2025.07.20, Vasárnap, 01:43
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Akashi - Daisuke
szela00Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 14:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A legmegszivatottabb pár biggrin

MioDátum: Hétfő, 2014.05.05, 00:30 | Üzenet # 26
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Akkor jó.*Mosolygok.* - Vissza ne éljek vele.*Kuncogok, de csak viccelek.* - Ehhh kiismertél.*Nevetek fel.* - Bár az nekem is kínzás.*Sóhajtok fel.* - Valamit kitalálnék.*Jegyzem meg azért. A szeretlek elmosolyodom és szerencsére most nincsenek rémálmaim és nyugodtan alszom. Amikor felkelek és meglátlak téged elmosolyodom még kissé kómásan.* - Szia édesem.... akkor nem álom és tényleg itt vagy.*Csókollak meg.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.05.06, 21:48 | Üzenet # 27
Yaoista
- Nem kéne. *Nevettem el magam.* - Volt rá időm. *Cirógatom meg a pofid.* - De amúgy se bírnánk ki... Én arra tudok módszereket, hogy az ágyba csábítsalak. *Csókolok finoman a nyakadba.* - Abban biztos vagyok. *Puszilgatlak. Jó volt, hogy végre tudtál aludni kicsit. Mivel melletted voltam én is megnyugodtam. Én már ébren voltam, mikor te ébredezel.* - Szia kincsem.. igen itt... *Viszonozom lágyan csókod.* - Ma reggelizél rendesen, rendben? *Cirógatom a pofid finoman.*

MioDátum: Szombat, 2014.05.10, 14:25 | Üzenet # 28
Yaoista
- Meggondolom.*Kuncogok.* - Mennyi lesz még...*Mosolyodom el édesen.* - Nem kell nagyon megerőltetni magad igen csak érted a dolgot, én meg nem tudok neked ellenállni, amit nem is bánok.*Mosolygok és halkan felnyögök.* - Akkor jó.*Mondom még.* - Kincsem... ez tetszik.*Mosolygok.* - Oké a te kedvedért megteszem, de neked kell megetetned.*Kuncogok.* - Neked is enned kell, mert neked se árt azért.*Mondom aggódva és ismét megcsókollak.* - Szeretlek Dai nagyon..*Suttogom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.05.11, 02:34 | Üzenet # 29
Yaoista
- Gondolom. *Mosolyodom el én is kissé álmoskásan.*- Ne csináld ezt velem. *Cirógatom meg az arcod.* - Ha én etetlek, nem igazán leszünk előrébb a dokiknál. *Sóhajtok fel.* - De otthon bepótlom, rendben? *Csókollak homlokon.* - Én jól vagyok, ne aggódj... *Bár tényleg ledobtam én is jó pár kilót. Csókodat szenvedélyesen viszonozom és elmosolyodom.* - Én is szeretlek... *Suttogom ajkaidra.* - Még valami... valószínű nem fogják engedni, hogy mindig itt aludjak, amíg ki nem engednek... szóval lesznek esték, amiket egyedül kell átvészelned. Tarts ki egy kicsit, oké? Csak egy kicsit... *Cirógatom az arcod.* - Fel kell szedned pár kilót és látniuk kell, hogy élni akarsz. *Mondom komolyan és magamhoz szorítalak. Nagyon mart a bűntudat.*

MioDátum: Hétfő, 2014.05.12, 20:56 | Üzenet # 30
Yaoista
- Mit?*Nézzek rád értetlenül, majd ahogyan folytatod elszomorodom.* - Jó.*Bólintok és nem ellenkezek, tudom, hogy csak jót akarsz.* - Azért én aggódom.*Motyogom. A szeretlekre elmosolyodom picit, de ahogyan folytatod, annak nagyon nem örülök.* - De én nem tudok nélküled aludni.... nem akarok este egyedül lenni.*Mondom kétségbeesve.* - Már élni akarok tényleg és eszek és jól viselkedem, de ha nem vagy velem, akkor nem megy... meg kell oldani..*Suttogom és szorosan bújok hozzád.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.05.14, 14:54 | Üzenet # 31
Yaoista
*Láttam, hogy elszomorodtál kicsit.* - Kárpótlásul hozok neked valami finomat... mit kérsz? *Kérdezem és finoman cirógatlak.* - Nem is te lennél, ha nem aggónál. *Mosolyodom el lágyan.* - Én sem tudok nélküled... és hidd el, hogy én se... nagyon nem. *Mondom halkan.* - Kicsim.... muszáj. Csak egy kicsit, kérlek... haza akarlak vinni, amint lehet... *Mondom komolyan és szorosan ölellek.* - El se fogok otthon mozdulni mellőled... *Adok egy puszit a buksidra. Gondoltam eleinte rendben leszünk így, bár még munkát is kell találnom.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.05.18, 19:51 | Üzenet # 32
Yaoista
- Nem tudom...*Suttogom, igazából csak te kellettél semmi más.* - Tudom.*Mosolyodom el picit azért. A folytatást némán hallgatom végig és szorosan bújok hozzád továbbra is.* - Igyekezni fogok..*Mondom már ezt és tényleg ezen leszek.* - Hogy minél előbb veled legyek.*Suttogom.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.05.24, 20:04 | Üzenet # 33
Yaoista
- Biztos szeretnél valami finomat. *Próbáltam a kedvedben járni. Csöndben hallgatlak, majd elmosolyodom kicsit.* - Tudom, kicsim. *Cirógatlak finoman.* - Nagyon hiányoztál... *Mondom halkan, hiszen én ilyet nem nagyon szoktam mondani. Szorosan öleltelek magamhoz és eszemben se volt elengedni. Dühös és nagyon megbántott vagyok, de leginkább ijedt. Féltem, hogy többé semmi sem lesz ugyanolyan.* - Szóval, mit kér az én kis vőlegényem, hm?

MioDátum: Kedd, 2014.07.01, 11:56 | Üzenet # 34
Yaoista
- Akkor valami sütikét és köszönöm.*Nagyon jól esik, hogy így törődsz velem.* - Te is nekem Dai..*Suttogom és amennyire tudok bújok. Annyira jó a közeledbe lenni, ismét érezni az illatod, tested melegét, a csókjaid és minden egyes érintésed. A folytatásra elpirulok.* - Maradjon a sütike és kérek szépen egy csókot is.*Mondom édesen és lehunyom a szememet.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.07.01, 21:41 | Üzenet # 35
Yaoista
- Jól van, akkor sütike. *Mosolyodtam el. Örültem, hogy bújsz hozzám.* - Rendben, ezt teljesíthető. *Kuncogtam el magam és lágyan ajkaidra harapok, majd csókolni kezdtelek.* - Hm... finom... *Adok még egy puszit is.* - Kérsz esetleg kávét? *Kérdezem édesen, nagyon el akartalak kényeztetni.* - Vagy valamit inni? *Simogatom közben az arcod.* - Szeretném, ha a helyzethez képest jól éreznéd magad... *Mondom halkan, hiszen minden miattam volt.*

MioDátum: Szerda, 2014.07.02, 11:41 | Üzenet # 36
Yaoista
- Akkor jó.*Kuncogok. A harapásra kicsit felnyögök, majd a csókod viszonozom.* - Igen a legfinomabb.*Mosolygok.* - Kávé? Hmm inkább egy kakaót.... köszönöm tényleg nagyon jó dolgom van.*Mosolygok és adok egy puszit.* - A kakaó jó lesz...  jól érzem magam és azért mert itt vagy.*Mondom édesen és ismét megcsókollak.* - Nagyon szeretlek.*Suttogom.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.07.17, 11:30 | Üzenet # 37
Yaoista
*Én is csak mosolyogtam rád.* - Akkor kakaó, rendben. *Puszidra még jobban elmosolyodom.* - Akkor jó... *Csókod viszonozom és finoman cirógatom az arcod.* - Én is téged... *Mondom komolyan és magamhoz szorítalak. Annyira aggódtam érted. Lassan elengedtelek és felülve nyújtózkodtam egyet.* - Sietek, oké? *Puszillak meg.* - Legyél jó és ha jön az orvos, hagyd, hogy megvizsgáljon, rendben? *Cirógatom meg az arcod.*

MioDátum: Kedd, 2014.07.29, 13:13 | Üzenet # 38
Yaoista
- Igen kakaó.*Mosolygok. Én is jobban húzok, amikor magadhoz szorítasz.* - De tényleg nagyon nagyon siessél.*Mondom édesen.* - Oké és mostantól mindent megteszek, mert van miért és kiért élnem.*Mondom komolyan és elvéve a kezed megcsókolom a kézfejed.* - Megígérem, hogy mindent megteszek a gyógyulásom érdekében és soha többé nem hazudok neked, még akkor se ha jót akarok neked, bár ne legyen erre ismét példa, de ha mégis akkor se fogok semmit titkolni, de egy valamit te is ígérj meg.*Nézzek mélyen szemedbe.* - Soha többé ne kérdőjelezd meg, hogy szeretlek. Daisuke nekem te vagy a mindenem az életem, szeretlek, annyira hogy arra szavak sincsenek.*Picit elmosolyodom és megcsókollak.* - Megígéred?

szela00Dátum: Szerda, 2014.10.01, 00:37 | Üzenet # 39
Yaoista
*Meglep, hogy megcsókolod a kézfejem, ilyet nem igen szoktál csinálni.* - Ne is hazudj. *Mondom a kelleténél talán kicsit komolyabban.* - Mit? *Kérésedre elhallgattam, nem tudtam, mit mondjak neked. Nem akartam hazudni, de momentán nem éreztem magam az erőt egy ilyen ígérethez. Csókod viszonozom és finoman az arcodra simítok.* - Nem akarlak megbántani... de most nem tudok ilyeneket mondani. *Azért láthatóan én is kegyetlenül megszenvedtem az utóbbi pár napban.* - Tudod... először azt hittem, hogy csak nem akartál szakítani velem, mert féltél, hogy bántanálak és... így akartad elérni, hogy én szakítsak. *Mondom halkan.* - Mikor erre gondoltam, olyan volt, mintha kitépték volna a szívem. *Szorítom meg a kezed. Engem máshogy terhelt ez a dolog, mint téged.* - Csak azt tudom megígérni, hogy mindent megteszek azért, hogy megőrizzem a szereteted. *Felhúztam az egyik térdem, keresztbe raktam rajta a karom és ráhajtottam a fejem, hogy ne lásd az arcom.* - Nekem csak te vagy... *Suttogtam, de kicsit remegett a hangom.* - Nincs anyukám, az apámat meg bár ne is ismerném... és tudom, hogy nem vagy jóban a családoddal, de tudod, hogy ott vannak és jól vannak... és még ott a remény, hogy egyszer elfogadnak. Nekem erre... még esélyem sincs. Még elméletben sem. *Szorul ökölbe a kezem és még jobban megszorítom a kezed. Nagyon magányos és elveszett voltam nélküled.*

MioDátum: Szerda, 2014.10.15, 12:38 | Üzenet # 40
Yaoista
- Nem fogok.*Ismétlem meg magam. Ahogyan elkezdesz beszélni elég rosszul esik. Megértem, hogy te is megszenvedted, de hogy te azt gondoltad, hogy én szakítani akartam fájt. Nem szólalok meg, de ahogyan folytatod az teljesen megdöbbent és teljesen másként hangzik így, amiket előbb mondtál még ha fáj is, de meg is értelek. Nem kényszerítelek, hogy rám nézz, hanem a hasamra húzom a fejed, hiszen tudom nagyon szeretsz így feküdni. Szorosan ölellek és cirógatlak és picit csöndbe maradok.* - Kicsim én itt vagyok neked, mint szerető, család és barát. Mindig itt leszek neked. Nem leszel többé magányos, nem leszel többé egyedül.*Mondom komolyan és folyton cirógatlak.* - Próbálj pihenni ráér utána a kakaó és a többi.*Suttogom és dúdolni kezdek neked.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.10.16, 02:50 | Üzenet # 41
Yaoista
*Csak csöndben maradok, majd ahogyan odahúzol, elrejtem arcom a hasadnál. Cirógatásod és ölelésed nagyon jól esik. Tudom, hogy bánt, amit mondtam, de most ezt éreztem. Finoman megremegtem, majd egyre jobban és csak reszkettem, ahogy bújtam. Könnyek gyűltek a szemembe és nem bírtam visszatartani. Csak sírtam és sírtam, miközben próbáltam visszafogni magam.* - Sajnálom... *Suttogom rekedten, szorosan magamhoz ölelve.* - Nagyon sajnálom... *Teljesen ki voltam készülve, még sosem láthattál így, még akkor sem, mikor én bántottalak.* - Szeretlek... nagyon szeretlek... *Mondom tovább. Ha mondtál is valamit, nem igen fogtam fel.* - Ne utálj meg... könyörgöm ne... *Tör ki belőlem a zokogás.* - Jó leszek... nagyon jó.... csak ne utálj meg... olyanná válok, amilyenné csak szeretnéd, csak ne hagyj el... ne gyűlölj... *Teljesen megtörtem.*

MioDátum: Hétfő, 2014.10.20, 14:05 | Üzenet # 42
Yaoista
*Még jobban cirógatlak a remegésre, de ahogyan hirtelen sírni kezdesz az nagyon ledöbbent. Igaz már fejlődtél az érzelmeid kimutatásába de sose gondoltam, hogy egyszer ennyire kifakadsz és azt se, hogy ilyen félelmeid vannak. Bár egy részem erről, hogy teljesen megnyílsz, de annak nem, hogy így kell látnálak.* - Itt vagyok kicsim.... szeretlek és sose hagylak el.... nem utállak.*Ölellek nagyon szorosan.* - Itt vagyok minden rendben lesz... mindig itt leszek.*Nem tudtam, hogy mennyit fogsz most fel, de folyton ismétlem, hogy szeretlek és nem utállak és nem hagylak el és szorosan óvón ölellek. Belesajdult a szívem, hogy így kell hogy látnálak.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.10.22, 01:45 | Üzenet # 43
Yaoista
*Nem nagyon értettem, amit mondtál. Teljesen ki voltam készülve. Szívszaggatóan zokogtam. Én ilyen formában törtem meg ettől az egésztől. Nagyon sokáig zokogtam, majd elfogytak a könnyeim és teljesen kimerültem. Lassan el is aludtam, de szorítottalak magamhoz még álmomba is és néha akkor motyogtam, hogy ne hagyj el. A doki nyitott be és meglepődött azon, hogy talál minket, de nem mond semmit, csak leül melléd.* - Jó reggelt, hogy vagy? *Kérdezi.* - Esetleg infúzió helyett nem ennél pár falatot legalább? *Majd rám néz.* - Ez a fiú nagyon aggódik érted. Amikor elmondtam, hogy mi történt veled, szinte sokkot kapott. Megkértem, hogy vegyen rá, hogy egyél, sikerrel járt? *Kérdezi.* - Majd később megvizsgállak, látom, most nem vagy nagyon mozgatható.

MioDátum: Péntek, 2014.10.24, 14:18 | Üzenet # 44
Yaoista
*Rájöttem, hogy nem halad meg, amit mondok így csak nyugtatlak. Amikor lassan elalszom én tovább cirógatlak. Reméltem, hogy ez kicsit segített neked, hogy kiadtad magadból és persze imádom húzni az agyad, de ezzel nem fogom, sőt ismerve téged, te emiatt holnap ki leszel, mert hogy milyen gyenge vagy meg hasonlók, ami butaság. Jó darabig fent vagyok, majd végül elnyom az álom, de nyugodtan alszom. Reggel, amikor a doki bejön előttem keltem nem sokkal.* - Jó reggelt. Sokkal jobban.*Mosolyodom el és még ilyet nem láthatott tőlem.* - De de ennék.*Mondom, majd csak elmosolyodom ismét.* - Igen nagy sikerrel járt. Tudja ő nekem az életem szerelme.*Nagyon lágyan nézzek rád és az ujjamra pillantok, amin ott van gyűrű.* - Már élni akarok és meggyógyulni szóval mindent meg fogok tenni. Köszönöm, hogy nem mondott le rólam és mostantól együtt működő leszek.*Mondom komolyan.* - Azt is köszönöm, hogy nem morog, hogy itt van velem. Maga nagyon jó doki.

szela00Dátum: Hétfő, 2014.12.15, 22:46 | Üzenet # 45
Yaoista
- Ennek örülök. *Mosolyodik el a doki.* - Ennek pedig még jobban, majd szólok a nővérnek, hogy két reggelit hozzon. *Mondja, tényleg törődött velünk és veled. Nem volt hülye, tudta, hogy kemény dolgokon mentünk keresztül.* - Értem. *Nem mond semmit a szerelmünk dologra.* - Fiatal vagy még és nem tudom pontosan mi történt, de az életet nem szabad feladni. *Simogatja meg a fejed.* - Igazából már bármibe bele mentem volna, csak egyél. Ha az kell, hogy itt legyen, akkor legyen. Bár nem lehet mindig, de egyszer-egyszer belefér. Bár ha valóban ilyen jó hatással van rád, akkor hamar ki fogsz kerülni. *Jegyzi meg én közben lassan pislogni kezdtem és ébredezni, de csak szorítalak magamhoz. FEl se fogom, hogy bent a doki.* - Itt vagy... *Suttogom halkan, mint aki el se hiszi.*

MioDátum: Kedd, 2014.12.23, 22:05 | Üzenet # 46
Yaoista
- Köszönöm ez nagyon kedves.*Mosolygok.* - Igen igaza van.*Bólintok és a simogatása is jól esik, persze nem úgy ahogyan tőled.* - Persze megértem, hogy nem lehet mindig itt, annak is örülök, ha napközbe itt van, de jó lenne, ha vele aludhatnék párszor.*Jegyzem meg félénken.* - Az a célom.*Mondom, majd ahogyan magadhoz szorítasz, de nem kapcsolsz picit kuncogok.* - Igen itt.*Simogatom meg a fejed.* - Még alszik, majd ha kapcsol vicces lesz.*Mosolyodom el ismét, amit ugye a doki eddig nem láthatott.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.12.25, 19:35 | Üzenet # 47
Yaoista
- Ha én vagyok ügyeletbe, akkor itt maradhat, rendben? *Ajánlja föl az alkut a doki.* - Remek. *Mosolyodik el. Kicsit meglepődik rajtam, majd csak kuncog halkan.* - Jó látni, hogy mosolyogsz. *Mondja komolyan.* - Értem. *Feláll és nyújtózkodik egyet.* - Hozatok nektek reggelit és ha felébredt, visszajövök és megvizsgállak. *Mondja, majd kimegy, de mosolyog. A reggelit be is hozzák, de a nővérke csak mosolyog rajtunk. Bőségesen rakott, hogy együnk rendesen mind a ketten. Erre se keltem fel, csak kicsit később laposakat pislogva. Lassan felültem és az arcodra simítok. Odahúzlak magamhoz és csak ölellek. Nem mondok semmit, csak szorítalak magamhoz.* - Nagyon szeretlek... *Suttogom kicsit rekedtebben a sok sírástól.*

MioDátum: Péntek, 2015.01.09, 12:13 | Üzenet # 48
Yaoista
- Rendben, nagyon szépen köszönjünk.*Tényleg hálás vagyok.* - Miatta van.*Cirógatlak finoman.* - Köszönöm, nagyon rendes.*Nem győztem hálálkodni. Tovább simogatlak és azért én is mosolygok a nővérkével együtt és kicsit zavarba is vagyok, de nagyon örülök, hogy itt vagy. Enni is kezdek, mert éhes vagyok azért, de nem sokat, mert a többit veled szeretném.* - Jó reggelt.*Köszönök, amikor lassan felébredsz. Hozzád bújok szorosan.* - Én is téged.*Suttogom és eltollak de csak annyira, hogy megcsókoljalak.* - Jól vagy?*Kérdezlek kedvesen.*

Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2015.01.09, 12:14

szela00Dátum: Szerda, 2015.03.11, 01:13 | Üzenet # 49
Yaoista
*Válaszodra elmosolyodtam kicsit, majd csókod persze viszonozom. Kérdésedre csak bólogatok, bár az túlzás, hogy jól vagyok. Szégyelltem magam nagyon. Nem szoktam így kiborulni és főleg most nem akartam.* - Sajnálom... *Mondom halkan és homlokon csókollak.* - Ettél? *Kérdezem kedvesen, mert jó lett volna, ha tudsz hamizni pár falatot vagy még többet.* - Nem nyomtalak el? *Kérdezem még meg, hiszen végig rajtad aludtam.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.03.12, 13:14 | Üzenet # 50
Yaoista
- Mégis mit?*Kérdezzem mosolyogva.* - Igen ettem és neked is hoztak.*Látszik, hogy én mai nap már jobban vagyok.* - Nem nyomtál.*Csókollak meg.* - Kicsim kérlek a tegnapi miatt ne érezd rosszul magad jó?*Nem akartam, hogy szégyelld magad.* - Képzeld volt bent a doki.*Mindent elmesélek és azt is, hogy a nővérre se ébredtél fel.* - Vicces és zavarba ejtő volt, de nem bánom.*Kuncogok.*

Keresés: