2025.07.20, Vasárnap, 18:50
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cicuskák :D
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...

MioDátum: Szerda, 2014.09.03, 12:42 | Üzenet # 251
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Igen én is úgy hallottam.*Mosolygok.* - Megértelek.*Mosolyodom el.* - Nekem lehetetlen.*Vigyorodom el.* - Annyit kapsz amennyit csak akarsz.*Suttogom az ajkaid közé.* - Bár kaja illatod van, de még így is érzem a finom illatod.*Harapok finoman a nyakadba.* - Nem tudom említettem e, hogy nagyon jól áll rajtad a séf szerelés. Persze tény, hogy pucéran vagy a legjobb.*Vigyorgok kajánul, majd felraklak az asztalra.* - Nos, ha nem bánnod eszek egy kis desszertet, mert bár az édeset nem eszek sűrűn, kivéve téged.*Vigyorgok és előveszem a farkad.* - Egyben megköszönöm a finom ebédet is.*Vigyorgok, majd nem is húzom az időt és elnyelve a farkad szopni kezdelek.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.09.03, 12:58 | Üzenet # 252
Yaoista
- HM, ez tetszik. *Kuncogtam el magam a csók dolgon.* - Hát.. szakács átok a kaja illat. *Mosolygok, majd felnyögök egyet halkan.* - Még nem és köszi. *Vigyorodok el én is.* - Bár meg kell hagyni, te is pucéran vagy a legjobb. *Piszézek veled kicsit. Nem értem először, hogy miért raktál fel az asztalra, mert én nagyon jól éreztem magam az öledbe. Értetlenül nézek egészen addig, amíg elő nem veszed a farkam.* - Mit... ahhh... *Nyögtem, ahogy szopni kezdtél.* - Erre... nem számítottam... *Igen csak erotikus a hangom és seperc alatt kőkemény leszek, nagyon hamar fel tudtál izgatni.*

MioDátum: Szerda, 2014.09.03, 13:07 | Üzenet # 253
Yaoista
- Valóban, de mellette megmondtam, hogy érzem a finom illatod nem de?*Kérdezlek mosolyogva.* - Igen tudom.*Vigyorgok. Nagyon tetszik a reakciód.* - Annyira szexi vagy ezt már büntetni kéne.*Jegyzem meg és igen hevesen szoplak tovább és a heréidet is simogatom.* - Annyira finom vagy...*Harapok nagyon finoman a farkadra.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.09.03, 14:01 | Üzenet # 254
Yaoista
- De igen. *Mosolyodom el.* - Mondod te. *Kuncogok halkan, ami igen kéjes nyögésbe fullad.* - Igor... ahh... *Harapásodra kicsit megremegtem. Nem fájt, csak érzékeny volt és jól esett, ahogy csináltad.* - Basszus... Még mindig nagyon jó vagy. *Finoman fejedre simítok és lágyan a hajadba túrok. Egyre érzékenyebben reagált a testem rád és egyre jobban oda voltam érted. Farkam még keményebb lett szopásodtól sé attól, ahogy heréim simogatod. Néha megrándult a csípőm, de nem szándékosan, csak nagyon jó voltál.* - Mindjárt... *Nyögöm neked édesen és el is élveztem.*

MioDátum: Szerda, 2014.09.03, 14:08 | Üzenet # 255
Yaoista
- Nekem te vagy a legszexibb.*Mosolygok. Imádom minden egyes mozdulatot, nyögésed és reakciód. Nekem is feltűnik, hogy egyre jobban reagálsz rám, aminek örülök és ez teljesen kölcsönös. Nem érdekel a csípő mozgatásod és csak egyre hevesebb leszek. A fejem se veszem el és amikor elmész lenyelem magvad.* - Ez finom volt most már teljes volt az ebéd.*Vigyorgok és téged is rendbe teszlek, majd visszahúzlak az ölembe.* - Este folytatjuk jó?*Simogatom meg az arcod és nem a szexre gondoltam, persze jó lenne de csak ha menne neked is.* - Nálad vagy nálam aludjunk?*Kérdezlek de folyton simogatlak.* - Nagyon oda vagyok érted remélem tudod.*Mosolygok rád.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.09.03, 23:42 | Üzenet # 256
Yaoista
*Kicsit kipirult pofival lihegek, tényleg nem készültem arra, hogy leszopsz most váratlanul.* - Bolond. *Nevettem el magam, majd vissza is ülök az öledbe.* - Jó... *Csókolok a tenyeredbe.* - Akkor majd az én köröm jön. *Vigyorodok el perverzen.* - De jó ezt hallani így. *Nevettem el magam és megcsókollak.* - Annál jobb... nem csak tudom... érzem is. *Mosolygok én is.* - Most aludjunk nálad... nálad nem is voltunk még igazán... *Hiszen amikor voltunk, nem igazán alakult olyan jól, mint kellett volna.* - Ígérem, jó leszek... *Bár tudom, hogy azt mondtad, odamegyek, ahova akarok, még se akarok semmit sem.* - Istenem... olyan nehéz itt hagyni téged, pedig mennem kéne dolgozni.. *Csókolgatom ajkaid minden szó között.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.09.04, 13:29 | Üzenet # 257
Yaoista
- Te bolondod.*Mosolygok.* - Megbeszélve, de tudod semmi se erőszak.*Akartam, hogy tud. A csókod viszonozom és csak elmosolyodom rajtad.* - Akkor jó.*Mosolygok.* - Akkor megyünk hozzád csak előtte felmegyünk hozzád, hogy hozzál magaddal ruhákat és akkor nyugiba tudunk menni a melóba és akkor hozzál többet. Haza fele meg beugrunk boltba és veszek neked fogkefét.*Mondom mosolyogva, ami szintén nagy dolog. Igornak is volt de ő mégis más.* - Kicsim ezt mondanod se kell. Bízom benned és már minden más, emiatt ne aggódj.*Mondom kedvesen és egyben komolyan.* - Nekem is lenne dolgom és ha nem mész nem is végzek időbe, de megértelek.*Én is csókolgatok, majd felkaplak a lábaid a derekam teszem és elmegyek veled az ajtóig aminek neki nyomlak és még egy igen szenvedélyes csókot váltok veled, majd leraklak.* - Na nyomás.*Vigyorgok és a fenekedre csapok, majd visszamegyek az asztalomhoz.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.09.07, 23:28 | Üzenet # 258
Yaoista
- Most már hivatalosan is. *Jut eszembe és elmosolyodom.* - Tudom, de gondoltam leszek olyan aranyos és nem hagylak parlagon. *Kuncogtam, igazából én is akartalak kényeztetni, akár most is, de szakács lévén nem biztos, hogy utána hirtelen úgy érezném az ízeket.* - Hm... rendben, összeszedek pár cuccot és nagyon jól hangzik. *A helyzet ellenére még mindig boldognak éreztem magam.* - Rendben. *Jól esett, amit mondtál.* - Én is bízom benned. *Puszillak meg.* - Tudom... *Sóhajtok egyet. Kicsit meglepődtem, hogy felkaptál, de köréd fontam a lábaim, ahogy szeretted volna és kapaszkodtam is. Az ajtóhoz érve, csak úgy falom ajkaid.* - Jó papírmunkát. *Vigyorgok, majd még a fenekemre elnevettem magam. Direkt kihangsúlyoztam, hogy papír, mert tudtam, hogy ki nem állhatod és mentem vissza dolgozni.*

MioDátum: Hétfő, 2014.09.08, 14:11 | Üzenet # 259
Yaoista
- Pontosan.*Mosolygok.* - Nagyon kedves tőled.*Kuncogok.* - Minden megbeszélve.*Puszillak meg.* - Akkor jó.*Ennek én is nagyon örülök.* - Kis pimasz.*Vigyorgok. Jó darabig dolgozok fent, majd lemegyek hozzátok.* - Séf akkor egyeztessük le a menüt, ha most jó neked oké?*Kérdezem és ahogyan odamegyek hozzá a fenekeden végigsimítok.* - Persze mehetünk is.*Ki is megyünk és ahogyan rám nézel rád kacsintok. Mindent lebeszélünk ő visszamegy én pedig maradok lent, hiszen a vendégekkel is szoktam foglalkozni. Egyik asztalnál pont a te műved dicsérték, amit újonnan felraktunk az étlapra. Meg van elégedve és beszélni akar veled. Bemegyek hozzád.* - Nick az egyik vendég beszélni akar veled, mert nagyon ízlett neki főztöd.*Mosolygok kicsit rendbe szedlek biggrin majd kimegyünk.*  - Ő itt az egyik ifjú szakácsunk.*Bemutatlak.* - Üdvözlöm fiatalember. Meg kell, hogy mondjam nagyon sok helyen ettem, de ilyen finomat még sehol.*Mosolygok és persze felállva kezet is nyújt neked.* - Maga nagyon tehetséges.

szela00Dátum: Hétfő, 2014.09.08, 14:52 | Üzenet # 260
Yaoista
*Én éppen nagyba készítettem egy rendelést, mikor a fenekemen megérzem a kezed. Feléd fordulok, majd elmosolyodom én is. Nagyban el voltam merülve, majd nem kicsit meglepődök, mikor visszajössz.* - Tessék? *Lepődök meg. intek valakinek, hogy vegye át a kaját, nehogy kárba menjen. Nem is fogom fel, hogy mi van, csak megyek utánad.* - Jó napot. *Köszönök, majd nem kicsit meglepődök. Megtörlöm a kezem és fogadom a kézfogást.* - Én örülök, hogy ízlik Önnek. *Kicsit zavarba jövök.* - Köszönöm szépen. *Nem tudtam, hogy mit mondjak. Rettentően kellett koncentrálnom, hogy ne legyek rákvörös, azért ilyen még nem volt.* - Remélem máskor is meglátogatja az éttermünket.

MioDátum: Hétfő, 2014.09.08, 14:57 | Üzenet # 261
Yaoista
*Elmosolyodom rajtad, olyan kis édes vagy. Az biztos, hogy az egodon ilyen szinten van mit növelni, de ezt is imádom benned, hogy ilyen szerény vagy bár túlságosan is és nem hiszed el még mindig mekkora tehetség vagy.* - Amikor erre járok mindenképpen és szeretnék repetázni és elvinni magammal, ha lehet.*Mosolyog.* - Persze neki is lát.*Elköszönünk és visszamegyünk, de az ajtó előtt még megállok mielőtt bemész a konyhába.* - Kicsim fogd már fel végre milyen tehetséges vagy.*Simogatom meg az arcod.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.09.08, 15:10 | Üzenet # 262
Yaoista
- Természetesen. *Mosolyodom el kedvesen.* - Azonnal. *Köszönés után, sóhajtok egy nagyot és lángvörös voltam. Az ajtó előtt megállok veled, majd elmosolyodom. Nem mondok semmit, csak odalépek hozzád és átölelve megcsókoltalak.* - Megyek főzni. Ne várassuk meg. *Cirógatom meg a pofid. Ez a csók most felért egy hatalmas köszönömmel és hálával. Bementem, de boldogan mosolyogtam és főztem, ha lehet még jobb lett, mint a korábbi adag.*

MioDátum: Kedd, 2014.09.09, 12:36 | Üzenet # 263
Yaoista
*A csókod meglep azért, bár tudnak rólunk már aki, de így tényleg konkrétan felvállaljuk, ha meglátnak, de nincs ellenemre és persze viszonozom.* - Oké menj csak kis paradicsomom.*Nem bírtam ki.* - Majd te vidd ki neki.*Mosolygok és megyek a dolgomra. Elterveztem, hogy megfoglak lepni a mai miatt, meg a kedvedbe akarok járni. Kicsit fent vagyok, majd lemegyek hozzátok.* - Most el kell mennem egy üzleti megbeszélésre nyugi semmi olyan.*Teszem hozzá és így is van.* - Arra gondoltam, ha nem gond, hogy egyedül gyere hozzám, a ruhát, majd elintézzük. Adok kulcsot és ezt tartsd is meg, amint végzel menj hozzám én is sietek.*Adok egy csókot és elmegyek, persze félrevonultan beszéltem meg veled. El is megyek egy tárgyalásra, de hamar végzek és utána rögtön megyek vásárolni. veszek neked fogkefét meg minden mást amire szükségem van. Haza megyek és lazábbra öltözök és gyorsan főzni kezdek. Tudtam, hogy még van időm, de azért olyan kajákat csináltam, amik nem több órán keresztül készülnek. El is készítek egy három fogásos menüt, ami előételből, főételből és desszertből áll, mert tudom, hogy szereted. Megterítek de ahogyan a nagy könyvbe meg van írva. Gyertyát is teszek és még ilyet sose csináltam. Gyorsan elkészülök és mivel tetszett neked a kimonó azt veszek fel. Mindennel pont végzek, amikor hallom, hogy megjössz.* - Étkezőbe vagyok.*Szólok ki és ott várlak meggyújtott gyertyákkal, borral az asztalon és a kezembe egy száll rózsa.* - Szia szépségem.*Mosolygok és odamegyek és adok egy lágy csókot.* - Kis meglepetés remélem tetszik.*Adom oda a rózsát.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.09.09, 13:12 | Üzenet # 264
Yaoista
*Én nem bántam, hogy tudnak rólunk és tudtam, hogy te se.* - Rendben. *A paradicsomra azért szúrósan néztem. Egyszer tényleg zavarba foglak hozni annyira, hogy rákvörös legyél. Miután kész lettem, ki is vittem és elköszöntünk a vendéggel. Tettem-vettem, csináltam a dolgom, mikor lejössz. * - Rendben. *Azért örültem, hogy nem olyan tárgyalásod lesz. Kicsit meglepődtem a folytatáson, hirtelen azt hittem visszakozni akarsz, de nem mondtam, csak elfogadtam a kulcsot.* - Biztos lehetsz benne, hogy vissza se adom. *Nevettem el magam.* - Akkor majd megyek. *Csókod viszonozom, de nem tudom hova tenni ezt a hirtelen váltást, hiszen semmit se tudtam és hirtelen csak arra tudtam gondolni, hogy talán sok neked még ez. Munka után átöltöztem és hozzád mentem.  Már a cipőm veszem le, mikor meghallom hangod.* - Oké! *Kiabálok vissza, majd odamentem, de ahogy megláttalak, meg azt, hogy mit műveltél, csak álltam és néztem a döbbenettől. Csókod se viszonoztam úgy, de csak a döbbenet miatt. Elveszem a rózsát és csak pillogok össze-vissza, mint aki el se hiszi, hogy ez most tényleg megtörténik. Pár pillanat múlva a nyakadba kötök ki és szorosan ölellek. Folyamatosan puszikat adok az arcodra, majd kicsit engedve a szorításon, olyan csókot adok neked, amit még talán senkinek, még neked sem eddig.* - Annyira szeretlek... *Suttogom halkan a füledbe és csak öleltelek.*

MioDátum: Kedd, 2014.09.09, 13:49 | Üzenet # 265
Yaoista
*Amikor nem viszonozod a csókom nem tudtam, hogy a döbbenet miatt vagy sok vagyok, de ahogyan nem sokra rá már puszilgatsz elmosolyodom és magamhoz ölellek nagyon édes vagy. A csókod viszonozom és feltűnik, hogy más, mint az eddigiek de ez rólam is elmondható egyre érzelmesebbek a csókjaim. A szeretlekre csak elmosolyodom, bár én nem tudom még mondani, de egyre jobban oda vagyok érted és tőled is jó hallani és érezni, egyben ijesztő is, de nem rossz értelembe.* - Gyere ülj le.*Széket is kihúzom neked, a rózsát pedig vázába teszem, amit kikészítettem előre.* - Remélem éhes vagy.*El is tűnök és az előétellel térek vissza.* - Bár nem fogja megütni a te szinted de remélem ízleni fog.*Mosolygok.* - A mai nap főleg nagyon büszke voltam rád és ez vacsi is részben emiatt van meg mint mondtam, szeretnélek elkényeztetni amennyire csak lehet, mert megérdemled.*Cirógatom meg az arcod és megcsókollak, majd leülök én is.* - Igyunk rád.*Emelem a poharam.* - Nick nagyon sokra fogod még vinni és tudnod kell, hogy mindenbe támogatlak.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.09.09, 23:59 | Üzenet # 266
Yaoista
*Nagyon is élveztem a csókunkat. Egyre jobban imádtam az ajkaid. Le is ülök, ahogy kihúzod nekem a széket és elmosolyodom, hogy a rózsát a vázba teszed. Gyönyörű volt.* - Sosem kaptam még virágot. *Mondom halkan és mosolyogva nézem.* - Azt meghiszem. *Majd éhen haltam.* - Biztos vagyok benne, hogy nagyon finom lesz. *Ahogy elém teszed az előételt, szinte megkordult a hasam.* - Nagyon jól néz ki. *Figyelmesen hallgatlak és annyira jól esett, amit mondtál.* - Így is elkényeztetsz egyébként is. *Mondom aranyosan, majd csókod viszonozom. Nagyon édes volt, amit mondtál, de én javítani szerettem volna.* - Inkább ránk... nélküled és a biztatásod nélkül sehol sem lennék. *Nézek a szemeidbe, látszik mennyire komoly és őszinte vagyok. Nagyon sok mindent köszönhettem neked.* - És köszönöm ezt a meglepetést... nagyon szép... *Suttogom kissé meghatottan.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.09.11, 13:43 | Üzenet # 267
Yaoista
- Akkor ebben is én vagyok az első, örülök.*Mosolygok.* - Köszönöm a bizalmat.*Kuncogok és a hasadra felnevetek.* - Édesem azért remélem ettél bent is. Megmondtam, hogy egyél és arra mindig legyen idő nem de?*Kérdezlek de csak aggódásból, de ez mindig így volt és a többiekre is vonatkozik.* - Örülök.*Mosolygok.* - Ugyan ez semmi.*Legyintek és nekem ez még nem elkényeztetés.* - Kedves vagy és akkor ránk.*Mosolygok és megcirógatom az arcod.* - Megérdemled tündérkém.*Adok még egy csókot.* - Jó étvágyat.*Enni kezdek.* - Na oké nem te szinted, de azért meg kell hagyni ügyes vagyok.*Vigyorgok.* - Úgy egyél, hogy van a főfogás meg még desszert meg még tartogatok meglepetéseket.*Mosolygok sejtelmesen.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.09.11, 15:02 | Üzenet # 268
Yaoista
- Igen, mint sok minden másba. *Igazából majdnem mindenben te voltál az első. Ha nem is az első, akkor is veled történtek úgy a dolgok, mint ahogy kellene.* - Hááát, az úgy volt, hogy nem ettem. *Ismerem be.* - Igazából el is felejtettem enni, valahogy örültem, hogy dolgozhatok és inkább arra figyeltem. *Kuncogtam el magam. Hát én nem semminek éreztem ezt az egészet, hanem egy nagyon is nagy dolognak.* - Neked is. *Eszek bele és nagyon finom volt. Elnevettem magam az egózásodon.* - Tényleg nagyon finom. *Ismerem be, nem kontráztam rá.* - Rendben, úgy eszek, bár most szerintem egy ökröt is meg tudnék enni. *Kuncogtam el magam, majd még jobban meglepődök.* - Miféléket? *Kérdezek rá, mert el nem tudtam képzelni, hogy ezen felül, te még valamit csináltál.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.09.11, 16:19 | Üzenet # 269
Yaoista
- Ez fordítva is igaz.*Mosolygok.* - Ejnye édesem, azért erre figyelj. Oké tudom, hogy nehéz hiszen, ha te nem lennél sokszor én se ennék, de akkor én meg rád figyelek.*Simogatom meg a kezed.* - De örülök, hogy jó napod volt.*Mondom.* - Örülök neki.*Mosolygok, majd csak felnevetek.* - Kis haspókom.*Kuncogok.* - Szerinted elárulom?*Vonom fel a szemöldököm.* - Majd megtudod mindent idejébe.*Kacsintok rád.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.09.11, 17:28 | Üzenet # 270
Yaoista
- Rendben, megbeszéltük, majd jobban figyelek a kedvedért. *Mosolyodom el, iszonyat boldog vagyok. Megfogom kezed és adok egy puszit a kézfejedre.* - Nagyon jó, és egyre jobb. *Hiszen te most még szebbé tetted.* - Hát nem, de azért próbálkozni szabad. *Nevettem el magam.* - Értettem. *Kuncogok, majd odahajolva adok egy csókot.* - Így még finomabb. *Suttogom ajkaidra és adok még egy csókot.* - Nagyon szépen köszönöm ezt a szép estét. *Cirógatom meg az arcod.* - És minden mást is. *Adok egy újabb csókot, majd eszek tovább, de a kezed nem engedtem el.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.09.11, 20:37 | Üzenet # 271
Yaoista
- Helyes.*Mosolygok.* - Akkor jó nekem is.*Persze miattad.* - Azt mindig szabad.*Vigyorgok és a csókod viszonozom.* - Az biztos kis huncut.*Harapok az ajkaidra.* - Én köszönöm, hogy itt vagy velem.*Simulok a kezedbe.* - Kölcsönös.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom csókod ismét. A kezed cirógatom finoman, majd amikor megesszük előételt hozom a főételt. Mindenre figyelek, ha elfogy a borod töltök és így tovább. Nagyon jól elbeszélgettünk és jól szórakozunk.* - A desszertet együk meg teraszon mit szólsz?*Kérdezlek és felhúzlak a székről.* - De előtte jöjjön a következő meglepetés.* - Gyere.*Bemegyek veled a nappaliba a tükör elé állítalak.* - Csukd be a szemed.*Adok egy puszit kicsit matatok és visszamenve hozzád egy nyakláncot teszek rád. Egy ezüst nyaklánc és volt rajta egy nagyon szép medál egy sárkányról akinek a szemei  zöld smaragdból vannak.* - Kinyithatod.*Ölellek át hátulról.* - Remélem tetszik és nem haragszol.*Mosolyodom el.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.09.11, 21:10 | Üzenet # 272
Yaoista
*Igazi úriember voltál ismét és folyamatosan beszélgettem veled, sokat nevettem.* - Jól hangzik. *Mosolyodom el.* - Miféle? *Kérdezlek kíváncsian. Tettem, amit szerettél volna és be is hunytam a szemem a tükör előtt. Éreztem, hogy a nyakamba teszel valamit. Mikor szólsz, kinyitom a szemem és a karodra simítok.* - Igor... *Suttogom, ahogy látom a láncot. Rásimítok és jobban szemügyre veszem.* - Ez gyönyörű. *Tudtam, hogy miért sárkány és emiatt csak jobban tetszett.* - Köszönöm szépen, bár igazán nem kellett volna. *Mondom és megfordulok az ölelésedbe. Szenvedélyes csókkal kényeztetem ajkaid, majd a válladra fektetem a fejem.* - Nagyon tetszik. *Suttogom és a nyakadba csókolok.* - És kicsit sem haragszom... *Cirógatom meg az arcod, majd újra csókot kezdeményezek. Nem hittem, hogy tényleg ennyire el akarsz kényeztetni.* - Még a végén hozzászokok a kényeztetéshez. *Kuncogtam pimaszul. Nagyon boldog voltam és nem a lánc miatt, hanem miattad.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.09.11, 22:06 | Üzenet # 273
Yaoista
- Örülök, hogy tetszik.*Mosolygok.* - Igen tudom, de megpillantottam és nem tudtam otthagyni és gondolj bele pont egy sárkány azért ez se véletlen.*Mosolygok. A csókod viszonozom és szorosan magamhoz ölellek.* - Csak ez számít.*Cirógatlak finoman.* - Akkor jó megnyugodtam, mert azért nem szívesen vittem volna vissza.*Mondom és az újabb csókod sincs az ellenemre.* - Helyes az a célom.*Simogatom meg az arcod.* - Nagyon jól áll és te még szebbé teszed vagyis így szép igazán.*Most én csókollak meg.* - Menj ki mindjárt jövök.*Bemegyek desszertét bort és a gyertyákat.* - Itt is vagyok.*Nyújtok neked egy falat desszertet.* - Milyen?

MioDátum: Csütörtök, 2014.09.11, 22:34 | Üzenet # 274
Yaoista
- Ez is igaz, semmi se véletlen. *Mosolyodom el.* - Amúgy se vitted volna vissza. *Nevettem el magam.* - Engem már így is elkényeztetsz. *Mondom aranyosan.* - Köszönöm. *Viszonozom a csókod és átölelem közben a nyakad.* - Rendben. *Engedlek el és kimegyek az erkélyre. Szétnézek és még mindig elámít a látvány. Leülök és téged várlak. Nem hittem, hogy így kihozol mindent. Elfogadom a desszertet és leeszem a villáról.* - Nagyon finom. *Átülök az öledbe és átkarolom a nyakad.* - Etess meg. *Nyitom ki a szám várva a következő falatra.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.09.11, 23:23 | Üzenet # 275
Yaoista
- Nos nem, de szerencsére nem kell így tennem.*Mosolygok.* - Nem baj az, de ezt már lebeszéltük.*Puszillak meg.* - Örülök.*Mosolygok. Amikor átülsz az ölembe átkarolom a derekad.* - Ahogy óhajtod.*Kezdelek etetni mosolyogva. Tökre jól elvagyunk, amíg nem csöngetnek.* - Mindjárt jövök.*Puszillak meg. Fogalmam sincs, hogy ki lehet, majd kinézve meglátok két zsarut, akit ismerek, de nem örülök neki.* - Jó estét Uraim. Miben segíthetek?*Engedem be őket.* - Igor beszélnünk el egy kicsit.*Mondják.* - Pillanat.*Kimegyek hozzád.* - Kicsim mindjárt jövök van egy kis dolgom.*Otthagylak és az urakkal bevonulok a dolgozószobába, de csak behajtom az ajtót.*

Keresés: