2025.07.20, Vasárnap, 04:55
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Akashi - Daisuke
szela00Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 14:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A legmegszivatottabb pár biggrin

szela00Dátum: Kedd, 2016.05.03, 00:44 | Üzenet # 101
Yaoista
- Benne vagyok. *Mosolyodom el.* - De én is szívesen hallgatnálak. *Persze gitároznék neked a dalod alá. Elkezdek neked tovább énekelni, volt még dal, amit neked írtam. Utána együtt énekelgettünk és én speciel nagyon élveztem. annyira jó volt így veled lenni. Végül leraktam a gitárt és a pocakodon elhelyezkedve öleltelek, mint mindig.* - Énekelj nekem... *Suttogom, annyira hiányoztál.*

MioDátum: Kedd, 2016.05.24, 12:39 | Üzenet # 102
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Megbeszélve.*Mosolygok. Már nem sírok, de teljesen meg vagyok hatva és én is énekelni kezdek, az elején még kissé rekedet a hangom, de utána belejövök és annyira jó végre énekelni, főleg veled, hiszen melletted a zene a másik szerelmem.* - Rendben.*Ölellek magamhoz.* - Hamarosan ismét kényelmes lesz a kispárnád.*Suttogom, majd csak énekelni kezdek és végigcirógatlak.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.05.31, 11:43 | Üzenet # 103
Yaoista
- Most is kényelmes, de azért jó lesz, ha még kényelmesebb lesz.... *Mosolyodom el édesen, ami tőlem ugye ritka. Nagyon jó volt hallgatni hangod. Le is hunytam a szemeim és csak élvezem a cirógatást és a hangod.* - Ilyenkor úgy érzem, hogy minden rendben van... *Szólalok meg halkan és még jobban ölellek. Nagyon ki voltam magamra és a helyzetre, gyűlöltem, hogy ez történt veled.* - Nagyon szeretlek...

MioDátum: Kedd, 2016.05.31, 12:56 | Üzenet # 104
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolygok.* - Igen én is, de idővel minden rendben lesz. Ismét kiderült, hogy semmi és senki nem állhat közénk és a szerelmünk mindennél erősebb.*Mondom komolyan.* - Én is téged.*Puszillak meg.* - Dai ne haragudj kérlek magadra, tudom hogy emészted magad, de kérlek ne tedd. Semmiről nem tehetsz.*Bár tudtam, hogy mondhatom ezt most neked úgy se hiszed el, de talán idővel másként fogsz vélekedni.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.06.04, 01:04 | Üzenet # 105
Yaoista
- Igen... *Suttogom és tényleg szinte szorítalak magamhoz.* - Igyekszem... de... *Kicsit felemelkedtem, hogy meg tudjalak csókolni. Gyöngéden veszem birtokba az ajkaid, majd visszabújtam a pocidra.* - De annyira dühös vagyok... magamra, rád... az apámra... gyűlölöm őt. *Suttogtam a végét. Pedig nagyon jó érzés volt azt hinni, hogy van egy apám, hogy talán büszke rám. Talán mégsem gyűlöli a létezésem. Rossz volt rádöbbenni, hogy nem azért hagyott ott az árvaházban, hogy védjen. Semmi köze nem volt hozzá.* - Annyira gyűlölöm... *Nagyon fájt. Kicsit elhallgattam, majd újra megcsókoltalak.* - Köszönöm, hogy vagy nekem és elfogadsz... *Mondom halkan. Te voltál az egyetlen.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.05, 14:26 | Üzenet # 106
Yaoista
- De?*Kérdezek vissza és persze a csókodat viszonozom. Figyelmesen hallgatlak és csak cirógatlak.* - Tudom kicsim, de a múlton nem tudunk változtatni. Hidd el nekem is rossz, de ha a múltban ragadunk, akkor sose leszünk boldogak.*Tudtam jól persze, hogy semmi se lesz a régi és sose fogjuk elfelejteni, de tovább kell lépni.* - Szerintem ettől is csak megerősödik a kapcsolatunk.*Nehéz erősnek lennem, de kettőnk közül, legalább én legyek az.* - Tudom, tudom.*Ölellek meg jobban és a csókod viszonozom.* - Én meg, hogy te nekem és elfogadsz.*Mosolygok és most én csókollak meg.* - Minden rendben lesz.*Kerülök feléd és úgy csókollak meg újra és újra.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.06.05, 19:38 | Üzenet # 107
Yaoista
- Tudom... *Mondom halkan. Csak bólintok egyet, hogy megerősödött a kapcsolatunk.* - Sajnálom, mindjárt összeszedem magam... *Suttogtam. Bár lelkileg te mindig erősebb voltál, mint én.* - Igen... *Hagytam, hogy fölém kerülj és minden csókod viszonozom. Úgy csókoltalak, mintha porcelánból lennél. Gyöngéden, óvatosan. Mintha még ennyi is kárt tehetne benned.* - Tényleg mindjárt... *Utalok arra, hogy lenyugszom, csak nehéz volt.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.05, 23:51 | Üzenet # 108
Yaoista
- Shh butus, nem kell semmit sajnálnod és csak nyugodtan adjál ki mindent magadból.*Vigasztallak. A csókjaid tényleg teljesen a szívemig hatolnak, régen bár már akkor is szerettél ilyen csókokat sose kaptam. Felsóhajtok és visszafordulva a fejed a pocimra fektettem.* - Mindig mindent elnyomtál magadba most itt az ideje, hogy ne tedd. Dai, ha nem teszed, annak csak rosszabb vége lesz hidd el.*Ölellek és simogatlak.* - Úgy szeretlek, ahogyan vagy és hidd el, a szemembe ugyanolyan férfi vagy, ha nem még jobban. Szerintem az az igazán erős, aki képes kimutatni az érzelmeit, ha kell.

szela00Dátum: Szombat, 2016.06.11, 00:24 | Üzenet # 109
Yaoista
- De én nem... *Mondom halkan. Nem akartam, hogy ezt lásd. Most nekem kellett volna erősnek lennem, nem neked. Kényelmesen visszahelyezkedem és lehunyom a szemem.* - Nem szeretem... *Suttogom. Igazából rettentően féltem megmutatni azt a sebzett kisfiút, aki legeslegbelül voltam. Te már láthattad, mikor kiborultam és csak sírtam. Ezt semmiképp sem akartam, hogy lásd.* - Akkor sem akarom... *Egyszerűbb volt haraggal elrejteni az érzelmeimet. Az este további részében azért ugyan így elvoltunk. Énekeltem még neked és én is hallgattalak. Beszélgettünk mindenféléről. Szerettelek volna boldoggá tenni. Próbáltam folyamatosan a kedvedbe járni, még a házimunkában is segítettem később. Eljártam dolgozni, neked még nem engedtem, azt akartam, hogy felépülj előbb biztosra és a kilóig is rendben legyenek. Minden egész szépen visszakerült a régi kerékvágásba és sikerült kicsit spórolni is, hiszen  tudtam, hogy költözni szeretnél. Már eltelt bő három hét, mikor már azért kezdtem kanos lenni és már te is úgy tűnt hogy jól vagy. Mikor éppen tevékenykedtél az asztalnál, mögéd somfordáltam és hátulról átöleltelek.* - Aka... *Suttogtam füledbe és belenyaltam.* - Szeretlek... *Mosolyodom el, majd megfordítalak és szenvedélyesen megcsókollak. Felültetlek az asztalra és folyamatosan csókoltalak. Lassan elkezdtem lesimítani a pólód, de érezhetted, hogy bármikor leállíthattál.* - Nincs kedves a hálóba menni? *Csókolgatom nyakad.*

MioDátum: Kedd, 2016.06.14, 11:38 | Üzenet # 110
Yaoista
- Tudom, tudom.*Puszillak meg.* - Nincsen semmi baj szerelmem.*Vigasztallak. Tudtam jól, hogy mennyire nehéz neked úgymond magaddal is megküzdened. Valamennyire megnyugszol, majd csak éneklünk és elvagyunk. A napok egyre jobban telnek és nagyon sokat jelent, hogy így segítesz nekem, amit eddig ugye nem tettél és nem is kellett volna mindig, de olykor jó lett volna és reméltem ez majd később is megmarad. biggrin Bár én is dolgozni akartam, de beláttam, hogy igazad van és jobb, ha nem teszem. Nem szeretem egyedül otthon lenni az elején sokkal jobban féltem, de ahogy teltek napok ez is enyhült, de a legjobb akkor is veled volt. Rémálmaim is voltak, de nem olyan sok és kilóim is kezdtek visszajönni. A sulit egy másik helyen akarom, majd befejezni és a régivel nem is törődöm mivel nem akarom azzal szemét fasszal találkozni és rendőrségi ügyet se és csak remélni tudtam, hogy mással nem tesz ilyet. Egyik nap éppen a konyhába teszek veszek, amikor megjelensz.* - Mond édesem.*Nyögök fel.* - Én is téged.*Ahogyan megfordítasz viszonozom a csókodat. Nincs ellenemre a folytatásnak, úgy éreztem most már menni fog és tényleg nagyon kívánlak.* - De szeretnék.*Csókollak meg vadul és befele menet, már én is leveszem a felsődet.* - Annyira gyönyörű.*Simítok végig rajta, majd csókolgatni kezdem.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.06.21, 22:35 | Üzenet # 111
Yaoista
*Hát vadabb csókot nagyon tetszett, viszont az én tervem az volt, hogy ma egész éjszaka gyöngéden foglak szeretni. Hagyom, hogy vetkőztess és persze a fölsődtől elég hamar megszabadítalak én is.* - Nicsak, ki beszél... *Simítok végig oldaladon, majd megmarkolom a feneked és magamhoz húzlak. Érezhetted, hogy én már kemény vagyok, nagyon kívántalak.* - Óvatos leszek... *Suttogom füledbe és lassan eldöntelek az ágyon. Jó pár percig még csókollak és felsőtested simogatom, majd lassan elindulok lefele. Végig rettentő finoman értem hozzád és nagyon figyeltem a reakciódra. Nadrágodhoz érve még azért felpillantok, de végül lehúzom alsóddal együtt. Nem csodáltam, hogy még nem vagy kemény, most nem is vártam. Apró csókokat adok a combodra, végül pedig farkaddal kezdek foglalatoskodni. Nem is nyúltam a fenekedhez azt se bántam, ha nem megyünk most végig, csak had érezzelek. Végül abbahagyom és felülök.* - Már nem kellek neked, igaz?

MioDátum: Csütörtök, 2016.06.23, 00:17 | Üzenet # 112
Yaoista
- Nos én még versenysúlyomba is hozzád képest kis satnya vagyok.*Kuncogok.* - Milyen kemény vagy már.*Mosolyodom el és persze, hogy jó érzéssel tölt el.* - Igen tudom.*Ettől nem is tartottam. Hagyom neked magam, de persze ahogyan érlek simogatlak. Nagyon jól esik, amit teszel, de még se reagál rád úgy a testem, ahogyan kéne és ez akkor se változik, amikor szopni kezdesz. Elégé kiakadok és a kérdésed ezt csak fokozza és nagyon rosszul esik.* - Hogy kérdezhetsz ilyet? Szerinted én ennek örülök? Így is borzalmas, hogy nem áll fel, de te még ráteszel egy lapáttal is.*Akadok ki és már a szemeim is könnyesek.* - Előbb is akartam veled lenni és most meg biztos voltam benne, hogy menni fog, de úgy látszik a testem még nem tette túl magát a traumán és te pedig máris azzal jössz, hogy nem kellesz?*Nagyon igazságtalan vagy.* - Te vagy az életem, a mindenem, azt hittem ezt többé nem fogod megkérdőjelezni.*Olyan vagy, mint régen, amikor ezt nem egyszer eljátszottuk, még ha nem is ilyen téren.* - Francba..*Dörgölöm a szemeim, nem akartam már sírni.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.08.20, 21:37 | Üzenet # 113
Yaoista
*Nem hittem, hogy így nekem fogsz esni.* - Csak ne sírj kérlek... *Suttogom és finoman letörlöm a könnyeid. Hagytam, hogy dörzsölt a szemed és felültem melletted.* - Vedd úgy, hogy nem mondtam semmit. *Állok fel és rád dobom a takarót, de úgy, hogy teljesen eltakarjon, még a fejed is. Aztán lenyomlak és lehúzom, majd adok egy puszit.* - Meg ne fázz. *Mosolyodom el, de hát egyáltalán nem volt igaz. Felálltam és úgy, ahogy voltam félmeztelen, kimentem az erkélyre. Rágyújtottam egy szál cigire és elgondolkozva néztem előre. Amikor elszívtam, visszamegyek hozzád.* - Elmegyek egy kicsit, oké? *Kérdezem és visszaveszem a pólót.* - Muszáj lehiggadom...

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.21, 12:48 | Üzenet # 114
Yaoista
- Nem sírok.*Tényleg nem akartam.* - Tényleg csak ennyit vagy képes mondani? Különben meg nem tudom úgy venni.*Közlöm veled. Nem értem a mozdulatod és semmit se. Még csak arra se vetted a fáradságod és hogy bocsánatot kérjél. Amíg kint vagy felöltözök, majd rád nem mondok semmit, ismét csak menekülni akarsz. Felállva az ágyra nyomlak, majd letérdelek eléd. Legalább neked legyen jó és ezek után talán kétszer is meggondolod, hogy mit vágsz a fejemhez.* - Majd én segítek lehiggadni.*Előveszem a farkad és bár kicsit piros a szemem, de nem sírok.* - Nem akarom, hogy elmenj... nem akarod veled veszekedni.*Suttogom, majd végignyalva a farkadon szopni kezdelek. Én tényleg igyekeztem.*

Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2016.08.21, 23:50

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.21, 23:48 | Üzenet # 115
Yaoista
*Hagytam, hogy lenyomj, majd csak egyszerűen nem értelek.* - Aka... *Simítok az arcodra, de hogy szopni kezdenél, eltollak.* - Megmondtam, hogy nem akarom. *Állok fel. Elrakom a farkam, majd felhúzom a sliccem.* - Nem kell szánalomból ilyeneket tenned. *Teszem hozzá.* - Kibírom szex nélkül. *Nehezen, de tényleg kibírtam Ez most nem is arról szólt. Csak vissza akartalak kapni és úgy éreztem, erre most nem sok esély van.* - Nem megyek el akkor. *Teszem hozzá. Finoman az arcodra simítok, majd homlokon csókollak.* - Nem a te hibád, nem rád vagyok dühös... *Mondom halkan.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.21, 23:55 | Üzenet # 116
Yaoista
*Ahogy visszautasítasz és ismét leszólsz megint nagyon fáj.* - Szép teljesítmény ismét olyat mondani, amit nem gondoltál végig.*Suttogom fájdalmasan. Nem csak neked volt nehéz és tudom, hogy igyekszel, de kettőnk közül nem én vagyok az, aki másikat megsérti és bántja.* - Nem úgy tűnik.*Jegyzem meg és rágyújtok egy cigire. Eddig a pillanatig egészen jól éreztem magam, de most mintha mindent elfújtak volna és ismét szembe kellett néznem a történtekkel, amit te se könnyítesz meg.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.08.22, 00:12 | Üzenet # 117
Yaoista
*Kicsit csöndben maradtam.* - Tényleg nem rád vagyok az... *Inkább féltem, mintsem dühöngtem.* - Gyűlölöm, hogy hasonlítok rá. *Mondom halkan. Azt hittem, hogy az én hibám, amiért annyira hasonlítok rá. Mi lesz, ha sosem fogod túltenni magad mellettem? Mi lesz velem nélküled?* - Régen is azért ijedtél meg, igaz? Mert azt hitted ő vagyok... *Felállok és átveszem a farmerem egy melegítőnadrágra, a pólót, pedig egy itthoni trikómra. Kimentem a konyhába és kivettem a hűtőből egy üveg sört, majd leültem a kanapéra és bekapcsoltam a tv-t. Szükségem volt valamire, ami eltereli a figyelmem.*

MioDátum: Hétfő, 2016.08.22, 00:44 | Üzenet # 118
Yaoista
*Folytatástól egyre jobban megdöbbenek, de ugye a válaszom se várod meg. Elszívom a cigimet, majd utánad megyek. Odasétálok eléd és az öledbe ülök. A tévét lekapcsolom és a sört leteszem az asztalra.* - Daisuke nem hasonlítasz az apádra, ő egy aljas féreg, de te nem vagy az.*Mondom komolyan.* - Nem hittem sose, de éppen akkor se tudtam veled lefeküdni, mert előtte meglettem erőszakolva és fájt mindenem, érted?*Nem hittem, hogy ezt most tényleg meg kell neked magyarázni.* - Biztos nem marad ez így, de ha úgy viselkedsz, mint az előbb, azzal semmit nem segítesz.*Mondom, de tökre nyugodtan, pedig nem egyszerű.* - Ezt együtt kell végigcsinálni, másként nem megy.

szela00Dátum: Hétfő, 2016.08.22, 10:13 | Üzenet # 119
Yaoista
*Meglepődtem, amikor az ölembe kötsz ki. Nem tiltakozok az ellen, hogy kikapcsold a tv-t és elved a sört. Csöndesen hallgatlak és végül csak magamhoz ölellek. Nem mondtam semmit, csak elrejtettem az arcom a nyakadnál. Elég sokáig csak így öleltelek. Megnyugtatott a közelséged és az illatod.* - De hasonlítok rá és félek, hogy sokkal jobban, mint hiszem. *Mondom halkan végül.* - Nagyon szeretlek. *Megint kicsit elveszett voltam, mint nélküled mindig.* - Mi lesz akkor, ha semmi se jön rendbe? *Nagyon aggódtam érted és értünk. Picit csöndben maradtam ismét, majd felemelem a fejem.* - Aka... ha valaha úgy érzed, hogy már nem bírod mellettem, ne kényszerítsd magad, oké? *Simítok az arcodra.* - Csak mond meg... *Szerettelek annyira, hogyha már nem lennél velem boldog, akkor elengednélek.*

MioDátum: Hétfő, 2016.08.22, 11:38 | Üzenet # 120
Yaoista
*Azt jó jelnek veszem, hogy magadhoz ölelsz és én is csak bújok vagyis inkább én ölellek téged.* - Jól van, nincsen semmi baj.*Cirógatlak és puszilgatlak.* - Tudod, én semmi hasonlóságot nem látok és majd segítek, hogy te is úgy lásd magad, ahogyan én téged.*Mondom komolyan.* - Én is nagyon szeretlek kicsim.*Puszilom meg a buksidat.* - Én is félek, de erre még csak ne is gondoljunk jó?*Simítok az arcodra. Nem akartál te előbb megbántani, csak túl nagy a félelmed és az beszél belőled. Ebben a helyzetben tényleg én vagyok az erősebb és muszáj is annak lennem, még ha nagyon nehéz is.* - Miket beszélsz te kis butus.*Mosolyodom el és most nem is veszem ezt magamra.* - Nekem te vagy az igaz szerelmem a legjobb barátom a lelki társam az életem.*Minden egyes szó után kapsz egy apró csókot.* - Nélküled mit sem ér az életem és ezt a gyűrűt sose fogom leszedni.*Csókolom meg a saját, majd a te gyűrűd.* - Ezt felejtsd el, rendben? Én csak veled akarok lenni, csak veled tudok boldog lenni.*Csókollak meg hosszasan.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.08.25, 01:00 | Üzenet # 121
Yaoista
*Annyira kedves voltál még így is velem, de hát az képtelenség volt, amit mondtál. Külsőleg is nagyon hasonlítok rá. Puszidra picit azért elmosolyodtam.* - Jó... *Persze attól fogok gondolni. Rápillantok az arcodra, mert én komolyan gondoltam. Minden apró csókod viszonozom és végül már rendesen elmosolyodom. Csókunk közben ledöntelek a kanapéra és végigsimítok az oldaladon, majd megmarkolom feneked.* - Majd még máskor megpróbáljuk. *Mondom végül és szerelmesen, törődően csókollak.* - Addig élvezem az ajkaid. *Nyaltam rajta végig, majd finoman ráharapok.* - Nem akartalak megbántani... *Suttogom még.*

MioDátum: Csütörtök, 2016.08.25, 10:39 | Üzenet # 122
Yaoista
*Tudtam, hogy nem hiszel nekem, de vagyok annyira makacs, hogy nem fogom, annyiban hagyni a dolgokat és bebizonyítom és elhitettem veled, hogy te más vagy. Amikor végre elmosolyodsz, annak nagyon örülök. Nem bánom, hogy alattad kötök ki és a csókodat viszonozom.* - Igen mindenképpen és nem is egyszer. Kicsim attól még én tényleg szívesen kényeztetlek és nekem se esett rosszul, sőt jól esett, csak sajnos a testemnek még idő kell.*Sóhajtok fel.* - Finom..*Sóhajtok fel.* - Igen tudom.*Csókollak meg, majd kimászom alólad és kimenve magamnak is hozok egy sört, majd hozzád bújok.* - Csak ne akarja egyedül hagyni, túl sokat voltunk távol egymástól.*Kérlek meg.* - Na mit nézzünk?*Nyomom vissza tévét.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.09.10, 23:08 | Üzenet # 123
Yaoista
- Akkor lehet picit messzebb megyek az ajkaidnál. *Mosolyodom el és a nyakad kezdem csókolgatni. Nem voltam sok, tényleg csak élveztem, hogy simogathatlak.* - Ha valami nem esik jól, szólj. *Kérlek meg és tényleg csak csókollak és simogatlak. Hagytam, hogy kimássz alólam, majd csak ölellek.* - Csak nem akarlak bántani... és úgy éreztem, hogy jobb ha egyedül nyugszom meg. *Magyarázom neked türelmesen.* - Amit szeretnél, csak háttérzajnak kapcsoltam be. *Veszem el én is a söröm és átkarollak.* - Valami jó kis horror? *Vigyorgok, mert nem tudtam, hogy mennyire vagy ijedős.*

MioDátum: Szombat, 2016.09.10, 23:57 | Üzenet # 124
Yaoista
- Oké.*Mosolygok, a nyakam ellen sincs kifogásom, élvezem is.* - Mindenképpen.*Mosolyodom el és én is csókollak és simogatlak.* - Értem, de jobb, ha megbeszéljük és látod minden rendben van.*Puszillak meg.* - Hmm oké de ne legyen szellemes, mert azoktól parázom, bár nem tudom, hogy veled akarok e horrort nézni, mert tuti biztos, hogy ijesztgetnél.*Közlöm veled vigyorogva.* - Vagy tévedek?*Kérdezlek és megcsókollak.* - Lehet jobb lenne valami vígjáték, de csak ha neked is jó vagy ez is az is.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.09.12, 00:44 | Üzenet # 125
Yaoista
- Igen, jobb. *Mosolyodom el.* - Csak néha félek, hogy ilyenkor kitörik belőlem a démon és nem akarok most előtted úgy mutatkozni. *Mondom halkan. Igazából soha többé nem akartam átalakulni.* - Hát még szép, hogy ijesztgetnélek. *Nevettem el magam.* - Olyan édes tudsz lenni. *Mosolyodom el.* - Dehogy. Kezdesz nagyon jól kiismerni kicsim. *Csókod picit el is nyújtom, de nem vagyok sok.* - Tökéletes a vígjáték is. *Harapok a nyakadba.* - Később meg valami jó kis szaftos pornó. *Vigyorgok, mostmár azért jobb a kedvem.*

Keresés: