Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.10.04, 22:20 | Üzenet # 1326 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Rendben.*Meg is csinálom neked, ahogy szereted.* - Parancsolj.*Adom oda.* - Nem hiába vagy te a titkárom, köszönöm.*Veszem el és az alsót fel is húzom persze ott előtted, nem vagyok szégyenlős.* - Kibírható, bár azt hittem, hogy többet lazíthatok.*Sóhatok fel, az utóbbi időszak elég húzós időszak volt.* - Persze, tökéletes.*Bólintok, majd elvigyorodom.* - Igen nagyon jó, már rám fért, Igorral is nagyon jó volt és a kicsikével is.*Simítok végig az egyik foltomon.* - Jól bírta, pedig nem kíméltem a seggét.*Látszik, hogy igen csak kielégetett fejem van.* - Ma is találkozom Igorral, akkor majd mondom neki, hogy 5 után találkozunk. Bemutatlak neki ugye még nem volt rá alkalom.*Találkozni meg sokat fogtok.* - Meg persze Diablot és Seimét meg mindenkit, akit kell.*Azt te is tudod, hogy melyik szervezetről van szó.* - Seimét már nagyon jó lesz látni.*Mosolyodom el, kicsit lágyabban. Amint haza jön biztos nem szabadul tőlem.* - Különben milyen találkozóm is lesznek?*Kérdezlek és közben elkezdem belőni a hajamat.* - Jut eszembe neked van valaki láthatáron?*Kérdezlek kíváncsian.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2020.10.07, 22:45 | Üzenet # 1327 |
 Yaoista
| - Köszönöm. *Ülök le közben és iszogatni kezdem. Ha már előttem öltözöl, azért figyellek félszemmel.* - Még a következő hét lesz kicsit zsúfolt, utána a végére értünk a kötelező találkozóknak. *Teszem hozzá.* - Örülök, hogy jó estéd volt. *Ez legalább igaz volt, bár nem fűzök hozzá többet.* - Foglaljak valahova asztalt? *Kérdezem rögtön.* - Rendben. *Bólintok mellé egy aprót.* - Ma... *Nézek bele újra a noteszomba és felsorolom a személyeket és a helyeket, hogy pontosan mikor és hol kell lennünk.* - Ennyi lenne. Igazából mindenhol csak meg kell magad mutatni és egy kis bájcsevej. *Tudtam, hogy van, akit nem kedvelsz annyira a felsoroltakból. Kérdésed eléggé meglepett és kicsit csöndben is maradtam rá.* - Van olyan, aki tetszik, de nem érdeklődik irántam. *Mondom végül. Mégse mondhatom, hogy te igazán az esetem vagy, de rám se bagózol.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2020.10.07, 23:09 | Üzenet # 1328 |
 Yaoista
| *Kivételesen nagyon korán mentem be dolgozni, mert eszembe jutott egy recept és szerettelek volna vele meglepni. Így korán reggel már útban voltam az étteremhez, amikor is meglátlak. Nagyon meglepődtem, mert ennyire korán nem szoktál bejönni, meg is örültem, de gyorsan az arcomra fagyott a mosoly. Mondtad, hogy leszel másokkal, de nem számítottam rá, hogy ilyen hamar, ráadásul látni teljesen más volt, mint hallani. Kicsit ott álldogáltam, majd bementem én is. Átöltöztem az öltözőben, majd vettem egy nagy levegőt. A konyhában főztem egy kávét neked és egyet magamnak. Felmentem az irodádba, majd vettem egy nagy levegőt. Most nem kopogtam, csak lassan benyitottam és belestem.* - Szia. Kávét? *Kérdezem kedvesen.* - Azt hittem én leszek az első, de megelőztél.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2020.10.07, 23:38 | Üzenet # 1329 |
 Yaoista
| Akkor jó.*Már várom.* - Köszi.*Biccentek.* - Azt megköszönném és akkor legyen mondjuk hétkor.*Addigra biztos végzek még ha csúszás is lesz a programokkal, akkor is. Figyelmesen hallgatlak, hogy mi is vár rám.* - Szerencsére a bájcsevej megy, még azoknál is akiket, inkább levernék.*Szerencsére ebből kevesebb van.* - Nem hiába szeretem jobban a kiképzéseket.*Főleg, hogy ott csak olyanokat vállalok, akiket én akarok.* - Tényleg ott lesz az a faszfej is, na őt tényleg nagyon nem bírom, de jó üzleti kapcsolat és hát nem lehet mindenkit kedvelni.*Túl egyszerű lenne.* - Biztos, hogy tudja? Hiszen jó pasi vagy.*Van szemem, csak ugye nem tekintek rád úgy.* - Megkérhetlek, hogy kicsit masszírozd meg a hátamat, ha nem nagy kérés? Aztán majd elmegyek masszőrhöz, kérlek azt is keressél.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2020.10.07, 23:45 | Üzenet # 1330 |
 Yaoista
| - Rendben. Valami preferált hely? Étterem vagy bár? *Mindenre figyeltem.* - Szerencsére igen. *Sokkal nehezebb lenne veled, ha képtelen lennél ezekre a dolgokra.* - Kiképzés most nem lesz egy darabig. *Teszem hozzá.* - Ő az egyetlen, aki számomra se szimpatikus. Nem szeretem, hogy a szolgájának kezel csak azért, mert a titkárod vagyok. *Néha csicskáztat és persze ellent nem mondhatok, bár ha valami nagyon elszalad vele, azért meg szoktál védeni.* - Nem tudja, hogy kedvelem, de nem vagyok valószínűleg az esete, különben már rájött volna szerintem és ha akarna valamit, akkor jelezné. *Teszem hozzá.* - De hát ez van... *Mondom halkan. Kérdésed meglepett. Megittam az utolsó korty kávém, majd felálltam. Kicsit zavarban voltam, de nem volt feltűnő.* - Persze. Olaj van valahol? *Biztos voltam benne, hogy lesz.* - Keresek egy megbízhatót. *Fontos volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2020.10.07, 23:54 | Üzenet # 1331 |
 Yaoista
| *Nagyon meglepődőm, amikor benyítsz.* - Jó reggelt, hát te? Én se számítottam rád.*Én azért már párszor jöttem így, de ilyen még nem volt, hogy te is itt legyél.* - Amúgy jöhet köszönöm, egy nagy adag erős kávé rám férne, egy kissé fáj a fejem. Nem mostanság ittam ennyit, mint most Vladdal.*Hiszen nem jártam el szórakozni, veled meg igazán sose ittunk.* - Utána nem lesz semmi bajom.*Csak picit fájt a fejem.* - Biztos lehetsz benne, hogy behatja rajtad az ivást, bár leinni nem tudnád.*Nevetek fel, nem mintha akarnád.* - Szimpatikusnak találtad, igaz?*Kérdezlek és rágyújtok egy cigire.* - Örülök, hogy visszajött.*Alapból beakartam mutatni neked, csak úgy voltam vele, addig nem beszélek róla, amíg nem tudod, hogy kiről is van szó.* - Nagyon jó barát és mindig lehet rá számítani. Tudod ő kiképző is és igen csak profi benne. Párszor edzettem vele, hát utána fájt mindenem. Nagyon durván nyomja, simán lever.*Nevetek fel.* - Mellette meg nagyon bolond, mint tapasztaltad.*Ő is elég összetett személyiség.* - Meg azért is jöttem korábban, mert ma is találkozunk.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2020.10.08, 00:13 | Üzenet # 1332 |
 Yaoista
| - Preferált és étterem, a többit rád bízom.*Sosem okoztál csalódást.* - Egy kicsit nem is baj, azért most túl hajtottam magam.*Az is biztos, hogy egy hét alatt ismét a toppon leszek.* - Megint fejleszteni akarom magam, elvégre az egyik legjobbnak kell lennem.*Vigyorodom el, de komolyan is veszem.* - Azt én se, de hallod hogy velem is, hogyan beszél. Igazából ezt a nyomorékot senki se bírja, csak az a szerencséje, hogy jó helyre született.*Különben nem tartana itt.* - Majd figyelek rá, de ha gondolod el se kell jönnöd.*Nem akarom, hogy kellemetlenül érezd magad miatta.* - Különben te nem csak egy egyszerű titkár vagy, hiszen nélküled elveszett lennék.*Mosolyodom el, majd felnevetek.* - Szó szerint.*Nevetek tovább.* - Most ha nem tudja, akkor nem tudhatod. Lehet, hogy lassú felfogású.*Én a helyedben nem hagynám ennyiben.* - Szerintem van.*Biccentek, a zavarod nem tűnik fel.* - Megnézem.*Bemegyek a fürdőbe és találok is.* - Parancsolj.*Adom oda és elfekszek az ágyon.* - Köszönöm.*Profin intézel mindent.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2020.10.08, 01:00 | Üzenet # 1333 |
 Yaoista
| - Rendben. *Fel is írtam magamnak, hogy később foglaljak asztalt az egyik kedvenc helyedre.* - Igen, egy kicsit tömény lett, pedig igyekeztem elosztani, hogy legyen időd pihenni. *Mindig próbáltam úgy alakítani mindent, hogy ne merülj ki.* - Egoista. *Kuncogok halkan.* - Igen... *Csóválom meg a fejem a pasira.* - Kibírom, na meg nem szeretem, ha egyedül mész. Utána sokkal bonyolultabb előkeríteni, ha eltévedsz. *Jegyzem meg egy sunyi mosollyal.* - úgy is mindig megtalállak. *Kacsintok és elnevettem magam én is.* - Ennyire senki nem lassú. *Hiszen szinte minden napom minden percét veled töltöm. Nehéz lenne nem rájönni, hogy tetszel nekem.* - Szimplán nem vagyok az esete. *Mondom végül.* - Köszi. *Veszem el. ahogy lefekszel, leülök melléd az ágyra, felgyűröm az ingem ujjait, majd elkezdelek maszírozni.* - Jól esik?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2020.10.08, 01:08 | Üzenet # 1334 |
 Yaoista
| - Nem tudtam aludni és gondoltam hamarabb bejövök. Eszembe jutott egy recept. *Mosolyodom el.* - Pont úgy hoztam. *Kuncogok és bejövök, majd lerakom neked én pedig leülök a sajátommal.* - Ismerlek, mint a tenyeremet. *Vigyorgok kicsit.* - Igaz, mi nem ittunk együtt. *Valahogy... volt jobb elfoglaltságunk is, mint piálni.* - Akkor jó. *Azért másnaposan is jól néztél ki, azt meg kell hagyni.* - Előre félek. *Nevettem fel.* - Igen, jófejnek tűnik. *Értek egyet veled.* - Tőle tanultál egyébként is? *Kérdezem kíváncsian.* - Rád fér. *Mondom kedvesen és nem tudtam, hogy mit mondjak, de végül nem bírtam ki.* - Láttalak reggel a sráccal. *Nem nagyon mutattam érzelmet, de egyértelmű volt, hogy nem ugrok ki a bőrömből. Kicsit csöndben vagyok ismét.* - Ebédre ki akarod próbálni, amit kitaláltam? *Kérdezem, hogy tereljem a témát, amit nem is tudom, hogy miért hoztam fel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.10.11, 14:57 | Üzenet # 1335 |
 Yaoista
| - Ebből is látszik, hogy ez neked nem csak egy munka.*Mosolyodom el.* - Akkor lehet mondani, hogy teljesen visszatértél?*Legalábbis nekem úgy tűnik.* - Te vagy a legjobb, köszönöm. *Veszem el és bele is iszok.* - Ez igaz, de azt honnét gondoltad, hogy másnapos leszek? Talán mert régen ittam?*Hiszen azt tudod, hogy azért bírom az alkoholt.* - Majd iszunk, de csak mértékkel.*Többet innék, akkor biztosan nem tudnám magam visszafogni és rád másznék.* - Annyira azért nem kell.*Nevetek veled együtt.* - Nem csak annak tűnik, hanem valóban az.*Legalábbis én nagyon bírom.* - Nem, vele csak párszor edzettem meg mutatott pár fogást. Jó párat ő fejlesztett ki. Én apámtól tanultam és vele is szoktam edzeni meg a fiúkkal, de az első Seime. Vele szinte egy szinten vagyunk, ami nekem a gyengeségem, neki az erőssége és ez fordítva is igaz. Kiegészítjük egymást, ő a szerves részem.*Mosolyodom el lágyabban.* - Majd ha haza jön szeretnék vele több időt együtt tölteni.*Nagyon hiányzik és a bűntudat is mar, ahogyan bántam vele.* - Na meg persze Sergejjel is.*De ezt mondanom se kell.* - Igen valóban.*Bólintok.* - Majd hárman is leszünk együtt, Seime Vladot nagyon bírja.*Te aztán tudod, hogy ez nála ritka dolog.* - Tessék?*Nem gondoltam bele, ha itt vagy akkor simán megláthattál.* - Mindenképpen ez nem kérdés.*Felelem majd kicsit elhallgatok.* - Sajnálom, nem akartam hogy lásd.*Titkolni nem fogom, ha éppen rá kérdezel, de akkor se kell látnod.* - Tudod, hogy nem jelent semmit.*Mondom és rágyújtok.* - Ilyen többé nem fog előfordulni.*Mármint hogy meglásd.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.10.11, 15:38 | Üzenet # 1336 |
 Yaoista
| - Igen tudom és tökéletesen csinálod, ez még senkinek nem ment.*Nem viccelek, amikor azt mondom, hogy te vagy a legjobb.* - Az vagyok, de egyben igazam is van.*Ebbe még belekötni se tudsz.* - Ezzel vitatkozni se tudok.*Nevetek fel.* - De úgy lehet, hogy odaviszel és értem jössz, amikor kell, de ebbe nem szólok bele.*Ahogyan neked jó.* - Esélyem sincs elbújni előled.*Nevetek veled együtt.* - Lehet még is, nem lenne egyszerűbb, ha elmondád neki?*Kérdezlek.* - Igen, nagyon.*Sóhajtok fel jólesően.* - Nyugodtan rám ülhetsz, ha gondolod.*Engem nem zavarna.* - Különben nem akarok belemászni a magánéletedbe, nyugodtan szóljál, ha sok vagyok.*Jegyzem meg.* - Remélem azt is tudod, hogy nem kell folyton velem lenned.*Hiszen csak este szoktál haza menni.* - Most meg főleg folyton velem voltál.*Hiszen az estéket is egy helyen töltüttük.* - A srác azt hiheti, hogy felszívódtál.*Elmélkedem.* - Na de befejeztem.*Hiszen a te dolgod.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.10.11, 16:06 | Üzenet # 1337 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom szavaidra.* - Mondjuk. *Ha más nem, a konyhában rendben leszek.* - Abban nem voltam biztos, hogy másnapos leszel, de abban biztos voltam, hogy nem aludtál sokat. *Nem csak a srác miatt, akit láttam, hanem Vlad miatt gondoltam.* - Mértékkel, mi? *Kuncogok, mert tudom, hogy miért mondtad. Én se tudnám visszafogni magam, az biztos.* - Csak kicsit harap? *Kérdezem nevetve.* - Elhiszem neked. Jó volt látni, ahogy tegnap beszélgettél vele. *Seimén, a bátyámon és a társaidoon kívül senkivel nem láttalak még így. Érdeklődve hallgatlak és csak mosolyogtam.* - Biztos te is hiányzol neki. *Mondom kedvesen.* - Sergejt szerintem felhívom én is. Még lógok neki egy bocsi vacsival. *Tényleg nem akartam vele akkor olyan csúnyán beszélni, csak annyira rémült voltam.* - Hoppá. Nem hittem, hogy egy ilyen mondatot fogok valaha hallani. *Kuncogok kicsit.* - Akkor addig kikísérletezem. *Mosolyodom el. Amíg a srácot mondod, csak beleittam a kávémba, majd halkan megszólaltam.* - Tudom és... igazából nem is tudom, hogy miért hoztam fel. *Nem voltam rád dühös, tisztáztál mindent. Egyszerűen csak féltékeny és szomorú voltam.* - Köszönöm. *Szólalok meg végül, elég halkan, viszont annál hálásabban. Valahogy én nem akartam senkit magamnak, még kanos se voltam. Tudtam, hogy bárkivel is lennék, nem érhet a nyomodba. Te voltál életem szerelme és nem voltam rá kész, hogy felszedjek egy kiscicát.* - Egyébként minden oké. Nem kell semmit sem bizonygatnod. *Ennél azért jobban bíztam az érzéseidben. Megittam a kávém végét, majd felállva odamentem hozzád és megérintem a láncod.* - Amíg ez a nyakadban van, nem hiszem, hogy aggódnom kéne. *Mosolyodom el, majd odahajolva adtam egy apró puszit a szádra.* - Akkor is enyém az utolsó, amiről tudok. *Közlöm kicsit pimaszon, majd kiindulok, hiszen csodás ebédet akartam neked hozni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.10.11, 17:54 | Üzenet # 1338 |
 Yaoista
| - Ott a pont.*Kuncogok.* - Szerintem nem kell kifejtenem, hogy miért is.*Nevetek fel.* - Pontosan, csak annyira, ami még élvezhető.*Nevetek tovább.* - Köszönöm, kedves vagy.*Mosolyodom el.* - Meg is sértődnék, ha nem így lenne.*Kuncogok.* - Nagyon helyes, örülni fog neki.*Nagyon megkedvelt téged.* - És a kaja se mellékes.*Imádja a hasát.* - Azt nem csodálom, ritka pillantok egyike.*Nevetek fel.* - Biztos nagyon finom lesz.*Efelől nincsen semmi kétségem.* - Én is felhoztam volna.*Bár azt is tudom, hogy te nem fogsz senkivel lefeküdni.* - Ne köszönd.*Simítok a kezedre egy pillanatra.* - Tudom, hogy nem kell és igazából magyarázkodni se akartam, de ha már felhoztad, akkor már tisztázni akartam a helyzetet.*Még ha nem szükséges, hiszen nem vagyunk együtt, mindketten azt csinálunk, amit akarunk.* - Te is tudod jól, hogy mindig a nyakamban lesz.*Rajtad áll, hogy mikor leszünk ismét egy pár. Nagyon meglep a csókod, erre nem számítottam.* - Kikészítesz.*Suttogom, de úgy hogy még hallhatod. Édes amiért csináltad, de ezzel csak összezavarsz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.10.11, 20:32 | Üzenet # 1339 |
 Yaoista
| - Nem, nem kell. Hasonlóan vélekedek én is. *Nevetek veled. Képtelenség lett volna ellenállni neked.* - Pedig egy sértődött Igor sose jó. *Kuncogok kicsit. Azért láthatóan kezd jobb kedvem lenni.* - Tudom, hogy csak kaja számít, én csak másodlagos vagyok. *Vicceltem el, hiszen tudtam, hogy szereti a főztöm ő is.* - Igen, szinte sokkba vagyok. *Kuncogok egy kicsit még.* - Remélem. *az volt a legjobb, hogy neked főzhettem. Rádmosolygok, ahogy a kezemre simítasz.* - Értem. *Örültem nagyon, hogy ennyire őszinte vagy velem. A láncra bólintottam egy aprót. Tényleg tudtam, hogy nem fogod levenni. Ahogy megszólalsz, elmosolyodom. Még az ajtóban visszafordulok.* - Bosszú. *Vigyorgok, mert persze csak vicceltem, de ezt vehetted jó jelnek. Ha már így viccelődni tudok mindenen és veled, az csak annyit jelentett, hogy kezdem újra megtalálni a helyem. Persze nélküled nem olyan, de legalább látszódott, hogy napról napra jobb a kedvem.* - Egyébként... bocsi, hogy ezt mondom... de tudom, és valamiért élvezem is kicsit. *Kuncogok, igazából csak a kicsinyes féltékenységem mutatkozott meg így.* - Reggelire kérsz valamit? *Gondoltam, hogy nem ettél.* - Csinálhatok valamit még gyorsan.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.10.11, 20:37 | Üzenet # 1340 |
 Yaoista
| - Köszönöm. *Jól esett, hogy elismered a munkám.* - Talán. *Azért se adtam meg azt az örömet, hogy igent mondjak neked.* - Ugyan, tényleg kibírom. Meg legalább foghatom valamire, ha este innék egyet. *Mosolyodom el.* - Igazából, már gondolkoztam rajta, hogy hasznos lenne egy chip vagy valami. *Nevettem el magam, hiszen csak vicceltem.* - Kínos lenne. *Mondom végül.* - Akkor jó. *Folytatom.* - Rendben. *Bár ez felért egy kínzással, de úgy sokkal kényelmesebb volt neked is. Miután elhelyezkedtem, folytattam a masszázst.* - Tudod jól, hogy mindig szólok, ha sok vagy. *Mosolyodom el.* - Igazából jól esik, hogy törődsz velem. *Tudtam, hogy csak jót akarsz. Nagyon jó érzés volt így hozzád érni.* - Egyszer veszem le rólad a szemem és vagy eltűnsz vagy eltévedsz, vagy felborul a napirendet. Nem vagyok a saját magam ellensége. *Kuncogok halkan.* - Nem hiszi azt, ebben biztos vagyok. *Mondom halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.10.11, 21:21 | Üzenet # 1341 |
 Yaoista
| - Inkább én köszönöm.*Tudom nagyon jól, hogy nem vagyok egyszerű eset.* - Kis piszok.*Vigyorgok, de igazából tetszik, hogy ilyen vagy.* - Rendben, de ugye figyelni fogok.*Ahogyan eddig is tettem.* - Ugyan velem bármikor ihatsz, akár ma is.*Ma nem fogunk bulizni Igorral és felszedni se akarok senkit.* - Ebben az a legszebb, hogy szerintem simán megtennéd, szóval jobb ha résen leszek.*Nevetek fel.* - Ez egyre érdekesebb.*Igen csak kíváncsivá tettél, hogy ki is lehet az illető.* - Szeretnéd, akkor én is megmasszírozlak, jó vagyok benne.*Ajánlom fel.* - Az biztos, na meg látom is rajtad. Komolyan annyit tudod forgatni a szemeid, csoda hogy még nem estek ki.*Tény, hogy adok is rá okot, de azért nem mindig.* - Ez természetes, hiszen te is a család tagja vagy.*Mosolyodom el.* - Nem tehetek róla, hogy minden olyan egyforma és különben is nekem is kell, hogy legyen hibám.*Vigyorodom el.* - Legalább nem unatkozol.*Arra esély sincs mellettem.* - Szólj, ha esetleg segítség kellene.*Ajánlom fel, ezt még muszáj volt hozzátennem.* - Nagyon jó kezeid vannak.*Élvezkedem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.10.11, 21:55 | Üzenet # 1342 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Kuncogok.* - Nagyon nem lenne jó.*Örülök, hogy jobb a kedved és ismét eltudunk hülyülni egymással.* - Természetesen.*Vigyorgok.* - Nem is mostanság fogsz tőlem ilyet hallani, ha fogsz egyáltalán.*Kuncogok, de egyben ez az igazság is.* - Bosszú?*Nem igazán értelek és ez a folytatásra is igaz. Örülök neki, hogy viccelődsz, de én ezen nem tudok nevetni és nem is élvezem a helyzetet.* - Ezzel egyedül vagy, mert én nem élvezem a helyzetet. Nézd örülök, hogy jobban vagy és viccelődsz, de ezen én nem tudok. Azt se értem, hogy most minek csókoltál meg és megkérnélek, hogy ezt legközelebb csak akkor tedd, ha ismét egy pár leszünk. Én is tiszteletben tartom a döntésed, akkor te is tegyél így vagyis nem akarok semmi testiséget.*Ebbe ez apró csók is beleszámít.* - Nem kérek semmit, nem vagyok éhes, köszi.*Teszem hozzá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.10.11, 22:25 | Üzenet # 1343 |
 Yaoista
| - Szerintem beírom a naptárba. *Kuncogok halkan még. Nagyon meglepett, ahogy reagáltál. Picit csöndben maradtam, hogy megfogalmazzam a dolgokat.* - Sajnálom és nem teszem többé. *Kezdek bele, nem akartalak megbántani.* - Csak... kicsinyes vagyok és féltékeny. *Ismerem be.* - Tudom, hogy mondtad, hogy leszel másokkal... csak mégis váratlan volt. Nem gondoltam, hogy egyik nap mondod, másnap pedig már szembe is találom magam egy ilyen helyzettel. *Hiába értettem meg, amit mondtál, tényleg nem voltam felkészülve.* - De tényleg nem teszek ilyet többet, akkor sem, ha esetleg mással látnálak. *Teszem hozzá.* - Tudom, hogy megígérted, de egy városba lakunk és véletlenek vannak. *Magyarázom, hogy mire is gondoltam.* - Rendben. Ha később mégis megéheznél, akkor csak szólj. *Neked bármikor, bármit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.10.11, 22:52 | Üzenet # 1344 |
 Yaoista
| - Nem haragszom és köszönöm.*Tudom, hogy nem akartál rosszat.* - Kicsinyesnek nem mondanálak, a féltékenységet pedig megértem.*Fordított helyzetben én is az lennék.* - Elhiszem és mint mondtam ez többé nem fog előfordulni.*Ez is csak véletlen volt, de ez a mi formánk.* - Ez a véletlen most megtörtént, de máskor akkor se fog.*Attól még hogy egy városban élünk, akkor sem.* - Köszi.*Tudom, hogy csak egy szavamba kerülne.* - Nick csak egy szavadba kerülne és csak téged csókolnálak.*Attól még hogy elhatároztam magam, piszkosul nehéz a helyzet. Minden vágyam az volt, hogy veled lehessek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2020.10.15, 21:48 | Üzenet # 1345 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom, ahogy azért javítasz a megállapításomon.* - Kedves vagy... *Tényleg az volta nagyon. Tudtam, hogy figyelni fogsz és a magad módján, így védtél és vigyáztál rám, ahogy én is ezt tettem. Az utolsó mondatodra lefagytam egy pillanatra. Annyira jó volt hallani, de közben úgy éreztem magam, mint a világ legszemetebb alakja. Minden porcikám rajongott érted, szerettelek.* - Remélem akkor is ezt fogod mondani, amikor képes leszek együtt élni mindennel. *Utalok arra, hogy miattam sérülsz vagy rosszabb történik. Egyébként sem valószínű, hogy valaha felállnék abból, ha elveszítelek, de a bűntudat egyenesen megölne, viszont én nem adtam fel teljesen, hogy egyszer képes leszek mindennel együtt élni. Rád mosolygok nagy lágyan és szerelmesen. A tekintetem beszélt helyettem.* - Majd jövök akkor. Jó munkát. *Hagylak magadra. Lementem a konyhába és előkészültem. Kicsit megálltam és csak támaszkodtam a pulton.* - Annyire szeretlek, te idióta mamlasz. *Suttogom halkan. Vettem egy mély levegőt, elmosolyodtam, majd folytattam a főzést. Nem egyszer készítettem el és mire nyitottunk természetesen már rend volt mindenhol. Ebéd körül bekopogtam hozzád, majd miután beengedtél, bevittem a kreálmányom.* - Jó étvágyat, remélem ízleni fog. *Látszott, hogy kicsit izgulok. A kedvenceid voltak benne és már ránézésre is szép volt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2020.10.15, 21:55 | Üzenet # 1346 |
 Yaoista
| - Tudom. *Mosolyodom el.* - Ma Igorral iszol. *Emlékeztetlek rá, bár kedves volt, hogy mondtad nekem.* - Sose tudhatod, hogy melyik italodba mit rakok. *Vigyorgok, mert hát sose tennék ilyet.* - De egyszerűbb, ha a telefonodon be van kapcsolva a gps. *Teszem hozzá.* - Majd máskor élek a lehetőséggel. *Mosolyodom el. Bár ez kicsit hárítás volt.* - Megedződtek melletted. *Kuncogok halkan. A család dologra nem mondtam semmit, csak lágyan elmosolyodtam. Jó volt, hogy teljesen befogadtatok.* - Amíg úgy veszel el, hogy nincs baj, addig minden oké. *Néha azért aggódok. Kiképzés ide, erő oda, te se vagy golyóálló.* - Bár unatkoznék. *Viccelődök, igazából nagyon szerettem ezt a munkát.* - Miféle segítség? *Érdekelt, hogy mit mondasz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2020.10.19, 20:30 | Üzenet # 1347 |
 Yaoista
| - Igen tudom, de most nem éjszakáig maradunk és utána tudunk vagy akár csatlakozhatsz is.*Úgyis be akarlak mutatni.* - Persze ezek csak ötletek.*Semmi se kötelező.* - Az biztos.*Nevetek fel, tudom hogy viccelsz.* - Igen igen, erre azóta mindig figyelek mióta itt vagy.*Nem egyszerd szedted le a fejemet, amikor éppen nem így volt.* - Rendben.*Bár úgy érzem, hogy csak udvarias akarsz és nem is vágysz rá, így inkább máskor nem is mondom.* - Azt meghiszem.*Kuncogok.* - Ohh csak nem aggódsz értem?*Kérdezem mosolyogva.* - Na látod, hát mi lenne veled nélkülem, unalmas lenne az életed.*Vigyorodom el.* - Nem is tudom, esetleg beszélnék vele és puhatolóznék vagy féltékennyé is tehetnénk, bár az fordítva is elsülhet.*Meg szerintem bele se mennél.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2020.10.19, 20:40 | Üzenet # 1348 |
 Yaoista
| - Ugyan csak őszinte.*Mosolyodom el.* - Most megint megkérdőjelezed a szavaimat?*Vonom fel a szemöldököm. Ismerhetnél már ennyire, hogy ha nem így lenne, akkor nem mondanám.* - Rendben, szia.*Intek. Nem is baj, hogy mentél, ezek a beszélgetések mindig felkavarnak, na meg a tetteid is. A szavaid szöges ellentétben tudnak lenni a tetteiddel. A munkába temetkezek, legalább addig se gondolok rád.* - Gyere.*Szólok ki, amikor kopogsz.* - Köszönöm, már úgyis éhes vagyok.*Végül nem reggeliztem.* - És jelentem a kávéd életmentő volt.*Már nincsen semmi bajom.* - Biztosan.*Illatra és látványra már imádtam.* - Nagyon finom.*Mondom végül, amikor beleeszek.* - Te már ettél?*Ez a kérdés, olyan automatikusan jött.* - Mindig izgulni fogsz igaz?*Kérdezlek mosolyogva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2020.10.20, 14:46 | Üzenet # 1349 |
 Yaoista
| - Ugyan, olyat én sose tennék. *Kacsintok egyet, hiszen csak vicceltem és csak pimaszkodtam most. Tudhattad, hogy pontosan tudom, mennyire komolyan mondod a dolgokat. Jó volt, hogy főztem a beszélgetésünk után, valahogy ha rólunk volt szó és a kapcsolatunkról, azt mindig olyan nehéz volt. Tudtam, hogy vársz már ebédnél.* - Akkor jókor jöttem. *Mosolyodom el.* - Máskor is. *Kuncogok. Feszültem várom, hogy beleegyél és mikor mondod, hogy ízlik, édesen elmosolyodom.* - Még nem, de utána fogok én is, ígérem. Én reggeliztem. *Magyarázom meg neked.* - Vagyis... sokat kóstolgattam, amíg jó lett. *Teszem hozzá. Lágyan elmosolyodom.* - Végülis... egy számomra fontos személynek készül. *Fontos volt a véleményed.* - Ha egyszer valamilyen csoda folytán mesterszakács leszek, akkor is izgulni fogok, mikor neked csinálok valamit. *Ez már csak így megy.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2020.10.20, 14:55 | Üzenet # 1350 |
 Yaoista
| - Érezzétek csak jól magatokat. *Jól esett, hogy hívtál, de tudom, hogy nagyon rég láttad.* - Majd holnap elrabollak én. *Kuncogok halkan.* - Helyes. *Meg is ölnélek, ha nem.* - Tőled kapom a fizetésem. *Nevettem el magam, mert csak vicceltem.* - Talán egy kicsit. *Teszem hozzá kedvesen.* - Az már biztos. *Mosolyodom el.* - Micsoda taktikák. *Kuncogok, de belementem a játékba.* - És... hogy tennéd velem féltékennyé? *Érdekelt, hogy mit válaszolsz.* - Lehet az működne. *Bár kétlem, hogy észre vennéd magad.*
|
|
| |