Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.04.24, 01:04 | Üzenet # 1276 |
 Yaoista
| - Ilyen látvány után nem is csoda. *Hiszen annyira szexi voltál.* - Azt teszem. *Adok egy csókod makkodra. Harapásodra nyögtem egy aprót. Azért látszódott popsimon, hogy picit pirosabb, mint szokott lenni, tényleg sokszor csináltuk tegnap. Érzékenyebben is reagáltam rá, mint eddig. Farkamra is felnyögtem, miközben kényeztettelek.* - Te melyiket szereted jobban? *Kérdezek vissza kihívóan és hátrapillantottam. Végighúztam ujjam a bejáratomon.* - Nekem nem számít, mert bárhol érsz hozzám, nagyon jó érzés. *Mindig a mennyekbe repítettél. Addig kényeztettük egymást ismét, amíg többször el nem mentünk, de most azért nem feküdtünk le. Utána csak pihentem és beszélgettem veled mindenféléről. Voltak pillanatok, mikor nagyon kijött rajtam a szomorúság, de hamar el is múlt, mert inkább örültem annak, hogy még itt vagy velem. Ahogy megbeszéltük, aznap is ott aludtál nálam. Szorosan öleltelek egész éjszaka, egy pillanatra sem engedtelek. Reggel először nem ébredtem fel, mikor kimászol mellőlem. Később kelte és szinte kipattantam. Felkaptam az első ruhadarabot, ami a kezem ügyébe akadt és utánad szaladtam. Még a lift előtt elkaptalak.* - Igor! *Szólok, mielőtt beszállnál és szorosan átölelve még megcsókoltalak nagyon hosszan.* - Legyen jó napod. *Támasztom meg a homlokom a tiéden, majd még egyszer birtokba vettem ajkaid és lassan elengedtelek. Megbeszéltük, hogy ma még nem megyek dolgozni, mert még ki van a testem, de másnap már mentem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.05.07, 19:37 | Üzenet # 1277 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| -Megértem.*Vigyorgok* - Én pedig minden porcikád imádom.*Nyalok végig az ajkaimon és végül mint két helyen kényeztetlek, na meg ott csókollak és simogatlak, ahol csak érlek. Mint mindig nagyon jó veled és utána is minden csodás, olyan mintha ismét együtt lennénk. Ismét jól alszom veled könnyen megy. Reggel bár nem akarok, de muszáj felkelnem. Óvatosan kimászok, hogy ne ébredj fel és elkészülök. Adok egy csókot is, de továbbra sincs szívem felébreszteni, úgy vagyok vele, hogy majd később felhívlak. Már a liftet várom,amikor megjelensz. Szóhoz se jutok te már csókolsz, amit nem bánok és hosszasan viszonozom.* - Neked is szépségem. Nem akartalak felkelteni, de így jobb, hogy rendesen eltudok köszöni.*Mondok a csók előtt.* - Majd hívlak.*Adok most én egy csókot és elmegyek. Nem megyek haza, hiszen az étterembe van váltóruhám. Nagyon jó kedvem van, amíg meg nem kapom apám hívását. Fel se fogom, de rögtön megyek. Az orvos már kint van és kap a kicsikém injekciót, de megmondta, hogy nem biztos, hogy elég lesz. Sajnos elkapott egy fertőzést, ami a lovaknál jellemző és igen veszélyes. Mindent elmond, de én alig fogom fel még mindig a dolgokat. Apám figyel és kikíséri az orvost.* - Itt vagyok lovacskám.*Ülök le hozzá és a fejét az ölembe fektettem.* - Meg fogsz gyógyulni.*Suttogom remegő hangon.*

/Főház/
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.05.08, 00:39 | Üzenet # 1278 |
 Yaoista
| - Ez kedves tőled. *Mosolyodom el.* - Várom majd. *Annyira nehezen engedtelek el, de tudtam, hogy muszáj. Én visszamentem és még ledőltem pihenni, azért rendesen ki volt merülve a testem. Miután felkeltem, leültem enni és csak pihentem. Vártam, hogy hívj, hiszen megígérted, és tudtam, hogy nem fogod elfelejteni. Mikor már elég késő lett, elkezdtem aggódni és végül én hívtalak, hogy mi a helyzet. Mikor felveszed, már hallom a hangodon, hogy nagy baj van.* - Szia... mi történt? *Kérdezem komolyan.* - Tudok segíteni? *Nem tudtam mi van, csak megijesztett a hangod.*

/Főház/
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.12.24, 01:41 | Üzenet # 1279 |
 Yaoista
| - Addig maradunk, amíg csak akarsz. *Ismétlem meg magam és örültem, hogy nem remegsz már.* - Rendben. *Adtam még egy puszit és elindultam hozzám. Én sem szólalok meg végig. Én át is öltözök gyorsan és úgy megyek már oda hozzád.* - Az lesz. *Ölellek én is magamhoz és finoman a hajadba túrva a fejed simogatom.* - Igen, én szerelmes vagyok beléd... neki pedig a legjobb barátja vagy. Még jó, hogy ő nem szerelmes beléd. *Mondom édesen.* - Tudod... szerintem semmivel sem kevesebb érzés egy barátság, mint a szerelmed. Ez is a szeretet egy nagyon erős formája. *Szorítalak magamhoz kicsit jobban.* - Pont az évek miatt nem lesz baj. Tudta ő is, hogy van valami és be fog látni mindent. *Próbáltam benned tartani a lelket.* - Ez természetesen. *Mondom lágyan a puszid után.* - Hozzak rá borogatást? Kár lenne, ha az a szép arcod foltos lenne. *Adok egy apró puszit a szád szélére, ahol felszakadt.* - Gyógypuszi. *Mosolyodom el. Nem is válaszoltam kérdésedre, mert egyértelmű volt. Most én remegtem meg kicsit szavaidra.* - Én örülök, hogy nem csak abba a körben mozogtál. *Simítok az arcodra gyöngéden.* - Ha úgy tettél volna, én sem ismertem volna meg egy csodálatos férfit. *Csókollak homlokon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.12.30, 18:26 | Üzenet # 1280 |
 Yaoista
| - Igen még jó hogy.*Mosolyodom el picit, te még egy ilyen helyzetben is képes vagy mosolyt csalni az arcomra.* - Igazad van, de szerintem aki szerelmes az elfogultabb, de lehet tévedek.*Ilyenekben még mindig nem vagyok a legjobb, na meg minden ember más és más.* - Imádom, ha igazam van, de most ha nem így lesz, akkor nagyon boldog leszek.*Akkor az azt jelenti, hogy megbocsát a bátyád.* - Látod nála nem volt akkora szám, mint nálad. Remélem nem veszed sértésnek, ha azt mondom, hogy a bátyádtól jobban tartok, mint tőled.* - Az jól esne, köszönöm.*Meg te is megnyugodnál.* - Már sokkal jobb, akár adhatnál többet is.*Simítok a pofidra. A csókot direkt nem mondom, hiszen megbeszéltük, hogy igyekszünk viselkedni. Elmosolyodom ismét rajtad.* - Kedves vagy.*Én adok neked egy puszit.* - Én is örülök neki.*Ölellek magamhoz.* - Még ha van is benne valami, akkor is örülök, hogy nem így tettem. Még ha Chris sose fog megbocsátani, akkor se fogom soha megbánni, hogy megismertem. Ő is mindig életem egyik legjobb része lesz.*Bárhogyan alakul az érzéseim nem fognak változni iránta.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2019.01.04, 06:00 | Üzenet # 1281 |
 Yaoista
| *Örültem, hogy elmosolyodsz egy picit. Büszke voltam magamra, hogy még ilyenkor is jó kedve tudlak deríteni egy picit.* - Nem tudom. Nem vagyok benne biztos. Nehéz kérdés. *Elmélkedem tovább magamban.* - Biztosíthatlak, hogy nagyon boldog leszel. *Mosolyodom el gyöngéden, miközben finoman simogatlak folyamatosan.* - Nem veszem sértésnek, mert teljesen más helyzet a kettő. Én azért mozogtam hasonló körökben... *Mondom halkan.* - Na meg én pontosan tudtam, hogy tényleg rossz fiú vagy, még azt is, hogy bármi is a helyzet, te vagy a főnök. Kaptam mindenből ízelítőt, amit a bátyám nem kapott meg. *Utalok itt a kémkedésemre vagy arra, hogy eltörted az orrom.* - A mi kapcsolatunk egyébként is nagyon különlegesen indult, azt hiszem. *Kuncogok halkan, hiszen ha akkor nem történnek meg azok a dolgok, nem lennénk most itt.* - De tudod, így visszatekintve... az egy szükséges rossz volt. Ez is csak egy szükséges rossz helyzet és lehet a végén csak jobban elmélyül a barátságotok, hiszen végre nem kell rejtegetned egy részed. *Lassan elengedlek, szavaidra pedig adok még egy puszit a pofidra.* - Hozom. *Állok föl és egy kis borogatással térek vissza. Visszaülök a kanapé szélére melléd, majd finoman az arcodra teszem és ott is tartom a borogatást.* - Jól esik? *Kérdezlek, majd picit elhallgattam.* - Tudod Igor... bármit is mondott most a bátyám, inkább tart téged testvérének, mint egy egyszerű barátnak. A család pedig örök, mindegy mit teszünk vagy mondunk, nem gondolod? *A szabad kezemmel megfogom a tiéd és belecsókolok a tenyeredbe.* - Nem kedves vagyok, hanem őszinte. *Abból, ahogy rád nézek, lehetett látni, hogy mennyire hiszek abban, hogy kibékültök. Egy szemernyi kétség sem volt a tekintetemben.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2019.01.20, 00:43 | Üzenet # 1282 |
 Yaoista
| - Főleg ilyen kis érzelmi analfabétáknak, mint nekem.*Nevetek fel picit.* - Efelől nincs kétségem.*Kérdés, hogy mikor is fog eljönni ez a pillanat.* - Nem emiatt mondtam, mert mozogtál hasonló körökben, de megmagyarázni se tudom, hogy miért érzek így.*Felelem.* - Szóval, amint megláttál már tudtad, hogy rossz fiú vagyok, annak ellenére, hogy a bátyád legjobb barátja vagyok?*Kérdezem kíváncsian, mert azt tudom, hogy annak tartottál, de azt nem, hogy ez mikor kezdődött.* - Főnöknek születtem.*Vigyorodom el kicsit.* - Igen tudom.*Nem vagyok büszke magamra, arra amiket tettem, még ha ki is provokáltad.* - Igen erről már beszéltünk.*Ki tudja, hogy mikor jöttünk volna össze, ha nem így alakulnak a dolgok.* - Ez tetszik.*Mosolyodom el.* - Jó lenne, ha magaddal kapcsolatban is tudnál, ilyen pozitívan gondolkozni.*De ez egy másik téma.* - Köszi.*Mondom, majd ahogyan megkapom jólesősen felsóhajtok rá.* - Igen.*Simítok a kezedre, amivel fogod a rongyot.* - De így gondolom.*Bólintok.* - Akkor is megérdemeltem, amit kaptam, sőt még vissza is fogta magát.*Célzok az ütésre.* - De kedves is vagy.*Puszillak meg.* - Már most erőt adtál, köszönöm.*Ölellek magamhoz fél karral.* - Ugye tudod, hogy legszívesebben megcsókolnálak?*Suttogom lágyan a füledbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2019.01.20, 01:10 | Üzenet # 1283 |
 Yaoista
| - Ugyan... szerintem érzelmek terén egyikőnk sincs a toppon. *Nevettem el magam.* - Teljesen más személyiségek vagyunk Chrisszel. Azért bennem több a rosszfiús vonás. *Kuncogtam halkan.* - Hamarabb elfogadom a... kevésbé morális dolgokat, mint ő. *Fogalmazom meg szépen azt, hogy én jobban el tudom fogadni a helyzetet, mint ő.* - Nem rögtön azért, de hamar sejtettem. Tényleg van egy kisugárzásod és stílusod, úgyhogy volt egy ilyen érzésem. *Cirógatlak közben folyamatosan.* - És tényleg. *Nevettem el magam.* - Magammal kapcsolatban? Mire gondolsz? *Nem igazán értettem.* - Hm... nem mondom, hogy nem érdemelted meg az ütést, de attól még picit fújhatok rá, amiért megütötte a cicusom. *Mosolyodom el kedvesen és én melléd simultam. Az arcod borogatását viszont egy pillanatra se hagytam abba. Vigyáztam rád.* - Örülök akkor. *Jobb szerettem látni a mosolyod. Szavaidra picit megremegek. Felemelkedek egy kicsit és a szemeid kémlelem, kicsit el is vesztem bennük. Én is meg akartalak csókolni, nem is volt kérdés. Finoman végighúztam hüvelykujjam az alsó ajkadon. Nem tudtam mit tegyek, mert vágytam a csókjaid, de közben tartani is akartam magam.* - Olyan nehéz... *Suttogom ajkaidra, majd gyöngéden a tiédnek nyomom a saját ajkaim és lágyan csókolni kezdelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2019.01.20, 03:05 | Üzenet # 1284 |
 Yaoista
| - Jogos, de azért te egy fokkal jobb vagy nálam.*Kuncogok.* - Inkább az édes vonás.*Veheted jó jelnek, hogy szívom a véred, emellett persze egyetértek veled.* - Azt hiszem ez a legmegfelelőbb megfogalmazás és ez így van rendjén.*Értek egyet.* - Szóval akkor csak pár nap után állapítottad meg.*Kuncogok.* - Igen ezt mindenki megjegyzi, még a bátyódtól is megkaptam.*Az más, hogy ő nem foglalkozott tovább a témával.* - Mindig olyan kritikus vagy magaddal szembe és elítéled magadat még mindig a múltad miatt és azt is hiszed sokszor, hogy mások is így tesznek, na meg szerintem nem kell említenem a bátyáddal való kapcsolatodat.*Kár is belemenni, mert a végén összekapnák és az most nagyon nem hiányozna.* - Édes vagy.*Nevetek fel.* - Olyan szép vagy.*Nézek mélyen én is a szemeidbe. Finoman az ujjadra harapok, ahogyan végighúzod az ajkaimon, de nem kezdeményezek, de amint megcsókolsz rögtön viszonozom.* - Tudom nem játszom tisztségesen.*Suttogom az ajkaid közé és hevesebben kezdelek el csókolni, ami kissé fáj, de nem érdekel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2019.01.20, 23:19 | Üzenet # 1285 |
 Yaoista
| - Annyival talán. *Nevettem el magam.* - Akárcsak benned. *Vigyorgok kicsit, örültem, hogy már így szórakozol, ez jó jel volt. Elmosolyodom, hogy egyet értesz velem.* - Nagyjából. *Kuncogok veled.* - Nem lep meg. *Puszillak meg.* - Nem érzem azt, hogy büszke lehetek arra, aki vagyok. *Ismerem be, bár ezzel te tisztában voltál.* - Nem tudom, hogy lesz-e olyan, mikor el tudom fogadni a múltam. Most még nagyon friss és sokszor félek attól, hogy újra odakeveredek. Próbálom elkerülni, amennyire lehet, hiszen így esélyem sincs. Mindenkivel megszakítottam minden kapcsolatot, akit onnan ismertem. Ha tiszta, ha nem. *Szinte már mániákusan féltem, hogy újra odakerülök.* - Chrisszel... vele még hosszú út van előttünk. Én... most még képtelen vagyok vele beszélni. Nem tudom, hogy valaha eljön-e az a pillanat, hogy képes leszek rá. *Annyira szégyelltem magam és tudtam, hogy cserben hagytam, mikor csak egymásnak voltunk.* - Te is... *Nézem tovább a szemeid. Kiélvezem csókunk, majd elmosolyodom, de mielőtt mondani tudnék bármit, te ismét csókolsz. Én is falom ajkaid, egyszerűen képtelen voltam ellenállni neked.* - Egyikünk se játszik tisztán, úgyhogy... *Kuncogok és tovább élvezem ajkaid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2019.01.21, 00:56 | Üzenet # 1286 |
 Yaoista
| - Pimasz.*Csípem meg a popodat.* - Látod, erre gondoltam.*Sóhajtok fel.* - Nézd kedvesem, nem tudok újat mondani. Ebben az esetben nem igaz, hogyha te nem fogadod el a múltad és önmagad, akkor mást se fog, hiszen én is elfogadtalak és ezzel nem vagyok egyedül.*Ott van például Sergej és a bátyádat is, még ha nem is hiszed.* - Azt megértem, hogy félsz és nem is mondom, hogy feledkezz meg róla, hiszen ez lehetetlen, de annak sincs értelme, hogy marcangolod magad.*Ezeket már mondtam neked.* - Chrisszel meg ideje lenne elkezdened és el kell jönnie, mert akkor mindig is egy fal lesz köztetek, amit te se akarsz szerintem. Azt tud, hogy rám mindig is számíthatsz.*Mondom lágyabb hangon. Arra, hogy én is szép vagyok, csak elmosolyodom.* - Jogos.*Vigyorodom el és még jobban csókolni kezdelek és már a popsidat markolászom, amikor hirtelen kapcsolok.* - Bocsi..*Finoman letollak magamról.* - Basszus nehezebb, mint hittem.*Túrok a hajamba.* - Ki megyek egy cigire és kicsit lehűteni magam.*Kuncogok és így is teszek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2019.01.21, 01:32 | Üzenet # 1287 |
 Yaoista
| - Igen, ez igaz. *Mondom halkan.* - Fogalmad sincs róla, hogy ez nekem mennyit jelent. *Suttogom halkan és adok egy apró csókot. Te vagy az egyetlen, aki tényleg teljes egészében elfogad engem.* - Próbálok rajta változtatni, de néha nagyon elkap. *Ami azért nem volt meglepő.* - Sokat segítesz nekem. *Mosolyodom el kicsit.* - Engem... nem zavar az a fal, ha így megvagyunk és nem veszekszünk folyamatosan. *Na meg néha én azt éreztem, hogy Chris lekezel engem és még hibáztatni se tudom érte.* - Köszönöm. *Bújok hozzád kicsit jobban. Nem zavar, hogy hol jár a kezed, de nem gondoltam, hogy ennyire beindítalak. Hagytam, hogy letolj és elmosolyodom.* - Rendben. *Hagylak kimenni, de én bent maradok és gondolkozom csak. Mikor visszajössz, rád pillantok. Felállva odamegyek és nyakad köré fonva karjaim, átölellek.* - Köszönöm, hogy vagy nekem. *Suttogom füledbe.* - Feküdjünk le, még pihenned kell azért. *Utalok a sebedre.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2019.01.21, 11:03 | Üzenet # 1288 |
 Yaoista
| - Talán, azért van, hiszen engem is elfogadtak.*Hozzám képest te semmit nem csináltál.* - De örülök, hogy így vélekedsz.*Suttogom az ajkaid közé.* - Megértem és ez sosem fog teljesen eltűnni vagyis nálam nem ment és ez szerintem így normális.*Legalábbis én így vélekedek.* - Te pedig nekem, ahogyan most is.*Egyedül ki tudja, hogy mi lett volna velem.* - Inkább erre nem mondok semmit.*Sóhajtok fel, hiszen tényleg csak vita lenne belőle, amire alapból, de most főleg nincs szükség.* - Kis butus, ezt nem kell megköszönöd.*Puszilom meg a buksidat. Elszívok két cigit, majd visszamegyek hozzád.* - Éppen most higgadtam le.*Kuncogok és magamhoz ölellek.* - Ez kölcsönös, bár ezt se kell megköszönöd.*Kuncogok, bár pont nem nekem kéne mondani, hiszen én is ezt szoktam tudni.* - Rendben, nem vitatkozom.*Ellépek tőled és levetkőzöm alsóra.* - Fogkefém meg van még?*Biztos vagyok benne, hogy igen.* - Különben csak nekem nehéz visszafogni magam?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2019.01.26, 00:10 | Üzenet # 1289 |
 Yaoista
| - Igen, szerintem se fog. *Értek egyet veled.* - Ez természetes. *Mosolyodom el kicsit.* - Tudom, hogy furcsán hangzik... *Mondom halkan.* - De nem akarok vele a múltról beszélni. Nem akarom, hogy még nagyobbat csalódjon bennem. *Suttogom. Bár ezzel is tisztában voltál.* - Az nem baj. *Nevettem el magam a lehiggadásra.* - Tudom, de ettől én szeretném. *Kapsz egy puszit is.* - Persze, hogy megvan. *Képtelen voltam kidobni bármit is, ami hozzád kötött.* - Nem, nem csak neked nehéz. *Nevetek fel.* - Mint mondtam korábban, melletted mindig kicsit kanos vagyok. *Ami amúgy nem meglepő.* - De ez most nem az a helyzet, amikor rád ugrok. Meg... csak nehezebb lenne. *Azért jobban megnézem a sebed és finoman mellé simítok.* - Bekenjem? *Hiszen volt még itt a krémből, amit Sergej hozott neked. Nagyon elgondolkozva nézem a vágásod, utána pedig a szívednél lévő hegre téved a tekintetem. Finoman rátettem a kezem és kissé aggódva néztem pár percig. Az arcodra pillantva lágyan elmosolyodtam, majd adtam egy apró csókot. Nem mondtam semmit, csak mentem veled a fürdőszobába a lefekvéshez készülődni. Nem akartam arról beszélni, hogy mik történhetnek veled, sőt gondolni se akartam rá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2019.01.31, 00:04 | Üzenet # 1290 |
 Yaoista
| - Szerintem nem fog, de más véleményen vagyunk.*Ezért is kár tovább feszegetni a témát.* - Kis mocsok.*Vigyorodom el és még a popsidat is megcsípem finoman.* - Ismerős.*Mondom a megköszönésre.* - Akkor jó.*Bár így gondoltam én is, de jobb a te szádból hallani.* - Én meg alapból mindig kanos vagyok, szóval gondolhatod, hogy melletted, mennyire is az vagyok.*Vigyorodom el szélesen, de komolyan gondolom.* - Tudom, tudom.*Bár így is baromi nehéz.* - Igen, még én is szoktam kenni.*Tényleg jó fiú vagyok. Követem a tekinteted, de nem mondok semmit. Tudom mire gondolsz, de sajnos azt nem tudom megígérni, hogy soha többé nem fogok megsérülni. Csókodat picit elnyújtom, de most nem lendülök be. Némán követlek és bent leülök a kádszélére.* - Egy filmet berakhatnánk, mert én még nem vagyok álmos.*Nem hinném, hogy annyira tudok majd aludni.* - Mondjuk egy vígjátékot, mit szólsz?*Te gondolataid is próbálom terelni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2019.02.05, 04:49 | Üzenet # 1291 |
 Yaoista
| - Nem csak gondolom... tudom és tapasztaltam. *Nevettem el magam.* - Akkor jó. *Örültem, hogy vigyázol magadra. Nem is kellett semmit mondanod, hiszen tudtam, hogy nem mondhattál nekem semmit. Ez egy olyan helyzet, amire nincs igazán jó megoldás. A fürdőben leveszem a nadrágom, majd elmosolyodom.* - Jó ötlet. Én még letusolok gyorsan, mert koszosnak érzem magam. *Bár tudom, hogy téged nem zavar, de nekem nagyon jól esett volna.* - Te szeretnél? *Lépek oda eléd és adok egy puszit a homlokodra.* - Még vannak itt ruháid, amik a mosásban voltak akkor... *Utalok arra, mikor összepakoltam neked.* - Amúgy akár maratonozhatunk is. *Sejtettem, hogy nem fogsz tudni aludni egy jó darabig.* - Egy üveg bort is kinyithatunk, ha van kedved. Na meg szólj, ha éhes vagy.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2019.02.06, 14:01 | Üzenet # 1292 |
 Yaoista
| - Jogos.*Nevetek fel.* - Most, hogy mondod kicsit büdös is vagy.*Nevetek fel, persze csak viccelek.* - Igen, lefürdök én is.*Bólintok.* - Akkor azok itt is maradhatnának, mit szólsz?*Elején el akartam vinni mindenem, de azóta elég sok minden megváltozott.* - Benne vagyok és majd szólok, bár most nem érzem magam éhesnek, de a bor jól fog esni. Te viszont ha éhes vagy egyél és ne várj rám.*Ismerlek és tudom, hogy inkább nem eszek, ha én se.* - Viszont jobb, ha nem fürdünk együtt és nem aludhatsz pucéran.*Így is nehéz visszafognom magamat.* - Kint megvárlak.*Felállok és odalépve adok egy apró csókot.* - Addig keresgélek filmeket.*Cirógatom meg a pofidat, majd kimegyek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2019.02.08, 05:17 | Üzenet # 1293 |
 Yaoista
| - Te akarsz erre a bűzbombára ráugrani. *Vágok vissza, de nevetek én is.* - Rendben. *Mosolyodom el.* - Benne vagyok. *Úgyis sokat leszel itt, ebben biztos voltam.* - Sose tudni és megbeszéltük. *Gondoltam, hogy jól fog esni egy kis bor.* - Én bent ettem nem rég, még zárás előtt. Elfelejtettem ebédelni és nagyon éhes lettem. *Tudtam, hogy ezért le fogsz szidni most.* - Nem terveztem egyiket sem, mert ismerem magunkat ilyen téren. *Mosolyodom el. Nekem se volt egyszerű.* - Oké. *Viszonozom is csókod. Ahogy kimentél, sóhajtottam egy nagyot. Nagyon nehéz volt így melletted lenni, de közben nem akartalak egyedül hagyni. Miután levetkőztem, beálltam a zuhany alá és azért vettem egy hidegzuhanyt. A jelenléted teljesen elvette az eszem. Még a fürdőbe megtörölköztem, majd a derekam köré csavarva kijöttem.* - Mindjárt adok törölközőt és az alsód. *Megyek be a hálóba. Gyorsan megtörölköztem és felvettem egy pólót és egy alsónadrágot. Kivettem neked mindent és úgy mentem oda hozzád.* - Találtál valamit? *Kérdezem, miközben odanyújtom a cuccokat.* - Minden mást megtalálsz, igaz?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2019.02.10, 20:52 | Üzenet # 1294 |
 Yaoista
| - Mondtam, hogy minden állapotban tetszel.*Kuncogok.* - Legalább ettél, de figyelj jobban oda kérlek vagy én figyeljek rád?*Cirógatom meg az arcodat. Amennyire vigyázol te rám, ez fordítva is kölcsönös.* - Ezért mondtam én is.*Tényleg megnyugtató, hogy nem csak nekem nehéz. Kint elkezdek filmeket nézni, majd találok egyet, amit még Chrissel néztem meg. Abbahagyom a keresést és képeket kezdek el nézni, amin mi szereplőnk. Nem veszem észre, hogy kijössz és hozzám szólsz, csak akkor kapcsolok, amikor már mellettem vagy kicsit meg is ijedek.* - Bocsi elkalandoztam, mit kérdeztél?*Kérdezlek, majd visszanézek a képre.* - Még akkor készült, amikor egyetemisták voltunk és elmentünk kirándulni.*A képen egy kilátónál vagyunk.* - Nagyon jó nap volt.*Mosolyodom el szomorkásan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2019.02.23, 22:28 | Üzenet # 1295 |
 Yaoista
| - Figyelek, figyelek... csak elmerültem. *Kuncogok halkan.* - Tudod ma már főztem rendesen és jó érzés volt. *Magyarázom neked egész aranyosan. Feltűnt, hogy nem kapcsoltál rám rendesen, de nem mondtam többet.* - Ilyen ijesztő vagyok? *Kuncogok halkan, majd odahajolva adtam egy puszit. Megnézem a képet és elmosolyodom.* - Nagyon jó kép rólatok. *Ezt én sose láttam, hiszen Chris egyetemi évei alatt én nem egészen voltam olyan állapotba, ami megfelelőnek nevezhető. Leraktam a holmikat és finoman az arcodra simítok.* - Minden rendben lesz, megígérem neked. *Nagyon finoman cirógatom az arcod, majd adok egy apró csókot.* - Egyébként annyit kérdeztem csak, hogy megtalálsz mindent. Itt van ruha és törölköző. *Veszem fel és nyújtom oda.* - Miután lefürödtél, bekenem a sebed és pihenünk. Mire végzel, kikészítek mindent és berakom a filmet is. *Igyekeztem gondoskodni rólad, mint mindig.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2019.03.14, 23:36 | Üzenet # 1296 |
 Yaoista
| - Ennek örülök.*Hiszen ez azt jelenti, hogy kezdesz visszatérni.* - Ilyet még viccből se tudnék neked mondani.*Kuncogok veled.* - Valóban.*Értek egyet. Nem mondok neked semmit, csak bólintok.* - Persze és köszönöm.*Veszem el.* - Te vagy a legjobb.*Puszilom meg a buksidat, majd letéve a telefont, elmegyek egy gyors zuhanyra.* - Na mit választottál?*Kérdezlek, amikor már visszamegyek.* - Ugye tudod, hogy hiszek neked, még ha jelenleg most nagyon nehéz is hinnem abban, hogy megbocsát?*Úgy gondolom, hogy érthető, miért is vélekedek így.* - Többet nem is szeretnék róla ma beszélni, próbálok kikapcsolni.*Teljesen természetesen ez lehetetlen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2019.03.16, 22:13 | Üzenet # 1297 |
 Yaoista
| - Tudom. *Kuncogok és puszidra csak elmosolyodom. Mire visszajöttél, raktam ki az asztalra bort és egy kis rácsát, na meg hoztam egy plédet.* - Ezt. *Egy új film volt, amit meg szerettem volna nézni és úgy voltam vele, hogy neked is tetszene. Szavaidra odalépek és magamhoz ölellek.* - Igen, tudom, kicsim. *Finoman simogatom a hátad.* - Rendben, akkor nem beszélünk róla. *Engedlek el és finoman megcirógatom az arcodat.* - Na lássuk a sebed előbb. *Gyorsan lekentem, persze nagyon óvatosan. Sosem akartam fájdalmat okozni neked. Miután végeztem, kinyitottam a bort, töltöttem mindkettőnknek, majd elhelyezkedtem a kanapén félig ülve.* - Idebújsz? *Kérdezlek egy féloldalas mosollyal. Amint elhelyezkedtünk, betakartam magunkat és elindítottam a filmet. Egyik kezemben a pohár volt, a másikkal pedig finoman cirógattam a hajad. Igyekeztelek annyira lelazítani, amennyire csak lehetett most.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2019.03.25, 14:01 | Üzenet # 1298 |
 Yaoista
| *Amikor meglátom a filmet felnevetek.* - Ezt én is kinéztem.*Látszik, hogy elég hasonló a ízlésünk.* - Akkor jó.*Puszillak meg.* - Nagyon édes vagy, hogy ennyire óvatos vagy, de meg kell jegyeznem, hogy már nem fáj és csak egy kicsit érzékeny.*Bár ezt már mondtam, de tudom, hogy milyen kis aggódós tudsz lenni.* - Köszönöm.*Puszillak meg, amikor végeztél.* - Kérdezned se kell.*Megfogom a borom, amit szintén megköszönök. Átkarolom a vállad, a hajamon pedig meg se lepődök.* - Most már biztos vagyok benne, hogy neked hosszú haj fétised van.*Vigyorgok, de persze csak piszkállak.* - Jó így lenne.*Puszilom meg a buksidat.* - Esetleg holnap is átjöhetnénk?*Kérdezlek kíváncsian. Amikor veled vagyok, akkor sokkal jobban érzem magam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2019.03.29, 00:03 | Üzenet # 1299 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Kuncogok veled. Élveztem, hogy hasonlít az ízlésünk ilyen dolgokban.* - Már sokkal szebb, mint volt. *Ismerem be.* - Viszont ha érzékeny és megnyomom, az nem esne jól, szóval vigyázok. *Puszillak meg.* - Ezért szoktam figyelni a hátadra is mindig, hogy még véletlenül se legyen kellemetlen. *Nagyon-nagyon ritka, ha véletlen hozzáérek. Nagyon kényelmesen helyezkedek és csak mosolyogva figyellek.* - Nem, nekem Igor-haj fétisem van. *Nevettem el magam.* - Alapból egyébként sosem jött be a hosszú haj, de neked nagyon jól áll és olyan jó érzés piszkálni. *Kuncogok puszid közben. Kérdésedre kicsit meglepődök, majd lágyan elmosolyodom.* - Akkor jössz, amikor csak szeretnél. *Simítok gyöngéden az arcodra, majd adok egy apró csókot.* - Tudod nagyon szeretek veled időt tölteni, beszélgetni. Senki sem értett meg még ennyire, mint te. Szinte kitalálod a gondolataimat. *Tényleg úgy éreztem, hogy te vagy számomra az igazi, de annyira féltem az elvesztésedtől, hogy inkább magam próbáltalak ellökni, bár nem túl nagy sikerrel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2019.04.05, 22:48 | Üzenet # 1300 |
 Yaoista
| - Az biztos, bár már sokat nem fog változni.*Pillantok rá.* - Tudom jól kicsim.*Cirógatom meg az arcodat.* - A hátamon lévő heg, leginkább a lelki okok miatt annyira érzékeny.*De ezt mondanom se kell.* - Bolond vagy.*Nevetek fel.* - Ez megtisztelés, bár azt megjegyzem, hogy azért Rinnél is bejött neked.*Kötekedem, de azért hízok a májam rendesen.* - Igen igen tudom és azt is, hogy lebeszéltük, de jobb tisztázni.*Mondom a csókod után, amit kicsit el is nyújtok.* - Ezzel én is így vagyok és úgy érzem, hogy egyre jobban és jobban megismerjük egymást.*Aminek nagyon örülök.* - Nem is meséltem, hogy mit beszéltem Seimével.*El mesélem a lényeget.* - Vicces nem, hogy nem vagyunk együtt és most milyen pozitívan beszélt rólad, még mindig nem hiszem el.*Bár ez még nem jelent semmit.* - Mondjuk én se értem teljesen, hogy mi is van velünk.*Jegyzem meg és bele iszom a boromba.* - Bár nálunk sose szokványos semmi.*Kuncogok.*
|
|
| |