Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 2 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - De igen csak nem is tudom mit mondjak.*Vallom be.* - Én se, de menjünk le.*Mondom, majd így is teszünk.* - Biztos nem kérsz semmit? Van üdítő is, meg kaja, ha éhes vagy.*Mondom, majd megcsörren a mobilom.* - Bocs.*Veszem fel.* - Hello... persze minden rendben van.... nem kell aggódnod.. holnap szokásos helyen.*Rakom le. Az egyik pasi volt, akivel láttál és érdeklődött, hogy minden oké volt e veled.* - Szóval kérsz valamit?*Pillantok rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:07 | Üzenet # 3 |
 Yaoista
| - Ez is ritka, hogy ne tudj mit mondani. *Nevettem el magad. *Követtelek és kérdéseiden elmosolyodtam.* - Nem köszönöm, tényleg nem kell semmi. *Mondom, majd felfigyeltem a telefonhívásra.* - Tán csak nem féltenek tőlem? *Kérdezem viccelődve. Kicsit elhallgattam és csöndesen néztelek téged.* - Furcsa vagy. *Közlöm végül.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:12 | Üzenet # 4 |
 Yaoista
| - Megesik.*Mosolyodom el.* - Utána ne mond, hogy nem voltam jó házigazda.*Vigyorgok, majd magamnak töltök vodkát és a szivarom is előkerül.* - Féltenek?*Nevetek fel.* - Vicces lenne.*Vigyorgok.* - Igen már sokan mondták.*Vonom meg vállam.* - Megint min törőd a buksid?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:41 | Üzenet # 5 |
 Yaoista
| - Rendben, majd azt mondom csak, hogy smucig voltál. *Kuncogtam el magam.* - Miért? *Kérdezek rá értetlenül, nem értettem, hogy miért lenne vicces.* - Ez nem feltétlenül rossz dolog. *Teszem azért hozzá.* - Rajtad... és ezen az egészen. Valami... nagyon gyanús és nem tudom mi és ez idegesít. *Mondom komolyan.* - Na meg van itt még pár dolog, de most leginkább ezen. *Nézek a szemedbe, mitha ott keresném a választ.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:52 | Üzenet # 6 |
 Yaoista
| - Ahogy gondolod.*Vigyorgok.* - Ja nem az, hanem, hogy pont tőled féltenek, az lenne vicces és ezt nem rosszból mondom.*Kuncogok.* - Túl sokat gondolkodsz. Nincs itt semmi gyanús.*Mondom és leülök de most nem melléd.* - Komolyan mit gondolsz rólam?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 22:46 | Üzenet # 7 |
 Yaoista
| - Ki tudja? Lehet egy ninja sorozatgyilkos vagyok, aki az olyan alakokra specializálódott, mint te. *Nevettem el magam.* - Nem, épp az, hogy nem eleget, mivel még nem jöttem rá. *Közlöm veled. Kérdéseden meglepődtem.* - Azt, hogy nem ismerlek annyira, hogy erre válaszolni tudjak. *Mondom komolyan.* - Jelenleg egy kissé szeszélyes beképzelt majomnak. *Vigyorodtam el, jelezvén, hogy nem teljesen gondolom komolyan.* - Viccen kívül... tényleg elég keveset tudok rólad ahhoz, hogy erre válaszoljak.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 22:55 | Üzenet # 8 |
 Yaoista
| - Lehet.*Mosolyodom el, de igen csak furcsán, hiszen én ehhez az állításhoz is közelebb állok, mint te.* - Nem cica vagyok már?*Kuncogok de nem sértődök meg, hiszen még szépen fogalmaztál.* - Ennyire meg akarsz ismerni? Miért? Érdekellek? Vagy csak azért, hogy megtud rólam a dolgokat, amiken elmélkedsz?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 23:10 | Üzenet # 9 |
 Yaoista
| - De, cica vagy... de ha azt mondom, hogy egy beképzelt, szeszélyes cica vagy, az nem hangzik vicces. *Kuncogtam el magam.* - Na meg a macskák önmagában eléggé szeszélyesek és beképzeltek. *Jegyzem meg pluszba.* - Őszintén? *Mosolyodom el.* - Mindkettő. *Nevettem el magam.* - Érdekes embernek tartalak, akit érdemes lenne megismerni. De a kíváncsiságom is kielégíteném. *Kuncogtam el magam.* - Mondhatni... kellemest a hasznossal. *Nevettem el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 23:47 | Üzenet # 10 |
 Yaoista
| - Jogos.*Kuncogok. Kortyolgatom az italom és meggyújtom a szivart és úgy hallgatlak.* - Nem hittem, hogy ennyire érdekelek. Miért most? Te is ezt kérdezted, én is ezt teszem. Csak engem akarsz? Vagy apámat is?*Kérdezlek és nem szemétségből, csak meg akarlak érteni.* - Amúgy hidd el semmi különös nincs bennem.... oké több vagyok egy átlag embernél, de annyival nem.*Mondom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 00:29 | Üzenet # 11 |
 Yaoista
| - Eddig is érdemeltél. *Mondom komolyan.* - De meg volt a magam baja, amit rendbe kellett hoznom előbb és elég sok időbe telt. Inkább a munkára koncentráltam. *Jó, persze nem csa a munkára, mert azért akadtak kalandok.* - Ezt hogy érted? Téged is és apád is? *Nézek kissé értetlenül. Persze nem felejtettem a randis dolgot, de ez így furán hangzott.* - Már az is épp elég. *Nevettem el magam.* - Azért a kicsi többért vagyok rád kíváncsi.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 00:51 | Üzenet # 12 |
 Yaoista
| - Micsoda meglepő dolgokat tudok meg.*Mosolyodom el.* - Apámmal randizol, de most itt vagy nálam. Érdekkel, de te komoly kapcsolatot akarsz, viszont meg akarsz ismerni jobban, persze ez lehet baráti is ugye, hiszen azt mondtak azok vagyunk.*Fejtem ki a dolgokat.* - Értem.... nem biztos, hogy tetszene, amit látnál.*Mondom komolyabban.* - Én se értelek téged, nem csak te engem nem.*Mosolyodom el.* - Akkor velem is randiznál?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 01:07 | Üzenet # 13 |
 Yaoista
| - Mi a meglepő? *Kérdezek vissza.* - Hát... ez bonyolult dolog. *Sóhajtok fel, nem tudtam mivel kimagyarázni a dolgokat.* - Talán azért mentem el apáddal, mert te lassú voltál. *Közlöm kacéran, nehogy már megkönnyítsem a dolgod.* - Amíg nem láttam, nem tudhatod. *Közlöm veled egyszerűen és makacsan.* - Az nem, legalább rejtélyes vagyok, te meg alapból az vagy. *Kuncogtam el magam.* - Hmmm... nem tudom. Lehet igen, lehet nem.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 01:47 | Üzenet # 14 |
 Yaoista
| - Hogy miket gondolsz rólam.*Mosolyodom el.* - Bonyolult?*Kérdezlek.* - Aha érdekesen hangzik.... elég érdekesen.*Jegyzem meg.* - Mi van csak nem féltékennyé akartál tenni, hogy hátha elhívlak?*Kérdezlek nevetve, annyira fura ez az egész helyzet.* - De én tudom mit látnál.*Közlöm ismét komolyabban, majd csak felsóhajtok.* - Könyörögni nem fogok.*Vonom meg vállam, majd lassan kigombolom az ingemet, de nem veszem le magamról.* - Adjak majd cuccot estére? Vagy pucéran alszol?*Vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 01:59 | Üzenet # 15 |
 Yaoista
| - Igen, bonyolult. *Hagyom ennyiben.* - Ennyire kicsinyesnek tűnök? *Kérdezek vissza kihívóan, kissé morcin.* - Bolond vagy. *Jegyzem meg kuncogva.* - Ez komoly kérdés volt vagy csak feltételezés? *Kérdezek rá, kissé meglepődve, mert é az utóbbira gondoltam. Azért megnézlek, ahogy gombolkozol, nem is kicsit.* - Igen, kérnék. Nem alszok pucéran, csak szex után. *Közlöm lazán, majd nyújtózkodok egyet.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 02:13 | Üzenet # 16 |
 Yaoista
| - Nem, csak nem értelek.*Mondom.* - Az biztos.*Mosolyodom el.* - Komolyan gondoltam. Eljössz velem randira?*Kérdezem meg végre nyíltan.* - Hmm kitudja még mi lesz.*Vigyorgok, majd letéve a szivart és az italom odamegyek hozzád és leülök melléd.* - Akkor randizol velem?*Simítok az arcodra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 02:37 | Üzenet # 17 |
 Yaoista
| *Meglepődtem, hogy komolyan gondoltad, először fel se fogom, hogy megkérdezed még egyszer. Mikor leülsz mellém és az arcomra simítasz, rád nézek. Nem tudtam, hogy mit mondjak neked a randira. Ha most igent mondok, buktam a tervet. De ha nemet, ki tudja, mikor lesz erre újra lehetőség.* - Tudod, mit? *Nézek rád, de elég közel voltál.* - Legyen... *Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 02:43 | Üzenet # 18 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom fülig.* - Most már örülök, hogy arra sétáltál.*Nevetek fel.* - Eljössz velem randira és apámmal már nem is akarsz utána.*Kuncogok.* - Van valami extra kívánság? Vagy rám bízod magad?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 02:48 | Üzenet # 19 |
 Yaoista
| *A vigyorodtól kész voltam.* - Ebből te versenyt csinálsz? *Kérdezek rá komolyan, mert annak nem örültem volna.* - Rád bízom. *Mondom kedvesen.* - De a héten biztos nem fogok ráérni. *Mondom előre, hiszen ez tanulós hét volt és nem akartam elbliccelni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 02:52 | Üzenet # 20 |
 Yaoista
| - Nem.*Mondom komolyan.* - Nem akartam azt mondani meg jogom nincsen, hogy azt mondjam apámmal nem mehetsz el randira, de ez nem is lenne szükséges, mert te magad se akarsz, majd elmenni vele.*Közlöm veled és tényleg erről van szó.* - Nekem is sok dolgom van, még...*Inkább elhallgatok, nem akarom elrontani pillanatot azzal, hogy mondom szakácsot kell keresnem.* - Kitalálok valami fergetegeset, amit sose felejtesz el.*Vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 03:03 | Üzenet # 21 |
 Yaoista
| *Csöndesen hallgattalak,majd elmosolyodtam.* - Így már jobban tetszik a dolog. *Mosolyodom el.* - Majd megbeszéljük. *Én nem aggódtam a szakácsod miatt.* - Hmm... szerintem kreatív tudsz lenni, úgyhogy kíváncsian várom cicus. *Mosolyodom el és odahajolva adok egy puszit az arcodra.* - Ez a jutalmad, mert tényleg jófiú voltál. *Kuncogtam el magam, azért is húztam az agyad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 03:13 | Üzenet # 22 |
 Yaoista
| - Gondoltam.*Mosolygok.* - Naná, hogy az, el se tudod képzelni mennyire.*Kuncogok, majd a puszid igen csak meglep.* - Azt hiszem megéri jófiúnak lenni, többet fogok vele próbálkozni.*Nevetek fel, majd ismét átkarolom a vállad.* - Már várom randit.*Mosolygok rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 18:19 | Üzenet # 23 |
 Yaoista
| - Hmm... de közlöm előre... Nem fogok veled lefeküdni. *Mondom elmosolyodva, szenvedj csak. A jófiús dolgon elnevettem magam.* - Alapból úgy is olyan rossz fiús vagy. *Jegyzem meg. Nem zavart, hogy átkarolsz, de furcsa volt a közelséged.* - Végülis... megküzdöttél érte. *Jegyzem meg halkan, elvigyorodva.* - Szóval az a minimum, hogy várod. *Kuncogom el magam. Jó, persze én is vártam, na meg az arcodat, amikor megtudod, hogy csak szívattunk apáddal.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 21:17 | Üzenet # 24 |
 Yaoista
| Tudom tudom.*Mosolyodom el.*- Ezt boknak veszem.*Vigyorodom el.*- Meg am de nagyon ennyit nem kuzdottem egy randiert*Jegyzem meg* -Te is varod?*Kerdezlek mikozben tovabb cirogatlak*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 21:43 | Üzenet # 25 |
 Yaoista
| - Az volt. *Nevettem el magam.* - Talán épp itt az ideje, hogy küzdj is valakiért, ne csak bomoljanak a karjaidba, nem? *Kérdezem, de meglepően normálisan.* - Hmm... Mint mókus az erdőtüzet. *Vigyorodtam el pimaszul. Nem adtam meg azt az örömöt, hogy azt mondjam, várom. Mert egyébként vártam, de neked ezt nem kell tudnod. Cirógatásod egyáltalán nem zavart, sőt, tudat alatt, még kicsit bújtam is, de nem feltűnően, mert tényleg nem tudatos volt. Tetszettél nekem alapból, de két dolog is erősen visszafogott: ez a nagy rejtély körülötted, na meg a szex.*
|
|
| |