Akashi - Daisuke
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 14:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A legmegszivatottabb pár
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 14:33 | Üzenet # 2 |
 Yaoista
| *Amikor megszólalsz azt hiszem, hogy beszólsz és leszeded a fejem, de semmi ilyen nem történik, sőt amit mondasz már nem is haragszom vagyis minden dühöm elszáll és csak pirulva hallgattalak végig és a szívem is ezerrel dobog és megszólalni se tudok rögtön.* - Dai... *Suttogom majd felemelem az arcod.* - Ne rejtsd el az arcod ritkán látlak így és nagyon szeretem.*Mosolyodom el lágyan.* - Sokat jelent amit mondasz és nekem is te vagy a legfontosabb és mindent értek, sajnálom, hogy kiakadtam. *Suttogom, majd lágyan megcsókollak.* - Kemény dió voltál és vagy még néha, de érted megérte küzdeni és mindig meg is fogja kicsim. Te vagy nekem az igazi. *Mondom édesem és tudtam régen ilyenért biztos pofán röhögtél volna, de most már minden más.* - Nem akarlak soha elveszíteni.*Suttogom és amennyire tudok hozzád bújok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 14:37 | Üzenet # 3 |
 Yaoista
| - Én annyira nem... ilyenkor... olyan gyengének érzem magam és ez nem jó érzés... *Mondtam hallkan.* - Nem... nem baj, hogy kiakadtál... végülis sok mindenben igazad van. *Általában mikor megbántalak, utána öt percre r már meg is bánom, csak ez gyakran nem jut el hozzád úgy, ahogy kéne. Viszonzom csókod és kicsit elmosolyodom.* - Ahogy te nekem... szerintem nincs még egy ilyen édes idióta, aki ennyit törné magát miattam. *Mosolyodtam el és ahogy bújtál, én úgy öleltelek.* - Én sem téged..... ettől félek a legjobban. *Mondtam halkan.* - Nem akarok újra egyedül lenni.... *Megmutattad nekem, hogy milyen, hogyha tényleg szeretnek.* - Szeretlek... és ez sosem fog változni, akármit is mondok... *Csókollak meg.* - De most már tényleg pihenj.. meg kell gyógyulnod...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 01:14 | Üzenet # 4 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Nem vagy az, és végre ezeket az érzéseket is kimutatod és nem csak a dühödet meg az ehhez hasonlókat.*Mondom, majd arra, hogy igazam van sok mindenben csak bólintok.* - Ebben biztos lehetsz, hogy nem fogsz találni még egy ilyet, mint én, szóval ne is keress.*Kuncogok édesen.* - Én se, de ne is gondoljunk erre.*Suttogom.* - Ez rám is igaz.*Suttogom az ajkaid közé.* - Oké, de ne menj el.*Suttogom. Tudom jól, hogy nagyon sok idő lesz mire minden rendbe jön és nem csak veled vagy éppen velem, hanem velünk, hiszen igaz ismét együtt vagyunk és itt a gyűrű, de te nem bízol bennem és haragszom rám nem kicsit és ki vagy rám akadva, bármennyire is szeretsz. Féltem, sőt egyenesen rettegtem, hogy mit hozz a holnap vagy a mi esetünkbe beszélhetünk órákról vagy annál kevesebbről is.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 23:17 | Üzenet # 5 |
 Yaoista
| - Eszembe se jutott keresni. *Mosolyodom el. Csak néztelek és finoman simogattalak.* - Nem megyek sehova. *Mondom kedvesen, ami tőlem igen ritka dolog volt. Láttam rajtad, hogy ki vagy meg kész vagy, így sóhajtottam egyet. Kicsit arrébb tessékeltelek az ágyban és befeküdtem melléd, majd odahúztalak szorosan magamhoz.* - Nem hagyom, hogy bárki bántson többé... *Suttogom a füledbe és adok egy puszit.* - Most már aludj egy kicsit... *Simogatom a hátad finoman.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 22:05 | Üzenet # 6 |
 Yaoista
| - Helyes.*Mosolyodom el.* - Akkor jó*Suttogom, majd amikor befekszel mellém, amennyire csak tudok bújok.* - Tudom.*Suttogom és reméltem így is lesz. Bíztam benned, de apád akkor is erősebb volt jóval.* - Oké.*Bólintok és lassan el is alszom. Alig lehet rám ismerni, hiszen igen csak lefogytam még a gyűrű is alig maradt meg az ujjamon, ami amúgy tökéletes volt. Arcom még így alvás közben is igen csak megviselt volt.Darabig nyugisan alszok, majd elkezdek remegni.* - Hagyd abba..... ne csináld.... ne....*Nyöszörgök.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 16:11 | Üzenet # 7 |
 Yaoista
| *Ahogy hozzám bújsz, elmosolyodom és é is szorosa öleltelek. Finoman cirógatlak, ahogy elalszol. Én nem tudok elaludni. Annyi mindenen gondolkozok és csak jár az agyam. Féltem, hogy nem fogsz tudni túllépni. Féltem, hogy én nem fogok tudni túllépni. Annyira szerettelek, még is, most rettentő bizonytalan voltam. Mikor remegni kezdesz és meghallom hangod, kissé felülök és erősebben megrázlak.* - Ébredj! Akashi! Kicsim, csak álom... már csak egy álom, ébresztő!
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.12.11, 14:55 | Üzenet # 8 |
 Yaoista
| *Ahogyan keltegetsz pár percre rá felriadok.* - NEEE!!*Üvöltök és próbállak ellökni, de ahogyan rád nézzek, akkor kapcsolok, hogy te vagy.* - Bocsánat.... elsőre nem fogtam fel, hogy te vagy.*Suttogom és szorosan bújok hozzád.* - Én nem akarok aludni.... akkor mindig rosszat álmodok..*Suttogom neked reszketve. Nagyon fáradt vagyok és semmi erőm nincs, de egyszerűen nem akarom ismét átélni a dolgokat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.15, 20:09 | Üzenet # 9 |
 Yaoista
| - Shh... *Nyugtatgatlak, ahogy hirtelen próbálsz ellökni, amilyen óvatosan csak tudlak, lefoglak. Mikor kapcsolsz és megnyugszol, csak elmosolyodtam.* - Semmi baj... semmi baj kicsim.. *Szorítottalak magamhoz és védelmezően, óvóan öleltelek magamhoz, úgy, mint még előtte soha.* - Elfognak múlni, hidd el... tudom milyen minden éjszaka rémálomból ébredni, de el fog múlni. *Mondom kedvesen, hiszen miután azok történtek velem az árvaházban, nagyon sokáig gyötörtek rémálmok.* - Idő lesz, de én melletted leszek, de muszáj pihenned. *Mondom komolyan és közben finom puszikat adok a buksidra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.12.19, 15:45 | Üzenet # 10 |
 Yaoista
| - De mikor?*Kérdezlek.* - Tudod?*Pillantok rád kíváncsian sejtem, hogy nem egyszerű rémálom úgymond, ami mindenkivel előfordul.* - Igen tudom, hogy mellettem leszel és hogy pihennem kell, de egyszerűen nem akarok.*Suttogok, majd lágyan megcsókollak.* - Biztos nem vihetsz ki?? Gyógyszereket meg krémeket azt fel tudják írni és ennek magamtól... komolyan..*Suttogom.* - Kimennék, akkor az jó hatással lenne... kérlek...*Nézzek rád könyörgően.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.12.26, 22:55 | Üzenet # 11 |
 Yaoista
| - Idővel, pontosan nem lehet megmondani... *Nem akartam neked hazudni, de azt sem akartam elárulni, hogy nekem akkor múltak el végleg, mikor találkoztunk és együtt aludtunk.* - Igen... Meséltem neked róla, emlékszel? Az árvaház... *Húzom el kicsit a szám.* - Sokáig nekem is rémálmaim voltak... Bár nem ugyan az, de tudom milyen... *Ráadásul én azok után teljesen egyedül voltam, de én itt vagyok neked. Viszonozom csókod, majd elmosolyodom.* - Csak akkor fognak kiengedni, ha itt is hajlandó vagy rendesen enni. Ha csak mondod az nem elég, bizonyítanod kell... *Mondom szelíden és gyengéden cirógatni kezdem az arcod.* - Aludj kicsim... felébresztelek, ha észre veszem, hogy rosszat álmodsz, rendben? *Csókollak homlokon.* - Csak pár nap... itt leszek veled végig...
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.12.26, 23:26 | Üzenet # 12 |
 Yaoista
| Jogos.*Adok igazat.* - Igen emlékszem.*Bólintok.* - Neked se volt sose könnyű, tudom.*Suttogom, majd némán végighallgatlak.* - Igazad van.*Sóhajtok fel, majd picit elhallgatok.* - Amikor felébredtem itt a kórházba és már előtte, amikor ott hagytál, úgy voltam vele, hogy nincs miért élnem és nem is baj, ha meghalok. Nem hiába nem ettem, nem küzdöttem, mert nem akartam, nem láttam semmi értelmét, hogy minek is legyek.*Vallom be, bár ezzel gondolom nem mondok újdonságot.* - Most már itt vagy és élni akarok, de mégis minden más... álmaim a sok álmom semmivé foszlottak.*Suttogom halkan és nem nézzek rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.29, 20:54 | Üzenet # 13 |
 Yaoista
| - Mikor veled vagyok, minden az... *Mosolyodom el kedvesen. Megértettelek, hogy miért gondolkoztál így. Én is fogytam egy keveset, nem ment le egy falat se a torkomon. Nekem te voltál a mindenem és úgy éreztem, hogy elvesztettem az egész világom.* - Ne hagyd, hogy elvegye az a faszfej az álmaid... *Finoman az állad alá simítok és felemelem a fejed, hogy rám nézz.* - Akashi... azt mondtad, hogy én is az álmod vagyok, hogy boldogok legyünk együtt. Nem leszek boldog, ha feladod az éneklést. *Mondom szelíden és adok egy nagyon gyöngéd csókot.* - Szeretnék veled zenélni... *Mondom elmosolyodva.* - Mindig arra gondoltam, hogy te énekelnél, én gitároznék... *Cirógatlak.* - Keresnénk egy dobost, talán még egy gitárost... tök jó lenne. *Álmodozok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.30, 00:28 | Üzenet # 14 |
 Yaoista
| - Pont amikor velem?*Kuncogok, de csak kötekedek bár tény, hogy nem vagyok egy egyszerű eset, de értem mire mondod. Nem mondok neked arra semmit, hogy ne hagyjam magam. Rád pillantok és némán hallgatlak. A csókod viszonozom, majd ahogyan folytatod elmosolyodom, de szívből.* - Te tényleg ilyenről álmodozol? Miért nem mondtad soha?*Kérdezlek. Ismét rájöttem, hogy mennyi mindent még mindig nem tudunk a másikról, hiszen a kapcsolatunk eddig mindig vitákról és kibékülésekről szólt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.30, 14:36 | Üzenet # 15 |
 Yaoista
| - Igen, pont amikor veled. Akkor gondold bele, amúgy milyen nehéz dolgom van. *Kuncogtam. Nagyon örültem a mosolyodnak.* - Olyan szép a mosolyod. *Én is nagyon megviselt voltam, de ahogy néztél rám, teljesen feltöltött. Zavarba jöttem, hogy vissza kérdeztél és inkább megint hozzád bújtam és elrejtettem az arcom. Tényleg nem szerettem magam ilyenkor.* - Csak nem hozta úgy a szó... *Motyogom halkan. Igazából nem is tudom, hogy miért jöttem zavarba. Felemeltem a fejem, majd megtámaszkodtam a fejed mellett és így félig feletted voltam.* - Én nagyon szeretlek... *Mondom halkan, de sokkal komolyabban, mint eddig valaha.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 01:11 | Üzenet # 16 |
 Yaoista
| - Akkor nagyon nehéz, mert velem is az.*Nevetek fel picit.* - Köszönöm, ezt csak neked mutatom.*Vallom be, majd ahogyan elbújsz felnevetek, de most hangosabban.* - Olyan édes vagy ilyenkor.*Kuncogok de semmi rossz nincs benne.* - Legalább megtudtam és ezt most feldobott és sokat jelent nagyon.*Suttogom, majd amikor rám nézel végigsimítok az arcodon.* - Én is nagyon.*Pirulok el, majd megcsókollak.* - Akkor legyen zenekarunk, de csak ketten legyünk.*Mondom csók után.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 08:29 | Üzenet # 17 |
 Yaoista
| - De veled megéri. *Kuncogtam el magam.* - Tudom, amitől csak még szebb, mert csak az enyém. *Csókoltalak meg. Mikor kinevetsz, csak morgok kicsit, mint egy maci.* - Nem vagyok édes... *Morgom még, tudom, hogy nem rosszból mondod, de engem zavarba hozott.* - Akkor jó... *Örültem neki, hogy felvidított. Belesimítom az arcom a tenyeredbe. Nagyon szerettem, mikor ezt csinálod. Csókod viszonozom lágyan és gyengéden.* - Rendben... amit csak szeretnél... *Cirógatom az arcod. Eléggé magam alatt voltam én is.* - Mi legyen most? *Kérdezem komolyan. Nem tudtam, hogy visszamenjünk-e a lakásba, vagy egyáltalán maradjunk-e a városba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.01.22, 23:48 | Üzenet # 18 |
 Yaoista
| - Köszi.*Mosolygok.* - Igen csak tiéd.*Mosolygok az ajkaid közé.* - Pedig az vagy, nem is kicsit.*Kuncogok.* - Igen ezt szeretném.... csak veled, mindent csak veled.*Suttogom.* - Tudod jól, hogy legszívesebben elmennék, de te mondtad, hogy nem menekülhetünk, szóval nem tudom. Elsőre meg kell gyógyulnom, a suliba kétlem, hogy visszavesznek....*Mondom szomorkásan.* - Legfontosabb, hogy itt vagy nekem.*Csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.27, 23:20 | Üzenet # 19 |
 Yaoista
| - Na fogd be. *Vigyorodtam el kicsit.* - Nagyon jól hangzik. *Őszinte mosoly jelent meg az arcomon. Nagyon boldog voltam, hogy itt vagy nekem és minden csak tévedés volt.* - Igen, az a legfontosabb most, hogy meggyógyulj. A suliban hátha engednék, hogy vizsgázz valahogy. *Cirógatom meg az arcod.* - Én itt vagyok... *Viszonozom csókod.* - Én elmegyek veled bárhova, ahová csak szeretnéd... *Mondom komolyan.* - De előbb meg kell szabadulnunk attól az embertől. *Nem akartam azt mondani rá, hogy az apám. Valahogy még nagyobb bűntudatom lett azért, amit veled tettem korábban.* - Nem félsz tőlem? *Kérdezem meg váratlanul.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.01.28, 22:47 | Üzenet # 20 |
 Yaoista
| - És ha nem??*Vigyorodom el.* - Szerintem is.*Mosolyodom el és a tiédtől nagyot dobban a szívem.* - Nem tudom. Ide alapból nehéz bekerülni és én ösztöndíjas voltam, az igazat meg nem akarok elmondani.*Suttogom.* - De még a suli se számít, mert itt vagy velem és te vagy legfontosabb.*Mosolygok és a kezedbe simítom az arcomat.* - Ez kölcsönös.*Mosolygok.* - Igen tudom, de nem akarom, hogy megkeresd. Erős vagy, de ő erősebb és kitudja kik vannak mellette, nem akarom, hogy megsérülj.*Remegek meg.* - Nem akarlak elveszíteni.*Suttogom, majd a kérdésedre csak megcsókollak.* - Nem, attól félek, hogy elvesz tőlem, de tőled nem.*Mondom komolyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.02.09, 23:06 | Üzenet # 21 |
 Yaoista
| - Akkor majd én befogom. *Mosolyodom el, és megharapdálom alsó ajkad játékosan.* - Egy próbát megér... *Mondom kedvesen, majd homlokon csókoltalak.* - Beszélek én velük, ha gondolod. Neked nem kell semmit mondanod. *Szerettem volna, ha tudod folytatni.* - Azért ne mond így... okos vagy, tanulj csak. Én hülye vagyok hozzá, de te nem. *Cirógatlak kedvesen.* - Nem gondoltam, hogy megkeresem, de van egy olyan érzésem, hogy nem csak az én bögyömbe van azaz alak. *Nagyon vérszemet kaptam és voltak dolgok, amikből nem voltam hajlandó engedni.* - Nem lesz semmi bajom. *Csókollak homlokon.* - Nem fogsz... vigyázok magamra. *Azért megnyugodtam a csókodtól nem kicsit.* - Nem fog... *Igazából eszembe jutott egy megoldás, ahogy nem érdekelném többé, de tudtam, hogy az a frászt hozza rád.* - Majd megoldom...
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.02.12, 22:58 | Üzenet # 22 |
 Yaoista
| - Hmm lehet még élvezni is fogom.*Vigyorgok és harapásra felnyögök picit.* - Igazad van.*Bólintok.* - Tényleg? Az jó lenne.*Mosolygok. Nagyon jól esett, hogy így segítesz főleg azok után, hogy régen mennyire utáltad, hogy odajárok és feleslegesnek tartottad.* - Nem vagy te hülye, sőt alapból őstehetség vagy és ha ezt fejlesztenéd akkor csak még jobb lennél. Én örülök, ha eljutok arra szintre ahol vagy vagy éppen megközelítem.*Mosolygok, de a folytatásra eltűnik.* - Ez igaz.*Bólintok.* - Dai nem tudom mire készülsz de ne csinálj hülyeséget oké? Mert kapsz tőlem abban biztos lehetsz.*Mondom komolyan, majd megcsókollak.* - Ne beszéljünk erről oké?*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.04.10, 19:40 | Üzenet # 23 |
 Yaoista
| - Hát az a gond, hogy ebben biztos vagyok. *Kuncogom el magam halkan.* - Akkor majd holnap elintézem. *Csókollak homlokon. Elmosolyodtam szavaidra, mert jól estek.* - Lehet, hogy tehetséges vagyok... De a tanulás akkor sem az erősségem. *Ami azt illeti még érettségim se volt, feleslegesnek tartottam.* - Ne légy ilyen kis hitű... sokkal jobb leszel nálam. Sokkal szebb hangod van. Nekem a gitározás megy. *Cirógatom meg a pofid.* - Nem akarom hülyeséget csinálni... és tudom. *Csókod viszonozom, majd csak bólintok.* - Igaz is, neked aludnod kell... Én is fáradt vagyok azért... Nélküled még aludni se tudok... *Suttogom és jobban magamhoz szorítalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.05.04, 22:07 | Üzenet # 24 |
 Yaoista
| - És ez ekkora baj?*Kuncogok édesen.* - Oké... köszönöm..*Suttogom.* - Majd én ösztönözlek, ha kell. Meglennének a módszereim.*Mondom édesen.* - Ehhh ez túlzás...*Vörösödöm el.* - De köszönöm, ez sokat jelent egy olyan tehetségtől, mint te főleg, hogy még sose ismerted el így.*Mondom, de nem rosszból.* - Ezért lesz zenekarunk.*Puszillak meg.* - Helyes.*Bár gyanakvó vagyok de nem akarok tényleg most ezzel foglalkozni.* - Most már nem kell.*Bújok amennyire tudok.* - Szeretlek.... *Suttogom és elalszom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.05.04, 23:06 | Üzenet # 25 |
 Yaoista
| - Nem. *Nevettem el magam, jó volt így hülyéskedni kicsit.* - Bármit.*Csókollak homlokon.* - Miféle módszerek? Nincs szex egy hétig, vagy mi? *Nevettem el magam.* - Nem túlzok kicsim. *Cirógatom meg az arcod. Nem hittem, hogy ennyire jól fog ez esni neked.* - Igen... *Puszid nagyon jól esik.* - Most már nem... *Cirógatlak finoman.* - Én is szeretlek... *Nézem, ahogy lassan elalszol. Nagyon édes volt, ahogy elaludtál.* - Bárcsak olyan ember lennék, akit érdemelsz... *Suttogom halkan és adok egy finom puszit, végül én is elalszom, de szorosan ölellek, védve téged mindenől és mindenkitől.*
|
|
| |