2025.07.20, Vasárnap, 05:36
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrászda
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Rin - Chris

szela00Dátum: Péntek, 2013.11.29, 15:00 | Üzenet # 101
Yaoista
*Csak elmosolyodtam rajtad.* - Azt tudok adni, ha azon múlik, bár valószínű kicsit nagyok lesznek. *Kuncogom el magam, hiszen azért kisebb és vékonyabb is voltál nálam.* - Ennek örülök. *Mosolyodtam el. Nagyon édes voltál.* - Elárulok egy titkot... *Hajolok közelebb a füledhez.* - Én is... *Suttogom vággyal fűtött hangon, bár tényleg nem akartalak leteperni, de én is szerettem húzni a másik agyát. Finoman belecsókoltam a nyakadba, majd lágyan megcsókoltalak és elmosolyodtam.*

MioDátum: Péntek, 2013.11.29, 15:08 | Üzenet # 102
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Nem számít.*Vigyorgok.* - Mit?*Kérdezlek mosolyogva, majd felnevetek.* - Helyes.*Kuncogok, de hangodtól, majd a csókjaidtól kirázz a hideg.* - Chris...*Suttogom érzékien és az arcodra simítva most már igen csak szenvedélyesen csókollak meg. Egyrészt nagyon kívánlak és erre az illatod teljesen megrészegít.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.11.29, 15:39 | Üzenet # 103
Yaoista
*Elmosolyodtam reakciódon és finoman a hajadba túrva viszonozom csókod és még el is nyújtom.* - Finom... *Nyalok végig ajkaidon, majd tovább csókollak, mire betoppan az öcsém.* - Ennyi erővel menjetek szobára. *Közli vigyorogva, majd leteszi elénk a desszertet.* - Lehet mennem is kéne... Nem akarom látni, ahogy a bátyám szexel. *Neveti el magát, mire én dühös leszek.* - Fogd be, te idióta. *Morgom neki, de ő csak tovább nevet.* - Ugyan, ugyan. *Én csak morgok tovább.* - Soha többet nem jövök ide. *Mire a tesóm a szívéhez kap.* - Ne mond ezt... megsértesz. *Persze nem volt így.*

MioDátum: Péntek, 2013.11.29, 15:58 | Üzenet # 104
Yaoista
*Igen csak élvezem, hogy így elhúzod a csókot.* - Tiéd is nagyon..*Suttogom és tovább csókollak, amíg be nem jön az öcséd.*  - Irigykedsz?*Pillantok rá, azért zavarba vagyok kicsit, de már nem annyira, mint az elején.*- Nyammi.*Nyalok végig az ajkaimon a sütire, rajtatok még jókat vigyorgok, amíg meg nem jelenik egy igen jóképű férfi.* - Kiteszem a lábam és te már nem bírsz magaddal.*Morog és Nick vállára teszi kezét.* - Csak a gond van veled.*Csóválja a fejét, majd rád pillant.* - Tényleg nekem kell az öcséd megnevelnem barátom.*Vigyorodik el és odamenve kezet fog veled.* - Rég találkoztunk.*Rám pillant.* - Csak nem randi? Te még ezt is megzavarod te idióta?*Pillant az öcsédre, majd vissza rám.* - Nagyon örvendek. Igor Aljechin vagyok.*Nyújt nekem kezet.* - Rin számomra az öröm.*Fogok vele kezet mosolyogva.* - Természetesen a vendégeim vagytok. Héten mi pedig összefuthatnánk.*Mosolyog rád.* - Te pedig húzz az irodámba.*Vigyorog igen ördögien tesódra, ami az orosz akcentusa miatt még vészjóslóbb, ahogyan az egész aurája férfinak még ha kedves is.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.11.30, 00:29 | Üzenet # 105
Yaoista
*Imádtam szívni a vérét a bátyámnak, olyan komolyan vett mindent és vicces alapból szívatni.* - Hát... elképzelhető. *Kuncogom el magam, mikor hirtelen egy kezet érzek meg a vállamon.* - Miről beszélsz? Teljesen jól viselkedek. *Közlöm kicsit pökhendin, nem adom meg neki azért sem az örömöt.* - Nem kell engem nevelni. *Közlöm morgolódva. Még a morgásunk is egyforma volt.* - Megyek... *Intek Rinnek, a bátyámra meg csak vigyorgok, bár nem sok kedvem volt most Igorhoz. Felcaplattam az irodájába és ledobtam magam, közben dúltam-fúltam.*

*Mikor megjelenik Igor, rögtön elmosolyodom. Régen láttam és egy valamit tudtam: ha valaki, ő rendbe szedi az öcsém grabancát.* - Előtted a lehetőség. *Vigyorgok már én is és kezet rázok.* - Köszönjük. *Mosolyodom el kedvesen.* - Rendben, majd megbeszéljük a részleteket. *Egyezem bele.* - Ne legyél vele túl szigorú, tudod milyen lökött. *Mondom és azért érezhető volt a hangomból a szeretet. Közben persze a kezed tovább cirógattam.* - Rin lesz az egyik új cukrászom. Remélem majd beugrasz, ha megnyitottunk. Bár akár most is megnézheted, ha valamikor akad időd. *Hívom meg, hiszen eer éve ismertük egymást.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.11.30, 03:33 | Üzenet # 106
Yaoista
- Nyugi vigyázok rá. *Mosolygok Chrisre.* - Nem csak szép, hanem még szakács is, remek párosítás. *Mosolyodom el.* - Holnap benézek, ha jó nektek. További szép estét és még egyeztetünk. *Köszönök el.* ~ Kíváncsi vagyok, vajon mikor tudja meg, hogy a kiszemeltje vámpír.~ *Gondolom magamba. Sokat ismerek így felismerem őket. Felmegyek az irodába én is és leülök melléd.* - Na mi van morci? Hiányoztam, ugye? *Vigyorgok szélesen és megborzolom a hajad.* - Kicsit beszélgessünk aztán csinálj vacsorát. *Adom parancsba. xd*

szela00Dátum: Szombat, 2013.11.30, 03:34 | Üzenet # 107
Yaoista
Már kezdek elég ideges lenni, nem szerettem ebbe az irodába várakozni, sose sült ki belőle semmi jó, leszámítva a munkát.* - Nagyon... mint mókusnak az erdőtűz, vagy mint csigának a sózás.. *Mormogok tovább. Tényleg hiányztál, de ezt neked nem kell tudni.* - Nem vagyok a cisicsikád! Visszajössz és már parancsolgatsz... ch... *Fejezem ki nem tetszésemet.* - Miről akarsz beszélgetni?

szela00Dátum: Szombat, 2013.11.30, 03:37 | Üzenet # 108
Yaoista
- Ohh, milyen kis édes vagy. *Vigyorgok. Te engem nem tudsz megsérteni, csak felbosszantani, de meg messze vagy attól most.* - Nos, várj, tudtommal én vagyok főnököd, enyém az étterem, ahol talán ehetek is, de szólj, ha tévedek. *Mondom kissé gúnyosan.* - Nem is tudom. *Gondolkodom el, majd előveszek egy szivart, de így fegyverem is látszódik, ami nem tűnik fel.* - Tudod mennyire imádom társaságod bogaram. *Paskolom meg az arcod.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.11.30, 03:42 | Üzenet # 109
Yaoista
- Ez így van, de rajtam kívül van még pár szakács. *Morgom azért is, nehogy már rád hagyjam. Csak nézem, ahogy előveszed a szivart és sóhajtok egyet, majd feltűnik a fegyvered, mert megcsillan rajta a fény. Érdeklődve figyelem, az zökkent ki, hogy megpaskolod az arcom.* - Tudom, tudom... *Sóhajtok megint, nem tudtam mit mondani.* - Az mi? *Mutatok a fegyverre. Persze tudtam mi, csak valahogy meglepődtem. Oké, orosz voltál és elég vészjósló figura, de ez volt az első, hogy pisztolyt látok nálad.* - Minek neked ekkora mordály? Kompenzálsz valamit? *Vigyorodom el.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.11.30, 03:54 | Üzenet # 110
Yaoista
- Igen, de neked kell még a legtöbbet tanulnod. *Mondom komolyan, majd picit elmosolyodom.* - És szeretem a főztöd, mindig meglepsz vagy csak megmérgezni akarsz. *Vigyorodom el.* - Micsoda?*Kérdezlek, majd amikor fegyverre mutatsz, kicsit szidom magam.* - Ez itt teljesen rendbe van. *Markolok farkamba vigyorogva, majd előveszem a fegyvert, ami igen gyönyörű és egy jel van rajta, ami tetoválás  is van rajtam vagyis az egyik, egy sárkány.* - Családi ereklye és most kaptam meg, gondoltam menőzök vele. *Vigyorgok, hiszen igaz mindkettő. A menőzés is, mert szeretek. xd* - Volt már fegyver a kezedbe? *Kérdezlek, közben rád tartom xd*

szela00Dátum: Szombat, 2013.11.30, 04:05 | Üzenet # 111
Yaoista
*Ezzel nem tudtam szembe szállni, a végére meg még zavarba is jöttem.* - Nem próbálkoztam még vele, bár ha szeretnéd, bármikor. *Vigyorodom el.* - Csak akkor munka nélkül maradok... *Adom elő az áldozatot. A farkadra nem is reagálok, rád hagyom inkább.* - Ahha... *Nyugtázom az elhangzottakat.* - Nem, nem volt. *De azért meg kell hagyni, nem nyugtatott meg, hogy rám fogod.* - Khm... díjaznám, ha nem rám fognád... még elsütöd és vacsi nélkül maradsz, de legjobb esetbe tuti, hogy beleköpök. *Vigyorodom el pimaszul.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.11.30, 04:19 | Üzenet # 112
Yaoista
- Ugyan kicsi vagy te ahhoz, hogy te engem elintézz. *Vigyorgok.* - Mi az, csak nem félsz? *Vonom fel a szemöldököm.* - Kis pimasz, bár nem a legjobb helyzetben teszed. *Vigyorgok, majd saját fejemhez fogom. * - Haverokkal régen sokat orosz ruletteztünk... élesbe és mint láthatod, én élek és virulok. *Mondom igen komolyan, majd csak felnevetek.* - Csak vicceltem. *Teszem le, bár nem vicc volt, csak nem haverokkal csináltuk. xd*- Nyugi engedélyem is van és lőni is járok, szóval ne félj nyuszika. *Simítok combodra. Egyre inkább felkeltetted az érdeklődésem és akartam a segged.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.11.30, 04:27 | Üzenet # 113
Yaoista
- Próbálkozni szabad. *Öltöttem nyelvet.* - Ki tudja milyen béna lövész vagy. *Szólok be azért is, bár tudtam, hogy nem kéne.* - Csak nem nyírsz ki... *Hagyom ennyibe, bár nem voltam valami meggyőző. Csak úgy kerekednek a szemeim, mikor a fejedhez kapod a fegyvert, azon meg még jobban, amit mondasz.* - Hiába mondod, hogy csak vicceltél, valamiért nem hiszem... *Mondom komolyan, mert tényleg nem hittem el.* - Nem vagyok nyuszika és az egy dolog. *Közlöm és csak nézem a kezed, hogy mit is keres a combomon.* - Lennél kedves a kezed arrébb helyezni rólam? *Kérdezlek, mert nem értettem, minek fogdosol.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.11.30, 04:40 | Üzenet # 114
Yaoista
- Azt igen. *Vigyorgok.* - Profi inkább. *Javítalak ki.* - Nem nyírlak, akkor kivel szórakoznék? *Kuncogok, az arcodon még inkább.* - Hmm, lehet még se viccelek, hiszen az oroszok őrültek. *Vigyorok.* - Oké, nem vagy az annyira. *Kuncogok, majd igen csak kaján lesz a vigyorom.* - Ide gondoltad? *Simítok a farkadra xd*

szela00Dátum: Szombat, 2013.11.30, 04:49 | Üzenet # 115
Yaoista
- Ahha... *Hagyom ennyibe a lövészetes dolgot, mert nem akartam most demonstrálást.* - Tuti nem viccelsz. *Szögezem le, annyira biztos voltam magamba most.* - Ha én nyuszika vagyok, akkor te meg cicus. *Kuncogtam el magam, mert hát ezt nehéz lenne rád mondani, ha csak nem valami nagymacskáról van szó. Mikor a kezed a farkamon van, akkor hirtelen felpattantam és arrébb mentem.* - Nem éppen... tartsd csak ott a kezeid, ahova valók. *Morgom neked.* - Mit ennél? *Kérdezem meg inkább terelésnek.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.11.30, 04:57 | Üzenet # 116
Yaoista
- Ha te mondod. *Vigyorgok, majd a cicaára felnevetek.* - Ezt se mondták még. *Kuncogok, a reakciódon még inkább.* - Szerintem a kezem nagyon jó helyen van. *Vigyorgok tovább majd, lassú mozdulatokkal elindulok feléd.* - Lássuk csak, mondjuk... *Elhallgatok, majd eléd lépve az arcodra simítok.* - Téged. *Lehelem füledbe.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.11.30, 05:01 | Üzenet # 117
Yaoista
- Akkor majd én mondom. *Közlöm lazán, mintha nem lennék feszült.* - Szerintem meg nem. *Tiltakozok. Ahogy elindulsz felém, nem tudtam, hogy most meneküljek-e vagy se. Az ösztöneim inkább azt súgták, hogy lépjek le minél hamarabb, de valamiért mégis ott maradtam.* - Engem? *Kérdezek vissza kissé meglepődötten. Bár hangodtól kicsit megborzongtam, elvigyorodtam.* - Akkor igen csak éhen maradsz cicus. *Kuncogtam el magam.*

MioDátum: Szombat, 2013.11.30, 14:44 | Üzenet # 118
Yaoista
*Elmosolyodom öcséd reakcióján.* - Még úgyis elköszönünk.*Mosolygok rá.* - Nektek még a morgásotok is ugyanaz.*Nevetek fel, amikor már csak ketten vagyunk és én is cirógatom a kezed.* - Igen hamar morogni kezdett Igorra. Nem jönnek ki jól?*Érdeklődöm.* - Nem szokásom elsőre ítélni és most se akarok, de azért kedvessége ellenére van valami ijesztő ebbe a férfiba.*Jegyzem meg.* - Lehet csak én gondolom így.*Teszem hozzá.* - Te Nick által ismered?

- Ahogyan akarod, de igen csak veszélyes cicus vagyok.*Vigyorodom el. Én érzem rajtad, hogy azért tartasz tőlem, de tetszik, hogy maradsz.* - Szerinted egy testrészem nagyon jól lakik.*Suttogom kajánul és hátadra teszem kezem és egyre lejjebb csúsztatom.* - Ahogyan a te formás pop...*Már majd nem fenekedbe markolnék és befejezném a mondatot, de megcsörren a telefonom így elveszem a kezemet és felveszem a mobilt és oroszul szólok bele. Az arcomról vigyor eltűnik és inkább ördögi tekintetem lesz. Megragadom a csuklód és az ajtó felé húzlak, majd kinyitom, majd lazán csak kiváglak és becsapom az ajtót, mintha mi sem történt volna. biggrin *

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.01, 03:08 | Üzenet # 119
Yaoista
- Abban biztos vagyok. *Csak mosolygok azon, amit rólad mond.* - Tökéletes. Neked is. *Köszönök el én is, aztán teljesen rád koncentrálok.* - Ugyan, annyira azért nem... *Kuncogom el magam.* - Hát... maradjunk annyiba, hogy Igor nem annyival szokta elintézni az öcsém kitöréseit, mint én. *Kacsintok is mellé, hogy értsd, mire gondolok.* - Nem, egyetemen fölöttem járt pár évvel. Már akkor is elég megkapó személyiség volt. Valahogy összehaverkodtunk és megmaradt a barátság. *Mesélem el röviden.* - Ő mondta, hogy nyitni akar egy éttermet, én pedig beajánlottam az öcsémet. Akármilyen lökött, tényleg tehetséges szakács és jó az ízlése. *Azért büszke voltam rá valahol, ahogy ő is rám, de sose mondtuk volna ki.* - Őszintén szólva biztosat én se tudok vele kapcsolatban. Sose beszélt sokat a családjáról én pedig nem kérdeztem, te tényleg kicsit vészjósló figura, de mint barátra, tényleg lehet rá számítani, a többi pedig az ő magánügye.

*Azért kicsit kezdtem beparázni, mert valahogy nagyon nem tetszett azaz irány, amerre ez a beszélgetés halad. Nagyon furcsa, ahogy megváltozik a tekinteted, ezen mindig meg tudok lepődni. Csak kettőt pislogtam és már az ajtón kívül találom magam, amire csak lesek, majd morgok.* - Még egy ekkora seggfejt... *Csörtetek le a konyhába, majd hozzáfogok a te kajádnak. Valami újdonsággal akartalak meglepni, úgyhogy csak úgy kotyvasztgattam a dolgokat. A végén egy elég ínycsiklandó kaját sikerült összehoznom. Mikor készen voltam teljesen, rátettem egy tálcára a hozzáillő üveg borral egyetembe, majd felvittem neked. Az ajtód előtt megállok és bekopogok, csak akkor megyek be, mikor kiszólsz.* - Meghoztam a vacsorád. *Teszem eléd. Előveszek egy poharat, majd kinyitom a bort és töltök neked.* - Remélem ízleni fog. Kérsz még valamit? *Csinálok úgy, mintha mi sem történt volna, de közben kissé sértett voltam, hogy csak úgy kiraktál.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.12.01, 14:59 | Üzenet # 120
Yaoista
- Ma mindenki bókol nekem köszönöm.*Mosolygok édesen.* - Szóval meg vannak a módszerei.*Vigyorgok, majd csak figyelmesen hallgatlak.* - Büszke vagy az öcsédre igaz?*Kérdezem kedvesen.* - Akkor azért ő is fiatal elért sok mindent, már mint Igor.*Mondom, majd elveszem a kezem és beleiszom a boromba, majd leteszem és kinézzek az ablakon.* - Mindenki életembe vannak olyan titkok, melyekről sose beszél vagy csak nagyon nehezen.*Suttogom, de megint hangon fájdalmasan cseng, de ez ismét csak egy pillanatig tart. Visszapillantok rád és csak elmosolyodom, de most nem szabadkozom ez előbbi miatt.* - Egy este alatt találkoztam az öcséddel, majd egy barátoddal, mozgalmas este.*Nevetek fel.*

*Egyik üzleti partneremmel beszéltem, de hamar jó kedvem is lesz, mivel elfogadja az alkut, amit ajánlok neki, így amikor jössz teljesen jó kedvembe találsz. Engedélyt adok, hogy begyere.* - Nem csak, hogy kopogsz és megvárod, hogy szóljak még ilyen isteni lakomával is készülsz nekem.*Vigyorodom el és beleszimatolok.* - Ízre és illatra remek.*Mondom.* - Semmit, köszönöm.*Felállok és odamegyek hozzád és kihúzom neked a széket.* - Ülj le.*Mondom, majd amikor így teszel visszaülök és egy másik poharat is kiveszek és töltök neked a borból.* - A te munkaidőd mára befejeződött.*Közlöm.* - Jut eszembe holnap apám jön ebédre. Mindennek tökéletesnek kell lennie, annál is jobban, majd beszélek a többiekkel is.*Mondom, majd a poharam emelem.* - Egészségedre.*Vigyorgok, mintha tényleg mi sem történt volna, hogy nem dobtalak ki vagy nem mozdultam volna rád.*

Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.01, 23:28

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.01, 23:23 | Üzenet # 121
Yaoista
- Azt hiszem a kopogás alap. *Mondom lazán.* - Köszönöm. *Azért a dicséret jól esett, még akkor is, ha egy barbár idióta voltál. Azért az ételekhez valóban értettél. Sóhajtva leültem.* - Még lenne egy órám. *Jegyzem meg, hogy lenne még a munkaidőmből. Elfogadom a bort és figyelmesen hallgatlak.* - Értettem. Gondolom a szokásos asztalnál legyen megterítve... Valami különlegessel kell készülni? *Kérdezem, hátha van valami rendkívüli alkalom.* - Egészségedre. *Koccintok veled, én azért kicsit sértődött voltam, de rád hagytam. Belekortyoltam, a borra nem lehetett panaszkodni, az biztos.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.01, 23:28 | Üzenet # 122
Yaoista
- Hát... fogalmazhatunk így is. *Nevettem el magam, ez annyira aranyos megfogalmazás volt.* - Egy kicsit, de ne áruld el neki. *Kacsintottam rád.* - Valószínű sok dologban a családja keze van. *Mondom őszintén a véleményem.* - Ne érts félre, megdolgozott mindenért, de valahol a családjának is köze van ahhoz, hogy itt tart. Bár igazán nem nagyon ismerem őket. *Vallom be. Kicsit furcsának tűnt ez a szöveged.* - Ebben igazad van... de a titkot csak rombolják az ember lelkét és a kapcsolatait. *Mosolyodom el kicsit.* - Hmm... most, hogy mondod... sosem mutattam be senkit ilyen hamar, az is kész véletlen, hogy Igor is itt volt. *Nevettem el magam.* - Úgy tűnik, így volt megírva a sorsunk. *Mosolyodom el, gondolva arra, hogyha már mindenkivel ilyen hamar találkoztál, akkor bizony kell, hogy hosszú folytatása legyen a dolgoknak.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.12.01, 23:33 | Üzenet # 123
Yaoista
- Nálad kitudja.*Vigyorgok.* - Azt velem töltöd.*Kuncogok.* - Pontosan. Lepjétek meg valamivel, bár úgyis nehéz a kedvébe járni.*Húzom el a számat, majd beleeszek az ételbe.* - Hmmm nagyon finom, felrakjuk az étlapra.*Jelentem ki.* - Apropó mond csak mit tudsz erről a Rinről?*Kérdezlek hirtelen, persze azt biztos nem, hogy nem ember.* - Bejön?

MioDátum: Vasárnap, 2013.12.01, 23:49 | Üzenet # 124
Yaoista
- Oké.*Kuncogok.* - Értem.*Bólintok.* - Meg lehet, de csak akkor ha van mit.*Mosolygok szomorkásan, de igen hamar eltűnik, ahogyan folytatod.* - Kitudja, semmi se történik véletlenül.*Mondom, majd felsóhajtok.* - Én senkit nem tudok neked bemutatni.*Jegyzem meg mellékesen.* - Lassan menjünk? Még köszönjünk el.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.01, 23:58 | Üzenet # 125
Yaoista
- Rendben. *Bólintok.* - Azért majd megpróbáljuk. *Mondom kedvesen, majd meglepődtem, amit a kajára mondtál.* - Rendben, majd leírom a receptjét. *Pislogok döbbenten.* - Hmm.. most látom először. *Mondom egy vállrándítással.* - Semmi különöset. Hát meg kell hagyni, hogy gyönyörű, szóval be, ja. *Vigyorodom el.* - Megpróbáltam lecsapni Chris kezéről, de lerázott. *Nevettem el magam.* - Mondván kölyök vagyok. Bár ezzel vitatkoznék.

Keresés: