Akashi - Daisuke
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 14:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A legmegszivatottabb pár
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.01.23, 11:27 | Üzenet # 76 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Láttam rajtad, hogy rosszat mondtam, de ahogyan folytatod elmosolyodom.* - Rendben van.*Viszonozom a csókodat.* - Jól van édesem.*Bújok oda jobban és a nyakamra felsóhajtok.* - Tudod nem akartalak felbosszantani a kérdésemmel és meg kell mondjam, hogy nagyon jól reagáltál máskor ilyenkor már veszekszünk, szóval talán kezdünk felnőni.*Kuncogok.* - Különben, ha megoldod magadnak azért nézhetem?*Vigyorodom el szélesen nem bírtam kihagyni és azért már ez is egy jó jel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.24, 19:31 | Üzenet # 77 |
 Yaoista
| - Tudom, hogy nem akartál... *Kicsit elhallgatok, majd sóhajtok egy nagyot.* - Szeretném, ha megértenéd.... oké, vannak igényeim, ami a szexet illeti. De nem a szexért vagyok veled. Az csak plusz. *Magyarázom neked és adok egy finom puszit.* - Perverz. *Vigyorgok és megcsókollak szenvedélyesen.* - Nézheted. *Nyalom meg az ajkaid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.24, 22:15 | Üzenet # 78 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolyodom el.* - Igen tudom és ezzel én is így vagyok, vedd úgy, hogy nem mondtam semmit.*Puszillak meg én is.* - Nem tagadom meg hát tudom mi a jó.*Kuncogok és a csókodat viszonozom.* - Köszi, hogy megengeded.*Kuncogok és az ajkaidra harapok finoman.* - Miért te nem néznéd végig?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2016.01.29, 00:28 | Üzenet # 79 |
 Yaoista
| - Jó ízlésed van. *Értek veled egyet, de vigyorgok közben. Ahogy megharapsz, én is megharaplak, majd újabb csókot kérek.* - Én már végignéztem. *Jegyzem meg vigyorogva, hiszen volt alkalom, mikor játszottál magaddal nekem.* - És nagyon szexi volt. *Gondolok vissza majd megszívom a nyakad, majd finoman csókolgatni kezdem, de tényleg igyekeztem magam visszafogni. Nem akartam sok lenni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.01.29, 12:36 | Üzenet # 80 |
 Yaoista
| - Tudom.*Vigyorgok. A csókra felsóhajtok a csókodat pedig örömmel viszonozom.* - Ohh tényleg ez igaz, de még nézned nem?*Nevetek fel, de azért kissé elpirulok.* - Akkor jó.*Mosolygok édesen, a nyakamra nincsen semmi kifogásom és édesen nyögök fel többször is.* - Szeretlek nagyon Dai..*Csókollak meg forrón és szerelmesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.02.03, 23:13 | Üzenet # 81 |
 Yaoista
| - Hogyne nézném, nem vagyok én hülye. *Nevettem el magam.* - Én is téged... *Suttogom válaszul és én is szerelmesen csókollak. Most sokkal jobban kimutattam, hogy mennyire szeretlek. Miután elváltunk, finoman az arcodra simítok és cirógatlak, majd lágyan rád mosolyogtam.* - Olyan szép vagy... *Látszott az arcomon, hogy tényleg a kis világom közepe vagy.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.02.03, 23:48 | Üzenet # 82 |
 Yaoista
| - Jogos.*Kuncogok. Tudtam, hogy szeretsz, de mégis annyira jó volt hallani és érezni, hogy egyre jobban kifejezed.* - Köszönöm, te pedig annyira helyes.*Puszillak.* - Na gyorsan fejezzük be, mert sütire vágyom, majd vehetnék egy fürdőt, olyan jól esne főleg veled, ha benne vagy.*Cirógatlak és etetlek közben.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.02.06, 00:55 | Üzenet # 83 |
 Yaoista
| - Az természetes. *Nevettem el magam, kicsit sem voltam szerény.* - Rendben. *Mosolyodom el és persze az etetés ellen semmi kifogásom.* - Hogy ne lennék benne. *Kuncogtam el magam.* - De tudod, lehet fel fog állni a farkam... szóval basszus, rohadt rég voltunk együtt, de nem kell semmit se tenned. *Csak azért mondtam el, hogy ne ijedj meg.* - Oké? *Puszillak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.02.09, 20:20 | Üzenet # 84 |
 Yaoista
| - Én kérek elnézést, te kis ego majom.*Nevetek fel.* - Akkor jó.*Tény hülye kérdés volt.* - Istenem ez nagyon édes volt.*Nevetek fel, persze nem rosszból, de sose gondoltam volna, hogy tőled valaha ilyen szöveget fogok hallani.* - Oké oké vettem, bár azért nehéz lesz, de jó.*Kuncogok.* - Nagyon szeretlek de tényleg.*Csókollak meg.* - Te vagy az én gyógyszerem.*Bújok hozzád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.02.14, 22:20 | Üzenet # 85 |
 Yaoista
| - Minimum. *Nevetek veled.* - Nem volt az... *Morgom, mert szerintem inkább ciki.* - Akkor jó. *Mosolyodom el és adtam egy puszit.* - Én is téged... *Csókunk közben az arcodra simítok. Amolyan igazi szerelmes csók volt.* - Sosem foglak újra elengedni. *Fogom meg a kezed és összekulcsolom az ujjainkat, majd adtam egy csókot a kézfejedre.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.02.15, 14:54 | Üzenet # 86 |
 Yaoista
| - Szerinted.*Kuncogok.* - Én meg sose fogom újrahagyni. Nélküled az életem semmit se ér.*Suttogom, majd ismét megcsókollak. Végül a sütit is megesszük, majd jön a fürdés. Már azért jobban nézek ki, mint a kórházban, de még van mit fejlődnöm. Bemászva neked dőlök.* - Ez jól esik.*Mosolygok.* - Most úgy érzem, mintha elsőre lennék így, butaság?*Kérdezlek, de még zavarban is vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.02.15, 17:23 | Üzenet # 87 |
 Yaoista
| - Az enyém se nélküled. *Hiszen most elmondtam, hogy mennyit is jelentesz nekem. Csókod nagyon jól esett és elmosolyodom. Miután minden a pocakunkba volt, bevittelek a fürdőbe, mint egy királyfit. Szépen segítettem neked beszállni, majd kértem egy pillanatot. Hoztam be gyertyákat és lekapcsoltam a villanyt. Levetkőztem pucérra és beültem mögéd.* - Akkor jó... *Mosolygok én is és igyekeztem visszafogni magam.* - Nem az. *Puszillak meg.* - Ha kényelmetlen cserélhetünk is. *Hiszen lehet úgy jobban biztonságban éreznéd magad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.02.15, 18:30 | Üzenet # 88 |
 Yaoista
| - Ez így még jobb. Milyen kis romantikus tudsz te lenni.*Mosolyodom el lágyan.* - Dehogy az, csak olyan régen voltunk így és nem hittem, hogy ez meg fog történni még.*Suttogom és meg is csókollak, majd visszahelyezkedem.* - Nagyon kellemes, tudod hogy szeretek így veled lenni és érezni téged.*Cirógatom a karod.* - Semmi rossz érzés nincsen bennem.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.02.16, 23:28 | Üzenet # 89 |
 Yaoista
| - Ha akarok, de nagyon kell próbálkoznom, szóval azért ne szokd meg. *Vigyorgok.* - De látod, megtörtént. *Mosolyodom el és csókod is viszonozom.* - Akkor jó... *Azért megnyugodtam, hogy nem tartasz tőlem. Féltem, hogy egyáltalán nem fogod magad biztonságban érezni többé még velem sem. Meg hát azért én is kivettem a részem a dolgokból és bántottalak.* - Ennek nagyon örülök. *Puszilom meg a buksid és finoman fürdetlek közben. Gyöngéden cirógatom a pocid és a combjaid*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.02.17, 00:15 | Üzenet # 90 |
 Yaoista
| - Nem fogom, azért annyira nem illene hozzád.*Vigyorgok.* - Igen látom és érzem.*Mosolyodom el.* - Én is nagyon.*Azért én is tartottam attól, hogy mi lesz, bár éreztem, hogy a szex nem lesz elsőre egyszerű menet, de hittem abban, hogy minden rendbe fog jönni.* - Nagyon jól esik.*Hunyom le a szememet.* - Remélem tudod, hogy egyszer én tényleg szeretnék hivatalosan is a férjed lenni.*Mondom hirtelen, de el is vörösödöm.* - Elképzeltem, ahogyan egy nagyon szép helyen mondjuk valamilyen vízparton két tanú jelenlétébe összeadnak minket és én nem olyat szeretnék, hogy nap nyugtakor, hanem amikor felkel.*Magam előtt látom.* - Mindketten fehérben lennék, sőt inkább yukatában, majd táncolnánk, zenélnénk, ennénk és innánk és hosszasan szeretnék egymást, amíg le nem megy a nap.*Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.03.15, 22:34 | Üzenet # 91 |
 Yaoista
| - Akkor fojtatom. *Cirógatlak folyamatosan.* - Igen, tudom. *Mosolyodom el, nagyon aranyos volt, ahogy elvörösödtél. Csöndesen hallgatlak, hogy mit szeretnél, közben szinte dédelgetlek és szeretgetlek.* - Amit csak szeretnél. *Puszilom meg a buksid.* - Tudod az esküvők úgy is inkább a menyasszonyért vannak. *Nevettem el magam, hiszen csak vicceltem. De nekem nem volt fontos az egész, csak az, hogy te boldog legyél és minden úgy alakuljon, hogy téged boldoggá tegyen.* - Szeretlek... *Csókolok a nyakadba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.03.18, 11:30 | Üzenet # 92 |
 Yaoista
| - Helyes.*Mosolygok.* - De szeretném azt is, amit te is szeretnél.*Mondom édesen.* - Kis mocsok.*Csípek beléd, de nevetek és nem sértődöm meg.* - Én is nagyon egyetlenem.*Fordulok meg és megcsókollak hosszasan.* - Amikor kimentünk nem gitároznál nekem? Mindig is szerettem hallgatni.*Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.03.26, 23:14 | Üzenet # 93 |
 Yaoista
| - Én sosem gondolkoztam ilyenen... *Mosolyodom el.* - Majd a sütit én választom, oké? *Nevettem el magam, majd a csípésedre játékosan feljajdultam. Csókod még el is nyújtom kicsit, de nem viszem túlzásba, mert nem akartam felizgulni. Így is kicsit fel voltam már forrósodva, de gondoltam, majd később veszek egy hideg zuhanyt.* - Na most lelőtted a további meglepit. *Kuncogtam és adtam egy puszit a buksidra.* - Írtam neked egy dalt... *Mondom halkan és kicsit zavarba jövök.* - Szeretném, ha meghallgatnád. *Csókolok újra a nyakadba.* - Igazából még az eljegyzésünkre írtam...
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.03.29, 23:38 | Üzenet # 94 |
 Yaoista
| - Én elég sokat.*Mondom édesen.* - Megbeszélve.*Kuncogok. Nem bánom, hogy elhúzod a csókot, hiszen mindig is imádtam az ajkaid és jó darabig nem is élvezhettem.* - Tessék?*Pislogok rád meglepetten, majd most már fülig elvörösödöm és a te zavarod most fel se tűnik.* - Nagyon jól hangzik, köszönöm szépen.*Mosolygok, a nyakamra pedig felsóhajtok.* - Komolyan nem térek most magamhoz.*Csókollak meg igen forrón, miközben megfordulok szorosan bújok hozzád. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.04.02, 15:11 | Üzenet # 95 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom, nem hittem, hogy ennyire el fogsz pirulni.* - Remélem tetszeni fog. *Azért izgultam kicsit. Ahogy megcsókolsz, hasonlóan viszonozom a csókod. Szorosan ölellek, csak hát érzem, hogy kezd melegem lenni.* - Kicsim... *Suttogom ajkaidra és lágyan leállítalak.* - Felhúzol.. *Kuncogok és a mellkasomra húzva finoman cirógatlak.* - Nem akarok felizgulni, de nagyon csábító vagy... *Kuncogok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.04.05, 11:08 | Üzenet # 96 |
 Yaoista
| - Ebben biztos vagyok.*Mosolygok.* - Igen?*Pillantok rád, majd csak elmosolyodom.* - Ahogyan te is.*Bújok oda.* - Tudom azt mondtad nem szükséges és nem is akarok erőszakos lenni, de tényleg nem lenne bajom, ha simogatnálak.*Suttogom és egyre lejjebb csúszik a kezem, de nem simítok a farkadra.* - A csókodat is nagyon élvezem.*Pillantok rád.* - Mit mondasz?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.04.11, 17:14 | Üzenet # 97 |
 Yaoista
| *Éreztem én, hogy egyre lejjebb csúszik a kezed. Finoman megfogom, majd belecsókolok a tenyeredbe.* - Azt csak élvezni lehet. *Vigyorgok és szerelmesen megcsókollak.* - Majd máskor. *Cirógatom meg az arcod. Tényleg nem akartam semmit. Ma nem. Most jöttél haza és csak egy szép estét akartam neked adni.* - Na de én kiáztam. *Mutatom a kezem.* - Gyere és éneklek neked. *Puszilom meg az arcod. Kimásztam a kádból és segítettem neked is. Felvettem egy alsót, rád adtam, amit kértél, majd kimentem veled a nappaliba.* - Csüccs. *Kuncogok és megcsókolla, majd odahozom a gitárom. Leülök melléd és behangolom ( ), majd énekelni kezdek neked és játszani.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.04.11, 17:43 | Üzenet # 98 |
 Yaoista
| - Igaz.*Kuncogok az ajkaid közé.* - Rendben van.*Sose hittem volna, hogy ez be fog következni, de nagyon jól esik a törődésed, még ha nem is lett volna tényleg gond.* - Hmm én is.*Nézem meg a sajátomat.* - Oké.*Mosolygok és hagyom neked magam, hiszen nagyon élvezem.* - Alig várom.*Mosolygok és viszonozom a csókodat. Izgatottan várok és ahogyan játszani kezdesz rögtön elmosolyodom. Olyan rég hallottalak játszani és főleg énekelni, mindig is imádtam és most, hogy nekem írtál dalt teljesen kész vagyok. A szívem csak úgy kalapált és még könnyezni is kezdek, de látszik, hogy a boldogságtól, hiszen folyamatosan mosolygok és a szemeim is csak úgy csillognak és nem csak könnyektől.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.04.24, 15:29 | Üzenet # 99 |
 Yaoista
| *Szép dal volt, az a fajta, amiről nem gondolná az ember, hogy pont én írok ilyet. Annyira szép voltál és csak elmosolyodtam könnyeidre. Mikor vége volt, leraktam a gitárt és magamhoz öleltelek. Rettentő gyöngéden megcsókoltalak, majd a könnyeid csókoltam le az arcodról.* - Nem akarlak többé sírni látni... tudom, hogy most nem szomorú vagy, de akkor sem... *Puszilgatlak.* - Max. szex közbe. *Vigyorgok és természetesen ott is csak az élvezettől.* - Énekeljek még? *Nem hittem, hogy ennyire élvezni fogod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.04.24, 18:15 | Üzenet # 100 |
 Yaoista
| *Hozzád bújok és a csókod ugyanilyen gyengéden viszonozom. A puszijaidra is csak elmosolyodom.* - Bocsánat, igyekszem.*Dörzsölöm meg a szemeimet.* - Akkor biztos fogok.*Vigyorodom el.* - Igen szeretném, sőt mit szólnál, ha együtt énekelnék? Olyan rég volt már és akkor se sokszor. Már nagyon rég énekeltem, lehet nem is menne.*Nevetek fel.*
|
|
| |