... voltak pillanatok, mikor fel akartam adni, de aztán az elszántság erősebb volt. *Kuncogok.* - Szerintem is. *Puszillak meg.* - Én is rengeteget tanultam tőled. *Hiszen azért voltak szép számmal olyan fogások, amiket mi már nem ismertünk.* - De tetszik a szerep. *Kuncogok és megcsókollak.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.03.19, 14:14 | Üzenet # 1069
Yaoista
- Igen cuki.*Kuncogok.* - Ahogyan mondod. Sokan ezért nem érik a céljukat, mert idő előtt feladják. Azzal sosincs baj, ha elesel, mert ez meg fog történni nem egyszer, a gond ott kezdődik, ha a padlón maradsz és akkor veszítettél.*Mi nem így tettünk és ezért is értük el a célunkat.* - Tőlem? Ezt komolyan mondod?*Azért ezen igen csak meglepődöm, mert nem tudom, hogy tőlem mit lehet tanulni. Oké ismerek olyan recepteket, amiket te nem, de ez nem nagy dolog. Tény, hogy az ízlésem nagyon kifinomult, de ezt meg nem lehet tanítani.* - Akkor néha, majd mesternek szólítalak.*Vigyorgok és viszonozom a csókodat.* - Tetszik az ötlet?*Harapok az ajkaidra.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.03.19, 15:37 | Üzenet # 1070
Yaoista
- Igen, így gondolom én is. *Mosolyodom.* - Persze. Rengeteg olyan kombinációt ismersz, amiről nekem fogalmam sem volt. *Cirógatlak finoman.* - Különleges az ízlésed. *Csókollak meg gyöngéden.* - Hm, tetszik. *Vigyorgok.* - Hogyne tetszene szerelmem. *Nyalok végig alsó ajkadon, végül ismét megcsókollak.* - Annyira örülök, hogy akkor találkoztunk... *Túrok a hajadba és teljesen magamhoz ölellek.*

MioDátum: Péntek, 2017.03.24, 14:21 | Üzenet # 1071
Yaoista
- Ezt jó tudni.*Látszik, hogy ez is boldoggá tesz.* - Örülök, hogy nem csak gondot okozok.*Nevetek fel, bár azért már egész ügyes vagyok.* - Neked elhiszem.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - Akkor ezt megbeszéltük.*Kuncogok és ismét viszonozom a csókodat.* - Én is.*Bújok hozzád.* - Sose hittem, hogy lehetek ismét ennyire boldog és szerelmes.*Suttogom füledbe.* - Te vagy a mindenem.*Cirógatlak finoman.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.03.30, 20:55 | Üzenet # 1072
Yaoista
- Eszedbe se jusson, hogy gondot okozol. *Szólok rád szelíden.* - Meg bizony. *Bólintok is mellé.* - Én meg sosem hittem, hogy ennyire tudok valakit szeretni. *Simítok végig az arcodon.*- Mint te nekem. *Szorítalak magamhoz.* - Sose felejtsd el, oké? Akkor se, ha hülyeségeket beszélek vagy összeveszünk. Őrülten szeretlek Rin. Nélküled nem tartanék itt. *Komolyan úgy gondoltam, hogy rengeteget segítettél a bolt megnyitásában. Támogattál, ötleteket adták, mellettem voltál. Többet nem is kérhettem volna.*

MioDátum: Szerda, 2017.04.05, 11:23 | Üzenet # 1073
Yaoista
- Igyekszem, bár neked elhiszem.*Mosolyodom el.* - Ezt jó hallani és érezni.*Csókolok a tenyeredbe. A szavaidra csak boldogan elmosolyodom és el is pirulok.* - Nem felejtem, de te se felejtsd el ezt.*Simítok az arcodra.* - Mi ketten összetartozunk és ezen senki és semmi nem változtathat.*Mondom igen csak komolyan. Küzdeni fogok érted és nem fogom csak úgy feladni, amikor megtudod az igazságot.* - Lehet a kezedet is megfogom egyszer kérni.*Kacsintok rád.* - Szeretlek nagyon Chris.*Csókollak meg lágyan.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.04.06, 23:30 | Üzenet # 1074
Yaoista
- Nem fogok. *Mosolyodom el kicsit.* - Ez tetszik nagyon. *Csókollak meg lágyan.* - Óh, hogy te kérnéd meg az enyém? És mi van akkor, ha én a tiéd? *Vigyorgok.* - Én is téged. *Hasonlóan viszonozom a csókot, mint ahogy kapom.* - Rin... már akartam kérdezni... szóval... mi lenne, ha ide szólna a lakcímed is? *Velem laktál, de még nem jelentettünk át.* - Persze, ha nem szeretnéd, azt is megértem, elvégre az a te házad meg minden. *Magyarázom egész aranyosan.*

MioDátum: Péntek, 2017.04.07, 21:37 | Üzenet # 1075
Yaoista
- Reméltem is.*Mosolygok és a csókodat viszonozom.* - Akkor, aki a gyorsabb lesz.*Nevetek fel.* - Bár anélkül is összetartozunk.*Simítok a bal kezedre és az ujjainkat összekulcsolom.* - Ezt komolyan mondod?*Csillannak fel a szemeim.* - Akarom akarom akarom.*Csókollak meg hevesen rád mászva.* - Köszönöm.*Suttogom az ajkaid közé.* - Így már végleg hozzád fogok tartozni.*A ház a múltamhoz tartozik és sose felejtem el Darellt mindig szeretni fogom, de már veled képzelek el mindent és te vagy életem szerelme.* - Mikor csináljunk?*Kérdezlek izgatottan. Kissé azért mar a bűntudat, hogy becsaplak és már nem is akarom sokáig titkolni a való énem, de jelen pillanatban nem erre koncentrálok, elég lesz akkor.*

Keresés: