Akashi - Daisuke
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 14:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A legmegszivatottabb pár
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.01.07, 09:44 | Üzenet # 51 |
 Yaoista
| - Hogy kiakadtam... nem lett volna szabad. *Mondom halkan, tényleg szégyelltem magam.* - Óh, az jó. *Örültem a reggelinek, mert én is éhes voltam.* - Akkor rendben. *Mosolyodom el és csókod kicsit el is húzom.* - Igyekszem... *Bár azért nem volt ilyen egyszerű a dolog.* - Igen? *Kíváncsian hallgatlak, hogy mi volt.* - Örülök, hogy megengedte, hogy maradjak. *Közben magam elé veszem a kaját.* - Kérsz még? *A nagy étvágyam ellenére most az volt a cél, hogy te magadra szedj egy kis husit. Teltek a napok és én szinte minden időm veled töltöttem. Szerencsére aránylag hamar kiengedtek és én már alig vártam, hogy hazagyere. Próbáltam azért takarítani meg ilyesmi, gondoskodni akartam rólad. Aznap, mikor hazajöttél, főztem vacsorát, vettem virágot, mindent be akartam pótolni, ami aznap kiesett. Bementem érted a kórházba és együtt jöttünk haza.* - Várj. *Fogom meg a kezed az ajtó előtt és bekötöttem a szemed.* - Gyere... *Vezetlek be.* - Várj itt egy két percig, utána leveheted. *Puszillak meg. Minden lámpát lekapcsoltam és rengetek mécsest gyújtottam. Rajtam egy fekete ing volt egy fehér nyakkendővel és idegesen álldogáltam a rózsacsokorral a kezembe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.01.09, 13:53 | Üzenet # 52 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Nincsen semmi baj kicsim, nem haragszom.*Cirógatom meg az arcodat. Igyekezetre nem mondok semmit, mert tudom mennyire büszke és makacs tudsz lenni.* - Én is nagyon, annyira boldog vagyok tőle.*És ez látszik rajtam, teljesen másként festek, mint amikor bejöttél elsőre. A jelenléted és hogy ismét együtt vagyunk nagyon sokat számít. Igaz még hosszú folyamat, de veled talpra tudok vagyis talpra tudunk állni.* - Egy picit köszönöm.*Bár elég volt, de tudtam, hogy kell még ennem és te is örülnél. Orvos és a nővérek nagyon örültek a javulásomnak és téged is megkedveltek. Szerencsére elég hamar haza engedtek és ettől csak jobban feldobódtam. Veled jobban tudtam aludni és rémálmom se volt, de tudtam, hogy ez még nem jelent semmit és még lesznek. Már egy kilót is sikerült híznom és a doki nagyon büszke volt és ezért engedettet haza, mert tudta, hogy nálad jó kezekben vagyok.* - Oké.*Kuncogok, így tudtam, hogy meglepetéssel készülsz, de amikor meglátom, hogy mi is az hát teljesen ledöbbenek és elsőre szóhoz se jutok.* - Dai..*Csak ennyit tudok dadogni, majd végül odamenve megölellek és nagyon szerelmesen megcsókollak.* - Köszönöm ez annyira gyönyörű és te is az vagy... annyira szeretlek kicsim...*Teljesen oda vagyok tőled és olyan sokat jelent. Nem hittem, hogy leszek még valaha boldog és hogy veled lehetek.* - Köszönöm...*Kezdek el könnyezni, de a boldogságtól.* - Hihetetlen vagy és annyira csodásan festesz.*Szétolvadok a látványodtól.XD*
Az üzenetet módosította: Mio - Szombat, 2016.01.09, 14:08 |
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.10, 09:49 | Üzenet # 53 |
 Yaoista
| *Tényleg elég ideges voltam, főleg mikor meg se szólalsz.* - Tetszik? *Kérdezem, de válasz helyett egy ölelést és egy csókot kapok, aminek nagyon örültem.* - Örülök... *Nyugszom meg, hogy tetszik minden.* - Én is téged... *Puszilom meg a buksidat.* - Ne sírj... *Simítok az arcodra és lecsókolom a könnyeid.* - Reméltem, hogy bejön. *Nem sokszor láttál még elegánsan, az tény.* - Ez a tiéd. *Adom a virágcsokrot.* - Főztem is, de azért nem kezeskedem. *Túrok kicsit zavartan a hajamba. Sőt volt még egy meglepetésem, de azzal még várni akartam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.01.11, 21:14 | Üzenet # 54 |
 Yaoista
| - Bocsánat nem direkt csinálom, de ez a boldogság könnyei.*Szipogom és a tettedre kicsit elpirulok.* - Nagyon jól remélted.*Mérlek végig ismét.* - Szívdöglesztő vagy, vigyázz mert a végén rászokok és így kell többször öltöznöd.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Szagolom meg.* - Nagyon szép és az illata is csodás. Te vagy az első, akitől csokrot kaptam.*Mosolygok és azért elégé zavarban vagyok.* - Biztos finom volt.*Teszek le a csokrot, majd átölelve hosszasan megcsókollak.* - Ha mégse az se érdekel, mert minden annyira csodás és hogy ezeket értem tetted, nagyon boldoggá tesz. Köszönöm Dai..*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.01.12, 09:31 | Üzenet # 55 |
 Yaoista
| - Tudom... de nem akarlak többé sírni látni. *Mondom halkan, bűntudatom volt nagyon.* - Ha szeretnéd, lehet róla szó. *Puszillak meg.* - Örülök neki. *Tényleg örültem, hogy tudtam valami különlegeset adni. Ahogy megcsókolsz, szorosan magamhoz ölellek.* - Nincs mit megköszönnöd... *Suttogom válaszul és rettentő lágyan veszem birtokba ajkaid, talán még sose csókoltalak meg így. Gyöngéden, finoman, szerelmesen. Nekem te tényleg a világ közepe voltál.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.01.13, 16:10 | Üzenet # 56 |
 Yaoista
| - Igyekszem abbahagyni.*Törölgetem a szemeimet.* - De csak ha te is.*Nem akarok semmit rád erőltetni.* - De van.*Suttogom az ajkaid közé és a csókodtól teljesen elérzékenyülök és bele is pirulok.* - Ez nagyon finom volt.*Mosolyodom el utána.* - A virágot vízbe teszem, majd eszünk? Nagyon kíváncsi vagyok mit csináltál és végre nem kórházi koszt.*Még ha nem is volt rossz az otthoni jobb.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.01.13, 18:35 | Üzenet # 57 |
 Yaoista
| - Igazából lehet lassan kicsit stílust kéne váltanom. *Nem lehet örökké punk, persze sose leszek átlagos. Na meg az is biztos, hogy a kék hajamtól nem válok meg.* - Édes vagy. *Mosolygok rajtad, nem hittem, hogy ennyire örülni fogsz.* - Majd én vízbe teszem. *Puszillak meg és hozok is egy vázát. Beleteszem a csokrot és így ahogy van, az asztalra.* - Uram, kérem fáradjon az asztalhoz. *Kuncogtam és kihúztam neked a széket.* - Mindjárt hozom. *Puszillak meg. Be is hoztam és magamhoz képest egész jól nézett ki, persze poros nyomába se volt a tiédnek. Egy egyszerű curry lett volna.* - Remélem ízleni fog. *Kicsit paráztam.* - De ha nagyon rossz, rendelünk pizzát. *Kuncogtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.01.13, 20:10 | Üzenet # 58 |
 Yaoista
| - Nekem bárhogy tetszel.*Cirógatom meg az arcodat.* - Szerintem most te vagy az édesebb.*Kuncogok pimaszul, de tényleg így van még ha te nem így gondolod.* - Rendben.*Bólintok.* - Ohh köszönöm Uram.*Kuncogok és tényleg egy igazi úriember vagy, ami azért sokszor nem mondható el rólad.XD* - Várom.*Mosolyt nem lehetett az arcomról lekaparni.* - Nagyon jó az illata és jól nézz ki.*Komolyan gondoltam.* - Nem lesz rá szükség.*Cirógatom meg a kezed, majd jó étvágyat kívánva beleeszek, de nem látszik semmi az arcomon és direkt húzom az időt.* - Azt kell, hogy mondjam.*Ismét elhallgatok.* - Nagyon finom lett, ízlik. Ügyes vagy szóval mostantól te is főzöl.*Kuncogok és tovább eszek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.01.14, 11:45 | Üzenet # 59 |
 Yaoista
| - Ne kezd... *Morgom, de aranyosan. Sose szerettem, ha édeseztek vagy ilyesmi, bár tőled elviselem legalább. Úgy örültem, hogy mosolyogsz és jó kedves van.* - Akkor jó. *Látszik rajtam, hogy kicsit ideges vagyok és várom, hogy mit szólsz hozzá. Tudtam, hogy direkt húzod az időt és mikor azt mondod finom, megnyugszom.* - De csak ezt. *Nevettem el magam, hiszen elég alap dolgokat tudok csak és ez is már a második adag volt, az első a kukában landolt, de ezt nem akartam elmondani.* - Örülök. *Mosolyodom el és megfogva a szabad kezed, finoman cirógatni kezdem.* - Nagyon jó, hogy végre itthon vagy. *Azért ez mégis jobb, mint egy kórház.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.01.15, 18:00 | Üzenet # 60 |
 Yaoista
| - Bocsi.*Kuncogok.* - Szívesen tanítalak, ha szeretnéd.*Mosolygok, de persze nem muszáj, mert szeretek rád főzni.* - Igen valóban nagyon jó.*Csókolok a tenyeredbe.* - Szépen lassan, minden rendbe fog jönni.*Mosolygok.* - Dai szeretnék innét most már tényleg elköltözni.*Mondom komolyabban.* - Másik városba, másik lakásba és iskolába.*Sokat jelentet volna.* - Kérlek..*Szorítom meg a kezed.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2016.01.15, 21:49 | Üzenet # 61 |
 Yaoista
| - Lehet róla szó. *Persze az enyém akkor se lesz olyan finom sose, mint a tiéd.* - Igen... *Mosolyodom el én is. Meghallva, amit mondasz csak bólintottam és megszorítottam a kezed.* - Ahová csak szeretnéd. *Mondom komolyan.* - Ha úgy érzed, hogy ez kell, akkor menjünk. *Nem kellett győzködni, én se akartam találkozni apámmal soha többé.* - Bárhová mehetünk. *Én alapból is egy vándorlélek voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.17, 19:05 | Üzenet # 62 |
 Yaoista
| - Megbeszélve.*Mosolygok.* - Köszönöm.*Csókolok a tenyeredbe.* - Rendben, akkor majd kitaláljuk és a pénzt is megoldjuk.* - Majd keresek munkát, sőt lehet halasztok a suliban egy évet, de ezt meglátom még.*Beszélem meg magammal.* - Merre szeretnél költözni? Van valami ötleted?*Nekem mindegy volt, csak innét el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.17, 20:16 | Üzenet # 63 |
 Yaoista
| - Ezt nem kell megköszönnöd. *Mosolyodom el.* - Hát.. én hogy voltam dolgozni agyűrű miatt, azért maradt is. Van egy kis félretett. *Azért arra nem lehetett panaszod, hogy szórom a pénzt.* - Ne halassz. *Mondom komolyan, majd gyöngéden megcsókollak.* - Nincs, majd böksz egyet a térképen. *Nevettem el magam.* - Nem számít, amíg veled lehetek. *Mondom halkan.* - Szóval majd leülünk a térkép elé és kitaláljuk. Vagy akár kereshetnék valami melót, hátha kapnék valami jobban fizetőt és akkor oda. Neked meg csak tanulni kéne.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.17, 22:46 | Üzenet # 64 |
 Yaoista
| - Oké.*Mosolygok.* - Nekem is van, de akkor még több van.*Ami nem hátrány.* - De akkor több pénzünk lenne, de igazad van.*Már csak egy évem van és a tovább tanulással meg várhatok majd. A csókodat hosszasan kiélvezem.* - Jujj ez nagyon izgi.*Leszek egyre izgatottabb.* - Ezzel én is így vagyok kicsim.*Fogom meg a kezed.* - Rendben szívem, akkor én tanulok meg vezetem a háztartást.*Kuncogok, majd tovább eszek de a másikkal tiedet fogom.* - Lehet majd repetázni?
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2016.01.17, 22:46 |
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.01.18, 18:12 | Üzenet # 65 |
 Yaoista
| - Nekem nincsenek nagy igényeim. *Mosolyodom el. Úgy se hagynám soha, hogy a tanulmányaid áldozd be.* - Megbeszéltük. *Kuncogtam, tetszett a felállás.* - Persze. *Nagyon jó volt látni, hogy ilyen sokat eszel, főleg hogy az én főztömből.* - Nem is tudom milyen munka kéne. *Elmélkedek, hiszen nekem a gitár volt a szerelmem meg te.* - Jó lenne valami hangszerbolt vagy ilyesmi.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.01.18, 18:55 | Üzenet # 66 |
 Yaoista
| - Nekem se csak hogy veled legyek.*Semmi más nem számít.* - Szuper, akkor szedsz nekem?*Kihasználom a helyzetet, hiszen ilyen nem minden nap van, nem mintha nem szeretnék rólad gondoskodni, de azért kiélvezem a helyzetet.* - Majd próbálunk olyat keresni és később meg alapítunk egy zenekart.*Amiről már beszéltünk is.* - Különben meg nem féltelek, simán lesz munkád.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.01.18, 22:18 | Üzenet # 67 |
 Yaoista
| - Persze. *Engedem el a kezed és megfogva a tányérod, rögtön rakok.* - Szólj, hogy mennyit. *Mosolyodom el.* - Igen. *A zenekar volt a fő álmom.* - Hát... nem vagyok az a fajta, aki nem piszkolja be a kezét... csak vannak körülmények, amik miatt kicsit aggódok. *Utalok a démoni részemre, hiszen az ott volt és még mindig nem tudtam tökéletesen uralni.* - És nem akarom, hogy rajtad csattanjon vagy bárki máson.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.01.18, 22:56 | Üzenet # 68 |
 Yaoista
| - Oké ennyi jó lesz, köszönöm.*Kezdek el ismét falni.* - Igen tudom kicsim.*Leteszem a villát, majd odamegyek és az öledbe ülök.* - Kicsim minden rendben lesz jó? Együtt mindenen túl leszünk.*Cirógatom meg az arcod.* - Nem lehet már semmi baj, így kell lennie.*Bújok hozzád.* - Lesz megoldás lennie kell.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.01.19, 00:21 | Üzenet # 69 |
 Yaoista
| *Odahúzlak magamhoz és a fejem a válladra fektetem.* - Oké... *Bólintok is egy aprót.* - Majd találok valamit. *Meg akartam ettől szabadulni, hogy sose kelljen többé semmit kérnem apámtól. Csak egy egyszerű életet akartam veled.* - Boldog vagyok nagyon, hogy itt vagy. *Suttogtam halkan és az arcodra simítva csókolni kezdelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.01.19, 15:20 | Üzenet # 70 |
 Yaoista
| - Így lesz ebben biztos vagyok.*Simogatom a buksidat.* - Igen én is.*Mosolygok és viszonozom a csókodat, amíg el nem fogy a levegőnk.* - Sose fogom megunni.*Mosolygok és odahúzom a tányéromat.* - Akkor most itt eszek, ha nem baj.*Kezdek el enni.* - Mindent be akarok pótolni.*Puszillak meg.* - Kajás lettél bocsi.*Kuncogok és lenyalom rólad.* - Na már jó is.*Nevetek fel most olyan vagyok, mint régen és azért ezek az apróságok sokat számítottak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.01.20, 00:00 | Üzenet # 71 |
 Yaoista
| - Egyáltalán nem baj. *Nevettem el magam.* - Bepótolunk mindent Aka. *Mosolyodom el, majd ismét nevettem.* - Megszoktam. *Vigyorgok és a nyakadba harapok. Imádtam, mikor ilyen édesen lökött voltál.* - Van ám desszert is. *Vettem sütit, mert tudtam, hogy imádod.* - Csokitorta. Csupa csoki. Guszta. *Még lehet én is eszek belőle, annyira.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.01.20, 11:59 | Üzenet # 72 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - De rég mondtad már, hogy Aka.*Puszillak meg.* - Na annyiszor nem csinálom.*Vigyorgok és kicsit fel is nyögök a harapásra.* - Reméltem is.*Kuncogok.* - Jujjj de jól hangzik, nem csak csokis, de csupa csoki.*Mondom édesen és ismét megcsókollak.* - Legközelebb, majd tényleg együtt főzünk minden finomat, bár lehet elég sokáig fog tartani.*Kuncogok és a nyakadba harapok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.01.20, 23:36 | Üzenet # 73 |
 Yaoista
| - Mert inkább azt szoktam mondani, hogy kicsim, nem? *Mosolyodom el.* - Annyiszor. *Vigyorgok és imádtam a hangod.* - Igen, csak neked. *Mosolyodom el és adok egy puszit az arcodra.* - Az nem baj, nekem tetszik a terv. *Nevettem el magam, harapásodra pedig jólesően sóhajtottam egyet. Aztán hát nem bírtam ki, az egyik kezem a fenekeden kötött ki, de semmi mást nem tettem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.01.22, 13:08 | Üzenet # 74 |
 Yaoista
| - Igen így van.*Mosolyodom el édesen, nagyon szeretem, amikor így hívsz.* - Ez nem is igaz na jó talán egy picit.*Sóhajtok fel.* - Megbeszéltük.*Kuncogok. Egyáltalán nem zavar a feneked és meg is csókollak.* - Dai tudom, hogy nem várod el, de ha szeretnéd, akkor leszoplak, hogy legalább annyi legyen, mert a szex még nem menne.*Suttogom, erről azért valamikor úgyis beszélnünk kell.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.01.23, 04:10 | Üzenet # 75 |
 Yaoista
| *Csöndben hallgattalak és azért el kellett számolnom tízig, hogy le ne ordítsam a fejed.* - Figyelj... én megvárom. *Mondom komolyan, majd adtam egy puszit az arcodra.* - Kívánlak, mint mindig, de amíg nem állsz készen, nem fogok ennél jobban hozzád érni és engedni se fogom, hogy te tégy bármit. *Csókollak meg újra.* - Amíg ölelhetlek és csókolhatlak, addig minden oké... aztán... a többit megoldom én. *Csókolok a nyakadba.*
|
|
| |