2025.07.20, Vasárnap, 23:31
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cicuskák :D
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...

MioDátum: Vasárnap, 2017.03.12, 19:28 | Üzenet # 1251
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Igen, de most még többet, ami persze nem baj.*Hiszen élvezem.* - Bocsi, bocsi.*Kuncogok.* - Féltél, hogy nem fog tetszeni?*Kérdezlek.* - Nos már megtettem és még úgyis megfogom.*Cirógatom meg a pofidat.* - Ahogyan sok minden másban is.*Mosolyodom el.* - Miért illik?*Kérdezem meg a csókod után, kíváncsi vagyok, hogy miért is gondolod így. A szeretlekre, most én csókollak meg.* - Rendben.*Így is teszek.* - Valóban jól áll, de mi nem.*Vigyorgok és vissza is megyek hozzád és ismét megcsókollak.* - Hozzak popcornt a film mellé?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.03.12, 21:45 | Üzenet # 1252
Yaoista
- Egy kicsit féltem, igen. *Ismerem be.* - Igaz. *Csókolok a tenyeredbe.* - Kiemeli a tekinteted, a szemeid. *Puszillak meg.* - Na meg... a vörös a szerelem színe. *A te sárkányod azt jelképezte, hogy hozzád tartozom. Én a szeretetem fejeztem ki így irányodba.* - Hm... egyszer megnéznélek egy rózsaszín tütüben. *Vigyorodok el szélesen.* - Frenetikus látvány lehet. *Nevettem el magam, ahogy magam elé képzellek, csak a csókodra hagyom abba.* - Nem kell semmi cicusom, csak te. *Húzlak magamhoz és elégedetten sóhajtok egyet.* - Olyan jó illatod van... *Közben végigsimítok a hátadon.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.03.12, 23:03 | Üzenet # 1253
Yaoista
- Én is, amikor neked vettem a láncot.*Mondom, majd elmosolyodom.* - Értem, tényleg édes vagy.*Eszembe se jutott, hogy a szerelem színe.*  -  Élveznéd mi? Bár szerintem, abban is jól mutatnék. Gondol el, hogy  a harisnya mindent kiemelne.*Vigyorodom el.* - De ez csak a képzeletedben marad meg.*Teszem hozzá, de én is nevetek.* - Ez könnyen teljesíthető.*Fekszek rád.* - Neked is.*Csókolok a nyakadba, majd megcsókollak. Lemászom rólad végül és melléd fekve magamhoz ölellek. Elindítom a filmet és közben cirógatlak, de a másik kezemmel a láncot piszkálom.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.03.13, 00:00 | Üzenet # 1254
Yaoista
- Pedig gyönyörű. *Simítok rá a medálomra. Imádtam ezt a láncot.* - Hogyne élvezném. *Vigyorgok.* - Hm, egy szuperhős cuccba is megnéznélek. *Kuncogok, hiszen az is pont jó helyen tapadt.* - Sajnos. *Sóhajtok egyet csalódottan, majd elnevettem magam ismét.* - Szeretem az ilyet... *Jó érzés volt a súlyod magamon érezni. Helyezkedtem, ahogy szeretted volna és elmosolyodom, ahogy piszkálod a láncod. Megfogom a kezed és adok rá egy csókot, majd csak átölellek és a pocid cirógatom, közben a filmet nézem és mosolygok.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.03.15, 13:06 | Üzenet # 1255
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolyodom el.* - Azt talán még meg is kapod.*Kacsintok rád.* - Én lennék Deadpool.*Nevetek fel, de tényleg az ízlik rám a legjobban.* - Miattad tudod jól, hogy még a tütüt is felvenném.*Cirógatom meg a pofidat.* - Én is.*Puszilom meg a buksidat. Kicsit csendben vagyok, végül megszólalok.* - Mond csak, ilyet csinálhatunk, majd párszor? Semmi szex, csak így lenni?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.03.15, 14:10 | Üzenet # 1256
Yaoista
- Tetszene. *Nevettem el magam, illet hozzád, az biztos.* - Tudom, de te pedig azt, hogy nem kérnék ilyet. *Csókolok a tenyeredbe.* - Akkor már pucéran nézegetlek. *Kuncogok. Szavaidra nagyon megörülök.* - Én nagyon örülnék neki. *Puszillak meg.* - Szeretek veled szeretkezni, de ezt is legalább annyira szeretem. *Így is közel érezlek magam.* - Néha átmegyek vagy átjössz, mikor már nagyon nem bírjuk... bár akkor minden nap mennék. *Nevettem el magam.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.03.15, 20:02 | Üzenet # 1257
Yaoista
- Igen tudom.*Mosolyodom el.* - Megértem, azt én is szeretem.*Vigyorodom el.* - Pontosan, akkor minden nap veled lennék.*De én nem nevetek, annál komolyabban mondom. Ezek után már járhatnánk is, de tudom, hogy ez nem így működik.* - Mi lenne a legjobb megoldás szerinted?*Azon kívül, hogy ismét járjunk.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.03.15, 23:19 | Üzenet # 1258
Yaoista
- Ki nem? *Nevettem el magam.* - Bár nem örülnék, ha más nézegetne. *Simítok combodra és lassan felhúzom a kezem a csípődön keresztül a mellkasodig. Az, hogy nem nevetsz, sok mindent elmondott és csak adtam egy puszit. Kérdésedre elgondolkozom kicsit. Jobban odabújtam és nem tudtam, hogy mit feleljek neked.* - Valljuk be, sehogy sincs jó megoldás. *Cirógatlak lágyan és rád mosolygok.* - Találkozzunk, mikor úgy érezzük. Ne határoljuk be. Nem tudhatjuk előre, hogy mikor van szükségünk egymásra. *Csókollak meg.* - Szerinted?

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.03.16, 02:03 | Üzenet # 1259
Yaoista
- Aki nem élvezi, azzal biztos baj van.*Vigyorgok.* - Azt elhiszem, én se ha téged.*Sóhajtok fel az érintésedre.* - Valóban nincs.*Ölellek szorosabban magamhoz. Végighallgatlak és mielőtt válaszolnék a csókodat viszonozom.* - Nekem mindig szükségem van rád, de ugye minden nap nem lehetünk együtt.*Hiszen akkor már járhatnánk is.* - Vedd úgy, hogy nem kérdeztem semmit.*Igazából butaság volt.* - Tetszik ez a film, legutoljára is, veled filmeztem.*Terelem el a témát, jól akarom magam érezni és csak élvezni a pillanatot.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.03.16, 20:34 | Üzenet # 1260
Yaoista
- Igaz. *Nevetek fel.* - Sejtettem. *Tudtam, hogy szükséged van rám.* - Nekem is... de azért vannak olyan alkalmak, amikor még jobban. *Hiszen néha nem csak a jelenléted hiányzott, hanem annál több.* - Sajnálom, hogy nem tudok jó választ adni neked. *Suttogom és csak bújtam.* - Igen, én is veled. *Hagytam, hogy tereld a témát.* - Figyelj Igor. *Támaszkodok meg melletted és az arcod cirógatom.* - Jobb lenne, ha megegyeznénk, hogy mondjuk hetente vagy kéthetente? *Kérdezem kedvesen, majd homlokon csókollak.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.03.17, 00:15 | Üzenet # 1261
Yaoista
- Akkor általában 99 % és ha nagyon szükséges akkor 100%*Mondom édesen.* - Semmi baj, én kezdtem bele.*Cirógatlak folyamatosan.* - Mond kedvesem.*Pillantok rád és az arcom a kezedbe simul.* - Jól hangzik, de akkor csak rosszabb lenne. Basszus kibaszott nehéz így.*Sóhajtok fel.* - Bocsi a kifakadásért, te csak jót akarsz, de itt csak egy jó megoldás lenne.*Ismét együtt lenni.* - Tényleg csak élvezzük a pillanatot jó?*Csókollak meg.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.03.18, 01:10 | Üzenet # 1262
Yaoista
*Hát erre nem lehetett más válaszom, csak egy hosszú csók.* - Igen, szerintem is nehéz. *Bújok vissza hozzád.* - Semmi baj cicusom. *Ha nem te, akkor én borulok ki, na meg fordított helyzetbe én lehet még rosszabbul reagálnék.* - Rendben. *Ki is élveztem a helyzetet. Folyamatosan simogatlak és puszilgatlak. Reméltem egyszer még tényleg együtt leszünk.* - Egyébként, ha nem te borulsz ki, akkor én. *Nem tudtam, hogy foglak elengedni, de még túlságosan féltem.* - Majd minden kialakul valahogy szép lassan. *Mosolygok rád, hiszen tényleg folyamatosan változik a kapcsolatunk.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.03.19, 15:49 | Üzenet # 1263
Yaoista
*A csókodat viszonozom, ez jobb, mintha azt mondanád, hogy édes vagyok. biggrin * - Vagy egyszerre borulunk ki.*Nevetek fel.* - Igen.*Bár ez csak rajtad múlik, hiszen én mindig maffiózó maradok és hogy velem tudsz e lenni, az csak rajtad áll.* - Mindenesetre nagyon örülök, hogy most veled lehetek. Kitudja, ha nem tudod meg Rint, akkor nem lennél itt. Bocsi, hogy ezt mondom, de örülök, hogy megcsapolt.*Nevetek fel, de kapsz is egy csókot rögtön, ezzel úgyis kiengesztelek.* - Belegondolva, én elég durva vámpír lennék, bár még dögösebb lennék, ha ezt még lehet fokozni.*Vigyorodom el.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.03.19, 17:16 | Üzenet # 1264
Yaoista
- Az is lehet. *Nevetek veled.* - Hát azért jobban örültem volna, ha csak a te harapásnyomaid díszelegnek rajtam. *Vigyorgok és én bele is harapok a nyakadba.* - Bár sajnálom Rint. *Hallva a történetét, azért nem volt könnyű élete.* - Egyébként pukkadj meg. *Mondom még a csókod előtt, de hát igazán nem is tudok rád haragudni.* - Persze, legyél csak még dögösebb, én meg járkálhatnék melletted non-stop álló farokkal. *Kuncogok.* - De egyébként komolyan... ugye ez nincs a terveid között? *Eddig bele se gondoltam, hogy te milyen vámpír lennél, de megrémített a tudat.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.03.23, 12:53 | Üzenet # 1265
Yaoista
- Helyes.*Kuncogok, a harapásra felnyögök halkan és én is megharaplak finoman.* - Nem tudok róla sokat, de biztos, hogy nem volt könnyű élete.* - Ugyan ugyan, valld be, hogy te is így gondolod.*Kuncogok, de van benne igazság, mert nincs nagy esély, hogy összemelegedünk vagyis most nem.* - Hmm tetszik az ötlet nagyon.*Nevetek fel.* - Nyugodj meg, ennyire nem vagyok megkergülve.*Csókollak meg.* - Enélkül is tudom magam még dögösebbé tenni.*Kacsintok rád.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.03.26, 23:04 | Üzenet # 1266
Yaoista
*Én is nyögtem egy aprót a harapásodra.* - Hát nem... *Mondom halkan.* - Azért se fogom bevallani. *Öltök nyelvet neked. Nem hagyom magam.* - Sejtettem, hogy tetszene. *Kuncogok veled.* - Akkor jó... *Nyújtom el csókod.* - Nem kell neked dögösebbnek lenned, hidd el. *Túrok a hajadba. Gondoltam egyet és ráültem a csípődre. Összekulcsoltam az ujjaink és lefogtam melletted a kezeid.* - Mert akkor nekem is annak kéne lennem, még lecsapnának a kezemről. *Nyalok végig kacéran az ajkaidon. Elengedem a kezeid, kényelmesen rád fekszek és hosszan megcsókollak.*

MioDátum: Szerda, 2017.03.29, 10:42 | Üzenet # 1267
Yaoista
- Nem is kell, hiszen enélkül is tudom az igazságot.*Vigyorgok és a nyelvedre is finoman ráharapok.* - Neked is tetszene nem?*Kuncogok.* - Azt mondod?*Mosolyodom el igen csak szexin. Hagyom neked magam és nem szabadulok, tetszik ez a póz.* - Hidd el így is az vagy és szép, na meg jöhet bárki nekem csak te kellesz.*Mosolyodom el lágyan.* - Senkinek nincsen esélye.*Mondom komolyabban. Amint elengedsz magamhoz ölellek és a csókodat viszonozom.* - Ugye tudod, ha így incselkedsz és nem viselkedsz nem bírom magam visszafogni.*Suttogom az ajkaid közé.* - Vagy pont ez a célod?*Markolok popsidba.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.03.30, 14:18 | Üzenet # 1268
Yaoista
- Hidd csak azt. *Vigyorgok és a harapásodból én egy csókot csinálok.* - Hát... bizonyos körülmények között igen. *A négy fal között nem zavarna, legfeljebb rád ugranék, de azért az utcán kicsit gáz lenne.* - Hm, jól hangzik. *Mosolygok én is, bár kicsit zavarba jöttem, főleg arra, hogy másnak nincs esélye.* - Senki se mondta, hogy vissza kell magad fogni. *Válaszolok neked egy kis sunyi mosollyal.* - Elképzelhető... *Kuncogok és összenyomom a farkunk.* - Nem hiszem, hogy a fenekem bírná, de attól még kényeztethetlek, nem? *Persze ez költői kérdés volt és a végére már a nyakad harapdálom.*

MioDátum: Szerda, 2017.04.05, 11:01 | Üzenet # 1269
Yaoista
- Azt is hiszem.*Vigyorgok.* - Mondtam.*Virul a fejem.* - Hiszen hozzád tartozom, nem igaz?*Kérdezem nagyon édesen és a láncomra simítok. Tényleg várni akartam rád, csak veled tudom elképzelni az életem.* - Csak nem akarom megterhelni a testedet.*Vigyázni akarok rád.* - Rossz vagy.*Mosolyodom el és a tettedre halkan felnyögök.* - Viszont ez igaz.*Vigyorgok és az arcodra simítva vadabbul megcsókollak.* - Szolgáld ki magad, nyugodtan vesd be a kis szádat.*Vigyorodom el kajánul.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.04.05, 23:12 | Üzenet # 1270
Yaoista
*Lágyan elmosolyodtam szavaidra és adtam egy csókot a kezed, mikor a láncodra simítasz. Nem mondtam semmit, kár lett volna.* - Tudod cicusom. *Tudtam jól, hogy vigyázni akarsz rám és óvni mindentől.* - Csak kicsit. *Vigyorgok.* - Néha nekem is igazam lehet. *Kuncogok és szenvedélyesen falom ajkaid.* - Hát legyen. *Nyalom meg a szám szélét igen szexin. Tovább tevékenykedek a nyakadon, mert tisztában voltam vele, mennyire fel lehet vele húzni. Azért nem a végtelenségig csináltam és szépen elindultam lefele, de elidőztem. Elsőre csak finoman kényeztettem a mellbimbóid, majd a hasadon hagytam szép fognyomokat. Végül elértem az ágyékodhoz, de csak puszilgattalak, nem értem a farkadhoz. Kicsit játszani akartam, mert most kiélhetem magam.*

MioDátum: Péntek, 2017.04.07, 21:08 | Üzenet # 1271
Yaoista
- Néha.*Pimaszkodom, hiszen sokszor igazad van.* - Helyes.*Vigyorgok és csak élvezkedek.* - Jó érzés, mint mindig.*Túrok a hajadba. Mire a farkamhoz leérsz már félig kemény vagyok, mindig hamar feltüzelsz, most meg főleg.* - Elfogod húzni igaz?*Ez amolyan költői kérdés.* - De nem bánom, minél jobban ki akarom élvezni, az édes kis csókjaid.*Mosolyodom el lágyan.* - Furcsa, ha azt mondom, hogy most érezlek magamhoz a legközelebb? Az életem nélküled már nem az igazi.*Suttogom még az érzéseim is jobban kifejezem.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.04.14, 12:35 | Üzenet # 1272
Yaoista
- Még szép, hogy el fogom. *Kuncogok és megszívom a combod.* - Akkor élvezd. *Mosolyodom el és tovább csókolgatlak. Picit abbahagytam a tevékenységem és szenvedélyesen megcsókollak.* - Egyáltalán nem furcsa. Én is így érzem... *Suttogom ajkaidra, majd egyenes vonalban végigcsókolom ismét felsőtested. Elérve farkad többször végignyalok rajta, majd bekaplak. Eleinte nem egészen tövig, de szép lassan egyre mélyebben nyeltem el farkad. Közben kezedre simítok és összefonom ujjaink.*

MioDátum: Kedd, 2017.04.18, 12:14 | Üzenet # 1273
Yaoista
*Nem is vártam más választ. A csókodat viszonozom, majd lágyan elmosolyodom.* - Akkor jó.*Cirógatom meg az arcodat.* - Ügyes vagy.*Sóhajtok fel halkan, főleg amint a farkamra térsz és egyre inkább szopni kezdesz.* - Fordulj meg és én is csinálod neked.*Szorítom meg az ujjaid.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.04.20, 01:11 | Üzenet # 1274
Yaoista
*Tudtam, hogy tetszeni fog, mikor már teljesen bekaplak. Tisztában voltam vele, hogy ezt szereted a legjobban. Elválok farkadról, de mielőtt megfordulnék, szenvedélyesen megcsókollak. Félig már én is merev voltam. Szépen elhelyezkedünk, majd elmosolyodom.* - Nem elég belőled. *Nyalok végig ismét tagodon, majd újra kényeztetlek a számmal.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.04.23, 16:47 | Üzenet # 1275
Yaoista
*Csókodat viszonozom, majd csak elvigyorodom.* - Kis perverzem, hogy már kemény vagy.*Csapok a popsidra.* - De nem csodálom, hogy ilyen hatással vagyok rád.*Kuncogok.* - Ahogyan belőled sem és csak szolgáld ki magad.*Nyögök fel. Finoman a popsidba harapok.* - Nem is tudom, hogy hol kezdjem. Mond csak, melyiket szereted jobban? A popsidnál?*Nyalom meg a lyukad.* - Vagy a farkadnál?*Nyalok végig a tagodon.*

Keresés: