2025.07.20, Vasárnap, 01:45
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cicuskák :D
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...

szela00Dátum: Szerda, 2023.01.11, 23:44 | Üzenet # 1501
Yaoista
*Elmosolyodom, ahogy te is.* - De csak ilyen picit. *Mutatom is az ujjaimmal és alig van köztük egy mili.* - Sajnálom. *Tudtam, hogy nehezítem, amit nem akartam. Hagytam, hogy elengedj, még akkor ha nem szerettem volna.* - Ha nyerhetek vele még egy estét veled? Bármikor. *Mosolyodom el.* - Bár nem annyira, mint tegnap, hogy ne mondjak hülyeségeket. *Teszem hozzá.* - Igen? *Hallgatlak és hirtelen nem tudtam mit mondjak. Megértettem, hogy miért teszed és így is hálás voltam.* - Rendben. *Válaszolok halkan. Hallottam a hangodon, hogy nem tudnálak meggyőzni.* - De majd alszok én szivacson, oké? *Úgy is rosszul alszom, nem számít.* - Elég, ha kettőnk közül az egyikőnk fáradt. *És én ígyis, úgyis az lennék. Picit még hallgatok, de végül megszólalok újra.* - Ha meggondolnád magad később, azt is megértem. *Teszem hozzá.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2023.01.12, 20:21 | Üzenet # 1502
Yaoista
- Igen igen.*Csóválom meg a fejemet, de közben mosolygok rajtad. A sajnálomra csak biccentek, nem tudok neked újat mondani és őszintén nem is akarok.*  - Bolond vagy.*Nevetek fel ismét.* - Igen az nem kéne, őszintén én se lennék jobb részegen vagyis olyan szempontból hogy nyomulnék.*Akkor már nem lenne önuralmam.* - Biztos, hogy nem. Én alszok a szivacson és pont.*Ebből se fogok engedni.* - Ne aggódj nagyon kényelmes.*Ismerlek, hogy azért mondtad, hogy nekem legyen kényelmesebb.* - Tudod hogy elégé adok a jóra.*De ha kényelmetlen is lenne, akkor se engedném, hogy te aludj rajta.* - Most  kipihent vagyok, tudod ott volt az utazás.*Emlékeztetlek.* - Azért kedves vagy.*Teszem hozzá.* - Nem fogom, de őszinte leszek, hogy ebből nem csinálunk rendszert.*Az nyilván más lenne, ha visszajönnél hozzám.*  - Még annyi kikötés, hogy nem beszélünk rólunk és nincs enyelgés se.*Úgyis lesz pár ölelés, simogatás és puszi, de ebből se akarok sokat, hiszen utána legalábbis nekem csak rosszabb lenne.* - Benne vagy?*Nyújtok kezet.* - Ha igen akkor majd az ebéd előtt haza viszlek majd felveszlek és megnyugtatlak az üzleti ebéd az étterem miatt lesz.*Ez is olyan automatikusan jön, hogy megnyugtassalak.* - Kinéztem egy új beszerzőt és vele fogok tárgyalni, remélem jól fog menni.*Ez az étterem mégis csak az egyik nagy álmom.* - Jól működünk, de lehetne még ennél is sokkal jobb.*Nagyon komolyan veszem.* - Pár újabb embert  is szeretnék felvenni mind a konyhára és a placra is.*Ezekről sose beszélgettünk igazán.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.01.15, 00:22 | Üzenet # 1503
Yaoista
- Megértem. Ki ne akarna velem lenni? *Mosolyodom el, de csak elütöm, mert tudom, hogy komolyan mondod. Éppen ellenkeznék, de te kötöd az ebet a karóhoz.* - És még én vagyok makacs... *Jegyzem meg egy féloldalas mosollyal.* - Örülök akkor. *Annak örültem, hogy kipihent vagy.* - Mint mindig. *Kuncogok a kedvesre, mert persze nem mindig voltam az.* - Tudom... *Hiszen egyszer már kijelentetted. Abban sem voltam biztos, hogy egyáltalán barátok vagyunk-e. Nehéz volt körbehatárolni a kapcsolatunkat, de most még nehezebb volt. A folytatás meglepett picit, ami látszódott is az arcomon, de persze megértettem. Neked rosszabb utána. Emlékeztem rá, hogy mondtad nekem, én pedig őszinte akartam lenni.* - Nem tudom megígérni.. *Nézem a kezed, miközben halkan válaszolok.* - Mondhatnám, hogy persze, de... nem akarlak bántani. Ha ez azt jelenti, hogy nem maradhatok, megértem azt is. *Nem akartam neked hazudni. Elmosolyodom, hogy még most is hozzáteszed, hogy milyen jellegű ebéd lesz.* - Ha rólad van szó, biztos vagyok benne. *Lehet forrófejű voltál, de értettél az üzlethez és az emberekhez.* - Jól hangzik, már így is kezdünk kevesek lenni. *Kuncogok halkan.* - Hát ha még jobban belendül... *Mindig becsültem benned, hogy nem spóroltál a mi kontunkra. Annyira szerettem benned, hogy ennyire imádod az éttermet.* - Tegnap este a srác, aki felhívott téged. *Teszem hozzá.* - Együtt jártam vele a szakácssuliba. Éveket dolgozott külföldön, most jött haza és munkát keres. Őszintén, a desszertekben szörnyű. *Kuncogok halkan.* - De minden másban nagyon jó. Megkockáztatom, hogy nálam jobb. *Mosolyodom el.* - Nem ő volt, aki megkínált és soha nem is használt semmit. *Teszem hozzá, hiszen biztos vagyok benne, hogy az alap kizárás.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.01.15, 22:29 | Üzenet # 1504
Yaoista
- Annak valami baj van a fejével*Kuncogok, bár annyira nem is viccnek szánom.* - Mert te vagy a makacs.*Nevetek fel.* - És hazudni se.*Teszem hozzá.* - Maradhatsz, de én így nem ígérem meg, hogy nem küldelek haza.*Vagyis persze haza viszlek.* - Így is maradsz?*Kérdezek vissza.* - Köszönöm, ez sokat jelent.*Mosolyodom el.* - Nos eddig a munka se követelte meg, hogy többen legyetek, de szerencsére azóta változott.*Igazából azt is megtehetném, hogy nektek kéne jóval többet dolgoznotok, de én ennek sosem láttam az értelmét.* - Ebben bízom én is. Nem szoktunk a munkáról beszélni, de ugye van kész üzleti tervem meg céljaim. Van egy havi cél, amit az utóbbi időben nem hogy elérjük, hanem túl is szárnyaljuk. Nem hiába volt nagyon fontos a rendezvény is.*Most nem rád célzok, hanem arra hogy mennyire nem akartam szünetet tartani.* - Tele vagyunk foglalással és szabad asztalunk sincsen, ehhez a rendezvény is nagyban hozzájárult.*Mosolyodom el büszkén.* - Bővítésre is gondoltam, de az még odébb van.*Én se tudom pontosan, hogyan is szeretném. Figyelmesen hallgatlak és újabb cigire gyújtok.* - Szóval nálad is jobb?*Vonom fel a szemöldökömet.* - Na majd én letesztelem.*Bár tudom hogy még főzés terén is tud kishitű lenni.* - Ad meg neki a számomat és hívjon fel, egyeztetek vele időpontot.*Bízom a megérzéseimben.* - Ezt azért jó tudni.*Akkor fel se venném.* - Mond meg neki, hogy ne legyen majd zavarban, ha találkozunk.*Kuncogok.* - Tudja hogy együtt voltunk?*Nem zavarna.* - Különben a séffel együtt fogunk dönteni, ahogyan pincérekről Marcoval döntünk. Nálad is így volt csak amikor jöttél ő pont szabadságon volt, de egyetértett velem.*Ellenkezője semelyikükkel nem történt.* - Beképzelt vagyok de ez munkaterén nem mondható el.*Nem is tartana itt az étterem, ha csak magammal törödnék.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.01.16, 22:08 | Üzenet # 1505
Yaoista
- Komoly baj. *Kuncogok halkan.* - Ez most nem volt valami hatásos. *Nevetek veled.* - Most főleg nem. *Egyébként se hazudtam neked sose és ezt tudom, hogy tudod.* - Megbeszéltük. Meglep, hogy néha csak megy a kompromisszum nekünk. *Nevettem el magam.* - Eddig jól bírtuk. *Értek egyet veled.* - Igazából biztos voltam benne, hogy nem csak firkálgatsz és az ebédet várod az irodádban napi 12 órában. *Kuncogtam halkan.* - Nem értek egy étterem vezetéséhez, de tisztában vagyok vele, hogy mindent megteszel azért, hogy minél jobban felfuttasd. *Hiszen tényleg keményen dolgoztál.* - Amiatt még mindig szégyellem magam. *Mondom halkan. Sosem fogom magamnak megbocsájtani.* - Bővítés... *Elmélkedem. Tudtam, hogy ez hosszú távú terv, de jó ötletnek tartottam.* - A pincérek boldogok is, hogy folyton teltház van. *Nevettem el magam. Azért jó volt a borravaló.* - Szerintem igen. *Bólintok is mellé.* - Rendben. *Sosem ajánlanék olyat, akiben nem lennék biztos.* - Úgyis abban lesz. *Nevettem el magam.* - Meleg és nem vak. *Vigyorgok.* - És nem, nem jártunk. *Teszem hozzá.* - Igen, tudja. *Mosolyodom el kicsit szomorkásan.* - Igazából egész este rólad hallottak, szóval... *Persze azt nem, hogy maffiózó vagy.* - Kicsit szerintem azért hívtak fel, hogy már megnézzenek maguknak. *Nevettem fel.* - Szeretem, hogy ennyire bízol az ítéletükben. *Egy jó vezető tudja, hogyha valaki jobb nála valamiben és ad a véleményére.* - De, egy picit munka terén is. *Piszkálódok, de csak viccelek.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.01.23, 19:38 | Üzenet # 1506
Yaoista
- Próbálni szabad.*Nevetek veled együtt.* - Tudom hogy amúgy se.*Teszem hozzá.* - Néha csak sikerül nekünk is van.*Nevetek veled együtt ismét. Meg kell hagyni hogy ezt az állapotot sokkal jobban élvezem, mint a tegnapit és örülök, hogy itt maradsz velem.* - Azért bevallom egyszer - kétszer előfordult, de megnyugtató, hogy nem ezt gondolod.*Viccelem el, hiszen tudom hogy nem így van, na meg az eredmények magukért beszélnek.* - Ez így van és még mindig van hova fejlődnöm. Nem hiába szeretek más étterem vezetőkkel találkozni, na meg apámtól is sokat tanulok a mai napig. Elszoktam járni ha van éppen konferencia vagy képzés és a szakmai lapokat is bújom.*Ezeket se mondtam neked valahogyan sose került szóba.* - Ideje ismét belendül.*Utóbbi időben azért hanyagoltam, amit persze nem bánok, mert akkor veled voltam.* - Tudom, de nem kell és nem emiatt mondtam. Én már nem haragszom rád.*Cirógatom meg a pofidat.* - Ez így van de persze azért megy a panaszkodás is, ahogyan nálatok is, nem mintha én nem szoktam volna.*Vigyorodom el.* - Majd kiderül.*Kíváncsi lettem.* - Most kivételesen nem erre gondoltam, hanem a tegnap miatt, de azért köszi.*Vigyorgok.* - Lehet picit szívatni fogom.*Bele is túrok szexin a hajamba, mutatva egy példát.* - Hmm jogos én is így tettem volna.*Kuncogok.* - A járás se jutott eszembe, de ennek örülök és gondolom, akkor testiség se volt.*Teszem hozzá.* - Honnét ismered?*Ugye egy haverodról se hallottam.* - Ez csak természetes, azért ennyire már felnőttem.*Ez nem mindig volt rám jellemző, de szerintem ez így van rendjén.* - Na jó picit.*Bár tudom hogy csak viccelsz.* - Olykor talán jobban hencegek főleg a srácoknak.*Célzok a maffiára.* - De ők meg élvezik igazából, de mint tapasztalhattad, egyáltalán nem százasok.*Nevetek fel.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.02.06, 00:12 | Üzenet # 1507
Yaoista
- Néha igen. *Kuncogok kicsit még.* - Ó, micsoda főnök. *Csóválom meg a fejem, de mosolyogva.* - Pedig csak kérnie kellett volna. *Ezt félig komolyan mondom, hiszen tényleg így van.* - A szakmai lapokat és a konferenciákat tudtam. *Mosolyodom el.* - Nem egyet láttam a kezedben és itt is. *Tudtam, hogy mennyire komolyan veszed az éttermet.* - Akkor jó. *Tényleg örültem, hogy nem haragszol rám. Sosem gondoltam, hogy ekkora hatással vagy rám.* - Ugyan kérlek. *Nevettem el magam.* - Attól leszünk jó csapat, hogy panaszkodunk a semmire. *Hiszen igazából nem volt mire, de ez összekovácsolt minket.* - Na, csak finoman. *Mondom a mozdulatod után, mert picit elpirultam én is.* - Meleg lett. *Legyezgetem magam kicsit hülyéskedve.* - Nem, nem volt köztünk semmi. *Mosolyodom el picit.* - A suliból. Együtt jártunk a szakácssuliba. Mivel külföldön volt, sokáig nem találkoztunk. A többieket is onnan ismerem. *Igazából most realizáltam, hogy a bátyámon kívül igazából egy ismerősömnek se mutattalak be.* - Igazából... most jöttem rá, hogy a bátyámnak "mutattalak" csak be. *Jövök kicsit zavarba.* - Ennyire. *Piszkálódok picit, de látszik rajtam, hogy kicsit se gondolom komolyan.* - Őszintén, van mire felvágnod. *Mosolyodom el.* - Uncsi is lenne, ha azok lennének, nem? *Kérdezlek nevetve.* - Elvégre, mi sem vagyunk azok. *Mosolygok rád lágyan. Picit csöndben vagyok, aztán csak megkérdezem.* - Nem várhatlak itt meg csak egyszerűen? *Pillantok rád.* - Tudom, hogy a dolgok komplikáltak most, de kiélvezném, az ágyad addig. *Kuncogok halkan. Még tudtam volna aludni.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2023.02.09, 22:56 | Üzenet # 1508
Yaoista
- Ne is mond..*Csóválom én is a fejem mosolyogva.* - Már mint mire gondolsz? Az ételre?*Kérdezlek.* - Valóban? Ezt jó tudni.*Mosolyodom el. Valamiért jól esik, hogy ilyen dolgok feltűntek neked.* - Tudatm én hogy figyeltél.*Kuncogok, de csak félig szánom viccnek.* - Pontosan.*Nevetek fel.* - Na meg a főnökre mi? Bár azért én is szoktam rátok.*De ezzel nincs is próbléma.* - Csak ugye én egyedül vagyok veletek szemben szóval így nem ér.*Kuncoogk.* - Édes vagy.*Imádom, hogy ennyire már reagálsz rám, de egyben ugye kínzó is, hiszen nem vagy velem.* - Ohh ez nem jutott eszembe. Szerintem máskor is kimozdulhatnál vele.*Jegyzem meg, persze ez csak egy jó tanács.* - Főleg, ha ott is fog dolgozni.*Bizakodó vagyok.* - Hogy hívják?*Azt még nem tudom.* - Ebbe a legviccesebb hogy ő mutatott be.*Nevetek fel, de értem mire gondolsz.* - Különben a szüleidnek is bemutattál.*Nekem ez a gesztus a mai napig jól esik.* - Tudom, hogy csak viccelsz, de azért lássuk be még azért van hová fejlődnöm.*De jó úton haladok és magamat is sokkal jobb embernek látom már.* - Ugye tudod hogy ezzel csak növeled az egomat?*Vonom fel a szemöldököm.* - Mint amikor először haza vittelek és azt mondtad nem dicsérsz, de csak pár percig bírtad.*Emlékszem vissza és jóízűen felnevetek.* - De azért köszönöm.*Teszem hozzá.* - Az biztos.*Értek egyet mindkettő állításoddal.* - Nyugodtan maradjál és gondoltam szeretnél váltóruhát vagy hozzak? Vagy holnap majd meló előtt átöltözöl?*Úgyis haza doblak és nekem meg teljesen mindegy hogy döntesz.*

szela00Dátum: Péntek, 2023.02.10, 23:50 | Üzenet # 1509
Yaoista
-  Igen, az ebédre. *Bólintok.* - Meg bármilyen kajára. *Mosolyodom el.* - Mindig figyeltelek. *Kuncogok én is. Nem volt nap, hogy ne akadt volna meg rajtad a szemem.* - A főnökre a legtöbbet. *Nevettem el magam.* - Dehogynem ér. *Vigyorgok.* - Valószínű fogunk még találkozni. *Hiszen jóban voltunk mindig is.* - Caleb. *Válaszolok neked.* - Ez igaz. *Nevetek veled. A folytatásra teljesen ledöbbenek, majd nagyon lágyan elmosolyodom.* - Igen, nekik is... *Meg akartalak ölelni most nagyon.* - Mindig van mindenkinek hova. *Mosolyodom el.* - Azt már nem lehet növelni. *Nevettem el magam.* - Nem is figyeltem. *Értek veled egyet.* - Majd holnap meló előtt. *Akkor legalább behúzhatom egy pólódat és így van esélyem meglepni téged egy kicsit előtte.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.02.11, 13:24 | Üzenet # 1510
Yaoista
- Sose volt szükségem rá, hogy szóljak.*Hiszen mindig hoztad nekem, kérdés nélkül.* - Elejétől fogva figyeltél?*Kérdezlek kíváncsian.* - Ahogy kell.*Nevetek fel.* - Oké én is ezt mondanám, na meg azért a séffel szoktunk titeket szidni.*Kuncogok.* - Ennek örülök.*Azt hittem hogy az incidens miatt nem akarsz, mármint a kokain miatt.* - Caleb, megjegyeztem.*Kíváncsi vagyok rá, hogy mit tud.* - Ez így van.*Értek egyet.* - Hidd el neked megy.*Vigyorodom el.* . Mert ösztönösen jön neked.*Az a legszebb, hogy ez tényleg így van.* - Akkor holnap.*Bólintok.* - Jó ez ami rajtad van vagy kérsz mást?*Kérdezlek.* - Olyan szép idő van.*Hunyom le a szememet. Most látszik rajtam, hogy nagyon nyugodt vagyok.* - Beszélek majd apával hogy valamikor elutazhatnánk ketten.*Mondom hirtelen.* - Meg Seimékkel is jó lenne, vele is majd kettesben is.*Azért régen voltam velük.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.02.11, 14:05 | Üzenet # 1511
Yaoista
- Igen, bár nem olyan szándékkal. *Nevettem el magam.* - Csak, mint meséltem korábban... sokat hallottam rólad és kíváncsi voltam. *A híred megelőzött, nem is kicsit.* - Micsoda gonosz séf. *Nevettem el magam.* - Mindig jól kijöttünk. *Jó barát volt.* - Ó, szóval én még tudom növelni az egód? *Húzom fel a szemöldököm, de persze csak viccelek.* - Jó ez. *Olyan illata volt, mint neked, hiszen egész éjszaka öleltél.* - Igen, jó, hogy süt a nap. *Élvezem én is a napfényt. Lágyan elmosolyodom, ahogy az arcod nézem. Ösztönösen odanyúlok és elhúzok egy kósza tincset az arcodból.* - Jó ötlet, biztos aggódik kicsit érted. *Szerintem ő se tudja, hogy mire számítson a továbbiakban tőled.* - Gondolkoztál egyébként rajta, hogy mit csinálsz, ha esetleg mégis lenne valakije? *Kérdezem hirtelen. Biztos voltam benne, hogy próbálkozik tovább Fumionál és megígértem, hogy egy picit megpróbállak puhítani.* - Az is jó terv. *Nagyon bántam, hogy mi végül nem mentünk el ketten. Az biztos, hogy életem egyik legszebb napjai lettek volna. Picit elhallgatok, majd megfordulok és rákönyökölök a korlátra, így neked háttal álltam.* - Egyébként te még tartozol nekem egy ajándékkal. *Jegyzem meg és hátrapillantok, de mosolygok.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.02.11, 16:12 | Üzenet # 1512
Yaoista
- Azt csak később.*Vigyorodom el.* - Na és mit állapítottál meg, azon kívül hogy baromi szexi vagyok?*Ezt azért le kellett csapnom.* - Gonosz hát.*Nevetek veled együtt.* - Ennek örülök.*Jó ha vannak melletted.* - Te mindig és még csak fel se tűnik.*Ez benne a legszebb.* - Köszi.*Mondom a hajamra, de nem nyitom ki a szemeimet.* - Ő mindig csak meg vannak a fokozatok.*Kuncogok.* - Sose utaztunk el kettesben és amikor voltunk is valahol, ami nem üzleti út volt, az anyával volt.*Szóval nem most volt.* - Van mit megbeszélnünk és szeretnék is vele lenni.*Tudom hogy ez eddig is rajtam múlott.* - Remélem el tud szabadulni.*Én fogok alkalmazkodni hozzá.* - Ez most hogy jött ide?*Pillantok rád.* - Igazából nem gondolkoztam rajta.*Rágyújtok egy cigire és téged is megkínállak hátha kérsz.* - Tisztában vagyok vele hogy eljár és azzal is hogy nővel azóta nem volt.*Erre picit elmosolyodom, bár arra se lehetnék ki, ha nem így lenne.* - Nem akarom hogy magányosan legyen és mindenkinek szüksége van egy társra.*Mondom lágyabban hangon és most nincs bennem semmi szomorúság.* - Szeretném ha boldog lenne, de őszintén nem tudom elképzelni, milyen lesz amikor bemutat valakit, de igyekezni fogom.*Teszem hozzá.* - Talán tudsz valamit, amit én nem?*Kérdezlek kíváncsian.* - Ajándékkal?*Kérdezlek, majd lassan leesik.* - Ohh basszus az totál kiment a fejemből.*Akadok ki magamra.* - Ne haragudjál, majd pótolni fogom duplán.*Mondom komolyan.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.02.11, 23:48 | Üzenet # 1513
Yaoista
- Azt, hogy vicces és őrült. *Nevettem el magam.* - Hogy nagy a szíved és mindenkiről gondoskodsz, akiről csak tudsz és megérdemli. *Teszem hozzá.* - Önfejű, makacs és kedves. *Mondom lágyan a végéig.* - Maradjunk annyiban, hogy végtelen okot fel tudnék sorolni, hogy miért szerettem beléd végül. *Fejezem be.* - Nem tűnik fel, mert nem bóknak mondom, hanem őszinte. *Mosolyodom el.* - Bármikor. *Mondom én is.* - Akkor pont itt az ideje. *Mosolyodom el.* - Biztos vagyok benne, ha rólad van szó, akkor lesz ideje. *Ez nem is volt kérdés.* - Csak kíváncsi vagyok. Ma már úgy is túl vagyunk pár fura beszélgetésen. *Nevettem el magam.* - Köszi. *Mondom, de nem kértem most. Elmosolyodom rajtad, látszik, hogy azért jól esik neked.* - Igen, ez így van. *Meglepett, hogy ezt mondtad.* - Inkább csak... láttam valamit, ami miatt érdekelt, de lehet nem fontos. *Mondom végül. Nem akartam elmondani Fumiot nyíltan, de ha nagyon akartad, azért ebből rájöhettél.* - Őszintén remélem, hogy abban a percben is erre fogsz gondolni. *Mosolyodom el. Ahogy reagáltál, felnevettem. Odamentem hozzád, közrefogtam az arcod és adtam egy csókot a homlokodra.* - Már kárpótoltál is. *Mosolyodom el lágyan.* - Az volt a fontos, hogy kipihented magad. Az már önmagában ajándék. *Cirógatom meg az arcod.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.02.12, 02:10 | Üzenet # 1514
Yaoista
*Meglep hogy ennyi mindent felsorolsz.* - Ennyi minden feltűnt? Vagyis itt gondolok például a szívemre.*Igazából a többit megértem attól, hogy még meglepett.* - Ez édes..*Nagyon nagyon picit zavarba is jövök.* - Ez benne a legjobb.*Mosolyodom el.* - De azért bóknak se rossz.*Azért ezt hozzá kellett tennem.* - Ez igaz.*Mondom lágyabb hangon.* - Mondjuk ez is igaz.*Értek egyet.* - Láttál valamit?*Kérdezek vissza majd amikor leesik mire is vagyis inkább kire is gondolhatsz.* - Fumiora gondolsz?*Nevetek fel.* - Ugyan az nem fontos. Apámnak van szeme és lássuk be Fumio jól nézz ki, de semmi több. Fumio rajong apámért és hálás is neki, de semmi több. Apám meg maximum szexuálisan vonzódik hozzá, de kétlem hogy lefeküdtek vagy valaha le is fognak. Arról meg nem is beszélve, hogy apám nem fog szervezeten belül kavarni.*Mondom komolyabban.* - Azon leszek.*Bólintok.* - Még hogy Fumio...*Kuncogok még egy kicsit. Meglep ahogyan odajössz és megpuszilsz.* - De ez nem így működik, főleg hogy én ragaszkodtam hozzá hogy hozok.*Erre elfelejtettem.* - Édes vagy de akkor is kárpótolni foglak, csak ne járjak megint így mert az nagyon ciki lenne.*Nevetek fel.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.03.05, 18:23 | Üzenet # 1515
Yaoista
- Őszintén, igen, az is. *Mosolyodom el.* - Nem úgy, mint most, közel sem, de... egy szívtelen ember nem zavar haza a munkából valakit, mert beteg a gyermeke, nem igaz? *Volt rá példa. Elmosolyodom kicsit, mert láttam, hogy zavarba jössz, de nem kezdelek el most piszkálni.* - Annak se, igaz. *Nevettem el magam.* - Igen, rá. *Bólintok is egy aprót.* - Szóval Fumio jól néz ki. *Oké, szerintem is szép volt, de kicsit húzni akartam az agyad. Picit csöndben maradok, majd azért csak hozzátettem, hiszen megígértem, hogy picit puhítalak.* - De mostmár kíváncsi vagyok, mégha be is néztem. *Kuncogok halkan.* - Mit szólnál hozzá? *Régebben tudtam a véleményed, hogy teljesen ki voltál rá bukva és gyűlölted őt, de mostmár kedveled.* - Egyébként pedig sose tudhatod Mr. Nekemsoseleszsenkim. *Túl magaslabda volt, hogy ne csapjam le.* - Pedig működhet így is. *Mosolyodom el.* - Rendben, bár az nagyon vicces lenne. *Nevetek veled.* - És hogyan fogsz kárpótolni? *Érdeklődöm mosolyogva.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2023.03.09, 23:17 | Üzenet # 1516
Yaoista
- Ez igaz, csak nem hittem volna, hogy ezt így megjegyzed.*Mosolyodom el.* - Meg hogy ennyire figyeltél, hiszen inkább ki voltál, amikor jelenésed volt nálam.*Mondjuk okot is adtam rá.* - Igazából legtöbbször csak azért hívtalak, mert vicces volt piszkálni és a reakciód meg annál is jobb.*Nevetek fel.* - Igen jól, talán zavar?*Kérdezlek kíváncsian. Igaz mondtam, hogy ne beszéljünk rólunk és nem is akarok, de ez érdekelt.* - Komolyan ilyenekre csak te lehetsz kíváncsi.*Csóválom meg a fejemet.* - Nem örülnék neki.*Jelentem ki.* - Nem illik apámhoz és mielőtt még kérdeznéd, nem tudom hogy kit tudnék elképzelni.*Mielőtt ez lenne a következő kérdésed.* - Akkor nem tudsz semmit?*Hiszen erre nem válaszoltál konkrétan.* - Mocsok vagy.*Jegyzem meg vigyorogva.* - Jogos, de apám más.*Legalábbis én ezen a véleményen vagyok.* - Igaz már én is másként tekintek Fumiora és sokat változott, de akkor se hinném, hogy ő képes egy kapcsolatra és csak bántaná apámat, még ha nem is szándékosan.*Bár úgy gondolom, hogy olykor mégis, de az a ritkábbig eset.* - Ezzel szerintem mindent elmondtam.*Úgyis ki kellett volna fejtenem.* - De nem fog.*Úgyse fogunk egyetérteni.* - Igen meg égő is.*Nevetek már én is.* - Mint mondtam dupla ajándékot kapsz.*Nem vagyunk mi most olyan helyzetben, hogy másként kárpótoljalak.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.03.12, 18:37 | Üzenet # 1517
Yaoista
- Mindig megjegyzem, hogy te el ne felejtsd. *Mosolyodom el. Tényleg, amikor csak lehetőségem volt rá, emlékeztettelek, hogy minden rossz ellenére, a szíved a helyén van.* - Nagyon kíváncsi voltam rád azok után, hogy Chris mennyit beszélt rólad. *Kuncogok halkan.* - Igen... tudod... említettem már. Ijesztő volt, amit kiváltasz belőlem. *Picit csendben voltam és csak nézelődtem.* - Néha, őszintén még most is az. *Mondom halkan. Nem hittem, hogy mindazok után, amik történtek velem, képes leszek valakit ennyire szeretni, mint amennyire téged szeretlek. Ahogy visszakérdeztél, gondoltam, hogy te is húzni akarsz.* - Szerintem is gyönyörű. *Direkt így mondtam.* - Már megszokhattad. *Nevetek fel, főleg, ahogy odapillantva látom, hogy csóválod a fejed.* - Ráéreztél, ezt kérdeztem volna következőnek. *Kuncogok halkan.* - Semmit. *Mondom, hiszen valóban nem tudtam, hogy most hogyan állnak.* - Csak egy picit. *Vigyorgok én is.* - Igazából csak az tűnt fel, ahogy édesapád viselkedik Fumioval és fordítva. *Nem tudtam, hogyan tálaljam, hogy azért barátkozz a gondolattal.* - Ne borulj ki... vagy tudod mit, de inkább borulj ki, ha úgy érzed. *Gondolom meg magam. Jobb, ha nekem akadsz ki.* - De sokszor úgy néz Diablo rá, mint te rám. *Mondom egy halvány mosollyal. Odalépek és finoman az arcodra simítok.* - Nagyon hasonlítotok, ezért feltűnt. Ezt a tekintetet nem lehet megjátszani. *Mondom lágyan és megcirógatlak.* - De persze lehet, hogy pont emiatt tűnik úgy. Minden esetre megértelek, hogy védeni akarod és vigyázni rá. *Nem voltál ettől egy picit sem rossz.* - Eléggé égő. *Ismerem be és nevetek veled egyet. Picit elhallgattam ismét.* - Nem kérhetnék valami mást? Mondhatsz nemet. *Teszem hozzá.* - Szeretném meglátogatni valamikor Oriont. *Mosolyodom el.* - És jó lenne azt is látni, hogy Démon ugyan annyira utál, mint eddig. *Kuncogok halkan. Ugye akkor láttam őket utoljára, mikor Démon beteg volt és kicsit aggódtam miattuk és miattad is.*

szela00Dátum: Kedd, 2023.03.21, 21:38 | Üzenet # 1518
Yaoista
- Ez valóban így van.*Mosolyodom el.* - Köszönöm.*Teszem hozzá még ha nem is várod el.* - Ezzel sokan vannak így.*Vigyorodom el, ezt le kellett csapnom.* - Édes vagy.*Azért ezt se hagyhattam ki.* - Ilyennek képzeltél el?*Kérdezlek.* - Igen és ezzel én is így vagyok csak tudod én lassabb vagyok ilyen szinten.*Kuncogok, de komolyan gondolom.* - Nem hinném hogy ez elfog múlni.*Legalábbis részemről nem bárhogyan is alakuljon a kettőnk közötti viszony.* - Gyönyörű?*Vonom fel a szemöldököm.* - Én annyit mondtam, hogy jól nézz ki, de tény más körülmények között megdugnám.*Ha te így akkor én is. Nem is értem miféle beszélgetés ez és egyre inkább nem tetszik.* - Kedves vele és semmi több. Alapból Fumio több figyelmet igényel és igen Fumio is egyre jobban nyit, de ne képzelj többet mögé.*Mondom kissé már ingerültebben.* - Akkor fogok kiborulni, ha ezt nem fejezed be.*Nem csak abban az esetben zavarhatlak haza ha kettőnkről beszélsz.* - Valóban nem lehet, de ne hasonlítsál minket össze. Megmondtam hogy ez csak szexuális vágy csak azt láhatod.*Mondom komolyan és megfogom a kezedet.* - Inkább pont emiatt és ez így van. Most pedig fejezzük be ezt a beszélgetést.*Ismerhettél ha ezt folytatod annak nem lesz jó vége.* - Igen ez így van.*Lágyul el az arcom arra, hogy védeni és vigyázni akarok rá.* - Nos előtted már jó párszor beégtem.*Nevetek fel. Bár bennem van még az előbbi, de nem akarom elrontani a napot, meg azért fejlődtem és nem borulok ki olyan gyorsan, mint előtte.* - Pont ezt akartam hozzá tenni.*Célzok a nemre és látszik, hogy meglepsz bár ötletem se volt, hogy mit is szeretnél.* - Ugyan kérlek nem utál, csak nem érdekled. Még csak ennyi érzést se váltasz ki vagyis pontosítva váltottok ki belőle.*Nevetek fel.* - Legyen, de különben mehetsz Sergejjel is és apám is bármikor szívesen lát.*Mehetünk együtt is, de rendszert se akarok belőle csinálni. Okkal hoztam meg a döntésemet, de ha ismét elkezdünk összejárni, akkor ugyan ott fogunk tartani, ahol az utazásom előtt és azt nem akarom.* - Most már szerencsére minden rendben vele.*Mosolyodom el boldogan.* - Viszont Orion még jobban ragaszkodik hozzá és nagyon cuki, ahogy lesi és koslat Démon után, bár ő nem mindig ezen a véleményem van. Komolyan olyan vicces fejeket tud vágni.*Nevetek fel jóízűen.*

szela00Dátum: Szerda, 2023.03.22, 21:41 | Üzenet # 1519
Yaoista
*Csak lágyan rád nézek a köszönömre. Ezen nincs mit köszönni.* - Olyat úgy sem váltasz ki senkiből, mint belőlem. *Nincs más, aki annyira szeretne, mint én. Legalábbis szerelemmel persze. Az édesre csak elmosolyodtam ismét.* - Nem. *Vágom rá nevetve.* - Közel sincs hozzá. Mármint... vannak dolgok, amiket így képzeltem, de a többség... egyáltalán nem. *Kuncogok még halkan.* - Inkább... úgy képzeltek, mint a bátyám, csak a rosszfiú kiadása. Ehhez képest... találkoztam egy őscicával. *Vigyorodom el pofátlanul. Nem tudtam kihagyni, de látszik, hogy viccelek.* - Szerintem sem. *Értek veled egyet.* - Más körülmények között én is ráhajtanék. *Akkor már nem hagyom magam.* - Bár... az elmúlt időben elég sokat változott az ízlésem. *Jegyzem meg egy féloldalas mosollyal.* - Rendben. *Fejezem is be, azért túlságosan nyomulni se akartam, hiszen tudom, hogy hol a határ és nem akartam azt sem, hogy rosszul csapódjon le. Csak lépésről, lépésre.* - Annyira nem is voltak égések. *Elmélkedem, majd eszembe jut, ahogy elestél a fürdőben.* - Na jó, a fürdős esésed kicsit ciki volt. *Nevetek fel hangosan. Még ha gáz is volt, akkor is nagyon boldog.* - Ah, ez most fájt. *Kuncogok halkan.* - Köszi. *Mosolyodom el a legyenre. Pont az lenne benne az ajándék, hogy veled mehetek.* - Ha gondolod, akkor megbeszélem Sergejjel. *Tudtam, hogy miért így mondod és rád akartam hagyni a döntést.* - Ennek örülök. *Annyira jó volt látni a boldog arcodat. Olyan édes voltál mindig, mikor Démonról beszéltél.* - Hát na, vigyáz a kis szerelmére. *Nevettem el magam.* - Képzelem, nagyon viccesek lehetnek. *Mondom lágyan, főleg, ahogy nevetsz. Nem is értettem, hogy lehetek ilyen baromi szerencsés veled. Öntudatlanul is játszani kezdek a nyakláncommal, amin néha megcsillan a nap fénye.* - Orion igencsak kitartó. *Kuncogok mellé.*

szela00Dátum: Szerda, 2023.03.29, 19:33 | Üzenet # 1520
Yaoista
- Ez így van és ez fordítva is igaz.*Mosolyodom el.* - Ezt jól rávágtad.*Nevetek fel.* - Ez tetszik.*Célzok a bátyás megjegyzésedre.* - Szóval őscica.*Csóválom meg a fejemet, de végül elnevetem magamat.* - Akkor mégis milyennek képzeltél el? Bár ugye sokat számít, hogy a mi kapcsolatunk más.*Úgymond emiatt van hogy többségére nem így képzeltél el.* - Mi lenne ha hagynánk minden formában ezt a Fumio témát?*Bár ez nem kérdés, hanem kijelentés. Nem is kellett volna belekezdened.* - Nagyon is jó irányba változott.*Vigyorodom el.* - Annyira tudtam, hogy ezt lefogod csapni.*Bár én is így tettem volna.* - Tény hogy az mindent visz.*Nevetem el magam én is.* - Az igazság néha fáj.*Kuncogok. A köszönömre csak biccentek egyet.* - Nick nem ezt mondtam, velem is jöhetsz.*Nagyon jól tudod, hogy miért is mondtam ezt.* - Különben mikor fogsz vele beszélni?*Lemerem fogadni, hogy még nem kerested.* - Az biztos és ebbe nincs beleszólása Démonnak.*Nevetek veled együtt.* - Az bizony, csak neki nem.*Még a könnyem is kicsordul kicsit a nevetéstől.* - Nos a remény hal meg utoljára.*Megtudtam érteni nagyon is.* - Lassan indulnom kell.*Nézek rá a telefonomra.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.04.10, 20:17 | Üzenet # 1521
Yaoista
- Bizony. *Mosolyodom el.* - Mondom, mint a bátyámat, csak bőrkabátban. *Nevettem el magam.* - Igazából a rossz fiú bejött. *Kuncogok halkan.* - Ez igaz. *Mosolyodom el lágyan. Majdnem elnevettem magam a Fumios dolgon.* - Bocsi és persze. *Mosolygok rád.* - Őszintén? Szerintem is. *Értek veled egyet.* - Bár a tiéd is. *Ezt meg kellett jegyeznem.* - Még szép. *Nevetek fel.* - Hát, ha a csúszdát mondom, csak morognál, szóval... *Rettentő pofátlanul rád vigyorgok.* - Egy kicsit. *Kuncogok én is.* - Tudom, hogy nem ezt mondtad. *Mosolyodom el.* - Csak rád akarom hagyni a döntést. *Hiszen neked se volt egyszerű meglépni azt, amit meg kellett.* - Amikor visszajött az utazásából. Olyan boldog most, nem akarok belerondítani, mikor kettesben lehetnek. *Magyarázom meg.* - Ritka, mikor így el tudnak menni, nem? Majd elhívom akkor, amikor te éppen Seimézel. *Akkor tud is mesélni és nyugodt is lesz.* - Még a végén Démon beadja a derekát és nem fogja utálni annyira. *Nevetek fel. Ahogy mondod, hogy lassan menned kell, feléd fordulok.* - Rendben... *Mondom halkan. Persze örültem volna, ha nem kell menned, de az alvás is jót fog tenni.* - Kérsz még egy kávét indulás előtt? *Kérdezlek kedvesen. Válaszod után, ha kértél akkor öntöttem neked is, de én ittam még egyet. Felmentem veled a hálóba és csak figyellek csendben, ahogy öltözöl.* - Jól nézel ki. *Mosolyodom el és nem bírva ki, odamegyek hozzád. Elveszek egy másik nyakkendőt, mint amit kikészítettél.* - Ez jobb lenne ehhez az öltönyhöz. *Meg sem várom a reakciód, csak a helyére teszem a nyakadba és elkezdem bekötni. Nem mondok semmit végig. Finoman a láncot is előre húzom, nagyon jól mutatott a nyakkendőn és az öltönyödhöz. Szépen megigazítottam az inged gallérját.* - Mikor jössz vissza, tudod?. *Mosolyodom el, reméltem ezért nem haragszol, de ennyit még szerettem volna megtenni érted. Finoman eligazítom a hajad is.* - Így. Dögös vagy. *Kuncogok halkan és le is ülök az ágy szélére, az egyik lábam felhúzva. Nagyon szexin festettem, mégha nem is szándékosan.* - Ha aludnék, mikor visszaérsz, kelts fel nyugodtan. Nem sok értelme van, ha én csak alszok, mikor itt vagy. *Jegyzem meg. Szépen kikísérlek és kedvesen integetek az ajtóból. Én visszajöttem és gondoltam megleplek kicsit. Szétnéztem a konyhában, hogy mi van, majd elkezdtem főzni, amit csak lehetett. Minden napra raktam neked vacsorát, minden dobozra ráírtam, hogy mi az, mikor edd meg, meddig melegítsd és mit tudsz lefagyasztani, ha szeretnél. Miután végeztem vele, persze szépen kitakarítottam mindent, hogy ne hagyjak magam után koszt. Elég sokáig tartott. Visszamentem a hálóba és elfeküdtem a párnádat magamhoz ölelve és a te takaróddal takaróztam be. Lassan visszaaludtam, de mire jöttél, hát nem olyan meglepően, ilyen körülmények között azért merevedésem lett, ami eléggé látszódott is.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.04.15, 22:36 | Üzenet # 1522
Yaoista
- Csak azt hittem hogy van más is, de valóban nagyon igaz és még bőrkabátom is van.*Nevetek fel.* - Ez esetben tényleg rossz fiú.*Most ezt nem rosszból mondom, én is kuncogok veled együtt.* - Szerintem is.*Értek én is veled egyet, ez alól Sergej a kivétel.* - Chh most mondtad.*Morgok rád, de ez inkább édes.* - Én meg múltkor jófej módon csak azért mondtam hogy jobb kedved legyen.*Olyan vagyok mint egy durcás kis gyerek.* - Elmondtam a döntésem.*Jössz velem is és a többiekkel is.*  - Rendben van, bár nem mintha belerondítanál, de értelek.*Bólintok mindkettőre.* - Igen az, bár szerencsére mostanság többször eltudtak utazni és ez remélem így is marad.*Mosolyodom el.* - Annyira örülök nekik.*Boldogsággal tölt el, hogy ilyen jól meg vannak együtt.* - Igen már beszéltük, hogy leszünk kettesben.*Régen volt.* - Történhetnek még csodák.*Nevetek fel én is.* - Igen, köszönöm.*Kávé mellé elszívok még egy cigit majd felmentem készülni.* - Köszönöm.*Mosolyodom el. Kérdően nézek rád, de hagyom magam neked, ami azért nagy dolog főleg a jelen helyzetünkben. Én se mondok semmit csak élvezem a pillanatot, mint régen hiszen nem egyszer kötötted be te a nyakkendőm.* - Nos ha minden a terveim szerint megy, akkor 2-3 órán belül végzek, de addig biztos nem jövök el, amíg meg nem kötöm az üzletet.*Ha kell akkor tovább maradok. Nem egyszer volt hogy elhúzódott a tárgyalásom, de ez már csak ezzel jár.* - Köszi.*Nézem meg magam a tükörben, ahonnét látom, hogy mit csinálsz de el is kapom a tekintetem.* - Rendben.*Kint már vár a taxi mivel úgyis fogunk inni, a fiúkat meg most hagytam. Szerencsére minden nagyon jól megy és 3 órán belül végzek is.* - Szia, megjöttem.*Köszönök automatikusan amire kapcsolva csak megcsóválom a fejemet.. Leveszem a cipőmet, majd keresni kezdelek.* - Nick?*Nézek lent körül majd mivel nem talállak így felmegyek.* - Itt vagy?*Lépek be a hálóba és ott is meg is talállak. Úgy vagyok vele, hogy előbb átöltözöm, majd utána felkeltelek. Mivel látom hogy lecsúszott a takaró így odamegyek és akkor látom meg hog merevedésed van.* - Ohh basszus..*Takarlak be, majd a fürdőbe megyek. Megmosom az arcom hideg vízzel, majd visszaöltözöm abba a ruhába, amibe voltam. Amit kell elraktam vag éppen a szennyesbe raktam, majd visszamegyek hozzád.* - Ébresztő..*Rázogatlak finoman, amíg fel nem ébredsz.* - Lent leszek majd ott megtalálsz amikor végzel..*Pillantok a farkadra és már ott se vagyok. Bezzeg ha együtt lennék, akkor igen csak élvezném a helyzetet, de most felér egy édes kínzással. Lent úgy vagyok vele hogy egy nagy pohár hideg víz és rám fér és akkor látom meg hogy főztél rám.* - Kis hülye.*Mosolyodom el, a címkéken meg felnevetek. Kicsit túlzásnak vélem a melegítős részét, de ezt nem fogom mondani.* - Tényleg a vesztem leszel.*Sóhajtok fel.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.04.22, 23:08 | Üzenet # 1523
Yaoista
*Mikor morogsz kicsit, elnevettem magam. Már nagyon hiányoztak ezek az évődéseink.* - Most is jobb kedvem lett. *Kuncogok halkan. Annyira édes voltál, legszívesebben megöleltelek és megcsókoltalak volna. Kicsit lágyabb lesz az arcom szavaidra és csak bólintok. Örültem, hogy együtt megyünk majd.* - Jól sejtem, hogy amíg így el tudnak utazni, addig minden rendben? *Nem akartam kutakodni és semmi hasonló, csak örültem, hogy nyugalom van picit.* - Én is... *És iszonyat irigy is voltam rájuk. Mivel kértél még kávét, természetesen csináltam neked és én is ittam még egyet. Tényleg örültem, hogy hagytál mindent nekem.* - Rendben. Biztos vagyok benne, hogy sikeres leszel. *Egy kis kétely se volt bennem. Nagyon mélyen aludtam és nyugodtan. Nálad voltam, körbe vett az illatod, a jelenléted. A testem még valahogy emlékezett rá, hogy este öleltél. Semmire nem kelek van, csak akkor kezd kinyílni a szemem, mikor finoman megrázol.* - Hmmm.... *Morgom elsőre, majd elmosolyodom.* - Szia... *Még nem fogtam fel semmit, félig aludtam. Pont nyúltam volna, hogy átöleljelek félkómán, nem realizálva, hogy ébren vagyok, de szavaidra teljesen felébredtem. Lepillantok én is és eléggé elvörösödöm.* - Rendben... *Nem lep meg, hogy így eltűntél.* - Fenébe... *Morgom, amikor már nem vagy ott. Tudtam jól, ha együtt lennénk, már a lepedőt gyűrnénk és teljesen máshogy keltettél volna. Kimásztam az ágyból és bementem a fürdőbe. Levetkőztem és vettem egy hideg zuhanyt. Valahogy nem akartam magamhoz nyúlni, mikor itt vagy. Csak még szomorúbbá tette volna az egészet. Szerencsére a hideg víz lenyugtatott. Miután lehiggadtam, lementem utánad.* - Sajnálom... *Mondom halkan és hát láthattad, hogy a nyakamnál még nyirkos a hajam. Nem igazán tudtam, hogy mit mondjak.* - Minden rendben ment? *Kérdezem végül.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.04.24, 19:48 | Üzenet # 1524
Yaoista
- Ennek azért örülök.*Mosolyodom el.* - Igen, ez így van. Emiatt is szokott úgymond Seime engedélyt kérni.*De ugye ezt is tapasztalhattad.* - Szerencsére most nyugalom van.*Az más kérdés, hogy ez meddig tart, de erre nem szoktam gondolni, felesleges lenne.* - Köszönöm.*Jól esik, hogy így bízol bennem.* - Mégis mit? Ez csak természetes reakció.*Azért picit elvigyorodom, de amúgy viselkedem.* - A hideg zuhany csodákra képes.*Simítok végig a nyakadon, ez olyan automatikusan jön.* - Legalább jót aludtál.*Nevetek fel.* - Igen, mindjárt mesélek csak menjünk ki.*Kiveszek magamnak egy sört.* - Mit iszol? Amúgy hogy vagy a másnaposságod?*Kérdezem kíváncsian, miközben elindulok ki.* - Most már jöhet a lazítás.*Helyezem kényelembe magam.* - Szóval nagyon jól sikerült és megkötöttük az üzletet. Megmondtam neked, hogy addig nem jövök el, amíg nem járok sikerrel.*Te nagyon jól tudod, hogy nem a levegőbe beszélek.* - Volt egy érzésem, hogy jól sikerül, de még annál is jobban ment.*Mosolyodom el elégedetten.* - Szerencsére minden a terveim szerint alakul.*Iszok bele a sörömbe.* - Köszönöm szépen a hamikat.*Nagyon jól esik.* - Sokat akkor nem aludhattál, nem vagy fáradt?*Kérdezlek és rágyújtok egy cigire.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.05.07, 22:36 | Üzenet # 1525
Yaoista
- Akkor is... *Mondom halkan. Valamiért én nem tudtam annyira most poénra venni.* - Néha igen. *Ebből vehetted, hogy nem mindig használ. Nyakamra elmosolyodom és kellemes melegség jár át.* - Igen. *Mosolyodom el. Veled álmodtam, mint mindig, de ezúttal nem rosszat.* - Oké. *Kíváncsi voltam nagyon.* - Hát, nem sört. *Nevettem el magam.* - Megvan még, köszöni szépen. *Kuncogok.* - De nem vész. Még kicsit kótyagos vagyok. *Ismerem be. Csak egy üdítőt kértem, mert a cukor ilyenkor végtelen mennyiségben jól esik. Követlek persze és én is leültem az egyik fotelbe.* - Biztos voltam benne, hogy minden rendben lesz. *Mosolyodom el.* - Ezt örömmel hallom. *Boldog voltam, hogy az étteremben tudtam maradni és továbbra is segíteni téged.* - Biztos vagyok benne, hogy minden haladni fog. *Picit lehunytam a szemem és csak élveztem a napsütést. Picit elmosolyodom, ahogy megköszönöd a kajákat.* - Nincs mit... *Mondom halkan. Annyira tenni akartam érted még valamit, de mást már nem tudtam.* - Majd alszok este többet. *Persze, hogy fáradt voltam.* - Most elég volt ennyi. *Füllentem és beleiszok az üdítőmbe.*

Keresés: