2025.07.20, Vasárnap, 01:41
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrászda
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Rin - Chris

MioDátum: Vasárnap, 2018.01.07, 21:44 | Üzenet # 1151
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Jó nagyon, most örülsz?*Fakadok ki.* - Fordít esetben te nem lennél az?*Morgok édesen.* - Na szép vagy mit ne mondjak.*Csaplak meg finoman, de végül elmosolyodom én is.* - Igen meg.*Bólintok.* - Akkor még nyugodtak lennék.*Vigyorodom el.* - Hülye lennék nemet mondani.*Nyögök fel. Hamar megkeményedem, mint mindig.* - Nagyon jó vagy.*Túrok a hajadba és csak élvezkedek.* - Már nem, de azért este jobb biztosra menni és szeretkezni.*Kuncogok és viszonozom a csókodat.* - Meg várom, amíg nem lihegek és megyek vissza dolgozni főnök úr.*Kuncogok, már tényleg nem vagyok morcos.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.01.21, 22:15 | Üzenet # 1152
Yaoista
*Elnevettem magam rajtad.* - Igen, örülök, sőt boldog vagyok. *Puszillak meg.* - Dehogynem. *Vágom rá gondolkozás nélkül.* - Au. *Jajdultam fel játékosan a megcsapásra. Öröm volt téged kényeztetni, mindig imádtam.* - Akkor biztosra megyek, hidd el. *Szívom meg ismét kicsit a nyakad.* - Rendben, kedvenc kis alkalmazottam. *Kuncogok és azért adok még egy apró csókot.* - Szeretlek. *Simítok végig a pofidon, majd visszamentem dolgozni.*

MioDátum: Szombat, 2018.02.03, 02:28 | Üzenet # 1153
Yaoista
- Igen azt vettem észre.*Morgok, de végül elmosolyodom. Nem tudok rád haragudni, na meg ha ettől boldog vagy, akkor főleg nem.* - Na látod.*Bár tény, hogy kiélvezném én is a helyzetet. A jajjdulásra felnevetek, olyan vicces vagy.* - Helyes.*Nyögök fel.* - Ez tetszik, de a legjobb, hogy nem csak ennyi vagyok.*Mondom édesen.*  - Én is téged.*Mosolygok, majd amint lehiggadok visszamegyek dolgozni. Nagyon jól telik a nap, de egyre többet kattogok azon, hogyan fogom elmondani neked a titkom. Munkába nincs időnk beszélni, otthon pedig annyira belemerülök a gondolataimba, hogy nem is figyelek rád.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.02.04, 00:21 | Üzenet # 1154
Yaoista
*Nagyon élveztem a munkát, mint mindig. Jól esett este a fürdés és odamegyek hozzád, de látom, hogy teljesen máshol jár a buksid. Felálltam és egy üveg borral jöttem vissza.* - Kérsz? *Kérdezem, majd megpuszillak.* - Min gondolkozol ennyire gyönyörűm? *Nem tudtam eldönteni, hogy baj van vagy csak úgy el vagy.* - Történt valami? Vagy még mindig a kis hülye miatt vagy ideges? *Próbáltam rájönni, nem szerettem, ha mellőznek.*

MioDátum: Vasárnap, 2018.02.04, 19:46 | Üzenet # 1155
Yaoista
*Csak a kis hülyére kapcsolok.* - Tessék? Dehogy vagyok rá ideges. Bocsánat, csak kissé elkalandoztam.*Csókollak meg.* - Ohh bor nekem is jöhet.*Megkapva koccintok veled és beleiszom.* - Bocsi mit is mondtál?*Kérdezlek.* - Különben azon gondolkoztam, hogy nálad mi ad okot a szakításra?

szela00Dátum: Szombat, 2018.02.17, 22:25 | Üzenet # 1156
Yaoista
- Azt látom édesem. *Viszonozom a csókod. Elnevettem magam rajtad kicsit, de csak megpusziltalak és töltöttem az italból. Melléd ültem és átkaroltalak. Miután koccintottunk, én is belekortyoltam, most nagyon jól esett.* - Csak annyit kérdeztem, hogy min agyalsz és kérsz-e bort. *Cirógatlak finoman. Látszott rajtam, hogy mennyire szeretlek.* - Látod? Válaszoltál is mindkét kérdésemre. *Mosolyodom el, majd elgondolkozom és az arcom is elkomolyodik.* - Ez sok mindentől függ. Például, ha nem szeretném már tovább az illetőt, elhagynám, még akkor is, ha ő engem még szeretne. Nem lenne tisztességes. Aztán... ha elárulnak vagy becsapnak, azt nehezen bocsátom meg, az is válóok lehet. Meg persze a megcsalás. Az egyértelmű. Azon sose tudnám magam túltenni. *Kicsit még hallgatok.* - Rengeteg minden van, ami félremehet egy kapcsolatban, de szerintem nálunk semmi gond. Sosem éreztem még ilyet, mint veled. *Odahajolva lágyan megcsókollak.* - Minden reggel, mikor meglátom az arcod, rögtön melegség járja át a lelkem és rögtön arra gondolok, hogy "Ah, igen. Rá van szükségem, őt szeretem mindennél jobban." *Lágyan elmosolyodom és újra megcsókollak.* - Miért kérdezed? Baj van? *Nem tudtam hova tenni.* - Ez a srác már régi történet tényleg. *Féltem, hogy azt hiszed, megcsaltalak.*

MioDátum: Szombat, 2018.02.24, 03:13 | Üzenet # 1157
Yaoista
- Valóban.*Kuncogok.* - Még egyszer bocsi.*Puszillak meg. Figyelmesen hallgatlak és minden egyes szavaddal egyet értek. Mielőtt bármit mondanék megcsókolsz, amit örömmel viszonozok, majd a folytatásra elpirulok.* - Annyira szeretlek.*Csókollak meg most én.* - Nincsen semmi baj nem akartam rád hozni a frászt, ne haragudjál.*Cirógatom meg az arcodat.* - Tudom kicsim és már tisztáztuk, na meg csak féltékeny voltam.*Motyogom.* - Egyetértek a kifejtéseddel.*Kicsit elhallgatok mielőtt folytatnám.* - Ugyanígy érzek mint te, kétlem hogy elfog jönni az a nap, hogy kiszeretek belőled, inkább egyre jobban és jobban beléd szeretek.*Mosolyodom el szerelmesen.* - Sose csalnálak meg, de tudod.*Ismét elhallgatok.* - A múltam elég homályos számodra, de elszeretnék mindent mondani, akkor mindent megfogsz érteni, de félek is, hogy emiatt elfoglak veszíteni.*Magától a tudattól is könnyes lesz a szemem.* - Még egy kis időt kérek tőled és nincs több titkolózás.*Odabújok hozzád.* - Bocsánat amiatt is, hogy ismét ilyen rejtélyes vagyok.*Motyogom bűnbánóan.* - Azt sose feled, hogy mennyire szeretlek.*Bújok hozzád még jobban.*

szela00Dátum: Szombat, 2018.03.03, 23:00 | Üzenet # 1158
Yaoista
*Elmosolyodom, hogy mennyire szeretsz.* - Én is téged. *Ölellek még jobban magamhoz.* - Nem haragszom, csak örülök, hogy nem vagy mérges akkor. *Fogom meg a csuklód és belecsókolok a tenyeredbe.* - Akkor jó. *Mosolyodom el és adok egy puszit a homlokodra. Nem értem, hogy miért hallgattál el ennyire, de várom, hogy folytasd a mondandódat.* - Ezt örömmel hallom. Igyekszek mindent megtenni, hogy megőrizzem a szerelmed. *Tényleg úgy éreztem, hogy megtaláltam az igazit.* - Igen, tudom. *Erősítelek meg. Sosem feltételezném, legfeljebb, csak ha a saját szememmel látnám. Figyelmesen hallgatlak és eléggé elgondolkozom. Elég sokáig nem mondtam semmit, csak cirógatlak finoman. Néha belekortyoltam a boromba vagy adtam egy puszit a fejedre.* - Félnem kéne attól, amit mondani fogsz...? *Kérdezem meg végül halkan, de érezhetted, ahogy megremeg a kezem. Tényleg nem kötődtem még így senkihez, mint hozzád. Mióta ismerlek, meg se fordult a fejemben, hogy elveszíthetlek. Sose gondoltam bele, hogy mi történhetett veled a múltban. Hirtelen belém hasított a felismerés, hogy szinte semmit se tudok rólad.* - Rin... miért hoztad ezt most fel? El akarsz hagyni? *Nem értettem semmit. Miért kéne félned, hogy elveszítesz?* - Lehet arra kelek egyik nap, hogy nem vagy sehol? *Nagyon komolyan kérdeztem.*

MioDátum: Hétfő, 2018.03.19, 00:31 | Üzenet # 1159
Yaoista
- Nincs okom, hogy az legyek.*A srác idegesített, nem te.* - Nem kell magad megerőltetned, elég ha csak magadat adod, ahogyan eddig.*Mosolyodom el. Jó, hogy tisztában vagy vele, hogy sose csalnálak meg. Türelmesen várok, hogy megszólalj, én is csak simogatlak.* - Nem tudom, hogy mi a megfelelő kifejezés rá, de az biztos, hogy lefogsz döbbenni.*Ez még enyhe kifejezés. Megszorítom a kezedet, ahogyan remegni kezd. Már bántam, hogy ezt felhoztam, ezzel csak rosszat okoztam neked.* - Hülyeség volt felhozni, csak akkor kellett volna, amikor mindent elmondok, ne haragudjál.*Legegyszerűbb lenne, ha most vallanék, de egyszerűen nem ment.* - Nem akarlak elhagyni Chris soha.*Ennek a kapcsolatnak csak akkor lesz vége, ha te úgy döntesz.* - NEM, NEM ÉS NEM.*Emelem fel a hangomat.* - Nekem te vagy a mindenem, veled akarok lenni mindig. Tudom, hogy most összezavartalak, mert egy idióta vagyok, de azt el kell hinned, hogy sose hagynálak el.*Mondom komolyan, de hallatszik, hogy mennyire kétségbe vagyok esve.* - Hinned kell nekem.*Bújok amennyire csak tudok.*

szela00Dátum: Szombat, 2018.03.31, 22:34 | Üzenet # 1160
Yaoista
- Ez jó hallani. *Mosolyodom el. Önmagamért szeretsz, ez a legjobb az egészben.* - Szóval döbbenni. *Elmélkedem tovább. Éreztem, hogy megszorítod a kezem, de attól még halványan remegett az enyém.* - Nem haragszom, szépségem. *Mosolyodom el egy picit. Csöndben hallgatlak és csak szorítalak magamhoz, ahogy jobban bújsz. Nem tudtam megszólalni elég sokáig, de nem engedtelek el.* - Elhiszem neked. *Mondom végül. Kissé azért megingott a bizalmam és kétségek kezdtek gyötörni, de hinni akartam neked.* - Nagyon szeretlek.... *Suttogom a füledbe, majd állad alá simítok és felemelve a fejed, hosszan megcsókoltalak.*

MioDátum: Vasárnap, 2018.04.01, 11:16 | Üzenet # 1161
Yaoista
*Elmosolyodom arra, hogy jó hallani.* - Igen.*Bólintok.* - Tényleg?*Túl jó vagy és ettől csak jobban mardos a bűntudat, hogy én milyen vagyok veled. Nem mondok többet csak bújok és simogatlak. Rettegtem, hogy mi lesz velünk, de megérdemled, hogy tud az igazságot és jövőnk is csak így lehet.* - Akkor jó.*Mosolyodom el picit, annak ellenére, hogy látom rajtad, hogy meginogtál, ami érthető.* - Én is téged Chris.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat, amíg el nem fogy a levegőnk.* - Elrontottam kissé a dolgokat igaz?*Kérdezek rá végül és még a borom is lehúzom.*

szela00Dátum: Hétfő, 2018.04.02, 00:52 | Üzenet # 1162
Yaoista
- Tényleg nem. Képtelen vagyok rád haragudni. *Puszillak meg finoman ismét.* - Akkor már baj nem lehet, ha szeretsz engem. *Mosolyodom el még csókunk előtt. Elkuncogtam magam, ahogy lehúzod a borod. Én csak leraktam a poharam, majd felkaplak és bemegyek veled a hálóba.* - Annyira azért nem. *Teszlek le és hosszan megcsókoltalak.* - Ígértem egy fergeteges szeretkezést, nem? *Kezdem nyakad csókolgatni. Megtámaszkodom feletted és csak figyellek egy pár pillanatig.* - Majd aggódok akkor a dolgokon, ha már készen vagy elmondani mindent. Addig nem akarok vele foglalkozni. Élvezni akarom, hogy itt vagy velem és csak az enyém vagy. *A végét egész aranyosan mondtam tőlem szokatlanul.*

MioDátum: Péntek, 2018.06.08, 12:58 | Üzenet # 1163
Yaoista
- Nem akarok visszaélni ezzel, remélem tudod.*Biztos tisztában vagy ezzel.* - Az nem kifejezés, hogy mennyire szeretlek.*Remélem igazad is lesz. Jó jelnek veszem, hogy már nevetsz is, nincs kifogásom az ellen, hogy a hálóba viszel.* - Akkor jó, tényleg te vagy a legjobb*Nagyon nagy mázlim van veled. A csókodat hosszasan viszonozom, majd a mondandódra elvigyorodom.* - Ígértél bizony.*Nyögök fel a nyakamra. Csendben figyelek én is, amíg meg nem szólalsz és csak cirógatlak.* - Milyen igazad van.*Nekem is elég lesz, akkor aggódnom, amikor már mindent megtudsz.* - Csak is a tiéd Chris és ez sose fog változni.*Mosolyodom el és megcsókollak. Fantasztikusat szeretkezünk, mint mindig és ha lehet most még közelebb éreztelek magamhoz, mint eddig.* - Isteni voltál.*Kissé nehezen veszem a levegőt.* - Úgy érzem, hogy egyre jobban összepasszol a testünk.*Bújok hozzád.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.08.12, 13:27 | Üzenet # 1164
Yaoista
*Az biztos, hogy az ágyban továbbra sincs problémánk. Isteni volt veled szeretkezni és azért én is kifáradtam kicsit.* - Te is kincsem. *Puszilgatlak még levezetésként és finoman cirógatlak mellette.* - Bizony. Ahogy telik az idő, egyre jobb. *Bár persze az első pillanattól kezdve jó volt a szex.* - Gyönyörű vagy. *Csókollak meg lágyan.* - Szeretlek. *Mosolyodom el lágyan.* - Szólj, ha mehetünk fürdeni. *Hiszen látszódott, hogy teljesen odavagy.* - Vagy megmosdassalak? *Pimaszkodom kicsit.*

MioDátum: Csütörtök, 2018.09.06, 11:53 | Üzenet # 1165
Yaoista
- Ezért kell sokat gyakorolni, hogy egyre jobb és jobb legyen.*Vigyorgok.* - Te meg nagyon jóképű.*Mosolygok és viszonozom a csókodat.* - Én is téged, nagyon nagyon.*Puszillak meg.* - A második opciót választom és akkor be is ülhetünk a kádba.*Mosolygok.* - Tudom, hogy úgyis ezt akarod.*Vigyorgok. Kicsit még így vagyunk, majd megcsinálod a fürdővizet és be is viszel.* - Ez nagyon jól esik.*Sóhajtok egyet elégedetten.* - Tényleg lenne egy kérdésem.*Feléd fordulok.* - Ha lenne egy jó kis sütireceptem és ízlene neked is, akkor esetleg árulnánk a cukrászdádba?*Kérdezem meg kissé zavartan.*

szela00Dátum: Kedd, 2018.09.11, 12:14 | Üzenet # 1166
Yaoista
- Benne vagyok. Ígérem, lassan el tudunk menni lazítani. Elmegyünk Diablohoz. *Csókollak meg lágyan.* - Akkor jó. *Szorítalak magamhoz.* - Rendben, megbeszéltük.* - Ismersz már. *Mosolyodom el magam. Nagy nehezen feltápászkodom és megcsinálom a fürdős, ahogy mindig szoktam és természetesen felkaplak, mint egy herceget.* - Nekem is. *A meleg víz teljesen lelazított.* - Mond, szívem. *Piuszilom meg a buksid. Nagyon meglepett a kérdésed, erre nem számítottam.* - Természetesen. *Csókollak meg finoman.* - Nagyon jó ízlésed van és nem hiszem, hogy olyan receptet raknál le elém, ami rossz. *Kuncogok és adok egy finom csókot.*

szela00Dátum: Kedd, 2018.09.11, 15:26 | Üzenet # 1167
Yaoista
- Tudom szívem, megyünk amikor mondod.*Cirógatom meg a pofidat.* - Persze várom, de leginkább neked van rá szükséged, hogy kicsit pihenjél.*Az ne csak az alvásból álljon.* - Köszönöm.*Mosolyodom el és a csókodat viszonozom.* - Kedves vagy, köszönöm.*Pirulok el, mint mindig. Csókodat ismét viszonozom és el is nyújtom.* - Ha mégse jó, akkor remélem megmondod.*Jegyzem meg komolyabban.* - Viszont erre én se látok sok esélyt.*Azért ilyen téren van önbizalmam.* - Holnap el is kezdek rajta dolgozni.*Lelkesülök fel, hiszen ez mindig az álmom volt.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.09.30, 21:33 | Üzenet # 1168
Yaoista
- Annyira szeretlek. *Puszillak meg.* - Senkinek nincs ilyen tökéletes párja, mint nekem. *Mosolyodom el. Olyan megértő és türelmes voltál velem.* - Fogok, megígérem. *Mosolyodom el.* - Ez nem kedvesség, ez őszinteség. *Ölelgetlek meg kicsit jobban.* - Persze, hogy megmondod. Tudod az munka. El kell választani, bár én szeretem keverni. *Puszillak meg.* - Várom már én is. *Nagyon ügyes voltál és nem volt kétségem.* - Időről-időre kitalálhatnál valami újat. Eladhatnák, mint a ház aktuális specialitása, mit szólsz?

MioDátum: Vasárnap, 2018.10.21, 22:40 | Üzenet # 1169
Yaoista
- Én is téged.*Puszillak meg én is.* - Ugyan túlzol.*Pirulok el, akkor is így gondolnám, ha nem lenne a titkom.* - De viszont te tökéletes vagy.*Kuncogok.* - Ajánlom is, de úgyis rajtad tartom a szemem.*Vigyorgok, de komolyan gondolom.*  - Oké jogos, de mellette kedves is vagy.*Ebbe bele se köthetsz.* - Akkor jó és igazad van.*Bólintok, majd elvigyorodom.* - Az a keverés belefér és nem megy a munka rovására, sőt szerintem jót is tesz.*Kuncogok.* - Remek ötlet, nem hiába vagy te a főnök.*Puszillak meg. Nagyon jól elvagyunk és amikor telefonál Igor, úgy vagyok vele, hogy csak simán átugrik, így nem is foglalkozok vele. Másnap már el is kezdek dolgozni az új receptemen, persze ez nem megy a munka rovására. Úgy vagyok vele, hogy amíg te el vagy Igorral, addig én tovább kísérletezek, de nem jön be a számításom, mert Igor nem egyedül érkezik.ó, hanem Nickkel.* - Sziasztok.*Köszönök nekik. Mielőtt örülnék, hogy ismét együtt vannak Igor közli, hogy nincs így és ezek után már kezdem sejteni, hogy nem csak szimplán ugrottak át.*

szela00Dátum: Hétfő, 2018.11.05, 00:56 | Üzenet # 1170
Yaoista
- Nem kell bocsánatot kérned. *Mondom szelíden és finoman cirógatlak.* - Na látod. *Mosolyodom el és hozzád bújok. Tovább nem beszélünk ezekről a témákról, de érezhetően nehéz volt közöttünk a levegő. Ettől függetlenül nagyon élveztem a csókokat és persze többször ránézünk a lovakra. Amikor hívod Christ, akkor is végig ott vagyok veled és végül szorosan melléd bújva aludtam el. Nem akartalak elengedni egy percre sem. Másnap én is kicsit ideges vagyok a munkába, viszont kezdtem újra önmagam lenni. Nem ejtettem el mindent, sőt az ételek is kezdtek olyanok lenni minőségben, mint ami megszokható volt tőlem. Miután mindennel végeztünk, odamegyek hozzád és megfogom a kezed.* - Minden rendben. *Cirógatom meg az arcodat. Láttam rajtad, hogy félsz és teljesen megértettelek. Az úton végig simogattam a lábad nyugtatólag, mint mindig és persze a csókod is viszonoztam.* - Sziasztok. *Köszönök én is és örültem, hogy a kérdések elé mentél, sokkal egyszerűbb volt. Chrishez odamentem és kezet nyújtottam, ő pedig megfogott és magához ölelt, mire elmosolyodtam és én is megöleltem, majd Rint is megölelgettem.* - Hoztunk neked meglepit. *Suttogom a fülébe, hogy csak ő hallja, majd elengedem.*

szela00Dátum: Hétfő, 2018.11.05, 01:28 | Üzenet # 1171
Yaoista
- Egy ici-picit sem túlzok. *Mosolyodom el, annyira édes volt a pirulásod.* - Látod, te túlzol. *Nevettem el magam.* - Ez a szerencsém. *Mosolyodom el.* - Csak annyira, amennyire megérdemled. *Puszilom meg a buksidat.* - Ebben egyetértünk. *Nevettem el magam.* - Akkor ezt meg is beszéltük. Egész este csak szeretgetlek. Kicsit meglepett Igor hívása, de nagyon örültem neki, mert a megnyitó óta nem beszéltünk és aggódtam érte. Neked is elújságolom, hogy holnap jön. Persze munka közben másnap egy csókra elkaplak és kíváncsiskodok, hogy mit is csinálsz, de nem voltam annyira pofátlan. Estére már átöltözve várom Igort és meglepődök, hogy Nickkel jön.* - Sziasztok. *Pont kérdezném, de már válaszol is, mire csak szomorkásan elmosolyodom. Így azért már gyanús volt a dolog. Az öcsém megölelgetem, ahogy odajön.*- Jobban nézel ki. *Mondom neki, majd odamegyek Igorhoz is kezet rázni.* - Hogy vagy? Rég láttalak. *Kérdezem rögtön. Igyekeztem nem túl kombinálni a helyzetet, de annyira elgondolkoztam, hogy még Nickre se morogtam, amiért ölelgeti Rint.*

MioDátum: Csütörtök, 2018.11.15, 21:05 | Üzenet # 1172
Yaoista
*Elmosolyodom, ahogyan megöleled öcséd, már ez is haladás nálatok. Nicknek viszonozom az ölelést és sejtem, hogy csak azért nem morogsz, mert igen csak kattogsz, hogy miért is jöttek.* - Oké.*Bár nem értem, hogy mire is gondolsz. Amikor Igorék félrevonulnak, már szinte biztos vagyok benne, hogy szint vall.* - Elmondja neki a titkát?*Kérdezem rá nyíltan.*

*Elmosolyodom rajtatok.* - Meg vagyok és te?*Bár már előbb kérdeztem, de gondolom jelenleg, csak az jár a fejedben, hogy miért is jöttünk.* - Valóban, valahogy nem jött össze, hogy sűrűbben találkozunk.*Ki tudja, hogy legközelebb mikor is foglak látni.* - Beszélhetnénk négyszemközt?*Annak ellenére, hogy tudjátok mégis úgy gondoltam, hogy így a helyes.*  - Nem is tudom, hogy kezdjem.*Pedig tudod, hogy ez nem jellemző rám. Sokkal idegesebb vagyok, mint az öcsédnél és nem csak azért, mert nála meg volt a kezdő lökés. Túl régóta titkolózom és félek, hogy nem fogsz tudni megbocsátani, amit meg is érdemelnék.* - Régóta ismerjük egymást, de te is tisztában vagy vele, hogy valamit titkolok előled. Furcsa alakok, a sérüléseim és még sorolhatnám.*Kicsit elhallgatok ismét.* - Maffiózó családba születtem és egyszer én leszek a vezető.*Mondom ki szinte remegve.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.11.25, 23:29 | Üzenet # 1173
Yaoista
- Én soha jobban. Kicsit fáradtan. *Mosolyodom el, de csak az forgott a fejemben, hogy mi történt.* - Persze, gyere. Menjünk a dolgozószobámba. *Hívlak félre. Láttam, hogy aggaszt valami.* - Csak nyugodtan. *Paskolom meg a vállad kedvesen.* - Igen, ez így van, de nem akartalak róla kérdezni. *Úgy voltam vele, ha itt az ideje, elmondod mi a helyzet. A hallottak hatására pár percig csak csöndben állok.* - Most nem viccelsz, ugye? *Kérdezek rá komolyan.* - Mert ha igen, ez egy nagyon szar vicc. *Nem akartam felfogni. Az még el se jutott a tudatomig, hogy így jöttél össze az öcsémmel.*

- Igen, el. *Nézek utánad aggódva.* - Amíg elmondja... *Veszem le a hátamról a táskát és kinyitom.* - Nem tudom, hol tartod. *Magyarázom. Tele volt véres palackokkal.* - Igor azt mondta segít kideríteni mindent, de amit eddig mondott az nem biztató. Nem hiszem, hogy sokáig kibírja a bátyám balhé nélkül, szóval gyors leszek. *Mosolyodom el. Elmondtam mindent, amit eddig Igor mondott az emberré alakulásról.* - Ennyi lenne, de ezek még nem pontos infók. Amint többet tud, szólok neked. *Cirógatom meg az arcod. Picit elhallgattam, majd rád pillantottam.* - Tudod... ha ennyire veszélyes... én nem bánom, ha a bátyám szeretne inkább olyan lenni, mint te. *Valamiért úgy éreztem, ez fontos, hogy tudd.* - Veled tényleg boldog. *Nagyon megszerettelek én is.*

MioDátum: Vasárnap, 2018.11.25, 23:52 | Üzenet # 1174
Yaoista
*Magamban elmosolyodom, hiszen az öcséd is pont ezt kérdezte, bár fordított esetben, valószínűleg én is így tennék.* - Sajnálom, de nem vicc. Tudott róla Nick is és ez közrejátszott a szakításában.*Most már ezt is érted.* - Emlékszel, amikor megnyitón mondtam, hogy megsérültem?*Kérdezlek, majd kigombolva az ingem megmutatom neked a vágásom, aminek azért van mit alakulnia.* - Egy ellenséges banda egyik tagja megvágott.*Simítok végig rajta.* - Azt hiszi, hogy gyengévé tesz és fél, hogy miatta halok meg és ezért szakított velem.*Bár most nem az öcséddel való kapcsolatomról van szó.* - Ugyanaz vagyok attól még Chris.*Simítok az arcodra.*

MioDátum: Hétfő, 2018.11.26, 00:19 | Üzenet # 1175
Yaoista
- Értem.*Aggódok én is, hogy mi lesz.* - Igen?*Pillantok feléd, majd igen csak meglepődöm.* - Köszönöm szépen mindkettőknek.*Veszem el.* - Rendben.*Figyelmesen hallgatlak és gondoltam, hogy nem lesz leányálom, de erre nem számítottam.* - Köszönöm.*Simítom a pofimat a kezedbe.* - Édes vagy Nick.*Puszillak meg.* - Majd, ha megtudja a dolgokat, akkor együtt megbeszéljük, de őszintén én nem szeretném, ha olyan lenne, mint ő.*De ez még tényleg a jövő zenéje.* - Én is nagyon boldog vagyok vele.*Mosolyodom el.* - Azt hiszem még várnom kell a vallomással, nem kéne duplán sokkolni.

Keresés: