Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.07.16, 18:12 | Üzenet # 76 |
 Yaoista
| - Jó.*Bólintok tényleg kár bele menni.* - Nem vagyok jó és ezt már sokszor mondtam.*Sóhajtok fel. Rossz volt így téged látni főleg a boldogságtól ragyogó tekinteted után. Bent várlak és nem mozdulok.* - Nem tudtam, hogy komoly lesz és nem bíztam benned utána meg túl jó volt veled. *Mondom komolyan.* - Nincsen.*Nem akartam drogot mondani sok lenne meg ki tudja velem maradsz-e.* - Félsz tőlem? *Pillantok rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.07.16, 18:33 | Üzenet # 77 |
 Yaoista
| *Lehet mondtad, de én akkor sem így gondoltam. Ilyesmi komolyan eszembe se jutott. Csak bólintottam egyet, hogy értem, amit mondasz, de akkor is nehéz volt.* - Akkor jó... *Elhittem, hogy nincs több titok.* - Nem tudom... *Eszembe jut, ahogy péppé verted azt a fickót és kiráz a hideg.* - Még nem tudtam feldolgozni nagyon... nem tudom, mit gondoljak. *Mondom őszintén és közelebb hajolva adok egy apró puszit az ajkaidra.* - Én komolyan mondtam... *Mondom halkan. Nem akartalak elveszíteni és ez érezhető volt rajtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.07.17, 11:37 | Üzenet # 78 |
 Yaoista
| *Nem akartam neked hazudni, de nem tudtam még a drogot is elmondani.* - Elhiszem... úgy néztél rám, mint amikor téged bántottalak... de megértelek.*Mondom majd a kis csókod meglep, de nagyon örülök, de nem nyújtom el.* - Sokat jelent. *Mosolygok és magamhoz ölellek finoman, nagyon finoman bánok most veled még inkább.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.07.17, 11:37 | Üzenet # 79 |
 Yaoista
| - Nem tudom, hogyan néztem... csak tudod.... az utóbbi pár napban teljesen kiment minden a fejemből. *Jelenik meg egy apró keserű mosoly az arcomon. Ahogy magadhoz ölelsz, én is átölellek. Felállok és átülök az öledbe.* - A sebhelyeket is így szerezted? *Kérdezem halkan.* - Azt, ami a hátadon van... ezért nem mondtál semmit? *Kémleltem a szemeid, majd átöleltem a nyakad.* - Veled akarok lenni... *Suttogom halkan és szorosan öleltelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.07.18, 13:43 | Üzenet # 80 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Hidd el nekem is... minden túl tökéletes volt.*Suttogom szomorúan, engem is igen csak megviselt a helyzet. Amikor te is megölelsz. sőt az ölembe ülsz, nagyon jól esik, most ezek az apró gesztusok főleg nagyon sokat jelentenek. A kérdésedre elfordítom a tekintetem, majd visszanézzek rád.* - Igen és azt is, de ha nem haragszol erről most nem szeretnék még beszélni, jó? Elfogom mondani, de ez igen fájdalmas emlék, remélem megérted.*Nem tudtam neked még anyukám haláláról beszélni ez mindig nagyon megvisel és mára elég volt már a rosszból.* - Én is kicsim csak veled.*Ölellek szorosan magamhoz.* - Te vagy a legjobb.... megkönnyebbültem.*Suttogom, majd nagyon finoman megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.07.19, 00:06 | Üzenet # 81 |
 Yaoista
| - Én annyira nem bántam. *Mondom őszintén, mert életemben először akkor felhőtlenül boldog voltam és ezt csak neked köszönhettem.* - Nem kell elmondanod. *Mondom kedvesen. Nem tudom miért, de anélkül is tudtam, hogy valami nagyon súlyos dolog, hogy mondanád. Éreztem, hogy szükséged van rám és ez rettentő jó érzés volt. Csókodra most kicsit megilletődtem, de arcodra simítva viszonoztam.* - Még sok mindenen gondolkoznom kell... Nagyon dühös vagyok. *Mondom halkan. Teljesen ki voltam készülve.* - Soha többet ne csinálj ilyet... *Jegyzem meg, azért láthatóan még hót ideg voltam.* - Ne menj bele ilyenbe.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.07.22, 12:48 | Üzenet # 82 |
 Yaoista
| - Én se ne értsd félre, életem egyik legszebb napja volt.*Mosolygok rád.* - El akarom csak nem most.*Suttogom.* - Tudom... megértem.*Suttogom továbbra is, majd ahogyan folytatod igen komolyan nézzek rád.* - Ezt sose ígérhetem meg kicsim, mert mindig meg foglak védeni az életem árán is akár.*A hangom halálosan komoly. Eldöntelek a kanapén és rád fekszek de úgy, hogy a fejem a hasadra fektetem és így ölellek, de szinte egyben bújok is hozzád.* - Rég féltem ennyire, mint most nagyon rég.*Igazából anyukámnál éreztem azt, amit most, ott igaz a helyzet még rosszabb volt és még jobban rettegtem, de azóta ilyet nem éreztem, csak most veled.* - Csak megjátszottam magam, eljátszottam a kemény fickót, aki laza, pedig rettegtem és nagyon ideges voltam. Muszáj volt belemennem a játékba, mert ha nem akkor semmi esélyünk nem maradt volna. Próbáltam húzni az időt amennyire lehet és reménykedtem, hogy szerencsém lesz és Seimék jönnek.*A hangom már remeg.* - Sajnálom.... annyira sajnálom, hogy belekevertelek... tudom, hogy el kéne téged engednem és mással kéne lenned, aki mellett nem vagy veszélybe, de annyira megkedveltelek és olyan fontos vagy nekem. Csak te kellesz nekem, veled akarok lenni. Ne hagyj kérlek Nick.*Már szinte szorítalak magamhoz és igen csak remegek. Most érezheted, hogy engem is, hogy megviselt a helyzet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.07.22, 21:44 | Üzenet # 83 |
 Yaoista
| - Majd ahogy érzed. *Puszillak meg finoman. Nem örültem annak, amit mondtál.* - Azt pedig neked meg kell értened drága cicusom, hogy nekem lassan az életem leszel. *Simítok az arcodra.* - Nem bírnám ki, Igor... *Suttogom. Ahogy eldöntesz, meglepődök kicsit, főleg azon, ahogy elhelyezkedsz, ilyet eddig nem csináltál, de annál kellemesebb volt. Csöndesen hallgattalak és közben lassan elkezdtem cirógatni arcod és hajad. Nem hittem, hogy téged is így megviselt. Nem tudom, hogy miért, eddig nem is gondoltam arra, hogy te hogyan érezheted magad.* - Sssshhhh... *Csitítalak halkan.* - Itt vagyok, igaz? *Mondom halkan.* - Nem tudok most semmi biztos mondani... muszáj gondolkoznom... megígértem, emlékszel? *Mondom kedvesen és közben folyamatosan simogatlak és a hajadba túrok lágyan.* - Nem is gondoltam még arra, te hogy érzed magad... *Suttogom.* - Nem hittem, hogy ilyen dologról van szó... *Ismerem be.* - Én... csak vicceltem... mikor azokat mondtam...*Most olyan voltál, mint egy kisfiú, hogy retteg attól, hogy elhagyják.* - Lehet, ha kicsit gondolkozom, kitaláltam volna... nem csak a te hibád... Én választottalak téged... te bele se akartál kezdeni... *Nézlek és közben folyamatosan simogatlak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.07.23, 01:23 | Üzenet # 84 |
 Yaoista
| - Elfogom és köszönöm.*Jól esik, hogy nem faggatsz.* - Ezzel én is így vagyok Nick.*Simítom az arcom kezedbe. Annyira jól estek a szavaid főleg, hogy tudom szívből beszélsz.* - Én se ha te.*Suttogom. Lehet én még nem vagyok beléd szerelmes, de oda voltam érted és nem bírnám ki, ha történne veled valami. Nagyon jól esik, ahogyan cirógatsz és vigasztalsz, pedig meg se érdemlem.* - Igen itt vagy szerencsére.*Suttogom.* - Tudom és igen megígérted.*Mosolyodom el picit.* - Most már tudod és ennek örülök vagyis előtted nem félek így felfedni magam.*Mondom, majd picit felsóhajtok.* - Igen tudom és bárcsak vicc lenne.*Sokkal egyszerűbb lenne minden. Ahogyan folytatod csak elmosolyodom rajtad és felemelkedek hozzád.* - Édes kicsi Nickem, te nem vagy hibás és nem is kényszerítettél engem.*Simítok az arcodra.* - Helyedbe én se jöttem volna rá vagy inkább nem akartam volna beismerni.*Mondom, majd adok egy lágy csókot és visszafekszek.* - Maradhatnék éjszakára? Persze megértem, ha nem csak olyan jó lenne. Nem akarok egyedül lenni.*Suttogom és ha mégis el kell mennem biztos, hogy a kocsimba töltöm az éjszakát a házad előtt. Eddig is tudtam, hogy fontos vagy de ma még inkább rájöttem, hogy csak te kellesz nekem és veled tudom elképzelni az életem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.07.23, 11:19 | Üzenet # 85 |
 Yaoista
| *Jól esett a tudtad, hogy én is mennyire fontos vagyok neked.* - Akkor ez azt jelenti, hogy most már teljesen bízol bennem? *Kérdezem meg halkan. Mikor felemelkedsz, a szemeidbe nézve hallgatlak.* - Nem bírtál nekem ellenállni.*Mondom mosolyogva és akármennyire féltem is, belesimult az arcom a kezedbe. Csókod viszonozom igen szerelmesen és mikor visszafészkelődsz, csak újra hajadba túrok.Hirtelen nem tudtam neked mit válaszolni, de éreztem, hogy nagyon szeretnéd.* - Hát... végül is elférünk ketten az ágyon. *Mondom halkan és közben az arcodra simítok. Persze jó lett volna most gondolkozni kicsit, de lesz még rá alkalmam.* - Szeretném, ha maradnál... *Cirógatlak lágyan.* - Csak idegelném magam azon, hogy milyen hülyeséget csinálsz, szóval jobb is.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.07.23, 11:26 | Üzenet # 86 |
 Yaoista
| - Igen teljesen megbízom benned. Tudom, hogy sose árulnál el.*Mondom komolyan.* - Neked lehetetlen. Én akartam lenni a vadász, de végül én lettem az, akit levadásztak és becserkésztek, te kis bestia.*Kuncogok picit. Jó, hogy a csókom úgy viszonozod, mint a balhé előtt.* - Köszönöm.*Bújok még jobban.* - De ha meggondolod magad csak szólj, megfogom érteni.*Oké most elvagyunk, de kitudja mikor robbansz ismét, ami teljesen érthető lenne.* - Addig maradok amíg csak lehet.*Suttogom.* - Nem fogok több hülyeséget csinálni, szándékosan sose.*Mondom komolyan és lehunyom a szememet. Tudtam jól, hogy a neheze csak most jön.* - Tudod bár minden megfog változni és a neheze csak most jön, de kicsit megkönnyebbültem, hogy tudod ki vagyok.*Vallom be.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.07.23, 23:43 | Üzenet # 87 |
 Yaoista
| - Jó ezt hallani tőled... *Mosolyodom el kicsit.*- Bárhogy is alakulnak a dolgok, nem mondom el senkinek. *Mondom komolyan én is és egy pillanatra se hagyom abba cirógatásod. Bújásodra kicsit elmosolyodom.*- Most tényleg olyan vagy, mint egy fekete macska. *Incselkedek kicsit bújásodra, amit nagyon élveztem. Próbálom félre tenni a dolgokat, legalábbis oldani a feszültséget.* - Én lettem a cicus gazdija. *Kuncogok, mert persze csak vicceltem. Sosem tekintenék így rád.* - Rendben, de nem hiszem, hogy megfogom... *Örültem, hogy itt vagy.* - Egyébként is mérges voltam, amiért ott hagytál Sergejjel... azt hittem nem is fogsz jönni. *Ismerem be.* - Köszönöm... *Nyugszok meg kicsit. Reméltem, egyébként se fogsz hülyeséget csinálni.* - Minden azért csak nem... én nem tudom, hogy most jobb vagy rosszabb-e. *Mondom halkan és őszintén.* - Rossz volt, hogy titkolózol, persze így már értem, hogy miért... de ez meg... nem is az készít ki, hogy ki vagy... talán... inkább az, hogy mi történhet veled. *Suttogom halkan és jobban magamhoz öleltelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.07.24, 14:10 | Üzenet # 88 |
 Yaoista
| - Ez az igazság.*Mosolyodom el.* - Igen tudom.*Ebben biztos voltam teljesen.* - Igen a te nagy macskád.*Nevetek fel.* - Nálad jobb gazdát el se tudok képzelni édesem.*Kuncogok és egyáltalán nem veszem sértésnek és tudom, hogy érted.* - Akkor jó.*Nyugszom meg még jobban.* - Sajnálom de kicsit le kellett higgadnom és egy kis bátorságot gyűjtenem.*Vallom be.* - Ne köszönd.*Hiszen ez a minimum, hogy legalább normálisan viselkedek és nem keresem a bajt, ami úgyis megtalál.* - Tudom kicsim.*Suttogom és picit hallgatok.* - Az tényleg nem érdekel ki vagyok vagyis mi inkább? Hiszen tudod mit jelent a maffia nem de?*Kérdezlek és ismét nézlek de nem engedlek el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.07.24, 23:06 | Üzenet # 89 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam rajtad, édes voltál nagyon.* - Értem... *Mondom halkan, nem hittem, hogy ilyen ideges leszel.* - Akkor is örülök neki. *Mondom komolyan.* - Hát... vannak elképzeléseim és... gondolom nem cukorka boltot üzemeltettetek... *Suttogom halkan.* - Érdekel, mert a részed. *Mondom komolyan.* - De egyenlőre, most ebben a percben jobban foglalkoztat az, hogy mi történhet. *Nem tudtam volna kijelenteni, hogy egyáltalán nem érdekel.* - Nem ijeszt meg maga a tény, hogy... mi vagy... az utcán nőttem fel, láttam ezt-azt és én is csináltam dolgokat... az igaz, hogy ilyenben nem volt még részem és nagyon ijesztő tudsz lenni... nem ez volt az első hulla, akit láttam... csak az, hogy te tetted...*Suttogom és halványan megremegtem.* - Kissé ironikus, hogy pont ezen dolgoztam olyan sokak, hogy kikerüljek ezekből a dolgokból, főleg Chris miatt... erre beleszeretek egy maffiaörökösbe... ennél már csak az lenne nagyobb pofán köpés az élettől, ha drogdíler lennél... *Mondom halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.07.25, 11:48 | Üzenet # 90 |
 Yaoista
| - Édes vagy.*Mosolyodom el.* - Nem éppen.*Sóhajtok fel.* - Igen az is én vagyok.*Bólintok és arra is, hogy mi foglalkoztat.* - Azért az túlzás, hogy az utcán nőttél fel vagyis abból amiket mondtál meg számomra mit jelent, de értem mire mondod.*Jegyzem meg.* - Nos igen sajnos tapasztaltad személyesen is, hogy milyen tudok lenni és akkor is láttál... emiatt is kicsit várni akartam, mert nem bírtam szemed elé kerülni azok után, hogy néztél rám.*Mondom, majd elkomolyodom a vége meg kissé sokkol bár az túlzás, hogy díler vagyok de közöm van hozzá ugye. Lemászok rólad és felállok.* - Tudom, hogy nem vagy hozzám való, egy ilyen emberhez csak egy hasonló való, aki ebben mozog.*Suttogom. Tudtam jól, hogy igazi van Seimének, de akkor se akartam mással lenni.* - A bátyád amúgy is féltene tőlem és ha még ezt is tudná el is tiltana legalábbis az elején.*Mosolyodom el picit.* - Neki is el akartam mindig mondani, talán most, hogy már te is tudod, ő is megtudhatná lassan, de azt mindenképpen akarom, hogy tudjon rólunk, hiszen már elég komoly a kapcsolatunk.*Mondom komolyan.* - Bár még mindig fura, hogy milyen rövid idő alatt és mi azóta nem is találkoztunk pedig beszéltük, de az öcsike közbeszólt.*Kuncogok egy picit.* - Elszívok egy cigit.*Indulok ki. Nagyon ki vagyok azért még mindig.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.07.25, 22:20 | Üzenet # 91 |
 Yaoista
| - Nem úgy, mint más, ez igaz... Nekem legalább egy darabig volt családom. *Eszembe jutott Sergej.* - Christ utána én teljesen ellöktem magamtól. Sokat veszekedtünk, aztán már egyszerűen nem beszéltünk. Miután kidobott, nem beszéltünk és nem is láttuk egymást majdnem 5 évig. Előtte se mentem igazán haza, nem akartam hallgatni... Úgyhogy inkább valahol az utcán voltam nem a legjobb emberekkel... *Cirógatlak finoman.* - Bár igaz, hogy másnak ennyi sem jutott. *Mondom halkan. Szavaidra csak bólintok. Kicsit meglepődtem, ahogy lemászol rólam. Felülök és csöndesen hallgatlak. Olyan volt, mintha te már helyből hallra ítélted volna a kapcsolatunk most már, pedig egyszerűen most képtelen voltam felfogni mindent.* Ha el is tilt, akkor sincs napi 24 órában velem.*Mosolyodtam el picit én is.* - Őszintén szólva, nem hiszem, hogy a kapcsolatunkat olyan könnyen tudnák rejtegetni. *Kuncogok halkan.* -Nem tudom, hogy reagálna. Lehet meg fog ütni téged. *Ezt már viccen kívül mondtam.* - Az öcsike nem bánja. *Mondom és elmosolyodom.* - Oké. *Kicsi ott ültem még és elgondolkoztam. Itt voltál te, bármire készen értem,én meg még vacillálok, miközben veled akarok lenni. Kimentem hozzád és hátulról átöleltelek. Fejem a válladra fektettem és lehunytam a szemem.* - Orionnak még mindig kell egy gazdi...? *Kérdezem meg halkan, reméltem veszed a lapot.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.07.27, 21:48 | Üzenet # 92 |
 Yaoista
| - Ismét van ezt ne feled.*Mosolyodom el, majd csak hallgatlak.* - Viszont most már minden jó vele és imád téged és szeret és ez mindig is így volt.*Cirógatom meg az arcod.* - Bár nekem más a múltam, de azt elmondhatjuk, hogy egyikünknek se volt egyszerű.*Suttogom.* - Tudom meg nem is tud eltiltani ténylegesen.*Mosolyodom el.* - Az biztos, de egyszóval se mondtam, hogy el akarom még a munkába se, meg úgyis rájönnének meg a pletyka biztos megy, de már nem érdekel és azért normális emberek dolgoznak ott és úgy gondolom nem megy, majd a rosszindulatú duma ellened, de kétlem.*Bíztam ebben.* - Hmm szerintem az minimum, sőt azt rég megérdemlem.*Sóhajtok fel, hiszen voltak húzásaim és igaz neked is, de másként is lereagálhattam volna.* - Én se.*Kuncogok még. Amikor kijössz a karodra simítok, majd amikor meghallom kérdésed elnyomom a cigit és feléd fordulok, majd igen forrón megcsókollak.* - Az, hogy csak téged szeretne gazdának.*Suttogom az ajkaid közé igen boldogan és még alig akarom elhinni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.07.27, 22:11 | Üzenet # 93 |
 Yaoista
| - Igazad van. *Jó volt nagyon, hogy megértettél engem.* - Tudom... akkor mérges voltam érte, de igaza volt nagyon is. *Már beláttam, hogy az én hibám volt.* - Hát sajnos nem. *Suttogtam én is, majd elmosolyodtam, hiszen így volt. Nem tudott volna minket ténylegesen eltiltani.* - Nem lesz semmi gond. *Tudtam, hogy komolyan nem piszkálódnak majd a többiek, csak ugratnak majd minket.* - Én azért nem örülnék neki. *Jegyzem meg és tudom, mire mondod, de szerintem kár lett volna. Kint csókod szenvedélyesen viszonozom és elmosolyodom válaszodra.* - Ez nagyon jól hangzik. *Ölelem át nyakad szorosan.* - Nagyon szeretlek téged, te nagy mamlasz... *Suttogom és csak öleltelek. Kicsit engedtem a szorításon, hogy megtudjalak csókolni.* - Akkor most már hivatalos...?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.07.27, 22:24 | Üzenet # 94 |
 Yaoista
| - Fő, hogy beláttad.*Mondom kedvesen.* - Szerintem se.*Bólintok.* - Édes vagy.*Mosolygok.* - Akkor jó.*Suttogom az ajkaid közé.* - Mamlasz mi?*Kuncogok és bár én még nem tudom neked mondani, de ugye nagyon fontos vagy nekem. Az újabb csókod viszonozom és elnyújtom mire válaszolnék.* - Igen az.*Mondom, majd az utca felé nézek.* - Mától Nick az én kedvesem.*Üvöltöm el magam. * - Most már szomszédok is tudják remélem nem gond.*Nevetek de már nagyon boldogan és felkapva megcsókollak ismét.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.07.27, 22:43 | Üzenet # 95 |
 Yaoista
| - Igen, az. *Mosolyodtam el. Nem bántam, hogy te nem mondod, majd annak is eljön az ideje, na meg apukád is mondta, hogy milyen lassú vagy ilyen téren. Válaszodra még inkább elmosolyodom. Kicsit meglepődök, ahogy elkiabálod magad és elnevettem magam rajtad* - Lökött. *Nevettem tovább és csak csókodra hagytam abba.* - Egyébként nem gond. *Kuncogtam még halkan. Nem hittem, hogy ilyen boldog leszel, bár én is az voltam, bár az aggodalom ott bujkált bennem nagyon is.* - Minden rendben lesz, igaz...? *Homlokom nekitámasztom a tiédnek.* - Annyit... annyit azért kérek, hogy mindig szólj, ha elmész jó...? Elég egy sms is, csak szólj... és akkor is, ha visszajöttél. *Csókollak meg, de teljesen elmerülök benne.* - Csak ennyit... *Suttogom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.07.27, 22:58 | Üzenet # 96 |
 Yaoista
| - A te lökötted.*Kuncogok.* - Akkor jó, bár már mindegy.*Vigyorgok.* - Nagyon remélem. Nick nem tudok olyat ígérni, amit nem biztos, hogy betudok tartani, de azt megígérem, hogy vigyázni fogok amennyire csak tudok.*Mondom komolyan, ennél többet nem tudok ígérni.* - Megígérem és nem fogok írni.*Elhallgatok.* - Mert az lesz az első, hogy jövök hozzád.*Mondom édesen és bemegyek veled, de nem engedlek el csak bent amikor a kanapéra fektetve rád fekszek és úgy csókollak tovább és már a kezem a felsőd alatt jár.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.07.27, 23:23 | Üzenet # 97 |
 Yaoista
| - Igaz... csak az enyém. *Mosolyodom el.* - Ez is igaz. *Nevettem el magam.* - Rendben... *Mosolyodom el kicsit, majd a folytatásra kicsit meglepődtem, hogy nem írsz.* - Tetszik az ötlet. *Mondom végül és elkuncogtam magam azon, hogy bevittél. Folyamatosan viszonozom csókjaid és az én kezem is már a fölsőd alatt járt.* - Mi lenne, ha levennénk...? *Kérdezem kissé lihegve már és kicsit megszívtam nyakad, de már el is kezdem lehúzni a felsőd. Miután lekerült rólad, eltollak egy kicsit, majd fordítok a dolgokon és szemből az öledbe kötök ki.* - Lesz valami dolgod holnap...? *Kérdezem és közben finoman végigsimítok mellkasodon és pocakodon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.07.27, 23:42 | Üzenet # 98 |
 Yaoista
| - Szerintem is.*Mosolygok.* - Jó ötlet.*Vigyorgok és jólesősen felmorranok a nyakamra. Segítek levenni a felsőmet és hagyom, hogy helyezkedjél.* - Apámhoz megyek, mert ha magától nem tudja meg a mai napot, akkor én mondom el.*Mondom és közben leveszem a felsődet.* - Veled is fog beszélni, de ha akarod, még nem kell holnap.*Közben csókolgatlak és cirógatlak.* - Miért?*Nyalok végig a nyakadon és megszívom a popsid markolom finoman.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.07.28, 00:04 | Üzenet # 99 |
 Yaoista
| - Értem... *Mondom halkan és hagyom, hogy levedd a pólóm.* - Lehet jobb előbb túlesni rajta. *Lihegem halkan, kezdtél nagyon beindítani.* - Csak hogy ahh... *Nyögök nyakamra.* - ...mégis meddig játszhatunk. *Nyalok végig ajkaidon.* - Mert tudod... ma reggel így is elég ciki volt. *Kuncogtam halkan és közben persze én is simogatlak folyamatosan.* - De közben meg nagyon kívánlak. *Azért élveztem tegnap a szexet. Érezhetően sokkal elengedtem már magam.* - Mondjuk még azért kellemetlen kicsit. *Ismerem be, viszont nem úgy csináltam, mint aki bánná, ha bármi történne.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.07.28, 00:10 | Üzenet # 100 |
 Yaoista
| - Ahogy gondolod, de most ne beszéljünk apámról.*Van jobb dolgom is.* - Nos ez tőled függ, mert nekem nem fog fájni a popsim, se a farkam, bár ha teszel róla és sokáig játszunk.*Vigyorgok kajánul persze csak viccelek még. * - Szerintem inkább vicces és édes voltál kis csibe.*Kuncogok és finoman a nyelvedre harapok.* - Én is téged... egyre jobban, főleg a tegnapi sexünk után.*Markolok jobban popsidba.* - Addig megyek el amíg akarod, oké?*Simítok az arcodra majd megcsókollak utána pedig az egyik mellbimbód veszem a szádba és szívogatni kezdem és a nacid kigombolva az alsódba nyúlok és farkad simogatni kezdem.*
|
|
| |