Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 01:53 | Üzenet # 451 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Helyes.*Vigyorgok.* - Veled vagyok elfoglalva.*Jegyzem meg. Igen csak hevesen szoplak, majd ismét nyalni kezdelek és lassan még egy ujjam megkapod. Ezeket váltogatom és közben ahol érlek simogatlak, amíg elég tág nem leszel, de úgy csinálom, hogy ne is élvezzél el. Amikor már elég lazának érezlek abbahagyok mindent és a lábaid közé helyezkedem, majd lassan elkezdek beléd hatolni és itt is figyelek majd ahogyan benned vagyok magamhoz ölellek és várok.* - Olyan forró vagy.*Lihegem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 02:41 | Üzenet # 452 |
 Yaoista
| - Tudom. *Mosolyodom el. Nagyon élvezem a dolgot és az én csípőm is jó párszor megrándul. Nagyon erotikus látványt nyújtottam az tény. Finoman hajadba is túrok. Mindig közel kerültem, hogy elmenjek, de valahogy mégsem. Igen csak alélt állapotba voltam. Karodra simítok, ahogy elkezdesz belém hatolni, majd magamhoz ölellek. Azért fájdalmas lett a hangom és szorítottalak is nagyon.* - Te is... nagyon... *Elég hamar meg is szoktalak és csak ajkaid falom közben.* - Mozoghatsz... *Suttogtam füledbe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 13:42 | Üzenet # 453 |
 Yaoista
| *Az biztos, hogy nagyon érzéki vagy, mint mindig és emiatt még keményebb vagyok.* - Miattad.*Suttogom. Lassan mozogni is kezdek, amikor mondod. Nyakad kezdem el erősen szívogatni és fokozatosan gyorsulok és folyton a gyönyörpontom célzom meg.*- Nem fáj?*Kérdezlek és a farkad is simogatni kezdem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 14:56 | Üzenet # 454 |
 Yaoista
| *Azért nem volt baj, hogy eleinte lassan mozogtál. Szorosan öleltelek magamhoz és hátad cirógattam. Nyakamra még hangosabb leszek és teljesen el is vesztem.* - Jól vagyok... *Nyögöm és nyakad kezdem harapdálni. Azért fájt picit, de annál jobban élveztem és az most jobban érdekelt, na meg tényleg nagyon kívántalak. Ha bírta volna a szervezetem, már reggel rád mászok, de ezzel még várni kellett. Farkamra hirtelen rászorítottam farkadra, de csak az élvezettől.* - Igor... ahh... *Nyögdécseltem neved füledbe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 16:05 | Üzenet # 455 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok, mert nem akarok fájdalmat okozni. A nyakamra még jobban felnyögök és ahogyan a farkamra szorítasz felmorranok.* - Ahh de jól vagy.*Nyögöm. Egyre keményebb leszek tőled. Hirtelen kihúzódom belőled és oldalra döntelek, majd felemelve lábad ismét beléd hatolva kezdek el mozogni. Egyik kezemmel tartalak a másikkal oda fordítom az arcod és vadul csókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 22:00 | Üzenet # 456 |
 Yaoista
| *Öröm volt hallani a morranásod, ebből derült ki, hogy te is legalább annyira élvezed, mint én. Még jobban felnyögtem, ahogy keményebb lettél, én is igen csak oda voltam. Ahogy kihúzódsz, helyezkedtem, ahogy szeretted volna és nyögtem egy nagyobbat, ahogy ismét belém jöttél. Alig győztem viszonozni csókod. Hátra nyúlva hajadba túrtam és óvatosan én is mozogni kezdtem. Igencsak nedves voltam és már csöpögtem.* - Nagyon.. jóh.. ahh... *Nyögöm elégedetten és zavarba is voltam, hiszen annyira furcsa volt ez a felállás.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 22:54 | Üzenet # 457 |
 Yaoista
| - Szerintem is..*Nyögöm és persze, hogy élvezem, hogy ilyen hatással vagyok rád. Ismét a nyakad kezdem el harapni elég szép nyomokat hagyva és nagyobbakat lökök rajtad. Lesimítok a farkadra és végigsimítok a makkodon.* - Milyen nedves vagy.... lassan elmennél mi??*Vigyorgok és a farkadra szorítok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 23:16 | Üzenet # 458 |
 Yaoista
| *Nyakamra igen csak élvezettel teli hangok hagyják el ajkaimat. Imádtam, ahogy harapdálsz. Simításodra még jobban rászorítottam a farkadra.* - Veled ellentétbe én még... ahh nem mentem el. *Kicsit fájdalmasabban nyögök fel, ahogy megszorítod farkam, de persze ebben is volt élvezet, mert hát igazad volt, lassan tényleg elmennék.* - Így nem... fogok... tudni... *Nyögdécselem. Persze azért én nem úgy nyögtem, mint egy cuki kis uke, de azért szexi volt nagyon is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 23:39 | Üzenet # 459 |
 Yaoista
| *Farok szorításra ismét felmorranok.* - Mert nem engedtelek.*Vigyorgok.* - Hmm valóban?*Kérdezzem gonoszkásan.* - De közben meg nem kicsit élvezed.*Nyalok a füledbe, majd ismét kihúzódom belőled és szopni kezdelek de csak egy kicsit, majd a nyakamba veszem lábaid és ismét beléd hatolok.* - Teljesen az őrületbe foglak kergetni.*Közlöm veled és kihúzom farkam majd hirtelen tövig hatolok benned és ezzel szórakozom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.11.04, 00:07 | Üzenet # 460 |
 Yaoista
| - Tudom... ahh... *Nyögöm és hát kész voltam.* - Nagyon... *Ismerem be, hiszen nagyon is tetszett a dolog. Lihegve fekszek alattad, majd szopásodra hajadba túrok és már éppen elmentem volna, mikor abbahagyod a dolgot.* - Nem állsz tőle messzire. *Nagyon kész voltam már és eléggé meredezett a farkam. Megmarkolom magam mellett a takarót, ahogy hirtelen tövig belém jöttél és igen hangosan felnyögök. minden egyes behatolásodra így reagáltam.* - Cicus... mozogj... ahhh... rendesen... *Kérlek meg. Már nagyon el akartam menni, láthatóan egyre nedvesebb lettem, már a hasam úszott.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.11.04, 00:41 | Üzenet # 461 |
 Yaoista
| - De én teljesen az őrületbe akarlak kergetni.*Közlöd veled. Nagyon élvezem a játékot és még csak most lendülök be.* - Szerintem rendesen mozgok.*Közlöm veled ördögi vigyorral, de ez a vigyor szexisen ördögi. Ismét kihúzódom belőled és a hasadon nyalok végig.* - Már milyen nedves vagy pedig el se mentél.*Vigyorgok és két ujjam nyomom fel és másik kezemmel a farkadra szorítok.* - Elolvadnak az ujjaim.*Vigyorgok és még a hasad is harapni kezdek és közben ujjazlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.11.04, 01:09 | Üzenet # 462 |
 Yaoista
| *Tudtam, hogy komolyan mondod, hogy az őrületbe fogsz kergetni.* - Szerintem nem... *Azért most tetszett vigyorod, meglepett, mennyi arcod van. Álló farokkal fekszek és kissé elvörösödöm, ahogy végignyalsz a hasamon.* - Te hibád. *Kapkodok levegő után. Ujjaidra megint nyögök újra és hát már nagyon nedves volt a fenekem is. Igencsak el akartam már menni és fejedre simítva hajadba markolok, de nem durván.* - Engedj... *Nyögöm édesen és rásimítok arra a kezedre, amivel a farkam fogod.* - Ahhh... nem bírom... *Meg-meg rándult a farkam, ahogy ujjaiddal éppen gyönyörpontom érted el.* - Cicus... *Haraptam be a szám, majd újra nagyobbat nyögök.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.11.04, 01:39 | Üzenet # 463 |
 Yaoista
| - Tudom.*Vigyorgok.* - Mit engedjek?*Adom a hülyét.* - Mit nem bírsz szépségem? Beszélj érthetően.*Vigyorgok, majd ismét fordítok a helyzeten és kutyapózba húzlak és ismét a farkadra szorítok.*- Tudod csak még keményebb leszek egyre inkább a hangodtól és a látványodtól.*Lehelem a füledbe és a farkamat fenekednek kezdem simítani de nem hatolok beléd. Bár én is fel vagyok tüzelve és szívesen lennék veled de játékot most még jobban élvezem és kíváncsi vagyok meddig mész el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.11.04, 01:53 | Üzenet # 464 |
 Yaoista
| - Tudod te... *Nyögöm és ki voltam már nagyon.* - Ezt... az izgatást... ahh... *Szinte már fájt a farkam. Hagyom, hogy megfordíts. Vártam, hogy belém gyere, vagy a farkam simogasd végre vagy valami, de nem, te megint rászorítottál, ráadásul csak tovább szórakozol, én meg már igen csak kívántalak és nagyon fel voltam már izgulva.* - Fenébe... *Nyögöm és eltolom a kezed, megfordulok és lenyomlak, majd elhelyezkedve beleülök a farkadba és kezeid lefogva kétoldalt, lesmároltalak. Tudtam, hogy csak a meglepetés ereje hatott, mert egyébként nem hagytad volna magad lenyomni. Viszont ha már én voltam felül, én is játszottam kicsit és habár már nagyon el akartam menni, csak köröztem a csípőmmel és izgattalak. Egészen mélyen voltál bennem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.11.04, 13:19 | Üzenet # 465 |
 Yaoista
| - Nem.*Vigyorok.* - Hiszen élvezed.*Kuncogok és nagyon élvezem a helyzetet.* - Olyan édes vagy.*Kuncogok tovább viszont ahogyan fordítasz a helyzeten az nagyon meglep így van csak persze esélyed. Felnyögök, ahogyan a farkamra ülsz és a csókod viszonozom.* - Imádom, hogy ennyire nem bírsz magaddal.*Közlöm nyögve.* -Egyre jobban belejössz ebbe helyzetbe.*Mosolygok, majd hirtelen elrántom a kezeim és felülve magamhoz ölelve megcsókollak vadul és egyik kezemmel a fenekedbe markolok és mozogni kezdek.* - Menj el szépségem.*Kezdem el farkad is simogatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.11.04, 14:01 | Üzenet # 466 |
 Yaoista
| - Miattad nem bírok magammal, bár tudom, hogy nem nagyon bánod. *Vigyorgok most én.* - Megszoktam, hogy én vagyok felül. *Pimaszkodok kicsit, de aztán rajtam volt a sor, hogy meglepődjek. Csókod nyakad átölelve viszonoztam és közben bele-bele nyögtem, hiszen mozogtál is. Én is mozogni kezdtem és igen csak élvezem a dolgot. Farkamra még hangosabb lettem és nem is kellett sok, egy nagyobb nyögés kíséretével el is élveztem, de ugyan olyan kemény maradtam. Lihegve próbáltam összeszedni magam. Megharapdáltam ajkaid, majd újra megcsókoltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.11.04, 14:11 | Üzenet # 467 |
 Yaoista
| - Nagyon élvezem igen.*Vigyorgok.* - Így lehetsz is.*Pimaszkodok én is, de komolyan is gondolom, másként úgysem lehetsz. Ahogyan elmész és még szűkebb leszel én is elélvezzek, de rögtön kemény leszek én is. Csókod lihegve viszonozom.* - Mond csak bírsz még egy menetet vagy már sok lenne?*Kérdezlek kedvesen persze szívesen lennék még veled, de még azért nem vagy hozzám szokva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.11.04, 14:27 | Üzenet # 468 |
 Yaoista
| *Kicsit meglepődök, hogy elélvezel belém, nagyon furcsa érzés volt még mindig. Kérdéseden elmosolyodom és újra megcsókollak. Nagyon jól esett, hogy ennyire törődsz velem.* - Ha nem folytatod, kinyírlak. *Suttogom füledbe és a nyakad kezdtem csókolgatni és harapdálni nagy élvezettel. Telhetetlen voltam, ha rólad volt szó. Persze furcsa volt ebben a helyzetben a szex és még jó darabig furcsa lesz, de jobban számított nekem, hogy veled vagyok és érezhetlek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.11.06, 12:52 | Üzenet # 469 |
 Yaoista
| *Csókod viszonozom, majd felnevetettek.* - Értettem.*Vigyorgok és a válaszodnak igen csak örülök. Félrehúzom a hajamat, hogy jobban hozzám férj és halkan nyögök. Elkezdek ismét mozogni és a popod markolászom.* - Ahhh annyira jó benned.*Nyögöm kéjesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.11.11, 22:03 | Üzenet # 470 |
 Yaoista
| *Nagyon ott volt a mozdulatod, ahogy félre igazítod a hajad. Oda voltam a hangodért és mozgásodra én is nyögtem.* - Örülök... *Suttogom halkan, hiszen azért volt bennem kis félsz főleg a legelején, hogy nem fogod velem annyira élvezni, hiszen én mégse voltam az a kis aranyos uke, akihez hozzászokhattál. Azért én seme voltam, csak te még inkább. Közben áttértem nyakadról ajkaidra és igen csak túlfűtött hangulatba csókoltalak, egyszerűen nem volt elég belőled. Vágytam a csókjaid, az érintésed, mindened.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.11.12, 13:21 | Üzenet # 471 |
 Yaoista
| *Hasonló szenvedéllyel csókollak, majd amikor elfogy a levegőnk elválok és elterülök.* - Na mutasd meg mit tudsz édesem.*Vigyorodom el és a seggedre csapok. A mozgást is abbahagyom a kezeimet fejem alá teszem, és csak figyelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.11.12, 21:52 | Üzenet # 472 |
 Yaoista
| *Kicsit meglepődök, ahogy elterülsz, majd csak pislogtam.* - Nem vagy azért kicsit pofátlan? *Kuncogtam és előre dőlve azért adtam még egy csókot és közben lassan mozogni kezdtem. Végigkarmoltam mellkasodon és hasadon, majd felültem, hogy teljesen belém tudj csúszni. Akkor kicsit megálltam, mert meg kellett szokjalak. Újra mozogni kezdtem, de nem kapkodtam, most én voltam, aki irányított. Egyre gyorsult a mozgásom, izzadság cseppek folytak rajtam végig és egyre jobban oda voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.11.13, 15:08 | Üzenet # 473 |
 Yaoista
| - Várj csak.*Kicsit elgondolkodom.* -Szerintem egyáltalán nem.*Vigyorodom el, de ismét fülig ér a szám. Nem látszik egyáltalán, hogy nem olyan rég még vitáztunk nem is kicsit. A csókod viszonozom és a mozgásodra felnyögök.* - Hmm nagyon jó vagy.*Élvezkedem és csak még keményebb leszek a látványodra.* - Olyan gyönyörű vagy.*Mosolyodom el lágyan és nem bírva ki azért mint két kezem a popsidon köt ki, de többet nem teszek.* - Olyan kis formás.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.11.13, 18:20 | Üzenet # 474 |
 Yaoista
| *Válaszodon elnevettem magam.* - Szerencséd, hogy oda vagyok érted, különben most kirugdosnálak az ágyból. *Nevettem el magam, persze csak vicceltem. Valóban nem látszott se rajtad, se rajtam az iménti vitánk. Valahogy teljesen el tudsz varázsolni engem.* - Meghiszem azt... ahhh... *Nyögöm elégedetten. Éreztem, hogy egyre keményebb vagy és olyan szépen mondtad, hogy gyönyörű vagyok. Mosolyodra végigsimítok az arcodon és hát kezeden nem lepődtem meg.* - Tetszik... mih? *Itt nem álltam meg, még jobban fel akartalak izgatni. Elkezdtem magam simogatni igen erotikusan, közben végig mozogtam persze. Mellbimbóim is izgattam, majd egyik kezemmel a farkamra fogtam és kényeztetni kezdem magam. Ugyan olyan tempóban mozgatom a kezem, mint ahogy mozgok és persze tovább simogatom magam.* - Igor.... *Sóhajtozom neved.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.11.14, 13:33 | Üzenet # 475 |
 Yaoista
| - Igen szerencsémre, de ha nem így lenne akkor itt se lennék.*Kacsintok rád, de ezt komolyan gondoltam, hiszen az elején se engedtél az ágyadba. Elvigyorodom a válaszodon.* - Az nem kifejezés.*Vigyorgok tovább, viszont a folytatásra nem számítok, hogy ennyire belendülsz és ha lehet még keményebb leszek. Amint már a nevem is nyögöd nem bírom tovább és felülve mozogni kezdek.* - Kis démon.... direkt csináltad mi?*Húzom hátra egyik kezemmel a fejed a hajadnál fogva és szinte tépni kezdem az ajkaid.*
|
|
| |