Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.07.28, 00:29 | Üzenet # 101 |
 Yaoista
| - Ahhoz még gyakorolnom kell. *Nevettem el magam.* - Persze, persze, azt tudom, hogy te élvezted. *Harapok ajkaidra.* - Egyre jobban összecsiszolódunk. *Suttogom ajkaidra.* - Hát ha már belekezdtünk... *Nem tudom befejezni, mert megcsókolsz, amit igen csak élvezek. Felnyögök a mellbimbómra és a farkamra is.* - Akkor.... ahh... úgy se fogok ellenállni... *Nyögöm ki végül. Én is kigombolom nadrágod és farkad kezdem izgatni.* - De forró vagy már...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.07.28, 00:36 | Üzenet # 102 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Nálam jobb tanítót nem is találhattál volna, szólítsál csak mesternek.*Kuncogok.* - Igen nagyon.*Minek tagadjam, elég nagy hülyeség lenne.* - Igen ahogyan mondod.*Mosolyodom el.* - Édes vagy... vigyázni fogok szépségem.*Mosolygok, ami nyögésbe megy át, amikor izgatni kezdesz.* - Miattad.*Ledöntelek magamról és lekapok rólad mindent.* - Nem tudok betelni a látványoddal.*Mérlek végig és ismét mellbimbód kezdem el szívogatni picit és farkad simogatom majd lejjebb haladva elkezdem felső tested kipingálni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.07.28, 00:44 | Üzenet # 103 |
 Yaoista
| - Meg nálad beképzeltebbet se. *Pimaszkodtam kicsit.* - Mocsok. *Kuncogtam, bár ez nem volt titok.* - Tudom, hogy vigyázol... *Mosolygok én is, közben azért igen csak kapkodom a levegőt. Hagyom, hogy eldönts és levegyél rólam mindent. Bókodra csak elmosolyodom és édesen nyögdécselek érintésedre.* - Ez jó... *Nyögöm édesen és a hajadba túrok lágyan. Azért éreztem, hogy te s egyre több érzékeny pontom fedezed fel, még olyanokat is, amikről én se tudtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.07.28, 11:32 | Üzenet # 104 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Vigyorgok.* - Az vagyok, de ezt a részem is imádom.*Vigyorgok tovább, de a szám már a fülemig ér.* - Akkor jó.*Mosolyodom el.* - Olyan kis érzékeny vagy.*Mosolygok és ahol jobban reagáltál tovább elidőzök. A farkad is simogatom de szinte kínzóan lassúan és a számmal ki is kerülöm és a combod kezdem el szívogatni és kezemmel most golyóid markolászom finoman, persze én is igen csak kemény vagyok mér, most nem fogom már magam vissza.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.07.28, 21:39 | Üzenet # 105 |
 Yaoista
| - Még ez a szerencséd. *Nevettem el magam halkan, ami nyögésbe fullad.* - Te hibád, bár gondolom nem zavar. *Mosolyodtam el. Igen csak élveztem a kényeztetésed és egyre jobban felhevültem. Gonoszkodásod nem lepett meg annyira, bár nem bántam volna, ha nem kerülöd ki farkam.* - Igor... *Nyögöm neved és combomra is igencsak érzékenyen reagálok. Imádtam az ajkaid és minden érintésed egyre inkább. Idomultam a kezeid alá, de azért még lehetett érezni, hogy szokatlan számomra ez a felállás.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.07.29, 11:52 | Üzenet # 106 |
 Yaoista
| - Tudom.*Mosolygok.* - Nem, sőt nagyon élvezem, ahogyan te is.*Vigyorgok.* - Mondjad szépségem.*Szívom meg jobban a combodat.* - Finom vagy.*Kuncogok és kicsit még így kényeztetlek, majd föléd hajolok és abba hagyok minden kényeztetést.* - Te vagy az én megmentőm.*Simítok az arcodra és lágyan elmosolyodom.* - Köszönöm.*Csókollak meg, bár nem tudom érted mire mondom.* - Na és mond mit szeretnél mit tegyek?*Lehelek a füledbe és bele is nyalok.*
Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2014.07.31, 11:32 |
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.07.29, 22:39 | Üzenet # 107 |
 Yaoista
| - Igaz. *Vigyorgok én is.* - Ügyes vagy... *Nyögök tovább édesen. Eléggé szenvedtem, mert nagyon forró volt már a testem. Kissé lihegve néztem rád, de lágy mosolyodra én is csak mosolyogni tudok és belecsókolok a tenyeredbe is. Értettem mire mondod, legalábbis sejtettem.* - Nincs mit köszönnöd, kvittek vagyunk. *Mondom és csókod viszonozom, közben hajadba túrok.* - Tudod te mit szeretnék... *Suttogom válaszul és megcsókoltalak, közben végigkarmoltam a hátadon, de vigyáztam, nehogy a heged érje.* - Vagy írjak útmutatót? *Szemtelenkedtem kicsit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.07.31, 11:37 | Üzenet # 108 |
 Yaoista
| - Tudom.*Szerény vagyok, mint mindig.* - Hidd el te sokkal többet tettél értem, de ezen nem fogunk összeveszni.*Suttogom az ajkaid közé.* - Nem nem tudom.*Adom a hülyét és a karmolásra jól esően felsóhajtok.* - Hmm kis pimasz vagy pedig a helyedbe nem lennék ebben a helyzetben.*Jegyzem meg és vigyorom kissé ördögivé válik és a fejed fölött összefogom a kezeidet.* - Játszhattunk picim, de hidd el te neked lesz rosszabb.*Kuncogok.* - Szóval mit szeretnél?*Lehelem füledbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.07.31, 21:36 | Üzenet # 109 |
 Yaoista
| - Nagyképű. *Kuncogtam, de nem zavart.* - Ezen nem. *Mosolyodom el lágyan és igen csak szerelmesen.* - Nem-e? *Kérdezek vissza.* - Mindjárt kételkedni kezdek a képességeidbe. *Pimaszkodok tovább kicsit. Kicsit meglepődök, ahogy összefogod a kezeim, de belementem a játékba és egyáltalán nem is próbáltam szabadulni.* - Relatív, mi van, ha élvezem? *Kérdezek vissza kicsit buja tekintettel. Kiráz a hideg a hangodra.* - Azt, hogy csókolj meg... aztán, hogy szopj le és közben készíts elő... *Közlöm veled az álláspontom, hogy mit szeretnék.* - Hogy aztán szeretkezni tudjunk. *Fejezem be és végignyaltam alsó ajkamon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.07.31, 22:10 | Üzenet # 110 |
 Yaoista
| - Nem tagadom.*Vigyorgok.* - Hmm majd meglátjuk amikor a nyögéstől beszélni se tudsz, akkor mit fogsz gondolni.*Vigyorgok.* - Hmm az is benne van a pakliba, sőt ki is nézzem belőled amilyen kis perverz vagy.*Kuncogok és igen csak megdöbbentesz.* - Ezek teljesíthetőek.*Szólalok meg végül, majd megcsókollak és elengedlek.* - Akkor most leszopom az édes kis farkad.*Kuncogok és lejjebb csúszva végignyalok a farkadon és most nem húzom az agyad tövig nyelve szopni kezdelek és az ujjaim is benyálazom.* - Lazíts.*Suttogom és egy ujjam lassan benyomom és közben folyton szoplak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.07.31, 23:11 | Üzenet # 111 |
 Yaoista
| *Visszaszólásodra elkuncogtam magam.* - Már várom. *A folytatásra kicsit elvörösödtem.* - Csak kis perverz, de hozzád kell is. *Kuncogok. Gondoltam, hogy meglepődsz, de valami más válaszra vártam. Csókod szenvedélyesen viszonozom, majd elmosolyodom.* - Nem kicsi. *Közlöm veled, mert hát azért tényleg nem volt kicsi farkam. Oké, a tiédnél kisebb volt, de nem olyan sokkal. Felnyögtem, ahogy szopni kezdtél. Teljesen ki voltam, nagyon jó voltál.* - Oké.. *Lihegem, majd felnyögtem, ahogy megéreztem ujjad. Még nagyon érzékeny volt a tegnapi légyottunktól, na meg egyébként is annyira fura volt. Nem volt titok, nem volt semmi, csak mi ketten.* - Asszem... visszajöttek a... képességeid. *Nyögdécseltem és közben finoman hajadba túrtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.07.31, 23:41 | Üzenet # 112 |
 Yaoista
| - Nem kell sokat.*Kuncogok főleg, hogy el is pirulsz.* - Lazán kifejted, hogy mit akarsz, de most meg elpirulsz olyan kis édes vagy.*Kuncogok tovább.* - Különben igen kell hozzám.*Vigyorgok.* - Egyelek meg, hogy milyen érzékeny vagy. Nem kicsi, pont jó, bocs a fogalmazásért.*Mosolygok nem hittem, hogy így reagálsz rá, bár pasiból vagy attól még hogy alattam vagy. * - Csak asszed?*Találom meg a gyönyörpontod.* - Én még kezdem úgy érezni, hogy te nem tudsz semmit, de a száddal bebizonyíthatnád nem gondolod?*Vigyorodom el kajánul.* - Tegnap is igen ügyes voltál, de azért felfrissíthetnéd a memóriám.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.08.01, 00:08 | Üzenet # 113 |
 Yaoista
| - Mert ez más. *Vörösödöm el még jobban. Igazából csak szerettem volna megfelelni neked.* - Azért. *Kuncogok halkan, ami nyögésbe megy át.* - Csak aahhh... *Nem jött össze a visszavágás, mert gyönyörpontom azért túl jó volt. Beszólásodra rád nézek és elmosolyodom.* - Talán át kéne menni az ágyba... *Ülök föl és felhúzlak téged is és szenvedélyesen megcsókollak.* - Avassuk föl az ágyam. *Hiszen ebben az ágyban nem voltam még senkivel. Felálltam és feléd fordultam, majd megfogtam a kezeid és elkezdtelek húzni. A hálóban lelöktelek az ágyra, majd föléd másztam.* - Túl sok rajtad a ruha. *Közlöm és levetkőztetlek.* - Na akkor lássuk azt a memóriát. *Párszor végignyalok farkadon, majd számba veszlek és hevesen szopni kezdelek, közben végig az arcod figyeltem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.08.01, 00:27 | Üzenet # 114 |
 Yaoista
| - Értem.*Mosolygok.* - Többé nem fordul elő.*Kuncogok.* - Na látod már nem tudsz beszélni.*Vigyorgok.* - Ahogyan gondolod.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - Avassuk.*Megfogva a kezed vezetlek.* - Élvezed mi?*Vigyorgok, hogy te irányíthatsz úgymond.* - Szerintem is.*Segítek levetkőzni.* - Lássuk.*Bólintok és halkan felnyögök, ami hangosabbá megy át a hevesebb szopásra.* - Ahh igen már rémlik.*Markolok a hajadba.* - Fordulj meg...*Amikor így teszel a popsidba harapok finoman.* - Nem feledkeztem meg rólad se de máshol kóstollak meg.*Kuncogok és széthúzva a popsid a bejáratod kezdem el nyalogatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.03, 22:38 | Üzenet # 115 |
 Yaoista
| - Még szép, hogy élvezem. *Kuncogtam el magam Azt tetszett hangod nagyon is, örültem, hogy tudlak kényeztetni és hogy ennyire élvezed.* - Mindjárt emlékeztetlek még... *Hirtelen tövig nyellek többször egymás után, hiszen ez tegnap is tetszett. Kérésed teljesítve megfordultam, aztán folytattam farkad szopását. Fenekemre felnyögtem egy nagyobbat és el is szakadtam tőled pár pillanatra. Nagyon furcsa volt még mindig, bár érezhetően a testem kezdett hozzászokni lassan,de biztosan. Mégis a tudat, hogy valaki engem dug meg, még mindig zavaró volt picit, de ha rólad volt szó, akkor annyira mégse bántam. Összeszedve magam tovább játszadoztam veled. Hol csak nyalogattalak, hol folyamatosan szoptalak és közben golyóid is masszíroztam finoman.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.03, 22:51 | Üzenet # 116 |
 Yaoista
| - Ahh isteni vagy.*Nyögöm, hiszen nagyon ügyes kis szád van. Tudtam jól, hogy kell még idő mire teljesen megszokod, hogy más helyzetben vagy, de teszek róla, hogy semmi kétséged ne legyen.* - Ügyes vagy.*Mosolygok. Jobban széthúzom a feneked és egyre jobban nyallak és lassan egy ujjam is beléd tolom, én pedig egyre keményebb leszek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.03, 23:38 | Üzenet # 117 |
 Yaoista
| - Tudom. *Vigyorodom el, azért bennem is bennem volt az ego. Élvezettelek szoptalak, miközben nyögdécseltem a nyalásodra. Ahogy megéreztem ujjad ismét, még hangosabb lettem. Még jó, hogy elég vastagak voltak a falak. Most egyáltalán nem fájt már az ujjad, hiszen az előbb is járt bennem, de még mindig furcsa volt, főleg a nyelved. Egyre jobban felizgultam és bizony meredeztem én is. Most még jobban éreztem, mint tegnap.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.03, 23:49 | Üzenet # 118 |
 Yaoista
| - Kis egos szépségem.*Vigyorgok.* - Nagyon kívánlak.*Morranok fel és hirtelen lenyomlak magamról és feléd kerülök és olyan kiéhezetten nézzek rád, ahogyan eddig még nem. Puszta vágytól izzott a tekintetem.* - Sose kívántam még ennyire senkit.*Megcsókollak vadul és feldugom már két ujjam és a nyakad kezdem igen erősen szívogatni már szinte durván.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.08.04, 00:27 | Üzenet # 119 |
 Yaoista
| *Elvigyorodtam én is, hiszen azért had villogjak már én is. Kicsit meglepődök, ahogy lenyomsz és fölém kerülsz, de nem ellenkezek. Tekinteted teljesen beindított, nem hittem, hogy így fogsz rám nézni.* - Én se... *Mondom és csókod vadsága nem zavart, de azért kicsit fájdalmasabban nyögtem fel, hitelen ért a két ujj. Nem volt annyira vészes, hiszen nedves is voltam. Nyakamra nyögdécseltem, mert jól esett, nyakamon nem zavart, hogy durvább vagy, inkább csak a fenekemnél, de nem szóltam, gondoltam csak most szaladt meg veled a ló, nem lesz itt gond*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.08.04, 00:45 | Üzenet # 120 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolyodom el.* - Bocsi kicsim...*A gyönyörpontod kezdem el nyomkodni és nyakadnál is visszafogom magam, mert azt hiszem az is sok. Lassan megkapod még egy ujjam, de most nem húzom, annyira el.* - Ne haragudj... de nem bírom.*Kihúzom az ujjaim és a lábaid közé helyezkedve elkezdek beléd hatolni.* - Bírd ki... ígérem a mennyeke repítelek.*Tövig beléd hatolok egy mozdulattal de utána nem mozdulok csak megcsókollak vadul és simogatlak, de csak úgy lüktet benned a farkam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.08.05, 20:36 | Üzenet # 121 |
 Yaoista
| - Semmi baj cicus... *Nyögöm, egyáltalán nem voltam rád mérges, sőt. Szinte felperzselt a belőled áradó hirtelen vágy. Harmadik ujjadra ismét kissé fájdalmasan reagáltam, de elengedtem magam és teljesen csókjaidra koncentráltam. Kicsit meglepődtem, hogy már belém hatolsz, hát fájt is rendesen, hiszen nagyon nem szoktam még a dolgokhoz.* Várj... *Kicsit hangosabb leszek. Tűzforró voltál és mintha még nagyobb lennél bennem, mint tegnap. Nagyon szűk voltam még most is, pedig próbáltam lazítani. Szorosan öleltelek magamhoz és beszívtam a bőröd illatát. Végül elengedtem magam és jelzésül köréd fontam a lábaim.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.08.06, 13:29 | Üzenet # 122 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Tényleg nem akarok neked több fájdalmat okozni már szándékosan főleg, de szándéktalanul se.* - Várok.*Nem is akartam mozdulni csak csókollak ahol érlek és simogatlak és igen csak lihegek, most sokkal inkább nem tudom magam visszafogni, mint az elmúlt alkalmakkal. Ahogyan átölelsz a lábaiddal elmosolyodom és a combodra simítva lassan mozogni kezdek, de mellette mélyeket lökök, hogy eltaláljam a gyönyörpontod.* - Ahhh annyira jó benned.*Nyögöm. Picit így mozgok benned, majd fordítok a helyzeten, hogy lovagló helyzetbe legyél, amire jobban felnyögök, mert még mélyebbre jutok benned.* - Szépségem.*Mosolyodom el és megcsókollak és ismét mozogni kezdek kicsit megdöntve az egyik mellbimbód kezdem el kényeztetni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.08.06, 15:59 | Üzenet # 123 |
 Yaoista
| *Isteniek voltak a csókjaid és az érintéseid. Sokat számított, hogy nem volt titok, bár még mindig féltem. Elmosolyodom én is, majd nyögtem egy nagyobbat, ahogy mozogni kezdesz. Lehet lassan mozogtál, de elég mélyen és ettől kész voltam. Jó volt hallani, hogy jó érzés neked is. Kicsit meglepődök azon, hogy hirtelen én kerültem felülre. Én is hangosabb lettem, mert teljesen bennem voltál. Bókodra elpirultam kicsit és átöleltem a nyakad csókod közben. Én is mozogni kezdtem lassan, legalábbis próbálkoztam. Mellbimbómra elég érzékenyen reagáltam, hirtelen jobban rászorítottam farkadra.* - Igor... ahhhh... *Teljesen kész voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.08.06, 16:19 | Üzenet # 124 |
 Yaoista
| - Édes vagy.*Mosolyodom el, hogy elpirultál egy ilyen egyszerű bókra.* - Ahh basszus...*Nyögök fel hangosabban.* - Te aztán tudsz... még ha nem is direkt csinálod.*Célzok a szorításra.* - Nem lesz gondod neked semelyik lovaglással.*Suttogom füledbe kajánul és bele is nyalok.* - Nagyon jó vagy.*Esek ismét a nyakadnak és hevesebben kezdek mozogni a farkad is simogatom na meg a popsid szétmarkolom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.08.06, 17:04 | Üzenet # 125 |
 Yaoista
| - Te is. *Vigyorodtam el kicsit, mert már olyan régen mondtam neked.* - Csak azért, mert veled vagyok. *Suttogom ajkaidra és megcsókoltalak, közben persze végig karmolásztam a hátad.* - Hülye... *Vigyorodtam el.* - De ezt jobban élvezed, mi? *Suttogom én is és belenyalok a füledbe, kicsit megharapdálom a füled is.* - Te is. *Farkamra hangosan felnyögtem és folyamatosan mozogtam én is, habár nem olyan gyorsan. Kezdtem érezni, hogy nem sokára el fogok élvezni.* - Mindjárt... elmegyek... *Nyögöm neked és ami furcsa volt, egyáltalán nem éreztem most fájdalmat.*
|
|
| |