Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 14:36 | Üzenet # 301 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Oké, akkor visszafogom magam még.*Mosolygok és a csókod viszonozom, majd beleiszok a boromba.* - Remélem Sergejék is el vannak. Olyan kis boldog volt ennyitől annyira édes.*Mosolygok, de közben eszembe jut amit mondott Seime.* - Azért féltem is egybe.*Suttogom, bár nem gondoltam, hogy elhagyja Seime, de attól még féltettem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 14:55 | Üzenet # 302 |
 Yaoista
| - Még. *Nevettem el magam.* - Biztos vagyok benne, hogy elvannak. Nagyon boldognak tűnt. *Nem ismertem annyira még Sergejt, de azt láttam és hát mondta is, hogy mennyit szenvedett.* - Miért? *Kérdezem, hiszen Seimére azt hittem, hogy az életed is rábíznád.* - Történt valami? *Eddig nem féltetted ilyen formában.* - Legyenek legalább annyira boldogok, mint mi. *Csókollak meg lágyan és elmosolyodom, közben finoman simogatom a mellkasod és a vállad.* - Még a hegek is szexik rajtad. *Kuncogok és adok egy puszit az egyik válladon lévő karcolásra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.09.18, 12:16 | Üzenet # 303 |
 Yaoista
| - Igen remélem és nem csak tűnt, hanem boldog is.*Mosolyodom el.* - Igen történt, de most ne beszéljünk róla.*Simogatom meg az arcod nem akartam elrontani a kedved ismét sőt alapból nem kellett volna felhoznom így őket.* - Igen ez így van.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - Édes vagy.*Mosolygok és a puszira felsóhajtok.* - Örülök, hogy tetszenek bár tudom, te nem vagy az akinek a külső számít persze az se hátrány.*Kuncogok és most én csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.09.18, 14:45 | Üzenet # 304 |
 Yaoista
| - Az még jobb. *Mosolygok én is hozzád simulva.* - Rendben. *Nem akartam erőltetni, ha nem akarsz róla beszélni, majd elmondod máskor. Sóhajod nagyon tetszett.* - Nem hátrány, az igaz. *Kuncogtam és igen csak elmerülök ismét a csókodba.* - Szerintem benned leginkább elsőre a kihívás fogott meg... aztán jött szépen minden más. *Kuncogtam halkan. Kicsit fészkelődök és átölök szemből az öledbe. Nyakad átölelve kapaszkodtam és még egy csókot kezdeményezek. A végére igen csak kapkodtam a levegőt.* - Nagyon sok minden más... *Csókolgatom finoman a nyakad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.09.19, 10:54 | Üzenet # 305 |
 Yaoista
| *Örülök, hogy nem faggatsz.* - Valóban. Kihíváson belül mire gondoltál? És mi a többi más?*Kérdezem kíváncsian.* - Na mi van kicsim így kényelmesebb?*Kuncogok az ajkaid közé.* - De mégis mik azok?*Kérdezlek és halkan felnyögök.* - Eddig sikerült visszafognod magad?*Vigyorodom el és végigsimítok a hátadon.* - Viszont, ha tovább folytatod tényleg nem bírom visszafogni magam.*Simogatom meg az arcod.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.09.19, 11:39 | Üzenet # 306 |
 Yaoista
| - Hát... olyan távolságtartó voltál, amitől csak jobban érdekeltél. *Mosolyodom el, majd elkuncogtam magam azon, hogy milyen kis édesen követeled a választ.* - Hogy mik? Hm... Sok minden. *Nevettem el magam, imádtam húzni a agyad.* - Például, hogy milyen ügyesen tudod tagadni a hatalmas szíved... vagy ahogy próbáltad magad mindig visszafogni, csak sosem sikerült. Az is, ahogy ölelsz és csókolsz... érzem rajtad, hogy mennyire kellek neked. *Csókollak meg lágyan.* - Igazából napestig sorolhatnám. *Végül is nem tudtam csak egy dolgot mondani.* - Egyébként igen, így kényelmesebb. *Vigyorgok én is.* - Szerintem még mindig visszafogom magam. *Még egy kicsit megszívom nyakad, majd abbahagyom.* - De kicsi az önuralmad. *Persze csak piszkálódtam, tudtam jól, hogy a nyakad mennyire érzékeny.* - Nem tehetek róla, hogy ilyen finom vagy és szeretlek kóstolgatni.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.09.19, 11:58 | Üzenet # 307 |
 Yaoista
| - Pedig én nyomultam rád, de értem mire gondolsz. *Mosolyodom el.* - Szóval? *Kérdezlek izgatottan, majd csak megcsóválom a fejemet.* - A szívemet leszámítva minden igaz. *Simogatom meg az arcod és a csókod viszonozom.* - Sorolhatod. *Kuncogok.* - Gondoltam. *Puszillak meg.* - Még igen, de egyre kevésbé nem. *Vigyorodom el, ami már nyögésbe megy át.* - Csodálkozol? Tudod milyen régóta kell magam visszafogni és amúgy is mennyire nehéz? *Kérdezlek.* - Azzal nincs baj, de ne csodálkozz, ha tényleg beindulok és nem akarom megterhelni a tested. *Mosolygok és finoman végigsimítok a fenekeden.* - Szóval csak óvatosan. *Csókolok a nyakadba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.09.19, 12:39 | Üzenet # 308 |
 Yaoista
| - Lehet nyomultál, de csak megfektetni akartál. *Puszillak meg.* - Na látod? Ezért mondom, hogy ügyesen tagadod. *Vigyorodom el.* - Hát tudnám, de majd máskor. Majd apránként elmondom. Ha egybe mondom el, akkor hol az izgalom? *Suttogom ajkaidra, nem mintha egyébként nem lenne eseménydús kapcsolatunk.* - Hát, a mégen van a hangsúly. *Kuncogok és azért is megszívom még egyszer a nyakad.* - Igazából nem csodálkozom, nagyon is megértem. *Vallom be, hiszen ha bírná a testem, már szexelnénk.* - Nem fogok meglepődni. *Kuncogtam és fenekemre sóhajtok egyet.* - Én mindig óvatos vagyok. *Sóhajtok nyakamra is. Gondolva egyet felállok az öledből.* - Ülj fel a szélére. *Nyalom meg a szám erotikusan, hiszen mondtam, hogy estére az én köröm jön. Mikor így teszel, odahajoltam és nyakad harapdálom, de már kicsit se fogom magam vissza. Szép lassan araszolok lejjebb, mellbimbóidon elidőzök, közben néha végigsimítok farkadon.* - Mindjárt segítek kicsit lehiggadni... *Harapdálom combod is, de nagyon nem sietek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.09.19, 13:04 | Üzenet # 309 |
 Yaoista
| - Nem tagadom, de ez már nagyon rég volt.*Mosolyodom el.* - Nem lehet veled vitatkozni mi?*Csóválom a fejem, de nem rosszból.* - Igazad van még rengeteg idő van egy egész élet.*Mosolyodom el lágyan. Tényleg veled képzeltem el az életem.* - Mondjuk azért az izgalom úgyis megmaradna.*Jegyzem meg.* - Igen, mint mindig.*Vigyorodom el és ismét felnyögök.* - Akkor jó.*Mosolygok.* - Elég merész kijelentés volt.*Csípek finoman a popsidba. Nem értem miért mászol ki de úgy teszek, ahogyan kérsz és már könnyű kitalálni, hogy mire készülsz.* - Ahhh ez finom.*Túrok a hajadba és nem is fogom vissza a hangom és a farkam is kezd kemény lenni.* - Nagyon helyes, mert most tényleg te nem bírtál magaddal nem mintha ellenemre lenne.*Kuncogok.* - Elfogod húzni mi?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.09.19, 13:58 | Üzenet # 310 |
 Yaoista
| *Sejtettem, hogy tetszeni fog az, amire készülök.* - Néha nekem se kell bírni. *Vigyorgok, mert hát élveztem, hogy most én vagyok a dominánsabb fél úgymond.* - Még szép, hogy el. *Kuncogok és megszívom a combod és hagytam egy apró foltot. Visszatérek a hasadhoz és finoman harapdállak, közben ledöntelek.* - Csak lazíts. *Csókollak meg, majd elkezdem golyóid nyalogatni, teljesen elengedtem magam. Utána ismét combod harapdáltam kicsit és lassan simogattam farkad. Egyre jobban beindultam én is, így aztán nem vacakoltam tovább. Végignyaltam a farkadon és kínzóan lassan szopni kezdtelek. Szép fokozatosan gyorsítottam a fejemen, közben golyóid masszíroztam. Nem is gondoltam bele, hogy hogy is vagyunk, egyszerűen csak kényeztetni akartalak. Tövig nyelem a farkad, hogy a kedvedre tegyek, majd valahogy ösztönösen a bejáratodhoz érek és benyomom az ujjam óvatosan és éppen hogy.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.09.19, 14:15 | Üzenet # 311 |
 Yaoista
| - Azért sokszor nem bírsz.*Kuncogok.* - Sejtettem.*Mosolyodom el és élvezkedek. Hagyom, hogy irányítsál néha kell az ilyen felállás is, na meg szeretem, ha kényeztetnek.* - Meg lesz.*Hunyom le a szemem és nagyon jó, mint mindig amit csinálsz. Egyre jobban kezd forrni a testem és a farkam is kőkemény lesz.* - Ahhh te kis démon.*Mormogom, de élvezem a helyzetet, akkor meg főleg, amikor végre szopni kezdesz.* - Isteni...*Nyögök mély hangom és minden nagyon jó, amíg meg nem érzem az ujjam. Kipattan a szemem és minden egy ütésre elmúlik. Kirántom az ujjad és igen erősen a kezedre markolok.* - Mit képzelsz magadról?? Megmondtam, hogy ott ne érj hozzám. Szórakozol velem?*Üvöltök rád és igen ijesztően festek és a kezed is jobban szorítom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.09.19, 14:47 | Üzenet # 312 |
 Yaoista
| *Élveztem, hogy mennyire élvezed a kényeztetésem. Tényleg nem szándékosan csináltam, csak úgy jött. Mikor elkapod a kezem és szorítod, csak pislogok. Azért szisszentem egyet, mert fájt a kezem és hát még szükségem lett volna rá, de részemről is lőttek az egész helyzetnek.* - Nem szórakozok... *Sziszegem a fogaim között. Nem akartam, hogy nézz rám.* - Nem szándékos volt... csak úgy jött. *Közlöm veled és próbálom elhúzni a kezem.* - Sajnálom... *Tényleg nem akartam semmi rosszat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.09.19, 14:53 | Üzenet # 313 |
 Yaoista
| - Még én se dugtam fel szó nélkül az ujjaim pedig igen csak nehéz minden egyes alkalommal visszafognom magam és nekem mégis ment.*Vágom hozzád.* - Sajnálhatod is.*Üvöltök tovább, majd elengedem a kezed és ellöklek.* - Igen megmondtam, hogy ez az este tied és el akarlak kényeztetni de te ennyit se tartottál be.*Kimászok visszaveszem a kimonom.* - Menj haza vagy a vendégszobába leszarom de most nem akarom, hogy közelembe legyél.*Megfogom az üvegbort és bemegyek és bevágom az ajtót csoda, hogy nem törik ki.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.09.19, 15:22 | Üzenet # 314 |
 Yaoista
| - Tudom... *Suttogom halkan. Most még azért se tudok rád haragudni, mert üvöltesz velem, nagyon is megérdemeltem. Ahogy ellöksz, kicsit meginogtam, de nem estem el. Mart a bűntudat és automatikusan megszorítottam a láncon a medált.* - Értettem... *Az ajtóra még én is megrezzentem. Kellett pár perc, míg összeszedtem magam. Kimásztam és megtörölköztem. Felöltöztem, majd nagy ívbe elkerülve téged beosontam a vendégszobába. Először el akartam menni, de mégsem akartam egyedül otthon lenni. Jó darabig bent vagyok, majd kimegyek. Beszélni akartam veled, bocsánatot akartam kérni.* Igor... *Megyek oda hozzád, de megálltam egy karnyújtásnyira.* - Bocsáss meg nekem... *Kérek bocsánatot újra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.09.19, 16:34 | Üzenet # 315 |
 Yaoista
| *Megiszom a bort és cigizek, majd veszek egy hideg zuhanyt, ami rám fért. Tudtam, hogy nem mentél el és ennek belül örültem, hiszen nem hiába ajánlottam fel. Alsót veszek fel, majd kimenve a boxzsákot kezdtem el verni. Haragudtam, hogy ezt a szép estet elrontottad. A tetted is zavart. de az még jobban, hogy tegnap megígérted, hogy nem húzol fel és tudtam, hogy lesznek vitáink, de nem rögtön és nem ilyen. Mikor kijössz, már csak ülök a kanapén és whiskyt iszok, de nem vagyok részeg és picit le is nyugodtam.* - Azt mondtad nem húzol fel, hogy vigyázol, hogy a bomba ne robbanjon fel... *Elhallgatok.*- Elhiszem, hogy nem direkt tetted, de figyelned kell megkértelek.... és nem sokon múlt, hogy ne legyen rosszabb vége.*Ettől jobban kivoltam, hogy komolyabb sérülést is okozhatom volna.*- Ennyire új még? Elfelejtetted ki vagyok?*Kérdezlek, de nem nézek rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.09.19, 16:51 | Üzenet # 316 |
 Yaoista
| - Tudom, én nem akartam... *Mondom halkan. Én is hallgattam és rettentő pocsékul éreztem magam. Főleg a folytatás miatt, hiszen én tehetek róla, hogy minden így elcsesződött.* - Újnak, nagyon új... *Ismerem be és hát ez tény volt.* - Nem felejtettem el... ilyesmit nem lehet elfelejteni.... csak nem gondolkoztam. *Mondom halkan. Leültem a földre a kanapé mellé és a fejem nekidöntöttem a lábadnak.* - Sajnálom, hogy elrontottam mindent... *Suttogom és érezhetően mart a bűntudat.* - Meg sem érdemeltem ezt az egészet... a láncot se, semmit... *Szinte remegett a hangom.* - Hazamegyek, ha akarod...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 15:29 | Üzenet # 317 |
 Yaoista
| *Némán hallgatlak, majd ahogyan végére érsz felsóhajtok. Elnyomom a cigit és felhúzlak.* - Ne ülj a földön.*Jegyzem meg.* - Nem akarom, hogy elmenj.*Elhallgatok.* - Haragszom még rád Nick és igen elrontottad az estét részben, de én is a zsarukkal, viszont szerintem így is szép volt az esténk szerintem.*Mosolyodom el picit.* - Ami meg a láncot illeti ne merd még egyszer azt mondani, hogy nem érdemled meg. Mindig ezt fogod mondani, ha összeveszünk? Én ezt neked szívből adtam és nagy jelentősége van, ezzel engem sértesz meg.*Arcodra simítok.* - Ez a mi formánk mi?*Csóválom a fejem. Tényleg lenyugodtam és nem haragudtam úgy igazán de kedvem se volt már legjobb.* - Feküdjön le nem?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 16:09 | Üzenet # 318 |
 Yaoista
| *Hagyom, hogy felhúzz és csak bólintok. Örültem, hogy nem akarod, hogy elmenjek, kicsit fura is lett volna nélküled aludni, mivel az utóbbi időbe mindig együtt aludtunk.* - Igen, szép.. *Értek egyet, mert amúgy tényleg minden olyan jó volt.* - Nem fogom többet mondani... *Mosolyodom el kicsit és belecsókolok a tenyeredbe. Csak kicsit szomorkásan elmosolyodtam a mi formánk dologra.* - Feküdjünk... elfáradtam. *Ismerem be, hiszen azért még a szexet se pihentem ki, meg ma még dolgoztunk is, ami persze már nagyon hiányzott, de azért megterhelt egy kicsit. Fel is mentünk én pedig odabújtam hozzád, még mindig bűntudatom volt és nem is fog elmúlni egyik percről a másikra.* - Jóvá teszem... *Suttogom halkan. Azt még nem tudtam hogyan, de nem akartam elveszíteni a bizalmad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 16:32 | Üzenet # 319 |
 Yaoista
| - Helyes.*Bólintok.* - Elhiszem.*Felmegyek veled. Fent az ágyba én is magamhoz ölellek de most nem az igazi.* - Elhiszem.*Suttogom és megpuszilom fejed.* - Nick attól még, hogy még haragszom ez semmit nem változtat a kapcsolatunkon remélem nem hiszed, hogy emiatt elveszítesz, mert ez meg se fordult a fejembe.*Jegyzem meg komolyan mielőtt erre gondolnál.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 16:54 | Üzenet # 320 |
 Yaoista
| *Éreztem, hogy nem az igazi és nagyon bántam.* - Hát reméltem, hogy ezért nem fogsz velem szakítani. *Mosolyodom el kicsit. Elhallgattam, majd kicsit fészkelődtem és átöleltelek. A hátad kezdem cirógatni, vagyis inkább a tetoválásod.* - Tudod... ha a láncot, vagyis a medált szabadon értelmezhetem... *Kezdem halkan.* - Akkor az te vagy... ezért mondtam, hogy nem érdemlem... néha úgy érzem, téged nem érdemellek meg... *Szorítalak kicsit magamhoz.* - De ha te azt mondod, hogy ez nem így van, akkor elhiszem neked... *Mondom halkan. Tényleg nagyon becsültelek, még az egész maffia dolog ellenére is.* - De én megint olyat tettem, amitől azt hiszed, hogy te vagy rossz.... pedig nem így van...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 17:28 | Üzenet # 321 |
 Yaoista
| *Én is simogatlak de annyira nem érek hozzád.* - Nem ment el az eszem ilyen szinten.*Mosolyodom el. Ahogyan mondod a medált ismét elmosolyodom halványan, hiszen reméltem, hogy érteni fogod a sárkányt. A folytatásra halkan morranok egyet, de nem mondok még semmit megvárom, hogy a végére érj. Eltollak akkor magamtól de csak azért, hogy adjak egy csókot.* - Na ide figyelj Nick. Igen ezért kaptad ezt medált pedig nem kerestem de tudod nem hiszek a véletlenekbe. Megérdemelsz engem Nick bár én meg se szólhatok, mert nekem is vannak hülye gondolataim, de nálad jobban zavar.*Nekem sokkal több volt a számlámon, meg én mégis csak egy maffiózó vagyok.* - Nem azt hogy rossz most csak majd nem elveszítettem a fejem, bár látod mekkora hatással vagy rám. Most ha az elején vagyok neked is eltöröm az ujjaim és kiváglak az biztos.*Vallom be. Megfogom kezed, amit megszorongattam és adok rá egy csókot.* - Kialszom magam és elfelejtem a dolgokat. Ne legyen rossz kedved jó?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 19:43 | Üzenet # 322 |
 Yaoista
| - Figyelek. *Mondom csókod után és tényleg nyugodtan végighallgatlak.* Azt hiszem akkor ez is oda-vissza működik. *Mosolyodom el kicsit, hiszen engem is jobban zavart az, ha te mondod ezt nekem, hogy jobbat érdemelnék nálad meg ilyesmi.* - Értem. *Nem tudtam rád haragudni, majd a puszidon elmosolyodom kicsit.* - Nincs rossz kedvem, csak bűntudatom. De majd én is kialszom. *Finoman hajadba túrtam és simogatni kezdtem. Tudtam, hogy szereted, mikor ezt csinálom. Rájöttem, hogy sokkal figyelmesebbnek kell veled lennem. Lassan elalszok hozzád bújva. Jól alszom, de nem olyan jól, mint szoktam, mert még mindig bűntudatom volt. Reggel álmoskásan ébredek, majd elmosolyodom, hogy te még húzod a lóbőrt. Gondoltam szenvedélyesen ébresztelek, így lesimítottam és végighúztam ujjaim a farkadon. Lekúsztam a takaró alatt és nyalogatni kezdtelek, majd mikor kemény lettél a számba vettelek és a szenvedélyesen kényeztettelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 20:14 | Üzenet # 323 |
 Yaoista
| - Nem vagyunk egyszerűek.*Mosolyodom el.* - Helyes.*Oké lehet bennem meg lesz azért még pár napig de voltak nagyobb gondjaink és lesznek is még. Most is jól esik a simid de akkor se tudom teljesen elengedni magam. Lassan én is elalszom, de én se legjobban. Reggel ahogyan végigsimítasz a farkamon felnyögök halkan. Nem ébredek fel rögtön de megkeményedem és nyögök álmomba, majd lassan kezdek ébredezni, amint felkelek hangosabban nyögök fel.* - Ahhh mit csinálsz...*Nyögöm erre azért nem számítottam.* - Tényleg.... perverz vagy.*Túrok a hajadba de azért látszik, hogy bennem van tegnapi persze élvezem egyben, de még kell, hogy elengedjem magam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 20:58 | Üzenet # 324 |
 Yaoista
| - Szerinted mit? *Vigyorodom el játékosan és tovább szoplak. Egészen a torkomra engedtelek és a kezemmel is rásegítettem. Éreztem, hogy nem vagy úgy ellazulva, de ezért nem is hibáztattalak, azért én még próbálkoztam, hogy minél jobban élvezd. Kárpótolni akartalak a tegnap estéért, meg mindenért. Addig kényeztettelek, míg el nem mentél. Akkor minden csepped lenyeltem. Szépen letisztogattalak a számmal, majd elmosolyodtam.* - Reggeli megvolt. *Kuncogtam aranyosan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 21:19 | Üzenet # 325 |
 Yaoista
| - Tudom én.... de meglep...*Nyögöm és többet nem is mondok. Egyre jobban elengedem magam csak egy kicsit érződik még bennem a tegnap de nem szándékosan ez amolyan reakcióként jön. A hajadba túrok és többször megrándul a csípőm de nem szándékosan és végül a szádba élvezzek, de előtte szólok azért. A szövegedre elmosolyodom.* - Kis bolond perverzem.*Felhúzlak és megcsókollak.* - Sűrűn szoktál ilyet csinálni?*Simogatom meg az arcod.*
|
|
| |