Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.08.06, 17:30 | Üzenet # 126 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Eddig bírtad ki?*Csóválom a fejem de mosolygok. Igen csak élvezem a karmolást is meg minden mást amit csinálsz.* - De igaz.*Vigyorgok.* - Naná, hogy jobban nem vagyok hülye.*Kuncogok.* - Tudom.*Morranok fel jólesően, kezdőlétedre tényleg nagyon jó vagy.* - Menj el ahányszor csak akarsz kicsi ukém.*Lehelem a füledbe mert nem bírtam ki. Hevesebben kezdek el mozogni és a farkad is jobban simizem én is a határomon vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.08.06, 19:03 | Üzenet # 127 |
 Yaoista
| - Szerintem ahh ez is teljesítmény. *Kuncogtam, ami nyögésbe ment át.* - Annyira... *Nyögöm édesen és közben persze folyamatosan csókolgatlak. Beszólásodra hirtelen vissza se tudtam vágni, úgy meglepett, na meg gyorsabb mozgásodra szinte a levegő is bennem szakadt és csak nyögtem. Nem is kellett már sok és el is élveztem. Kicsit kikészülve lihegtem és lágyan megcsókoltalak.* - Lehet, hogy alattad vagyok, de talán csak azért, mert bátrabb vagyok, mint te. *Közlöm veled, de mosolyogtam és újra megcsókoltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.08.06, 19:40 | Üzenet # 128 |
 Yaoista
| - Igen az.*Vigyorgok.* - Pimasz.*Csapok a popsidra. Vigyorgok a reakciódon, majd amikor elmész én se bírom és elélvezzek de most már beléd.* * - Gondold csak ezt... ne rontsuk el a hangulatot.*Csókod viszonozom és ezt tényleg annyiba akarom hagyni, mert megint csak balhé lesz.* - Remélem nem gond, hogy benned mentem el.*Húzódok ki belőled és elfekszek veled és magamhoz ölellek.* - Jól vagy?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.08.06, 21:15 | Üzenet # 129 |
 Yaoista
| - De élvezed. *Kuncogtam és popsimra nyögtem egyet. Azért elég furcsa és rossz érzés volt, hogy bennem mentél el.* - Uhh... *Nyugtázom is a dolgot, de az seme-uke dolgot én se folytatom. Nem akartam én se vitatkozni, most egyébként is elég necces köztünk minden.* - Nem, csak furcsa érzés. *Ismerem be és lihegve hozzád bújok.* - Igazából... jelenleg nem érzem az egész alsó felem. *Cirógatom a mellkasod és éreztem, ahogy elkezd kifolyni belőlem magod, ami rettentő kínos érzés volt.* - Nem hittem, hogy itt kötünk ma. *Mondom halkan.* - De örülök neki...
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.08.06, 21:47 | Üzenet # 130 |
 Yaoista
| - Igen.*Vigyorgok.* - Akkor jó. Segítek megfürdeni vagy lemosni, ahogyan akarod.*Vigyorgok kajánul.* - Jó munkát végeztem.*Vigyorgok.* - Na de abba hagytam bocsi és azért is mert elszaladt velem ló.*Cirógatlak meg.* - Én se hidd el és hogy a nap lehet még ilyen jó, mint az eleje.*Mosolyodom el.* - Én is kicsim.*Csókollak meg.* - Mi legyen? Fürdőt csináljak?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.08.06, 22:45 | Üzenet # 131 |
 Yaoista
| - Élvezed, mi? *Morogtam, de nem voltam morcos.* - Nagyképű. *Közlöm veled, jó megértettem, hogy büszke vagy, de akkor is.* - Majd ha hozzá szoktam, majd jobban kell dolgoznod. *Vigyorodtam el én is kicsit.* - Semmi baj nincs cicus. Élveztem. *Mosolyodom el, aranyos volt ez tőled. Én nem mondtam semmit, számomra azért nem volt olyan jó, de örültem, hogy te így érzed.* - Ühüm, csinálhatsz, csak tudod, nekem kicsi a kádam. *Kuncogtam.* - Szóval kénytelenek leszünk összehúzni magunkat. *Csókollak meg szenvedélyesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.08.06, 23:27 | Üzenet # 132 |
 Yaoista
| - Igen.*Vigyorgok.* - Amennyire kell.*Na jó talán azért nagyképűbb vagyok az átlagnál. * - Édesem én most is tudnék veled addig sexelni, amíg el nem ájulsz csak próbállak kímélni szóval vigyázz a kis szádra.*Harapom meg az ajkaid.* - Akkor jó.*Mosolygok.* - Nem baj és úgyis összebújnánk.*Mosolygok és a csókod viszonozom, majd kimegyek és megengedem vizet.* - Hmm de szép látványt nyújtasz.*Mérlek végig, majd felkaplak és kiviszlek, ahol kádba raklak és beülök mögéd.* - Kellemes?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.08.06, 23:49 | Üzenet # 133 |
 Yaoista
| - Csak egy kicsit jobban. *Kuncogtam.* - De jól áll neked. *Puszillak meg.* - Ez figyelmes tőled. *Csókollak meg szenvedélyesen harapásod után, és ez tényleg jól esett. Én is csak mosolyogtam rád, jó volt veled lenni.* - Igaz. *Kuncogtam el magam. Kényelmesen pihenek, amíg vissza nem jössz.* - Örülök, ha tetszek. *A kádban hozzád bújtam és adtam egy csókot.* - Nagyon. Veled főleg. *Fogom meg a kezed és kicsit megszorítom. Érezhetően bennem volt még a félelem.* - Nem félsz, hogy később meggondolom magam? *Kérdezem halkan. Én féltem tőle, hogy te talán később mégsem akarsz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.08.07, 00:08 | Üzenet # 134 |
 Yaoista
| - Csak picikével.*Kuncogok.* - Örülök, hogy így gondolod.*Vigyorgok.* - Igyekszem.*Mosolygok és a vad csókod viszonozom.* - Te mindig.*Mosolygok és vicces, hogy most meg nem jössz zavarba, fura vagy, de ezért is imádlak.* - Ahogy mondod.*Ölellek jobban magamhoz, viszont a kérdésed meglep.* - Te aztán tudsz kérdezni.*Sóhajtok fel.* - Elfogadom, hiszen mást nem tehetnék, de az biztos, hogy beleőrülnék.*Remegek meg.* - De miért kérdezel most ilyet??
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.08.08, 00:18 | Üzenet # 135 |
 Yaoista
| - Éppen hogy. *Nevettem el magam. Bár a valóságban tényleg beképzelt vagy kicsit, mégsem annyira, mint az ember várná.* - Tudom. *Jó volt nagyon hozzád bújni a kádban. Nem hittem, hogy kérdésemre így fogsz reagálni.* - Csak érdekelt. *Félig feléd fordulok és adok egy lágy csókot.* - Eszemben sincs meggondolni magam. *Mosolyodom el.* - Remélem, hogy te se fogod... *Döntöm hátra a fejem a válladra.* - Tudod, még azért aggódok... *Suttogom halkan.* - Csak annyit tudok, hogy veled akarok lenni, de hogy mihez hogyan kellene állnom, még nem tudom. *Cirógatom a karod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.08.09, 12:41 | Üzenet # 136 |
 Yaoista
| - Ezt mondom én is.*Kuncogok.* - Csak érdekelt?*Kérdezzem kissé kiakadva és a csókod se viszonozom igazán, viszont a folytatásra megkönnyebbülök és megcsókollak most már rendesen.* - Legközelebb, ha csak érdekel, akkor tedd hozzá kérlek.*Jegyzem meg.* - Nem fogok.*Ölellek ismét magamhoz.* - Én is aggódom hidd el, de remélem, hogy minden rendben lesz.*Suttogom.* - Én is csak veled és minden kifog alakulni. Nick csak ne feledd, hogy ki vagyok, attól még, hogy tudod a titkom nem vagyok más.*Suttogom füledbe, majd odafordítva az arcod lágyan megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.08.09, 21:50 | Üzenet # 137 |
 Yaoista
| - Igen. *Nem hittem, hogy ennyire kiakasztalak, hogy még a csókom se úgy viszonozod.* - Rendben, sajnálom. Nem hittem, hogy kiakadsz. *Ismerem be, de valamiért ez rettentő jó érzés is volt egyben.* - Hozzáteszem. *Ígérem meg.* - Akkor jó... *Simulok hozzád teljesen. Szavaidra egyszerűen nem tudtam mit mondani neked. Nem voltam benne biztos, hogy nem vagy más. Hátrafordítva fejem viszonozom a csókod, de nem volt az igazi. Teljesen meg voltam zavarodva.* - Nekem kell egy kis idő... *Mondom végül.* - Veled akarok lenni, de kell egy kis idő, amíg ezt az egészet megtanulom kezelni. *Nem akartalak ámítani.* - Számomra te az én édes cicusom vagy. *Teszem azért hozzá és elmosolyodom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.10, 22:59 | Üzenet # 138 |
 Yaoista
| - Nincs semmi baj.*Mondom. Feltűnik, hogy most te nem viszonozod igazán csókom.* - Annyit kapsz amennyit csak akarsz.*Suttogom.* - Igen igen tudom.*Bólintok, majd csak elmosolyodom.* - Na akkor tudod, hogy az vagyok, akit megismertél.*Ezt szűrtem le.* - Nem lesz könnyű tudom és szeretném, ha tudnád, ha mégis meggondolod magad akkor elfogadom, mert nem küzdhetek érted még ha szeretnék is, mert teljesen más a kapcsolatunk. A lényeg, hogy viselkedni fogok. Nem balhézok, nem szívatlak semmivel se. A munkát se fogja veszélyezni és semmi mást se.*Mondom komolyan, bár reméltem, hogy ez nem történik meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.10, 23:20 | Üzenet # 139 |
 Yaoista
| - Köszönöm. *Mondom halkan, majd elmosolyodom.* - Igen, tudom. Az én nagyképű, egoista főnököm. *Kuncogtam.* - Aki hihetetlenül kedves, türelmes és előzékeny, legalábbis velem. *Adok egy apró csókot. Direkt nem mondtam, hogy agresszív vagy. Csöndesen végighallgatlak és nem tudtam miért, de nem tudtam neked száz százalékig elhinni. Azzal tisztában voltam, hogy a munkát nem befolyásolja a helyzet, de azt nehezemre esett elhinni, hogy egy kicsit sem küzdenél értem. Mostanáig is elég sok mindent tettél értem.* - A mi kapcsolatunk különleges. *Suttogom ajkaidra és megcsókoltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.10, 23:46 | Üzenet # 140 |
 Yaoista
| - Ez a legkevesebb.*Puszillak meg.* - Hmm milyen szép jellemzés, de így van.*Kuncogok a folytatás, azért kissé zavarba hozol.* - Igen veled meg pár emberrel, de azért még ez is túlzás, de édes vagy és azért is hogy csak szépeket mondasz.*Mosolyodom el. Te sokkal jobb embernek láttál, mint én saját magamat.* - Igen az nagyon is.*Viszonozom a csókod.* - Tényleg nem érdemellek meg téged és irtó szerencsés vagyok veled.*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.08.11, 00:05 | Üzenet # 141 |
 Yaoista
| - Ugye? Tökre igazam van. *Nevettem el magam, hiszen csak vicceltem.* - Nolááám, csak nem zavarba jöttél? *Kérdezem vigyorogva.* - Szerintem nem túlzás, sőt még nagyon is visszafogott voltam. *Közlöm veled.* - Tudok azért rosszat is mondani, de azt hiszem, te így is elég szörnyűnek látod magad, ezért nem mondom. *Hazugság lenne, ha azt mondanám, hogy én is makulátlanul jó embernek látlak, hiszen emberek életét vetted el és hát csak maffiózó vagy.* - Látod? Most te túlzol. *Mondom és nem bírva ki újabb csókot kérek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.08.11, 00:15 | Üzenet # 142 |
 Yaoista
| - Igen néha neked is lehet.*Pimaszkodok.* - Chh hülyeség.*Tagadom rögtön.* - Egyre jobban túlzol.*Csóválom a fejemet.* - Hidd el Nick nem tudod mennyire tartom magam szörnyűnek, de nem is értenéd, de az a fő, hogy te sok jót is látsz bennem.*Mosolyodom el.* - Nem túlzok hidd el.*Suttogom az ajkaid közé és a csókot elhúzom.* - Viszont Nick megkérlek valamire. Oké, hogy a többiek előtt lecicáztál ezt még elnézzem, de bent a munkahelyen és az embereim előtt ne tedd.*Kérlek meg.* - A főnököd és a főnökük vagyok és a tekintélyem igen fontos.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.08.11, 00:43 | Üzenet # 143 |
 Yaoista
| - Hm, néha? *Kérdezek vissza, tudtam, hogy csak pimaszkodsz.* - Ezzel árultad el magad. *Kuncogok, mert nagyon kis édes voltál ezzel.* - Remélem egyszer te sem fogod magad szörnyűnek látni. *Azért sokat számított, hogy ahhoz képest, hogy mindent tudok, mégsem ábrándultam ki belőled és nem közöltem veled, hogy egy szörnyeteg vagy.* - Dehogynem, de attól élvezem. *Nem is volt ellenemre, hogy elhúzod azt a csókot. Csöndesen hallgattalak, majd sóhajtottam egyet.* - Nem ígérem meg, mert valamikor nem is figyelem már, hogy cicának hívlak, de azért valamennyire megpróbálok rá figyelni. Nem tehetek róla, valahogy természetesen jön, cicus. *Jó, most direkt volt, de van, hogy nem veszem észre.* - Azt hittem, nem zavar...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.08.11, 01:20 | Üzenet # 144 |
 Yaoista
| - Igen néha.*Vigyorgok.* - Chh hülyeségeket beszélsz.*Háborgok édesen.* - Talán te majd erre is megtanítasz.*Mosolyodom el neked még lehet ez is menne, hiszen a többieknek nem igen sikerül.* - Akkor jó és akkor se túlzok.*Teszem még hozzá.* - Igen észrevettem.*Sóhajtok fel.* - Nem zavar kicsim, de azért nem mindegy, hogy ki előtt mondod. Szerintem azért meg lehet érteni nem? Különben meg az embereimmel nem fogsz sűrűn találkozni, de megeshet, azon leszek, hogy amennyire lehet kihagyjalak téged ebből az egészből.*Lehetetlen lesz persze teljesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.08.11, 01:47 | Üzenet # 145 |
 Yaoista
| - Neeem, zavarban vagy. *Kuncogok, oda voltam érted.* - Mert mire tanítottalak eddig? *Kérdezek rá, hiszen számomra annyira nem volt tiszta.* - Hát őszintén, nem is tudom. Szerintem nem veszítesz ettől a tekintélyedből. *Jegyzem meg, hiszen az egy dolog, hogy én hogyan hívlak.* - Ez olyan, mintha Sergejt letolnád, mert lemajmoz. *Morgom neked, majd sóhajtok egy aprót.* - Miért van olyan érzésem, ha tehetted volna, sosem mondtál volna semmit...? *Ez egy költői kérdés volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.08.11, 12:58 | Üzenet # 146 |
 Yaoista
| - Na most már elég legyen.*Morgom.* - Mire? Kicsit higgadtabban viselkedni, de azon még van fejleszteni.*Mosolyodom el.* - Jobban értékelni az életem.*Mondom komolyabban.* - Nem ismered őket.*Mondom, majd felsóhajtok.* - Sergej azért más. Ismerik és ő is ismer mindenkit és a szervezet a család tagja és tudja mikor, hogy kell viselkedni.*Mondom és magam felé fordítom az arcodat.* - Megkértelek rá és tartsd tiszteletben a kérésem.*Mondom komolyan és elengedlek, majd a folytatásra hallgatok egy picit.* - Elmondtam volna, mert ezt nem lehet öröké titkolni, de még húztam volna egy kicsit.. egy picit jó lett volna még álomvilágba élni.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.08.11, 22:03 | Üzenet # 147 |
 Yaoista
| - Oké. *Mosolyodom el. Jól esett nagyon, amit mondtál.* - Ennek örülök. *Adok egy puszit az arcodra. Lehet, hogy nem ismertem őket, de akkor is marhaságnak tartottam.* - Értem. *Mondom végül, de attól még kicsit duzzogtam. Valójában féltékeny voltam kicsit. Megértem, hogy miért zársz ki, és talán ezért hálásnak kéne lennem, mégis kicsit rossz érzés volt, hogy így nem is lehetek teljesen az életed része. A szemeid kémlelem, mikor odafordítod az arcom.* - Ez most fenyegetés volt? *Kérdezek rá. Nem nagyon tetszett, ahogy ezt mondtad. Elgondolkoztam kicsit, főleg az álomvilág dolgon.* - Azt mondtad, ugyanaz lesz, mint eddig. Nem hiszem, hogy akkor bármi változna. Legfeljebb én kapok idegrohamot, mikor elmész.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.08.12, 21:08 | Üzenet # 148 |
 Yaoista
| *Örülök, hogy abbahagyod a piszkálódást.* - Én meg főleg.*Mosolygok, de ahogyan folytatod el is tűnik az arcomról. Meg se hallom, amit utána mondasz annyira sokkoltál.* - Te meg valami szar poénnak szántad ezt??*Kérdezlek de igen ridegen és ellökve magamtól kimászok a kádból.* - Mégis mi a franc bajod van? Normálisan megkértelek erre te ilyet mersz mondani??*Húzom fel magam és igaz előbb mondtam, hogy higgadtabb vagyok, ami igaz is még ha nem látszik, de ha az elején lennék tuti fel is képelek.* - Nick ne akard meg tudni milyen, ha én megfenyegetek valakit, mert abba semmi köszönet nincs.*Vágom hozzád és felkapva egy törcsit elindulok kifele.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.08.12, 21:29 | Üzenet # 149 |
 Yaoista
| *Meglepődök, hogy csak így ellöksz magadtól. Nem poénnak szántam, de nem szerettem, ha így beszélsz velem.* - Nem éppen hangzott normálisnak a vége felé. *Közlöm veled, majd igen csak összeszalad a szemöldököm.* - Nem érdekel cicus. *Most direkt volt, nem kedveskedésből.* - Nem az egyik embered vagyok, aki betartja a parancsaid. *Vágom még oda, mielőtt kimennél. Nem arról volt szó, hogy nem tisztelem a kérésed, mert tisztelem, téged is. De az, hogy tartsam be, mert te azt mondtad, az nem tetszett.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.08.12, 21:35 | Üzenet # 150 |
 Yaoista
| - Mert miért nem hangzott?*Tényleg nem értettem.* - Nem vagy vicces.*Morgok, majd ahogyan beszólsz még visszanézzek rád.* - Egy kibaszott kérés volt, de tudod mit felejtsd el, mert látom ez tőled egy rohadt nagy kérés.*Jegyzem még meg, majd kimegyek és bevágom az ajtót pont nem érdekel, hogy nem otthon vagyok. Kimegyek az erkélyre és rágyújtok de igen csak idegek nagyon felhúztál ezzel.*
|
|
| |