Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.10.24, 00:58 | Üzenet # 426 |
 Yaoista
| - Tudom, tudom. *Mondom halkan.* - Nekem nem lesz semmi bajom. *Mondom halkan. Tényleg óvatos voltam.* - Nem szeretnék fájdalmat okozni. *Puszid nagyon jól esett és én is elmosolyodtam kicsit végre.* - Úgy látszik nálunk ez bevett program. *Cirógatom meg az arcod, utána folytatom a kezed és szépen kitisztítom a sebeket. Odahajolok és adok egy rövid csókot neked. Gyorsan befejeztem, majd felállva átültem az öledbe és magamhoz öleltelek.* - Szükségem van rád... *Mondom nagyon halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.10.24, 01:55 | Üzenet # 427 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Remélem.*Sajnos ezt nem tudhattad, de nagyon remélem, hogy igazad lesz.* - Nem okozol kicsim.*Nyugtatlak meg.* - Igen az, de nem baj, ha azért olykor kihagyjuk.*Mosolyodom el. A csókod viszonozom és amikor az ölembe vagy magamhoz ölellek.* - Nekem is rád szépségem. Köszönöm, hogy elláttál.*Megcsókollak, majd felemelve a hálóba megyek veled és az ágyra fekszek veled.* - Sergejen kívül soha senkinek nem meséltem el, hogy mi történt velünk.*Célzok itt anyukámra. Ez olyan hatalmas dolog tőlem, minthogy a sírhoz is kivitelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.10.24, 02:21 | Üzenet # 428 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Mosolygok kicsit.* - Hát igen, ebben egyetértünk. *Értek veled egyet és már azért én is megnyugodtam. Jó volt nagyon az ölelésed.* - Mondanám, hogy máskor is, de inkább ne legyen rá szükség. *Mondom édesen és a csókod is viszonozom. Hagyom, hogy vigyél, majd kinyúlok az ágyon és az arcod kezdem simogatni.* - Köszönöm, hogy megosztottad velem. *Mondom komolyan és adok egy szerelmes csókot. Nagyon sokat jelentett nekem, hogy ennyire közel engedtél magadhoz. Nagyon hálás voltam érte. Picit elhallgattam, majd újra megszólaltam.* - Senki nem tudja, hogy magamnál voltam... mindenki, beleértve Christ is, azt hiszi nem láttam semmit, mint ő... *Mondom halkan. A szemeidbe néztem és újra megcsókoltalak. Nekem már nem igen voltak titkaim előtted.* - Nekem csak egy pillanatig tartott... nem tudom elképzelni, hogy te mit érezhetsz... *A kezem a mellkasodra tettem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.10.24, 13:50 | Üzenet # 429 |
 Yaoista
| - Igen ne legyen, ebben is egyetértünk.*Mosolygok.* - Megígértem nem?*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat. Csendesen hallgatlak és viszonozom ismét a csókod.* - Megértem, hogy nem mondtad el és talán jobb is, ha nem tudja Chris, mert te ezzel úgymond megóvtad, mert szereted őt.*Mondom el az elméletem.* - Az is szörnyű, hogy meghaltak a szüleid és rövid pillanatig, de láttad a szenvedésük.*Picit elhallgatok.* - Ne is akard és soha nem tud meg, hogy mit éreztem akkor.*Mondom fájdalmasan és hozzád bújok úgy, hogy megint a pocidra teszem a fejemet.* - Bár én még nem tudom neked azt mondani, hogy szeretlek, de azt, hogy haza vittelek és legfőképpen elvittelek édesanyám sírjához és elmondtam a legnagyobb tragédiát az életembe.*Suttogom.* - Tényleg nagyon fontos vagy nekem.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.10.26, 18:08 | Üzenet # 430 |
 Yaoista
| - De... *Suttogom halkan és minden csókunk kiélvezek.* - Kezdesz egyre jobban kiismerni. *Mosolyodom el lágyan. Nem hittem, hogy már ennyire belém látsz. Annyira szerettem volna tenni valamit, hogy enyhítsem a fájdalmad. Ahogy odabújsz, csak elmosolyodom és besimítva a köntös alá, a hátad kezdem finoman cirógatni, másik kezemmel pedig az arcodra simítottam.* - Én nem bánom, hogy nem mondod. *Jegyzem meg azért, nehogy emiatt bűntudatod legyen. Elmosolyodom szavaidra és végighúztam ujjaim ajkaidon.* - Nekem elég ennyit tudnom. Te is nagyon fontos vagy nekem. Bár tudnék én is segíteni neked valahogy... *Mondom halkan. Te azzal, hogy meghallgatod ezeket és nem ítélkezel, nagyon sokat segítesz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.10.26, 19:44 | Üzenet # 431 |
 Yaoista
| - Te is engem, de ezt nem bánom remélem te se.*Mosolygok. Nagyon jól esik a cirógatásod, mint mindig.* - Akkor jó tudom, hogy nem az a erőszakos fajta.*Az mindent elrontana, mert igaz se lenne és értelme se.* - Hidd el szépségem már így is nagyon segítettél.*Mosolygok, majd felhajolva hosszasan megcsókollak. Lemászok rólad, de csak annyira, hogy levegyem a köntösöm, majd visszafekszek.* - Folytatjuk a masszázst? Utána én is kényeztetlek.*Harapok az ajkaidra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.10.26, 21:43 | Üzenet # 432 |
 Yaoista
| - Egyáltalán nem bánom. *Mosolyodom el én is.* - És nem is leszek. *Kuncogtam el magam.* - Igazából úgy vagyok vele, hogy akkor fogod mondani, mikor teljesen biztos vagy benne és így érzed. *Cirógatlak finoman.* - De én szeretnék még. *Átölelem a nyakad csókod közben és jólesően sóhajtok egyet. Elengedlek, ahogy lemászol rólam, majd ahogy visszafekszel csak elmosolyodom.* - Persze. *Nekivetkőzök én is, de alsót hagyok magamon, majd visszahelyezkedek úgy, mint az előbb és derekad kezdem nyomogatni.* - Határozottan szeretem ezt csinálni. *Mondom végül.* - Szabadon taperolhatlak. *Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.10.26, 23:06 | Üzenet # 433 |
 Yaoista
| - Ennek örülök.*Mosolygok.* - Tudom.*Bólintok.* - Ez pontosan így van.*Puszillak meg.* - Édes vagy kicsim nagyon. Tényleg nagyon sokat segítesz.*Nyugtatlak meg úgymond. Szépen elhelyezkedem és felsóhajtok.* - Én meg határozottan élvezem.*Morranok egyet jólesően.* - Mintha amúgy nem tehetnéd meg te kis hamis.*Vigyorgok.* - Minden nap csinálhatod.*Kuncogok*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.10.26, 23:23 | Üzenet # 434 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Mosolyodom el, mert tényleg örültem, hogy segíthetek neked.* - Van valahol, ahol nagyon fáj? *Kérdezem, de persze folyamatosan gyúrogatlak közbe.* - De így kisebb az esélye, hogy rám veted magad. *Vigyorgok kicsit, na nem mintha amúgy bánnám, mikor letepersz, de ez most jól hangzott.* - Köszönöm, hogy megengeded. *Nevettem el magam.* - De szívesen. Amúgy is mondtad, hogy szereted, ha kényeztetnek. *Előre dőlök és félresöpörve a hajad finoman csókolgatni kezdtem a hátad néha persze megharaptalak.* - Szóval nagyon szívesen csinálom. Suttogom füledbe, majd folytatom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.10.26, 23:43 | Üzenet # 435 |
 Yaoista
| - Majd mondom közbe.*Így is teszek.* - Micsoda? Édesem egy mozdulat elég és már alattam heversz.*Kuncogok.* - De most még a kezed élvezem utána a többi porcikád mondhatnám úgy, hogy igazán mélyen foglak megkóstolni.*Vigyorgok, persze ha nem akarsz lefeküdni nem fogom erőltetni.* - Szívesen és pontosan.*Kuncogok.* - Hmmm egy kis extra ez nagyon jó.*Tényleg igen csak élvezem és egyre jobban ellazulok.* - Te vagy a legjobb.*Mosolygok.* - Elől is szeretem, ha masszíroznak fent lent.*Teszem hozzá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.10.27, 00:05 | Üzenet # 436 |
 Yaoista
| - Tudom, de valld be, hogy jól hangzott. *Kuncogtam.* - Hm, igen? Kíváncsian várom. *Vigyorgok, ebből vehetted, hogy semmi kifogásom a dolgok ellen, sőt, ami azt illeti nagyon is kívántalak.* - Úgy hallom tetszik. *Jó volt, hogy ennyire élvezed.* - Ezt jó tudni. *Mosolyodom el. Lemászva rólad combod kezdem gyurmázni, majd vádlid.* - Akkor fordulj meg cicus. *Amikor így tettél, visszatelepedtem a csípődre. Megfogtam az egyik kezed és folytattam a dolgot.* - Így még jobb. *Kuncogok és előre dőlve megcsókoltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.10.27, 01:02 | Üzenet # 437 |
 Yaoista
| - Ez így van.*Kuncogok.* - Akkor jó.*Örülök, hogy te is akarod, bár azt hittem, hogy kicsit azért zavarba jössz bár nálad nem lehet tudni, hogy mikor váltom ki nálad.* - Jól hallod arany kezeid vannak.*Vigyorgok.* - Fincsi.*Sóhajtok fel, majd megfordulok.* - Szerintem is.*Markolok a popsidba. A csókod igen csak vadul viszonozom.* - Azért folytasd csak a tevékenységed.*Markolok jobban a popsidba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.10.27, 01:38 | Üzenet # 438 |
 Yaoista
| - Micsoda bók. *Nevettem el magam.* - Nem terveztem, hogy abbahagyom. Fenekemre sóhajtok egy aprót. Aztán áttérek mellkasodra és tovább masszírozgatlak.* - Hm, így talán még jobban élvezem. *Mosolygok buján, majd a pocid simogattam.* - Nagyon szexi vagy. *Nyugtázom továbbra is, majd a másik karod kezdem masszírozni. Nagyon tetszett a dolog és kifejezetten élveztem az egészet.* - Lehet jobban élvezem, mint te. *Kuncogok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.10.27, 02:36 | Üzenet # 439 |
 Yaoista
| - Az hát.*Kuncogok.* - Akkor jó.*Mosolygok. Nagyon élvezem, tényleg ügyes vagy, és az még jobban feldobja, hogy milyen édes vagy közben.* - Szerintem is.*Nevetek fel és lehúzva megcsókollak.* - Imádlak kis pervezen.*Harapok az ajkaidra.* - A farkam is nyugodtan bekenheted olajjal, attól csak még szebben fog festeni.*Vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.10.27, 02:49 | Üzenet # 440 |
 Yaoista
| *Ahogy lehúzol, nem is tiltakozok és hosszasan csókollak.* - Én is téged perverz cicusom. *Vigyorodok és harapásodra én végignyaltam ajkaidon és újabb csókot kértem.*- Azt majd a végén. *Kuncogtam el magam.* - De akkor már nem olajjal fogom kenegetni. *Nyalok végig ajkaimon, hogy értsd, mire is gondolok pontosan.* - Vagy inkább olajjal csináljam? Bár szerintem az előbbit jobban élveznéd. *Kuncogtam és köröztem kicsit a csípőmmel, ha már így ülök rajtad. Végül minden apró porcikád végigmasszíroztam és lehúztam az alsó nacid. Elhelyezkedtem és végigsimítottam farkadon.* - Nos, mit szeretnél? *Kérdezem vigyorogva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.10.27, 03:11 | Üzenet # 441 |
 Yaoista
| - Oké.*Vigyorgok.* - Hmm jogos igazad van, hiszen a nyáladtól majd utána a gecidtől sokkal szebben fog csillogni, mint bármelyik olajtól.*Vigyorgok kajánul.* - Persze, hogy jobban szóval ezt megbeszéltük.*Vigyorgok és kicsit felnyögök. Utána csak tovább élvezkedek és többször jól esősen felmorranok és azért mert kezdek felizgulni, hiszen nem fogom vissza magam.* - Használd az édes kis szádat és szopj le.*Simítok végig az ajkaidon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.10.28, 13:52 | Üzenet # 442 |
 Yaoista
| *Azért szövegedre egy kicsit zavarba jöttem, de nem túl feltűnően és benne voltam a játékba nagyon is.* - Meg bizony. *A többi már csak incselkedés volt.* - Ahogy szeretnéd. *Először azért ujjaid nyalogattam erotikusan, majd eltoltam a kezed és végignyaltam farkadon. Addig harapdáltalak és nyalogattalak, amíg nem lettél kőkemény. Utána áttértem heréidre és ott folytattam a tevékenységem, nem kapkodtam el a dolgot. Végül visszatértem farkadhoz, de csak makkod kaptam be és erotikusan szopogattam és nyalogattam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.10.28, 14:34 | Üzenet # 443 |
 Yaoista
| *Azért örülök, hogy végre zavarba jössz, még a végén félhetek, hogy nem ér semmit a csáberőm. Ahogyan az ujjaim kezded nyalogatni igen csak izgató a többi meg nagyon jó érzés és a hangom se fogom vissza. Először hagylak, de végül nem bírom.* - Nagyon jó vagy szívem, de kérlek szopj le rendesen, mert nem bírok magammal.*Vallom be.* -Rohadt kanos vagyok szóval így is nehéz visszafognom magam, hogy ne teperjelek le főleg ha csak nyalogatsz.*Közlöm veled már egyre kevésbé tudom magam tartani veled szembe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.10.29, 08:41 | Üzenet # 444 |
 Yaoista
| *Kíváncsi voltam meddig bírod, hogy csak játszok és végül megjátszott sértettséggel hagyom abba a szórakozást.* - Sose hagysz játszani. *Közlöm veled, de még mielőtt bármit mondhatnál máris tövig nyelve folytatom kényeztetésed. Egyre jobban feloldódtam az ágyban és már azért perverzkedtem én is. Persze eddig is minden percét élveztem, de azért eléggé zavarba voltam. Hasad és combod cirógattam szopás közben. Hol gyorsabban, hol lassabban mozgattam a fejem, de közben végig arcod figyeltem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.10.31, 14:32 | Üzenet # 445 |
 Yaoista
| *Igen csak meglep a reakciód, de mielőtt megszólalnék tövig nyelve szopni kezdesz, mire igen hangosan felnyögök.* - Ahhh te kis démon ezt még visszakapod.*Nyögöm de vigyorgok. Igen csak élvezkedem és a csípőmet többször megmozdítom reflexből.* - Ahhh istenem de jó vagy.*Nyögöm kéjesen, még ennyire felizgult állapotba se láthattál.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.11.02, 22:18 | Üzenet # 446 |
 Yaoista
| *Kíváncsi voltam, hogy adod vissza dolgot. Minden esetre én nagyon élveztem a helyzetet. Kicsit sem zavard csípőmozgásod, csak ezt jelezte mennyire élvezed a szopást. Én is kezdtem megkeményedni, a látványod vitt mindent. Nagyon szexi voltál, nem bírtam betelni veled. Egyre hevesebben kényeztettelek egészen addig, míg el nem élveztél. Lenyeltem minden csepped, majd még tovább folytattam, érdekelt mikor állítasz le.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.11.02, 23:55 | Üzenet # 447 |
 Yaoista
| *Darabig bírom, majd egy nagyobb nyögéssel elélvezzek. Szopásod nélkül és kemény leszek rögtön, de persze hagylak, de csak egy darabig majd egy mozdulattal magam alá teperlek.* - Most én jövök.*Leszedem rólad az alsónacid és a farkadra markolok.* - Kis perverz attól kemény lettél, hogy szoptál engem?*Kuncogok és a nyakadba harapok.* - Nagyon kívánlak szóval remélem nem baj, ha rögtön a popsidra térek.*Lekúszva széthúzom a feneked és nyalni kezdelek, mert persze nem akarok rögtön beléd hatolni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 00:35 | Üzenet # 448 |
 Yaoista
| *Nem lepődtem meg, hogy letepertél és hát már én is fel voltam izgulva. Hát már meredezett a farkam és beszólásodra elpirulok és mosolyodok egyszerre.* - Hát úgy fest, már mindig ilyen hatással leszel rám. *Kuncogok én is és nyakamra nyögtem egyet.* - Tégy, amit szeretnél. *Nem bántam a dolgot kicsit sem. Nyelved megérezve sóhajtozni és nyögni kezdtem. Zavarba ejtő volt a helyzet és valószínű sokára fog ez elmúlni. Ennek ellenére nagyon jó érzés volt, egyre jobban reagáltam rád és az érintésedre. Farkamra fogok és közben elkezdem magam simogatni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 01:06 | Üzenet # 449 |
 Yaoista
| - Maradjon meg.*Vigyorgok. Persze figyellek és a kezedre elvigyorodom.* - Miért nem szólsz kis kanos?*Ütöm el a kezed és én kezdelek el simogatni és tovább nyallak egy darabig és közben az ujjaim is benyálazom.* - Lazíts.*Csókollak meg majd szopni kezdelek és egyik ujjam beléd dugva megkeresve gyönyörpontod tágítani kezdelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 01:31 | Üzenet # 450 |
 Yaoista
| - Nem hiszem, hogy változna... *Sóhajtozok közbe. Kicsit meglepődök, hogy eltolod a kezem.* - Így is el voltál foglalva. *Vigyorodtam el, de azért mégis csak jobb volt, ha te csináltad nekem. Mikor mondod, hogy lazítsak, bólintok és csókunk közben hozzád simulok. Szopásodra kicsit hangosabb leszek és ujjadra először megfeszültem, aztán szép lassan elengedtem magam. Azért még mindig fájt eleinte, de gondoltam ez így lesz, amíg hozzá nem szokok a dolgokhoz rendesen. Iszonyatosan kívántalak és egyre jobban feltüzeltél.*
|
|
| |