Cukrászda
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Rin - Chris
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.08.13, 19:13 | Üzenet # 1126 |
 Yaoista
| - Ezért vagy egy kincs. *Mosolyodom el.* - Ennek örülök. *Puszillak meg ismét.* - Rendben, ami csak tetszik. Annyit kérek, hogy vigyázz rá, mert nagyon fontos nekem. *Egy pótolhatatlan emlék volt.* - Kézzel van írva, még a foltok is látszódnak. *Kuncogok.* - Óh, bizonyos dolgokhoz mindig van energiám. *Vigyorgok és megmarkolom a popsidat.* - Nem ígérem, hogy egész éjszaka... de egy-két menet mindenképpen. *Csókolok a nyakadba.* - Aztán lassan el is tudunk menni Diablo szállodájába. *Jut eszembe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2017.08.15, 20:07 | Üzenet # 1127 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Köszönöm.*Olyan szépeket gondolsz rólam.* - Ezt mondanod se kell, nagyon fogok rá vigyázni.*Tudom, hogy milyen sokat jelent nektek.* - Azért Nicket is megkérdezem, hogy használhatom e.*Kétlem, hogy nemet mondani, de biztosra akarok menni.* - Már nagyon kíváncsi vagyok.*Mosolygok.* - Azt mondod? Hmm, akkor majd leteszteljük.*Pimaszkodom tovább.* - Egész éjszaka én se gondoltam, majd amikor nem kell másnap dolgozni.*Sóhajtok fel halkan.* - Amikor gondolod, bevallom most már kíváncsi lettem, hogy milyen is lehet. Előre is sajnálom, ha valami égőt csinálok.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2017.08.19, 11:20 | Üzenet # 1128 |
 Yaoista
| - Nem hiszem, hogy nemet mondana, de rendben. *Mosolyodom el.* - Teszteljük? Vigyázz kicsim. *Vigyorgok.* - Még a végén már most rád mászok. *Nevettem el magam.* - Bizony, akkor majd azt fogod kívánni, hogy dőljek már ki. *Kuncogok halkan.* - Szerintem tetszeni fog neked. *Cirógatlak folyamatosan.* - Ugyan, szerintem édes. Na meg már megszoktam. *Piszkálódok most én egy kicsit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2017.08.24, 00:24 | Üzenet # 1129 |
 Yaoista
| - Tesztelhetjük.*Vigyorgok.* - Sajnos most nem mászhatsz rám.*Sóhajtok fel.* - Gondolod? Legjobb lesz, ha tényleg leteszteljük és meglátjuk, hogy kinek van igaza.*Vigyorgok.* - Akkor biztos így lesz.*Ennyire már ismertél.* - Ezt most bóknak vegyem?*Nevetek fel.* - Tudom, hogy nem várod el, de köszönöm, hogy ennyire türelmes vagy velem.*Erre kevesen lennének képesek.* - Valld be, hogy emiatt szerettél belém.*Kuncogok.* - Mesélj milyen ez a szálloda?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.09.03, 21:21 | Üzenet # 1130 |
 Yaoista
| - Kár. *Szontyolodok el, de azért egy csókot adok.* - Rendben. *Vigyorgok veled együtt. Imádtam veled a szexet.* - Az volt. *Kuncogok kicsit.* - Sose köszönd. Azért vagyok veled ilyen, mert megérdemled és amúgy se lenne értelme siettetni. *Puszillak meg.* - Senki se születik úgy, hogy mindent tud, nem igaz? *Cirógatom meg a pofid.* - Egyébként részben... eszméletlen édes ez a bénázás és a naivság. *Nevettem el magam.* - Háát... *Nagyjából leírom neked egy luxuslakosztály milyenségét, bár a szexjátékokat kihagyom, nem tudom, hogy ilyesmire mennyire vagy fogékony, de majd kiderül.* - Szóval, mint egy kisebb palota. *Nevettem el magam a végén.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.09.03, 23:10 | Üzenet # 1131 |
 Yaoista
| - Szerintem is, de vár minket a munka főnök úr.*Kuncogok és a csókodat viszonozom.* - Igen tudom, de ez csak úgy jön ösztönösen.*Magyarázom.* - Ebben igazad van, de lásd be az én helyzetem nem hétköznapi.*Majd megtudod, hogy mennyire nem az.* - Örülök, hogy így gondolod, emiatt én is másként vélekedek magamról és nem tartom, annyira magam égőnek.*Kuncogok.* - Tényleg nagyon kíváncsi vagyok és várom már. Mindent ki kell majd próbálnunk.*Lelkesülök fel egyre jobban.* - Különben egy ilyen szobát te megtudnál fizetni?*Nem tudom, hogy mennyi pénzed van.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 17:37 | Üzenet # 1132 |
 Yaoista
| - Te magad sem vagy hétköznapi. *Mosolyodom el.* - Helyes, mert egyáltalán nem az. *Puszilom meg az arcodat.* - Ki fogunk, hidd el. Amit csak lehet. *Annyira édes vagy, ahogy bepörögsz.* - Jelenleg nem. *Nevettem el magam.* - Minden pénzem a cukrászdába van. *Magyarázom, hogy miért is.* - Egyébként spórolással igen, bár nem ezt a lakosztályt. Ahhoz nagyon jó keresőnek kell lenni. Gyakorlatilag gazdagnak. *Csókollak meg.* - De igazából én sosem vágytam ilyen luxusra, bár egy kisebb medencét még elviselnék. *Kuncogok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2017.09.06, 12:35 | Üzenet # 1133 |
 Yaoista
| - Ahogyan te sem.*Puszillak meg.* - Oké.*Bólintok.* - Legszívesebben már most mennék.*Nevetek fel.* - Nem semmi, akkor még luxosabb hely, mint gondoltam.*Állapítom meg és a csókodat viszonozom.* - Én sem és nem is azért kérdeztem.*Bár tudod, hogy nem érdekel a pénz.* - Szerintem azt simán megtudjuk oldani, akár oda ahol éltem, ha megtartjuk vagy veszünk egy kis nyaralót és oda. Innét gondolom nem szeretnél elköltözni.*Nekem meg mindegy, csak veled vegyek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.09.07, 21:19 | Üzenet # 1134 |
 Yaoista
| - Még egy picit legyél türelemmel. *Mosolyodom el. Gondoltam majd megleplek még valamivel akkor.* - Igen, nagyon az. *Bólintok is mellé.* - Tudom kicsim. *Puszilom meg a pofid.* - Hát nem hagynám itt a cukrászdát, sokáig vadásztam egy ilyen épületre, mint ez. Jónak találom ezt a kétszintes megoldást. *Csókollak meg hosszan.* - Majd kitaláljuk. Arra is gondoltam, hogy később felújítanám a fürdőt, de egyenlőre elég volt az építkezésből. *Nevettem el magam.* - Amúgy ha nyaralót vennék, vízparton vennék. Akkor nem kell medence, csak egy fűthető jacuzzi. *Kuncogok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2017.09.08, 19:36 | Üzenet # 1135 |
 Yaoista
| - Ez természetes, akkor megyünk, amikor mondod. Te vagy a főnök.*Kuncogok.* - Jogos és milyen jó ötlet is volt.*Mosolygok és a csókodat viszonozom.* - Nem megy el az idő az utazással.*Jóval kényelmesebb így.* - Amikor mondod, ezek csak ötletek. Nekem, bárhogyan jó.*Rád bízom igazából, csak az a fontos, hogy veled legyek.* - Milyen igazad van, az lenne a legjobb.*Nevetek fel.* - Te kis rafinált.*Csókollak meg.* - Lassan vissza kéne mennünk. Kávét iszol most vagy csináljak később? - Jól laktál?*Simítok a pocidra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.09.08, 22:48 | Üzenet # 1136 |
 Yaoista
| - Bizony, tovább alhatok. *Nevettem el magam.* - Rendben. *Puszillak meg.* - Majd akkor ha eljön az ideje, befektetünk. *Kuncogok.* - Köszönöm... iszok most is és később is szerintem. *Puszillak meg.* - Olyan vagy, mint egy feleség, aki gondoskodik a férjéről. *Nevetek fel hangosan.* - Jól bizony... csak te hiányzol az étlapról, de majd vacsora után. *Csókolok a nyakadba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.09.10, 19:24 | Üzenet # 1137 |
 Yaoista
| - Tudtam, hogy csak emiatt.*Nevetek fel én is, persze csak viccelődöm, bár tény, azért ez se rossz érv.* - Oké.*Mosolygok.* - Rendben van, de azért figyelek, hogy annyi kávét ne igyál.*Jegyzem meg.* - Na miket beszélsz.*Csaplak meg kissé elpirulva.* - De azért valami olyasmi, csak kicsit más ez a feleség.*Nevetek fel én is.* - Örülök, hogy ilyen jó kedvű vagy és már nem vagy annyira gondterhelt.*Puszillak meg.* - Ohh bizony.*Sóhajtok fel halkan.* - Akkor csinálok kávét.*Kapsz még egy puszit. Felrakom a kávét és lepakolok, de nem engedlek segíteni.* - Parancsolj.*Adom oda kávét, amikor elkészül.* - Különben te is nagyon nagyon sokat gondoskodsz rólam.*Jegyzem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.09.25, 00:05 | Üzenet # 1138 |
 Yaoista
| - Hát persze, hogy csak emiatt. *Kuncugok kicsit.* - Te vagy a kis őrangyalom. *Mosolyodom el.* - Nem baj, hogy más. Pont ez benne a jó. *Puszillak meg.* - Már nem, csak fáradt, de idővel már az sem. Kezdek megnyugodni és lassan minden beáll. *Rengeteget számított mindenki támogatása. Nem csak a tiéd, de Igoré és Nické is.* - Köszönöm. *Puszid jól esett, nagyon finom volt.* - Köszönöm. *Fogom meg a kezed és adok rá egy csókot, mikor elém teszed.* - Igen? Pedig sokszor érzem, hogy nem foglalkozok veled eleget. *Ismerem be halkan.* - Nem szeretném, hogy azt gondold, a cukrászda fontosabb nálad.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.09.25, 18:34 | Üzenet # 1139 |
 Yaoista
| - Mondom én.*Nevetek fel.* - Te pedig az enyém.*Mosolygok.* - Pontosan.*Kuncogok.* - Majd a fáradságon is segítünk, tényleg többet kéne legalább egy picivel pihened.*Nem akarlak kioktatni és piszkálni se, csak féltelek.* - Túl sok köszönőmet mondasz te is.*Kuncogok.* - Ne érezd így, mert igenis nagyon sokat foglalkozol velem. Nem is tudtam, hogy így vélekedsz, de hidd el, hogy emiatt nem kell aggódnod.*Puszilom meg a buksidat.* - Ne legyél hülye.*Pöckölöm meg a fejedet.* - Már maga a feltételezés is kissé sértő, de mielőtt kérdeznéd nem vettem magamra.*Teszem hozzá.* - Chris, ha bármi gondom lesz a kapcsolatunkkal, akkor szólok jó? Egyéb buta gondolatod van? Mert akkor most beszéljük meg.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2017.09.30, 16:24 | Üzenet # 1140 |
 Yaoista
| - Amint jobban beindul minden, ígérem többet fogok pihenni. *Puszillak meg. Igazad volt teljes mértékbe, csak én meg elég makacs voltam.* - Most mégis kicsit kevesebbet, mint eddig. *Magyarázom neked, hogy pontosan mire is gondoltam.* - Naaa. *Méltatlankodok a pöckölésre és megdörzsölöm a helyét.* - Nem is akartalak megbántani. *Mosolyodom el egy kicsit. Jobban magamhoz ölellek és adok egy finom csókot.* - Mindennél jobban szeretlek. *Suttogom füledbe. Olyan boldog voltam, mint még soha.* - Nincsen semmi más, ne aggódj.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2017.10.06, 13:10 | Üzenet # 1141 |
 Yaoista
| - Ebben nem vagyok olyan biztos, de mint mondtam én figyelek rád.*Cirógatom meg az arcodat.* - Tényleg édes vagy.*Puszillak meg.* - Megérdemelted.*Vigyorgok.* - Én is téged kicsim.*Mosolyodom el a csók után.* - Helyes, de ha mégis lenne, akkor mond jó?*Kapsz még egy puszit, majd nehezen de felállok az öledből.* - Akkor menjünk.*Így is teszünk és mindenki megy a maga dolgára. Minden rendben is megy, éppen viszek ki egy tálca sütit, amikor egy helyes fiú megszólít.* - Szia, tudnál szólni Chrisnek, ha bent van?*Kérdezi tőlem.* - Bent van, ha nem vagyok tolakodó megkérdezhetem, hogy miért is keresi?*Kérdezem, van egy gyanúm, hogy nem munkaügybe.* - Mond azt, hogy Shou keresi.*Bólintok és megkereslek.* - Keress egy Shou nevű fiú.*Rám van írva, hogy nem tetszik a helyzet.* - Talán az egyik kalandod?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 17:29 | Üzenet # 1142 |
 Yaoista
| - Kis angyalkám. *Kuncogok és adok egy puszit a kézfejedre.* - Mondom, megígérem. *Hagytalak felállni, bár én se egyszerűen engedtelek el.* - Menjünk. *Összeszedve magam mentem is vissza rögtön dolgozni.* - Engem? *Lepődök meg kissé, majd elmosolyodom.* - Nem ismerős a neve és nem kalandom. *Puszillak meg.* - Amúgy sincs okod féltékenynek lenned. Te vagy a mindenem. *Simítok végig az arcodon, majd megtörlöm a kezem és kimegyek.* - Szia. Miben segíthetek? *Nem volt tiszta a helyzet nekem sem. Nem rémlik, hogy láttam volna már, bár a korábbi munkahelyemen vagy bárhol is találkozhattam vele.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2017.10.28, 13:34 | Üzenet # 1143 |
 Yaoista
| - Pedig ő úgy tűnik, hogy ismer téged.*Elég meggyőző volt.* - Nem vagyok féltékeny.*Vágom rá, persze látszik, hogy hazudok.* - Azt tudom.*Mosolyodom el kicsit. Megbízom benned teljes mértékben, de attól még nem tetszik, hogy más pasik keresnek fel.* - Nekem is te.Teszem azért hozzá és egy puszit kapsz. Kimegyek veled és úgy állok, hogy halljak mindent. * - Szia Chris, nem emlékszál rám? Azért ez fáj, ahhoz képest, hogy milyen szenvedélyes éjszakát töltöttünk együtt.*El is mondja, hogy hol is mikor.* - Mi lenne , ha felfrissíteném az a memóriád?*Nézz rád csábosan és a karodra is rásimít. Elszámolok 10ig mielőtt még odamennék és elküldeném melegebb éghajlatra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2017.11.11, 00:46 | Üzenet # 1144 |
 Yaoista
| - Látom. *Nevettem el magam, annyira szerettelek. A puszira csak mosolygok. Ahogy beszélni kezd, rögtön leesik, kivel is van dolgom.* - Teljesen kiment a fejemből. *Sóhajtok egy nagyot, nem éppen a legjózanabb estém volt.* - Ne haragudj, de ez nem fog megtörténni. *Veszem le magamról a kezét.* - Kedves, hogy felkerestél, de nekem van valakim. *Tudtam, hogy hallgatózol.* - Rin. *Szólok neked.* - Gyere ide kérlek. *Mikor odajössz, átkarollak.* - Ő a párom és nem terveztem megcsalni Shou. *Puszilom meg a buksid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.11.19, 02:38 | Üzenet # 1145 |
 Yaoista
| - Vettem észre.*Sérti az egoját.* - Miért nem?*Úgy jött, hogy biztos emlékszel, de ha mégse igent fogsz neki mondani. Már éppen mondaná, hogy nem érdekli, hiszen csak dugni akar veled, de akkor odahívsz engem és nem kell kétszer hívnod, rögtön megyek.* - Hello Rin.*Nyújtok neki kezet, amit elfogad, de a kézfogásomra felszisszen.* - Ohh bocs, erősen szorítottam?*Kérdezem gúnyosan.* - Kissé.*Rántja el kezét.* - Shou egyébként.*Már nem vigyorog, ami rólam nem mondható el.* - Nem tudtam, hogy a pasija vagy.*Nézz rám csúnyán.* - Most már tudod és el is mehetsz, mert sok a dolgunk.*Sehol sincs a kedves énem.* - Majd megyek, amikor akarok.*Dacoskodik.* - Akkor fogyasztanod is kell, de felesleges maradnod, mert esélyed sincs, szóval kopj le.*Nagyon idegesítő.* - Chris te ez csak így hagyod? Elvégre ez a te cukrászdád.*Igen csak ideges, nincs ehhez a bánásmódhoz hozzászokva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.11.26, 22:28 | Üzenet # 1146 |
 Yaoista
| *Megcsóválom a fejem a tettedre, de rád hagyom. Sejtettem, hogy féltékeny vagy.* - Együtt élünk. *Magyarázom. A stílusod viszont nagyon meglepett. Nem gondoltam, hogy ilyen cicaharcot kezdeményezel.* - Édesem, nyugodj meg. *Kérlek meg és adok egy puszit a buksidra.* - Menj az irodába, mindjárt utánad megyek, oké? *Kérlek meg és megsimogatom az arcod. Miután bementél, Shou felé fordultam.* - Először is, sajnálom a viselkedését. Kissé féltékeny tud lenni még akkor is, ha egyáltalán nincs rá oka. *Mosolyodom el.* - Kérlek kóstolj meg valamit, ha van kedved, a ház ajándéka. Remélem megtalálod, aki hozzád való, de az nem én leszek. *Köszönök el és bemegyek utánad az irodába.* - Rin. *Lépek mögéd és magamhoz ölellek.* - Először is... ugye tudod, hogy nem kell féltékenynek lenned? *Suttogom füledbe.* - Másodszor... *Engedlek el lassan.* - Ez a munkahelyed. Megértem, hogy miért viselkedtél így, de akkor sem engedheted ezt meg magadnak itt. Ilyenkor a cukrászdát képviseled. *Dorgállak meg kicsit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2017.12.13, 11:46 | Üzenet # 1147 |
 Yaoista
| *Éppen beszólnék neki, de te megelőzöl. Annyira jó hallani a te szádból, hogy együtt élünk és csak fokozza az örömöm Shou nem tetszése.* - Én aztán nyugodt vagyok.*Bújok oda, de a folytatással meglepsz.* - Oké megyek.*Bár nem szívesen, de mégis csak te vagy a főnök.* - Hello.*Köszönök azért el. Nem próbálkozik tovább nálad és nem is marad, a végén még sok boldogságot is kíván nekünk vagyis inkább neked. Kicsit morcosan várlak azért az irodában, de ez nem ellened szól.* - Tessék?*Pillantok rád.* - Nem vagyok féltékeny.*Tagadom ismét. Megfordulok, amint elengedsz és a lehurrogásra kapsz egy édes durcás pillantást.* - Jó jó értem és sajnálom, de ha elsőre felfogta volna a dolgokat, akkor én se lettem volna ilyen.*Morgok, majd falnak nyomva igen csak vadul és szenvedélyesen megcsókollak.* - Számíthatok még ilyen látogatókra?*Kérdezem a csók után.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.12.22, 23:01 | Üzenet # 1148 |
 Yaoista
| - Dehogynem vagy féltékeny. *Nevettem el magam. Nagyon édes volt, ahogy tagadod.* - Tudom szívem. *Annyira aranyos vagy, képtelen vagyok rád ténylegesen haragudni. Meglepődtem, ahogy a falnak nyomsz, de nem volt ellenemre a helyzet. Egyszer csak átfordulok és én nyomlak a falnak.* - Ki tudja... népszerű voltam, bár nem volt sosem jellemző rám a túlzott kicsapongás. *Az egyik combom neki nyomtam a farkadhoz.* - A tiéd vagyok szerelmem. *Csókollak meg hosszan és szenvedélyesen.* - Nincs okod félni... mindig veled leszek. *Mosolygok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2017.12.29, 14:07 | Üzenet # 1149 |
 Yaoista
| - Jó talán picikét.*Fordítom el a tekintetem.* - Akkor jó.*Örülök, hogy nem haragszol. Nem zavar, hogy változtatsz a felálláson.* - Ki tudja, hogy legközelebb, hogyan fogok reagálni.*Jegyzem meg, a farkamra pedig felnyögök.* - Igen csak az enyém, én pedig a tiéd.*Suttogom az ajkaid közé és a csókodat hosszasan viszonozom.* - Akkor jó.*Reméltem, hogy tényleg így lesz és ezen a titkom se fog változtatni.* - Munka után megengedem, hogy kiengesztelj azért.*Vigyorodom el és a farkadba markolok.* - Ellenvetés?*Nyalok a füledbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.01.01, 10:31 | Üzenet # 1150 |
 Yaoista
| - Picikét? *Húzlak tovább, nagyon élveztem ezt.* - Őszintén szólva, remélem, hogy így. *Kuncogok.* - Bizony, egymásé. *Mosolyodom el.* - Megnyugodtál szerelmem? *Kérdezem azért.* - Mi lenne, ha most engesztelnélek? *Szívom meg a nyakad. Letérdeltem eléd, kigomboltam a nacid és végignyalok a farkadon.* - Egy kis kényeztetés. *Mikor megkeményedtél, a torkomra engedtelek. Egészen addig szoptalak, amíg el nem élveztél. Akkor lenyeltem magod és letisztogattalak.* - Remélem már nem vagy olyan morci... *Suttogom ajkaidra és megcsókollak.*
|
|
| |