Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.09.12, 01:05 | Üzenet # 276 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Egy-egy falat között inkább ajkaidat kóstoltam meg egyre szenvedélyesebben. * - Rendben, cicukám. *Vigyorodom el kicsit. Várlak vissza, de kezdtem aggódni, hogy valami baj lehet, de akkor visszajöttél.* - Értem. *Mondok ennyit, de nem tetszik, hogy mi a helyzet. Valahogy gyanús volt az egész. Mikor már kicsit elmaradtál, bementem meglesni, hogy mit is csinálsz, de láttam, hogy a dolgozószobádba vagytok. Nem hallottam, hogy mit csináltok, vagy mi van, csak annyit, hogy pénzt adsz nekik, róluk meg láttam, hogy rendőrök. Inkább vissza is mentem és csendben vártalak. Igazából féltem, hogy azért jöttek, mert nagy baj van.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.09.12, 01:27 | Üzenet # 277 |
 Yaoista
| - Igen a te cicukád.*Mosolygok. Hamar lerendezem az ügyet és visszamegyek hozzád.* - Itt is vagyok.*Felállítalak és visszaültetlek az ölembe és megcsókollak.* - Nincs baj nyugi.*Simogatom meg az arcod.* - Elég annyit tudnod, hogy mindig lesznek emberek akiket meg lehet venni pénzért és erre nekünk szükségünk is van.*Mondom, majd nyújtok egy falat nasit.* - Nem akarom, hogy ez elrontsa az esténket.*Féltem, hogy oda a hangulat és ezt nem akartam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.09.12, 02:03 | Üzenet # 278 |
 Yaoista
| - Biztos nincs semmi baj? *Azért visszakérdezek kétszer, mert a te esetedben nem lehettem sosem elég biztos.* - Rendőrök voltak? *Kérdezek rá egyenesen.* - Én tudom, vagyis... nem, nem tudom... de megértem, hogy erre szükségetek van... de én féltelek. *Ismerem be, majd eszek is egy falatot, ha már adsz egy falatot.* - Ez gyakori? Hogy csak úgy random beállítanak hozzád emberkék? *Kérdezem, de még nem igazán rázódtam vissza a dolgokba. Valahogy kicsit elveszett a varász, és idő még visszajön.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.09.12, 02:20 | Üzenet # 279 |
 Yaoista
| - Persze tényleg nincs.*Komolyan mondom.* - Igen azok.*Bólintok.* - Megértem és nem tudom azt mondani, hogy nem kell, de minden oké van tényleg.*Próbállak megnyugtatni.* - Zsaruk annyira nem, az embereim maximum, de annyira nem gyakori szóval emiatt ne aggódj. Rég voltak erre és hát persze, hogy most jönnek.*Sóhajtok fel.* - Elromlott kedved? Sajnálom.*Ölellek magamhoz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.09.12, 02:36 | Üzenet # 280 |
 Yaoista
| - Rendben. *Mosolyodom el mostmár azért bizakodóbban.* - Nem baj, csak... még szokni kell. *Nem akartam hazudni se neked, de féltettelek és nem voltak valami kedves egyének ezek se.* - Nem romlott el... csak megint visszacsöppentem a valóságba. Most kicsit megint olyan volt, mint az első randink és... Valahogy ez olyan csodálatos érzés volt. Nem tudom elmagyarázni. Mikor veled vagyok, elveszed az eszem. *Odahajolva adok egy lágy csókot.* - Inkább csak kizökkentem... *Szépítem a dolgot.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.09.12, 03:04 | Üzenet # 281 |
 Yaoista
| - Igen tudom.*Ha meg lehet szokni. Némán hallgatlak, de lehet én még inkább kivagyok a helyzetre, csak nem látszódik.* - Te is az enyém.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - Értem, sajnálom.*Suttogom és adok egy csókot. Finoman felállítalak.* - Gyere akkor folytassuk az estét.*Bemegyek veled a nappaliba, ahol zenét kapcsolok.* - Szabad egy táncra szépségem?*Hajolok meg előtted.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.09.12, 03:13 | Üzenet # 282 |
 Yaoista
| - Nincs mit. Majd visszazökkenek. *Mosolyodom el kedvesen. Csókodba kicsit el is veszek, de nem is volt baj. Felállok, ahogy szeretnéd, majd bemegyek veled. Kicit meglepődök, ahogy felkérsz táncolni, meg még meg is hajolsz. Megfogom a kezed és odalépve eléd közvetlenül.* - Szabad... *Odabújok hozzád és átölelem a nyakad.* - Olyan vagy ma, mint egy herceg. *Igyekszem elvonatkoztatni az előbbi esettől. Nem akarom, hogy bármi is befolyásoljon most és amúgy is megígértem, hogy rád fogok koncentrálni és nem a munkádra.* - Hm, ha már ma volt az első virág, akkor ezt is hozzáírhatjuk a listához. *Kuncogom el magam és megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.15, 20:41 | Üzenet # 283 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Kezdek én is megnyugodni.* - Örülök.*Ölellek magamhoz.* - Édes vagy nekem meg te.*Csókollak meg.* - Remélem még sokat felfogsz írni hozzá.*Mosolygok és viszonozom a csókod, majd táncolni kezdek veled és ehhez is igen jól értek.* - Remélem nem zavaró így táncolni.*Cirógatom meg az arcod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.15, 21:02 | Üzenet # 284 |
 Yaoista
| - Van egy olyan érzésem, hogy még rengeteg minden lesz még azon a listán. *Mosolyodom el, hiszen elég sok mindenben te vagy nekem az első. az első szerelmem, az első igazi kapcsolatom és még sorolhatnám.* - Kicsit zavarba ejtő, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem élvezem. *Csókolok bele a nyakadba, majd megszívom kicsit a bőröd.* - Finom... *Kuncogok, majd megcsókollak és jobban hozzád simulok.* - Sosem fogom levenni ezt a láncot, mert így mindig velem vagy...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.15, 21:18 | Üzenet # 285 |
 Yaoista
| - Ez kölcsönös.*Mosolygok.* - Az a fő, hogy élvezed és az még jobb, hogy zavarban vagy.*Vigyorgok a szívásra pedig kicsit felnyögök.* - Nem bírsz magaddal látom.*Csapok a popsidra kicsit.* - Tudom.*Vigyorgok az egom ott van mint mindig. A csókod viszonozom és amennyire tudlak ölellek.* - Édes vagy és ez jól esik.*Most én csókollak meg.* - Van valami kívánságod még az estére? Ez a te napod szóval csak mond.*Suttogom a füledbe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.15, 21:40 | Üzenet # 286 |
 Yaoista
| - Persze, te meg azt élvezed, hogy zavarban vagyok. *Nevetem el magam.* - Sosem bírtam, főleg akkor nem, ha rólad van szó. *Kuncogom el magam halkan. Elmosolyodom kicsit és viszonozom a csókod.* - Nincs semmi kérésem... minden tökéletes úgy, ahogy van. *Simítok végig az arcodon.* - És neked? Mit szeretnél? *Kérdezek rá, hiszen nekem fontos volt, hogy te jól érezd magad.* - Bár egyébként... kicsit rám hoztad a frászt. *Ismerem be* - Azt hittem, hogy meggondoltad magad a fiókdologgal kapcsolatban. *Nézek rád* - Hogy gyorsnak érzed... *Cirógatlak közben végig.* - De nagyon örülök, hogy nem így van... *Puszilom meg az arcod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.15, 22:18 | Üzenet # 287 |
 Yaoista
| - Azt is élvezem.*Mosolygok.* - Nem is baj.*Vigyorgok.* - Akkor jó, de ha mégis csak szólj.*Simítom az arcom a kezedbe.* - Nekem így minden tökéletes.*Puszilom meg az arcod.* - Miért is?*Nem értem hirtelen, majd ahogy mondod csak megcsóválom a fejemet.* - Tudod akkor nem adtam volna kulcsot kis butus. Különben meg bocsi, de hát akkor hova lett volna meglepetés.*Mosolygok és forrón megcsókollak.* - Különben jól laktál? Bort kérsz még?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.15, 22:50 | Üzenet # 288 |
 Yaoista
| - Renden, ez rád is igaz. *Mosolyodom el a puszidra, Tudtam, hogy buta vagyok és hülyeségre gondolok, de azért gondoltam rá, mert annyira fontos voltál nekem.* - Tudom, tudom... csak még minden olyan hihetetlen. *Csókod el is nyújtom kicsit.* - Nagyon jól, isteni finomat főztél. *Ismerem el, hiszen tényleg nagyon finom volt* - Bort az elfogadom, köszönöm. *Nyalok végig ajkaidon.* - Bár ez finomabb. *Csókolgatlak folyamatosan.* - Hogy is volt az én köröm? *Kérdezem kacéran.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.15, 23:24 | Üzenet # 289 |
 Yaoista
| - Oké.*Mosolygok.* - Nekem is pedig így van.*Cirógatlak meg.* - Akkor jó örülök neki igyekeztem.*Mosolygok.* - Rendben.*Hoznám is csak nehéz így itt hagyni téged.* - Azt meghiszem.*Suttogom érzékien.* - Azt neked kell tudnod de ráérünk még.*Megfogom a kezed és ismét kimegyek veled és az ölembe húzlak.* - Előttünk az este.*Adom oda a bort.* - Holnap meg elintézzük a holmikat jó?*Folyton simogatlak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 00:00 | Üzenet # 290 |
 Yaoista
| - az csak jó, ha így van. *Mosolyodom el és hozzád bújok a cirógatásra.* - Tényleg sok legjobb randim és napom lesz... *Jegyzem meg csak úgy mellékesen, hogy élvezd te is a helyzetet.* - Persze, hogy ráérünk, csak érdeklődtem. *Nyalok végig nyakadon.Kimegyek veled és vissza is költözök az öledbe.* - Úgy bizony. *Veszem el a bort.* - Persze. *Belekortyolok a borba, majd leteszem az asztalra. Lágyan hajadba túrok, majd ajkaidat birtokba veszem.* - Meg veszek én is neked fogkefét. *Mosolyodom el aranyosan.* - Meg nálam is aludhatsz holnap...
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 00:14 | Üzenet # 291 |
 Yaoista
| - Édes vagy.*Mosolygok és látszik, hogy mennyire jó ezt hallani.* - Az más.*Mosolygok és halkan felnyögök.* - Tényleg nem bírsz ellenállni az ajkaimnak.*Kuncogok persze nem mintha bánnám.* - Jól van szívem.*Simítok a combodra.* - Ahogyan akarod csak te mondtad, hogy legyünk náluk de nekem mindegy.*Ölellek jobban magamhoz és a nyakadba csókolok.* - Tényleg nagyon büszke voltam ma rád most nagyon.*Suttogom.* - Majd mind el a bátyádnak. Ő is nagyon örülni fog.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 00:54 | Üzenet # 292 |
 Yaoista
| - Tényleg nem, annyira finoman. *Kuncogok veled, bár tudtam én, hogy örülsz neki.* - Igen, legyünk. *Csókolgatlak közben persze.* - Lehetünk tőlem akárhol is, csak együtt legyünk. *Nevettem el magam. Nyakamra sóhajtottam egyet.* - Köszönöm. *Támasztom meg a homlokom a tiédnél, majd elmosolyodtam.* - Elmesélem. *Puszillak meg.* - Akkor mindent elmesélünk neki... hogy együtt vagyunk és minden rendben van velünk. *Lágyan megcsókollak ismét, közben hajad cirógatom a tarkódnál.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 01:20 | Üzenet # 293 |
 Yaoista
| - A tied még finomabb.*Mosolygok.* - Nekem is, amit szeretnél kicsim. Jó a lakásod bár tény azért innét pár dolog hiányozna.*Jegyzem meg azért.* - Ahogy mondod de tényleg meg nem szabad őt hanyagolni. Meg különben is kíváncsi vagyok arra is, hogy mi van a sráccal, akivel randizott.*Mondom és a csókod viszonozom.* - Még a bornak sincsen ilyen jó íze, mint neked, sőt egyenesen rossz íze van.*Lehelem az ajkaid közé.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 01:42 | Üzenet # 294 |
 Yaoista
| - Ezen nem fogunk összeveszni. *Kuncogtam halkan.* - Persze, mert ehhez vagy szokva. De most csak egy estéről volt szó valamikor... vagy te már ennyire előre gondolkozol? *Kérdezek rá, mert nem értettem, hogy honnan jött most a lakás dolog.* - Nem hanyagolom, meg ő se engem, csak éppen... most mással vagyunk elfoglalva. *Nevettem el magam. Szavaid nagyon jól esetek, aminek persze újabb csók lett a vége.* - Ezt én is elmondhatom rólad... Imádok veled csókolózni. Nagyon jól csinálod...
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 02:07 | Üzenet # 295 |
 Yaoista
| - Szerintem se.*Mosolygok.* - Ehhez ez tény és való.*Bólintok.* - Ja nem én csak általánosan megjegyeztem, mert ezt beszéltük, hogy a másiknál alszunk úgyis általában. Vagy baj?*Kérdezlek.* - Értem én de szerintem te is, nem de?*Kérdezlek, kell neked mindig kötekedned.* - Köszi, ahogyan te is.*Csókollak meg ismét.* - Beüljünk a jacuzziba?
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 02:27 | Üzenet # 296 |
 Yaoista
| - Dehogy baj cicus. *Mosolyodom el és átölellek kicsit jobban. Olyan jó volt veled lenni.* - Igen, úgy értettem. *Azért imádtam a bátyám tényleg. Csókodba ismét elmerültem teljesen, majd elmosolyodom.* - Jól hangzik. *Elkezdem lassan lesimítani a válladról a kimonót, közben persze többször végigsimítok mellkasodon és vállaidon.* - Menjünk. *Állok föl és egy erotikus mozdulattal ledobtam én is a pólóm, majd már a nadrágom gomboltam.*
Az üzenetet módosította: Mio - Kedd, 2014.09.16, 13:11 |
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 12:37 | Üzenet # 297 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - Megbeszélve.*Vigyorgok és hagyom hogy elkezdj vetkőztetni. Érintésedre felsóhajtok halkan.* - Menjünk.*Felállnék, de ahogyan vetkőzni kezdesz élvezem a műsort egy kicsit.* - Nagyon szexi.*Simítok végig rajtad, majd felállva én is vetkőzni kezdek. Hegeimet leszámítva tényleg hibátlan a testem. Viszem magammal a borokat, majd beülök.* - Gyere.*Hívogatlak vigyorogva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 13:19 | Üzenet # 298 |
 Yaoista
| *Levettem a nadrágomat is, majd az alsónadrágom dobom le.* - Tetszik? *Mosolyodom el. azért n is szemügyre veszlek, nem tudom megunni, hiába láttalak már sokszor meztelenül. Nem kellett kétszer hívnod, szépen belementem a vízbe és leültem az öledbe. Már csak azért sem melléd, mert tudtam, hogy a végén úgy is az öledbe kötök ki. Elveszem a borom és beleiszok ismét.* - Még mindig nagyon jól nézel ki. *Simogatom mellkasod.* - Csak pucéran végeztünk. *Nevettem el magam és megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 13:37 | Üzenet # 299 |
 Yaoista
| - Az nem kifejezés.*Mosolygok.* - Legjobb helyre ültél.*Kuncogok és bekapcsolom gépet.* - Köszönöm, ahogyan te is.*Simogatom meg az arcodat.* - Ez nem volt kérdés, mert alapból úgy alszok szóval pucér lettem volna én biztos meg te is.*Kuncogok és a csókod viszonozom.* - Gondolom nincsen ellenedre.*Simítok végig a combodon és a nyakadon is végignyalok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 14:09 | Üzenet # 300 |
 Yaoista
| - Tudom. *Nevettem el magam. Bókodra elmosolyodom és az arcomat belesimítom a tenyeredbe.* - Ez is igaz. *Kuncogok veled.* - Már hogy lenne... *Nyakamra szinte megremegtem.* - Ez jó... *Sóhajtom aranyosan. Megfogom a kezed és összekulcsolom az ujjainkat.* - Nem áll szándékomban felizgulni... még. *Nevettem el magam és átölelve a nyakad, megcsókollak.*
|
|
| |