Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2020.11.03, 00:28 | Üzenet # 1376 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Akkor csak nekem megy, még jobb.*Vigyorgok tovább.* - Megpróbálhatod leengedett hajjal, de pár perc alatt zavarni fog.*Ebben biztos vagyok.* - Megbesztéltük.*Ez a legkevesebb.* - Az nem kifejezés. Nézd jó formában vagy de azért ez mégis más. Fokozatosan fogjuk csinálni, de így is fájni fogsz. Majd adok krémet, azért azt nem mondom hogy elveszi a fájdalmat, de segít.*Én is szoktam használni, ha nagyon ki vagyok.* - Egy kicsivel, nagyon jól mondtad.*Nevetek fel.* - Fordított esetben te is így tennél, arról nem is beszélve, hogy te is jókat mulatsz rajtam, ha olyan a helyzet.*Jegyzem meg.* - Csak ez fog, meg hogy ott leszel velem.*Simítok a kezedre, amikor az arcomon van.* - Az biztos.*Mint mindig.* - Kijelentkezek csak az éjszakára kellett. Tudod jól hogy idegeneket nem viszek fel a lakásomra.*Elkezdem összeszedni a holmimat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2020.11.03, 01:48 | Üzenet # 1377 |
 Yaoista
| *Rád hagytam a zavar dolgot, nem akartam belemenni. Nehogy már beleéld magad.* - Igen, az biztos. *Ha a szemembe lóg, az se jobb.* - Rendben és előre is köszönöm. Majd akkor lehetsz masszírozhatsz is. *Kuncogok, hiszen ha teljesen ki leszek, akkor nem kell aggódnom rajta, hogy felizgulnék attól, ahogy hozzám érsz.* - Még szép. *Nevettem el magam.* - Mindig. *Mondom kedvesen, lágyan mosolyogva.* - Igen, csak nem tudtam, hogyan tervezed az estét. Mármint, tudom hogyan tervezed, csak sosem tudni. *Magyarázom mire is gondoltam, bár én csak örültem, ha nem szedsz össze random kis ribancokat.* - Segítek. *Szépen összehajtom a tegnapi ruhád és elrakom abba a táskába, amibe a mostaniakat hoztam.* - Meg van minden?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2020.11.04, 18:18 | Üzenet # 1378 |
 Yaoista
| *Picit még vigyorgok, hogy inkább nem is mondasz semmit.* - Rendben, én is akartam mondani.*Akkor még sincs ellenedre, hogy hozzádérjek.* - Ezt örömmel hallom.*Mosolyodom el én is.* - Nem tervezek ma senkit felszedni, sőt igazából nincs is kedvem étterembe menni. Felhívom Igort hogy jöjjön át és mondjunk rendelünk pizzát, ha neki is megfelel ez a opció.*Bár kétlem hogy nemet mondana.* - Köszi.*Hamar el is pakolunk.* - Igen meg.*Bólintok majd lent ki is jelentkezem.* - Még szerencse hogy nem csak az a barom lesz ott.*Mondom már neked a kocsiba.* - Különben terveztél valamit mára miután végeztünk?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2020.11.09, 22:50 | Üzenet # 1379 |
 Yaoista
| - Akkor már nem menekülsz. *Kuncogok halkan.* - Akkor ne is foglaljak asztalt? *Kérdezem, hiszen feleslegesen nem töröm magam.* - Akkor jó. *Még azért végig pillantok mindenen, majd követlek. Amit elhoztunk, az beraktam a csomagtartóba, majd beültem veled. Mivel most jött velem sofőr is, megadni a kedvenc kis ügyfeled a látszatot, melléd ültem hátra én is, persze csak utánad.* - Igen, szerencse. *Sóhajtok egy nagyot.* - Nem, semmi különöset. Maximum olvasgatok vagy nézek egy filmet. *Pihenésen felül nem terveztem már.* - Miért?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2020.11.11, 20:13 | Üzenet # 1380 |
 Yaoista
| - Elöled nem is tudnék.*Nevetek fel.* - Így nem kell, köszi.*Felelem. Elrakom még a fegyveremet, azért szeretek biztosra menni.* - Csak azért kérdeztem hogy ha gondolod ma is találkozhatsz Igorral. Tudom, hogy mit mondtál, de ha mégis meggondolnád magad, akkor nyugodtan csatlakozzál egy kis időre. Előre figyelmeztetlek, hogy biztos tenni fogja neked a szépet, szóval ne lepődjél meg. Nem fogja komolyan gondolni, bár ha én nem lennék képbe, akkor igen.*Ismertem nagyon jól.* - Mindig lehet rá számítani, így ha bármi történne velem, akkor neki szóljál.*Mondom komolyabban.* - Írok is neki, hogy változás van.*Így is teszek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.11.22, 21:13 | Üzenet # 1381 |
 Yaoista
| - Tudnál, csak nem akarsz, mert kikapnál. *Viccelődök veled tovább.* - Oké. *Előveszem a noteszem és ki is húzom a listáról. Kicsit gondolkodóba ejtettél, de végül bólintottam egyet.* - Szívesen találkoznék vele és így azért már, mint egy étteremben. *Magyarázom. Nem érezném úgy, hogy zavarnék.* - A barátod. Már semmi nem lep meg. *Kuncogtam halkan.* - Mint mondtam, van aki érdekel... szóval egyébként se venném komolyan. *Még ha úgy is éreztem, hogy nincs esély igazán, nem volt kedvem máshoz. Meglepődtem a folytatáson, még sosem mondtam, hogy ilyen esetben mit tegyek.* - Rendben. *Bólintok is egy aprót.* - Hogy találkoztatok? *Érdeklődöm, miközben írsz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2020.11.23, 18:04 | Üzenet # 1382 |
 Yaoista
| - Ott a pont.*Nevetek fel.* - Akkor ezt megbeszéltük.*Bólintok, örülök hogy te is csatlakozol.* - Már kíváncsi rád.*Sokat hallott rólad.* - Ezt most bóknak veszem.*Nevetek fel.* - Ez igaz, de azt is mondtad, hogy esélytelen.*Bár ugye Igor részéről se lenne komoly, meg csak Nickkel lenne együtt.* - Vagy Seimén vagyis igazából a családból bárkinek szólhatnál. Mindig számíthatok rájuk és ez fordítva is igaz.*Nekem ők is a családom.* - Csak azért nem ismered őket, mert ugye elutaztunk. Biztos vagyok benne, hogy jól kifogsz velük jönni.*Efelől nincsen kétségem.* - Megírom neki, hogy mikor érünk haza és utána bármikor tud jönni.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2020.11.26, 23:31 | Üzenet # 1383 |
 Yaoista
| - Igen? Beszéltél rólam? *Egy kicsit meg is lep. El nem tudtam képzelni, hogy mégis mit mondhattál rólam.* - Ahogy érzed. *Nevetek veled.* - Igen, de... attól még vannak iránta érzéseim és egy kis idő, míg azok elmúlnak. *Főleg így, hogy minden nap együtt vagyunk.* - És jelenleg rajta kívül nem igazán érdekel senki. *Még egy éjszakás kalandhoz se volt kedvem.* - Értem... remélem azért erre nem lesz szükség. *Nem örültem volna neki.* - Ezen nem aggódok. *Mosolyodom el. Könnyen kijöttem az emberekkel többnyire.* - Oké. *Érdekes lesz, az biztos.* - Előtte én lehet majd hazamennék átöltözni. *Szeretem az öltönyt, de azért kényelmesebb lenne valami másban nálad lenni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2020.11.28, 11:55 | Üzenet # 1384 |
 Yaoista
| - Persze, hogy beszéltem, ezen olyan meglepő? Tudod jól, hogy nem szimplán egy beosztott vagy.*Mosolyodom el.* - Belegondolva veled töltöm a legtöbb időm, mintha egy pár lennék.*Viccelődöm.* - Azért édes.*Mosolyodom el. Valóban nagyon oda vagy azért a bizonyos személyért.* - Én se, de azért jobb ha tudod.*Bármikor megtörténhet a baj.* - Én se, arról nem is beszélve, hogy jól kezeled a bolondokat.*Nevetek fel, hiszen engem is tudsz.* - Amit csak szeretnél.*Rád van bízva, hogy mikor és miben jössz.* - Benne van Igor, ő is akarta mondani, hogy mi lenne ha nem mennék el étterembe. Annak is örül, hogy te is jössz.*Mondom el az üzenetet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2021.02.05, 20:44 | Üzenet # 1385 |
 Yaoista
| - Igazából magam se tudom, hogy miért lepődtem meg. *Elmélkedem magamban. Szavaidra kicsit elmosolyodom, majd ismét csak pislogok, de le kellett csapnom, hogy ne legyen fura.* - Mint egy vén házaspár. *Kuncogok halkan.* - Tudod, hogy hűséges vagyok. *Mosolyodom el, de nem nagyon akartam belemenni ebbe jobban.* - Tudom. *Sóhajtok egy nagyot gondterhelten.* - Hányra menjek? *Kérdezem kíváncsian.* - Én is örülök, hogy megismerhetem. *Mondom őszintén.* - Nézd a jobbik oldalát... túlélted ezt és még egy találkozót, utána már otthon is lehetsz. Kis motiváció. *Cirógatom meg az arcod. Reméltem, hogy nem fog kiakasztani a kedvenc ügyfelünk.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2021.02.05, 21:50 | Üzenet # 1386 |
 Yaoista
| - Na látod.*Nevetek fel.* - Ahogy mondod, de ahhoz képest elég jól elviseljük egymást.*Kuncogok.* - Igen tudom jól, ahogyan én is.*Minden szempontból.* - Amikor szeretnél, semmit nem tervezek otthonra.*Ez is rád van bízva.* - Ebben igazad van.*Mosolyodom el.* - És ti is ott lesztek, amitől csak még jobb lesz.*Cirógatom meg a kezedet, majd a számhoz emelem és megpuszilom, kíváncsi vagyok, hogy vajon ettől is zavarba jössz e majd.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2021.02.05, 22:19 | Üzenet # 1387 |
 Yaoista
| - Gyakorolom. *Nevetek fel.* - Remélem legalább egy kicsit elhiszed már, hogy te is rengeteget segítettél és segítesz nekem. *Mosolyodom el.* -Ha elfelejteném, te ott vagy és emlékeztetsz engem, nem igaz? *Mosolyodom el. Mégha nem is voltunk együtt, tudtam, hogy sosem hagynád, hogy elpazaroljam az életem.* - Jó nekik. *Mosolyodom el. Én is irigy voltam, nem is kicsit, de tudtam, hogy Sergej valószínű kiugrik a bőréből.* - Ó, mert egy tele has és a társaságom ekkora boldogságot tud okozni? *Kuncogok kicsit.* - Viszont megyek vissza. Neked jó szórakozást. *Indulok ki az ajtón, de még visszaintegetek mosolyogva. Munka után kicsit szomorúan mentem haza. Hiányoztál nagyon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2021.02.06, 01:20 | Üzenet # 1388 |
 Yaoista
| - Ha gondolod, a kedvedért becsapom párszor az ajtót vagy összetörök pár tányért. *Kuncogok kicsit. Csak bólintok a hűség dologra egyet.* - Rendben. *Nem akartam túl korán, hogy legyen időd Igorral kettesben lenni.* - Ezt örömmel hallom. *Meglepődtem, hogy megfogod a kezem, majd ahogy adsz rá egy csókot, először csak pislogok, majd kissé elpirulok. Nem szoktad ezt csinálni és meglepett nagyon. Picit el is fordítom a tekintélyem.* - Essünk túl rajta gyorsan. *Mondom végül és meg is érkezünk. Próbáltam rendezni az arcszínem, hogy ne látszódjon rajtam, mennyire zavarba hoztál.* - Két óra. *Mondom még a kocsiba, miközben kinyitja a sofőr az ajtót. Kiszállok és megállok a kocsi mellett.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2021.02.07, 20:00 | Üzenet # 1389 |
 Yaoista
| - Mindenképpen, tetszik az ötlet.*Nevetek fel.* - Tényleg édes vagy.*Kuncogok.* - Úgy legyen.*Mondom egy nagy sóhaj kíséretében. Látom én hogy még mindig kis piros vagy, de nem teszek most megjegyzést, majd később lesz még rá alkalmam. Kíváncsi vagyok, hogy vajon Igorra is zavarba fogsz e jönni.* - Egy perccel se több.*Tudod, hogy ezt nem viccből mondom.* - Menjünk.*Be is megyünk és körbe is köszünk a legvégére marad a kis kedvencem.* - Üdv Slawa.*Fogok vele kezet.* - Hello Vlad.*Köszön vissza persze nála is látszik, hogy mennyire nem bír engem.* - Mikhail nagyon örülök.*Bájolog neked, amit már rosszul vagyok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2021.02.07, 20:25 | Üzenet # 1390 |
 Yaoista
| - Helyes, azért még gyúrnod kell hozzá.*Vigyorodom el.* - Azért elhiszem, szerintem inkább te nem hiszed el, hogy magadtól mennyit értél el.*Jegyzem meg.* - Ez így van, mindig emlékeztetni foglak.*Ebben biztos lehetsz.* - Igen valóban jó, de nagyon is megérdemlik.*Nagyon örülök a boldogságuknak.* - Ahogyan mondod.*Mosolyodom el lágyabban.* - Természetesen úgy a legjobb, ha te is főzöl.*Nevetek fel.* - Rendben és köszönök mindent.*Integetek szintén, majd ismét a munkába merülök.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2021.02.07, 23:06 | Üzenet # 1391 |
 Yaoista
| - Csak húzol... *Motyogom az édesre. Kicsit elmosolyodom rajtad, mert láttam, hogy nagyon ki vagy.* - És már veheted is le a nyakkendőt és a mandzsettagombokat. *Nyugtatlak meg. A hivatalon köszönések után, ahogy odamegyünk Slawahoz, nem vagyok túl boldog. Egy kicsit meghajolok, hiszen én mégis csak egy titkár vagyok, de a valóságban csak szerettem tőle megtartani a 3 lépés távolságot.* - Szintúgy. *Reméltem, hogy talán kicsit hamarabb is végzünk. Ti leültök az asztalhoz, én csak megálltam mögötted, hiszen ez a ti tárgyalásotok volt, én csak a megfigyelő voltam, na meg támogattalak. Nem akartalak vele magadra hagyni.* - Mit rendelhetek? *Kérdezlek titeket.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2021.02.07, 23:32 | Üzenet # 1392 |
 Yaoista
| - Húzlak is, de egyben ez az igazság.*Kuncogok.* - Ahogy mondod, amit ismét kocsiba ülünk már szabadulok is tőle.*Ez is sok idő, amíg rajtam van.* - Elbűvölő, mint mindig.*Vigyorodik el amitől csak még jobban felfordul a gyomrom.* - Valóban az.*Értek azért egyet. Gyorsan megnézem mit is akarok fogyasztani és el is mondom neked.* - Köszönöm.*Mosolygok rád. El is kezdünk az üzletről beszélgetni, de közben mint mindig többször méreget téged. Már azon vagyok, hogy beszóljak neki, de akkor megszólal a telefonom.* - Elnézést, de ezt fel kell vennem.*Felállva kicsit arrébb megyek az a vadbarom pedig ki is használja.* - Mikhail mond csak még mindig nem akarsz átjönni hozzám dolgozni? Egy ilyen kifinomult szépség mint te sokkal jobban illene az én köreimbe, mint a Vlad félékhez, arról nem is beszélve, hogy jobban is keresnél. Megbeszélhetnénk ma este egy vacsora mellett.*Simít a karodra.*
.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2021.02.08, 00:06 | Üzenet # 1393 |
 Yaoista
| *Ahogy elmondod, hogy mit kérsz, már mentem is és leadtam a rendelésed, gondoltam Slawaét intézi az ő titkára. Rád mosolyogtam, ahogy helyeseltél, de rá még véletlenül sem. Csak csöndben hallgatlak titeket, éreztem magamon a tekintetét, de nem foglalkoztam vele. Csak bólintok, hogy elmész telefonálni, természetesen addig én tartom neked a frontot. Nyugodtan végig hallgatom, a karom pedig elhúzom és a hátam mögött összekulcsolom a kezeim.* - Köszönöm ezt a megtisztelő ajánlatot, azonban a fő család kifejezetten Vlad mellé engedélyezte az áthelyezésem és nem szeretnék visszaélni a bizalmukkal. *Igyekeztem diplomatikusan nemet mondani.* - Emellett élvezem a munkát egy Vlad féle ember mellett. *Nem tetszett, hogy így beszél rólad.* - A pénz pedig nem minden. *Hiszen ha kellene, tudnám, hogy többet adnál.* - Ezért remélem nem probléma, ha nemet mondok a vacsorára és az ajánlatra egyaránt. *Fejezem be, de nagyon rideg vagyok vele.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2021.02.08, 17:40 | Üzenet # 1394 |
 Yaoista
| - Mégis ki a fő a család? Szívesen elbeszélgetnénk velük, biztos vagyok benne, hogy ők is úgy gondolnák, hogy nálam sokkal jobb helyen lennél.*Elégé el volt magától szállva.* - Mégis mi élvezett van benne?*Fintorodik el, majd csak felnevet, de igen csak gúnyosan.* - Drágám hidd el, hogy minden a pénz körül forog, ebből látszik, hogy rossz helyen vagy.*Jegyzi meg.* - Szerintem azért azt a vacsorát megejthetnénk.*Feláll és melléd lép.* - Hidd el megtudlak győzni, hogy mellettem minden szempontból jobb helyen lennél.*Vigyorodik el kajánul.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2021.02.08, 19:27 | Üzenet # 1395 |
 Yaoista
| - A Zhukov családhoz tartozom eredetileg és igen jó kapcsolatot ápolnak Vladdal. *Teszem hozzá, hátha így leáll. Azt azért tudhatja, hogy nem érdemes újat húzni a Zhukov családdal.* - Nem hinném, hogy meggondolják magukat. *Nem akartam, hogy zavarja a családomat.* - Nagyon is érdekes munkát végez és egyébként én kedvelem a társaságát. *Ha nem is lennék oda érted, akkor is jól érezném magam melletted. Slawától viszont a hideg futkosott a hátamon.* - Szerintem ez pont ellenkezőleg van így. *Ebből látszik, hogy mennyire felszínes és nyomorult féreg. Ahogy mellém lép, csak szúrósan nézek rá.* - Sajnálom, de nagyon elfoglaltak vagyunk és a ma délután leszámítva be vagyunk táblázva. Ha velünk szeretne vacsorázni, kérem jelezze időben. *Direkt beszéltem így. Eszemben sem volt vele kettesben maradni.* - Munkavacsorára Vlad nélkül nem megyek, a magánéletem pedig elválasztom a munkakapcsolataimtól. *Remélem, hogy felfogja, hogy menjen a picsába.* - Úgyhogy köszönöm, de továbbra sem szeretnék élni a lehetőséggel.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2021.02.08, 21:36 | Üzenet # 1396 |
 Yaoista
| *Azért látszik, hogy ezen meglepődik.* - Volt már pár üzletem velük, ha tudtam hogy ott vagy akkor Vladot megelőzve lecsapok rád.*Az más, hogy nemleges választ kapott volna.* - Rendben így ez esetben erről leteszek.*Ő is belátja, hogy nincs sok esélye.* - Elég érdekes ízlésed van.*Igazából csak a féltékenység beszélt belőlle.* - Olyan kis naiv vagy, de ez is tetszik benned.*Nem hatotta meg a nézésed, sőt csak még jobban felizgatta.* - Nem is hívtam a kis főnököd, vele nem akarok több időt együtt tölteni, mint amennyit kell, nem úgy mint veled.*Meg se hallotta, hogy mit mondasz.* - Ugyan ez már csak részletkérdés.*Nevetek fel.* - Látom azt szereted, ha keményen bánnak veled, ám legyen.*Ragadja meg a karod, de mielőtt bármit mondana már én is megjelennek.* - Azon vedd le rólad a mocskos kezed.*Azzal megragadva karját hátracsavarom.* - Jól vagy?*Kérdezlek, mire azért már a többiek is odanézznek.* - Eressz el te állat, hogy merészelsz velem így bánni?*Próbál szabadulni, de erre csak jobban megszorítom a karját.* - Ugyan még visszafogom magam és csak magadnak köszönheted.*Még csak a hangom se emelem fel, így még ijesztőbb vagyok.* - Csak egyszer mondom el, úgy hogy jól figyeljél. Ne merj még egyszer hozzányúlni vagy éppen hozzászólni, mert esküszöm én leszek az utolsó akit látni fogsz és a haláláért fogsz nekem könyörögni.*Közlöm vele és végszóra megjelennek a testőrei is akiknek a titkára szólt.* - Ereszd el.*Emelnek rám fegyvert, mire csak felnevetek.* - Milyen szánalmas vagy, egyedül szerintem még szarni se vagy képes.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2021.02.08, 22:02 | Üzenet # 1397 |
 Yaoista
| - Nem Vlad csapott le rám, a család ajánlotta fel, hogy vele tarthatok, ha van kedvem. Kizárólag az én döntésem volt. Azért se adom meg neki az örömet, hogy azt higgye, hogy te voltál hatással.* - Köszönöm. *Már kezdtem unni a beszélgetés ezen részét.* - Mindenkinek más az ízlése. *Szerintem az enyém teljesen tökéletes volt.* - Ez nem naivság. *Közlöm vele. Egyszerűen csak megtanultam becsülni mást is, mint a pénzt.* - Sajnos én csak vele tartok vacsorákra. *Közlöm vele, mert hát nem így volt, de hogy ezzel a barommal csak úgy találkozok, ha ott vagy te is, az is biztos. Időm sincs reagálni a beszólására, már megragadja a karom, amit persze én automatikusan már rántanék is el. Nem hagyom azért akárkinek, hogy rám tegye a kezét, főleg nem egy ilyen undorító féregnek. Ahogy te már reagáltál is, azért kicsit elmosolyodtam.* - igen, jól vagyok. *Dörzsölöm meg kicsit a karom, mert azért megszorította. Annyira jól esett, ahogy megvédtél engem. A testőrökre odalépted és Slawára néztem.* - Hívd vissza a kutyáid, vagy elintézem, hogy mind farok nélkül maradjon. *Szólalok meg és bíztam benne, hogy állít magának.* - Azt hiszem ez a tárgyalás pedig itt a végéhez ért. *Nézek rád és intettem picit a fejemmel, hogy induljunk.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2021.02.08, 22:32 | Üzenet # 1398 |
 Yaoista
| *Csak legyint arra, hogy nem én csaptam le rád.* - Vladdal veled kapcsolatban egyezik az ízlésünk.*Ő abban is biztos volt, hogy lefekszel velem.* - Mekkora baromság.*Mondja mindkét állításodra. Azért látszik rajta hogy igen csak berezelt és azt is belátja, hogy ennek most itt vége.* - Tegyétek le.*Szól rájuk és én is elengedem.* - Ezzel még nem végeztünk.*Közli velünk, mire csak felnevetek.* - Várni foglak.*Vigyorodom el kissé ördögien.* - Menjünk.*Azzal fizetsz na meg elnézést kérünk és távozunk.* - Komolyan azért hagyhattál volna még játszani.*Jegyzem meg kint kicsit morogva.* - Igen csak finoman bántam volna.*Rágyújtok egy cigire.* - Mit mondott neked? Sajnálom, hogy magadra hagytalak, nem hittem hogy elmegy eddig.*Akkor biztos nem hagytalak volna ott.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2021.02.08, 23:54 | Üzenet # 1399 |
 Yaoista
| *Csak megforgatom a szemem szavaira, nem érdekelt mit mond. Ahogy végre megszólal, hogy tegyék el, Megkönnyebbülten sóhajtok egyet. Nem akartam, hogy ementálit csináljanak belőled. Sejtettem, hogy nem ez a vége a történetnek, de abban is biztos voltam, hogy a családom mögöttünk áll, így nem aggódtam túlzottan. Ahogy fizetés után távozunk, csak némán követlek.* - Persze, hogy aztán hátba lőjenek, nem? *Kérdezek vissza kicsit morogva és felháborodva én is.* - Tudom, hogy erős vagy, de nem golyóálló. *Suttogom halkan.* - Csak magához akart csábítani és megdugni. *Ismét a karomra simítok kicsit.* - Ugyan, nem történt semmi. *Mosolyodom el. Eléd lépek és először kiszedem a nyakkendőtűt, majd elkezdem kikötni a nyakkendőd.* - Megígértem. *Teszem hozzá és szépen leveszem rólad, majd kigombolok neked pár gombot, hogy ne érezd magad rosszul. Lopva még hozzád is érek. Zsebre teszem a dolgokat, majd elmosolyodom.* - Mandzsetta. *Kérdezem a csulód és azt is szedem, majd felhajtom az inged ujjait, ahogy szereted.* - Jobb?
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2021.02.09, 00:26 | Üzenet # 1400 |
 Yaoista
| - Ugyan azért engem nem olyan egyszerű meglőni.*Kötekedem, de azért van benne igazság is.* - Meg kell jegyeznem tetszett, ahogy beszóltál neki, imádom hogy nem hagyod magad.*Az biztos hogy van vér a pucádban.* - Figyelj tudom hogy csak jóból mondod, de azért akkor se lett volna olyan könnyű dolguk.*Persze nem baj, hogy nem fajultak el a dolgok.* - A rohadék, azért legalább behúzhattam volna neki vagy kicsit jobban meg kellett volna a karját szorongatnom.*Szívok mélyet a cigimből.* - Az biztos, hogy ezek után nem fogok vele többet tárgyalni, ezt már nem tűröm el.*Most aztán túl messzire ment.* - Igen meg...*Mosolyodom el.* - Mondjuk nem ilyen áron akartam előbb végezni meg úgy alapból megszabadulni tőle.*Még azért ideges vagyok.* - Máris jobb.*Igazi megkönnyebülés.* - Mehet.*Odanyújtom az egyik majd a másik karomat.* - Igen, köszönöm.*Elszívva a cigit elnyomva kidobom, majd félkarral magamhoz ölellek.* - Örülök, hogy jól vagy.*Cirógatom meg a hátad, majd ellépek tőled.* - Na de ne hagyjuk, hogy ez a barom elrontsa a napunkat.*A következményekkel meg ráérünk törődni.*
|
|
| |