2025.07.20, Vasárnap, 05:34
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Akashi - Daisuke
szela00Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 14:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A legmegszivatottabb pár biggrin

szela00Dátum: Szombat, 2017.01.07, 14:16 | Üzenet # 151
Yaoista
- Menjünk holnap és akkor olyan randira viszlek, hogy csak na. *Mosolyodom el kicsit. Már ki is találtam, hogy mit fogok csinálni.* - Jól fog esni a pihenés. *Puszillak meg.* - Na látod ez egy jó ötlet, így legalább holnap jól fogok kinézni. *Vigyorgok és odahúzva finoman megcsókollak.* - Köszönöm, hogy vagy nekem... *Mondom lágyan és újra megcsókoltalak. Úgy nézte rád tényleg, mintha a világ közepe lennél.* - Na akkor bekeverem a festéket, te pedig vegyél fel olyat, amit nem sajnálsz, ha leborítod, mert kis béna vagy. *Nevettem el magam, miközben felállok.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.01.08, 17:11 | Üzenet # 152
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Megbeszélve, már nagyon várom.*Mondom fülig érő vigyorral és nagyon boldogan.* - Tudom.*Cirógatom meg  a pofidat.* - Te mindig jól nézel ki, úgy mondanám még jobban, megfogja enni a fene másokat, hogy foglalt vagy.*Vigyorgok, de komolyan gondolom. A csókodat viszonozom hosszasan.* - Én meg, hogy te nekem édes kis vőlegényem.*Suttogom az ajkaid közé és az újabb csókodat is viszonozom.* - Rendben van, remélem jut a hajadra is.*Nevetek fel és felveszek egy régi felsőt, amit tényleg nem sajnálok.* - Még sose csináltam, szóval előre is bocsi, ha nem lesz legjobb, de nagyon fogok igyekezni.*Csókollak meg.* - Mondjuk, ha elcseszem is szexi leszel.*Nevetek fel.* - Akkor mehet?*Kérdezem meg ismét.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.01.15, 15:25 | Üzenet # 153
Yaoista
*Nagyon aranyos voltál, ahogy bepörögtél.* - Hát így jártak. *Cirógatom meg az arcod, mert hát én senkit se láttam rajtad kívül.* - Hát jó lenne, ha jutna. *Nevettem fel veled. Szépen kevergetem már a festéket visszafele jövet.* - Tessék. *Adok oda egy pár gumikesztyűt is, hogy ne fogja be a kezed. Ledobtam a felsőm és leültem.* - Mehet. *Aztán hagytalak kibontakozni.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.01.15, 21:40 | Üzenet # 154
Yaoista
- Én sem sajnálom őket.*Nevetek fel* - Igyekszem.*Kuncogok. Ahogyan leveszed a felsőd, persze végigmérlek.* - Még mindig nagyon dögös vagy.*Állapítom meg és kényelembe helyezem magamat.* - Hmmm játszhatunk, majd valamikor szerepjátékot.*Jut eszembe a kesztyűről, majd neki kezdek a festésnek.* - Ez valamiért most olyan meghitt, bár ne kérdezd meg miért.*Kuncogok. Nagyon jó kedvem van.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.01.22, 01:38 | Üzenet # 155
Yaoista
- Gondoltam, hogy bejön. *Vigyorgok. Igazából már azt is teljesen megszoktam, ahogy a hátam fest.* - Úgy is mindig akartam egy menő tetkót. *Vigyorgok, bár jobban örültem volna, ha magam válaszok.* - Még szép. *Tetszett nagyon a szerepjáték, bár annak is örülnék most, ha felállna a farkad. Nem is arról volt most szó, hogy megdugnálak, persze az a végcél, de most annak is örülnék, ha élveznéd, mikor hozzád érek. Elmosolyodom rajtad egy kicsit.* - Csinálhatod mindig te, ha szeretnéd. *Nekem mindegy volt.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.01.22, 13:20 | Üzenet # 156
Yaoista
- Naná, hogy bejön.*Kuncogok.* - És ez még egyedi is.*Mosolyodom el és adok is rá egy puszit.* - Mit szólnál egy közös tetkóhoz?*Kérdezem hirtelen.* - Megbeszélve.*Bár tudtam ez nem most lesz, előbb jussunk el oda, hogy tudjunk lefeküdni.* - Az nagyon jó lenne.*Mosolygok és adok egy puszit is.* - Köszönöm, hogy ilyen türelmes vagy, tudom hogy nem könnyű.*Suttogom.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.01.25, 20:50 | Üzenet # 157
Yaoista
- Az tuti. *Bólintok egy aprót.* - Mire gondolsz? Tetszik az ötlet. *Kíváncsi voltam, hogy mit szeretnél.* - Akkor ezennel te csinálod. *Vigyorgok. Puszidra odafordulok és adok egy apró csókot.* - Most mire gondolsz? *Nem értettem teljesen, hogy most a festésre mondod, vagy a szexre vagy valami teljesen más dologra, nálad sose tudni mi jár a buksidban.*

MioDátum: Szerda, 2017.01.25, 21:55 | Üzenet # 158
Yaoista
- Még nincsen semmi konkrét, amik mi vagyunk, majd kitaláljuk.*Mondom.* - Szuper, köszönöm a megtisztelő kinevezést, igyekszem nem csalódást okozni.*Kuncogok.* - Nos a szexre. Remélem, hogy hamarosan menni fog, nem csak azért, mert hiányzik, hanem akkor azt jelenti, hogy még jobban vagyok vagyis én így gondolom.

szela00Dátum: Szombat, 2017.01.28, 00:50 | Üzenet # 159
Yaoista
- Van rá időnk. *Bólintok egy aprót.* - A gyűrű úgy is ott az ujjadon. *Mosolyodom el egy kicsit, mert ennek nagyon örültem.* - Helyes, helyes. Nem is nagyon hagyom ám bárkinek, hogy hozzányúljon. *Ezt azért jobb, ha tudod. Ez tényleg megtiszteltetés.* - Kicsim... *Kezdek bele és sóhajtok egy nagyot.* - Ez nem olyasmi, amit meg kell köszönnöd. Nekem csak te kellesz. *Mondom komolyan.* - És egyébként is ezt már ezerszer átbeszéltük. Kibírom. *Nyúlok hátra és megsimogatom a combod.* - De nem fogok most már kezdeményezni... ha úgy érzed, akkor majd te teszed. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Hétfő, 2017.01.30, 21:25 | Üzenet # 160
Yaoista
- Igen tudom.*Mosolyodom el.* - Így főleg sokat jelent.*Komolyan is gondolom.* - Igen tudom, de mégis.*Motyogom.* - Ezzel is tisztában vagyok, de ugye ez is fontos része egy kapcsolatnak.*Mondom, majd elmosolyodom.* - Rendben, de ha például leakarlak szopni, akkor megengeded?*Mert ugye legutóbb visszautasítottad.* - Szóval csak, hogy tudjam.*Közben persze festem a hajad.*

Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2017.01.30, 21:43

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.02.02, 16:14 | Üzenet # 161
Yaoista
- Sokat bizony. *Hiszen ez a feltétlen bizalmam jelképe volt feléd.* - Mit mégis? *Mosolyodom el. Olyan kis édes voltál.* - Pont azért, mert fontos, szeretném, ha tényleg működne. *Nem akartam semmit erőltetni. Megéltük ezt is. Kérdésed meglepett és elgondolkozom.* - Őszintén szólva, alap esetbe sose mondanék rá nemet... ki az aki nemet mondana egy kiadós szopásra? *Vigyorgok.* - De most... szóval szeretném, ha először viszonzott lenne. Mármint... annyi minden történt... *Sóhajtok egy nagyot.* - Rég szeretkeztünk... és mikor végre az enyém vagy, nem egy szopással akarom lerendezni. *Jobban nem tudtam megfogalmazni.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.02.05, 21:58 | Üzenet # 162
Yaoista
- Igen én is.*Bólintok.* - Akinek elmentek otthonról.*Nevetek fel, majd figyelmesen hallgatlak.*  - Igazad van teljes mértékben.*Puszillak meg.* - Nincs több ilyen kérdésem.*Kuncogok.* - Azért jó volt ezt is tisztázni, tudod szerintem sokszor az hiányzott, hogy nem beszéltük meg a dolgokat és ebből volt a baj, de ez mostantól nem lesz így ugye? Most már tényleg minden működni fog vagyis én így gondolom.*Nagyon bíztam a kapcsolatunkban.* - Annyi mindenen mentünk keresztül és mégis együtt vagyunk és ez mindent elmond és csak ez számít.

szela00Dátum: Hétfő, 2017.02.06, 00:34 | Üzenet # 163
Yaoista
- Nagyjából. *Nevetek veled.* - Húhhaa, Hányadika van? Igazat adtál, fel kell írni. *Vigyorgok szemtelenül.* - Helyes. *Azért megnyugtatott, hogy meg tudtuk beszélni a dolgot.* - Hát... gondolom az nagy részben az én hibám volt, igaz? *Kérdezem tőled. Volt egy olyan érzésem, hogy te beszéltél volna, csak azért én nem vagyok valami dumagép.* - Igen, igaz. *Mosolyodom el. Boldog voltam, hogy együtt vagyunk.*

MioDátum: Kedd, 2017.02.07, 12:03 | Üzenet # 164
Yaoista
- Arany tollal minimum.*Nevetek fel.* - Különben, mintha te olyan sokszor adnál nekem.*Pimaszkodom.* - Részben, de én is elhallgattam dolgokat.*Lehet ezt az egészet, másként is tudtam volna csinálni, de ezen már kár rágódni. Adok egy puszit és tovább festem a hajad, de hallgatok egy picit.* - Nem bírnám ki, ha ismét elveszítenélek.*Suttogom. Szerintem még mindig nem fogtad fel, hogy mennyire szeretlek téged.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.02.12, 15:06 | Üzenet # 165
Yaoista
- Az más. Nekem mindig igazam van. *Nevettem el magam. Elmosolyodom kicsit, hogy nem mondod, hogy az én hibám. Jól esett. Csöndben maradtam én is. Szavaidra elmosolyodom kicsit, de nem válaszoltam. Féltem válaszolni, hiszen ezt így nem tudtam neked elhinni. Boldoggá tett, hogy ezt mondod, viszont neked volt valakid. Tudtam, hogy nem történt semmi köztetek, csak is miattam, de én rettegtem, hogy valamikor tényleg fogsz találni valaki olyat, aki jobb nálam.* - Szeretlek téged... *Végül csak ennyit mondok. Elvesznék nélküled.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.02.12, 20:58 | Üzenet # 166
Yaoista
- Igaz, mint most is és elnézést is kérek.*Nevetek fel.* - Tudod szívem attól még, hogy nem mondasz semmit, sejtem, hogy mi is jár a buksidban. Nem bízol meg bennem, de elfogom érni, hogy ne így legyen.*Nagyot hibáztam akkor és rendesen megbűnhődtem érte. Kissé azért fáj, hogy nem hiszel nekem, hiszen nekem is lenne okom kételkedni bennem, de majd kialakul minden, emiatt nem fogok veled veszekedni és boldog is vagyok, hiszen velem vagy és szeretsz.* - Én is szeretlek nagyon nagyon.*Puszillak meg.* - Meg is vagyunk, szerintem egyenletesen kentem.*Kuncogok.* - És a két pink tincsed mikor csináljam?

szela00Dátum: Szombat, 2017.02.18, 21:47 | Üzenet # 167
Yaoista
*Kicsit beharapom a szám szavaidra.* - Mire gondolsz? Szerinted mi jár? *Nem csak a megcsalásról volt szó. Annál sokkal többről. Tudtam, hogy szeretsz és erre el is mosolyodom.* - Nem a bizalomról van szó. *Teszem hozzá. Nem hiszem, hogy most megcsalnál. Arra se gondoltam, hogy a közel jövőben, de eleged lehet belőlem nagyon is.* - Az a fontos, hogy most itt vagy nekem. *Attól féltem, hogy én üldözlek el.* - Köszönöm, majd utána. *Fordulok feléd és adok egy csókot. Kicsit csöndbe maradtam.* - Ne haragudj rám, jó? *Kérlek meg halkan. Szégyelltem magam.* - Tudom, hogy én se vagyok feddhetetlen... sőt, egy részről több okod van kételkedni. *Csak féltem.* - Mosd meg a kezed. *Cirógatom az arcod.*

MioDátum: Péntek, 2017.02.24, 13:03 | Üzenet # 168
Yaoista
- Akkor miről? Kérlek mond el, hátha tudnék rajta változtatni.* - Igen ez így van, de oszd meg velem, amit érzel.*Puszillak meg. A csókodat viszonozom, majd lágyan elmosolyodom.* - Miért haragudnék kicsim?*Csóválom a fejemet.* - Miért is lenne? Úgy vagyok vele, hogy hülye lennél szakítani.*Nevetek fel.* - Sok rosszon mentünk át, de mégis sose voltam ilyen boldog, mint most veled. Szeretlek és bízok benned.*Mondom komolyan.* - Oké.*Így teszek, majd visszamenve kapsz egy hosszú szerelmes csókot.* - Folytassam a hajad?

szela00Dátum: Hétfő, 2017.02.27, 00:15 | Üzenet # 169
Yaoista
- Ez nem olyan dolog, amin változtatni kellene. *Nem igazán akartam erről beszélni.* - Csak még kell egy kis idő. *Mosolyodom el, gondoltam ez így elég lesz.* - Akkor jó. *Örültem, hogy így érzel. Csókod viszonozom és elmosolyodom.* - A pinket majd következőnek. *Cirógatom meg a pofid.* - Igazából én éhes vagyok. *Kordul is meg kicsit a hasam, bár én mindig tudnék enni.* - Te nem? *Kérdezem kedvesen.* - Még azért van mit visszaszedned. *Csapok a popsidra finoman.*

MioDátum: Péntek, 2017.03.03, 13:11 | Üzenet # 170
Yaoista
*Annyira jó, hogy előbb beszéltük meg, hogy nincsenek titok, de nem mondok semmit. Nem akarok erőszakos lenni, veszekedni meg főleg nem.* - Értem.*Bólintok és ennyivel inkább most le is zárom.* - Oké.*Mosolygok, majd felnevetek. A jó kedvem, azért megmarad, még akkor is, hogy hallgatásba burkolózol.* - Ehetünk, és mit ennél?*Kérdezlek.* - Már egész szépen kerekedik, meg a pocika is.*Paskolom meg.* - Neked is kell még visszaszedni, bár így is tökéletes vagy.*Simítok végig a felsőtesteden.* - Rendeljünk valamit? Vagy dobjak valamit össze, amíg úgyis áll a festék a hajadon?

szela00Dátum: Szombat, 2017.03.11, 20:31 | Üzenet # 171
Yaoista
- Bármit, amit te csinálsz. *Vigyorgok és megcsókollak.* - Hadd nézzem csak jobban. *Ölellek magamhoz és megmarkolom mindkét kezemmel a popsidat.* - Igen, ismerős érzés. *Kuncogok.* - Igen, egy keveset. *Én is fogytam, mert egyáltalán nem volt étvágyam, mikor külön voltunk.* - Ha lehet válogatni, akkor te főzz nekem. Azt szeretem a legjobban. *Még egy szendvics is finomabb volt, mikor te csináltad. Nekem a te kajád volt a legjobb.* - A hajmosás is ám a fodrász feladata. *Vigyorgok és megpuszillak, majd azért elengedlek.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.03.12, 19:45 | Üzenet # 172
Yaoista
- Oké.*Bólintok.* - Akkor jó.*Nevetek fel.* - Hidd el, hogy hamarosan visszaszerzem a versenysúlyomat.*Kuncogok.* - Együtt, majd szépen visszahízunk.*Csókollak meg.* - Akkor főzök neked, mert én meg azt szeretem a legjobban, hogy főzhetek neked.*Mosolyodom el.* - Rendben van, sőt meg is szárítom.*Kacsintok rád.* - Azért kijössz velem a konyhába?*Érdeklődöm, majd kint megnézem, hogy mi van és neki látok főzni.* - Remélem, hogy jó lesz a hajad, azért izgulok.

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.03.12, 22:50 | Üzenet # 173
Yaoista
- Hm, hízókúra, tetszik. *Mondjuk én mindig zabáltam, úgyhogy nem lesz gond.* - Teljesen jó. *Kuncogok.* - Ó, tetszik a terv. *Puszillak meg.* - Igen, ki, persze. Tudod, szeretem nézni, a... ahogy főzöl. *Vigyorgok, hiszen a feneked szeretem ilyenkor nézni. Kimentem veled és tényleg csak úgy bámultalak.* - Nehéz elrontani, meg legfeljebb átfestjük még egyszer. *Én nem aggódtam azért.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.03.15, 18:41 | Üzenet # 174
Yaoista
- Azt gondoltam.*Simogatom meg a pocidat.* - Na és miért szereted?*Kérdezem kíváncsian.* - Azért várd ki a végét.*Nevetek fel.* - Mikor megyünk randira és hova? Ki visz először kit?*Kérdezlek kíváncsian.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.03.15, 21:24 | Üzenet # 175
Yaoista
- Már elmeséltem egyszer. *Vigyorgok és megmarkolom a feneked.* - Szeretem nézni, ahogy járkálsz és hajolgatsz. *Csókollak meg.* - Igaz, rólad van szó. *Nevetek veled.* - Mit szeretnél? Vigyelek én előbb? És nem mondom, hogy hova vinnélek. *Közlöm veled.* - Meglepetés. *Már kitaláltam, hogy hova viszlek és mit fogok tenni, de azt akartam, hogy az állad a földön landoljon.*

Keresés: