Cukrászda
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Rin - Chris
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.04.14, 12:34 | Üzenet # 1076 |
 Yaoista
| - Megbeszéltük. *Nevettem el magam.* - Így van. *Szorítom meg a kezed.* - Igen. *Annyira aranyos volt a reakciód. Átölelem a derekad és magamra húzlak csókod közben.* - Már így is hozzám tartoztál, nem? Én meg hozzád. *Puszillak meg.* - Amikor lesz egy kis szabad időnk. *Vigyorgok.* - Ó, el is felejtettem mondani. Még a megnyitón meghívott Diablo a szállodájába. Valamikor azt is kihasználhatjuk. *Csókolok a nyakadba.* - Kicsit lazítani. Nem tudok most rögtön elszakadni innen, de nem is olyan sok idő. *Gondoltam pár napra bezárkózhatnánk és csak egymással foglalkoznánk.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2017.04.18, 12:07 | Üzenet # 1077 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Igaz, de úgy meg főleg, na érted hogy miről beszélek.*Kuncogok.* - Jogos.*Sóhajtok fel kicsit csalódottan, na nem mintha amúgy haza járnék, de mégis más lenne.* - Nagyon jól hangzik, bár még sose voltam luxusszálloda.*Na meg alapból a mai szállodába.* - Megyünk, amikor mondod, hiszen te vagy a főnök.*Mosolygok, majd megcsókollak.* - Mi legyen a pénzzel, ami a ház eladásából bejön?*Kérdezlek és kényelmesen elhelyezkedem rajtad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.04.21, 22:51 | Üzenet # 1078 |
 Yaoista
| - Tudom, hogy nagyon elfoglalt vagyok most... *Bántott, hogy nem tudok annyi időt rád szentelni, mint amennyit szeretnék.* - Ígérem, kárpótollak mindenért. *Csókollak meg.* - Én sem, illetve csak futólag. *Volt, hogy ott találkoztam Igorral vagy Diabloval.* - Rendben. *Mosolygok én is és hát a csókod is kiélvezem.* - El szeretnéd adni? *Kérdezem elsőre is.* - Nem muszáj tudod. *Puszilgatlak és ölelgetlek közben.* - Megtarthatjuk hétvégi háznak vagy ilyesmi. Ha pedig eladod, az a te pénzed, majd eldöntöd, hogy mit szeretnél vele. *Rajtad állt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.04.23, 18:44 | Üzenet # 1079 |
 Yaoista
| - Édesem, emiatt ne bánkódjál. Annyit vagy velem amennyit csak tudsz és a munkában is együtt vagyunk, még ha más is, én ennek is örülök és különben is minden reggelt együtt kezdünk és estét együtt fejezünk be.*Nekem ez bőven elég és lesz még alkalmunk együtt lenni vagyis remélem.* - Értem.*Bólintok.* - Igen.*Hiszen úgysem vagyunk ott.* - Nem szeretném, akkor inkább vegyünk egy másikat.*Az a múltamhoz tartozik és nem mintha ott lennék, akkor meggondolnám magam veled kapcsolatban, hiszen ez nem történhet meg, de mégis egy olyan házat akarok, ami csak miénk.* - Vagy ha még szeretnél a cukrászdába befektetni, akkor arra. Ez közös pénz és azt szeretném, ha együtt találnák ki, hogy mi legyen vele.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.05.02, 15:34 | Üzenet # 1080 |
 Yaoista
| - De még többet szeretnék... *Mondom aranyosan, kicsi bűnbánóan. Tudom, hogy nem haragszol rám, de én el akartalak kényeztetni minél jobban.* - Rendben szerelmem. *Puszilgatlak közben finoman. Hallgatva a terved, teljesen meglepődtem.* - Nos... a cukrászda azért most egy időre rendben van, nem hiszem, hogy egy darabig nagyobb összeget rá kell szánni. *Mosolyodom el.* - Meg annak amúgy is lenne egy ilyen komoly feltétele. *Cirógatlak lágyan.* - Akkor már nem lehetnél tovább az alkalmazottam. *Ez nagyon komolyan mondtam, de végül elmosolyodtam.* - Csak is a társam. *Csókollak meg gyöngéden.* - Egyenlőre szeretném, ha visszahozná a ráfordított pénzt, minden más csak utána. *Ki tudja, a jövőben lehet még bővíteni és hasonlók, de most még nem láttam értelmét.* - A többi rajtad áll, hogy szeretnéd.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2017.05.05, 11:32 | Üzenet # 1081 |
 Yaoista
| - Édes vagy és leszünk még.*Csókollak meg.* - Miért nem?*Döbbenek le a folytatáson meg főleg. A csókodat is alig tudom viszonozni és igen csak elvörösödöm.* - Ez nagyon megtisztelő, de ugye tudod, hogy erre semmi szükség? A pénzt nem azért adnám. Ezt az éttermet, csak magadnak köszönheted.*Én semmit nem tettem hozzá.* - Ezt neked kell tudnod, csak felajánlottam, de nekem teljesen mindegy, hogy mi lesz a pénzzel. a lényeg, hogy együtt költsük el, már ha sikerül eladni a házat.*Az az első.* - Különben meg ráér, hiszen a cukrászda az első és most pont erre nem lesz időnk.*Ami nem baj.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.05.07, 23:36 | Üzenet # 1082 |
 Yaoista
| - Tudom, hogy nem lenne szükséges... de akkor már nem az enyém lenne, hanem a miénk. *Cirógatom a pofid.* - Biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog. *Hiszen nagyon szép kis házikó volt.* - Jogos. *Kuncogok.* - Olyan boldog vagyok Rin... *Pillantok az arcodra és látszódott rajtam, hogy tényleg teljesen odavagyok. Gyöngéden az arcodra simítottam, majd lágyan megcsókoltalak.* - Maradj velem örökké, jó? *Kérlek meg kisfiúsan és most én bújtam kicsit hozzád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2017.05.18, 12:25 | Üzenet # 1083 |
 Yaoista
| - Tényleg nagyon édes vagy.*Mosolyodom el.* - A te segítségeddel biztos.*Te mindent eltudsz intézni.* - Én is nagyon boldog vagyok.*Csak az a hülye titok ne lenne. Csókodat hosszasan viszonozom, el se akarok válni.* - Így lesz kicsim.*Ez csak rajtad múlik a későbbiekben.* - Nagyon szeretlek.*Cirógatlak finoman.* - Pihenj csak kicsim rád fér.*Simogatlak tovább és puszilgatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.05.21, 22:31 | Üzenet # 1084 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam, hogy így lesz.* - Én is téged... *Nagyon jól esik most így lenni veled. Alapból sosem hagytam, hogy engem cirógassanak vagy így lássanak, de veled ez teljesen más volt. Annyira megnyugtatott és feltöltött. Nem is kellett sok, elaludtam így, de még akkor is szorosan öleltelek magamhoz.* - Rin... *Suttogom álmomba mosolyogva és sóhajtok egyet megkönnyebbülten. Teljesen elvetted az eszem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.05.28, 19:27 | Üzenet # 1085 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom, ahogyan alszol. Én semmit nem alszom, de végig veled vagyok és óvatosan cirógatlak. Próbálok nem nagyon kattogni, hogy mi is lesz velünk, de az biztos, hogy nem húzhatom már sokáig. 5 körül halkan kiosonok és lefürdök, majd elmegyek a piacra vásárolni. Visszaérve összedobok egy villásreggelit, tele finomsággal. Végezve benézek Nickhez, de nincs ott gondoltam elment korán, amikor vásároltunk, de azért, majd ráírok később. Főzök még egy kávét is, majd bemegyek hozzád.* - Jó reggelt szerelmem.*Puszilgatlak finoman.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.06.08, 22:33 | Üzenet # 1086 |
 Yaoista
| *Nem ébredek fel rá, hogy kiosonsz tőlem, ugyanúgy alszok, mint akit fejbe vertek. Tényleg nagyon fáradt voltam, hajtottam magam. Én átalszok mindent, csak arra reagálok, mikor puszilgatsz finoman.* - Mmm... *Morgom halkan és lassan kinyitom a szemem.* - Szia gyönyörűségem. *Mosolyodom el álmoskásan.* - De fitt vagy ilyen korán. *Kuncogok és adok egy finom csókot.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2017.06.10, 13:16 | Üzenet # 1087 |
 Yaoista
| - Szia te kis kómás.*Kuncogok, annyira édes vagy.* - Tudod koránkelő típus vagyok.*Bár ez nem hazugság, hiszen régen is viszonylag korán keltem.* - Gyere csináltam reggelit.*Mondok a csók után és ki is megyünk.* - Remélem ízleni fog és ha még kell valami, akkor szóljál.*Puszillak meg, majd megkapod a kávéd is és leülök.* - Sikerült pihenned?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.06.11, 00:38 | Üzenet # 1088 |
 Yaoista
| - Irigylem. *Ásítok egy nagyot.* - Mindjárt, még egy kicsit. *Mosolyodom el, majd azért összeszedtem magam és mentem veled.* - Húú, nem apróztad el. *Állapítom meg, ahogy leülök.* - Nem kell semmi, köszönöm. *Mosolyodom el.* - Persze, hogy sikerült. *Iszok bele a kávéba.* - Nick? *Kérdezek rá.* - Tudod a te kávéd tökéletes. *Állapítom meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.06.12, 10:06 | Üzenet # 1089 |
 Yaoista
| - Ugyan te is feltudsz kelni, ha kell korán, csak utána kicsivel több idő kell, hogy magadhoz térjél.*- Mostanság úgyse tudunk normálisan reggelizni, így megadtam a módját.*Mosolygok.* - Nem tudom, nem volt a szobájába, később felhívhatnánk, hogy merre van.*Tényleg szívemen viselem sorsát és aggódok is érte, de remélem, hogy jól van.* - Édes vagy, pedig semmi különleges nincs benne.*Mosolygok.* - Akkor jó étvágyat, egyél sokat, mert mostanság nem viszed túlzásba.*Csóválom a fejemet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.06.12, 22:09 | Üzenet # 1090 |
 Yaoista
| - Hát mert muszáj. *Mosolyodom el.* - Igaz. *Mostanában csak bekaptam valamit és már dolgoztam is.* - Oké. *Azért kicsit aggódtam.* - Remélem nem csinált semmi butaságot. *Tudtam, hogy mennyire ki van készülve Igor miatt.* - Akkor is isteni. *Puszillak meg.* - Köszönöm, neked is. *A folytatásra kicsit bűnbánóan nézek rád.* - Tudom, hogy nem eszek rendesen, de annyira eltelek ízekkel a cukrászdába, hogy egyszerűen már elmegy az étvágyam, de ígérem jobban fogok figyelni. Sőt... vasárnap nincs kedved elmenni vacsorázni? *Hívlak egy randira.* - Vagy főzök neked itthon. *Cirógatom meg a pofid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2017.06.14, 12:15 | Üzenet # 1091 |
 Yaoista
| - Az élet kegyetlen.*Kuncogok.* - Nem lesz semmi baj.*Biztos vagyok benne, hogy nem fog droghoz nyúlni.* - Örülök.*Mosolygok.* - Igen tudom kicsim, de ez akkor se állapot, de majd jobban odafigyelek rád.*Akkor majd rendesebben fogsz enni.* - Hmm már rég mozdultunk ki és benne vagyok.*Csókolok a tenyeredbe.* - Már nagyon várom.*Mosolyodom el édesen.* - Legközelebb meg főzhetsz nekem, megengedem.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.06.19, 20:05 | Üzenet # 1092 |
 Yaoista
| - Remélem. *Picit aggódtam, de nem nagyon.* - Tudom, ígérem, jó leszek. *Puszillak meg.* - Igen, már elég rég. *Tényleg elég elfoglaltak voltunk mostanában.* - Én is várom már. *Cirógatom meg a pofid, már ezért az arcért megérte.* - Rendben. *Nevetek fel veled.* - És hova szeretnél menni? Menjünk Igorhoz? *Kérdezlek.* - Vagy próbáljunk ki valami új helyet?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.06.19, 22:33 | Üzenet # 1093 |
 Yaoista
| - Helyes, de azért szemmel tartalak. Tudom, hogy nem szándékosan teszed, de ha ez így megy tovább, annak rossz vége lesz és amúgy meg most főleg kell neked az energia.*Dorgállak meg kedvesen.* - Igorhoz? Nem is tudom mi lenne, ha valami új helyre mennék? Mondjuk nekem szinte minden az.*Hiszen sok helyen még nem jártam.* - Egy kis hangulatos helyre, ahol kitudunk ülni, ha neked megfelel.*Teszem hozzá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.06.23, 00:44 | Üzenet # 1094 |
 Yaoista
| - De itt vagy te nekem. *Mosolyodom el és adok egy puszit.* - Köszönöm, hogy figyelsz rám édesem. *Cirógatom meg a pofid is.* - Rendben, akkor legyen az. *Bólintok.* - Szétnézek és akkor olyan helyre megyünk, ahol én sem voltam még. *Legalább lesz valami, amit mindketten először próbálunk ki.* - Mit szólsz hozzá? *A kedvedbe akartam járni és elkényeztetni.* - Utána sétálhatnánk egyet.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.06.26, 20:09 | Üzenet # 1095 |
 Yaoista
| - Itt bizony.*Mosolygok.* - Édesem, hiszen ez természetes, ne köszönd meg.*Csókolok a tenyeredbe.* - Megbeszélve, már nagyon várom. Na és mit vegyek fel?*Már egész jól megszoktam a normális ruhát, de ugye nem az a igazi. * - Benne vagyok, szeretek sétálni, főleg veled.*Kapsz egy puszit is és tovább eszünk.* - Még egy kis időd van visszadőlni, én addig rendet teszek. Elég volt minden? Összedobok egy gyors ebédet is. Van valami kívánságod?*Én is a kedvedbe akarok járni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.06.27, 15:12 | Üzenet # 1096 |
 Yaoista
| - Dehogy természetes. Fogalmad sincs, hogy mekkora kincs vagy. *Mosolyodom el elég szerelmesen.* - Hm, majd ha meg van a hely, akkor megmondom. Megpróbálok valami hagyományost keresni és akkor jöhetsz kimonoba. *Nagyon szerettem rajtad.* - Akkor ezt megbeszéltük. *A puszidon csak fülig szalad a szám.* - Nagyon finom volt minden. *Kapsz is egy csókot.* - Bármit csinálsz jó lesz. *Felállok, majd magamhoz ölellek.* - Olyan jó érzés, hogy valaki gondoskodik rólam. *Puszilom meg a buksid, majd megcsókollak.* - Tényleg nagyon szerencsés vagyok veled... *Puszillak meg.* - Biztos ne segítsek?
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2017.06.27, 19:43 | Üzenet # 1097 |
 Yaoista
| - Valóban nincs.*Motyogom zavartan.* - Azért mondtam, mert aki nekem fontos, arról gondoskodok.*Ahogyan az öcsédre is figyelek például.* - Nem baj, ha nem találsz olyat, bár tudod, hogy simán felveszem.*Nevetek fel.* - Olyan vagy ilyenkor mint egy kisfiú.*Kuncogok.* - Rendben, majd kigondolom és a munka után majd előre főzök több napra és akkor fogsz enni. Sajnálom, hogy mostanság nem volt mit enni.*Hibásnak érzem magam.* - Valóban és gondoskodni is.*Bújok hozzád.* - Nálam nem szerencsésebb.*Suttogom a csók után.* - Biztos.*Csókollak meg most én.* - Most a lustálkodás parancsba van adva.*Kuncogok, elkezdelek kitolni.* - Ébresszelek?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.06.29, 08:31 | Üzenet # 1098 |
 Yaoista
| - Igen, tudom. *Mosolyodom el. Bár gondoltam, hogy akkor én is vennék fel veled. Még úgy sem láttál kimonóba.* - Köszönöm. *Alig győztem neked hálálkodni.* - Kincsem, te is dolgozol. Ne legyen bűntudatod és amúgy te se ettél rendesen. *Jegyzem meg neked.* - Oké, oké. Értettem főnök. *Nevettem el magam, ahogy elkezdesz a háló felé tolni.* - Igen, kérlek. *Azért még egy csókot lopok, megölelgetlek és bementem ledőlni a hálóba. Vissza is aludtam nagyjából két perc alatt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.07.02, 18:28 | Üzenet # 1099 |
 Yaoista
| - Ne köszönd.*Puszillak meg.* - Igazad van, majd együtt eszünk, de neked többet kell.*Nem azért, mert te ember vagy, ha az lennék én is, akkor is mások az erőviszonyok.* - Nagyon helyes.*A csókodat viszonozom, majd rendet rakok. A vértől most igen sok energiám lesz. Gyors ebédet összedobok, mosok és még takarítok is kicsit. Végül kikészítem a szakács kabátod, amit kivasalok, a nadrágodat is.* - Ébresztő édesem.*Csókollak meg, immáron munkára készen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.07.02, 19:04 | Üzenet # 1100 |
 Yaoista
| *Nagyon jót alszom, sokat számít még ez a kis idő is. A puszid megkapva elmosolyodom.* - Alszok még... *Morgom neked és elkapva a derekad, behúzlak magam mellé az ágyba a csókod közben.* - Még öt percet... *Annyi még belefért és nem nagyon akaródzott kikelni.* - Olyan kis szorgos vagy, csodállak érte. *Morgom még és közben finoman simogatlak.* - Sikerült minden? *Morgom halkan.*
|
|
| |