Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2021.02.09, 20:14 | Üzenet # 1401 |
 Yaoista
| - Persze. *Hagyom rád. tudom, hogy csak kötekedsz.* - Tudod, hogy sosem szoktam... *Mosolyodom el egy kicsit.* - Tudom, de vigyázni akarok rád és nem akarom, hogy feleslegesen golyót kapj. *Nem érte volna meg. Jobban elmosolyodom, ahogy kifejted, hogy messzebbre kellett volna menned. Kár, hogy nem a féltékenység beszél belőled.* - Így is köszönöm, hogy megvédtél. *Cirógatom meg finoman az arcodat.* - Ahogy jónak látod. *Persze nagyon jól esett, amit mondtál.* - Nincsen semmi baj. *Teszem hozzá. Nem kicsit lep meg, ahogy magadhoz húzol. Hirtelen hatalmasat dobbant a szívem.* - Vigyázol rám. *Mondom halkan. Hagytam, hogy elengedj, de eléggé piroskás volt az arcom.* - Nem fogja. *Teszem hozzá halkan.* - Öhm, mivel nem sikerült ebédelni, mi lenne ha ennék valahol? Vagy főzzek valamit? Van még időnk bőven.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2021.02.09, 21:40 | Üzenet # 1402 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Valóban.*Értek egyet.*- Szóval vigyázni akarsz rám, ez édes.*Mosolyodom el lágyabban.* - Nem is akartam feleslegesen hősködni, viszont még te se tudod, hogy mire vagyok képes, ami nem baj.*Az már rosszat jelentet volna, ha ezt már tapasztaltad volna is.* - Ezt nem kell megköszönöd.*Cirógatom meg az arcodat.* - Eddig is meglettem volna nélküle most meg már főleg.*Nincs a pénz, hogy még egyszer üzleteljek vele.* - Mindig is vigyázni fogok rád.*Suttogom a füledbe.* - Ez jó ötlet és akkor főzhetnél, ha van hozzá kedved. Nincs kedvem az emberekhez, na meg szeretem a főztödet kis piroska.*Nevetek fel, nem bírtam kihagyni.* - Hova menjünk?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2021.02.09, 21:54 | Üzenet # 1403 |
 Yaoista
| - Szerintem természetes. Elvégre tőled kapom a fizetésem. *Viccelem el egy kis sunyi mosollyal.* - Tudom, de akkor is... *Motyogom egész aranyosan. Ugye te nem voltál vele tisztában, hogy mennyire is fontos vagy nekem.* - Igen... *Tudtam, hogy nincs rá szükséged, meg nem mintha bárkire szükséged lenne. Még jobban elpirultam fülemre.* - Szívesen. Ha nem lenne kedvem, nem mondtam volna. *Teszem hozzá.* - Ne piszkálj. *Morgom oda.* Szerintem hozzám. Van minden és valami egyszerűt akkor összeütök, ha úgy jó. *Közben leveszem a saját nyakkendőm is.* - Akkor mehetünk? *Kérdezlek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2021.02.09, 22:40 | Üzenet # 1404 |
 Yaoista
| - Igaz mindig elfelejtem.*Viccelem el én is.* - Jó jó ezen nem fogunk összeveszni.*Na meg kár is beszélni róla.* - Jogos.*Bólintok, majd csak felnevetek.* - Miért azt tenném?*Vigyorodom el pimaszul.* - Pedig azt hittem hogy te szereted.*Jegyzem meg a nyakkendőre.* - Igen.*A kocsiban elmondjuk, hogy változás van és hozzád megyünk.* - Különben majd holnap te is gyere, majd át hozzá.*Röviden vázolom a helyzetet mi is történt és elmondom, hogy mikor jöjjö.* - Kérlek majd írj a fiúknak is egy kör emailt.*Le akarom tisztázni hamar a helyzetet.* - Már úgyis kezdek éhes lenni.*Azért már látszik, hogy nyugodtabb vagyok.* - Majd így mehetünk együtt hozzám, ha neked megfelel.*Az se baj, ha később akarsz jönni.* - Milyen italod van?*Kérdezlek amikor már nálad vagyunk.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2021.02.11, 20:57 | Üzenet # 1405 |
 Yaoista
| - Folyamatosan. *Morgom oda, de persze nem haragudtam igazán.* - Igazából... ebben az esetben nem aludhatnék nálad? Egyszerűbb lenne, nem kéne ingáznom. Cserébe csinálok reggelit is. *Ajánlom fel mosolyogva.* - Rendben. *Veszem elő a noteszem és fel is írom, hogy ne felejtsem el.* - Rendben. *Bólintok, egyszerűbb is úgy, ha együtt megyünk.* - Bor, sör, whisky és a kedvenc vodkát. *Sejtettem, hogy azt fogsz kérni. Lassan meg is érkezünk hozzám és felmegyek veled a lakásomba. Nagyon egyszerű, letisztult volt minden.* - Foglalj helyet, ahol tetszik. *Mosolyodom el és közben már töltök is neked egy italt.* - Nincs valami kérésed? *Kérdezem kíváncsian.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2021.02.11, 22:06 | Üzenet # 1406 |
 Yaoista
| - Milyen egy szörnyű alak vagyok.*Kuncogok.* - Benne vagyok és nem a reggeli miatt az csak ráadás.*Nevetek fel.* - Valld be, hogy igazából annyira megszoktad, hogy mindig velem vagy hogy már nem bírod nélkülem.*Nevetek fel.* - Micsoda választék és szerintem tudod is hogy mit kérek.*Ismered az ízlésemet.* - Tényleg nem is jártam még nálad.*Leveszem a cipőmet.* - Köszi, de előtte körbevezetettnél.*Elveszem az italt.* - Köszönöm és nincsen vagyis annyi hogy mikor kell majd tovább mennünk?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2021.02.12, 00:10 | Üzenet # 1407 |
 Yaoista
| - Az. *Vágom rá, de persze csak vicceltem.* - Szívesen csinálok... már ha nem leszek másnapos reggel. *Kuncogok halkan.* - Félek, hogy eltévedsz hazáig. *Nevetek én is.* - Talán sejtem. *Mosolyodom el.* - Rendben. *Mondom a körbevezetésre.* - Ez itt a nappali a konyhával. *Mutatok oda, majd megyek tovább. Megmutatom a fürdőt, a wc-t, a dolgozószobám és a hálót is. Itt-ott volt egy kis kupi, de semmi rendhagyó. Többnyire minden rendben volt.* - Nos, ennyi. *Mondom végül.* - Furcsa volt elköltözni a főházból, nem vagyok hozzászokva. *Nagyobb nyüzsgéshez vagyok szokva.* - De élvezem. *Teszem hozzá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2021.02.12, 18:37 | Üzenet # 1408 |
 Yaoista
| - Szóval akkor berúgunk?*Vigyorodom el.* - Mondjuk még együtt úgy sose ittunk igazán, de meglepődnék, ha le innál de sose lehet tudni.*Kuncogok.* - Nekem ahhoz sokat kell innom, hogy másnapos legyek azért elég jól bírom a piát és már nem vagyok fénykoromban szóval azért nagyon picit megérzem, ha sokat iszok de az is hamar elmúlik.*Elég jól bírom.* - Van egy olyan érzésem hogy a mai nap Igor jobban érezte pedig ő is bírja csak kicsit elpunnyadt.*Nevetek fel.* - Kis mocsok, de szép kivágás.*Bírom hogy simán beszólsz.* - Lassan jobban ismersz, mint én saját magamat.*Mosolyodom el.* - Tetszik, olyan mint te.*Le se tagadhatnád hogy itt laksz.* - Azt megértem, de ha hiányzik a nyüzsgés bármikor jöhetsz hozzám, hiszen tudod én ritkán állok le.*Kuncogok.* - Megértelek én is hozzá vagyok szokva hogy mindig vannak körülöttem igazából szinte csak akkor vagyok egyedül, amikor alszom. Nem is bánom, mert én nagyon társasági ember vagyok elég ritka ha magányra vágyom az más hogy nincs is rá nagyon lehetőségem.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2021.02.12, 21:24 | Üzenet # 1409 |
 Yaoista
| - Szerintem én fogok berúgni. *Nevettem el magam.* - Valóban nem volt sok lehetőségünk lazítani. *Azért elfoglaltak voltunk az utóbbi időben.* - Kétlem, hogy leinnálak. *Biztos voltam benne, hogy jobban bírod az alkoholt, mint én.* - Mázlista. Nem fair. *Közlöm veled.* - Én nagyon macskajajos tudok lenni. *Sóhajtok fel.* - Lehet nem ivott mostanság. *Mosolyodom el.* - Most mond, hogy nincs igazam. *Azért tényleg el tudsz tévedni még fél méteren is.* - Ott még nem tartunk. *Nevetek fel.* - Hangsúlyozom, még! *Kuncogok tovább.* - Köszi. *Örültem, hogy tetszik.* - Lehet majd élek a lehetőséggel. *Tényleg könnyen leszek magányos.* - Eleinte pont az volt furcsa, hogy mennyit vannak mellettem. *Mondom hirtelen.* - Nagyon szokatlan volt. *Kuncogok kicsit.* - Akkor jó. Fordítva rosszabb lenne. *Kuncogok én is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2021.02.12, 22:40 | Üzenet # 1410 |
 Yaoista
| - Majd fogom a hajadat, ha hányod kell.*Viccelődöm hiszen tudom azért annyit úgyse innál, bár az se zavarna.* - Nem éppen de most majd pótlunk.*Azért mindkettőnkre ráfér.* - Majd kiderül, sose lehet tudni.*Kuncogok.* - Nem te vagy az első, akit ezt mondja.*Vigyorodom el.* - Holnapra úgyis pihi van és ha nagyon ki leszel, majd én ápollak.*Kacsintok rád.* - Ebben biztos vagyok.*Ezzel nincs semmi baj.* - Nagyon nagy hazugság lenne, ha ellentmondanék.*Mindenkinek kell egy gyengepont és a tájékozódás nekem nagyon is az.* - Számból vetted ki a szót.*Nevetek fel.* - Bármikor, úgyis van kulcsod.*Nincs rejtegetni valóm előled és ha meg úgy alakul, hogy nem akarok látogatott, arról te fogsz tudni elsőre.* - Az a fő, hogy most már nem vagy egyedül.*Azt tudom, hogy árva voltál de részleteket nem, úgy voltam vele hogy majd mondod, ha szeretnéd.* - Valóban.*Bólintok, majd helyet foglalok.* - Őszintén szívesebben tölteném csak veled és Igorral a nap további részét.*De hát tudom hogy ez nem kívánság műsor.* - De ezt a napot már féllábbal is kibírom és legalább több barommal már nem lesz dolgunk.*Azért ez is sokat számít.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2021.02.13, 12:50 | Üzenet # 1411 |
 Yaoista
| - Micsoda gavallér. *Nevettem el magam.* - Igen. Mostmár nyugodtabb lesz minden. *Végre nem csak munka és munka.* - Hát nem csodálom. *Tök igazságtalan, hogy te nem vagy másnapos.* - Rendben. *Kuncogok én is.* - Még a végén te csinálod a reggelit, nem is én. *Teszek rá egy lapáttal.* - Majd most pótoltok. *Mosolyodom el.* - Na látod. *Kuncogok toább.* - Igaz. *Mondom a kulcsra, mindig elfelejtem.* - Igaz. *Értek veled egyet.* - Hamar túl leszel rajta. *Mosolyodom el.* - És nem is ilyen puccos találkozó. Tudom, hogy nem szereted ezeket, de muszáj. Egyébként is Yuriyjal találkozunk, őt pedig kedveled. *Teszem hozzá.* - De jól esik, hogy ezt mondod. *Ismerem be.* - Nem, nem lesz. Sőt, ami azt illeti a következő két hétben nem lesz több ilyen találkozó, csak edzések. *Nyugtatlak megy.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2021.02.13, 13:15 | Üzenet # 1412 |
 Yaoista
| - Az hát.*Kuncogok.* - Szívesen megcsinálom igazából egészen jó szakács vagyok.*Igazából mindenhol feltalálom magamat.* - Igen most lesz időnk.*Jó lesz nagyon.* - Igen tudom és ezek nagyon sokat számítanak.*Mindig az elindulás a nehéz, de aztán mindig jól érzem magamat.* - Őt meg kifejezetten kedvelem.*Jól lehet vele együtt dolgozni.* - Mert ez az igazság. Tudod hogyan nagyon kedvelek.*Cirógatom meg az arcodat.* - Az csak jó, mert az meg úgy van, ahogyan én akarok. Tény hogy előtte pár nap pihenés jó lesz, azért kicsit regenerálódnom kell nekem is.*Nem kíméltem magamat.* - Akkor össze is állítom neked az edzésterved és majd az étkezésedet is ahhoz alakítom. Viszont tudod hogy ebben én vagyok a főnök és nem tűröm az ellentmondást és ez nálad se lesz másként.*Mondom komolyabban.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2021.02.13, 16:56 | Üzenet # 1413 |
 Yaoista
| - Akkor majd reggel kiderül. *Mosolyodom el. Szívesen ettem volna a őztödből.* - Igyekeztem úgy szervezni, hogy jól érezd magad, főleg mivel tudtam, hogy előtte ezzel a barommal találkozunk.* - Igen, őt én is. *Velem is normális és nem is próbálkozik sosem semmi olyannal, amivel nem kéne. Édesen elmosolyodom szavaidra, bár látni, hogy picit fura vagyok. Teljesen más lenne, ha egy ilyen mondat után kapnék egy csókot is.* - Pontosan. Gondoltam majd megbeszéltük az ütemtervet. *Én is tudjak alkalmazkodni.* - Rendben, csak kérlek ne legyen benne banán. *Kérlek meg szépen nézve.* - Nagyon utálom. Minden mást megeszek, de ez az egy... nagyon nem. *Ráz ki a hideg is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2021.02.13, 17:14 | Üzenet # 1414 |
 Yaoista
| - Igen, de ha semmi bajod nem lesz és inkább legyen így akkor is én csinálom neked reggelit.*Nem fáradság, szeretek másokra főzni.* - Igen tudom, mindig figyelsz rá.*Mindig úgy alakítod, ha még vannak is benne bosszantó elemek, akkor is legyen kellemes is.* - Csak nem megint zavarba hoztalak?*Gondolom azért a fura a reakció.* - Megfogjuk mindenképpen.*Bólintok, majd felnevetek.* - Szóval pont a banánt nem szereted.*Mulatozom.* - Rendben akkor banánt nem kapsz.*Nevetek még mindig.* - Szóval inkább kolbászpárti vagy?*Vigyorodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2021.02.13, 17:44 | Üzenet # 1415 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom, ahogy a reggelit emlegeted.* - Megbeszéltük. *Már most vártam.* - Közben megcsinálom az ebédet. *Megyünk ki a konyhába.* - Próbálkozok. *Bólintok mellé.* - Egy kicsit. *Örültem, hogy csak ennyi tűnt fel, több nem.* - Oké. *Nevetésedre rád pillantok és elsőre nem értem, hogy miért mondtam olyan vicceset, de mire rákérdeztem volna befejezed, mire megint elvörösödöm egy kicsit.* - Szeretem, ha hús van a számba. *Közlöm veled pimaszkodva, kissé szemtelenül.* - Valami probléma van vele? *Kérdezek vissza ártatlanul.* - Szóval ebéd... *Fordulok vissza és elkezdem csinálni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2021.02.13, 18:15 | Üzenet # 1416 |
 Yaoista
| - Rendben.*Bólintok és követve kint foglalok helyet.* - Szólj ha segítsek valamit.*Bár biztos vagyok benne, hogy nemet mondasz rá.* - Ne legyél ennyire szerény.*Nagyon is jól csinálod.* - Most a legszebb a színed.*Nevetek tovább, majd a folytatásra hirtelen elhallgatok, azért erre nem számítottam.* - Nem vagy semmi.*Nevetek fel ismét.* - Egyáltalán nincs, sőt nagyon is megértelek.*Tudtam hogy fel van vágva a nyelved, de ilyen szinten nem ismertelek még.* - Igen ebéd.*Kuncogok és beleiszok az italomba, de érezheted hogy nem veszem le rólad a szemeimet.* - Egyre több oldaladat ismerem meg, ez tetszik.*Mosolyodom el.* - Na és mikor volt utoljára hús a szádba vagy éppen máshol?*Ha már témánál vagyunk.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2021.02.13, 18:31 | Üzenet # 1417 |
 Yaoista
| - Rendben, köszi, de megoldom. *Mosolyodom el.* - Akkor jó, örülök. *Jó volt, hogy hasznos vagyok neked.* - Persze. *Mondom a színemre, azért zavarba vagyok. Vártam, hogy valamit válaszolj, de végül nem tetted.* - Te kérdezted. *Közlöm veled nevetve.* - Na látod. *Közben vettem ki húst és elkezdtem felvágni, a zöldségeket meg pucolni. Szinte a hátam közepén éreztem a tekinteted.* - Mégis csak szinte össze vagyunk zárva. *Mosolyodom el. Kérdésed nagyon meglepett. Pár pillanatig most én voltam csöndben, majd válaszoltam.* - Egy ideje vega vagyok. *Válaszolok vissza.* - Mondtam, hogy tetszik valaki és más nem érdekel. Még egy éjszakás kalandhoz se volt kedvem. Hónapok óta nem voltam senkivel. Megpróbáltam... helyettesíteni. Mikor elutaztunk volt egy kalandom, de... nem élveztem igazán, ezért inkább hagyom. *Fejtem ki.* - Tényleg eléggé... belezúgtam abba a valakibe. *Ismerem be.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2021.02.13, 20:31 | Üzenet # 1418 |
 Yaoista
| - Oké.*Bólintok.* - Én meg főleg.*Kuncogok.* - Ugyan hiszen te is élvezed.*Nevetek fel.* -Igen igen én és nincs is ezzel gond, sőt nagyon is tetszett.*Jól szórakozom.* - Bizony össze, tudod beszéltük, mint egy házaspár.*Mosolyodom el. Türelmesen várok és közben az italomat kortyolgatom, majd ismét csak felnevetek.* - Azért ez szomorú. Igen igen, de azt nem tudtam, hogy mióta nem szexeltél. Ohh igen és hol szedted össze? Már ha nem vagyok túl kíváncsi.*Nem akarok sok lenni.* - Azért is lepődtem meg, mert nem tűntél úgy, mint aki ki van elégülve.*Nem volt rád írva, hogy jó éjszakád volt.* - Ez édes, én még mindig szurkolok nektek.*Mosolyodom el.* - A te szavaiddal élve én nem bírnék sokáig vega lenni, akkor jó mindenki rosszzul járna.*Elégé elviselhetetlen lennénk.* - Az is biztos, hogy igen csak szenvedélyes lehetsz az ágyban.*Állapítom meg miközben méregetlek.* - Másként találkozunk biztos hogy felszedtelek volna.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2021.02.13, 21:02 | Üzenet # 1419 |
 Yaoista
| *Csak megcsóváltam mosolyogva a fejem arra, hogy én is élvezem. Persze élveztem, de sosem ismertem volna be.* - Akkor jó. *Kuncogok ismét.* - Pontosan. *Bólintok is mellé egy aprót.* - Hm, nem mondanám szomorúnak, csak kicsit... magányos. *Elmélkedem hangosan.* - Hát összesen azt hiszem 4 hónapja nem voltam senkivel. *Mondok végül egy ekzat számot.* - Nem vagy. *Nevettem el magam.* - Emlékszel, mikor megszálltunk abban a puccos hotelban? Lementem a bárba iszogatni este és összekeveredtem az egyik vendéggel. *Mesélem el röviden.* - Azért nem tűntem úgy, mert nem voltam. Nem volt rossz, de... nem ő volt. *Tényleg nagyon oda voltam érted, akkor pedig még jobban bennem volt.* - Kedves vagy. *Mosolyodom el.* - Sok benne a stressz. *Végülis te így vezetted le, mivel a mozgás az inkább volt a munkád. A folytatás meglepett és majdnem leejtettem a kést.* - Tényleg? *Lepődök meg.* - Most miért nem próbálkoztál be? *Kíváncsi voltam, hogy mit felelsz erre.* - Elnézve, hogy kiket szoktál felszedni, azt hittem nem jövök be kicsit se.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2021.02.13, 21:53 | Üzenet # 1420 |
 Yaoista
| * Még ha nem is mondod, akkor is látom rajtad, hogy te is jól szórakozol.* - Igazad van.*Bólintok.* - Akkor most is magányos vagy?*Kérdezlek kíváncsian.* - Azért az tényleg hosszú idő, nekem a rekordom maximum egy hónap volt és már kínzás volt.*Nevetek fel.* - Akkor jó, bár igaz úgyis szólnál.*Nem szoktad magadban tartani a véleményedet.* - Igen.*Bólintok és az is meg van, hogy akkor én is felszedtem egy kis cicát.* - Értem, sajnálom.*Nem lehet könnyű.* - Ugyan.*Mosolyodom el.* - Én szebben én se mondhattam volna na meg szeretem a kolbászt.*Nevetek fel.* - Ez ilyen meglepő? Mondtam, hogy jó pasi vagy.*Felelem.* - Nem szoktam keverni a munkát és magánéletet, de miért kérdezed? Az eseted vagyok?*Nem tudom milyen pasik jönnek be neked.* - Ugyan azért csak egy részét láttad, meg azért olyanok, mint te nem sokan rohangálnak az utcán.*Nem voltál átlagos.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2021.02.13, 22:19 | Üzenet # 1421 |
 Yaoista
| - Egy kicsit. *Veled vagyok, melletted, de még sem úgy.* - Azta. *Nevettem el magam én is.* - Ha nem akarnék, akkor úgy sem válaszolok. *Azért ennyire már ismertél. Azzal a pasival is csak azért jöttem össze, mert te is összejöttél valakivel és azt hittem könnyebb lesz.* - Nincs mit. *Mosolyodom el.* - Bolond. *Nevettem el magam ismét.* - Egy kicsit. Mondtad tényleg, de nem úgy, mint aki bejönne egyébként. *Teszem hozzá. Nem számítottam rá, hogy visszakérdezel. Kis habozás után megszólaltam.* - Hasonlítasz arra, aki tetszik. *Mondom végül a válaszom, remélve, hogy elégedett vagy ennyivel.* - Óh, értem. *Mosolyodom el egy kicsit. Úgy gondoltam, hogy különlegesnek tartasz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2021.02.13, 22:32 | Üzenet # 1422 |
 Yaoista
| - Értem.*Azért ezt nem jó hallani, de megértelek.* - Mondtam.*Nevetek tovább.* - Igen, igen.*Bólintok.* - Az vagyok, de ez az igazság is.*Kuncogok. Fura, hogy hallgatsz és a folytatás még igen.* - Értem.*Mondom csak ennyit, majd én hallgatok, de továbbra se veszem le rólad a tekintetem.* - Mikhail ez azért nagyon furcsa.*Jegyzem meg majd megiszom az italom és utána felállva odasétálok hozzád.* - Nézz rám.*Fordítalak magam felé.* - Tudni akarom, hogy mi az igazság, eddig mindig őszinte voltál velem. Én tetszem neked?*Most így összeállt a kép és igen csak hülyének éreztem magam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2021.02.13, 22:59 | Üzenet # 1423 |
 Yaoista
| - Csak egy kicsit. *Nevettem el magam. Vártam, hogy folytasd.* - Mi? *Kérdezek vissza. Közben folyamatosan készítettem az ételt. Meglepődtem, ahogy odajöttél, azon pedig még jobban, hogy odafordítod a tekintetem.* - Igen? *Pillanatok az arcodra, de aztán kiült az arcomra egy kis kétségbeesés.* - Miről beszélsz... *Kezdenék bele, de látom, hogy igazából már összeraktad a képet. Összeszorítottam a szám és picit félre fordítom a tekintetem. Féltem, hogy hogyan fogsz reagálni. Végre melletted lehettem, nem akartam elveszíteni a pozícióm.* - Talán... *Mondom végül, de hát egyértelmű volt. Sóhajtok egy nagyot, majd végül bevallom.* - Igen, tetszel... *Bíztam benne, hogy nem leszel rám dühös.* - Már elég rég... *Fejezem be és félve néztem a szemeidbe, nem tudtam, hogy mire számítsak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2021.02.13, 23:09 | Üzenet # 1424 |
 Yaoista
| - Ez az egész.*Túl sok az egybeesés.* - Jól hallottad.*Morgok picit, majd csak várom, hogy mit mondasz. Bár összeraktam a képet így most már minden valós volt.* - Basszus és ezt mikor akartad nekem elmondani? Totál hülyét csináltál belőlem.*Akadok ki.* - Komolyan ma reggel is szórakoztál velem? Ezt nem hiszem el.*Borulok ki és nem is arra, hogy tetszem hanem hogy nem mondtad el és a többi dologra.* - Azt hitted, hogy sose fog kiderülni? Hogy ez a idióta úgysem fog rájönni?*Kezdek fel - alá sétálni.* - Hogy lehettem ennyire hülye...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2021.02.13, 23:26 | Üzenet # 1425 |
 Yaoista
| *Ahogy nekem esel, én csak lehajtottam a fejem.* - Nem csináltam hülyét. *Próbálom menteni a menthetőt.* - Én nem akartam elmondani semmikor. *Hiszen túlságosan aggódtam, na meg tényleg úgy tűnt, hogy egy kicsit sem érdekelnélek.* - Nem, én csak... hallani szerettem volna, de nem akartam rosszat. Sajnálom. *Kérek bocsánatot, bár láttam, hogy nagyon ki vagy rám akadva.* - Azt hittem, hogy úgy sem tetszenék látva a többieket és... én próbáltam mással. *Nem akartam, hogy ennyire dühös legyél.* - Nem gondoltam egy percig se, hogy idióta vagy. *Reméltem, hogy hiszel nekem.* - Amikor láttalak a családomnál, rögtön helyesnek találtalak, utána elkezdtünk beszélgetni és megtetszettél. Féltem, ha tudod, nem engeded, hogy veled dolgozzak, pedig én nagyon örültem, hogy veled lehetek. *Szinte megmozdulni se mertem, ahogy járkáltál föl-le. Nem tudtam, hogy mire számítsak.*
|
|
| |