Akashi - Daisuke
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 14:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A legmegszivatottabb pár
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.03.16, 00:36 | Üzenet # 176 |
 Yaoista
| - Tudod, hogy milyen dinka és lyukas agyú vagyok.*Nevetek fel.* - Ohh tényleg, most már nem felejtem el.*Viszonozom a csókod és utána be is pucsítok neked.* - Na látod.*Kuncogok.* - Akkor te előbb és aztán én, de az is titok, bár még én se bírom.*Már nagyon várom.* - Biztos, hogy nagyon jó lesz, alig várom.*Puszillak meg.* - Nagyon nagyon sok randira kell elmennünk.*Közlöm veled mosolyogva. Egyre inkább nyerem vissza a régi önmagam, ha a szex is működni fog, akkor minden rendben lesz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.03.16, 23:22 | Üzenet # 177 |
 Yaoista
| - Csak egy kicsit. *Mosolyodom el rajtad.* - Ne is. *A pucsításodra felnevetek.* - Rendben, legyen. Nekem kell egy kis előkészület, mondjuk.... jövőhéten? *Kérdezem kíváncsian.* - Remélem élvezni fogod. *Azért én megcsókollak.* - Még annál is többre. *Simítok végig az arcodon.* - Nagyon szeretlek. *Nézek rajtad végig.* - Mit eszünk? *Kicsit se voltam kajacentrikus.* - Bár én ezeket az estéket is szeretem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.03.17, 01:52 | Üzenet # 178 |
 Yaoista
| - Tökéletes és biztosan.*Mosolyodom el és a csókodat viszonozom.* - Nagyon jól hangzik.*Csókolok a tenyeredbe, majd a vallomásodra elvörösödöm picit.* - Én is szeretlek nagyon.*Cirógatom meg az arcodat.* - Carbonarat, ha jó, mert nincs nagyon választél, szóval holnap be kéne vásárolni.*Azért rossz, hogy nem tudok beleszállni, de ez majd változni fog.* - Én is, hiszen veled vagyok és csak ez számít.*Mondom igen csak szerelmes hangon és beleülök az öledbe.* - Olykor még mindig nem hiszem el, hogy ez a valóság és nem csak egy álom.*Csókollak meg.* - Mindjárt folytatom a hamit, csak egy kicsit legyünk így.*Bújok hozzád, még több szeretetre van szükségem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2017.03.18, 00:52 | Üzenet # 179 |
 Yaoista
| - Tökéletes. *Mosolyodom el.* - Akkor holnap elmegyünk. *Bólintok egy aprót.* - Még szép, hogy csak ez. *Nevettem el magam. Magamhoz ölellek, ahogy leülsz.* - Pedig itt vagy velem. *Csókollak én is.* - Rendben. *Cirógatlak finoman, majd játékosan megcsíplek.* - Látod? Nem álmodsz. *Puszilom meg a buksid és gyöngéden cirógatlak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.03.19, 15:49 | Üzenet # 180 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Megbeszélve.*Mosolygok.* - Igen itt és ez így marad öröké.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat. Élvezem az ölelést és ebből a csípésed zökkent ki.* - Kis mocsok.*Kuncogok és most én csókollak meg.* - Különben, ha álmodnék, akkor sose akarnék felébredni.*Mondom édesen és ismét megcsókollak.* - Na akkor folytatom, mert sose eszünk, aztán a pocid sose lesz tele.*Cirógatom meg, sőt még egy puszit is kapsz és tovább ügyködöm.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.03.19, 17:16 | Üzenet # 181 |
 Yaoista
| - Nem is. *Vigyorgok a mocsokra és elnyújtom csókod.* - Én sem. *Ismerem be. Ha csak álmodnám, hogy veled vagyok, örökké aludni szeretnék.* - Rendben, éhes is vagyok. *A puszidon elmosolyodom azért. Közben tovább figyelem, ahogy főzöl na meg a feneked is. Szerettem ezeket a perceket.* - Megterítsek? *Kérdezem, még sosem tettem. Mindig megvártam, míg te kiszolgálsz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2017.03.24, 14:00 | Üzenet # 182 |
 Yaoista
| - Igen, köszönöm.*Látszik, hogy megleptél ezzel kicsit. Jól esnek ezek az apróságok, még ha szeretek is gondoskodni rólad.* - Még belefér, hogy együnk vagy majd miután a hajad lemostam?*Kérdezlek.* - Mert azért úgy ne együnk, hogy félbe kell hagynunk.*Sokkal jobb kényelmesen meghamizni.* - Különben szépen megterítettél.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.03.30, 14:13 | Üzenet # 183 |
 Yaoista
| - Rendben. *Fogok hozzá.* - Előbb mossuk le. Szerintem már letelt a félóra. *Azért aranyos volt tőled, hogy ennyire figyeltél rám.* - Egyetértek. *Bólintok.* - Köszi. *Kicsit azért zavarba jövök, de nem mutatom ki.*- Na akkor mosd meg a hajam. *Cirógatom meg az arcod és elindulok a fürdőszobába. Szépen letérdelek a kádhoz és várom, hogy tedd a dolgod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2017.04.04, 12:54 | Üzenet # 184 |
 Yaoista
| - Oké.*Bólintok, majd csak elmosolyodom, nem hittem, hogy így fogsz reagálni. Adok egy csókot és most megkímélve nem mondom, hogy édes vagy.* - Rendben.*Így is teszek és nagyon vigyázok, hogy a szemedbe ne folyjon semmi.* - Meg is vagyok. Most akkor megtörlöm és megszárítom jó?*Látszik, hogy mennyire élvezem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2017.04.05, 23:06 | Üzenet # 185 |
 Yaoista
| *Élvezem nagyon, hogy mosod a hajam. Nem nagyon viselkedett még így velem senki. Utoljára talán anyukám, de hát az is nagyon rég volt.* - Oké. *Hagyom magam neked, nagyon tetszett.* - Ezt bevezethetnénk. *Jegyzem meg vigyorogva.* - Jó érzés... *Sóhajtok egyet elégedetten.* - Utána finom vacsora... teljesen elkényeztetsz. *Puszillak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2017.04.07, 20:55 | Üzenet # 186 |
 Yaoista
| - Akkor mostantól én csinálom, el van döntve.*Kuncogok.* - A jövendőbeli férjecskémért bármit.*Puszillak meg én is. Folytatom is a tevékenységem és végig mosolygok. Finoman fésülgetlek is, miközben szárítom a hajad és utána is.* - Kész vagyunk és nem rontottam el, de jó azért megnyugodtam.*Nevetek fel.* - Hogy tetszik?*Túrok bele.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.04.14, 13:41 | Üzenet # 187 |
 Yaoista
| - Megbeszéltük. *Tetszett ez a döntés.* - Hm, jó hangzik. *Vigyorgok. Olyan voltam, mint egy kiskutya. Élveztem, ahogy cirógatnak.* - Tudtam, hogy nem fogod eldönteni. *Mosolyodom el. Megnéztem magam a tükörbe.* - Tökéletes. *Túrok bele én is.* - Köszönöm. *Csókollak homlokon, majd magamhoz ölellek.* - Szeretlek. *Sóhajtok egy nagyot kellemesen.* - Együnk. *Vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2017.04.15, 11:19 | Üzenet # 188 |
 Yaoista
| - Köszönöm a bizalmat.*Kuncogok.* - De csak azért, mert te viseled.*Azért egy ilyen merész haj, kevés embernek áll jól.* - Még dögösebb lettél.*Mérlek végig.* - Bármikor kicsim.*Bújok hozzád.* - Én is szeretlek.*Annyira jó hallani és főleg érezni ezt.* - Eszünk, eszünk.*Csókollak meg, majd így is teszünk.* - Ízlik? Majd tanulok új recepteket. Mond, hogy mit szeretnél és megcsinálom. Bármit kérhetsz és megtanulom.*Jelentem ki, de igen csak lelkesen. Sokat kell még fejlődnöm, de egyre inkább térek vissza.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.04.17, 18:44 | Üzenet # 189 |
 Yaoista
| - Köszönöm. *Puszillak meg.* - Tetszik a látvány, mi? *Nevettem el magam. Csak úgy lapátoltam már be a kaját az asztalnál.* - Nagyon finom. *Mondom teli szájjal. Azért az étvágyam szerencsére visszatért. Nyeltem egy nagyot, mielőtt válaszoltam volna.* - Bármi jó, amit te csinálsz. Tudod, annyira finoman főzöl, hogy még az is ízlik, amit nem szeretek. *Magyarázom neked és megcirógatom az arcod.* - Szóval tényleg bármit. *Mosolyodom el még jobban.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2017.04.19, 10:41 | Üzenet # 190 |
 Yaoista
| - Igen nagyon.*Bólogatok.* - Örülök neki.*Imádom nézni, hogy milyen jóízűen eszel.* - Édes vagy és rendben, de azért ha meg gondolnád magad, azért szóljál.*Teszem hozzá.* - De attól még fejlesztem magam.*Mondom édesen.* - Oké.*Csókolok a tenyeredbe.* - Tegyek még?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.04.21, 12:19 | Üzenet # 191 |
 Yaoista
| - Rendben, szólok. *Bár nem hittem, hogy szükség lenne rá. Tényleg bármit tettél elém, megettem és ízlett is.* - Nem tiltakozok. *Nevettem el magam.* - Igen, kérek még. *Bólintok. Miután tettél, megköszöntem és azt is belapátoltam.* - Ez jól esett. *Simogatom a pocakom. Nagyon jól laktam.* - Isteni volt, köszönöm. *Puszillak meg. Kis ejtőzés után szó nélkül fölálltam és elkezdtem leszedni az asztalt. Ilyet se sűrűn csináltam előtte.* - Kérsz még egy kávét vagy teát? *Kérdezem kedvesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.04.23, 17:58 | Üzenet # 192 |
 Yaoista
| *Teszek neked és még magamnak is.* - Örülök neki, egészségedre.*Boldoggá tesz, ha a kedvedre tehetek. Kicsit én is szusszantok és már készülnék rendet tenni, de te megelőzöl.* - Előbb egy kávét és később egy teát köszönöm.*Mosolyodom el, még ha tényleg nem is várom ezt el tőled nagyon jól esik.* - Most akkor én leslek téged.*Kuncogok és így is csinálok.* - Olyan jól nézel ki.*Méregetlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.04.27, 14:31 | Üzenet # 193 |
 Yaoista
| - Rendben. *Rakok föl egy kávét, próbálkoztam még akkor is, ha ez nem nagy dolog.* - Tetszik a seggem, mi? *Vigyorgok és játékosan még rá is csapok. Nagyon jó volt ez az este, rég tudtunk így időt eltölteni. Mikor kérsz lettem, odamentem és leraktam eléd az italod, úgy ahogy szereted.* - Parancsolj. *Odahajolva gyöngéden megcsókoltalak, majd felhúztalak. Leültem és az ölembe ültettelek.* - Így jobb. *Én is kávéztam közben. Finoman félrehúzom a nyakadról a hajad és belecsókoltam.* - Szeretem ezt a pontot itt a nyakadon. *Csókolgatom tovább.* - Mindig olyan édesen reagálsz rá...
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2017.05.05, 11:32 | Üzenet # 194 |
 Yaoista
| - Igen nagyon.*Nevetek fel.* - Köszönöm.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat. Nincs ellenemre, hogy az öledbe üljek és kényelmesen elhelyezkedem.* - Sokkal jobb.*Értek egyet, a nyakamra pedig halkan felsóhajtok.* - Én meg szeretem, amikor ott csókolsz, mondjuk azt mindenhol szeretem.*Mondom édesen.* - Miattad van.*Mosolyodom el és lopok egy csókot, végül kávézni kezdek.* - Ilyen finomat még sose ittam.*Hiszen te csináltad nekem. Meggyújtom mindkettőnknek egy - egy cigit is.* - Tényleg egyre jobban érzem magam.*Bár a szex még nem megy, de ahol tartottam, ez már nagyon nagy előrelépés.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.05.07, 23:42 | Üzenet # 195 |
 Yaoista
| - Abban biztos voltam. *Kuncogok.* - Annak csak örülök, ha miattam. *Picit el is nyújtom a csókod.* - Csinálok máskor is. *Iszogatok én is közben.* - Köszi. *Fogadom el a cigit, azért nagyon jól esik.* - Igen, látom rajtad. *Végre mosolyogsz és legalább azt engeded, hogy hozzád érjek.* - Büszke vagyok rád, remélem tudod. *Picit elhallgattam, majd adtam egy kis csókot.* - Viszont valamit szeretnék kérni... ha úgy érzed, nem vagy jól vagy bármi ilyesmi... menjünk el orvoshoz, jó? Fontosabb az egészséged, mint a büszkeséged. *Aggódtam érted.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2017.05.11, 11:10 | Üzenet # 196 |
 Yaoista
| - Megbeszéltük.*Mosolygok.* - Köszönöm, de nélküled nem menne.*Ha nem jössz be, akkor még mindig ott feküdnék bent, de szerencsére nem így történt.*- Oké, de erre nem lesz szükség vagyis remélem, meg itt van nekem a legjobb és leghatékonyabb gyógyszer világon.*Simítok az arcodra, majd megcsókollak.* - Ígérem nem fogok makacskodni vagyis ilyen téren.*Mosolyodom el.* - Én meg azt szeretném kérni, hogy tényleg mondj el mindent jó?*Erről már beszéltünk, de ez a legnagyobb baj a kapcsolatunkban és ebből indultak viták.* - Szeretlek nagyon Dai.*Csókollak meg ismét.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.05.25, 15:12 | Üzenet # 197 |
 Yaoista
| - Igen? *Mosolyodom el és persze a csókod viszonozom.* - Örülök neki, ne is. *Kuncogtam kicsit. Bólintok egy aprót, hogy mindent mondjak el.* - Én is téged... *Suttogom ajkaidra. Picit csendben maradtam és csak öleltelek magamhoz.* - Nem tudom neked megígérni, hogy mindent elmondok. *Szólalok meg váratlanul.* - Nem akarlak bajba keverni. *Gondolok itt apámra vagy bármi másra.* - Meg akarlak védeni. *Szorítalak magamhoz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.05.28, 14:40 | Üzenet # 198 |
 Yaoista
| *Tudom, hogy ez a hallgatás, nem jelent jót és sajnos igazam is lesz. Sóhajtok egy nagyot, mielőtt megszólalnék.* - Értelek édesem, de én meg téged akarlak megvédeni.*Még ha testi erővel nem is megy, de másként igen.* - Akkor is szeretném tudni, ha készülsz valamire vagy túl nagy kérés?*Kérdezlek.* - Nem akarom, hogy megkeresd, de nem tudlak lebeszélni róla igaz?*Bár nagyon nem akarom apádról beszélni, de elkerülhetetlen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.06.06, 23:03 | Üzenet # 199 |
 Yaoista
| - Vigyázok magamra, megígérem. *Puszillak meg.* - Nem készülök semmire. *Legalábbis jelenleg tényleg nem volt bennem semmi.* - Most azaz első, hogy rendbe gyere. *Cirógatlak finoman.* - Most nem keresem és most nem is fogom... azt nem mondom, hogy később nem fogom, de most nem. *Nyugtatlak meg.* - Ha úgy döntök, akkor szólok. *Mondom komolyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2017.06.08, 11:08 | Üzenet # 200 |
 Yaoista
| - Te se vagy sérthetetlen.*Még ha nem is csak egy ember vagy, akkor se vagy halhatatlan.* - Akkor jó.*Azért ez megnyugtató.* - Most nem keresed meg, akkor később se kéne.*Nagyon féltelek tőle.* - Oké, de nem lehetne, hogy csak úgy, annyiban hagyjuk? Új életet kezdünk, amibe ő nincs benne.*Tudom, hogy nem ilyen egyszerű, de legalább, ne találkozzál vele.* - Nem akarom, hogy bántson téged Dai.*Suttogom és remegve hozzád bújok.*
|
|
| |