Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.06.29, 19:23 | Üzenet # 26 |
 Yaoista
| Sok, sok, sok, sok, sok kimaradás és történés után
- Az, hogy rajtam nem látszik semmi... *Mosolyodtam el.* - Rendben. Bár most jó fiú voltam, nem? *Kérdezem és belecsókoltam a tenyeredbe.* - Hát... azt se bánnám, ha tíz évbe telne, mert az azt jelentené, hogy a következő tíz évben együtt vagyunk. *Mondom lágyan és az arcodra simítok.* - Perverz... de fel fogok izgulni és nem akarok álló farokkal parádézni. *Suttogom ajkaidra még és hát próbálnálak leállítani, de a kezem lefogod. Lassan visszajöttek és szerencsére én is vissza tudtam magam fogni. Annak ellenére, hogy reggel mennyire rossz volt menni, délutánra már sokkal jobb lett a helyzet. Legalábbis már nem fájt annyira a fenekem. Apukádéktól elmentünk hozzám, hiszen így én is át tudtam öltözni, de a kimonot nagyon szépen eltettem, nehogy baja legyen. Megbeszéltük, hogy főzünk valami finomat, ezért mondtam, hogy menjünk le boltba. Mivel jó idő volt, meg a bolt is közel van, én is jól voltam, kár lett volna kocsival menni, így gyalog mentünk. Nagyjából már fél úton tartottunk, mikor egy fickó, elég ijesztő fizimiskával odaszólt neked.* - Hé! Igor! *Jön oda és kulturáltan köp egyet a földre eléd. Egy banda volt, akit nem régiben lerendeztetek.* - Tudod... múltkor csúnyán elbántatok velünk... de kíváncsi vagyok mekkora a pofád, ha a kis ölebed meg apuci nincs a nyakadba. Arra gondoltam, játszhatnánk kicsit. *Közli és hatan körbe vettek minket. Nem értettem mi folyik körülöttünk, de ösztönösen megszorítottam a kezed.* - Hmm... vagy ki kéne cakkozni az arcát a kis kurvádnak. *Vigyorodik el és már nyúlna oda, hogy elkapja az állam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.06.29, 20:35 | Üzenet # 27 |
 Yaoista
| - Az a pici husika pont kell, na meg ha csontos lenne a segged, az nem lenne am jó. *Vigyorgok* - Igen, nagyon jó. *Mosolyodom el, majd ahogyan folytatod olyan, jó hallani.* - Nem fogsz tőlem szabadulni. *Vigyorgok, de ezzel a kicsi zavarom leplezem.* - Pedig vicces lenne. *Kuncogok. de amikor mindenki visszajön, elengedlek. Darabig még maradunk, majd elmegyünk hozzád. Minden nagyon jó, amíg meg nem jelennek azok a barmok, ami a legrosszabbkor jött, hát igen, túl szép volt minden. Nem mondok semmit, egészen addig, amíg nem említ meg téged. Elütöm a kezét és fél karral szorosan magamhoz ölellek. Szívesen bevernék neki, amiért beszólt rád, de igyekszem viselkedni amennyire lehet.* - Komolyan azt hiszed, hogy ilyen kis korcsoktól megijedek? *Kérdezzem gúnyosan.* - Játszhattunk Sasha, de figyelmeztetlek, rulettbe verhetetlen vagyok, mint láthatod. *Vigyorgok, de belül ki vagyok, mert féltelek és nem akartam, hogy így tud meg, de nincs menekvés.* - De őt kihagyod belőle és ketten játsszuk le.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.06.29, 21:30 | Üzenet # 28 |
 Yaoista
| *Nem nagyon rajongtam a kialakulóban lévő helyzetért. Nem kicsit lepődök meg, hogy elütöd a kezét, bár már én is mozdultam. Nem hagytam volna, hogy egy ilyen alak hozzám érjen. Nem értem az egészet, hogy mi folyik itt, de ölelésedre én is átöleltelek.* - Hát, hát... nem is tudom mi legyen... fiúk? Szerintetek? *Kérdezi vigyorogva, mire a többiek kiröhögtek. Megszorítottam a hátadon a fölsőd. A ruletten gondolkoztam és leesett, hogy mit is akartok ti csinálni, hiszen orosz vagy. Nem kell hozzá nagy ész.* - Nem mehetsz bele egy ilyen hülyeségbe. *Közlöm veled halkan, hogy csak te halld, de annál komolyabban.* - De azért... biztosítékképpen. *Szólal meg, mire két fickó rád ugrik, engem pedig elránt egy harmadik és hátratekeri a karom, téged pedig a másik kettő fog le erősen. Már pont rátaposnék a lábára, mire a mozdulat közepén lefagyok, mert érzem, hogy a hátamnak nyomódik valami.* - Igor... *Nézek rád, de már én sem kapálózok. Őszintén féltem most. Na nem az életemet féltettem, miattad aggódtam, mert tudtam, hogy belemész akármibe, hogy én biztonságba legyek.* - A helyedben veszteg maradnék, különben ementálit csinálunk belőle. *Vigyorog.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.06.29, 23:17 | Üzenet # 29 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Nagyon nem tetszik a vigyoruk főleg, hogy tudom rosszat jelent. Ismerem ezt a barmot, na meg ez a vigyor nálam és senkinél se jelent jót. Jobban ölellek magamhoz, amikor megszorítod a felsőmet és ahogyan folytatod.* - Tudom mit csinálok.*Suttogom bár tudom ez nem a legmegnyugtatóbb főleg az én számból.* - Mit akarsz?*Kérdezzem, majd ahogyan lépnek morranok egyet. Le tudtam volna szedni őket magamról, de akkor tényleg bajod esik, a kis esélyünket nem akarom elvenni.* - Minden rendben lesz.*Mondom neked.* - Nyugodtan maradok, de jobb lenne ha mennék, elvégre a nyílt utcán vagyunk és bárki megláthat minket és felesleges balhét a zsarukkal te sem akarsz és én se.*Mondom.* - Menjünk és játsszuk le.*Közlöm vele.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.06.29, 23:38 | Üzenet # 30 |
 Yaoista
| *Hát tényleg nem nyugtatott meg az, hogy tudod mit csinálsz. A te esetedben ez nem volt biztosíték. Kivételesen nem voltam benne biztos, hogy bármi is rendben lesz. Nem hittem neked és már azt is tudtam, hogy ennek az egésznek a titokhoz lesz köze. Tudtam, hogy tényleg rossz fiú vagy, már csak az a kérdés, hogy mennyire.* - Ebben igazad van kedves Igor. *Intek a fejemmel, mire ketten elmennek és két kocsival jönnek.* - Te velük mész. *Mondja neked.* - A kis drágád pedig velem. *Már csak azért is szívatni akart. Én nem nagyon örültem a helyzetnek, de nyugodt maradtam. Egy raktárba visznek minket. Szépen bevezetnek, engem leültetnek egy székre és egy fickó állt mellettem.* - Whiskyt? *Kérdezi tőled, de még mielőtt válaszolhatnál, leönt vele.* - Kezdj te. *Vigyorog és előveszi a fegyverét, majd kivesz öt golyót és megpörgeti a tárat és odaadja neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.06.29, 23:45 | Üzenet # 31 |
 Yaoista
| - Legalább ebben egyetértünk.*Mondom. Nagyon nem örülök, hogy vele kell menned, de nincs mit tenni. Gyorsan, amikor nem figyelnek Seimének küldök egy jelzést, hogy jöjjenek. Nagyon remélem addig kitartók, mert ha még nyernék is és ő hal meg, túl erőbe vannak és nem biztos, hogy épp bőrrel megúsznánk, ha meg nálam sül el a fegyver, akkor a te sorsod is el van döntve, de erre gondolni se akarok. Amikor kérdezi whiskyt bármit mondanék az arcomba köt ki.* - Élvezed mi?*Törlöm le az arcom.* - Nick csak két dolog. Tedd amit mondok a másik pedig ne szólalj meg.*Mondom komolyan. Ismerlek annyira, hogy harapsz értem, ami jó, de nem most.* - Sasha remélem tudod, hogy végzeted ül előtted.*Vigyorodom el, majd a fejemhez emelve fegyvert meghúzom.* - Te jössz..*Lököm át neki vigyorogva. Máskor ezt tényleg élvezném, de most igen ideges vagyok és próbálom leplezni amennyire csak tudom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.06.30, 00:12 | Üzenet # 32 |
 Yaoista
| - Én? Élvezni? Nem, ezt még nem... majd ha a véred és az agyvelőd folyik padlón... na azt már élvezni fogom. *Vigyorog, de elég elmebetegen, ami rám hozzá a frászt, meg amit mond se tetszik.* - De... *Ellenkeznék, de aztán csak bólintottam. Ahogy a fejedhez emeled a fegyvert, majdnem közbekiáltottam, de már meg is húztad a ravaszt és pedig megrezzentem. Szakadt rólam a víz, olyan ideges voltam. Nem bírtam volna ki.* - Igen, én... *Vigyorog, majd nézegetni kezdi a fegyvert.* - Lehet nem is így kéne játszani... Mi lenne, ha a kis kurváddal játszanál? *Fogja rám a fegyvert.* - Tudod... megölted az egyik játékszerem. *Közli veled.* - Úgy lenne fair, ha én is kinyírnám a tiéd, nem? *Továbbra is rám fogja a fegyvert.* - Igor... mi ez az egész? Miről beszél? *Kérdezem komolyan, mire kapok egy pofont, ami fáj és fel is nyögök rá, de hát bírtam a strapát-* - Kuss. *Szól az ember, aki mellettem állt.* - Hagyd csak... szóval nem tudja? Meséld el neki, rajta... biztos tetszeni fog neki. *Foga a fejéhez a fegyvert és lazán meghúzza és odaadja.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.06.30, 00:30 | Üzenet # 33 |
 Yaoista
| - Az nem fog megtörténni, de álmodozni mindig szabad.*Vigyorgok.* - Nincs semmi de.*Mondom komolyan.* - Ne merd még egyszer így nevezni és őt ne vond bele, ez a kettőnk dolga.*Közlöm vele idegesebben már, egyre nehezebb tartanom magamat.* - Az teljesen más.*Közlöm. Azt kellene mondani, hogy tényleg csak egy kurva vagy, de lehet akkor rögtön lő viszont így tovább szórakozik velem, ha látja és látja, hogy te ennél több vagy, de így még az időt így tudom húzni, kivéve ha a fegyver közbeszól.* - Megmondtam, hogy hallgass és ne figyelj rá, teljesen beteg. Te pedig ne fogd rá a fegyvert.*Morgok. A pofonra megremegek és kezem igen csak ökölbe szorítom.* - Ne a szád jártasd és semmi közöd hozzá...*Idegeim már nem igen bírják a türelmemről nem is beszélve.* - Most szerencséd volt.*Közlöm és elveszem a fegyvert.* - Mindent elmondok, amint vége a játéknak, de mint mondtam ne szólalj meg és ne figyelj erre a baromra.*Mondom neked, majd a fejemhez emelem fegyvert.* - Nem lesz semmi baj.*Szinte magamnak is mondom, majd meghúzom a ravaszt és semmi.* - Ugye van végrendeleted és búcsúleveled?*Lököm át fegyvert ismét.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.06.30, 10:10 | Üzenet # 34 |
 Yaoista
| *Az azért jól esett, hogy megvédtél, de most ez volt a legkevesebb.* - Ezt a játékot minidg az nyeri, akinek szerencséje van.*Vigyorodik el, hiszen igaza van. Én azért figyeltem és mikor újra meghúzod a fegyvert, már nyitottam a szám, hogy kiabáljak. Annyira féltem, hogy a szemem előtt főbe lövöd magad.* - Hogy aggódik... *Neveti el magát.* - Szerintem neked nagyobb szükséged van rá. *Nézegeti ismét a fegyvert, majd rám fogja megint.* - Hm... próbáljuk ki, mekkora a szerencséd. *Neveti el magát és meghúzza, mire én összerezzenek ismét, de nem történt semmi.* - Kár... érdekes lett volna. *Nevet tovább, majd a fejéhez fogja.* - Ha ez nem talál, áshatod a sírod. *Húzza meg a ravaszt, de csak kattan a fegyver.* - Jó volt játszani.*Én hót ideg vagyok, mert számolni tudtam.* - Meg ne merd húzni, hallod!? *Kiabálok oda, mire fegyvert ránt a fickó és a fejemhez szorítja.* - Vagy te vagy ő. *Közli veled, én pedig ijedten néztelek, mert tudtam, hogy képes lennél meghúzni a ravaszt.* - NE! *Kiabálok neked és reszketek.* - Szeretlek... Szeretlek téged, Igor... kérlek...ne csináld. *Le voltam sápadva teljesen.* - Hát nem édes? *Vigyorog.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.07.06, 19:20 | Üzenet # 35 |
 Yaoista
| - Igen és most is nekem lesz szerencsém.*Vagyis nagyon remélem.* - Fogd be.*Morgok, majd ahogyan folytatja és rád fogja a fegyvert elsápadok és igen remegek már pattannék fel reflexből, de szerencsére nem sül el.* - Megmondtam, hogy ketten játsszuk le.*Morgok. Az biztos, hogy ha ezt megúszom, akkor igen csúnyán fogom elintézni ezt a rohadékot.* - Csak csináld.*Morgok, majd ahogyan ismét nem sül el, nagyon ideges leszek. Most vagy mégis csak szerencsém lesz és nálam se sül el vagy befut Seime, de valaminek történnie kell, mert nem akarom meghalni és azt meg főleg nem, hogy te.* - Ne csináld ezt Nick..*Pillantok rád.* - Vedd el a fejétől.*Nézzek igen csúnyán, majd visszapillantok a görényre.* - Ne örülj.*Szólok még be, majd amikor mondod, hogy szeretsz az nagyon váratlanul ér, de annál jobban esik még ha többször nem is hallom. Én is oda voltam érted de ez még nem szerelem, de beléd tudnék szeretni, ha ezt túléljük.* - Minden rendben lesz..*Suttogom neked és rád mosolygok és ismét visszafordulok. A fejemhez teszem a fegyvert. Lehunyom a szemem, de mielőtt bármit tennék meghallom kintről a hangokat és tudtam jól, hogy Seimék.* - Megmondtam, hogy mindig én nyerek.*Közlöm vele vigyorogva és mielőtt bármit mondana Seimék már bent is vannak.* - Földre.*Üvöltök neked, amikor megteszed lazán fejbe lövöm a csávót, aki rád fogott fegyvert és most el is sült.* - Vidd ki Nicket.*Mondom Sergejnek és így is tesz, kint már elintéztek mindenkit, bent pedig szép kis harc keletkezik, persze már nekem is van fegyverem Seime által.* - Rossz emberrel húztál ismét ujjat.*Lövök Sasha lábába, majd odamenve fegyvert kitekerem kezéből és falhoz vágom.* - Jobban tetted volna, ha messziről elkerülsz.*Vigyorgok igen betegen és igen csak verni kezdem.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.07.06, 20:06 | Üzenet # 36 |
 Yaoista
| *Nem vettem be ezt a minden rendben lesz dolgot. Kivételesen a mosolyodtól csak még idegesebb leszek.* - Ne, ne, ne... *Suttogom folyamatosan. Azt is tudtam, ha meghalsz, utána engem is megölnek, nem cicóznának. Már pont fölugrottam volna, hogy elkapjam a karod, de akkor megszólalsz és nem értettem, hogy nyertél volna te. Seimét látom meg hirtelen, meg egy pár embert a házból, akikkel találkoztam tegnap. Hangodra ösztönösen cselekszek és földre vágom magam. A következő, amit felfogok azaz, hogy a hapsi holtan esik össze előttem.* - Sergej... *Nézek rá, mikor ráncigál fel a földről és kivisz a raktárépület elé.* - Mi a fene folyik itt? *Reszkettem kint és kellett jó néhány perc, mire felfogtam, hogy te még odabent vagy.* - Igor... *Szólalok meg és nem foglalkozva Sergejjel, odarohanok az ajtóhoz és kinyitom, de bár ne tettem volna. Az az őrült vigyor az arcodon és láttam, hogy a fickó már igen csak vérben fürdik. Elkezdek hátrafelé lépkedni, lesápadva.* - Ez nem... *Suttogom.* - Igor... *Nem akartam hinni a szememnek, hogy képes vagy ezt művelni valakivel. Ez nem olyan volt, mint velem. Gyakorlatilag halálra vertél egy embert mindjárt. Teljesen sokkot kaptam. Csak álltam és néztem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.07.06, 20:18 | Üzenet # 37 |
 Yaoista
| *Nagyon ideges voltam, hiszen tudtam jól, hogy csak végszükségben használod a csipogót és sosem szórakozol vele. Nem is gondolkoztunk, csak már ott is voltunk nálatok. Elővettem a fegyvereket, adtam Sergejnek is. A többiek már engem vártak. Eligazítottam őket és már be is rontottuk. Rögtön, leszedtem két embert, míg te Nickkel foglalkoztál. Örültem, hogy Sergej kiviszi. Neki estünk a többieknek, természetesen rögtön dobtam neked egy fegyvert és egy tárat. Mérges voltam és dühös több okból is, szóval én is belendültem és levezettem egy kevés ideget. Viszont észre vettem, hogy Nick befele bámul, legalábbis téged.* - Főnök! *Üvöltök neked, hogy észrevedd te is. Sasha már rég nem volt magánál, de amíg magánál volt, addig csak oltott, hogy egy undorító patkány vagy.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.07.06, 20:26 | Üzenet # 38 |
 Yaoista
| *Nem érdekel a dumája én is igen kedvesen beszélek vele és az, hogy szétverhetem nagyon csak élvezzem. Észre se veszlek, amíg nem szól Seime. Oda pillantok és ahogyan nézel az rossz, de majd mindent megbeszélünk és remélem, hogy elfogadsz. Szerencsére megérkezik Sergej is.* - Bocs Igor.*Megragadja karod és ismét kirángat.* - A kurva életbe.*Üvöltök fel szinte, majd megunva Sashát fejbe lövőm.* - Ezt nem hiszem el.*Csapok falba. Ti is lerendeztettek mindenkit és szerencsére mindenki egyben van.* - Faszom.*Borítom fel az asztalt.* - Ennek a nyomoréknak muszáj volt feltűnnie.*Rúgok a halott testébe, nagyon ki vagyok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.07.06, 20:33 | Üzenet # 39 |
 Yaoista
| *Amikor jelzést meg tudom nagyon kiakadok. Igen csak ideges vagyok. Te mint mindig nagyon jól megszervezel mindent és hozod a formát. Idúben megérkezünk szerencsére. Kiviszem Nicket, ahogyan mondja.* - Majd mindent meg tudsz.*Mondom neki és amikor hirtelen visszamegy az hirtelen ér. Bemegyek én is gyorsan ismét és kihúzom de most nem engedem és a kocsiba lököm, majd beszállok én is.* - Nem mehetsz oda.*Mondom, majd magamhoz ölelem. Még mindig ideges vagyok, amíg ki nem jöttök az is leszek.* - Most már biztonságban vagy.*Suttogom, gondolom ő mennyire meg lehet ijedve.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.07.06, 20:58 | Üzenet # 40 |
 Yaoista
| *Csak néztem előre, aztán fel se fogtam, hogy Sergej kivisz. A kocsiba is csak nézek. Ijedt voltam még mindig, de már nem tudtam, hogy mitől is félek. A végén viszont hirtelen nagyon ideges leszek és eltolom Sergejt.* - Csak ne nyugtatgass! Kurvára semmi sincs rendbe. *Kiabálok vele, mire rájövök, hzogy pont nem vele kéne kiabálnom.* - Én nem... akartam... én... *Nem tudtam, hogy mit mondjak neki. Most esett le, hogy lelőtted azt a fickót.* - Megölte... *Teljesen kész voltam.* - Ő... Ő... megölte... *Kezdett összeállni a dolog. A sok apróság. A rengetek fegyver, a kisugrzásod, de még mindig nem akartam elhinni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.07.06, 21:01 | Üzenet # 41 |
 Yaoista
| *Amikor eltolsz és beszólsz nem haragszom megértem, hogy ki vagy.* - Semmi gond.*Mondom és rágyújtok.* - Igen meg.... de ha nem teszi, akkor te nem lennél itt.*Mondom, majd felsóhajtok.* - Igor mindent elmond...*Picit elhallgatok.* - Remélem azért vele maradsz és mi is barátok maradunk.*Mondom. Megkedveltelek tényleg és tudtam, hogy Igor mennyire kedvel téged.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.07.06, 21:06 | Üzenet # 42 |
 Yaoista
| *Végre ismét eltűnt Nick a színről, na meg annak is örültem, hogy te nem vagy tűzvonalban. Végül persze mi győztünk és elintéztünk mindenkit. Az utolsó lövés tőled jött, hogy lelőtted azt a balféket. Odamegyek Igorhoz és megmarkolom a vállát bátorítólag. Láttam, hogy ideges és robbanni tudna.* - Mennünk kellene, a többit majd a takarítók elintézik. *Hiszen mindenki halott.* - Nem kéne, hogy a zsaruk itt találjanak bennünket. *Teszem hozzá és elteszem a fegyverem, majd elveszem tőle is.* - Nem biztos, hogy jót tenne, ha Nick nálad látná.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.07.06, 21:14 | Üzenet # 43 |
 Yaoista
| - Látta, hogy mit teszek... ahogyan nézett.... ismét fél tőlem..*Remegek meg.* - Nem így kellett volna megtudnia...*Fordulok feléd, még nem tudok a szemed elé kerülni pedig igazad van, hogy menni kéne és nem kéne több baj.* - Fegyvert fogtak a fejéhez.... és úgy aggódott értem... azt mondta szeret... szeret..*Fogom a fejem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.07.07, 16:26 | Üzenet # 44 |
 Yaoista
| - Nem tudhatod. *Próbállak megnyugtatni, rájöttem, hogy nem sok minden jutott most el hozzád.* - Ez igaz, de megtörtént. *Lépek oda hozzád. Nem örültem a helyzetnek és elgondolkoztam.* - Ha tényleg szeret, akkor minden rendben lesz. *Simítok az arcodra.* - Nem mondom, hogy nem lesz semmi baj... De ha nem érti meg, akkor nem ő az, aki hozzád való. *Mondom komolyan és már lehetett hallani a szirénákat.* - Mennünk kell. *Fogom rövidre és elkapom a karod.* - Velem jössz külön kocsival? Szóljak Sergejnek, hogy vigye haza Nicket? *Kérdezem meg, mert látom, hogy neked is kéne egy kis idő.*
*Nem tudtam veled vitatkozni, ezt jelenleg nem tudtam felfogni.* - Nagyon remélem, mert elfogyott a türelmem... *Mondom komolyan és most nem vicceltem egy kicsit se.* - Én most... *Veszek egy mély levegőt és lassan kifújom.* - Válaszokra van szükségem.*Mondom végül és idegesen várom, hogy gyere már ki, azt hittem lelőttek vagy nem is tudom.* - Nem tudtam, hogy ilyen is... *Mondom halkan, ahogy magam előtt láttam, ahogy ütöd a fickót. Persze azt még nem tudtam, hogy megölted őt is. Nagyon ki voltam, észre se vettem, hogy a kezem remegett.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.07.09, 14:13 | Üzenet # 45 |
 Yaoista
| - Láttam ahogyan ránéztem és arról nem is beszélve, hogy azt is látta, amint a pasit lelőttem és Sasharól nem is tud.*Suttogom, nagyon ki vagyok készülve.* - Igen meg..*Bólintok.* - Nem tudom, hogy ez elég e.*Mondom szomorúan. Ahogyan megsimogatom az arcom, belesimulok a tenyeredbe.* - Ezt ne mond... tudod, hogy ez nem ilyen egyszerű.*Mondom komolyan. Amikor meghallom a szirénákat már tudom én is, hogy menni kell most már.* - Vigye magához és később átmegyek, ha akarja... lehet ma nem tud velem beszélni.*Mondom és el is megyünk a kocsihoz, majd beszállva elhajtunk. Rágyújtok egy cigire és minden porcikám remeg.* - Köszönöm.... ismét megmentettél...*Mondom hirtelen.* - Esküszöm most nem akartam bajt...*Mondom és mindent elmesélek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.07.09, 14:25 | Üzenet # 46 |
 Yaoista
| - Igen tudom és megkapod.*Mondom, de többet nem tudok, ami a ritka pillantok egyike, de ezt nektek kell megbeszélnetek.* - Ez is ő... de vagy ők vagy ti... de majd mindent megbeszéltek.*Ismétlem magam, majd amikor Seime hív megnyugszom, hogy vége a balhénak.* - Oké... később találkozunk.*Lerakva el is indulunk.* - Igor azt mondta, hogy gyere hozzám és ha akarod később csatlakozik, csak kicsit lenyugszik. Megfelel vagy haza vigyelek, de egyedül ne legyél azért.*Teszem hozzá mellékesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.07.10, 22:50 | Üzenet # 47 |
 Yaoista
| - Remélem. *Egyszerűen most betelt a pohár.* - Megbeszélünk!? *Morranok föl.* - Ezen mit kell megbeszélni...? *Nem akartalak így látni, nem akartam ezt az egészet. A telefonhívásra fülelek.* - Mi van??? Ezek után még arra se képes, hogy jöjjön? *Borulok ki, nagyon rosszul esett.* - Vigyél haza és egyedül akarok lenni. *Közlöm veled.* - Ne haragudj Sergej... ne haragudj, de most nem akarok se veled, se mással lenni. *Közlöm veled idegesen.* - Csak vigyél haza...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.07.10, 23:00 | Üzenet # 48 |
 Yaoista
| - Tudja, hogy milyen vagy. *Jegyzem meg.* - Lehet nem ilyen egyszerű, de így van. *Mondom komolyan. Miután mondod mit szeretnél, már hívom is Sergejt, hogy mi legyen, majd leteszem a telefont. A kocsiban csak csöndben hallgatlak.* - Ez a dolgom. *Mondom, majd ahogy szabadkozol, rád pillantok.* - Tudom. Ezért sem kezdtelek leosztani. *Vallom be őszintén.* - Rosszkor, rossz helyen. *Mondom halkan.* - Neked kell tudnod, hogy mit teszel most. *Mondom végül.* - Hova vigyelek?
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.07.11, 21:58 | Üzenet # 49 |
 Yaoista
| - Igaz kapott már ízelítőt.*Sóhajtok fel. Nem mondok semmit arra, hogy így van.* - Kivételesen mi? Előfordul, hogy nem én keresem a balhét.*Mosolyodom el picit.* - Pontosan ennél szebben én se mondhattam volna.*Sóhajtok fel ismét.* - Először kicsit le kell higgadnom csak ennyit tudok most.*Mondom.* - Hozzám és maradj velem jó lenne.*Kérlek meg. Haza érve hozzánk levetkőzök felülről és a hajam is összekötöm, majd megkeresem a bokszkesztyűm és felhúzva verni kezdem a zsákot.* -Apámmal majd holnap beszélek, ha nem tudja meg még ma.... de te ne mondj semmit... tényleg beszélek vele.*Mondom és igen csak verem zsákot, rég voltam így kikészülve.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.07.11, 22:04 | Üzenet # 50 |
 Yaoista
| - Mondjuk a kérdéseidre választ kapsz és hidd el van mit megbeszélni.*Felelem.* - Figyelj őt is megviselte oké? Le akar csak higgadni.*Védem meg Igort, oké értem, hogy ki vagy készülve, de akkor se hagyom, hogy így beszélj róla. Amikor mondod, hogy egyedül akarsz lenni bólintok.* - Oké.*Picit hallgatok, majd megszólalok.* - Nem tudom, hogy mit érezhetsz, mert én az elejétől tudtam mindenről és alapból más személyek vagyunk és nekem az életem pokol volt előtte, de mellettük minden megváltozott. Kérlek csak annyit ne felejts el amikor már lenyugszol, hogy milyen jól meg voltál Igorral és az is ő, nem csak ez.*Mondom komolyan. Remélni tudtam csak, hogy Igor mellett maradsz és minden rendben lesz, de ha még se így döntenél, azért se lehetne hibáztatni, de erre gondolni se akarok, hiszen én is kedvelek, Igorról ne is beszélve, na meg arról mi lenne vele utána.* - Itt vagyunk.*Állok meg ház előtt úgy voltam vele, azért a ház előtt maradok, hátha kellek.*
|
|
| |