2025.07.20, Vasárnap, 01:20
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Akashi - Daisuke
szela00Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 14:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A legmegszivatottabb pár biggrin

szela00Dátum: Szombat, 2017.06.10, 22:19 | Üzenet # 201
Yaoista
- Tudom. *Mosolyodom el kicsit.* - Nem tudom még. *Ismerem be. Nem tudtam eldönteni, hogy jól járunk-e, ha csak hagyom a dolgokat.* - Félek, hogy nem ilyen egyszerű.... *Adok hangot a gondolataimnak.* - Ráadásul attól is, hogy elpattan bennem valami és megint bántalak. *Hajtom le a fejem. Finoman a combodra simítok, oda, ahol egyszer már megsebeztelek.* - Ez a valami itt van bennem és embereket akar ölni... *Remegek meg.* - Tudod nélküled képtelen lennék kontrollálni. *Ráadásul most segítségem se volt rá.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.06.15, 23:49 | Üzenet # 202
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Tudom, tudom.*Suttogom, pedig mennyivel jobb lenne.* - Kicsim.*Simítok a kezedre, ami a combomon van és megszorítom.*  - Szeretlek téged, úgy ahogy van. Az édes kis vőlegényem vagy, aki hamarosan a férjem lesz.*Ezen picit elmosolyodom.* - De itt vagyok és mindig itt leszek, megvédelek magadtól.*Ölellek magamhoz.* - Nem lesz szerelmem semmi baj, itt vagyok és mindig is itt leszek.*Suttogom.* - Tudom, hogy félsz, de megvédelek téged.*Cirógatlak finoman.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.06.18, 16:07 | Üzenet # 203
Yaoista
*Ahogy rásimítasz a kezemre, megremegek kicsit. Halványan elmosolyodom. Tudom, hogy szeretsz, de attól még féltelek téged magamtól.* - Maradj velem mindig.... *Suttogom és szinte bújok hozzád.* - Az jó. *Puszillak meg gyöngéden.* - Annyira szeretlek. *Mosolygok boldogan, majd finoman megcsókollak.* - Mindig vigyázol rám. *Nagyon jól esik, ahogy simogatsz engem.* - Ez jó érzés... *Szorítalak kicsit magamhoz.*

MioDátum: Hétfő, 2017.06.19, 23:51 | Üzenet # 204
Yaoista
- Mindig veled fogok maradni.*Nekem te jelented az életet. Annyira édes vagy, de ezt megtartom magamnak.* - Én is szeretlek.*Suttogom az ajkaid közé és a csókodat viszonozom.* - Igen mindig.*Finoman eltollak.* - Gyere menjünk be.*Amikor így teszünk elterülök téged pedig a pocimra húzlak.* - Pihenjél szerelmem.*Ölellek magamhoz.* - Rád fér.*Énekelni kezdek és simogatlak is.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.06.22, 11:50 | Üzenet # 205
Yaoista
- Oké. *Megyek veled és kényelmesen el is helyezkedem a pocidon.* - Így csak azt lehet. *Ez mindig megnyugtatott. Mikor így voltunk, mindig békét éreztem magamban.* - Mást sem teszek ma, csak pihenek. *Persze rettentően élveztem, hiszen reggel korán megyek dolgozni. Csöndben hallgatok, ahogy énekelsz, még a szemem is lehunyom.* - Szép a hangod. *Sóhajtok elégedetten. Kicsit feltápászkodtam és adtam egy csókot neked.* - Megijesztettelek? *Simítok gyöngéden az arcodra.*

MioDátum: Hétfő, 2017.06.26, 18:40 | Üzenet # 206
Yaoista
- De csak ma, ezért nagyon nagyon sokat kell.*Úgyse fogom hagyni, hogy mást tegyél ma már.* - Köszönöm.*Nekem a te szavad számít a legjobban. Egészen addig énekelek, amíg meg nem csókolsz.* - Most a csókkal?*Kérdezlek értetlenül.* - Őszintén megmondva nem tudom, hogy miről beszélsz.*Mostanság még csak vitánk se volt szerencsére.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.06.27, 15:12 | Üzenet # 207
Yaoista
- Pihenek, pihenek. *Nevettem el magam.* - Nem, nem a csókkal. *Puszillak meg.* - Hanem... félsz, hogy megkeresem? *Kérdezem komolyan.* - Vagy tőlem... *Jó lett volna tudni, hogy mennyire aggódsz miattam. Megtámaszkodok melletted és gyöngéden csókolgatni kezdelek.* - Finom vagy. *Térek át nyakadra, de csak kóstolgattalak.*

MioDátum: Kedd, 2017.06.27, 19:11 | Üzenet # 208
Yaoista
- Persze, hogy félek, hiszen az apád ijesztő.*Még nagyon visszafogott vagyok.* - Tőled viszont nem félek.*Simítok az arcodra.* - Örülök.*Mosolyodom el és halkan felnyögök.* - Az már elmúlt, hogy féljek tőled. Nem mondom, hogy nem fogok olykor megremegni, de az csak azért lesz, mert hirtelen fog érni.*Mondjuk, ha átalakulsz vagy idegesebben morransz rám.* - Bízom benned és tudom, hogy nem fogsz bántani.*Csókollak meg hosszasan.* - Te vagy aki félsz magadtól, de megvédelek.*Suttogom az ajkaid közé.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.06.29, 07:04 | Üzenet # 209
Yaoista
*Az előző részét megértettem, a másodikra viszont megnyugszom.* - Az jó... *Könnyebbülök is meg tőle. Figyelmesen hallgatlak és elmosolyodom.*  - Majd azért próbálok figyelni. *Sokat változott a stílusom, mióta találkoztunk.* - Attól félek, hogy mit tehetek... *Ismerem be. Tényleg rettegtem az erőmtől, jobban, mint eddig bármikor.* - Tudom, hogy mire vagyok képes és... *Sóhajtok és csak visszabújok. Egy picit csöndben maradok, majd beszélni kezdek.* - Mikor apámmal voltam edzeni... voltak pillanatok, amikor megtámadtam embereket. *Remegek meg.* - Nem tudom, hogy sokakkal mi történt utána, apám intézte, de... *Szorítalak magamhoz.* - Nem akarom, hogy ilyenek történjenek.

MioDátum: Vasárnap, 2017.07.02, 18:56 | Üzenet # 210
Yaoista
- Tudom kicsim.*Ebben biztos vagyok.* - Kicsim nem lesz semmi baj.*Próbállak megnyugtatni.* - Biztos, hogy nem lett bajuk, apád csak nekem akart ártani.*Úgy vélem, hogy volt szándéka, hogy mások meghalljanak, kivéve, ha már azok voltak, de erre nem gondolok.* - Nem fog meglátod.*Puszillak meg.* - Biztos vannak még olyanok, mint ti és talán ők tudnának segíteni vagy nem?*Ez csak egy ötlet.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.07.03, 20:30 | Üzenet # 211
Yaoista
- Aka... ott többnyire csak takarítani kellett. *Suttogtam halkan. Általában nem voltam magamnál, mikor megtámadtam embereket, de biztos voltam benne, hogy nem sokan élték túl. Kicsit aggódtam, hogy nem jó ötlet elmondani neked, de jobb, ha tudod kivel élsz együtt.* - Remélem... *Remegek meg, de puszid nagyon jól esett.* - Sajnálom, hogy így belekeveredtél. *Az volt a legrosszabb az egészben, hogy téged bántott.* - Nem tudom... nem ismerek senkit. *Csak a lepecsételőket tudom.*

MioDátum: Szerda, 2017.07.05, 10:23 | Üzenet # 212
Yaoista
*Kicsit elhallgatok. Igazából sejtettem, de ugye a remény hal meg utoljúra.* - Nem tehetsz róla, nem voltál magadnál.*Mondom végül.* - Én nem sajnálom vagyis ha így lenne azt jelentené, hogy nem vagyunk együtt és az lenne a legrosszabb.*Mondom komolyan és végig cirógatlak.* - Tudnod kell, hogy nem ítélkezem és köszönöm, hogy elmondtad nekem.*Sokat jelent.* - Keresgéljünk? Szeretnék segíteni.

szela00Dátum: Szerda, 2017.07.05, 22:47 | Üzenet # 213
Yaoista
*Feszülten várom válaszod, majd lágyan elmosolyodom.* - Köszönöm. *Suttogom. Annyira hálás voltam neked.* - Az lenne a legjobb, ha nem lennék félig démon. *Mennyivel egyszerűbb lenne minden.* - Hatalmas mázlim van veled. *Nagyon finom a cirógatásod. Meg is fogom a kezed és adok rá egy csókot, majd a pocidra és végül vissza is tettem a fejem.* - Ne... nem akarom, hogy ilyennek beszélj. Most rendben vagyok így, aztán majd kitalálom, hogyan tovább.

MioDátum: Péntek, 2017.07.07, 15:31 | Üzenet # 214
Yaoista
- Ezt ne köszönd.*Puszillak meg.* - Az is te vagy és így szeretlek, ahogy vagy.*Persze jobb lenne és lehet változni fog a helyzet, de az is lehet, hogy nem és akkor ezzel együtt kell élnünk.* - Nekem meg veled, szóval mind a ketten mázlisták vagyunk.*Mondom édesen.* - Oké, csak szeretném, hogy tud, nem vagy egyedül.*Mondom komolyabban.* - Ezt sose feled.*Nem akartam, hogy bármit is egyedül csinálj.*- Szeretném, ha bármi lesz, veled tarthatnánk.*Tudtam, hogy féltesz, de én meg téged.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.09, 21:34 | Üzenet # 215
Yaoista
*Elmosolyodom, hogy szeretsz és azon is, hogy mázlisták vagyunk.* - Érzem, hogy itt vagy nekem. *Mondom halkan, mert azért én nem nagyon szoktam erről beszélni.* - Igyekszem nem elfelejteni. *Tudom, hogy félsz, hogy egyedül fogok bele valamibe. Elég nagy esély volt rá.* - Ha valami olyan lesz, ahol veszélybe lehetsz, nem engedem. *Közlöm veled. Felemelkedem rólad és a szemedbe nézek.* - Figyelj... nem eshet bajod, mert azt... azt egyszerűen nem élem túl. *Kicsit elhallgattam és elfordítom a tekintetem.* - Hónapokig álmodtam azt, hogy nem álltam meg... hogy nem csak pár sebet okoztam. *Elhúzódtam, mert szégyelltem és utáltam magam ezért.*

MioDátum: Szombat, 2017.07.15, 11:59 | Üzenet # 216
Yaoista
- Helyes.*Puszillak meg.* - Ne is felejtsd el.*Mondom komolyabban. Tudom, hogy féltesz, de én is téged.* - Akkor meg te se mehetsz. Dai tudom, hogy féltesz, de én is téged. Belehalnék, ha történne veled valami.*Szó szerint mondom. Amíg nem jöttél be hozzám élni se akartam, nélküled az életem semmit se ér.* - Látod ugyanúgy vélekedünk.*Mosolyodom el picit.* - De ez nem történt meg és nem is fog kicsim.*Húzlak vissza.* - Szerelmem számomra nem vagy szörny és nem félek tőled.*Tényleg így van.* - Most már próbálj pihenni, őrzöm az álmaid.*Csókollak meg.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.16, 18:05 | Üzenet # 217
Yaoista
- Akashi, nem érted. *Nézek rád könyörögve.* - Nem tudhatod. *Hagytam, hogy visszahúzz.* - Pedig lehet kellene... *Suttogom és magamhoz szorítalak.* - Hogy lehetsz ennyire biztos bennem? *Nem értettem, hogy vagy képes ennyire bízni benned. Láttad mit tettem. Csak kis részletét, de láttad. Mégsem akarsz magamra hagyni.* - Ha el kell mennem megint, nem jöhetsz. *Közlöm ismét.* - Inkább utálj és vess meg... vagy szeress mást... *Suttogom, de tudhattad, hogy nekem ezt milyen nehéz lenne.* - Bármi, csak ne halj meg. *Remegek meg ismét.* - Igyekszem... *Suttogom csókod előtt. Kényelmesen elhelyezkedem és pihentem a pocakodon, de nem aludtam. Most képtelen voltam.*

MioDátum: Hétfő, 2017.07.17, 00:29 | Üzenet # 218
Yaoista
- Te nem érted.*Morgok.*  - De tudom.*Vitatkozhatsz velem, nem fogok veled egyetérteni.* - Inkább örülnél neki, hogy nem félek.*Teljesen ki voltál attól, hogy féltem most meg hogy nem.* - Azért mert szeretlek és te vagy az életem. Nem tudom neked másként megmagyarázni, de biztos vagyok benned.*Furcsa, de ennyire sose voltam még benned biztos. A folytatásra megremegek és nem kell sok, hogy ne sírjam el magam.* - Miért az van amit te akarsz? Figyelsz te rám egyáltalán? Szeretlek csak téged és te vagy az életem értelme. Nem hiszel nekem?*Mert akkor ezeket nem mondanád.* - Ja, de te meghalhatsz.*Suttogom, de többet nem mondok, mert felesleges. Meghalsz, akkor véget vetek az életemnek, de ezt nem mondom. Az biztos, ha megtudom, hogy készülsz valamire, akkor ha kell követni foglak.* - Nem akarok veled veszekedni, de megint úgy beszélsz, hogy nem gondolod végig.*Suttogom.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.07.18, 23:54 | Üzenet # 219
Yaoista
- Én mit nem értek? *Kérdezek vissza.* - Örülök... annak nagyon, hogy nem félsz az érintésemtől. *Nem is arra gondoltam, az pokoli lenne. Beleőrülnék, ha folyamatosan kerülnél, mint régebben. Tényleg nem értettem, hogy lehetsz ilyen optimista.* - Nem az van és figyelek. *Picit elmosolyodom.* - Sosem hittem még ennyire, mint most. *Szorítalak magamhoz még jobban, aztán eléggé meglepődtem.* - Kicsim... jelenleg közel golyóálló vagyok. Nem halok meg olyan könnyen. *Mosolyodom el és adok egy puszit a pocidra.* - Egy démonvadász vagy egy másik démon tud csak megölni. *Pihengetek tovább rajtad.* - Még a lepecsételésbe hallhatok bele, de semmi más. Az emberi részem miatt ugyanúgy öregszem, majd mint te, de beteg nem leszek. *Magyarázom neked, ezekről még sosem beszéltük.* - Ezért nem kell féltened. *Bújok hozzád. Jelenleg a legtörékenyebb pontom a lelkem volt.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 22:15 | Üzenet # 220
Yaoista
- Azt, hogy féltelek én is.*Tényleg nem értem, hogy mit nem fogsz fel ezen.* - Akkor meg tényleg nem értelek.*Bár jól esnek a szavaid.* - Oké, de attól még nem kell kockáztatnod, de jó vele tisztában lenni.*Mert ezt nem mondtad még eddig.* - Az éppen elég.*Sóhajtok fel.* - Várj csak démonvadász?*Róluk se volt eddig szó.* - Szóval nem vagy mégse hallhatatlan.*Oké tény, hogy nem vagy olyan sérülékeny, de mégis.* - De attól még féltelek, hiszen a szerelmem vagy.*Ölellek magamhoz még jobban.* - Így azért másképpen látom a dolgokat, de értsd meg, hogy attól még féltelek téged és vigyázni akarok rád, amennyire tudok.

szela00Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 11:45 | Üzenet # 221
Yaoista
- Nem is tudom, hogy fogalmazzam meg. *Gondolkozom el nagyon. Tényleg nem tudtam szavakba önteni.* - Igen, démonvadász. Olyan démonokat keresnek, akik bántani akarják az embereket. Nekem elég jó alibim van. *Ölellek magamhoz picit jobban.* - Szóval nem kell tőlük félni, én emberbarát vagyok. *Nevettem el magam kicsit.* - Édes vagy... *Örültem neki, hogy ennyire óvsz, jól esett.* - Hidd el Aka, jobban vigyázol rám, mint hiszed. *Lemászok a pocidról és befekszek melléd. Magamhoz ölellek és lágyan megcsókollak.* - Nélküled már rég bekattantam volna. *Szorítalak magamhoz.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.08.01, 11:33 | Üzenet # 222
Yaoista
- Úgy, hogy értsem.*Mosolyodom el.* - Oké, de akkor random beállíthatnak? Félnünk kell ettől?*Kérdezlek aggódva* - Az biztos.*Nevetek fel picit én is.* - Akkor jó, ennek örülök.*Suttogom az ajkaid közé és a csókodat viszonozom.* - Ahogyan én is.*Más értelemben, de így lenne.* - Bármi fog történni sose fogom látni benned a démont és ha veszélyes a lepecsételés, akkor ne is csináld.*Inkább maradj életben és menekülünk, ha kell, de a legfontosabb, hogy velem legyél.* - Minden rendben lesz szerelmem.*Csókollak meg.* - Együtt vagyunk és csak ezt számít.*Bújok oda.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.08.04, 22:28 | Üzenet # 223
Yaoista
- Hát, lehet ellenőriznek majd, de nem kell félni. *Mosolyodom el.* - A legveszélyesebb rád vagyok. *Kuncogok és játékosan harapdálni kezdem a pocakod.* - Még a végén felfallak. *Vigyorgok.* - Nem fogom azt mondani, hogy nem gondoltam rá... de nem fogom megtenni. *Legalábbis mostanában biztos nem. Komoly dolognak kell történnie, hogy ismét el akarjam záratni az erőm.* - Veled még szép. *Csókod el is húzom kicsit.* - Igaz. *Annyira szerettelek.* - Sokszor megkönnyebbülök ilyenkor, mikor beszélünk. *Simítok a felsőd alá és a hátad cirógatom finoman.*

MioDátum: Péntek, 2017.08.11, 00:20 | Üzenet # 224
Yaoista
- Szóval, akkor csak a veszélyeseket rendezik le? Vagyis megölik őket?*Most már tényleg mindent szeretnék tudni.* - Ez így van, de ezt a veszélyt nagyon is élvezem.*Nevetek fel.* - Na de akkor mi lenne veled nélkülem?*Vigyorgok én is.* - De ha rólad van szó, ez se zavarna.*Csókollak meg.* - Azért jó lenne együtt átbeszélni vagy legalább szóljál.*Ez azért nem nagy kérés.* - Helyes.*Mosolygok és a csókodat hosszasan viszonozom.* - Akkor beszéljünk sokat, eddig úgyse tettük és csak a baj volt belőle.*Tényleg nem beszéltünk ennyit komoly dolgokról, csak vitáztatunk.* - Fejlődő képesek vagyunk.*Kuncogok.* - Jól esik.*Elkezdelek cirógatni én is és meg is csókollak.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.08.13, 19:15 | Üzenet # 225
Yaoista
- Igen. *Nem volt hova szépíteni.* - Akkor minden rendben. *Vigyorgok kicsit.* - Hát ez egy nagyon jó kérdés. *Mosolyodom el lágyabban. * - De tudod több módon is fel tudlak falni. *Kuncogok kicsit és ismét megharaptam a pocid.* - Rendben. *Bár én már most tudtam, ha úgy döntenék, nem mondanám el neked, mert le akarnál beszélni.* - Igazad van... csak én nem nagyon szeretem. *Morgom kicsit.* - Az biztos. *Nevetek veled.* - Nagyon puha a bőröd. *Húzom el a csókod.*

Keresés: