Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2020.10.21, 21:25 | Üzenet # 1351 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Köszönjük, meglesz.*Úgy vagyok vele, hogy nem is akarsz velem inni, de akkor folytattod.* - Megbeszélve, akkor holnap nálam iszunk, ilyenre még nem volt példa.*Kettesben még nem iszogattunk.* - Szavadon foglak, nem menekülsz.*Vigyorodom el.* - Mondjuk azért ez egy elég nyomós érv.*Nevetek fel.* - Édes vagy.*Mosolyodom el.* - Szerintem is tök jó vagyok.*Kuncogok veled együtt.* - Őszintén nem hittem, hogy belemész a féltékenység részébe.*Jegyzem meg.* - Mássz le rólam kérlek.*Amikor így teszel, akkor felülök.* - Amikor ott lesz, akkor udvarolni fogok neked.*Miközben mondom végig a szemedbe nézek és az arcodra simítok.* - Nem fogok semmi extrát csinálni, de ha tetszel neki, elég lesz, ahhoz zavarja.*Mondom és az arcodról a nyakadra simítok.* - Nem lesz nehéz dolgom, hiszen jó pasi vagy.*De mégis csak a titkárom vagy így nem is nézek rád másként, na meg az eseted se vagyok.* - Benne lennél a játékba?*Veszem el a kezemet végül.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2020.10.21, 22:17 | Üzenet # 1352 |
 Yaoista
| - Helyes.*Bólintok.* - A lehető legjobbkor.*Kuncogok.* - Helyes és legalább már ettél.*Tudom, hogy te is eltudsz feledkezni magadról.* - Az is több mint a semmi, de nem egyenlő a rendes evéssel.*Jegyzem meg, de mivel enni fogsz, így nincs probléma. Mosolyogva hallgatlak téged.* - Édes vagy.*Jó hallani ezeket tőled.* - Annyit azért hozzátennék, hogy mesterszakács leszel, ehhez nincs szükség csodákra.*De ezt már nem egyszer mondtam neked.* - Úgyis nekem lesz igazam.*Vigyorodom el.* - Hosszú idő mire eljutsz odáig, de én mindenben támogatlak.*Bárhogyan is alakulnak köztünk a dolgok.* - Annak meg kifejezetten örülök, hogy akkor is izgulni fogsz.*Igen csak nagy bók.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2020.10.24, 18:36 | Üzenet # 1353 |
 Yaoista
| - Tudom, tudom, de hidd el, hogy azzal is jól lehet lakni. *Tudtam, hogy bele fogsz kötni, de nem zavart. Csak vigyáztál rám.* - Csak őszinte. *Mosolyodom el.* - Na most te vagy édes. *Húzom egy féloldalas mosolyra a szám. Már nagyon régen mondtam neked.* - Igen, igen, mint mindig. *Nevettem el magam.* - Tudom... *Egy kicsit lágyabban nézek rád. Tudtam, hogy bármi is lesz, mindig mellettem leszek és vigyázol rám.* - Meglepő? *Kérdezlek.* - Mondtam már... miattad tartok ott, ahol tartok. *Fontos volt a véleményed, hiszen te adtad meg az erőt is, hogy itt legyek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2020.10.24, 20:34 | Üzenet # 1354 |
 Yaoista
| - Az egy dolog.*Te is tudod, hogy ebből úgyse engedek.* - Jogos.*Mosolyodom el én is. * - Tudod mit már ez is hiányzott.*Ezért kivételesen nem is morgok, ami azért ritkán fordul elő. Inkább hallgatnám folyamatosan hogy édesezel, csak lennél velem.* - Pontosan.*Nevetek veled együtt.* - Azért kicsit igen.*Bólintok.* - Mindig ezt mondod, de én csak a kezdő lökést adtam meg és tudom, hogy ez is sokat számít meg az is, hogy melletted vagyok, de akkor is nagy részét magadnak köszönheted.*Legalábbis én úgy gondolom.* - De örülök, hogy ennyire sokat számít a véleményem.*Mondom két falat között.* - Jut eszembe Sergej elutazott, bár attól még tudtok beszélni, utána meg találkozni.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2020.10.27, 22:05 | Üzenet # 1355 |
 Yaoista
| - Lehet többet kéne mondanom, hogy ne hiányozzon. *Kuncogok kicsit, de persze csak vicceltem.* - Pedig nem kéne annak lennie. *Mondom lágyan.* - Azért dolgozok ennyit a tudásomon, mert hiszel bennem. Nélküled már rég feladtam volna. *Ha nem adtál volna munkát nekem, már rég nem foglalkoznék a főzéssel. Ami kár lett volna, mert tényleg volt tehetségem.* - Lehet furcsán hangzik neked, de... tényleg neked köszönhetem, hogy az vagyok ma, aki. *Mosolyodom el.* - Mindig is a te véleményed lesz a legfontosabb. *Nem érdekel más mit mond, amíg te elégedett vagy.* - Ó, igen? Seimével? *Nem is tudom, hogy miért kérdezem.* - Meghívom magamhoz és főzök neki valami húsos csodát. *Kuncogok.* - Lehet hozok valami sütit Chrisstől pluszba. *Tudtam, hogy mennyire édesszájú.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2020.10.27, 22:10 | Üzenet # 1356 |
 Yaoista
| - Akkor holnap nálad. *Mosolyodom el.* - Ugye? Szerintem is. *Nevetek tovább.* - Dehogy vagyok az... *Ha az lennék, akkor bejönnék neked.* - Egyébként igen, büszke vagyok rád. *Kuncogok halkan.* - Kíváncsi voltam, hogy mit mondasz. *Érdekelt, hogy mit tennél meg. Kérésednek eleget téve lemásztam rólad és figyellek. Az arcom önkéntelenül is, de kicsit belesimult a kezedbe. Teljesen elvesztem a szemeidbe. Nyakamra tiszta libabőr lettem, bár te ezt nem láthattad szerencsére.* - Jó pasi, mi? *Kuncogok. Tudtam, hogy egyébként jól nézek ki és szexi vagyok, de az nem egyenlő azzal, hogy mindenkinek be is jövök.* - És ha nem lesz féltékeny? *Kérdezlek kíváncsian.* - Csak érdekelt, hogy mit tennél. Nincs szükség rá egyébként. *Cirógatom meg az arcod egy kedves mosollyal. Magadat úgy se tudod féltékennyé tenni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2020.10.27, 22:59 | Üzenet # 1357 |
 Yaoista
| - Rendben.*Bólintok.* - Aláírom sokszor nem vagy az, de ez most nem az a helyet.*Még ha nem is értesz velem egyet.* - Köszönöm.*Vigyorodom el.* - Nos ha nem lennél az, akkor nem mondanám.*Ennyire már ismerhetnél.* - Akkor valóban nem érdekled, ilyenkor azért féltékeny szokott lenni az ember még ha tagadja is.,*Én biztos az lennék.* - Ahogy gondolod, ha meggondolnád magad akkor szóljál.*Simogatom meg a kezedet, ami az arcomon van. Úgy vagyok vele, hogy még ilyen szinten se vágysz az érintésemre és az előbb is az arcod csak reflexből simítottad a kezembe.* - Köszönöm még egyszer a masszázst.*Állok fel és öltözködni kezdek.* - Máris sokkal jobban vagyok.*Mosolygok rád.* - Na hogy festek?*Fordulok feléd amikor elkészülök.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2020.10.27, 23:34 | Üzenet # 1358 |
 Yaoista
| - Kis pimasz.*Kuncogok.* - Legközelebb észben tartom.*Mosolyodom el. Figyelmesen hallgatlak, nagyon jól esik amit mondasz.* - Még a végén sikerül zavarba hoznod.*Mosolygok, de tény azért meghatódtam.* - Bár én picit túlzásnak tartom amit mondasz, de nem fogok vitatkozni. Jó érzéssel tölt el, hogy így vélekedsz.*Mosolygok tovább.* - Ezt akkor se felejtsd el, amikor éppen felakarnád akarnád és ez biztos erőt ad majd.*Lesznek még olyan helyzetek, amikor éppen eleged lesz mindenből.* - Igen vele.*Bólintok. Nagyon örülök neki, de egyben irigykedek is rájuk olyan szinten, hogy ők együtt lehetnek.* - Mindkettő nagyon jó ötlet, biztosan örülni fog. Veled is lehet a pocija is tele lesz tömve, szóval kész boldogság.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2020.10.27, 23:38 | Üzenet # 1359 |
 Yaoista
| *Csak sóhajtottam egy nagyot és rád hagytam ezt az édes dolgot.* - Ettől függetlenül sajnos nem vagyok mindenkinek az esete, vagyis... nem kell, hogy mindenki esete legyek, de érted mire gondolok. *Magyarázom neked.* - Kíváncsi lennék, hogy flörtölnél velem. *Elmélkedem. Még viccelni se nagyon szokták velem ezzel kapcsolatban.* - Rendben. *Mosolyodom el simításodra.* - Máskor is, bár azért majd keresek egy profit. Úgy érzem azért én már kevés vagyok. *Lehetett érezni, hogy mennyire kemények a vállaid.* - Ennek örülök. *Mosolygok én is.* - Természetesen jól, elvégre én választottam a ruháid. *Nevettem el magam. Felálltam és odalépve elkezdem bekötni a nyakkendőd.* - Tudom, tudom, nem szereted, de most kell. Az ebéd után leveheted. *Kicsit zavarban vagyok, miközben csinálom, de ez volt az egyik legjobb dolog, amit megtehettem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2020.10.28, 20:44 | Üzenet # 1360 |
 Yaoista
| *A sóhajra csak vigyorgok, akkor nekem is van igazam.* - Látod most is édes vagy.*Kuncogok.* - Persze értem, igazából az a fő, hogy annak a bizonyos illetőnek az esete legyél.*Kacsintok rád.* - Ennyire érdekel?*Lepődők meg.* - Még mindig előtted áll a lehetőség, nem igen szokott rám panasz lenni.*Vigyorodom el.* - Pedig hidd el nem voltál, de nem akarok plusz munkát adni neked.*Így is van elég.* - Ez jó volt, de ugye jó ruhákból nem nehéz összeválogatni.*Egom nekem is a helyén van.* - Nem értem hogy lehet szeretni.*Húzom el a számat.* - Hiába nincs úgy meghúzva úgy érzem mindig mintha megfulladnék.*Morgok, majd a zavarod meglátva elvigyorodom.* - Édesebb vagy mint gondoltam.*Cukkollak, de komolyan gondolom.* - Különben a nyakkendőnek csak a kikötözésnél van haszna.*Nem bírtam kihagyni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2020.10.28, 22:19 | Üzenet # 1361 |
 Yaoista
| - Csak te gondolod ezt. *Hagyom rád.* - Igen. *Mosolyodom el kicsit. Kérdésedre hirtelen nem is tudom, hogyan válaszoljak.* - Eléggé tetszik, igen. Szerintem jók lennénk, de sokat nem tehetek. *Teszem hozzá, én se tudom, hogy miért.* - Ebben biztos voltam. *Nevettem el magam.* - Nem fárasztó. *Mondom kedvesen.* - Aminek egy részét, szintén én választottam neked. *Nem hagytam magam.* - Mint például az inget, ami most is rajtad van. *Nem volt velem egyszerű.* - Engem nem zavar különösebben. Nem szeretem, de nem is zavar. *Rajtam többnyire van valamilyen.* - Ebéd után tényleg leveheted. A többi találkozó nem ennyire formális. *Igazítom el szépen.* - Most miért? *Pillantok az arcodra a szemüvegem fölül. Kicsit magasabb voltál nálam.* - Nem is te lennél... *Csóválom meg a fejem, de mosolyogtam.* - Egyébként, hiába utálod, jól áll. *Még a nyakkendő tűt is a helyére teszem.* - Puccos étterem. *Teszem hozzá. Megfogom a karod is és elkezdtem a mandzsetta gombokat is a helyükre tenni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2020.10.29, 01:06 | Üzenet # 1362 |
 Yaoista
| - Szerinted, de ebben úgyse fogunk egyetérteni.*Hagyom rád én is.* - Mármint miért nem tehetsz? Tényleg összezavarsz.*Elvesztettem a fonalat, hogy mit is szeretnél.* - Helyes.*Vigyorodom el.* - Nos, akkor lehet máskor is igénybe venném a csodás kezeid.*De tényleg csak akkor ha nem probléma számodra.* - Na jó ott a pont, de azért egyezzünk ki abban, hogy mindkettőnknek jó ízlése van.*Azért én se hagyom magamat.* - De persze nem bánom, hogy vásárolsz nekem, hiszen én utálok és olyan felesleges időpocsékolásnak tartom.*Helyette inkább lenyomok egy edzést.* - Jól is áll neked.*Mondjuk te is az a fajta vagy akinek szinte minden jól áll.* - Vettem főnök.*Ilyenekben rádhagyatkozom.* - Azért mert mintha kissé zavarba jöttél volna miközben kötötted a nyakkendőmet.*Magyarázom meg vigyorogva, már várom, hogy mivel próbálod megmagyarázni.* - Nem hát.*Értek egyet.* - Köszi.*Mosolyodom el.* - Nem bírom a puccos helyeket.*Ezzel is tisztában vagy.* - Még szerencse, hogy ilyen ritkán van, ez annyira nem az én stílusom.*Jobban szeretem a laza stílust, ami jobban is illik hozzám.* - Mindegy hányszor megyek ilyen helyre, sose találom a helyemet.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2020.10.29, 13:37 | Üzenet # 1363 |
 Yaoista
| - Mármint, ha nem vagyok az esete, sokat nem tehetek, nem igaz? *Fejezem ki magam egy kicsit jobban.* - Mindegy, hogy mit gondolok vagy érzek, amíg a másik fél nem gondolkodik hasonlóan. *Magyarázom tovább.* - Megbeszéltük. *Tényleg szívesen csináltam és nem volt teher, épp ellenkezőleg. Legalább gyanútlanul hozzád érhettem.* - Egy döntetlenbe belemegyek. *Kuncogtam el magam.* - Igen, tudom. Nekem viszont jól esik, kikapcsol. *Mindig is szerettem a divatot.* - Köszönöm. *Mosolyodom el. Megjegyzésedre hirtelen lefagytam egy pillanatra.* - Csak képzeled. *Mentem a menthetőt, de hát már rég elárultam magam.* - Igen, tudom, de külön kérése volt ez az étterem. *Ha én szervezem sosem szoktam ennyire elegáns helyre, mert tudom, hogy nem szereted.* - Nem is tudom, hogy miért van ritkán... *Mosolyodom el ismét.* - Csak két óra hossza és szabadulsz. *Nyugtatlak meg. Miután minden rajtad volt, én is elővettem magam számára a kötelező kellékeket és a tükör előtt elkezdem rendbe tenni magam.* - A hajad is megcsináljam? *Kérdezem közben.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2020.10.31, 11:01 | Üzenet # 1364 |
 Yaoista
| - Ez igaz, de még mindig nem tudhatod biztosra. Ne értsél félre tényleg nem akarok beleszólni, de én a helyedbe biztos, hogy megmondanám neki. Most komolyan mit veszíthetsz? Legalább tudnád biztosra.*Persze tényleg a te döntésed.* - Csak jó lenne ha boldog lennél.*Mondom kedvesen.* - Nem tudtam hova tenni a flörtölést.*Magyarázom a zavaromat.* - Akkor meg és majd szólj, hogy mikor állhatok én a rendelkezésedre.*Bár úgy vagyok vele, ez nem fog megtörténni.* - Helyes.*Vigyorgok.* - És ez nekem csak jó, hiszen így úgy vásárolsz nekem is, hogy nem nyűg.*Nyilván ha utalnád akkor nem kérnélek meg rá.* - Remélem tudod hogy ezzel is csak engem igazolsz.*Vigyorodom el még jobban.* - Tudom, tudom.*Sóhajtok fel.* - Nekem sincsen ötletem, de talán valakinek köze van hozzá.*Kacsintok rád.* - Egy perccel se marad rajtam többet.*Nevetek fel.* - Benne vagyok, köszi.*Le is ülök a tükör elé.* - Simán eltudnálak képzelni stylistnak is.*Nagyon jó stílusod van.* - Tudod tényleg nem volt még ilyen jó titkárom, sőt mondhatni mindenesen, mint te.*Mondom miközben a hajamat csinálod.* - Mióta velem vagy sokkal könnyebb az életem. Az biztos, hogy nem tudok elég hálás lenni.*Mosolyodom el.* - Biztos hogy nem foglak elengedni.*Viccelődöm, bár remélem tényleg sokáig velem maradsz.* - Tehetek érted valamit? Fizetés emelés?*Nagyon is jól keresel, de nem lenne gond.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2020.10.31, 22:39 | Üzenet # 1365 |
 Yaoista
| - Egyébként elég jóba vagyunk és nem akarom elrontani. *Ki tudja, hogy reagálnál, ha elmondanám neked, hogy tetszel és elég régóta.* - Köszönöm. *Mosolyodom el.* - Tényleg csak kíváncsi voltam, hogy flörtölnél velem. *Kuncogtam.* - Rendben. *Nem volt egy rossz ötlet, csak aggódtam, hogy esetleg más testrészem is reagálna rád, az pedig nagyon ciki lenne.* - Pontosan. *Tényleg élveztem, hogy válogathatok neked.* - Nem igazolok semmit. *Morgom halkan, mert persze igazad volt.* - Sejtettem. *Nevetek fel veled együtt. Ahogy leülsz, előveszek fésűt és minden mást, amivel be szoktam lőni a hajad.* - Ki tudja... talán egy másik életben. *Mosolyodom el és elkezdelek kifésülni.* - Örülök, hogy ennyit segíthetek neked és itt lehet. *Tudtam milyen nélkülözni és hálás voltam a lehetőségekért.* - Az csak jó, ha megkönnyítem a dolgod. *Bele se gondoltam, hogy tükör van előttünk, szóval láthattad, ahogy elpirulok szavaidra.* - Amíg nem érzem úgy, hogy már nem látsz szívesen, addig nem tervezek elmozdulni mellőled. Úgy engedtek melléd, hogy addig maradok, amíg csak szeretnék. *Nem fognak ok nélkül visszahívni, amire ugye nem mondhatnék nemet.* - Esetleg, ha van kedved taníthatnál kicsit. Kaptam valamennyi kiképzést, alap dolgok, de nem sok mindent. Jó lenne még tanulni, ha mást nem is, legalább önvédelmet. *Sosem lehet tudni. Nagyon óvatos vagyok és tökéletesen beállítom a hajad.* - Kész. Nem raktam rá sok terméket, hogy könnyen ki lehessen fésülni és ne legyen kényelmetlen. *Tudtam, hogy azt se szereted, ha beton a hajad. Közben elkezdtem én is fésülködni, mert azért az kicsit tovább tartott, mint nálad.* - Kicsit irigyellek. *Nevettem el magam.* - Már rengetegszer gondolkoztam rajta, hogy levágatom... de tudom, hogy megbánnám. Néha viszont olyan nyűg...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.11.01, 21:58 | Üzenet # 1366 |
 Yaoista
| - Ohh értem, így azért más.*Most még inkább kíváncsibb lettem, hogy ki is lehet az, de talán majd egyszer elmondod.* - Ez ne köszönd.*Cirógatom meg a pofidat.* - Elhiszem, ki ne lenne rá kíváncsi.*Nevetek fel.* - Persze, persze.*Kuncogok.* - Simán meg lehet és én majd leszek a modelled.*Viccelődöm, mert el nem tudnám magam úgy képzelni.* - Mondjuk annak is jó lennél, bár tény hogy te dirigálnál.*Vigyorgok.* - Én is örülök.*Mosolyodom el főleg a zavarodon. Most nem teszem hozzá hogy édes vagy de a szemein láthatod, hogy mire is gondolok.* - Akkor nagyon sokáig mellettem maradsz, mert olyan nem lesz, hogy nem akarlak látni.*Ebben biztos vagyok.* - Tanítani?*Lepődőm meg.* - A fizetés emelést csak úgy mondtam, úgy voltam vele, hogy úgyse igent mondasz, de őszintén erre nem számítottam. Szívesen tanítalak, igazából már én is fel akartam ajánlani. Azt tudod, hogy senkivel nem bánok kesztyűskézzel, hiszen annak nincs értelme, de tény hogy te egy alapszíntű kiképzést fogsz kapni, ami jóval több, mint tanultál, de ennél több nem is kell.*Nincs rá szükséged.* - Úgyis mondtad hogy most már jobban ráfogok érni, na meg rád bármikor szakítok időt.*Már előre várom.* - Mondjuk azon vagyok, hogy megvédjelek, de sajnos sose lehet tudni.*Mégis csak veszélynek vagy kitéve mellettem.* - Tökéletes, köszönöm. Neked is még ez is profin megy. Komolyan túl jó vagy.*Nevetek fel. Már éppen kérdezném, hogy mire irigykedsz, de megelőzöl.* - Jól állna a rövid haj, de kár lenne érte.*Simítok végig rajta egy pillanatra.* - Szeretnéd, hogy megfésüljem?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.11.01, 22:53 | Üzenet # 1367 |
 Yaoista
| *Ismét simult az arcom, bár nem volt tudatos egyáltalán. Egyszerűen csak jó érzés volt.* - Pedig jó lennél modellnek. Jóképű vagy és magas. *Nem részleteztem tovább, mert el is árulnám magam.* - Az biztos. *Nem elégszem meg akármivel. Láttam, hogy látod a zavarom, de örültem, hogy nem jegyezted meg.* - Ennek én csak örülök. *Mosolyodom el.* - Azt nem mondom, hogy ne. *Mondom a fizetésre nevetve, bár így is bőven jól el vagyok eresztve. Ráadásul tudtam, hogyha valóban szükségem lenne valamiért pénzre, nem haboznál és kisegítenél.* - Az több is, mint elég. *Csak jó lett volna, ha a bajban nem kéne rám is annyira vigyázni.* - Rendben, akkor majd úgy készítem el az ütemtervet, hogy én is beleférjek. *Kuncogok halkan.* - Igen, tudom... és tényleg melletted vagyok szinte mindig, de sosem lehet tudni. *Vigyázni akartam magamra, hogy melletted lehessek.* - Kincset érek. *Nevetek fel. Ha nem rólad lenne szó, ilyeneket nem tennék meg. Hajamra elmosolyodom, majd picit zavarba jövök.* - Benne vagyok. *Ülök le most én és odaadom a fésűt. Nagyon szerettem, ha piszkálják, tőled pedig külön jó.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.11.01, 23:58 | Üzenet # 1368 |
 Yaoista
| *Simulással most is úgy vagyok, hogy csak úgy ösztönösen jön és nincs jelentősége.* - Azt kihagytad, hogy milyen jó testem van.*Vigyorodom el.* - De amúgy köszi.*Teszem hozzá.* - Az egy dolog hogy a kinézetem meg van hozzá, de a személyiségem nem. Több órán keresztül pózolni, meg mindenfélét rám adnának, kennének meg még kitudja miket csinálnának és arról nem is beszélve, hogy ki tudja kikkel lennék összerakva.*Magától gondolattól is megborzongok.* - Akkor mindenki örülök.*Jó hogy egy véleményen vagyunk.* - Ott a pont.*Nevetek fel.* - Nos ha tényleg úgy van akkor visszatérünk rá.*Tudtam hogy csak akkor kérnél, ha valóban szükséges lenne.* - Rendben van, holnap össze is állítom neked az edzéstervet. Őszintén megmondva már várom, azért ilyen kiképzést ritkán csinálok.*Kell a változatosság hiába imádom a munkámat.* - Sajnos igen. Nem hiába van neked is nyomkövető a mobilodban meg vészhívó.*Jobb biztosra menni, már ha nem veszik el tőled.* - Valóban azt érsz.*Számomra így volt.* - Óvatos leszek, igazából a saját testiépségemet féltem.*Nevetek fel. Mögéd állok majd elkezdem a hajad finoman fésülni és kicsit elhallgatok.* - Figyelj Mikhail, ha úgy alakulna hogy mégis elkapnak téged és rólam kérdeznek, azt akarom hogy mindent elmondjál rólam.*Talán akkor nem kínoznának meg, de a részletekbe bele se gondolok.* - Ez parancs.*Mondom komolyan.* - Szerencsére nincs sok ellenségem, de azért páran a föld alatt akarnak látni. Nem volt még esett, hogy bárkit elraboltak volna, de mint tudjuk sose lehet tudni.*Ezeket azért jobb tisztázni.* - Megértetted, ugye?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2020.11.02, 01:25 | Üzenet # 1369 |
 Yaoista
| - Igaz, bocsánat. *Nevettem el magam.* - Ha én lennék a stylist, akkor sem? *Kérdezem kíváncsian, hiszen azzal nincs gondod, ha én csinálok valamit. Azért a borzongáson kuncogtam kicsit.* - Rendben. *Kíváncsian vártam az edzés tervet. Nagyon jó lesz kicsit kötetlenebbül veled lenni.* - Mármint mire gondolsz? *Nem nagyon tudtam, hogy mi a különbség kiképzés és kiképzés között.* - Nem lesz semmi gond. *Nyugtatlak meg kedvesen. Elmosolyodom, ahogy helyeselsz, mert tudtam, hogy te viszont komolyan gondolod.* - Azt nem kell féltened. *Kuncogok kicsit. Nagyon jól esik, ahogy fésülsz. Furcsa volt hirtelen ez a komoly hangnem. Halványan elmosolyodom.* - Nos... ha ez parancs, akkor sajnos meg fogom szegni. *Mondom komolyan és a szemeidbe nézek a tükrön keresztül.* - Megértem, amit mondasz, de sosem árulnálak el. Egyrészt, ha elmondok mindent, az sem garancia arra, hogy nem ölnek meg... sőt... amíg szórakozhatnak rajtam és nem tudnak meg semmit, valószínűleg több az esélyem, mint fordítva. *Magyarázom türelemmel.* - Ha megtudtak mindent, miért tartanának életben? *Ez egy komoly kijelentés volt.* - Viszont ha baj lesz, így van időd megtalálni és megmenteni. *Fejezem be nyugodt hangon. Sejtettem, hogy ki fogsz akadni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2020.11.02, 01:42 | Üzenet # 1370 |
 Yaoista
| - Megbocsátva.*Kuncogok.* - Az más, de akkor neked kéne a menedzseremnek is lenned és akkor talán még menne is.*Elmélkedem.* - Azért akiket edzek ők elég kemény kiképzést kapnak bár ott is meg vannak a fokozatok, de annál nyilván durvább, mint amit neked fogok tanítani. A másik hogy az jó részt munka, de veled nem az lesz. Értesz?*Másképpen nem tudom megmagyarázni.* - Ezzel én is így vagyok.*Nem vagyok az a aggódós fajta, de nem is áltatom magam azzal, hogy nem történhet baj.* - Szóval ellenszegülnél nekem.*Amit különben tudom jól hogy nem tennél meg. Abbahagyom a fésülésed és úgy hallgatlak, a szemeim nem veszem le rólad.* - Remélem tudod, hogy nagyon makacs vagy.*Sóhajtok fel.* - Mellette nagyon bolond és hűséges is.*Mosolyodom el, mert azért jól esik, hogy így vélekedsz.* - Ezekkel én is tisztában vagyok, de azt se akarom, hogy bántsanak téged és fájdalmat okozzanak, ahogyan te se akarod, hogy velem ez történjen.*Fejtem ki a véleményem én is.* - Valóban és mindent megfogok tenni, hogy meg is mentselek.*Sosem bocsátanám meg magamnak, ha nem így történne.* - De erről ne is beszéljünk.*Kezdelek el ismét fésülni.* - Jól csinálom?*Kérdezlek és én tényleg lezártnak tekintem az előbbi témát.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2020.11.02, 16:43 | Üzenet # 1371 |
 Yaoista
| - Szóval nagyjából, mint most. *Nevettem el magam.* - Igen, értelek. *Örültem, hogy nem csak munka lesz neked se.* - Ebben az esetben igen. *Egyébként nem tenném meg, ezt te is tudtad. Mikor abbahagyod a hajam, már készültem, hogy mennyire ki fogsz akadni.* - Igen, tudom. *ez tény volt. A folytatás viszont teljesen meglepett, főleg, ahogy a végén elmosolyodtál. Én is így tettem és bólintottam, hogy nem akarom én se, hogy bajod essen.* - Tudom. *Tudtam, hogy bármeddig elmennél, hogy megments.* - Megbeszéltük. *Én is befejezettnek tekintem a témát.* - Igen, nagyon jól... jól esik. *Néha halványan még meg is remegtem, annyira jó érzés volt.* - Így azért nekem egyszerűbb. *Kuncogtam halkan. Szinte annyira szőke voltam, hogy már-már átlátszó. Nagyon szép árnyalat volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2020.11.02, 21:51 | Üzenet # 1372 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Nevetek veled együtt.* - Ebben az esetben még ha nagyon ki is lennék, de megbocsátható.*Máskülönben nem tűröm az ellenkezést. Örülök, hogy te se feszegeted tovább a témát.* - Akkor jó, örülök neki.*Nem szoktam ilyet csinálni, sőt most csinálok ilyet először, hogy más haját fésülőm.* - Máskor is szívesen megcsinálom, ha úgy jön ki a lépés.*Neked szívesen teszem, még élvezem is.* - Még sose láttam ilyen hajszínt nagyon különleges és szép, illik hozzád.*Te se vagy egy hétköznapi jelenség.* - Azért remélem nem gond, hogy copfot nem kapsz.*Nevetek fel.* - Alapból ilyen selymes hajad van?*Kérdezlek kíváncsian. Meg kell hagyni azért érdekes látványt nyújtok, ahogyan így fésüllek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2020.11.02, 22:15 | Üzenet # 1373 |
 Yaoista
| *Egy picit elmosolyodom, hogy nem haragudnál rám. Tényleg ügyes voltál és jól esett.* - Rendben. Köszönöm. *Tényleg jó érzés volt, ahogy így foglalkoztál velem. Szavaidra kicsit elpirultam ismét.* - Vannak külföldi felmenőim, de még így se tudom, hogy maradt ennyire szőke. *Kuncogtam halkan.* - Köszönöm egyébként. *Teszem hozzá.* - Nem is szeretem úgy hordani. Ha fürdök is maximum feltűzöm. Nehéz belőle kiszedni a hajgumit. *Magyarázom az okát.* - Igen kezelhetetlennek mondanám, de igen. *Tényleg nem mindennapi látvány, ahogy valakit fésülgetsz.* - Egy szellő és teljes gubanc az egész. *Kuncogtam halkan.* - Mielőtt jöttem, megfésülködtem, de mint látod, máris gumbancos. *Sóhajtok rá, de hát ez van.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2020.11.02, 22:38 | Üzenet # 1374 |
 Yaoista
| - Eddig fel se tűnt, hogy ilyen könnyen zavarba lehet hozni.*Vigyorodom el.* - Az élet nagy kérdései.*Nevetek fel. A köszönömre nem is mondok semmit csak egy mosolyt küldök.* - Pedig az edzésnél fel kell majd fognod, de akkor majd utána is kifésülőm neked. Nem kell vele szenvedned meg szerintem az elején egy szimpla hajfésülés is fájni fog.*Kemény izomlázad lesz majd.* - Kezelhetetlen, mint a gazdája.*Nevetek fel, azért ez magaslabda volt.* - Igen már észrevettem.*Jó párszor mulatoztam rajta.* - De most milyen jól jártál.*Addig fésüllek, amíg azt nem mondod hogy jó lesz.* - Lassan indulnunk is kell igaz?*Kérdezlek, látszik hogy semmi kedvem hozzá.* - Reménykedtem, hogy az a barom lemondja, de hát nincs akkora mázlim.*Sóhajtok fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2020.11.02, 23:56 | Üzenet # 1375 |
 Yaoista
| - Nem lehet könnyen. *Jegyzem meg, mert az más, hogy a te szavaidra zavarba jövök.* - Bizony. *Nevetek veled.* - Ó.. *Nyugtázom, hogy fel kell majd kössem, de a folytatásra elmosolyodom.* - Így már nincs is kifogásom. *Ha nem nekem kell gumbancolni, akkor nincs gondom.* - Fájni fogok? *Nem örültem neki, de valamit valamiért.* - Ugyan, én kezelhetőbb vagyok. Egy kicsivel. *Kuncogok én is.* - Igen, igen... az egyik kedvenc szórakozásod. *Hagyom rád.* - Most igen. *Miután már gubancmentes volt, finoman beletúrtam.* - Igen. *Még megpróbáltam lefixálni kicsit, hátha nem fog összekócolódni annyira.* - Két óra hossza. Ez lebegjen előtted. *Cirógatom meg az arcod.* - Majd utána szidjuk együtt. *Mosolyodom el.* - Még visszajössz vagy ki is jelentkezzünk? *Kérdezem a szobára, mert akkor a dolgaid össze kell szedni.*
|
|
| |