Akashi - Daisuke
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 14:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A legmegszivatottabb pár
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2017.08.15, 22:24 | Üzenet # 226 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Ohh valóban?*Vigyorodom el, ami pici nyögésbe megy át.* - Tudom és nem is erőltettem.*Szoktam mondani, de nem vagyok erőszakos vagyis úgy gondolom.* - Köszönöm.*Suttogom az ajkaid közé.* - Bár neked se lehet panaszod, tökéletes a bőröd, ahogyan az egész tested.*Mérlek végig.* - Simán modellkedhetnél is, csak a természeted nem a legjobb hozzá.*Nevetek fel.* - Most elképzeltem, ahogyan ott morogsz, nagyon vicces.*Nevetek jóízűen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.08.17, 22:08 | Üzenet # 227 |
 Yaoista
| - Szóval tetszik, amit látsz. *Vigyorgok, azért mindig növeled egy picit az egóm.* - Szóval modell? Nem rossz ötlet, de nekem a zene a szerelmem na meg te. *Puszillak meg.* - Na, tökéletes a természetem. *Vigyorgok.* - Gonosz vagy. *Durcizok kicsit, majd nevetek veled.* - Tényleg nem bírnám ki igazán. *Csókollak meg.* - De egyébként te is simán mehetnél modellnek. *Voltál olyan szépség.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.08.21, 00:38 | Üzenet # 228 |
 Yaoista
| - Igen nagyon tetszik, akinek nem tetszel, azzal valami baj van.*Állapítom meg.* - Ohh köszönöm szépen, ahogyan te nekem is.*Mosolyodom el.* - Igen tudom, hogy az vagyok, te meg édes.*Nem bírtam kihagyni.* - Nekem különben tényleg tökéletes a természeted.*Cirógatom meg az arcod.* - Na látod.*Nevetek fel, csak a csókodra hagyom abba.* - Én?*Lepődöm meg.* - Ugyan a hajamat leszámítva semmi extra nincs bennem.*Van önbizalmam, nem tartom magam rossz pasinak, de hogy modell legyek, attól nagyon messze állok.* - Na meg nekem is meg van a bájos természetem.*Vigyorgok.* - Engem meg ne nézegessen más csak te és téged meg csak én.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.08.25, 21:59 | Üzenet # 229 |
 Yaoista
| - De azért másnak ne tetszek, igaz? *Vigyorgok.* - Nem vagyok édes. *Morgom kicsit.* - Akkor jó. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Igen, te. Hidd el. Nagyon szép arcod van. Puszillak meg.* - Az már más kérdés. *Nevettem el magam.* - Tetszik ez az elgondolás. Nem bírnám elviselni, ha mások nézegetnének téged. Még kivernék rád a farkukat. *Morgom és jobban magamhoz ölellek.* - Nem adlak senkinek... *Csókollak meg lágyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2017.08.29, 22:08 | Üzenet # 230 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Nevetek fel, de komolyan gondolom.* - Persze, persze.*Kuncogok, akkor is az vagy.* - Köszönöm.*Pirulok el picit.* - Szóval azt mondod, hogy nem tökéletes a természetem?*Kérdezlek vigyorogva.* - Az nem biztos, de rád biztosan, meg illegetnék magukat.*Húzom el a számat.* - Ahogyan én se téged.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - Egyszer már elveszítettelek többé nem foglak.*Mondom komolyan a csók után.* - Nem engedem, hogy bárki közék álljon.*Ha kell apáddal is szembe megyek, még ha esélyem sincsen, de nem engedem, hogy elvegyen tőled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2017.09.02, 22:15 | Üzenet # 231 |
 Yaoista
| - Sose volt tökéletes. *Vigyorgok pimaszul és megcsókollak.* - Engem csak egy ember érdekel... ő illegetheti is magát. Szívesen elnézegetem a kis kerek hátsóját. *Kuncogok.* - Én sem téged. *Nagyon kikészültem akkor, azt hittem, nem fogom kibírni. Teljesen összeomlottam.* - Nem bírnám ki... *Mondom halkan és magamhoz szorítalak még jobban.* - Tudom kicsim. *Csókollak homlokon. Mégis benne maradt egy kis kétely még, de ez el fog múlni. Féltem, hogy esetleg mást fogsz szeretni vagy bántalak.* - Nagyon szeretlek... *Cirógatlak finoman.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.09.03, 23:16 | Üzenet # 232 |
 Yaoista
| - De te ezt a tökéletlen énem szereted.*Mosolygok és a csókodat viszonozom.* - Talán az illető tehet valamit az ügy érdekében.*Vigyorgok.* - Már nem is kell kibírnod, mert ez nem fog megtörténni többé.*Suttogom. Veled ellentétben én még sosem voltam, ennyire biztos a kapcsolatunkban, mint most.* - Én is nagyon szeretlek.*Csókollak meg most én.* - Mond csak, hogy képzelted az esküvőnket és úgy jövőnket?*Kíváncsi voltam rá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 17:59 | Üzenet # 233 |
 Yaoista
| - Bizony. A kis tökkelütöttet. *Nevettem el magam.* - Hm, jól hangzik. *Puszillak meg.* - Rendben. *Nagyon boldog voltam veled.* - Akkor jó, mást nem is vártam. Szeress és etess. *Nevetek fel megint és megcsókollak.* - Nem is tudom. Az esküvőnkről már beszéltünk. Az nekem tökéletes, amit leírtál. Igazából nekem nem számít, hogy milyen lesz, csak veled legyek. *Puszillak meg.* - Egyébként nem nagyon gondolkoztam rajta. Úgy vagyok vele, hogy amíg veled vagyok, addig minden rendben lesz. Nem kell aggódnom, mert együtt megoldjuk.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2017.09.08, 18:06 | Üzenet # 234 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Nevetek veled együtt.* - Nincsenek nagy igényed, azt hiszem ez menni fog.*Kuncogok és a csókodat viszonozom. Hihetetlen, mennyire édes tudsz lenni, de most kivételesen nem mondom.* - Igen ez a legfontosabb.*Értek egyet.* - Igazad van kicsim, csak gondoltam van valami elképzelésed, de ez is bőven elég.*Csókollak meg.* - Jó lenne később egy kertes ház és egy kutya és egy macska, ha benne vagy.*Nem szeretnél az se baj.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.09.08, 19:36 | Üzenet # 235 |
 Yaoista
| - Sosem voltak, csak nagy étvágyam. *Kuncogok és megharapom finoman a nyakad.* - Akármilyen meglepő, én sosem gondolkoztam rajta. Azt se hittem, hogy egyszer megkérem valaki kezét. *Mosolyodom el és megfogva a kezed, adtam egy puszit a gyűrűdre.* - De örülök, hogy így alakult. *Ölellek magamhoz még jobban.* - Tetszik a terv. Szeretem az állatokat, bár nem tudom, hogy ők most mennyire szeretnek engem. *Még nem próbáltam állat közelébe menni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.09.11, 00:10 | Üzenet # 236 |
 Yaoista
| - Talán tudok segíteni.*Kuncogok, ami nyögésbe megy át.* - Elhiszem.*Nevetek fel.* - Én meg főleg.*Mosolyodom el.* - Én se hittem, hogy valaha megfogják kérni a kezem.*Pillantok a gyűrőmre.* - Nem lesz baj, mert érezni fogják, hogy jó vagy és nem akarok bántani őket.*Ebben biztos vagyok.* - Tudod, hogy ez még nem most lesz, de csak akkor lesznek, amikor készen állsz rá jó?*Cirógatom meg az arcodat.* - Menhelyről szeretném őket és körübelül egyszerre, hogy együtt nőjenek fel és az esély is nagyobb, hogy jól kifognak jönni.*Magyarázok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.09.24, 22:48 | Üzenet # 237 |
 Yaoista
| - Legyen úgy. *Jó volt, hogy te ennyire optimistán látod a dolgokat velem ellentétben.* - Előbb legyen házunk. Az a nagyobb kihívás. *Puszillak meg.* - Jó ötlet a menhely... őket is befogadod, akárcsak engem? *Kérdezem vigyorogva, hiszen mondhatni, engem is az utcán szedtél össze. Ha te nem vagy, sosem lesz ilyen életem, mint most.* - Örülök, hogy akkor felszöktem a padlásra és rád szálltam. *Puszillak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.09.25, 19:17 | Üzenet # 238 |
 Yaoista
| - Igaz, kissé előreszaladtam.*Kuncogok.* - Ez tetszik.*Nevetek fel.* - Pontosan és milyen jól is tettem.*Csókollak meg.* - Hmm, akkor valóban egy életre felelősséggel tartozom érted igaz?*Kérdezlek édesen.* - Én is, bár az elején nagyon nem örültem.*De ezzel te is tisztában vagy.* - Nem hittem volna, hogy ez lesz a vége.*Csókollak meg.* - Ki hitte volna, hogy a hívatlan és gonoszkodó betolakodom életem szerelme lesz.*Mosolyodom el.* - Azt hittem, hogy ilyen váratlan fordulatok, csak a filmekben léteznek, de tévedtem.*Csókollak meg ismét.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.10.05, 11:34 | Üzenet # 239 |
 Yaoista
| - Bizony, bizony. *Mosolyodom el.* - Tudom, hogy nem... *Igazából nagyon ijedt voltam akkor. Na nem a helyzet miatt, hogy leléptem, hanem az érzéseim miatt.* - Én se. Sok szempontból. *Kicsit el is nyújtom a csókod.* - De már nem is gonoszkodok... olyan nagyon. *Vigyorgok.* - Nekem nem lehet ellenállni. *Csókod után a nyakad kényeztettem finoman, de aztán leállítottam magam. Nem akartam, hogy felizguljak.* - Kis vörhenyes. *Vigyorgok pimaszul, majd kuncogok és újra megcsókoltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.10.16, 20:32 | Üzenet # 240 |
 Yaoista
| - Olyan nagyon ez a helyes kifejezés, de ennyi kell.*Kuncogok.* - Valóban nem lehet.*Mosolygok, ami halk nyögésbe megy át.* - Mondja a színes hajú.*Nevetek fel és a csókodat viszonozom.* - Neked még a rózsaszín haj is jól állna.*Túrok bele.* - Tényleg nagyon jóképű vagy.*Cirógatom az arcodat.* - Arra gondoltam, hogy elviszlek randira.*Mondom hirtelen.* - És remélem a legjobban alakul a végén.*Suttogom a füledbe és bele is nyalok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 18:17 | Üzenet # 241 |
 Yaoista
| - Az más. *Nevettem el magam.* - Ez béna volt, remélem tudod. *Vigyorgok tovább.* - Arra még sosem gondoltam, szeretem ezt a kéket. *Mosolyodom el.* - Csak növeled az egőm, remélem tudod. *Csókolok a tenyeredbe. Morrantam egyet halkan, mert értettem, hogy mire gondolsz.* - Tetszik a terv. Mikor szeretnél menni? Úgy intézem a munkát. *Cirógatom meg az arcod, majd igencsak szenvedélyesen megcsókollak. Érezhetően egyre nehezebben fogtam magam vissza, de kibírtad. Érted ki.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.10.29, 19:47 | Üzenet # 242 |
 Yaoista
| - Én kérek elnézést.*Kuncogok* - Valóban, de látod én nem tudok neked beszólni.*Vigyorgok, persze ez nem így van.* - Azt még lehet növelni kis ego makim?*Kérdezem pimaszul.* - Minél előbb.*Mosolygok és a csókodat viszonozom. * - Már várom.*Cirógatom meg az arcodat. Meg is beszéljük, hogy hétvégén elmegyünk randizni. Minden jól megy és azt akartam, hogy még jobb legyen, ehhez pedig az kellett, hogy a szex is működjön. Én magam mondtam, hogy ne legyenek titkok és hazugságok és nem is akartam, de ha elmondom mire készülök jogosan nem mennél bele. Remélem, hogy nem lesz rá sokáig szükségem, de úgy döntöttem, hogy segítséget használok. Hiába kívánlak a testem még se reagál rád, ami mindkettőnket megvisel. Manapság már elég könnyen hozzá lehet jutni ilyen szerekhez, na meg még volt, abból amit apád adott. Már úgy jártam hozzá, hogy előre bevettem. Jól elrejtettem, így nem találtad meg, na meg miért is kutakodtál volna. Kivagyok ezért magamra, de mindent megteszek, hogy teljesen rendbe jöjjünk és jelenleg más megoldást nem látok. A randi napján egy darabot elteszek magammal. Te ebből semmit se fogsz látni, csak a lényeget, hogy reagálok rád. Szépen kicsípem magam és semmi nem látszódik rajtam, hogy bármit rejtegetnék. Elmegyünk egy hangulatos étterembe, majd sétálni. Nagyon jól érzem magam, még ha belül mardos is a bűntudat. A vacsi után elmegyünk sétálni, majd haza. Haza érve elmegyek mosdóba és be is veszem a szert.* - Jól érezted magad?*Kérdezlek, amikor már visszamegyek. Tudom jól, hogy hamarosan kifogja fejteni a hatását.* - Mert én nagyon.*Csókollak meg.* - Mi lenne, ha a hálóban folytatnánk az estét?*Csókolok a nyakadba és hozzád simulok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.11.12, 22:45 | Üzenet # 243 |
 Yaoista
| *Nagyon jól érzem magam és már alig várom a hétvégét is. Nem vártam semmi különlegeset, persze jó lett volna szeretkezni is, de a legfontosabb az volt, hogy veled vagyok. Folyamatosan dolgozok, hogy minden rendben legyen. A randink napján én is kiteszek magamért és mikor hazaérek, veszek neked virágot. Azzal kezdem, hogy odaadom és megcsókollak. Elkészülök én is. Az étterem nagyon szép, rég voltunk randizni, az már biztos. Nagyon jó érzés volt így kettesben eltölteni egy kis időt veled.* - Egyenesen remekül. *Ölellek magamhoz, ahogy visszajössz.* - Akkor jó. *Kicsit el is nyújtom a csókod.* - Biztos vagy benne? *Sóhajtok nyakamra.* - Nem kell erőltetni semmit. *Persze én szívesen megpróbáltam volna, de nem akartam, hogy olyat tégy, amit nem szeretnél. Felkaplak és besétálok veled a hálóban, miközben folyamatosan falom ajkaid. Ledöntelek az ágyra és föléd mászva csókollak tovább.* - Biztos?
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2018.01.11, 14:13 | Üzenet # 244 |
 Yaoista
| - Ezt örömmel hallom.*Mosolyodom el.* - Biztos vagyok benne.*Bólintok.* - Tudom kicsim és semmit nem erőltettek.*Kedvességedtől még jobban mardos a bűntudat, csak remélni tudom, hogy nem sokáig kell szednem a bogyókat. Folyamatosan csókollak én is, amíg viszel be a hálóba.* - Igen biztos édesem.*Csókollak meg vadabbul, majd fordítok a helyzeten.* - Bármi baj van, akkor szólok jó?*Nyugtatlak meg, nem mintha ez bekövetkezne, hiszen veled élvezem az együttlétet enélkül is.* - Minden rendben lesz.*Csókollak meg, majd leveszem a felsődet.* - Sosem fogom megunni.*Kuncogok és csókolgatni kezdem a felsőtested.* - Már nagyon hiányzott.*Suttogom, de nem is húzom el sokáig, így is sokat kellett várnod.* - Hmm kezd kemény lenni.*Simítok a farkadra vigyorogva és mindent leszedek rólad.* - Szép.*Simítok végig a tagodon, majd végignyalva rajtad szopni kezdelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.01.28, 20:13 | Üzenet # 245 |
 Yaoista
| *Hagytam, hogy fordíts a helyzeten, nagyon élveztem, hogy visszakaptam az én kis vadmacskám.* - Rendben. *Mosolyodom el lágyabban és a pofid is megcirógatom.* - Oké. *Suttogom ajkaidra és segítettem levenni a felsőm.* - Ennyire tetszik, amit látsz? *Vigyorgok, imádtam, hogy így reagálsz rám.* - Nekem is. *Sóhajtozok jólesően, már kőkemény vagyok. Felnyögtem simításodra, ajkaidra pedig még hangosabban adtam hangot az élvezetnek. Lágyan hajadba túrtam és igencsak lihegtem, hiszen nagyon rég voltunk együtt.* - Aka... fordulj ide. Én is kényeztetni akarlak. *Fel akartalak falni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2018.02.17, 01:04 | Üzenet # 246 |
 Yaoista
| - Az nem kifejezés, hogy tetszik, akinek nem tetszik, azzal vannak komoly gondok.*Nevetek fel.* - A nyögésed is úgy hiányzott.*Mosolyodom el. Kérésedre abbahagyom a kényeztetésed, majd levetkőzve elhelyezkedés, ahogyan kérted.* - Olyan régen voltunk együtt, hogy izgulok. Mintha először lennék együtt.*Mondom édesen, majd ismét szopni kezdenek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2018.05.03, 19:56 | Üzenet # 247 |
 Yaoista
| *Néztem, ahogy levetkőzöl és elmosolyodom.* - Én is izgulok. *Ismerem be. Nagyon élveztem a tevékenységed. Én a fenekedre simítok és végighúzom ujjam bejáratodon.* - Nagyon rég volt... *Benedvesítem ajkaim, majd végignyalok bejáratodon.* - Nem esik rosszul? *Kérdezem kedvesen és tovább nyalakodok, de kicsit se durván. Nagyon gyöngéd vagyok. Közben farkadra is rásimítok és csak reménykedek, hogy rendesen reagálj rám.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2018.09.05, 12:25 | Üzenet # 248 |
 Yaoista
| - Azért ez megnyugtató.*Mosolyodom el. A fenekemre megremegek, de most semmi kellemetlen érzés nincsen bennem.* - Túlságosan rég.*Értek egyet, de ezen is túlfogunk lépni és boldogak leszünk. Amint megérzem a nyelvedet felnyögök és a szopást is abbahagyom.* - Nem, egyáltalán nem.*Bíztam benne, hogy nem kell sokáig használnom a szert és a testem végre ismét reagálni fog rád, úgy mint régen. Igaz, hogy a kényeztetésedre reagál a testem, de tényleg élvezem és jól is esik. Amikor tartott az a borzalom, attól még hogy a testem reagált, egyáltalán nem élveztem, de veled más, hiszen akarom és szeretlek téged. Abbahagyva a szopásod lemászva rólad megfordulok, hogy szembe legyek veled.* - Annyira szeretlek.*Csókollak meg. Igen csak kemény és nedves vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.09.30, 18:09 | Üzenet # 249 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Örültem, hogy élvezed és reagálsz rám, amit a tested is igazolt. Nem hittem, hogy ennyire kemény és nedves leszel. Nagyon jó volt végre a hangod is hallani. Hagytam, hogy szembefordulj velem. Én felülök és úgy húzlak magamhoz közel.* - Én is téged... *Suttogom ajkaidra csókod előtt. Fenekedre simítok és megmarkolom.* - Olyan formás... *Finoman végighúzom ujjam bejáratodon, majd kicsit körzök és végül óvatosan felnyomom.* - Tágítsuk ki rendesen. *Nyalok végig a nyakad vonalán.* - Még a neved is el fogod felejteni. *Suttogom füledbe, majd bele is nyalok, miközben megkeresve a gyönyörpontod tovább izgatlak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2018.10.23, 17:12 | Üzenet # 250 |
 Yaoista
| *Arra, hogy te is szeretsz elmosolyodom boldogan.* - Örülök, hogy még mindig az, pedig fogytam belőle, de talán már jött vissza.*Kuncogok. Amikor megérzem az ujjadat, csak minimális fájdalmat érzek, bár tény, hogy jobban érezném, ha nem lenne bennem gyógyszer.* - Ki is kell, hiszen igen csak szép méretekkel rendelkezel.*Vigyorgok és ezt az elején így is úgy is megfogom érezni.* - Efelől nincs kétségem, sose lehet panaszom.*Nyögök fel, a gyönyörpontomra meg főleg.* - Még mindig isteni vagy.*Csókollak meg, lesimítva a farkad ismét izgatni kezdem.*
|
|
| |