2025.07.20, Vasárnap, 01:27
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cicuskák :D
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...

szela00Dátum: Szombat, 2014.07.12, 00:54 | Üzenet # 51
Yaoista
- Megtalál téged. *Sóhajtok, hiszen nem örülök neki.* - Rendben. *Mondom mindkettőre és már hozzád is megyek. Ledobom én is a felsőm és odaállok a bokszzsák mögé, erősen fogom neked.* - Tőlem és Sergejtől nem fogja megtudni. *Mondom komolyan. Erősen tartom, hogy kedvedre levezethesd a feszültséget.* - Fogsz hozzá menni? *Kérdezek rá, kíváncsi voltam és egyben aggódtam érted. Nagyon aggódtam.*

MioDátum: Szombat, 2014.07.12, 01:03 | Üzenet # 52
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Keresnem se kell.*Értek egyet, de ennek most nagyon nem örülök.* - Köszi..*Mondom arra, hogy ti nem szóltok, meg hogy fogod a zsákot.* - Igen... csak le kell higgadnom..... nem bírok a szeme elé kerülni...*Ütök egyre nagyobbakat.* - Még egy kicsit.... kicsit húzni akartam a dolgokat... egy kis boldogságot akartam.... vele... csak egy kicsit...*Teljesen ki vagyok készülve és ezzel magam is meglepem.* - Sokkal jobbat érdemel nálam... nem egy gyilkost... nem egy maffiózót... *Fájdalom és a düh árad a tekintetemből.* - El kéne engednem... de nem tudom...

szela00Dátum: Szombat, 2014.07.12, 01:16 | Üzenet # 53
Yaoista
- Persze. *Mondom cinikusan, persze csak az ideg beszélt belőlem, nagyon is tudtam, hogy rengeteg mindent meg kell beszélnünk.* - Nem.... nem fog semmit mondani. *Én azt hittem, hogy tényleg nem akarsz semmit mondani nekem, sőt jelenleg meg voltam győződve, hogy nem is fogsz jönni. Ahogy beszélni kezdesz, csöndesen hallgattalak.* - Most nem tudom, hogy mit gondoljak az egészről. *Mondom őszintén.* - Köszönöm. *Szállok ki, majd feléd fordulok.* - Nem kell maradnod, van kihez menned, nem? *Nem rosszból mondtam, de nem akartam, hogy miattam ne legyél Seimével. Felmentem a lakásba és és lefeküdtam az ágyra. Nagyon ki voltam idegileg.*

MioDátum: Szombat, 2014.07.12, 01:24 | Üzenet # 54
Yaoista
- Pedig fog.*Mondom, de nem fogok veled erről vitát nyitni.* - Tudom, csak elmondtam.*Teszem hozzá.* - Bármikor és megyek megyek.*Intek és persze, hogy nem megyek el, de ezt neked nem kell tudnod, bár tény, ha kinézel láthatsz is, de nem érdekel, hiszen azt mondtad veled ne legyek. Igen csak aggódtam mindkettőtökért.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.07.12, 13:23 | Üzenet # 55
Yaoista
- Nem tartom jó ötletnek, hogy beszélj vele. *Jegyzem meg.* - Nem húzhattad örökké. *Jegyzem meg. Előbb-utóbb kiderült volna.* - Később csak rosszabb lenne. *Mondom komolyan.* - Megmentetted az életét... nem is értem, hogy miért. Idióta vagy, hogy a saját életed árán akartad megmenteni. *Teszem hozzá.* - Veszélyes rád az a kölyök főnök. *Jegyzem meg.* - Ha meghalsz most... pont miatta, hogy az ő bőrét mentsd, egy idióta lettél volna.

MioDátum: Szombat, 2014.07.12, 13:48 | Üzenet # 56
Yaoista
- Miért szerinted annyiban fogom hagyni?*Vonom fel a szemöldököm.* - Igen tudom.*Sóhajtok fel.* - De talán még van remény.*Suttogom, de ahogyan folytatod az igen csak kikészít.* - Hogy mondhatsz ilyet??*Emelem fel a hangom és ledobom a kesztyűm.* - Hogy van képed ilyet mondani?*Megyek oda hozzád.* - Mi az hogy idióta? Mert fontos?? Mert érdekel valaki ennyire?? Te tényleg nem akarod, hogy boldog legyek??*Üvöltök rád és megragadom az arcod.* - Mindig megfogom védeni bárhogyan is alakuljon és azt se engedem, hogy te bántsad megértetted?*Üvöltök rád, rég voltam ilyen dühös rád.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.07.12, 14:02 | Üzenet # 57
Yaoista
- Nem fogod. *Tudtam, hogy nem, még ha hagyni is kellett volna. Elengedem a zsákot, ahogy felemeled a hangod és ledobod a kesztyűd.* - Valakinek ki kell mondania. *Közlöm veled. Ahogy megragad az arcom, hagyom és nem riadok vissza a tekintetedtől sem.* - De, akarom, hogy boldog legyél. *Közlöm veled. Én nyugodt maradtam.* - Ezt nem te fogod eldönteni. Ha nem képes elfogadni és a rendőrségre menne, el fogom intézni. *Ezt a kelleténél komolyabban mondtam.* - Akarom, hogy boldog legyél, de ő gyenge.

MioDátum: Szombat, 2014.07.12, 14:21 | Üzenet # 58
Yaoista
- Te az elejétől kezdve nem kedveled, még esélyt se adtál neki, pedig tudod jól, hogy milyen jó hatással van rám.*Közlöm veled.* - Akkor meg ne beszélj így róla.*Morgok.* - Sose menne a rendőrségre.... még ha nem is akar velem lenni, akkor se menne. Sose árulna el.*Mondom komolyan, majd elengedem az arcod.* - Nem gyenge, nem ismered. Ő egy csodálatos és erős fiú.*Mondom kicsit gyengédebben.* - Azt akarod, hogy boldog legyek. Mond csak kivel? Talán a szervezeten belül keresek valakit?? Pont te tudod milyen nehéz helyzetbe vagyok, oké te pont ezért szakítottál meg vele minden kapcsolatot és nem tudott meg semmit, de én alapból el akartam mondani. Seime fontos ő nekem nagyon és vele akarok lenni, ha tetszik neked, ha nem.*Soha senkivel szembe nem voltam ilyen komoly.* - Most figyelmeztetlek, ha bántani mered azt soha többé nem fogom neked megbocsátani és egy életre elfejthetsz.*Közlöm veled. Bántani nem tudnálak, de megbocsátani se, még ha dolgod teszed akkor se.* - Most menj el.*Fordítok neked hátat, nem akarok veled veszekedni.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.07.12, 21:55 | Üzenet # 59
Yaoista
- Azt hiszem okkal nem kedvelem, hiszen nem egyszer keresztbe tett neked. *Jegyzem meg, hiszen a kíváncsisága veszélyes volt.* - Nem tudhatod. *Makacskodtam, de ebben igazam volt. Inkább nem mondtam semmit erre a gyenge szövegre. Számomra az volt nagyon is.* - Jobb lenne. szakítottam vele, hogy boldog lehessen. Én is a szervezeten belül kerestem végül valakit. *Jegyzem meg mellékesen, pedig tudhattad, hogy tényleg szerettem az exem és más körülmények között nem szakítottam volna vele.* - Veszélyes rád. *Ismétlem magam,* - Akkor nem bocsátasz meg, de nem fogom hagyni, hogy ártson neked. *Ha ez azzal jár, hogy többé nem beszélsz velem, akkor nem beszélsz velem. Bár fájna igazán és ilyen feltételekkel tényleg nem szívesen intézném el a kölyköt.* - Így is elég elnéző voltam vele. *Jegyzem meg, hiszen mást ilyenkor már rég likvidálni szoktunk.* - Megyek... de akkor sem vagy észnél. *Kezdek öltözködni.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.07.14, 19:59 | Üzenet # 60
Yaoista
- Hibázott de azòta semmit nem csinàlt.*Mondom.*- De tudom.*Mondom komolyan. Nem mondok semmit az exes szövegre. Nem akartam veled szakitani bàrmennyire is önzőség.* - Szerinted mindenki veszélyes ràm.*Jegyzem meg.* - Èn meg hogy te neki.*Mondom majd ahogyan folytatod felnevetek.* - Mindjàrt hàlàs leszek.*Morgok ès nem tudom annyiban hagyni.* - Különben mond csak kit keresek a szervezeten belül?*Lépek oda és az arcodra simitok.*- Tèged vagy talàn.*Füledhez hajolok.* - Vagy Sergejt?Jò páros voltunk bár szerinted ő is veszélyes volt rám de Nicknél jobb mindenki igaz?? Akkor lemondanál ròla és àtengednèm nekem Seime?*Lehelem füledbe ès bele nyalok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.07.14, 22:18 | Üzenet # 61
Yaoista
- Persze... *Nem hittem el, inkább arra gondoltam, hogy csak falazol neki és tuti voltak húzásai.* - Nem mindenki. *Azért az túlzás volt, hogy mindenki. Rád hagytam a dolgokat.* - Nem mondtam. *Szólok vissza a hálásra. Ahogy odalépsz és Sergejt említed, rezzenéstelen arccal néztelek, a fülemre se reagáltam, csak eltoltalak.* - Ha Sergej is belemenne, akkor igen. Átengedném. *Mondom komolyan, szinte érzelmek nélkül, mintha nekem semmit sem jelentene Sergej, közben az igazság az volt, hogy rettegtem attól, hogy meghaltok.*

MioDátum: Kedd, 2014.07.15, 14:45 | Üzenet # 62
Yaoista
- Ja pár embert kivéve.*Morgok. Azt hittem jobban kiakadsz, hiszen a nyomulásomat sose tűrted el, de amit mondasz az annyira rád vall.* - Milyen hűvös vagy és kegyetlen.*Lépek el tőled.* - Még jó, hogy ezt nem hallotta és ez még nekem is szarul esik. Tényleg ekkora görénynek tartasz, hogy erre képes lennék?*Vonom fel szemöldököm.* - Sergej oda van érted és nagyon szeret és sose mondana le rólad még miattam se, mert amit irántam érzett elmúlt és nem volt ennyire mély. Tudod nekem tényleg fontos mindkettőtök boldogsága és nagyon jó páros vagytok. Ne bántsd őt Seime, mert ő aztán tényleg nem érdemli.*Mondom komolyan.* - Most menj el, nem vagyok rád kíváncsi. Holnap apámnál találkozunk.*Felveszem kesztyűmet ismét és ütni kezdem a zsákot.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.07.15, 21:29 | Üzenet # 63
Yaoista
- Ilyennek kell lennem. *Valakinek higgadtnak kell lennie, ha már ti többnyire nem vagytok azok.* - Megkérdezted, én válaszoltam. *Mondom komolyan, hiszen ez nem volt több annál.* - Nem bántom. *Jegyzem meg, hiszen tényleg nem tettem  semmit Sergej ellen, épp ellenkezőleg. Befejezem az öltözködést, majd kiindultam. nagyon ideges voltam, mérges és feszült. Nagyon hülyének tartottalak azért, mert majdnem meghaltál. Elszívtam még egy cigit, majd elmentem Nick felé. Megálltam, majd kiszállva odamentem Sergejhez.* - Menjünk... nemsoká jön... *Közlöm, majd meg se várom válaszod, otthagylak és hazamegyek.*

MioDátum: Szerda, 2014.07.16, 12:02 | Üzenet # 64
Yaoista
- Nem velem szembe.*Jegyzem meg és többet nem mondok. Darabig verem a zsákot, majd lefürdök és felöltözök. Egy farmert és egy inget veszek, majd elmegyek hozzád. Útközbe megkapom Sergej üzenetét, ami nagyon jól esik. Elszívok egy cigit, majd felcsöngetek.* - Szia Nick... Igor vagyok... felmehetek?*Kérdezlek a hangomon is hallatszik, hogy ideges vagyok.*

Az üzenetet módosította: Mio - Szerda, 2014.07.16, 12:42

szela00Dátum: Szerda, 2014.07.16, 12:28 | Üzenet # 65
Yaoista
*Mikor meghallom a csöngőt, már tudtam, hogy te vagy. Nem válaszoltam semmit, csak beengedtelek és kinyitottam az ajtót neked. Hallottam, hogy ideges vagy, én is az vagyok. Ott várlak az ajtóban,én is átöltöztem már, csak egy egyszerű póló és melegítő volt rajtam. Mikor felértél, pár pillanatig csak néztelek, majd bejöttem, gondoltam jössz utánam.* - Megsérültél...? *Kérdeztem először, próbálva tartani magam, de nem ment.* - Nincs több türelmem... ezek után nincs. *Közlöm a miheztartás végett. Leültem a kanapéra és vártam, hogy mondj valamit.*

MioDátum: Szerda, 2014.07.16, 12:51 | Üzenet # 66
Yaoista
*Amint kinyitod az ajtót felmegyek. Én is nézek és legszívesebben megölelnélek de tudom, hogy sok lenne most. Bemegyek utánad és leveszem a cipőmet. A kérdéseden elmosolyodom jól esik.* - Nem.*Felelem.* - Tudom.*Bólintok. Én nem ülök le ahhoz túl ideges vagyok.* - Akkor nem húzom az időt és rögtön a lényegre térek. A családom, mint eddig is tudhattad, hogy nem átlagos, de annyira nem, hogy.*Picit elhallgatok.* - Apám az orosz maffia egyik feje, még édesanyám a japán maffiacsaládjának egyik feje és amikor ők összeházasodtak ez két család egyesült én pedig az örökös vagyok.*Mondom el egy szuszra.* - Így már érthetsz mindent, ami körülöttem zajlott és zajlik.*Mondok csak ennyit.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.07.16, 13:20 | Üzenet # 67
Yaoista
*Remegett a kezem és vártam, hogy megszólalj. Miközben beszéltél a szemeid kémleltem. A szünetnél nyeltem egy nagyot. Ahogy hallgattalak, csak kitágultak a szemeim. Pár percig meg se tudtam szólalni.* - Ez egy nagyon rossz vicc Igor. *Mondom komolyan.* - Most csak viccelsz velem, ugye...? Ez nem lehet igaz... *Néztelek és kerestem a jelét annak, hogy tényleg csak szívatsz, de nem találtam semmit. Sőt, pont ellenkezőleg, nagyon is komolynak tűntél. Felálltam és járkálni kezdtem. Hihetetlenül dühös voltam rád.* - Mégis... mikor mondtad volna el ezt, ha most nem történik semmi!? *Emelem fel a hangom.* - Nem egy, vagy két alkalmad lett volna rá... *Mondom egyre hangosabban. Iszonyat mérges voltam.* - De neeeem, te neeeem... te képes voltál megvárni, amíg beléd szeretek, te szemétláda! *Vágom hozzád. Oké, mondtad, hogy van egy titkod, de ez azért más.* - Hogy csinálhattad ezt velem...? *Kérdezem csak úgy mellékesen.*

MioDátum: Szerda, 2014.07.16, 13:24 | Üzenet # 68
Yaoista
- Nem vicc.*Mondom halálosan komolyan, bár az lenne, de nem az. Amikor nekem esel csak mély levegőket veszek és a kezem ökölbe szorul.* - Te se akartad tudni..... és csak még egy kicsit boldog akartam lenni....*Kivételesen én most tartom magam.* - Nem tudtam, hogy ilyen hamar belém szeretsz... nem szándékosan tettem.*Mondom.* - Gondolhattad volna, hogy komoly dologról van szó.*Jegyzem meg.* - Nem tudok neked mit mondani és változtatni se.

szela00Dátum: Szerda, 2014.07.16, 13:49 | Üzenet # 69
Yaoista
- Rohadtul önző vagy... *Közlöm veled, de azért látszott, hogy a düh beszél belőlem.* - Teljesen mindegy, hogy tudtad vagy sem... azt tudtad, hogy mennyire fontos vagy nekem a rohadt életbe is. *Vágom hozzád, hiszen ezzel nagyon is tisztában voltál.* - Hát komolyan... mindjárt én kérek bocsánatot... *Ez most rosszul esett, hogy a végén még az én hibám lesz.* - Menj innen... *Mondom végül halkan.* - Tűnj innen el a fenébe.... *Leszek hangosabb.* - Takarodj! *Kiabáltam veled és én otthagytalak. Bementem a hálóban és rád csaptam az ajtót. Nem tudtam mit kezdjek a dolgokkal. Nagyon féltettelek. Lassan lehiggadtam és nem telt el húsz perc, írtam egy sms-t. ~... ne menj olyan messzire.~ Csak ennyit írtam. Egy óra alatt lehiggadtam, de még mindig nem tudtam, hogy mit kezdjek most a dolgokkal. Küldtem még egy sms-t. ~Feljössz? Ajtó nyitva.~ Aztán csak vártalak.*

MioDátum: Szerda, 2014.07.16, 14:00 | Üzenet # 70
Yaoista
- Tudom sajnálom.*Mondom őszintén.* - Nekem is te... és ezért még egy kicsit veled akartam lenni.*Suttogom, de többet nem mondok. Most van az első alkalom, hogy te küldesz el engem és el is megyek, de csak a kocsimig. Amikor írsz picit megnyugszom és nem írok vissza de nem is mozdulok csak cigizek és várok és közben csak kattogok. Amikor ismét írsz már fel is megyek hozzád.* - Szia...*Köszönök, majd leülök veled szembe.* - Nem akartam neked rosszat... el akartam mondani mindent.*Mondom komolyan.* - Sajnálom.... mindent.... bocsáss meg kérlek.*Pillantok rád.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.07.16, 14:17 | Üzenet # 71
Yaoista
*Én csak bambultam, mikor megjöttél.* - Szia... *Köszönök én is már lenyugodva.* - Tudom. *Nézek rád, de még mindig nem tudtam, hogy mit mondjak neked.* - Dühös vagyok... *Mondom komolyan. Kicsit elhallgattam és finoman végigsimítok az arcodon.* - És nagyon megijedtem... sajnálom, hogy kiabáltam veled... *Nem tudtam, hogy mit mondjak neked. Elhallgattam és csak néztelek.* - Ez mivel jár...? *Kérdezek rá végül. Tényleg beléd szerettem.*

MioDátum: Szerda, 2014.07.16, 14:28 | Üzenet # 72
Yaoista
- Minden okod meg van rá.*Én is dühös lennék a helyedbe. Amikor az arcomra simítasz annyira jól esik.* - Én is hidd el.. nagyon féltettelek.*Simul az arcom a kezedbe.* - Nem haragszom... jogos volt... ne sajnáld, én hibáztam.*Mondom, majd a kérdésedre nem tudom mit feleljek hirtelen.* - Amik voltak eddig is... és nem fogok titkolózni, de belekeverni se foglak és szeretném, ha nem kérdeznél az ügyeimről nagyon, ki akarlak hagyni, amennyire lehet.*Mondom.* - Én se voltam ilyen helyzetbe sose.*Sóhajtok fel, majd lassan megfogom kezed.* - Van kérdésed?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.07.16, 14:42 | Üzenet # 73
Yaoista
*Csöndesen hallgatom a válaszod és hát látszik, hogy nem nyugtattál meg. Ahogy megfogod a kezem, rád pillantok, majd vissza a kezeinkre.* - Nem érdekelnek az ügyeid... *Mondom halkan.* - A lényeg az, ha elmész, lehet nem jössz vissza, igaz? *Nem néztem rád, csak a kezeinkre figyeltem. Tudtam, hogy igen lesz a válasz, de azt nem éltem volna túl.* - Hány... hány embert öltél meg...? *Remegtem szinte. Egyenlőre képtelen voltam a feldolgozni szinte semmit. Fel sem fogtam semmit rendesen.*

MioDátum: Szerda, 2014.07.16, 14:52 | Üzenet # 74
Yaoista
- Eddig azért nem ez derült ki.*Jegyzem meg de nem rosszból. A kérdésedre igen komollyá válik a tekintetem. Nem emelem fel a tekinteted, nem akarlak kényszeríteni.* - Igen lehet.*Minek hazudjak meg te is tudod rá a választ.* - Micsoda váltás.*Nevetek fel picit.* - Csak te vagy erre képes.*Mondom és adok a kézfejedre egy csókot.* - Ne akard tudni.... de egyik se volt jó ember és ha nem ők akkor én vagy a családom.*Mondom komolyan.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.07.16, 17:17 | Üzenet # 75
Yaoista
- Ne menjünk ebbe most bele... *Tudtam, hogy tudod mire gondolok. Nem akartam többet tudni erről. A maffia mindig törvénytelen és többnyire szörnyű dolgokkal foglalkozik. Válaszodra megszorítottam a kezed automatikusan. Csak hallgatok, nagyon sok volt egyszerre.* - És te jó ember vagy? *Néztem a szemeidbe. Az enyémben csak félelem, düh és tanácstalanság volt. Elhúztam a kezem és felállva kimentem a fürdőszobába. Nem tudtam mit tegyek. A tegnap annyira szép volt. Miután összeszedtem magam visszamentem hozzád és visszaültem. A boldogságot, ami tegnap és ma is ott volt, elfújták. Ahogy jobban végiggondoltam a dolgokat, ha akartam volna, rég rájöhettem volna mindenre.* - Már az elején el kellett volna mondanod... *Suttogom.* - Több titok nincs, ugye? Semmi... *Nem maga a veszély zavart, ami ezzel járna, hanem az, hogy egyszer csak a halálhíred hozzák.*

Keresés: