Cukrászda
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Rin - Chris
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 18:22 | Üzenet # 201 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| -Veszjoslo? Mondtak mar paran*Jegyzem meg*- Ja igen ezt is hallottam mar. Maffiozora gondoltal talan?*Kunxogok mintha vicc lennexd*- Nos Igornal nem csodalom bar azert mert fejlodott de sokszor jart el a keze regen ogen hamar.. most is meg mint tapasztaltad*Mondom majd boromba isuok*-Keresztapa? Nos az uzleti eletben mondharjuk h az vok.*Mondom*- Gondolod akkor gyere el az egyik klubomba vagy a szalladoba bar ott csak tarstulajdonos vagyok*Mondom lazan*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 18:27 | Üzenet # 202 |
 Yaoista
| - Igen. *Vigyorodtam el, mert elég vicces gondolatnak hatott.* - Vissza fogja még kapni. *Morogtam apádnak is, szándékomban állt bosszút állni, bár még ötletem se volt, hogy hogyan.* - Szívesen elmennék. *Mondom kicsit felélénkülve.* - Azért szép, hogy mit el nem ért. *Mondom kedvesen, azért apáddal nem voltam bunkó.* - Ha lehet, a konyhát is szemügyre venném. *Csillannak fel a szemeim. Azért volt sütnivalóm és tudtam, hogy egy ilyen helyen mennyi pici apró trükköt lehet ellesni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 18:27 | Üzenet # 203 |
 Yaoista
| -Csak.nyugodtan el van szallva magatol*Csovalom fejem. Elvezem h igy kibeszelhetemxd*- Akkor egyeztettunk*Mosolygok*- Koszonom igen csk megdolgoztam erte de megerte bar volt hatranya is hiszen igy fiammal kevesebbet tudtam lenni*Jegyzem meg. Szemmrl akartalak tartani azert is hivtalak meg de kedveltelek is*-Batyasnak is szolj nyugodtan*Tedzem hozza*-Parod is hozd magaddal gondolom van*Jegyzem mrg hiszen jo pasi voltal*-Termeszetesen..Tudod marasjon koztunk ha nem fiam szakacsa lennel mar elcsaltalak volna magamhoz*Mondom komolyan*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 18:27 | Üzenet # 204 |
 Yaoista
| - Na ebben egyetértünk. *Kuncogtam halkan.* - Rendben. *Nagyon örültem.* - Köszönöm a lehetőséget. *Mondom illedelmesen, azért apádtól jobban tartottam, mint tőled.* - Biztos megértette. *Mondom halkan, nem volt gyerekem és jelen állás szerint nem is volt valószínű, hogy hamarosan fogadnék örökbe. Nem is volt nekem még gyerek való.* - Oké, biztos örülni fog ő is. *Bólintok, a párra meg elmosolyodtam.* - Rosszul gondolja. Nincs senkim. *Mondom lazán, majd kicsit döbbenten nézek és zavarba is jövök. Tudtam, hogy tehetséges vagyok, de nem gondoltam, hogy ennyire bejött apádnak a stílusom.* - Vevő vagyok ajánlatokra. *Vicceltem el, hiszem eszembe se jutott felmondani. Szerettem itt dolgozni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 18:28 | Üzenet # 205 |
 Yaoista
| Szerintrm masban is*Mosolyodom el*- Ahogy nott egyrr inkabb*Mondom*-Mindenkinek kijar a pihenes es tudom kemenyen dolgoolzol*Mondom hiszen fiam mondta ezt*-Ohh valoban? Ez meglepo nos akkpr ne csodalkozz ha a fiam radhajt... furcsa h eddig nem tette pedig az esete vagy*Mondom lazan*-Nos.akkor keress batran*Viccelek en is*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 18:28 | Üzenet # 206 |
 Yaoista
| - Megteszem, amit tudok... *Mondom magától értetődően.* - Nem tette? *Húztam fel a szemöldököm.* - Burkoltan hallgatom egy ideje. *Kuncogtam el magam.* - De nem fogok összejönni vele. *Mondom határozottan, majd elnevettem magam.* - Azért megnézném Igor arcát.... *Vigyorodtam el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 18:28 | Üzenet # 207 |
 Yaoista
| Nagyon helyes*Bolintok*- Vagy tette?*Kerdezzek vissza majd elmosolyodom*- Nos ez ti dolgotok*Mondom*- En is. Jol elmarad ez gyerek de legalabb igy beszelgethetunk*Mosolygok rad kozbem eszek de nem veszem le rolad szememet*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 18:36 | Üzenet # 208 |
 Yaoista
| - Őhhh.... számtalanszor. *Sóhajtottam. Ahogy rám hagyta én is ennyiben hagytam a dolgot.* - Nem tudom mi tart neki eddig. Bár sokszoer fel szoktuk tartani.. *Elmélkedem rajta. Nem értettem, hogy apád mit néz rajtam ennyire. Már kezdtem zavarban lenn.* - MEgkérdezhetem, mit néz rajtam ennyire...?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 18:36 | Üzenet # 209 |
 Yaoista
| Nem csalodtam*Kuncogok*-Nos ezt en foleg megertem csoda h most van nemi kis idom*Mondom majd amikor megszolalsz elvigyoeodom*- Talan zavar? Szep dolgokrol nehezrn veszem le szemem*Kacsintok. Siman megdugtalak volna azert bar nem terveztem megxd*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 18:39 | Üzenet # 210 |
 Yaoista
| - Ilyen ez. *Mondom együtt érzően azért.* - Csak nem értettem, nem zavar. *Bár zavarba hozott az,amit mondott apád. Kicsit megmotoszkált bennem valami, kitaláltam, hogyan vághatnék vissza Igornak.* - Ha... azt mondanám, hogy kitaláltam valamit, amivel Igort csőbe húzhatom ezért... *Mutatok még mindig morogva az arcomra.* - Segítene?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 18:40 | Üzenet # 211 |
 Yaoista
| Akkor jó*Biccentek bárha zavarna is néznélek xd*- Mi lenne az? Kíváncsivá tettél meg rám fér a fiamra a lecke*Vigyorgok*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 18:44 | Üzenet # 212 |
 Yaoista
| - Hát... amit itt előbb beszéltünk. *Mosolyodom el kicsit sunyin.* - Előadhatnánk, hogy itt hagyom az éttermet, mert megütött és magához megyek dolgozni. *Mondom gonoszkásan.* - Bár nem tudom, ez érdekelné-e... hmm... *Gondolkozom el, de látszott, hogy nagyon vissza akarok ezért fizetni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 18:45 | Üzenet # 213 |
 Yaoista
| - Ohh azt hittem h a randira gondolsz bar az lehetne.egy raadas*Vigyorodom el*- Benne vagyok es hidd el erdekelni fogja ot.. ismerem es nagyon ki lesz rad es ram is de megeri szoval legyen*Egyezek bele*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 18:56 | Üzenet # 214 |
 Yaoista
| - Randira? *Lepődök meg kicsit nagyon. Oké, az egy dolog, hogy azt mondtad szép vagyok, d ebből én nem fűztem tovább semmit.* - Öhm... a randi ötlete jobb. Had főjön a levébe. *Azért engem se kellett félteni, ha arról volt szó, hogyan kell szívatni a másikat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 18:56 | Üzenet # 215 |
 Yaoista
| Ilyen meglepo? Eleg hasonlo az izlesunk... ha erted mire gondolok*Vigyorodom el vagyis mindkettonknek volt mar meg ugyanqz cicuska tobbszor isxd*- Csak az legyen vagy mindketto? Vegen a randinol tenyleg randi lesz*Simitok a kezedrexd*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 18:57 | Üzenet # 216 |
 Yaoista
| - Nem is tudom... így belegondolva nem annyira, de azért igen. *Mondom végül.* - Tőlem lehet mindkettő. *Mondom véégül és már alig vártam, hogy lássam az arcod. A kezemre csak pislogok, majd lassan elhőzom. Nem akartam megsérteni apád, de nekem te jobban esetem voltál, mint ő.* - Erre nem sok esélyt látok. *Mondom nem bunkón.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 19:07 | Üzenet # 217 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom picit*-Nyugi csak vicceltem mar van kiszemeltem... de ha akarnalak az enyem lennel*Mondom lazan na igen Igorral le se tagadhatjuk egymastxd*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 19:08 | Üzenet # 218 |
 Yaoista
| *Elröhögtem ezen a tiéd lennék dolgon. Annyira úgy hangzott, mint ahogy Igor mondja.* - Nem azért... Igor pontosan ugyan így szokta mondogatni. *Nevetgéltem tovább.* - Az tuti, hogy apasági tesztre nincs szükség. *Nevettem tovább, annyira vicces volt, de aztán lehiggadtam.* - Értem.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 19:08 | Üzenet # 219 |
 Yaoista
| *Felvonom szemoldokom majd elmosolyodom*- Volt kitol tanulnia*Vigyorgok majd Igoe is befut*- Bocs csak hivtak.Itt van a lap*Teszem le es leulok*-Huu de jo kedvetel van*Nezzektek ratok furan azt hittem a hangulat fwszult lesz*-Mirol maradtam le?*Kerdezi en csak radpillantok*-En mondjam vagy mondod te?*Kerdezlek*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 19:09 | Üzenet # 220 |
 Yaoista
| *Csak elmosolyodtam, hogy semmi gond. Tényleg jó kedvem volt, bírtam az öreged.* - Miről is...? *Elmélkedem úgy, mintha semmi se történt volt.* - Megadom a lehetőséget. *Mondom kedvesen mosolyogva apádra. Úgy mosolyogtam rá, ahogy rád sose, sőt a hanghordozásom is megváltozott. Azért egész jó színész lettem volna.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 19:22 | Üzenet # 221 |
 Yaoista
| *Nagyon nem tetszik ez a.mosoly foleg h ezt meg sose lattam toled es mar rosszat sejtek*- Rendben van*Bolint apam majd kezedre simit amitol felszalad szemoldokom*-Tudod nagyon jol elbeszelgettunk es nem ellened szol de Nick elfog jonni az en szallodamba konyhara mivel az incidens utan nem akar veled dolgozni*Jelenti ki mire igrn kiakadok felallva az asztalra csapok*-Kizart!!Ebbe nem egyezek bele!! Megis h kepzeed?*Pillantok rad*-Es te?*Nezek apamra*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 19:22 | Üzenet # 222 |
 Yaoista
| *Ahogy a kezemre simít, játszottam a zavarom, élveztem a szitut. Hátha magadba szállsz egy kicsit. Nayon nehezen bírtam ki, hogy el ne szóljam magam. Nem gondoltam, hogy ennyire kiakadsz, de annál jobban hízott a májam.* - Sajnálom... *Mondom ártatlanul rád nézve.* - De jobb ajánlatot kaptam.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 19:27 | Üzenet # 223 |
 Yaoista
| - Fiam nyugodj meg es probalj felnottkent viselkedni*Mondja apam halal higgadtan*- Hogy tudnek?? Te meg sajnalod? Felvettelek ide erre ez hala? Bocsanatot kertem baszki*Morgok*- Mielott elfelejtem randira is elhivtam bar ehhez sok kozod nincs*Mosolyog ram en pedig az idegtol megremegek*- Szoval randi is? Meg vmi?? Esetleg nrm akarod itt megbaszni az asztalon? Itt van gumi basszatok meg*Dobom le az asztalra*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 19:28 | Üzenet # 224 |
 Yaoista
| *Nem tudtam visszaszólni, de nagyon élveztem a kiakadásod.* - Van, hogy kevés egy bocsánatkérés. *Mondom halkan. Meglepődtem azon, ahogy a randira reagáltál. Végképp nem vártam, hogy kiakadsz rá. Alapból én nem vettem komolyan ezeket az elszólásaidat, hogy meg akarsz dugni meg ilyenek, ahogy viszont kidobod a gumit az asztalra, felszalad a szemöldököm.* - Attól, hogy elmegyünk egy randira, egyáltalán nem jelenti azt autómatikusan, hogy le is fekszünk. *Jegyzem meg. De annál jobban élveztem, hogy mennyire ki vagy.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 19:28 | Üzenet # 225 |
 Yaoista
| Akkor megis mit tegyek meg?*Kerdezlek*- Igor ne legyel kozomseges. Eloszor is igen randira megyunk es uriember vagyok sebkit ne viszek agyba mint egyesek masreszt minosegibb gumit hasznalok*Mosolyog tovabb*- Komolyan ezert jottel ide? Elvidd az egyik legjobb emberem... randira es hivod ed meg ki is oktatsz a sajat etteremembe?*Dhongok*- Te pedig megfogod ezt meg banni de persze menj csak at hozza... nem tudtam h ilyen konnyen el lehet csalni*Mondom igen fura hangsullyal*
|
|
| |