2025.07.20, Vasárnap, 18:32
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cicuskák :D
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 19:48 | Üzenet # 226
Yaoista
- Még jó. *Mosolyodom el és bújok kicsit. Makacsságodon csak mosolyogtam, hiszen olyan édes vagy.* - Megígérem. *Komolyan is gondoltam, hiszen láttam, hogy mennyire rosszul esett ez az egész.* - Van nekem kivel flörtölnöm. *Mosolyodom el.* - Hát... őszintén szólva, én se tudtam, hogy ilyen vagyok. *Nevettem el magam. Csókod szenvedélyesen viszonozom, majd lágyan nézek rád.* - Tudom... *Nagyon jó estek szavaid, oda voltam teljesen. Csókod újra viszonozom, majd elnevettem magam.* - Igen is főnök úr. *Nevettem el magam, örültem, hogy már jó a kedved, majd elindulok az ajtóhoz. Már majdnem kimentem, de még visszaszaladtam, adtam egy csókot, majd leléptem egy szó nélkül. Nagyon boldog voltam és kicsattantam.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.08.31, 21:03 | Üzenet # 227
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Én is vagyis igyekszem szóval máskor csak szólj rám és abbahagyom oké?*Kérdezlek.* - Pontosan és elég szexi is.*Vigyorgok.* - Most már tudod meg én is magamról. Miket nem váltunk ki a másikból.*Mosolygok.* - Helyes.*Kuncogok, majd amikor visszajössz boldogan viszonozom csókod, majd csak megcsóválom a fejem és én is tovább dolgozok de nagyon jó kedvűen.* - Szóval Nick... te meg a Főnök?*Kérdezi egyik másik szakács tőled.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 21:49 | Üzenet # 228
Yaoista
- Rendben szivem. *Mosolyodom el édesen.* - Hm, igaz. *Kuncogok.* - Ne is mond. *Sóhajtok, de csak megjátszottan, mert egyébként nagyon boldog voltam. Lent éppen előkészítek, mikor bedobják a kérdést, amit már vártam.* - Hát... *Mosolyodom el kicsit szeleburdin és szerelmesen.* - Kerülgettük a forrókását jó darabig azt hiszem.. szinte mióta itt vagyok. *Gondolkozom el.* - De most összejöttünk. *Ismerem be, kár lenne tagadni, na meg süt rólam is és rólad is a boldogság.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.08.31, 22:01 | Üzenet # 229
Yaoista
- Ohh de édes vagy csak úgy ragyogsz.*Mosolyog.* - Igazából itt mindenki tudta rajtatok kívül, hogy lesz valami. Kérdés az volt, hogy szex csak vagy annál több, de akkor megfogtad a grabancát.*Vigyorog. Mindenki tudta, hogy falom a pasikat és nőket is bár kevésbé, de rajtad kívül munkatárssal nem kezdek.* - Örülök nektek de tényleg. Már rád fért. Beteg voltál mi?? Ki se jöttetek az ágyból te kis hamis.*Kuncog.* - Meg kell hagyni jó parti de egyben igen rejtélyes alak.*Jegyzi meg.* - Tudod keringek róla pletykák.

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 22:24 | Üzenet # 230
Yaoista
*Kicsit abbahagytam, amit csinálok és a beszélgetésre koncentrálok és elnevettem magam.* - Meg. *Kacsintottam.* - Igazából mindkettő, tényleg beteg voltam. *Jó, nem kell tudni, hogy az orrom törted el.* - Rejtélyes... ez jó megfogalmazás. *Elmélkedem, majd meglepődök és kíváncsi is lettem egyben.* - Igen? *Kérdezek rá.* - És milyen pletykák? *Megyek közelebb, hogy ne kelljen kiabálni az egész konyhán keresztül.* - Én nem hallottam semmit.

MioDátum: Vasárnap, 2014.08.31, 22:47 | Üzenet # 231
Yaoista
- Helyes.*Vigyorgok.* - Nagyon jól tetted, csak irigykedem.*Mosolyog.* - Szerintem is.*Bólint.* - Nem hallottál róla?*Kérdezi döbbenten és ő is közelebb áll.* - Azt mindenki tudja, hogy ki az apja. Voltak erről is rosszindulatú pletykák de amint megismerték tudták, hogy nem apuci kicsi fia. Nem is ez a lényeg. Szoktak hozzá járni gyanús alakok meg neki is van egy kisugárzása. Azt csicsergik, hogy vannak tudod sötét ügyei.*Mondja igen komolyan, majd felnevet.* - Ha engem kérdezel bár van egy rossz fiús beütése, de jó főnök és igaz én is láttam pár fura alakot, de miért ítélnek külső alapján? Meg ha igaz is semmi közünk hozzá, ha úgy sincs bajunk belőle nem?

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 23:16 | Üzenet # 232
Yaoista
- Hát igazából... inkább lettem volna itt, mint otthon. *Nevettem el magam.* - Nem még. *Fülelek és hát tény volt, apád kicsoda, ezt nem lehetett titkolni.* - Ahha, értem. *Gondolkozom el, nem tudtam rávágni, hogy á hülyeség.* - Elárulom neked, hogy csak adja a rossz fiút, de ez maradjon közöttünk. *Nevettem el magam. Ráhagytam, hogy pletyka az egész, hiszen én tudtam az igazat. Maffiózó voltál és ez nem fog megváltozni. Csak az a kérdés, hogy ezt meddig tudod titkolni.* - Én ezt most hallottam először. Igornak ez az étterem az álma... úgyhogy én nem aggódnék. *Tudtam, hogy sosem hagynád veszni.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.08.31, 23:27 | Üzenet # 233
Yaoista
- Kivéve amikor vele voltál nem?*Vigyorog.* - Valóban? Nem fogom elárulni, bár lehet megzsarolom vele és kérek szabit többet vagy fizut.*Mondja, majd felnevet.* - Vicceltem, vicceltem nincs okom panaszra.*Kuncog.* - Persze én se aggódom csak úgy mondtam, meg tudod, hogy milyenek pletykák. Én nem alapozzuk rájuk, de tudod még. Elég nagy kutyákat ismer, ami persze nem meglepő, de ott is vannak rossz fiúk és ilyesmik.*Mondja lazán.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 23:44 | Üzenet # 234
Yaoista
- Hát valahogy úgy. *Nevettem el magam.* - Őszintén, szerinted adna? *Nevettem el magam, hiszen így is arany életünk volt egy-két helyhez képest, na meg a jó helyekhez képest is. El is mosolyodtam szabadkozásodra.* - Hát... bárki bármit bármikor kitalál... szerintem egy héten belül el tudnám terjeszteni, hogy megöltél valakit és csonk nélkül elhinné a többség. *Ez elég abszurd dolog volt.* - Mondj egy nagykutyát, aki makulátlan és elvállalom két hétre a műszakod. *Ilyen ember nem létezett.* - De azért ilyeneket jó tudni...

MioDátum: Vasárnap, 2014.08.31, 23:52 | Üzenet # 235
Yaoista
- Megértem.*Mosolyog.* - Szerintem kiröhögne kivéve, ha fontosra kéne.*Mindig kisegítem azt aki kell, ha tényleg nyomós oka van.* - ÁÁ de tényleg pedig én meg az erőszak még soha senkit nem is ütöttem meg.*Vigyorog.* - Hmmm na várj.*El kezd gondolkodni.* - Tudod Nick nem mindenki olyan szerencsés mint te, hogy egy nagykutya párja legyen.*Csipkelődik, de csak viccel.* - Igen persze.*Bólint.* - Mondjuk az durva volt tényleg, hogy az egyik srác, már nincs is és az elején volt és nem sokat, hogy Igor kirúgta és meg is fenyegette, mert olyat látott amit nem kéne. Komolyan azért ilyet kitalálni, mert nem vált be.*Csóválja fejét.*- Na de munkára fel, mert Főnök pipa lesz.*Kuncog.*
I

szela00Dátum: Hétfő, 2014.09.01, 00:46 | Üzenet # 236
Yaoista
- Valahogy úgy. *Nevettem el magam.* - Tudom, de látod. *Hagyom gondolkozni, de biztos vagyok benne, hogy nem fog tudni mondani senkit.* - Naaa, így alakult. Én se terveztem. *Persze vettem a viccet.* - Komolyan? *Lepődök meg, nem hittem, hogy ilyet kamuzott, persze ezt csak előadtam. Tudtam jól, hogy erre valóban képes Igor gond nélkül.* - Igaz, igaz. *Mosolyodom el. Nagyon jó volt dolgozni már és mint mindig, ebédidőben vittem fel neked ebédet. Nem kopogtam, valahogy most eszembe se jutott. Tudtam, hogy nem sétálok bele semmibe.* - Meghoztam az ebédet, mielőtt hiányod lenne. *Megyek oda és lerakom, majd leültem és látszott, hogy valamin nagyon kattogok.*

MioDátum: Hétfő, 2014.09.01, 01:04 | Üzenet # 237
Yaoista
*Én is élvezem a munkát és van is mit tenni. Amikor jössz később nem zavar, hogy nem kopogsz, de csak, mert együtt vagyunk, bár sokszor nem tartottad be, de már nem harapok.* - Hmm mi finomat csináltál? Illatra és látványra pompás biztos ízre is.*Mosolygok és adok egy puszit.* - Köszönöm.*Bele is eszek.* - Isteni.*Nyalok végig az ajkaimon, majd feltűnnek a dolgok.* - Ki vele min tőröd a buksid? A többieknek nem hagynak?

szela00Dátum: Hétfő, 2014.09.01, 12:29 | Üzenet # 238
Yaoista
- Valami újat. *Mosolyodom el és én is adok egy puszit.* - Örülök, hogy ízlik. *Boldog voltam, hogy ízlett.* - Nem akarod tudni szerintem, de legyen. *Sóhajtok egy nagyot.* - De, hagynak. Az egyik szakács megkérdezte, hogy mi a helyzet, de semmi extra. *Bár ez kis füllentés volt, de végül sóhajtok egyet.* - Röviden mondom, a lényeget. Terjengenek pletykák rólad. *Kezdek bele.* - Elvileg, volt régebben egy srác, aki látott valamit, amit nem kéne, mire kirúgtad és megfenyegetted. Ennek mennyi a valóság alapja? *A többinek tudta mennyi a valóság alapja, az nem volt kérdés.*

MioDátum: Hétfő, 2014.09.01, 13:10 | Üzenet # 239
Yaoista
- Mindig jó dolgokat találsz ki.*Mosolygok.* - Nagyon ügyes vagy tényleg őstehetség vagy.*Komolyan is gondolom.* - Így főleg tudni akarom, szóval ne kímélj.*Mondom, majd csak hallgatlak, de ahogyan végre érsz abbahagyom az evést.* - Szóval ez a pletyka járja? Hmmm pedig már rég volt.*Felállok és rágyújtok egy cigire.* - Ez nem pletyka, hanem igaz, de nem teljesen így volt. Az a kis pöcs engem fenyegetett meg, hogy ha nem adok neki egy szép összeget akkor köp, na nem mintha az ő szava érne az én szavam ellen, de azért biztosra mentem és igen megfenyegetem. Nem bántottam és egy ujjal se értem hozzá csupán felvilágosítottam, hogy velem nem érdemes ujjat húzni.*Mosolyodom el ördögien ez olyan ösztönösen jön.* - Nagyobb kérdés, hogy aki mondta, ő ezt elhiszi és többiek?*Ez jobban érdekelt.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.09.02, 19:19 | Üzenet # 240
Yaoista
*Elmosolyodom bókodra, most jobban esett, mint általában.* - Nah jó, elég, mert el fogok pirulni. *Kuncogtam, de már így sem volt teljesen pírmentes az arcom. Kíváncsi voltam, hogy mit fogsz mondani.* - Igen... *Nem tudtam, hogy kiakadsz-e. Elhittem neked, amit mondasz, mert tudtam, hogy egyébként nem lépnél meg egy ilyet. A mosolyod rám hozta a frászt rendesen.* - Ne mosolyog így... *Mondom halkan, majd elkuncogtam magam.* - Nem, nem hiszi. Sőt, nem is érti, hogyha nem vált be, miért ne nyelte le egyszerűen és miért kellett ezt csinálni. *Felállok én is, és odamegyek hozzád.* - Senki nem hiszi el... jó főnöknek tartanak és szeretnek. *Simogatom meg a hátad.*

MioDátum: Kedd, 2014.09.02, 20:34 | Üzenet # 241
Yaoista
- Már megtörtént.*Kuncogok.* - Csak őszinte vagyok.*Teszem hozzá.* - Hogy?*Kérdezlek, nem értem mire gondolsz.* - Akkor jó, nagyon helyes.*Nyugszom meg.* - Akkor jó, mert az is vagyok azért, csak tényleg nem lenne jó, ha kiderülnének a dolgok, na meg olyan jó kis csapat vagytok és nem válok meg senkitől szívesen.*Ölellek magamhoz.* - Köszönöm, hogy elmondtad.*Puszillak meg.* - Na de eszek tovább.*Mosolygok, majd leülök.* - Azért ha hallasz valamit mond kérlek.*Kezdek el ismét enni és látszik, hogy mennyire ízlik.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.09.02, 21:20 | Üzenet # 242
Yaoista
- Hagyjál lógva. *Öltök nyelvet, de nagyon gyerekesen és persze csak viccelek.* - Ilyen... gonoszan... *Mondom halkan. Tudtam, hogy nem vagy gonosz belül, de rossz volt ezt látni.* - Igazából nem is érdekli őket. *Teszem hozzá, hiszen tényleg leszarta mindenki magasról.* - Most azzal jobban el vannak foglalva, hogy összejöttünk. *Kuncogok és jó volt ölelésed. Ahogy visszaülsz, én melletted felültem az asztalra.* - Mondom, rendben. *Cirógatom meg buksid. Jó nézni, ahogy eszel. Neked szerettem főzni a legjobban.* - El tudom képzelni még azt is, hogy fogadásokat kötöttek. *Nevettem el magam.*

MioDátum: Kedd, 2014.09.02, 21:27 | Üzenet # 243
Yaoista
- És ha nem?*Vigyorgok szélesen.* - Bocs, nem direkt volt.*Sóhajtok fel, ezeket nem tudom korlátozni és nem is kellett eddig.* - Akkor jó ez tényleg megnyugtató, bár ugye eddig se volt gond.*Hiszen ha komoly lenne arról én is tudnék.* - Ez nem lep meg, de inkább ezzel legyünk.*Mosolygok.* - Ne is mond, sőt amilyen lököttek tuti, de lehet fordított esetbe én is ezt tenném.*Vigyorgok.* - Meg biztos irigykednek, hogy az én kedvesem vagy.*Simítok combodra és most igen lágyan mosolygok. Összetett személyiség vagyok. biggrin

szela00Dátum: Kedd, 2014.09.02, 23:11 | Üzenet # 244
Yaoista
- Akkor hogy is volt az, hogy tegnap zavarba jöttél? *Vigyorodok el én is. * - Semmi baj... *Mondom őszintén.* - Csak tudod... én akkor sem látlak gonosznak... és mikor így mosolyogsz, ilyen ördögien, akkor kicsit olyan, mintha te tényleg csak a rosszat éreznéd magadba. *Igazából jobban foglalkoztatott, hogy ne hidd magadról, hogy szörny vagy, mint gondoltam. Féltem, ha ezt hiszed, előbb-utóbb valóban azzá válsz.* - Igaz. *Mosolyodom el.* - Hm, valószínű én is. *Nevettem el magam.* - Sőt, szerintem arra fogadtak, hogy csak dugtuk egyet, vagy össze is jöttünk... *Kuncogok, ahogy belegondolok. Szavaidra én is elmosolyodom lágyan és finoman az arcodra simítok és odahajolva megcsókollak.* - Tényleg finom lett... *Kuncogom el magam.* - Olyan szépen mondod... kedvesem. *Ismétlem meg és látszik, hogy ez valahogy még jobban megérint, de én se tudtam, miért.*

MioDátum: Kedd, 2014.09.02, 23:36 | Üzenet # 245
Yaoista
- Szóval a lényeg, hogy istenit főztél.*Zárom is le a témát.* - Értem ez csak úgy jön ilyenkor, de örülök, hogy akkor se látsz és nem is baj, hogy szóltál.*Mondom.* - Meg se lepne, de inkább arra, hogy dugunk szerintem nem nézték ki belőlem, hogy én és a komoly kapcsolat mondjuk én se.*Mosolyodom el. A csókod viszonozom és mielőtt bármit mondanék óvatosan az ölembe húzlak, hogy szembe velem legyél, majd magamhoz ölellek.* - Kedvesem..*Suttogom, de most oroszul a füledbe.* - Így is tetszik?

szela00Dátum: Szerda, 2014.09.03, 00:43 | Üzenet # 246
Yaoista
*Elnevettem magam, hogy lezártad a témát, de nagyon aranyos volt.* - Rendben. *Bólintok.* - Hm, én örülök, hogy ellentmondhattam ennek. *Kuncogtam el magam. Be is ülök az öledbe szemből és átöleltem nyakad. Suttogásodra szinte megborzongtam. Gondoltam mit mondtál, vagyis kitaláltam és tetszett határozottan.* - Igen, így is... *Igazából reméltem, hogy egyszer mást is fogok tőled hallani oroszul, de ki akartam várni.* - Ami azt illeti, nagyon. *Suttogom ajkaidra és megcsókollak.* - Szexi, mikor oroszul beszélsz. *Cirógatom meg az arcod.*

MioDátum: Szerda, 2014.09.03, 00:47 | Üzenet # 247
Yaoista
- Én is nagyon.*Mosolygok.* - Akkor jó.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - Vagyis még szexibb nem?*Vigyorodom el.* - A főnököd szerintem engedélyez neked egy kis pihenőt.*Kuncogok és tovább suttogok a füledbe oroszul, ami igen erotikusan hangzik és azt is fejtem ki, hogy mit is tennék most veled.* - Akkor megtanítsalak?*Kérdezlek és a popsid persze ismét simogatom.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.09.03, 01:18 | Üzenet # 248
Yaoista
- Igaz, igaz. Te mindig szexi vagy. *Kuncogom el magam.* - Ó, de rendes főnököm van nekem, nem ismered véletlen? *Nevettem el magam és csak hallgattalak. Nem tudtam, hogy mit mondasz, de abban biztos voltam, hogy a szexhez van köze és nem egyszer meg is borzongtam.* - Lehet róla szó... jó lenne. *Kezed már egyáltalán ne zavart a fenekemen, de csak ilyen fogdosós voltál. Ajkaid kényeztettem hosszú perceken keresztül.* - Valahogy izgató itt csókolózni veled. *Kuncogtam.* - Legutoljára, mikor megpróbáltál itt megcsókolni azt hiszem, majdnem megütöttelek... *Elmélkedem.*

MioDátum: Szerda, 2014.09.03, 01:26 | Üzenet # 249
Yaoista
- Na azért.*Vigyorgok.* - Hmm esetleg talán ismerem. Rendes is meg ha jól tudom egy félisten ritka az ilyen főnök.*Kuncogok.* - Csak mert te mondtad és akkor szívesen adok leckéket, ha szeretnéd.*Mondom. A csókjaid ellen persze nincs kifogásom és mindegyiket viszonozom.* - Szerintem is az.*Harapok az ajkaidra, majd felnevetek.* - Na igen, mert igen csak elutasító és távolságtartó voltál, mintha még féltél is volna ás annyira nem volt rég és mennyi minden történt. Legjobb benne, hogy itt vagy velem és már magadtól kéred a csókjaim.*Mosolygok és ismét megcsókollak.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.09.03, 01:51 | Üzenet # 250
Yaoista
- Meg ahogy hallom rettentő szerény is. *Nevettem el magam.* - Rendben, benne vagyok. *Puszillak meg. Harapásodra nyögtem egyet halkan.* - Azért voltam elutasító és rideg, mert féltem. *Simítok végig az arcodon.* - Féltem szerelmesnek lenni, de végül nem tudtam ellenállni. *Kuncogtam el maga. Válaszom előtt csókod odaadóan viszonozom.* - És nem is tudok betelni velük... egyre többet és többet akarok... isteniek. *Nyalok végig ajkaidon.*

Keresés: