Cukrászda
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Rin - Chris
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 22:39 | Üzenet # 151 |
 Yaoista
| *Igazából nem nagyon hittem el ezt a megtámadtak az utcán dolgot. Nem értettem semmit és ez nem kicsit bosszantott pluszba. Ahogy elkezded leápolni az arcom, rezzenéstelen arccal néztelek, ahogy tevékenykedsz. Azért hálás voltam, hogy ezt legalább finoman csinálod, mert fáj nem kicsit.* - Sajnálom... *Mondom halkan, egészen váratlanul.* - Nem gondoltam, hogy ez lesz. *Mondom őszintén.* - Eszembe sincs mondani bárkinek is. *Morgom halkan. Most tényleg megijesztettél és nem tudtalak hova rakni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 22:45 | Üzenet # 152 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom rajtad, nagyon édes voltál. Már pont válaszolnék a kérdésedre, de ajkaid megállítanak. Lágyan a hajadba túrok és úgy vonlak közelebb magamhoz. Szenvedélyesen viszonozom a csókod.* - Hmm... Tudod... A válaszom igen... *Mosolyodom el.* - Éppen most... *Suttogom az ajkaidra és most én csókollak meg téged.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 14:35 | Üzenet # 153 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Amikor mondod hogy sajnálod felsóhajtok*- Többé ne forduljon elő nem akarok veled rosszban lenni*Mondom komolyan*- Én is túlzásba estem kissé... szóval bocs*Mormolom ez mar nálam nagy szó xd*-Na készem vagy*Simogatom meg az arcod de nagyon gyengéden*- Most te jössz*Mondom. Felsőtestemen arcomon van egy két zúzódás testemen meg kis vágás nyomok mert késsel is jöttek rám*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 14:36 | Üzenet # 154 |
 Yaoista
| - Csak meg akartalak ugratni. Nem hittem, hogy ennyire nem veszed a poént. *Azért kezdtem oldódni, ez már szövegemből is érezhető volt, de még mindig nem voltam az igazi. A bocsánatérésre csak bólintottam.* - Kössz. *Mondom egyszerűen, nem is reagálva arra, hogy az arcom simogatod.* - Oké... *Látom, hogy rendesen ellátták a bajod.* - Hányan voltak? *Kérdezem meg végül és elkezdelek ellátni. Az arcoddal kezdem, majd a felsőtesteden munkálkodom. Azért most jobban szemügyre vettelek.* - Ez aztán a tetoválás... *Mondom elismerően, ahogy a hátadon ápolok le pár karcolást.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 14:37 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 14:38 | Üzenet # 155 |
 Yaoista
| - Az e fajta poénokat nem szeretem és most mar tudod*Jegyzem meg. Ahogyan ápolni kezdesz meg se rezzen az arcom nekem ez sérülés semmi volt mar rosszabbkor*- 6an*Vágom ra meg se mondhatom hogy kétszer ennyien voltak na meg az emberim*- Gondolom kiszúrtak hogy gazdag vagyok de beszoptak*Vonok vallat majd a tetoválásra elmosolyodom*- Jó mi? Imádom*Mondom. Bar a tetoválás eltakarta de a hátamon volt egy nagyobb heg ahogyan testem több pontján is volt de azok haloványabbak voltak*- Neked van tetkód?*Kérdezlek.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 14:40 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 14:40 | Üzenet # 156 |
 Yaoista
| - Megértettem volna akkor is, ha szavakkal kommunikálsz. *Jegyzem meg azért is.* - Értem... *Hagyom ennyibe. Nagyon nem akartam ezt a szöveget bevenni, de nem akartam belekeveredni se.* - Igen, jól néz ki, tetszik. *Ahogy jobban szemügyre vettem, látom azt a nagy heget, na meg a többit is.* - Nincsen... Mindig tervezgettem, de sosem jutottam odáig. Valószínűleg nem volt meg a teljes elhatározás. *Mosolyodom el.* - Jó sok heged van... *Nézegetlek.* - Jó gyerek lehettél... *Kuncogtam.* - Az inged megpróbáljam kimosni? *Kérdezem, majd befejezlek. Egy pillantra eltűnök és hoztam neked egy pólót.* - Lehet kicsit szűk lesz... Ennél nagyobb pólóm nincsen. *Nyújtom oda, de még mindig túl komoly voltam, ahhoz képest milyen szoktam lenni.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 14:41 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 14:43 | Üzenet # 157 |
 Yaoista
| -Chh*Felelek csak ennyit.*- Mégis elhatározod magad akkor tudok ajánlani tetoválóművészt.*Mondom.*- Ohh igen a legjobb.*Vigyorgok pont ezt akartam volna én is mondani ami szinten félig igaz hiszen balhés gyerek voltam.*- Nem kell kosz.*Mondom majd amikor visszatérsz pólóval elveszem*- Nem szükséges akartam mondani.. de kösz és hogy leápoltál azt is*Mondom.* - Félsz tőlem?*Kérdezlek*-Annyira más vagy.... mondjuk megértem.*Jegyzem meg.* - Legjobb lesz ha mai estet elfelejted és a kis buksid nem torod a dolgokon.*Mondom komolyan.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 14:44 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 14:52 | Üzenet # 158 |
 Yaoista
| - Köszi. *Mosolyodom kicsit el.* -Képzelem. *Kuncogom el magam halkan.* - Oké... *Mondom az ingedre.* - A belépőd nélkül máskor is.*Mondom lazán, majd kérdéseden kicsit meglepődök.* - Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem, *Mondom komolyan.* - Momentán nem tudlak hova tenni és ez bosszant. *Kicsit kimérten mondtam, hogy ne adjam azért annyira tudtodra, hogy eszem ágában nincs elfelejteni.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 16:22 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 14:55 | Üzenet # 159 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom a belepős dumádra.* - Khmm nos megértem.*Sóhajtok fel.*- Nem kell engem sehova tenni.*Mondom es nem tudtál átverni.*-Nick jobb ha nem ütőd bele az orrod mások dolgába.*Mondom igen komolyan bar ereztem ez se elég és jobb ha rajtad tarom a szemem.*- Hosszú napom volt nincs kedvem ma haza menni itt maradok.*Jelentem ki majd lekapom nadrágom és csak alsóba maradtam.Nagyon jól festettem és szép méretes vagyok ott középen.* - Ugye nincs ellenvetésed?*Pillantok fel rad.*xd
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 14:55 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 14:56 | Üzenet # 160 |
 Yaoista
| - Olyan nincs, hogy valaki sehová se tartozik. *Mondom, majd elhallgattam.* - Ebben igazad van és nem is ütöm. *Mondom végül, mert hát azzal, hogy rájövök mégis mi folyik itt, nem hiszem,hogy beleütném az orrom .* - Parancsolsz...? *Nézek rád döbbenten.* - Őőhh... ami azt illeti van. *Mondom komolyan, majd sóhajtok egyet.* - A kanapén alszol. *Közlöm veled.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 14:57 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 14:59 | Üzenet # 161 |
 Yaoista
| A főnököd vagyok így megfelel?*Kérdezlek*-Csak hogy tud rajtad tartom a szememet*Jegyzem meg*- Jól hallottad*Vigyorgok*- Jó jó... bár nem ígérem h nem az agyadba kötök ki*Nevetek fel mar nemvagyok rad ideges*- Holnap is hosszú nap lesz.*Sóhajtok fel és betakarom magam a pokróccal ami ott van és nyomok párnákat fejem alá* - Te érdeked hogy ne legyél kíváncsi.*Mondom hirtelen. Az volt a baj h nem voltál hülyexd*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 15:00 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 15:01 | Üzenet # 162 |
 Yaoista
| *Csak forgattam egyet a szemem.* - Mintha egyébként nem... *Jegyzem meg kicsit gúnyosan, szerintem többnyire azt is tudod,milyen alsó van rajtam.* - Remélem tudod, hogy páros lábbal rúglak ki onnan... *Néztem, ahogy lefekszel, majd meghallva amit mondasz,elhallgattam.* - Remélem tudod, hogy ezzel csak még kíváncsibbá teszel... *Jegyzem azért meg.* - Ha fáznál, a szekrényben találsz még takarót. *Mondom kedvesen, majd bemegyek a hálóba és lefekszek.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 15:02 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 15:11 | Üzenet # 163 |
 Yaoista
| Jogos.*Kuncogok*-Nincs esélyed te is tudod.*Jegyzem meg hiszen tapasztalhattad az erőviszonyokat és meg vissza is fogtam magamat.* - Meg lehet de ez figyelmeztetés és mint mondtam jóba akarok maradni veled.*Mondom komolyan tényleg nem akartalak bántani hiszen kedveltelek na meg jó emberem voltál.*-Ok. Jó éjt*Mondom majd amikor elmész lehunyom szemem de nem tudok aludni így elmegyek szobádhoz és nézni kezdelek de nem megyek be*~csak ne csinálj ostobaságot Nick~*gondolom magamba*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 15:13 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 15:14 | Üzenet # 164 |
 Yaoista
| - Attól még küzdhetek. *Jegyzem meg, nehogy már igazad legyen.* - Tudom, hogy figyelmeztetés. De talán szeretek veszélyesen élni. *Kuncogtam el magam, aztán hagytalak. Kényelmesen elfekszek, de én se nagyon tudok elaludni. Érzem, hogy valaki néz, így lassan felülök.* - Megtámadott a rézfaszú bagoly? *Kérdezem már jobb hangulatba, én is lehiggadtam már.* - Valami baj van?
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 15:21 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 15:49 | Üzenet # 165 |
 Yaoista
| Azt mindig*Mosolygok és arra h szeretsz veszelyesen élni nem mondok semmit hiszen ha abban a veszélyben élnél mint én kétlem h ezt mondod. Amikor hirtelen hozzam szólsz megrezzenek picit*-Nem hittem h fent vagy*Megyek be*- Na kezdesz visszatérni*Kuncogok és mar hiányzott a beszólásod xd*-Nem tudok aludni*Ülök le az agyad szélére.* - Miért nincs szeretőd? Ilyen pasinál meglepő*Jegyzem meg.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 15:49 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 15:50 | Üzenet # 166 |
 Yaoista
| - Nem nagyon tudok elaludni. *Nyújtóztam egy nagyot. * - Lehet. *Mosolyodtam a visszatérésre.* - Álmatlanok éjszakája.*Jegyzem meg, hogy egyikőnk se tud aludni. Kérdéseden elgondolkozom.* -Túl hajt a főnököm és nincs időm. *Mondom vigyorogva, bár nem így volt.*- Valahogy most így alakult. Ezt én is kérdezhetném tőled. *Mondom mellékesen.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 15:52 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 15:55 | Üzenet # 167 |
 Yaoista
| -Az*Bólintok majd felnevetek*-Ezek a szemet főnökök*Vigyorgok.* - Értem.*Bálintok*-Ohh nekem több cicuskám van*Vigyorgok de így volt*- Igazából meg nem találkoztam senkivel aki igazan megmozgatott volna*Mondom majd rad pillantok*-De kitudja lehet a személyedbe változik és elfogod rabolni szívemet*Mondom lágy hangon majd kitör belőlem röhögés*- Csak vicceltem*Nevetek de ilyen jóízűen még nem láthattál nevetni*- Bocs nem ellened szol csak nem hiszek az ilyenbe*Magyarázok nevetve*- De viccet félretéve tuti h megfoglak dugni*Jegyzem megxd*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 15:56 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 15:56 | Üzenet # 168 |
 Yaoista
| - Én is ezt mondom. *Nevettem el magam én is, mert ezt azért nem gondoltam komolyan.* - Nem csalódtam azt hiszem. *Mondom elgondolkozva. Szemem csak úgy tágul szavaidra, meg a nevetésedre is.* - Hát még jó... *Mondom döbbenten. Azért fura volt így látni, mégis jó valahol.* - Értem én, értem. *Bólogatok, de még mindig sokkolódva.* - Nem fogsz. Illetve éppen ez a vicces. *Kuncogta el magam.* - Miért hagynám magam?
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 15:57 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 16:00 | Üzenet # 169 |
 Yaoista
| Vigyorgok én is hiszen mint főnök nem lehet rám kifogásod mint ember inkább:D* - Helyes.*Kuncogok arra hogy nem csalódtál.*-Vicces arcot vágsz.*Nevetek tovább majd elvigyorodom*- Ugyan ebbe semmi vicc nincs. Túlzás nélkül de eddig mindenkit megkaptam akitakartam. Kérdezd csak meg a bátyádat az egyetemen is így volt. Volt ott nő, férfi, hetero, meleg, fiatalabb vagy éppen tanár*Mondom lazán*-Ritka volt az amikor én mentem oda.valakihez jöttek ok maguktól*Mondom lazán*-De egyik se volt kihívás meg a heterok se igazan vagyis akik annak vallottak magukat*Mondom majd melyen szemedbe nézzek mivel utca fénye bevilágít így láthatod*- Végre lesz egy kihívás számomra vagyis te... végén az enyém leszel*Mondom komolyan*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 16:01 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 16:03 | Üzenet # 170 |
 Yaoista
| - Inkább ne mondj semmit. *Mondom a vicces fejre, mert te csak ne szólogassál be itt nekem.* - Elhiszem neked. *Mondom komolyan.* - Tőlem a dalai lámát is megdughattad... engem akkor sem fogsz. *Jelentem ki vigyorogva.* - A seggem szűz marad. *Nevettem el magam. Ahogy a szemembe nézel, viszont már nem igen tudtam elszakadni tekintetedtől.* - Nem vagyok senki kihívása. *Mondom komolyan.* - Ha meg akarnám magam dugatni, akkor megdugatnám. De ez nincs így. *Kicsit húzni akartalak és közelebb hajoltam, csak pár centi volt közöttünk, már a leheletem is érezhetted.* - Vagy ha mégis... akkor sem veled. *Vigyorodtam el.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 16:04 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 16:04 | Üzenet # 171 |
 Yaoista
| - Legalább elismered.*Vigyorgok.* - Semmi se álmodik mivel így lesz.*Közlöm.* - Tudom.*Mondom tovább vigyorogva.* - Na megyek aludni és nyugi nem fogok éjszaka beosonni és megdugni...*Vigyorgok majd kimegyek a nappaliba. Darabig fent vagyok majd elalszom. Reggeljóval korábban kelek mint te. Elintézek pár telefont majd nem sokra rájön az egyik emberem. Lemegyek majd feljövök egy csomaggal. Reggelit hozattam neked, de igen csak különleges lakoma várt rád.* ~ Estéért~ *írok csak ennyit egy cetlire majd elmegyek haza majd be melóba később*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 16:05 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 16:05 | Üzenet # 172 |
 Yaoista
| - Hát próbálnád meg. *Közlöm sértetten. *Én továbbra is nehezen aludtam el, de végül nagyon jót aludtam. Mikor reggel felkeltem, kicsit meglepődtem, hogy már sehol se vagy, a reggelin meg csak pislogtam. Megnéztem a cetlit és kicsit elmosolyodtam.* - Mekkora barom vagy...*Suttogom magam elé, majd kibontottam a kis csomagocskámat. Hát meg kellett hagyni, azt tudtad, hogy hogyan kell valaki pocakját kényeztetni. Szépen leültem és befaltam mindent, bár megadtam a módját, ha már ilyen luxus reggelit kaptam. Miután elrendeztem mindent, bementem a munkahelyemre, majd bekopogtam hozzád. Miután beengedtél, bementem.* - Jó reggelt. Köszönöm a reggelit. *Mondom normálisan,de valahogy még eléggé távolságtartó voltam.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 16:06 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 16:07 | Üzenet # 173 |
 Yaoista
| - Neked is.*Pillantok fel rád.* - Egészségedre.*Odamegyek hozzád és az arcodra simítok.* - Kissé látszódik vagyis nagyon bassza meg.*Morgok.* - Fáj? Mit fogsz mondani?*Érdeklődöm.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 17:29 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 16:07 | Üzenet # 174 |
 Yaoista
| *Csak kicsit elmosolyodtam, majd azért felszisszentem az arcomra.* - Tudom, nem a legszebb. *Sóhajtok.* - Egy kicsit, majd elmúlik... *Mondom egy vállrándítással.* - Bár ezt még vissza fogod kapni. *Közöltem komolyan, egy sunyi vigyorral.* - Majd azt, hogy beszóltam valakinek és nem tetszett neki. *Mondom egyszerűen, hiszen ez elég hihető volt rólam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 16:07 | Üzenet # 175 |
 Yaoista
| - Gondolom.*Vigyorgok, majd felnevetek.* - Na igen tényleg hihető.*Vigyorgok.* - Menj és készüljetek, apám hamarosan érkezik.*Sóhajtok fel és igen csak feszült vagyok főleg a tegnapi balhé miatt.:D*
|
|
| |