Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.04.09, 10:30 | Üzenet # 951 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Elégé.*Vigyorgok.* - Akkor otthonra veszek egy hintát...*Vigyorodom el kajánul.* - Szerintem ebben semmi nagy kérés nincsen.*Kuncogok. Megyek veled, bár furcsa ez a kísérés, de rád vall. Nézlek téged és igen csak szexi, ahogyan a száddal húzod le a sliccem. A harapásra halkan felnyögök.* - Igen nagyon.*Simítok a fejedre.* - Hmmm de jó vagy kicsikém..*Hunyom le a szemem és a fejed simogatom és élvezkedek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.09, 10:58 | Üzenet # 952 |
 Yaoista
| - Már szexhintát akarsz? *Húzom föl a szemöldököm. Jó, persze csak vicceltem veled és az volt a furcsa, hogy a kedvedért kipróbáltam volna. Én is az arcod figyelem végig és hát nagyon jól néztél ki.* - Tudom mit szeretnél. *Nyalom meg a szám. Kicsit még makkod szopogatom, majd tövig nyellek egy párszor. Végül újra csak nyalogatlak és finoman harapdálom a farkad. Ezzel játszottam felváltva, szerettem volna, ha nagyon élvezed a szopást.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.04.09, 16:59 | Üzenet # 953 |
 Yaoista
| - Persze az nagyon jó, sőt igazából szexszobát akarok.*Vigyorgok, de nem viccelek.* - Igen tudod jól.*Egyre keményebb leszel és egyre jobban beindítasz.* - Oké elég lesz.*Húzlak fel és megcsókollak és öledbe húzlak.* - Mit csináljak veled?*Kérdezlek búján.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.09, 17:13 | Üzenet # 954 |
 Yaoista
| - Mi van? *Lepődök meg, mert nem tudtam eldönteni, hogy most komolyan gondolod vagy se. Imádtam, ahogy reagálsz rám, hogy milyen könnyen kő kemény lettél. Nem hittem, hogy felhúzol, de nem ellenkezdtem. Elhelyezkedve az öledbe viszonozom a csókod és bele is sóhajtok, olyan jól esett. Én is kezdtem beindulni.* - Amit szoktál... *Suttogom az ajkaidra.* - És amit szeretnél... *Azért pár gombot kigombolok az ingeden és mellkasod simogattam, persze közben folyton kóstolgattam hol az ajkaid, hol a nyakad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.04.09, 17:36 | Üzenet # 955 |
 Yaoista
| - Ez túl sok lenne neked?*Kérdezlek.* - Ha nem akarod nem kell.*Teszem hozzá.* - Oké csak gondoltam van kívánságod.*Harapok az ajkaidra. Picit, hagylak még majd letollak finoman. Megfogom az egyik kezed, majd az egyik mászókához megyek veled.* -Kapaszkodj meg.*Lehúzom a nacid és az alsód és a bejáratod kezdem el nyalogatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.09, 18:10 | Üzenet # 956 |
 Yaoista
| - Nem, igazából nem. *Csak hát még nem bírnám egyáltalán, de azért valahol izgatott a dolog.* - Nincs. *Suttogom válaszul és harapásodra nyögtem egy aranyosat. Kiélveztem a dolgot rendesen, az biztos. Ahogy a mászókához vezetsz, hagyom magam és meg is kapaszkodok.* - Oké. *Kicsit azért zavarba jövök, ahogy lehúzod a nacim, ne nem miattad, hanem hogy egy játszótéren szeretkezünk. Hiába voltam zavarban, a testem akkor is már jobban reagált rád és könnyebben is lazultam el. Lihegtem, néha halkan nyögtem kényeztetésedre.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.04.09, 18:58 | Üzenet # 957 |
 Yaoista
| - Majd még kigondoljuk és ha benne vagy együtt megtervezzük.*Tényleg nem akarok semmit erőltetni.* - Nem hitted volna, hogy egyszer ilyet fogsz itt csinálni ugye??*Kuncogok és mélyen benyomom a nyelvem és a farkad is simogatni kezdem. Persze én nem vagyok zavarba és egyáltalán nem zavartatom magamat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.09, 20:53 | Üzenet # 958 |
 Yaoista
| - Rendben. *Azért partner voltam én a dolgokba, meg kell hagyni. Viszont tőled, ez rettentő figyelmes dolog vagy, mert tudtam, hogy nem akarsz semmibe belekényszeríteni.* - Főleg nem ilyen helyzetbe.. *Nyögöm halkan, azért próbáltam visszafogni a hangom, de nem volt egyszerű, mert nagyon ügyes voltál főleg, hogy elől is simogattál. Igencsak kapaszkodnom kellett, annyira élveztem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.15, 19:37 | Üzenet # 959 |
 Yaoista
| - Nem is értem miért..*Vigyorgok.* - Ne fogd vissza a hangod szépségem..*Kuncogok. Benyálazom az ujjaim, majd felállok és az egyik kezemmel átölellek.*- Ugye tudod, ha kinéznek simán látnak minket?*Nyalok bele a füledbe, majd lassan feldugom az egyik ujjamat és az ölelő kezemmel a farkad kezdem simogatni.* - Lehet kihívják a zsarukat....*Vigyorgok a nyakad harapdálom és a kemény farkam is neked nyomom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.15, 20:16 | Üzenet # 960 |
 Yaoista
| - Nem kell, hogy... ahh... halljanak... *Nyögöm halkan és kicsit beharaptam a szám. Mikor átölelsz, kicsit hátrafordulok és rád mosolygok.* - Mi? *Sápadok le és hát nem akartam, hogy lássanak, abba bele se gondoltam, hogy az embereid igen csak moziznak. Ujjadra és kezedre megremegtem és kicsit hangosabban nyögtem fel. Beszólásodra igen szűk leszek.* - Nem kéne... *Mondom a zsarukra. Egyik kezemmel hátra simítok a farkadra. Megmarkollak és gyors mozdulatokkal kényeztetem tagod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.15, 21:16 | Üzenet # 961 |
 Yaoista
| - Akkor csak lássanak?*Kérdezem pimaszul.* - Itt élnek emberek nem de?*Én most nem a saját embereimre gondolok.* - Hmm pedig a gondolattól is szűkebb lettél, te kis perverz...*Kuncogok és a farkamra felnyögök, de eltolom a a kezed és felrakom a korlátra.* - Nyugi még nem teszem be.*Suttogom a füledbe és kihúzva az ujjam a farkam a fenekedhez kezdem dörzsölni*- Menni fog állva szépségem?*Kérdezlek és a nyakad a harapdálom és a farkad simogatom persze.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.15, 21:27 | Üzenet # 962 |
 Yaoista
| - Azt se. *Lihegem.* - Deh... *Nyögöm édesen.* - Nem tehetek... róla... *Nyögtem édesen. Hagytam, hogy eltold a kezem és újra megkapaszkodtam. Gondoltam, hogy majd legközelebb majd kikötözlek és az őrületbe foglak kergetni. Bólintok és hagyom, hogy hozzám dörzsöld magad, még ki is toltam neked kicsit a feneked. Félre döntöm a fejem és hát nagyon élvezkedem.* - Szerintem igen... de ha nem, legfeljebb lefekszünk. *Kuncogtam el magam, nem estem kétségbe, bár úgy voltam vele, hogy fogom bírni, hiszen nem vagy durva velem egy kicsit sem.* - Megpróbálhatod... *Suttogom halkan, engedélyt adva, hogy belém gyere, bár nem voltam benne biztos, hogy be fog menni, de tudtam, hogy már várod, hogy belém gyere és boldoggá akartalak tenni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.15, 21:52 | Üzenet # 963 |
 Yaoista
| - Olyan édes vagy annyira imádlak.*Imádom, hogy egyszerre vagy félénk és perverz.* - Hogy perverz vagy?*Kuncogok. Ahogyan a popsid kitolod csak elégedetten elvigyorodom.* - Így van és ha meggondolod magad se baj...*Persze kívánlak nagyon, de ha te nem akarod, akkor nem lesz semmi.* - Biztos vagy benne? Még csak egy ujjam volt benned szerintem fájna még elégé...*Suttogom és odafordítva az arcod megcsókollak és megkapom két ujjam.* - Szépen lassan haladunk..*Nyögöm az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.15, 22:21 | Üzenet # 964 |
 Yaoista
| - Az a te hibád... *Közlöm a perverzségre. Tényleg próbáltam én is a kedvedre tenni.* - Tudom... *Mosolyodom el, hiszen tudtam jól, hogy sosem tennél olyat, amire nemet mondok.* - Kibírom... *Suttogom válaszul, de akkor belenyögök a csókunkba az ujjaidra.* - Igor... *Sóhajtom neved az ajkaidra és hát láthatóan élveztem a helyzetet. Erősen szorítottam az ujjad, de már egyáltalán nem fájt semmi.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.15, 22:44 | Üzenet # 965 |
 Yaoista
| - Tudom.*Kuncogok.* - Azért még picit bírd ki szépségem.*Tényleg vigyáztam rád.* - Olyan forró vagy...*Mozgatom gyorsabban az ujjaim.* - Mindjárt eltöröd...*Vigyorgok, majd lassan kihúzom az ujjaimat.* - Lazíts Nick..*Lehelem a füledbe és lassan elkezdek beléd hatolni és végigtartalak* - Annyira imádok benned lenni...*Nyögöm mély hangon, majd amikor benned vagyok várok, hogy megszokj.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.15, 22:56 | Üzenet # 966 |
 Yaoista
| *Olyan jó volt, hogy ennyire vigyázol rám, éreztem, hogy törődsz velem. Egyre kéjesebben nyögtem, főleg, hogy gyorsabban mozogtak bennem az ujjad.* - Rendben... *Lihegek és várom, hogy belém gyere. Megremegtem az érzésre és teljesen kész voltam.* - Igor...*Lihegem és szorítalak azért. Így állva nehezebb volt, de lassan elkezdtem lazítani. Hát nem volt baj, hogy tartottál, sokkal nagyobbnak éreztelek így.* - Istenem... *Lihegem eléggé, azért így fájt, de nem volt vészes és meg is szoktalak aránylag hamar.* - Mozoghatsz... *Szinte már zihálok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.04.16, 10:14 | Üzenet # 967 |
 Yaoista
| - Lazíts édesem..*Suttogom lágyan a füledbe és finoman cirógatlak. Tudtam, hogy így azért sokkal nehezebb főleg, hogy még mindig szoksz engem.* - Nagyon fáj?*Kérdezem aggódva és puszilgatlak és cirógatlak, hogy jobb legyen.* - Biztos vagy benne?*Kérdezem és lökök rajtad egyet. Igen csak kemény vagyok és nehéz magam tartani, de miattad persze megteszem.* - Elolvad a farkam szinte...*Lihegem és picit lökök rajtad ismét.* - Bírod szépségem?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.16, 13:06 | Üzenet # 968 |
 Yaoista
| - Nem, nem vészes...*Imádtam, hogy így aggódsz értem és azt is, ahogyan hozzámérsz.* - Igen... *Mikor löksz egyet, hangosabban felnyögök és megremegek kicsit. Éreztem, hogy mennyire kemény vagy és hát én is. Kérdésedre csak bólintok, most legalábbis úgy éreztem, hogy fogom bírni, aztán lehet mégse.* - Jól vagyok... *Lihegem és nyögöm vegyesen. Egyik kezemmel hátra simítok a tarkódra és kicsit hátrafordulva odahúzlak egy csókra.* - Rendben vagyok, mozogj... *Suttogom ajkaidra. Azt sem akartam, hogy nagyon sokáig vissza kelljen magad fognod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.04.16, 13:43 | Üzenet # 969 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok. A hangodra elvigyorodom, annyira szexi.* - De tudod szóljál, ha mégse.*Csókolok a nyakadba, majd a csókod is viszonozom.* - Oké kicsim..*Suttogom az ajkaid közé és hevesebb leszek,de nagyon figyelve rád és közben szorosan ölellek. Persze úgy állok, hogy az embereim inkább engem látnak és nem téged. Igaz aki ki nézz az ablakán lát téged is, de azért sötét van meg őket nem ismerem. * - Első alkalmaink mindig különlegesre sikerednek.*Kuncogok, hiszen az első szex az otthonomba történt, ahol felnőttem ugye. Szabad kezemmel a farkad simogatom és folyton a gyönyörpontod izgatom a nyakad is szépen kidekorálom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.16, 15:05 | Üzenet # 970 |
 Yaoista
| - Tudom cicus... *Nyakamra ismét nyögök egy aprót. Azért megéreztem mozgásod rendesen és bennem szakadt a levegő, közben azért éreztem, hogy ölelsz és tartasz továbbra is. Egyre jobban kapaszkodtam én is.* - Igen... *Nevettem és nyögtem egyszerre. Akárcsak az első csókunk, vagy mikor először fürdöttünk együtt, na meg a szex viszi a pálmát magasan. Teljesen kész voltam simogatásodra és mozgásodra, igen csak remegtek a lábaim. Annyira kapaszkodtam, hogy szinte már kifehéredtek az ujjaim, odavoltam rendesen. Picit fájt persze, de sokkal jobban élveztem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.04.18, 10:21 | Üzenet # 971 |
 Yaoista
| *Darabig így mozgok, majd kihúzódom.* - Fordulj meg.*Segítek is, majd megfogva az egyik lábad a derekam köré teszem és úgy tartalak és beléd hatolva ismét mozogni kezdek* - Annyira jó veled...*Csókollak meg vadul és igen csak kemény vagyok most még jobban a helyzet rádob a dolgokra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.04.18, 10:45 | Üzenet # 972 |
 Yaoista
| *Kicsit meglepődök, hogy kihúzódsz, de kérésed teljesítve megfordultam. Helyezkedek, ahogyan szeretnéd, majd egy hangosat nyögtem, ahogy újra megérezlek.* - Veled is... *Csókod természetesen viszonozom és nem egyszer bele is nyögök. Sosem éreztelek még ennyire keménynek, pedig most aztán én tényleg nem csináltam semmit. Egyik kezemmel elengedtem a mászókát és átkarolom vele a nyakad. Eléggé szűk voltam, de kicsit se fájt mozgásod.* - Igor... ahhh... *Nyögöm kéjesen neved, miközben egyre jobban remegek az élvezettől.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.04.18, 11:47 | Üzenet # 973 |
 Yaoista
| - Még szűkebb vagy, mint szoktál...*Nyögöm és folyton a gyönyörpontod célzom meg. A másik lábad is a derekam köré fonom és egyre hevesebb leszek, szinte tépem az ajkaidat. Éreztem nem bírom sokáig, de azt akartam te menj el előbb.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.04.18, 12:14 | Üzenet # 974 |
 Yaoista
| - Te vagy nagyobb, mint szoktál... *Jegyzem meg, bár igen nehezen mondom ki a szavakat, hiszen folyamatosan mozogtál. Jó volt, hogy tartottál, különben biztos, hogy összecsuklottam volna. Szinte az egész belsőm beleremegett a mozgásodba. Nekem se kellett már sok, egyre szűkebb lettem, végül hangosan felnyögtem és el is élveztem. Alig bírtam tartani magam és neked dőlve kapkodtam levegő után.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.04.19, 11:38 | Üzenet # 975 |
 Yaoista
| - Igen tudom...*Vigyorgok, persze amúgy se lehet panaszod. Amikor elmész én se bírom tovább és beléd élvezzek a pillanat hevében.* - Ez isteni volt... imádok játszótérre járni.*Kuncogok és én is igen csak lihegek. Kihúzódom belőled, de nem engedlek el. Odamegyek veled padhoz leülök te pedig az ölembe vagy.* - Bocsi, hogy beléd mentem, csak hát a pillanat heve.*Mosolygok és megcsókollak.* - Menjünk haza jó? Fürdés se se árt meg ruhát cserélni.*Vigyorgok.* - Jól vagy?*Kérdezlek és elkezdelek törölgetni.*
|
|
| |