Cukrászda
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Rin - Chris
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.07.02, 22:32 | Üzenet # 1101 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Igen látom.*Kuncogok.* - Aztán ne morogjon nekem a főnök úr, hogy gyűrött a kabátom.*Vigyorgok.* - Rendben, annyit még kapsz.*Hogy tudnék neked nemet mondani.* - Köszönöm szépen.*Régen is az voltam.* - Igen - igen. Főztem, mostam, kicsit takarítottam és kivasaltam a ruháid, csak fehérneműt nem készítettem ki, de azt is teszek ki, ha szeretnéd kis morgósom.*Nevetek fel.* - Annyira édes vagy, de tényleg.*Csókollak meg.* - Imádom, amikor így morogsz.*Nagyon jól szórakozom rajtad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.07.03, 21:27 | Üzenet # 1102 |
 Yaoista
| - Nem fog morogni, megbeszélem vele. *Motyogom álmosan. Nagyon jó volt, hogy még ennyit kaptam.* - Úristen. Egy angyal vagy. *Cirógatlak finoman, de a szemeim még csukva voltak.* - Azt azért nem kell édesem. *Kuncogok halkan. Csókod azért még viszonozom.* - Nagyon irigylem az energiaszinted. *Sóhajtok egy nagyot és odabújok hozzád.* - Remélem sokan lesznek ma. *Suttogom álmoskásan, már majdnem vissza is aludtam, de még azért igyekeztem inkább csak pihenni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2017.07.07, 15:36 | Üzenet # 1103 |
 Yaoista
| - Helyes.*Kuncogok.* - Az nem, csak kipihent.*Az màs kérdés, hogy mitől is.* - Ugyan neked is van, csak az elindulás nehéz.*Utàna le se lehet lőni szinte téged.* - Ebben biztos vagyok, egyre többen és többen lesznek. Màr most vannak visszatérő vendégek. Tudom sokszor mondtam, de nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire büszke vagyok ràd.*Puszillak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.07.09, 20:36 | Üzenet # 1104 |
 Yaoista
| - Egy kipihent angyal. *Mosolyodom el.* - Az nagyon.. *Motyogom. Utána általában felpörgök és tényleg nem lehet lelőni.* - Igen... annyira boldog vagyok miatta. *Eleinte bennem volt az ideg, hogy mi lesz, ha nem fog menni vagy csőbe megyek, de most azért nyugodtabb vagyok.* - Nélküled nem sikerült volna így. *Nyitom ki a szemeim és megcsókollak.* - Szeretlek. *Sokat javítottál a recepteken.* - A te csodás orrod... *Puszilom meg.* - Buksid... *Csókollak homlokon.* - És ízlelésed nélkül... *Csókollak meg ismét.* - Nem lennének ennyire jók a sütik.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2017.07.15, 12:07 | Üzenet # 1105 |
 Yaoista
| - Édes vagy.*Kuncogok.* - Megdolgoztál érte.*Azóta se álltál meg.* - Ez kedves.*Mosolygok és a csókodat viszonozom.* - Én is téged nagyon nagyon.*Mondom édesen, a folytatásra pedig egyre vörösebb leszek.* - Remélem tudod, hogy túlzol.*Motyogom zavartan a csók után.* - Köszönöm szépen az elismerést, nagyon nagyon sokat jelent.*Csókollak meg most én.* - Nélküled én se tartanék itt, remek párost alakítunk minden téren.*Bújok hozzád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.07.16, 18:39 | Üzenet # 1106 |
 Yaoista
| - Egy kicsit sem túlzok, csak te nem tudod, hogy milyen kincs vagy. De nem is baj, így nem csábít el senki. *Kuncogok, hiszen bíztam benned. Tudtam, hogy sose árulnál el engem.* - Azt kell mondjam, igazad van. *Szorítalak magamhoz.* - Nem hittem, hogy... egyszerre ennyire fog minden működni. *Mosolyodom el.* - Na... összeszedem magam. *Kezdelek el csókolgatni, majd elengedlek.* - Annyira szép az a kabát, amit Igortól kaptam, nem? *Veszem fel azt, amit kikészítettél.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.07.17, 00:16 | Üzenet # 1107 |
 Yaoista
| - Neked elhiszem.*Nagyon jól esik, hogy így vélekedsz rólam.* - Amúgy se tudna senki elcsábítani. Valaki már elrabolta a szívemet és teljesen magába bolondított, talán ismered őt.*Incselkedek én is.* - Pedig működik és ha lesznek hullámvölgyek, azon is túl leszünk együtt.*Reméltem ez ránk is igaz, mert nagyon nehéz menet lesz.* - Helyes, már akartam mondani.*Kuncogok és a csókjaid viszonozom.* - Igen nagyon szép és remekül áll.*Kimászva odamegyek és elkezdem begombolni.* - Nem hívod fel valamikor?*Érdeklődöm. Szegénykém, ha tudnád, hogy ki is ő, de reméltem köztetek is minden rendben lesz.* - Valamikor áthívhatnád, amikor már Nick nem lakik itt. Megismerném jobban.*Be is fejezem a gombokat.* - Remekül festesz.*Mérlek végig.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.07.18, 23:16 | Üzenet # 1108 |
 Yaoista
| - Vissza se fogja adni. *Vigyorgok.* - Hm, vannak sejtéseim. *Adok egy puszit.* - Valami nagyon jóképű, szexi cukrász volt, nem? Aki amúgy szerény is. *Nevettem el magam.* - Igen... *Annyira jó volt, hogy együtt leszünk túl a dolgokon.* - Azt csak különleges alkalmakkor fogom felvenni. Vigyázni kell rá. *Nem mindennap kapok olyan különleges ajándékot. Hagytam, hogy gombolgass.* - Olyan vagy, mint egy újdonsült feleség. *Kuncogtam kicsit.* - Fel kellene... aggódok miatta. Nagyon megviselte őt is a szakítás. *Elmosolyodom és adok egy gyöngéd csókot.* - Megbeszélem vele, tudom nem úgy tűnik, de nagyon jó ember és még annál is jobb barát. *Látszott, hogy mennyire szeretem.* - Köszönöm édeském. *Adok még egy csókot.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2017.07.20, 11:35 | Üzenet # 1109 |
 Yaoista
| - Nagyon reméltem.*Mosolygok, majd felnevetek.* - Ennél szebben én se tudtam volna mondani, főleg a szerényet.*Pimaszkodom.* - Édes vagy nagyon.*Puszillak meg.* - Jajj te miket beszélsz.*Pirulok el és finoman megcsaplak.* - Inkább úgy mondanám, hogy úgy érzem magam, mint egy újdonsült férj.*Mondom édesen.* - Igen tudom. Szerinted ki fognak még békülni?*Oké ott van Igor kiléte, ami sokat számít, de kíváncsi vagyok, hogy vélekedsz.* - Vagy szerinted jobb, ha külön vannak?*Nem tudod Igor titkát és így se örültél nekik, ki tudja, hogy mi lesz, ha minden kiderül, de ez még nagyon a jövő kérdése. Szépen lassan minden ki fog derülni.* - Elhiszem édesem.*Tényleg így volt, pedig tudom ki ő, de én aztán tudom, hogy nem szabad ítélkezni.* - Most mégis mit?*Kérdezem a csók után.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.07.20, 22:36 | Üzenet # 1110 |
 Yaoista
| - Az őszintén mondom csak. *Nagyon édes volt, ahogy belepirulsz a dologba.* - Igaz... és még milyen gyönyörű. *Puszilom meg a buksidat.* - Nem tudom őszintén szólva. *Aggódtam miattuk nagyon.* - Tudod... bármennyire is elleneztem és még mindig úgy gondolom, hogy nem jó ötlet... de boldognak tűntek. Nick úgy mosolygott, mint régen. *Kicsit lágyabb lesz az arcom.* - Rég láttam ezt az arcát, túl rég. *Ölellek magamhoz.* - Azt köszönöm, hogy így gondoskodsz rólam. *Mosolyodom el.* - Vigyázol rám, törődsz velem... tudod még senki nem gombolta be nekem a szakácskabátom. *Mondok egy példát.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2017.07.29, 22:37 | Üzenet # 1111 |
 Yaoista
| - Egy ilyen jóképű Adonisz mellett ki is kell néznem valahogy.*Mosolyodom el.* - Az a fő, hogy boldogak voltak.*Megtudlak érteni téged is, de az első, hogy nekik jó legyen.* - Minden rendben lesz, még ha nem is Igorral, de lesz még az.*Vigasztallak.* - Ugyan természetes, hiszen a szerelmem vagy.*Csókollak meg.* - Minden nap befogom gombolni a kabátod és ki, sőt minden nap kelteni foglak, ha szeretnéd.*Mosolyodom el.* - Gondolod a hajadat is megcsinálom.*Nem akarok sok lenni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2017.07.29, 23:47 | Üzenet # 1112 |
 Yaoista
| - Nem kell nagyon törekedned. *Nevettem el magam.* - Igen... *Sóhajtok egy nagyot. Boldognak szerettem volna még őket látni.* - Legyen igazad életem. *Puszillak meg.* - Hidd el kicsim, ez sok mindenkinek nem természetes, de örülök, hogy neked igen. *Cirógatom meg a pofidat. Annyira örültem, hogy aznap belém botlottál.* - Hm, szóval levetkőztetsz? *Kuncogok és a nyakadba csókolok.* - Tetszik a terv. *Lágyul el az arcom.* - Azt nem, de édes vagy. *Nevettem el magam és megcsókoltalak.* - Szeretlek. *Suttogom a füledbe és adok egy puszit.* - Na de munkára fel, nem sütik meg magukat azok a sütik. *Megyünk is dolgozni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 13:51 | Üzenet # 1113 |
 Yaoista
| - Köszi.*Mosolygok.* - Ohh értem, bár fura.*Simul a pofim a tenyeredbe.* - Azt meg külön élvezni fogom, jobban megy, mint az öltöztetés.*Vigyorgok.* - Rendben.*Mosolygok és a csókodat viszonozom.* - Én is téged nagyon.*Kapsz te is egy pszit.* - Igen is főnök.*Vigyorgok és megyek is a dolgomra. Igen csak pörgök és nagyon jó kedvem van, most pozitívan tekintek a jövőre.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 20:30 | Üzenet # 1114 |
 Yaoista
| - Az öltöztetés is megy, de a vetkőztetésben profi vagy. *Vigyorgok szélesen. Nagyon jó a mai nap, pörög minden. Sosem hittem, hogy ennyire jól megy minden nap.* - Rin! *Szólok neked.* - Tartsunk egy kis szünetet, a többiek már voltak. *Cirógatom meg a pofidat.* - Ebédeljünk. *Igyekeztem figyelni kicsit jobban, mert láttam, hogy mennyire aggódsz miattam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 21:01 | Üzenet # 1115 |
 Yaoista
| - Abban még profibb vagyok.*Vigyorgok.* - Igen főnök.*Pillantok oda, imádlak így hívni.* - Ez egy nagyon jó ötlet.*Mosolygok és fel is megyünk.* - Büszke vagyok rád.*Csókollak meg.* - Azért továbbra is figyelek rád.*Megterítek közben és melegítek.* - Mond csak Chris, te hiszel abban, hogy nem csak emberek élnek köztünk?*Kérdezem hirtelen.* - Mondjuk vannak mások, például vámpírok.*Nem nézek rád, amikor mondom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 11:01 | Üzenet # 1116 |
 Yaoista
| *Nekem pedig nagyon tetszett, mikor így hívtál.* - Köszönöm édesem. *Viszonozom is a csókod.*- Tudom édesem. *Puszillak meg és segítek teríteni. Kérdésed nagyon meglepett. Pislogok párat, majd elnevettem magam.* - Nem, nem hiszek benne. Semmi ilyesmibe. Nem mondom, hogy nincsenek szörnyeteg a világban, mert vannak... de azok mind emberek eltorzult elmével. *Magyarázom neked, miközben ledobom a szakács kabátom és már csak egy atlétába ülök le.* - Te hiszel benne?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 18:10 | Üzenet # 1117 |
 Yaoista
| *Sejtettem, hogy nehéz menet lesz és kitudja, hogy mennyire.* - Ebben van igazság.*Amit az emberekre mondasz.* - Igen.*Oké könnyen beszélek, de előtte is úgy gondoltam, hogy vannak más lények is köztünk.* - Olyan nagy a világ, miért csak emberek lennének?*Kérdezlek közben szedek hamit.* - Ki tudja lehet, hogy az egyik alkalmazottad, se emberi lény. Akkor mit tennél?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 18:31 | Üzenet # 1118 |
 Yaoista
| - Értem. *Mosolyodom el, imádtam a világnézeted.* - Nem tudom... talán mert nincs rá bizonyíték, hogy léteznének mások. *Magyarázom neked közben.* - Ugyan... mivel nem hiszek benne, meg se fordul a fejembe. Szerintem az összes ilyen dolog csupán jól sikerült trükk. Olyan, mint amit a bűvészek adnak elő, semmi több. *Legalábbis én így láttam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 23:42 | Üzenet # 1119 |
 Yaoista
| - Arra sincsen, hogy nem léteznek.*Ugye itt vagyok én is, de ezt még nem mondhatom.* - Értem.*Tényleg nagyon nehéz menet lesz.* - Azért én nem zárom ki a létezésüket, sőt lehet, hogy te magad se vagy ember.*Magam se tudom, hogy miért mondok ilyen hülyeségeket.* - Finomat főztem amúgy?*Kérdezem meg mellékesen.* - Sőt lehet, hogy én nem vagyok ember.*Mondom hirtelen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2017.08.02, 20:41 | Üzenet # 1120 |
 Yaoista
| - Ez igaz, de én akkor sem hiszem, hogy léteznének. *Igazából sosem hittem semmi természetfelettiben. Elkuncogtam magam és az arcodra simítva megcsókoltalak.* - Az utolsó sejtemig ember vagyok, hidd el. *Simogatom még meg a pofid.* - Mint mindig, isteni. Imádom a főztöd. *Még ha hirtelen nem is mondtam, hogy mennyire finom, az arcomra kiült az elégedettség.* - Ó, ugyan édesem. *Kuncogok.* - Legfeljebb egy angyal vagy. *Nézek rád lágyan és rettentő szerelmesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2017.08.03, 01:07 | Üzenet # 1121 |
 Yaoista
| *Csókodat viszonozom.* - Oké, de ha nem lennél az, nem zavarna.*Jegyzem meg.* - Akkor jó, nagyon szeretek neked főzni.*Imádom nézni, hogy milyen jó ízűen eszel.* - Túlságosan jónak gondolsz és látsz.*Ezt akkor is mondanám, ha nem lennék vámpír. Az biztos, hogy nagyon megnehezíted a helyzetem.* - De azért köszönöm.*Mosolyodom el és kicsit le is sütöm tekintetem. Tényleg egyre jobban fáj, hogy így becsaplak téged.* - Nagyon szeretlek.*Nézek vissza és odahajolva megcsókollak.* -Ezt sose feled.*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.08.03, 23:14 | Üzenet # 1122 |
 Yaoista
| - Túl jó vagy. *Nézek rád lágyan. Még egy ilyen édes ember, biztos, hogy nem létezik.* - Én ennek csak örülök. *Kuncogok, hiszen azt be kell ismerni, hogy sütésbe jó voltam, de főzni annyira nem szerettem.* - Nem, pont annyira csak, amennyire az vagy.*Hiszen tényleg egy földre szállt angyalka voltál.* - Édesem... *Simítok az állad alá és felemelem a tekinteted.* - Te gyönyörű vagy. Kívül, belül. Hidd el. *Nem kellett szégyellned semmit.* - Én is téged. *Viszonozom is a csókod.* - Nem fogom... mert érezteted velem. Remélem te is érzed. *Fogom meg a kezed és adok rá egy csókot.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2017.08.04, 15:10 | Üzenet # 1123 |
 Yaoista
| - Mitől vagyok, ennyire jó?*Tényleg érdekelt.* - Ha van valami, amit anyukád készített mondjad és megpróbálom megcsinálni, bár olyan finom biztos nem lesz, de igyekszem.*Szeretnék a kedvedben járni, amennyire csak tudok.* - Édes vagy tényleg.*Mosolyodom el.* - Ha te mondod, akkor igyekszem elhinni.*Pirulok el.* - Igazi mázlista vagyok, hogy te vagy a párom.*Mosolyodom el igen csak szerelmesen.* - Igen érzem minden egyes pillanatban.*Mondom, majd a kéz csók után, odasétálok és beülök az öledbe.* - Remélem nem baj.*Bújok hozzád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.08.04, 23:56 | Üzenet # 1124 |
 Yaoista
| - Hát... ahogy viselkedsz. *Mosolyodom el.* - Annyira jó indulati és pozitív vagy, mindenkivel kedves. *Cirógatom meg a pofid.* - Ezek fontos dolgok. Nickre is nagyon figyelsz. *Amiért én nagyon hálás voltam. Úgy tűnt, veled nyíltabb, mint velem.* - Nicknek van egy szakácskönyve a szüleinktől, majd lefénymásolom és szemezgethetsz belőle. Nálam egy süteményes könyv van. *Mosolyodom el kicsit.* - Örülök, hogy érzed. *Átölelem a derekad, mikor az ölembe huppansz.* - Már hogy lenne édesem. *Puszilom meg a pofid és közben eszek.* - Ez az igazi lazítás. *Csókollak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2017.08.10, 14:11 | Üzenet # 1125 |
 Yaoista
| - Ohh értem, de ez tényleg természetesen jön.*Mosolyodom el.* - Örömmel teszem, nagyon kedvelem.*Tényleg a barátomnak tartom.* - Akkor, majd kölcsön kérem és megcsinálok mindent meg a sütikből is.*Lelkesülök fel.* - Szerintem is.*Viszonozom a csókodat.* - Este meg engem falhatsz fel, már ha lesz hozzá energiád.*Incselkedem.*
|
|
| |