Cukrászda
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Rin - Chris
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 00:12 | Üzenet # 126 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Helyes.*Bólintok.* - Ennyire megleptelek? Tudod jól, ha valami jó elismerem.*Mosolyodom el, mert ilyen szempontból nem vagyok szemét. * - Igen az, mondhatni veszélyesen szép.*Vigyorgok, hiszen tudom mi is valójában. A lecsapásra felnevetek.* - Nos hozzá képest az vagy és ha nem tesódról lenne szó rámennék, a te kezedről is simán lecsapnám, nincs esélyed ellenem.*Vigyorgok egósan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 00:22 | Üzenet # 127 |
 Yaoista
| - Hát... lelked biztos van, méghozzá, amit eddig láttam, az alapján rettentő szerény és hálás. *Mondtam kedvesen.* - Kapcsolatnak meg itt vagyok én. *Kacsintottam és megcsókoltalak, hogy feldobjalak kicsit. * - Ez így van... *Cirógatom meg a kezed.* - Hát... ha gondolod, szerintem az öcsém szívesen eljátssza, hogy nem ismer és bemutathatod. *Próbálom elviccelni, de mégis együtt érző vagyok. Meg akartalak vigasztalni.* - Meg fogod te is találni a helyed. *Mondom lágyan.* - Mehetünk, ha szeretnél. Jól laktál? Nem kérsz semmit? *Kérdezlek kedvesen, nehogy éhen maradj itt nekem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 00:28 | Üzenet # 128 |
 Yaoista
| - Igen, mert csak hasra ütésből főztem. *Vallom be.* - Csak úgy jött. *Közlöm lazán. A legtöbb dolgot, amit eléd teszek, komolyan kipróbálom többször is, több variációban. Csak furán néztem rád erre a szövegre.* - Ki akarna veled versenyezni? Nem vagyok hülye... *Közlöm.* - Ha valakinek te vagy a típusa, úgy is csak egy hasonló maffiózó versenyezhetne veled. *Rántom meg a vállam.* - Úszkál elég hal a vízbe. Amúgy meg ha itt tartunk, te másztál rám és nem fordítva, úgyhogy nem egóznék a helyedbe. *Vigyorodom el pofátlanul.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 00:39 | Üzenet # 129 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Mosolyodom el, majd a csókod viszonozom és elpirulok.* - Annyira kedves vagy.*Mosolygok gyengéden a szavaid annyira jól esnek és bár nem ismerlek mégis érzem, hogy ezek nem csak üres szavak és ígéretek.* - Jól dugig vagyok.*Simítok a hasamra, bár egy kis vér jól esne, de ezt nem mondhatom. * - Isteni volt minden, azért öcsédnek jár a dicséret és tudod szerintem nem baj, ha tudja, hogy büszke vagy rá, még ha érzi is, jobb ha mondod, vagyis szerintem. Nagyon jó érzés, amikor egy számodra fontos ember azt mondja, hogy büszke rá. Mindenki vágyik erre legyen ez egy családtag, szerelem, barát vagy egy tanárja, ha elismer az nagyon jó érzés és tudod, hogy nem hiába voltak dolgok.*Fejtem ki a véleményem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 00:43 | Üzenet # 130 |
 Yaoista
| - Tehetséges vagy. Van még mit fejlődnöd és még egy - két technikád nyers, de olyan tehetséggel vagy megáldva, amire születni kell. Tovább fejleszted, egyik legjobb szakács lehetsz a világon és ebben én segítek neked, de még ehhez sokat kell tanulnod.*Mondom komolyan, de tényleg bízom benned, nem hiába vagy itt, hiszen bátyád hiába a barátom, ha szar lennél, már kirúgtalak volna.* - Igaz, mert nem tudnál.*Vigyorgok, majd ahogyan folytatod tovább kuncogok, de magamba feljegyzem a megjegyzésed.* - Előbb még cica voltam.*Vigyorgok és csak viccnek veszem, ami ugye nem az.* - Miért is ne? Amúgy nem másztam rád, az teljesen más lett volna édesem és lehet meg is tudod.*Kacsintok rád.*
Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2013.12.02, 01:00 |
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 00:52 | Üzenet # 131 |
 Yaoista
| *Bókod mosolyogva hallgattam, majd csak bólintottam. Azért, mint főnökömet tiszteltelek és adtam a véleményedre nem is kicsit.* - Köszönöm. *Mondom szerényebben, ami tőlem ritka volt. Nem is reagálok a beszólásodra, majd elnevettem magam.* - De amolyan nagy cica... *Vigyorodtam el.* - Nem hiszem, hogy tudni akarom. *Gondolkozom el.* - Sőt... nem akarom tudni. *Nevettem el magam.* - Maximum, ha én dughatlak meg téged. *Vigyorogtam, mert tudtam, hogy ennek körülbelül annyi az esélye, mint hogy borotvált kiscicák potyogjanak az égből.* - Szóval.. próbálkozni szabad, de sajnálattal közlöm cicus... a seggem nem eladó.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 01:04 | Üzenet # 132 |
 Yaoista
| *Biccentek a köszönömre.* - Alap, hogy nagy macska.*Vigyorgok, majd ahogyan folytatod nevetni kezdek főleg arra, hogy te dugsz meg és majdnem megfulladok. * - Basszus.... ne nevettess.*Fogom a hasam, lassan csak abbahagyom.* - Viccet félretéve, amit én akarok, azt megszerzem magamnak és ha téged akarlak, akkor se lesz más.*Mondom igen magabiztosan.* - Nem azért, de engem még senki nem utasított vissza.*Vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 01:04 | Üzenet # 133 |
 Yaoista
| - Ha teli a pocakod, akkor minden rendben. *Mosolyodom el.* - Az jár neki. *Bólintok én is egyetértően, majd hallgattalak.* - Tudod... nálunk ez talán ilyen kimondatlan egyezség. Együnk se mondja a másiknak, de mind a ketten tudjuk, hogy mennyire büszkék is vagyunk a másokra és hogy a szüleink is így éreznének. Talán pont miattuk nem nagyon beszélünk erről. *Magyarázom neked.* - Valahol a szülők kiváltsága, hogy büszkélkedjenek a gyerekeik dicsőségével... *Mosolyodom el, majd odahajolva adok egy finom puszit.* - De köszönöm, hogy ezt elmondtad. *Mondom komolyan, majd felállok, kihúzom a széked, hogy te is felállj, majd kézen foglak. Felmegyünk az irodáhzoz, bekopogok és mivel ott az öcsém is, egyben letudjuk az elköszönést. Utána kimegyünk a kocsihoz és elhajtok a parkhoz, majd megállok és kinyitom neked a kocsiajtót.* - Megtisztelsz egy sétával? *Kérdezem elmosolyodva, a karomat nyújtva. A park csodaszépen ki volt már világítva éjszakára.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 01:14 | Üzenet # 134 |
 Yaoista
| - Értem így más teljesen.*Mosolygok.* - Ugyan csak a véleményem mondtam el.*Mosolygok. Megköszönöm, hogy kihúzod a székem, majd fent elköszönök és továbbra is úgy tartom, hogy Igorban van valami ijesztő Kocsiban még mindig izgatott vagyok, de már nem annyira.* - Számomra a megtisztelő kedves Uram.*Kuncogok és kiszállok, majd körbenézzek.* - Nagyon szép ez a park.*Nézzek körbe csillogó szemekkel.* - Ez a este egyre jobb és jobb... nagyon köszönöm Chris.*Mondom érzékien neved, majd adok az arcodra egy puszit.* - Mehetünk?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 01:29 | Üzenet # 135 |
 Yaoista
| *Én is nevettem veled kicsit, mert tényleg képtelenségnek tartottam, bár arra se láttam több esélyt, hogy majd te dugsz meg engem.* - Hát.. a remény hal meg utoljára. *Kuncogtam el magam.* - Akkor lehet pont itt az ideje, hogy valaki letörje a szarvacskáidat... illetve maradjunk stílusosak, a bajszaid. *Nevettem el magam.* - Mert márpedig engem, nem fogsz megkapni. Max. ennyire... egy kis civódás, flörtölés... de több biztos nem.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 01:41 | Üzenet # 136 |
 Yaoista
| *Ahogy kiszállsz, bezárom a kocsit, majd téged látva, elmosolyodom.* - Kicsit olyan vagy, mint egy kisgyerek, aki kiszabadult a nagyvilágba és mindent mos fedez fel. *Mondom kedvesen, egyáltalán nem bántóan. A puszin elmosolyodom és én inkább megcsókollak finoman.* - Mehetünk... *Karolom át a vállad, és odahúzlak magamhoz, bár egyáltalán nem erőszakosan. Lassan el is indulok veled.* - Tudod... inkább én köszönöm ezt a szép estét... Nem hittem, hogy valaha találkozni fogok valakivel, aki ennyire megfog. Nem tudom, hogy miért van ez így, de így van. *Mondom őszintén a szemedbe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 01:42 | Üzenet # 137 |
 Yaoista
| - Pontosan, de én nem csak reménykedek.*Vigyorgok.* - A cicus mancsai közé fogsz kerülni.*Vigyorgok tovább. Másnak ezt biztos nem engedném, de a te szádból tetszik, hogy cicus.* - Hidd csak ezt, majd meglátod, hogy nekem lesz igazam.*Iszok bele a boromba.* - Olyan nincs, hogy ne én győzzek.*Mondom komolyabban és közben kaját is befejezem.* - Isteni volt, köszönöm.*Tolom félre a tányért.* - Akkor te leszel desszert?*Kérdezem kajánul.* - Megzavart minket a telefonom...*Állok fel és mögéd sétálok és válladra simítok és masszírozni kezdelek.* - Jól mutat rajtad ez szerkó de pucéran szívesebben lesnélek.*Jegyzem meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 01:58 | Üzenet # 138 |
 Yaoista
| - Úgyis érzem magam.*Vallom be és egyáltalán nem veszem sértésnek, a csóknak meg nagyon örülök. Derekad karolom át és úgy megyek veled.* - Komolyan te tényleg szeretsz zavarba ejteni.*Mosolygok piros pofival.* - Pedig semmi nagy szám nincs bennem, de örülök, hogy te másként vélekedsz.*Mosolygok.* - Te is nagyon nagy hatással vagy rám.*Vallom be, majd elkezdek bemenni a fűre és elengedve lazán elfekszek.* - Gyere ide.*Mutatok magam mellé.* - Itt is szépek a csillagok, de ahol én lakom még szebb, de majd holnap meglátod.*Bele se gondolok, hogy így estig marasztalak.* - Semmi más nem világít csak a csillagok, annyira szép.*Mosolygok édesen.* - Kicsiként mindig nyújtozkodtam, hogy elérjem őket.*Emelem fel a kezemet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 01:59 | Üzenet # 139 |
 Yaoista
| - Arra leszek én kíváncsi. *Kuncogtam.* - Nem lesz igazad. *Ellenkezem teljesen nyugodtan, most nem voltam olyan ideges, mint korábban.* - Ez nem üzlet... nem irányíthatod a döntéseim. *Közöltem veled komolyan. Üzlet alatt persze az éttermet értettem, hogy engem nem irányíthatsz úgy, mint egy éttermet.* - Örülök, hogy ízlett. *Mondom boldogon, hiszen tényleg örültem, hogy elégedett vagy. Kíváncsian nézem mégis mire készülsz, de hát a masszázsnak nem tudtam ellenállni és kellemesen nyögtem egyet. Azért már fájtak a vállaim.* - Na jó... ezt csinálhatod... *Élvezkedek.* - Csak szeretnéd...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 02:12 | Üzenet # 140 |
 Yaoista
| - Megfogod látni meg érezni jó keményen.*Vigyorgok.* - Nem fogom, csak elérjem, hogy akarj engem.*Mondom lazán.* - Tetszik mi? A kezeim nem csak itt képesek csodára és nem csak a kezem ennyire jó.*Kuncogok. - Nem csak szeretném, meg is lesz.*Mondom magabiztosan és tovább masszírozlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 02:17 | Üzenet # 141 |
 Yaoista
| - Célozgatunk, célozgatunk cica? *Kuncogom el magam, de azért tovább élvezkedtem.* - Nem vagy te túl magabiztos? *Nevettem el magam.* - Sok sikert... *Mondom elég szarkasztikusan, de azért tényleg jó volt, ahogy masszíroztál.* - Ezt megengedem, hogy gyakrabban csináld. *Mondom elmosolyodva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 02:26 | Üzenet # 142 |
 Yaoista
| - Ne légy ennyire kishitű. *Mosolyodom el. Be is megyek veled a fűre, majd ahogy elfekszel, követem a példád.* - Igen... itt a lámpák fényei elég sokat elnyomnak. *Nézem az eget, majd mikor kinyújtod a kezed a csillagok felé, elmosolyodom. Én is kinyújtom, majd lágyan megfogom és összekulcsolom az ujjainkat.* - Tudod... néha a csillagok csak úgy betoppannak az utcáról és állást keresnek. *Mosolygok rád és adok egy csóot a kezedre.* - Jobbak a közeli dolgok, mint a távoliak...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 02:28 | Üzenet # 143 |
 Yaoista
| - Csak az igazat mondom.*Vigyorgok.* - Meg lehet, de okkal.*Mondom.* - Nem kell nekem sok sikert kívánni, inkább magadat kezd felkészíteni, hogy meg lesz a szexi popsid dugva.*Vigyorodom el.* - Megfoglak szívesen és lehet rajtad egyre kevesebb ruha.*Kuncogok. Darabig masszírozlak és mondom a dumám, majd lemegyek a konyhára elmondani, hogy jön apám és mindenkitől elkösz9nök és megyek a dolgomra. Van még egy találkozóm, ami viszont eldurvul és amikor a fegyveremhez nyúlnék, akkor nem találom. Igen csak kiakadok, de bajom nem lesz hála az embereimnek, na meg hamar kerül egy másik fegyver a kezembe. Miután mindent letudunk elmegyünk és szerencsére tőlünk mindenki élve megúszta azok barmok pedig nem segítenek. A fegyverem miatt rohadt ideg vagyok és nem tudom, hogy hova tűnhetett. Átnézzem a kocsim, majd visszamegyek az étterembe és ott is az irodám de sehol se találom, majd beugrasz te.* - Az a kis féreg.*Remegek meg és elmegyek hozzád, mivel címed tudom, mint a többieknek is. Odaérve elkezdek dörömbölni az ajtón nem érdekelve, hogy hány óra van.* - Nyisd ki az ajtót.*Üvöltök és arról is elfeledkezek, hogy a ruházatom kissé véres.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 02:40 | Üzenet # 144 |
 Yaoista
| *Én pedig tovább válaszolgattam neked minden hülye beszólásodra. Mikor lelépsz engem otthagyva, gondoltam jöjjön csak rád a szívinfarktus. Kinyúltam a kabátodból a fegyvered, majd kicsempésztem le a szekrényembe. Indulásnál eltettem, gondoltam holnapra tiszta ideg leszel, hogy hova raktad, mikor is közlöm majd, hogy lám-lám a cicusra is rá lehet hozni a frászt. Már alig vártam, hogy ezt mondhassam neked. Már régen az igazak álmát alszom, mikor kegyetlen dörömbölésre riadok.* - Jövök! *Kiabálok ki.* - Felkelnek a szomszédok! *Kiabálok ki ismét. Felveszem a köntösöm, belelépek a papucsomba és odacammogok az ajtóhoz. Hallottam, hogy te vagy, de mikor megláttalak, hogy hogyan is nézel ki és milyen állapotba vagy, sokkot kapok.* - Veled meg mi történt? Gyere be... *Állok arrébb.* - Jól vagy? *Kérdezem aggódva, a fegyver eszembe se jut. Ott volt az asztalon, hogy biztos ne hagyjam itthon, de ez izgat most legkevésbé.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 02:41 | Üzenet # 145 |
 Yaoista
| - Igyekszem.*Mosolyodom el.* - Ehhh miket mondasz.*Vörösödöm el.* - Igen ebbe igazad van.*Pillantok rád, majd leengedem a kezünket de nem engedem el.* - Csókolóztál már a csillagok alatt?*Kérdezlek édesen, de már meg is csókollak mikor a mondatot befejezem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 02:49 | Üzenet # 146 |
 Yaoista
| - Leszarom.*Üvöltök, majd amikor kinyitod az ajtót rögtön bemegyek.* - Kurvára nem vagyok jól!! Hol van a...??*Be se fejezem, mert meglátom az asztalon. Odamegyek és elteszem, majd olyan sötét tekintettel indulok feléd, amit még nem láthattál tőlem. Eléd érve egy rohadt nagy pofont lekeverek neked, majd egyszerűen falnak váglak és megragadom nyakad. Igaz te is jó erőben vagy, de én tanultam harcművészetet elég profi módon csinálom, na meg sokszor gyakorlom élesbe, alapból izmosabb és kicsit magasabb vagyok.* - Jól figyelj, mert csak egyszer mondom el!! Ha még egyszer elmersz venni valamit ami az enyém, sőt ha csak hozzá mersz érni az engedélyem nélkül azt rohadtul megbánnod!! Megmondtam, hogy velem ne húzz ujjat nem??Amennyire segíteni tudok úgy ártani is tudok neked és elintézzem, hogy nem, hogy ebbe városba vagy országba, de ezen kibaszott világon nem leszel szakács!!*Üvöltelek le és nyakad nem engedem. Nem fojtogatlak annyira, de erősen fogom.* - Világos???
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 03:02 | Üzenet # 147 |
 Yaoista
| - Mi a fene történt veled? *Kérdezem aggódva újra, aztán hát nem kicsit döbbenek le, hirtelen meg is tántorodtam a pofonod erejétől, a szám szélén éreztem a vérem ízét.. Időm se volt magamhoz térni, már a falnál kötöttem ki.* - Mi a...? *Kérdeznék rá, de ahogy megszorítod a nyakam, inkább a levegővételre koncentráltam. Megragadom a csuklód, próbálva elhúzni a nyakamtól a kezed, de erősebbnek bizonyultál, ami egyébként is látszódott. Szövegedre totál besokkoltam. Nem gondoltam, hogy így fogsz reagálni egy részemről tényleg ártatlan tréfára, ugyan is semmi rosszat nem akartam. Végül bólintottam egyet, hogy megértettem.* - Eressz... *Sziszegem a fogaim között.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 03:11 | Üzenet # 148 |
 Yaoista
| *Elengedlek.* - Francba, hogy kell ennyire felhúznod.*Morgok, majd letörlöm a szád széléről vért.* - Jó fiú vagy akkor nem lesz semmi baj.*Paskolom meg az arcod. * - Van valami amivel leápolhatom az arcod? Holnap nem jöhetsz így munkába.*Mondom és ez nálam amolyan belátom, hogy kissé túlzásba estem féle volt.* - Fontos nekem az a fegyver... amúgy meg az utcán pár barom nekem jött.*Válaszolok, majd leveszem a zakómat.* - Egyik kedvenc ingem.*Nézzek végig rajta, majd lazán leveszem.* - Cserébe szépen ápold le a sebeim.*Közlöm, majd rágyújtok egy cigire. A tetoválósom a bal csuklómtól indul vagyis a sárkány farka és a hátamon volt maga a sárkány. Nagyon szép tetoválás volt.* - Na hozd már.*Morgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 03:20 | Üzenet # 149 |
 Yaoista
| - Seggfej... *Nyögöm ki, mikor végre elengedsz. Düh és félelem keveredik a szemembe. Nem tudtam, hogyan viszonyuljak hozzád ezek után. Csak álltam ott és néztelek, de nem mondtam semmit, a szemembe benne volt minden. Odalépek és kiveszem a szádból a cigit, majd elnyomom.* - Ha cigizni akarsz, azt az erkélyen. *Közöltem veled morogva. Pár pillanatig farkasszemet néztem veled, majd elmentem egy elsősegély láda szerűséghez, de én szedtem össze belé a cuccokat. Szakács voltam, bármikor megvághattam vagy megégethettem magam, úgyhogy volt nálam mindenféle. Mikor visszajöttem, akkor már higgadtabb voltam, de elmaradtak a szokásos beszólásaim és minden más, tudat alatt erősen tartottam tőled a távolságot.* - Itt van. *Adom oda. Mikor elveszed, akkor veszem szemügyre a tetoválásod, na megy úgy a felsőtested. Azért szemem az volt és igen szexi voltál, de még nagyon az előbbiek hatása alatt voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 03:31 | Üzenet # 150 |
 Yaoista
| *Seggfejre nem mondok semmit, egyszer elnézzem. * - Jól van.*Sóhajtok fel, elvégre a te lakásod. Várlak vissza és reméltem, hogy beveszed, amit mondtam, bár már alapból lemaffióztál még ha viccből is, nem lenne jó, ha összeraknád a képet, de úgy voltam vele csak nem, meg úgyis tagadom. Feltűnik, hogy megnézel, de most ezt se jegyzem meg. Látszik rajtad, hogy most aztán tényleg tartasz tőlem meg nem tudod hova tenni a dolgokat, de ezt teljesen érhető. Leülve veled elkezdem leápolni az arcodat óvatosan. Kissé még ideg vagyok, de csak minimálisan.* - Remélem köztünk marad, bent nem akarom, hogy ez beszédtéma legyen.*Mondom komolyan, bár tudtam nem fogsz fecsegni.*
|
|
| |