2025.07.20, Vasárnap, 01:51
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cicuskák :D
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...

szela00Dátum: Hétfő, 2023.05.08, 19:25 | Üzenet # 1526
Yaoista
- Megértelek  én is így éreznék, sőt mint tudjuk hogy sokkal de sokkal rosszabbul viselném.*Próbállak vigasztalni, még ha komolyan is gondolom. Arra hogy néha igen, inkább nem mentem bele.* - Ennek örülök.*Mosolyodom el. Adtam neked üdítőt, szerencsére volt, de ha nem is lett volna, akkor úgyis hoztam volna.* - Ez nagyon jól esik vagyis esett mindig is.*Te akkor is bíztál bennem, amikor én saját magamban nem.* - Tudod hogy az étterem az egyik biztos pont úgymond a másik életemben.*Nem akarom elrontani a hangulatot, hogy jelenleg csak az, hiszen a bátyáddal nem vagytok azok.* - Ez sokat számít.*Mosolyodom, de komolyan modnom.* - Tudod Nick bárhogyan is alakul a kapcsolatom, mindig is hálás leszek neked is, mert nélküled se értem volna, ahol most tartok. Tudom hogy beképzelt vagyok, de nélkületek nem tartanék itt.*Ezzel nagyon is tisztában és hálás is vagyok.* - Bár most ez egy szakmai titok, de megsúgom, hogy terveztem egy hosszú hétvégét. Bezárok és aki szeretne elviszem egy kis kikapcsolásra, mert nagyon megérdemlitek.*Mosolyodom el büszkén.* - Tudod nem várjátok el, de olyan hálás vagyok, hogy ilyen csapatom van mint ti.*Fogalmad sincs milyen büszke vagyok rátok.* - Ha szeretnéd, akkor ledőlhettek veled.*Bár én nem vagyok fáradt, de azt szeretném, hogy jól érezd magadat. Most hogy te is normálisan viselkedsz, na meg szeretek veled lenni, amivel te is nagyon tisztában vagy.* - Örülök hogy itt maradtál.*Mondom ki végül*

szela00Dátum: Kedd, 2023.05.09, 21:30 | Üzenet # 1527
Yaoista
*Csak elmosolyodom, hogy hasonlóan éreznél te is.* - Ugyan, tudom, hogy mindent megteszel mindig. *Mosolygok rád. Nagyon büszke voltam rád.* - Igen, tudom. *Talán az egyik legbiztosabb és fontos jelentőséggel bír.* - Nekem? *Lepődök meg kicsit, hiszen nem gondoltam, hogy nagy dolgot tettem volna érted. Csöndesen hallgatlak és lágyan elmosolyodom.* - Keményen dolgoztál azért, hogy minden jól alakuljon. *Most szigorúan az étteremre gondolok.* - Motiválod a körületted lévőket is ugyan erre. *Nagyon erős voltál.* - Óh, ez nagyon jól hangzik. Ígérem, nem lövöm le a meglepit. *Kuncogok kicsit.* - Tényleg nem... szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy nagyon szeretünk az éttermedben dolgozni. *Tényleg mindenki imádta az egészet. Eléggé meglepett, amit mondtál és hirtelen nem tudtam, hogyan értelmezzem. Azt mondtad, hogy nincs testiség.* - Csak akkor, ha fáradt vagy. *Mondom végül.* - Őszintén, most nem tudom pontosan mire gondolsz az "együtt" alatt. *Ismerem be végül. Ha csak fekszünk egymástól fél méterre, akkor szívesebben beszélgettem volna inkább.* - Én köszönöm, hogy megengeded. *Mosolygok rád. Látszott rajtam, hogy mennyire hiányzol nekem. Minden porcikámnak.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2023.05.11, 21:57 | Üzenet # 1528
Yaoista
- Igyekszem.*Mosolyodom el.* - Persze ez most miért meglepő?*Oké ott a rendezvényen hibáztál, de amúgy nem.* - Ez igaz de inkább keményen dolgoztunk.*Ez egy csapatmunka.* - Köszönöm Nick.*Azért ilyen szinten jól jön a megerősítés.* - Majd eljön az idő talán, amikor mindenhol jó vezető leszek.*Azért már több esélyt látok erre.* - Helyes.*Kuncogok.* - Ezt nagyon remélem, bár nekem is úgy tűnik.*Ami nagyon sokat jelent.* - Mondanom se kell ez nem az étterem pénzéből lesz.*Nevetek fel.* - Még lesznek itt juttatások, de  nem akarok mindent elárulni.*Mosolyodom el sejtelmesen.* - Apa is azt mondta, hogy büszke rám, bár ő mindig támogatott. Ő is mindig hitt bennem, akkor is amikor nem kellett volna. Tudod ezt mindig becsültem benne és ha fele olyan jó vezető leszek, mint ő, én már annak is örülni fogok. Még sose mondtam el neki, hogy nekem ő egy etalon, amit véghez vitt, annyira büszke vagyok rá.*Mondom édesen.* - Tudom nem várja el, de nagyon sok köszönettel tartozom neki. Más apa már rég kibaszott volna és egy rossz szavam se lehetett volna.*A bűntudatom mindig megfog maradni, a sok hibám miatt.* - Nagyon sokat köszönhetik neki és tényleg nála jobb apát el se tudnék képzelni és ezt igyekszem egyre jobban éreztetni vele.*Nélkületek is tudom hogy vannak kétyei.* - Igazából nem vagyok fáradt.*Mondom őszintén.* - Arra hogy befekszem melléd és ennyi.*Megmondtam hogy nincs testiség, az más hogy mi történik, amikor elalszunk.* - Ezt ne köszönd.*Mosolyodom el.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.05.20, 15:29 | Üzenet # 1529
Yaoista
- Nem is tudom... *Mosolyodom el.* - Valahogy nem gondoltam, hogy ebben a formában is sokat segítettem. *Nagyon jól esett.* - Elfog. *Mondom biztatóan. Tudtam, hogy nagyszerű leszel.* - Sejtettem. *Nevetek veled.* - Micsoda meglepetések. *Mosolygok. Tudtam, hogy mindenki boldog lesz.* - Édesem... hidd el, hogy pontosan tudja. *Mosolyodom el. Annyira szerettem, ahogy apukádról beszélsz. Érezni, hogy mennyire szereted és rajongsz érte. A bűntudatra odanyúlok és finoman megcirógatom az arcod.* - Hidd el, már nagyon jól kifejezed magad és tisztában van mindennel. *Nagyon édes voltál. Végig hallgatlak és bólintok.* - Akkor inkább beszélgessünk. *Mosolyodom el. Megértettem, hogy nincs testiség, ezért is zavartál össze egy pillanatra.* - Szívesebben vagyok veled ébren. *Teszem hozzá.* - Kicsit úgy érzem, mégis kell. *Nevettem el magam.* - Már megérte tegnap úgy berúgni. *Mosolygok kicsit.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.05.21, 22:09 | Üzenet # 1530
Yaoista
- Pedig de. Most gondolj bele, ha nincsenek körülöttem jó szakemberek, akkor mégis hol tartanék?*De ez amolyan költői kérdés volt.* - Ideje lenne egy kicsit jobban bíznod magadban szakmailag, hiszen az ételed se került fel véletlenül az étlapra.*Emlékeztetlek.* - Köszönöm, talán itt nekem kéne nagyobb ön bizalmat szeretnem.*Mosolyodom el.* - Ugye.*Kuncogok.* - Remélem így van, de azért még jobb ha teszek érte.*Megérdemli.* - Valamiért úgy érzem, hogy te többet tudsz mint én.*Kuncogok és a kezedre simítok.* - Rendben, ahogyan akarod.*Nem kötekedem.* - Pedig nem, de ha jobban érzed magam, akkor legyen.*Ezt is rádhagyom.* - Bolond vagy.*Nevetek fel, bár megértem miért mondod, hiszen amúgy nem lennél itt.* 

szela00Dátum: Hétfő, 2023.05.22, 21:43 | Üzenet # 1531
Yaoista
- Valahogy mindig elfelejtem, hogy mennyire jó szakácsnak tartasz. *Mosolyodom el egy kicsit szégyenlősen.* - Igazad van. *Ebben valóban az volt.* - Hidd el, egyébként már jobb a helyzet, mint korábban. *Látszódott a hozzáállásomon is.* - Valószínű. *Kuncogok halkan.* - Az biztos, hogy értékelni fogja. *Hiszen rajongott érted.* - Hát... általában, ha beszélgetünk, akkor rólad beszélgetünk. Tudod ő úgy érzi, hogy cserben hagyott téged és édesanyád. Tényleg te vagy a mindene Igor. *Elég komolyan mondom a végét. Jól esett, ahogy a kezemre simítottál.* - Milyen megengedő vagy ma. *Kuncogok halkan.* - Csak kicsit. *Nevetek veled.* - De azért örülök, ha ma nem kell berúgjak. *Nevetek még kicsit.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.05.22, 22:20 | Üzenet # 1532
Yaoista
- Ez így van, de én meg emlékeztetlek rá.*Mosolyodom el.* - Hidd el, hogy ezzel is tisztában vagyok. Figyelemmel követem a fejlődésed, ahogyan a többiekét is.*Sokkal jobban mint azt hinnétek.* - Igen.*Na meg ez a minimum.* - Tudtam.*Nevetek fel, de a folytatásra elkomolyodom.* - Pedig nincsen így hiszen erről senki sem tehet. Talán ha nem hibáztattam volna, akkor nem gondolná ezt.*Suttogom.* - Igen tudom...*Mosolyodom el lágyabban.* - Mint mondtam már vigyázni fogok magamra és nem fogok neki több problémát okozni.*Legalábbis szándékosan nem.* - Ne szokj hozzá.*Kuncogok, de most csak pimaszkodom.* - Dilis.*Nevetek fel jóízűen.* - Ilyet is csak te tudsz mondani..*Nevetek tovább.*

szela00Dátum: Szerda, 2023.05.31, 18:30 | Üzenet # 1533
Yaoista
- Mindig. *Mosolyodom el én is.* - Igazából, együtt fejlődünk. *Ez volt benne a legjobb.* - Bár valamikor elmennék még tanulni édesapád szállodájába. *Ismerem be. Persze csak azért mennék, hogy nálad jobb legyek.* - Nem valami meglepő. *Nevetek veled.* - Nem azon múlik, cicusom. *Cirógatom meg az arcod finoman, nem akartam, hogy bűntudatod legyen. Nem is kapcsoltam, hogyan hívlak, csak vigasztalni akartalak.* - Egy két lábon járó bajmágnes vagy. *Nevettem el magam, mert csak vicceltem.* - Nem mellesleg elég szexi mágnes. *Nevetek tovább.* - Már hozzá szoktam. *Öltöttem nyelvet. Tudtam, hogy nekem sok mindent elnézel, persze nem éltem vele vissza, de nem tudtam kihagyni.* - Csak picit. *Már nem fájt a fejem és a kedvem is jó volt. Lehet fáradt voltam, de nagyon jól éreztem magam.*

szela00Dátum: Péntek, 2023.06.02, 19:08 | Üzenet # 1534
Yaoista
- Ez így van.*Bárhogyan is alakul a kapcsolatunk.* - Ennél szebben én se mondhattam volna.*Mosolyodom el.* - Nyugodtan és ezzel apa is így lesz, de tudom mondani se kell, hogy ezt csak szabadidődben.*De tudom hogy ez alap neked is.* - Tisztában vagyok vele, hogy egy szakács úgy lesz egyre jobb, ha több konyhán megfordul.*Akkor tudod a legtöbbre vinni, ha minél több helyen dolgozol.* - Azt viszont tudnod kell, ha el is mész, mindig nyitva lesz az étterem ajtaja számodra.*Mosolyodom el lágyabban. Te is tudod, hogy csak nagyon durva helyzetben változna ez.* - Akkor jó.*Nevetek veled együtt.* - De mégis..*A lelkem legmélyén én is tudom, de attól még a bűntudatom, akkor megfog maradni.* - De köszönöm.*Simítok a kezedre. Nekem se tűnik fel a cicus, hiszen ez olyan megszokott.* - Ez tetszik.*Nevetek fel.* - Egy újabb becenév és elég találó is.*Én is viccnek veszem, annak ellenére, hogy nem kevés igazság van benne.* - Imádom, hogy nem bírod ki bók nélkül.*Vigyorodom el.* - Megértem.*Hiszen azért sokat engedtem és engedek is neked, de ez fordítva is így van.* - Inkább jobban, de jól áll.*Kacsintok rád.* - Tényleg élvezem ezt a kis lazítást.*Veled még jobb, de ezt nem mondom ki, bár csak rám kell nézni.* - A barátaidnak, azért majd köszönd meg, hogy elhoztak, ha még nem tetted meg.*Jut eszembe.* - Tudod mit, ha jó Calebnek, akkor holnap be is jöhet hozzám, nincsen semmi dolgom.

szela00Dátum: Szombat, 2023.06.10, 21:50 | Üzenet # 1535
Yaoista
*Veled mosolygok, olyan jó érzés, hogy te is így érzed.* - Természetesen. *Tudtad jól, hogy sose hanyagolnám a munkám.* - Jó új dolgokat tanulni és ellesni technikákat, amiket még nem láttam. Igazából nagyon élvezem ezt a részét. *Imádtam kitalálni új dolgokat és azt csak úgy tudtam, ha megvan a technikai tudásom hozzá.* - Ha el is megyek, csak azért, hogy visszajöjjek a tanultakkal. *Hasonlóan mosolygok, mint te. Nagyon sokat jelentett nekem az étterem.* - Tudom. *Mondom lágyan. Tudtam, hogy mindig bűntudatod lesz a történtek miatt.* - Eléggé igen. *Nevetek fel én is veled.* - Csak őszinte. *Vigyorgok.* - Igazából, már az elejétől engedékeny voltál velem. *Gondolok vissza akár csak a piszkálódásokra és kicsit elmosolyodom.* - Mi nem!? *Kérdezek vissza kuncogva. Azért már kezdtem jobban érezni magam, még ha sokszor nem is úgy tűnt és el tudott nyelni a depresszió.* - Nekem is jól esik. *Persze a társaságod miatt leginkább.* - Még nem írtam nekik, de fogok. *Mosolygok.* - Tuti szívni fogják a vérem. *Túrok a hajamba.* - Rendben. Szólok neki, szerintem rá fog érni. *Mosolyodom el.* - Fel is hívom gyorsan. *Állok fel és bemegyek a telefonomért, majd leültem a kanapéra.* - Szia. *Köszönök bele.* - Először is köszi, hogy felhívtátok tegnap Igort... igen... igen, ő volt az... tudom, hogy az. *Nevetek egy kicsit. Egyértelműen megjegyezte, hogy jó pasi vagy.* - Figyelj csak,említettem neki, hogy csak minden második kaját égetsz oda. *Valami hasonlót visszaszól nekem, mire csak nevetek megint.* - Ha ráérsz holnap, akkor gyere be az étterembe. Szakácsot keres. *Teszem hozzá komolyabban.* - Igen... itt vagyok nála, átadom. *Picit szomorkásan elmosolyodom.* - Ne kérdezz hülyeségeket. *Közben feltűnik a dohányzó asztal aljában pár prospektus, ami érdekesnek tűnt.* - Rendben, akkor holnap. *Köszönünk el. Elveszem és kinyitom, hogy megnézzem, mit tervezel.*

szela00Dátum: Kedd, 2023.06.13, 19:56 | Üzenet # 1536
Yaoista
- Megértelek, én is ezért szeretem, amikor találkozok más vezetőkkel vagy éppen olyan konferenciám járok. Az meg alap, hogy apámtól mennyit tanulok, na meg azoktól is akik neki dolgoznak.*Mindkettő munkára értem.* - Erre gondoltam én is.*Örömmel tölt el, hogy te is így gondolod.* - Ez a legjobb benne.*Vigyorgok én is.* - Azt mondod?*Nekem ez fel se tűnt.* - Ennek örülök.*Mosolygok rád.* - Abban biztos lehetsz, de ilyen a barátok, na meg te is ezt tennéd.*Nevetek fel.* - Rendben.*Bólintok. Kint várlak, majd mivel elfogyott az italom, bemegyek egy újabbért. Visszafelé a nappali felé veszem az irányt, majd meglátom hogy mit is nézel.* - Azt el is felejtettem.*Szólalok meg hirtelen. Nem veszem kutakodásnak, hiszen szem előtt volt.* - Már csak a szállásokat kellett volna lefoglalni*Hiszen alapból magángéppel mentünk volna és minden programot már kinéztem, a kocsik bérlése meg ugye a legkevesebb.* - Tudod beszéltük az utazást és meglepetésnek szántam volna a rendezvény után.*Mosolyodom el szomorkásan.* - Kicsit belendültem.*Kuncogom el magam.* - Ez az út csak ránk vár.*Mondtam hogy apával is elmennék, de nem ide, ez csak a miénk.* - És még nem mondtam le róla.*Teszem hozzá majd visszamegyek az erkélyre, gondolom jössz utánam.* - Az csak egy része amit látsz és tudod mit nem is árulok el semmit.*Ebből is láthatod, hogy a kicsi reményem az meg van, hogy ismét együtt leszünk.* - Annak azért örülök, hogy magát a tervemet nem nyomtatom ki, mert akkor oda lenne a meglepetés.*Mondom édesen.* - Mit mondott?*Jut eszembe a barátod.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.06.19, 21:17 | Üzenet # 1537
Yaoista
- És ott van a kedvenc éttermed is. *Utalok Keithre, hiszen említetted, hogy tőle is rengeteget tanultál.* - Sose szabadulsz tőlem. *Közlöm veled vigyorogva.* - Igen. *Mosolyodom el.* - Engem sosem szúrtál le, ha pimaszkodtam vagy szívtam a véred. A többieket mindig. Ki is voltak akadva, hogy mi ez a különleges bánásmód. *Kuncogok.* - Persze lecsaptam annyival, hogy nekem jár, nekik nem. *Nevetek fel.* - Bár tudom, hogy mi máshonnan indultunk a bátyám miatt, meg egyébként is... *Hiszen, mint megbeszéltül, az elejétől kezdve kerülgettük egymást.* - Hogy ne tenném. *Nevetek veled. A nappaliban ülve, teljesen elvarázsoltak a prospektusok. Hangodra kicsit megrezzentem, mert váratlanul ért. Odafordultam feléd, majd szavaidra kicsit magamhoz ölelem őket. Kellett pár perc, hogy követni tudjalak, de visszatettem őket és utánad mentem, úgy hallgattalak. Odamentem hozzád és megálltam tőled egy karnyújtásnyira. Kérdésed zökkentett ki.* - Hogy nagyon jó pasi vagy. *Mosolyodom el.* - Holnap 1 körül bejön. *Teszem hozzá és kicsit elhallgattam.* - Megölelhetlek? *Kérdezem meg halkan.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.06.26, 20:12 | Üzenet # 1538
Yaoista
- Igaz, nem is értem hogy hagyhattam ki.*Csóválom meg a fejemet.* - Valószínűleg azért mert ő más.*Hiszen ő közel áll hozzám.* - Ideje lesz ismét mennem, már ott is régen voltam.*Veled jártam ott utoljára.* - Helyes.*Mosolyodom el, remélem tényleg így lesz.* - Ez fel se tűnt, mert nekem az van meg hogy a te véred szívom a legjobban és morogsz rám.*Nevetek fel.* - Meg voltam győződve hogy inkább panaszkodsz rám na meg hogy nem érted, hogy miért is téged piszkállak a legjobban.*Bár biztos ez is előfordult.* - Igen, ez így van.*Értek egyet. Várok hogy megszólaljál, majd csak felnevetek.* - Ez tetszik, remélem azért holnap annyira nem lesz zavarban.*Vigyorgok.* - Rendben, nagyon kíváncsi vagyok.*Afelől nincsen kétségem hogy jó embert ajánlsz nekem. Már éppen rágyújtanék de megelőzöl a kérdéseddel.* - Legyen.*Felállok és magamhoz ölellek, de nem szorosan és nem is tart sokáig. Attól még hogy most ezt megtaláltad, megmondtam hogy nincsen testiség.* - Mesélj mit kell tudni a barátodról.*Mondom miután elengedlek. Nem akarok beszélni az utazásról, most teljesen felesleges lenne.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.07.02, 16:43 | Üzenet # 1539
Yaoista
- Ő inkább a barátod, nem? *Mosolyodom el.* - Hívd el apukád. *Tanácsolom. Biztos jól esne neki és legalább tudtok beszélgetni. Csak mosolygok a helyesre.* - Mert tényleg az enyém szívtad a legjobban. *Nevettem el magam én is.* - Nem mondom, hogy ilyen nem történt. *Nevetek fel megint.* - Abban lesz. *Kuncogok kicsit. Bár tudja, hogy kvázi nem vagy szabad préda.* - Szerintem kedvelni fogod. *Mosolyodom el. Ahogy beleegyezel, átölellek, de én se szorítalak úgy. Picit így vagyok és halkan megszólalok.* - Köszönöm... *Nem az ölelést köszöntem meg, hanem az egészet... hogy így készültél és nem engedted el, hogy elmegyünk még együtt. Miután elengedtél én csak háttal nekitámaszkodok a korlátnak.* - Hm, mit is. *Elmélkedem.* - Együtt kezdtük a szakács sulit. Mindig jóban voltunk, kivéve... mikor én felszívódtam. *Szépítem a dolgokat.* - Az elsők között volt, akivel újra felvettem a kapcsolatot. *Mosolyodom el halványan.* - Nagyon jó fej és tehetséges. Mindig kicsit vetélytársak voltunk. *Kuncogok.* - Mondtam, hogy nem sok barátom van.. *Haverjaim persze voltak bőven.* - De őt annak mondhatom. Szerintem neked is szimpatikus lesz, bár biztos, hogy meg lesz illetődve. *Nevettem el magam.* - Neki tíz percnél több kell, hogy kinyíljon a szája. *Teszem hozzá.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.07.03, 21:35 | Üzenet # 1540
Yaoista
- Igen, valóban az.*Mosolyodom el lágyabban.*  - Ő is ott volt a megnyitón és olyan jól esett amikor azt mondta büszke rám, bár ezt minden alkalommal elmondja ahogyan mindig is tette, amikor mentem tanulni mellé. Ő egy fantasztikus pasas. Sose ítélkezett felettem, persze sok mindenről nem tud, de ugye nem hülye. Ő csak kedvesen megdorgáltat.*Nevetek fel.* - Elfogom és akkor elmondom neki az utazást, na meg elszeretnék menni Seimével és Sergejjel is, külön meg együtt is.*Régen voltam már velük.* - Ez így van.*Nevetek veled együtt.* - Elég sokszor történt, bár ez kölcsönös.*Vigyorodom el.* - Igazából én nagyon élveztem, olyan viccesen reagáltam.*Emlékszem vissza.* - Azért még viselkedni fogok, bár úgyis lesz pár megmozdulásom.*De ezt mondanom se kell, hiszen ismersz.* - Nos ha te mondod, akkor biztosan így lesz.*Értek egyet.* - Most mondanám, hogy ne köszönd, de ugye én is ilyen vagyok.*Ebben is hasonlítunk.* - De ilyen egy jó barát nem?*Hiszen nem zavart el.* - Valóban már most szimpi.*Jegyzem meg.* - Nekem sincsen és ezzel nincs is baj.*Hiszen nem a mennyiség számít.* - Cuki.*Kuncogok.* - Nos ha felveszem, akkor lesz ideje és mivel a barátod nem féltem. Persze munkáról van szó, de leginkább azért várom hogy találkozzunk, mert végre megismerem egy barátodat.*Hiszen még csak nem is meséltél róla.* - Te már találkoztál az én barátiammal és ugye a szöszi a te barátod is lett, aminek nagyon örülök.*Mosolyodom el.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2023.08.24, 21:33 | Üzenet # 1541
Yaoista
*Elmosolyodom, ahogy tovább mesélsz.* - Igen, nekem is mondta, hogy kicsit forrófejű vagy, de rendes kölyök. *Kuncogok halkan.* - Hiányoznak, igaz? *Kérdezlek. Kicsit lefoglaltalak.* - Őszintén szólva én is élveztem, sőt még most is élvezem. *Mosolyodom el.* - Azért csak finoman, mint mondtam. *Mondom egy picit féltékenyen.* - Ismerlek már. *Kuncogok halkan.* - Mindig is meg fogom köszönni. *Főleg most, hiszen most van is mit.* - Igen, ő tényleg az. *Értek veled egyet.* - Tudja, hogy miért tűntem el és hogy elvonón voltam, de részleteket nem. *Teszem hozzá, csak hogyha szóba kerülne..* - Ennek örülök. *Mosolyodom el.* - Igen, ilyen. *Értek egyet.* - Nem kell félteni. *Nevetek fel. A folytatás kicsit meglepett.* - Be akartalak mutatni, de annyira gyorsan történtek a dolgok... *Sérülten mégse vihettelek sehova. Kicsit szomorkás lesz az arcom és elrévedek.* - De tudnak rólad és várták is, hogy megismerjenek. *Mosolyodom el, de továbbra se volt valami vidám az arcom.* - Kíváncsiak voltak, hogy mégis kinek engedtem ennyi idő után... *Tisztában voltak vele, hogy sokáig nem volt senkim.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.09.02, 20:22 | Üzenet # 1542
Yaoista
- Ez tetszik.*Nevetek fel.* - Bár a kicsit az enyhe kifejezés.*Kuncogok.* - Igen nagyon, de majd pótlunk. Egyáltalán nem bánom, hogy veled töltöttem azt az időt.*Sejtem, hogy erre gondolsz.* - Igen, ezzel én is így vagyok.*Értek egyet.* - Miért is?*Persze tudtam jól, de kíváncsi vagyok, hogy mit mondasz.* - Ugyan kérlek.*Legyintek egyet vigyorogva.* - Igen.*Mosolyodom el.* - Ezzel nincsen semmi baj. Legtöbbet úgyis én tudom, igaz?*És biztos vagyok benne, hogy én se tudok mindent.* - Különben tudod jól, hogy én nem mondok semmit.*De ezzel te is tisztában vagy.* - Nem is féltem.*Kuncogok.* - Nos ez valóban így van, de jobb később, mint soha.*Még ha nem is vagyunk együtt, akkor is örülök, hogy megismerhetem.* - Naná, engem mindenki meg akar ismerni.*Nevetek fel, ezzel is fel akarlak dobni téged.* - Gyere ide.*Nyújtom ki a kezemet, amikor megfogod, akkor magam mellé húzlak.* - Figyelj az a lényeg, hogy megismerjük egymást nem? Éppen nem vagyok a pasid de még lehetek az nem?*Cirógatom meg az arcod, vigasztalva téged, ahogyan szoktam tenni.* - Ne szomorkodjál.*Mosolygok rád kedvesen, mielőtt bármit mondanál megszólal a telefonom.* - Bocsi, ezt fel kell vennem.*Engedem el a kezed.* - Hello séf.*Szólok bele a telefonba.* - Te sosem zavarsz, mondjad.*Figyelmesen hallgatni kezdem.* - Tudod, hogy engem a pimaszság és az extrémebb kinézet nem zavar, amíg jól végzi a munkáját. Arról nem is beszélve, hogy te ajánlod.*Ez mindent elmond.* - Ha megfelelő neki a holnap, akkor hívd be egy interjúra. Jönni fog egy szakács jelölt is, ő pedig Nickkel tanult együtt.*Mesélem el.* - Ha neked is jó, akkor majd gyere be interjúra és utána meg te megbeszéled vele, hogy mikor mutassa meg mit tud és természetesen a végső döntés a tiéd.*Hiszen a konyhában ő a főnök.* - Majd akkor mond, hogy mikor jó neki, köszi. Beszélünk, szia.*Azzal leteszem.* - Na ha így haladunk, fel se kell adnom álláshirdetést. Jönni fog egy srác talán majd holnap, ha jó neki. Mint hallottad pincérnek és Iannak hívják. A séffel dolgozott együtt és tudod ő nem ajánlana akárkit. Az meg pláne tetszik, hogy nem egy hétköznapi srác lesz. Egyre jobban várom a holnapot.

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.09.03, 11:57 | Üzenet # 1543
Yaoista
- Nem olyan vészes. *Mondom lágyan. Sokat enyhültél.* - Akkor jó. *Mosolyodom el halványan.*- Tudod te. *Nem viszel be az erdőbe.* - Te csak ne "ugyan kérlek"-ezz nekem. *Közlöm picit morogva, persze nem komoly egy kicsit se. Kérdésedre bólintottam egyet.* - Igen, te... *Mondom kissé szégyellve magam.* - Igen, tudom. *Mondom egy halvány mosollyal. Mindig számíthatok rád.* - Kicsit ki akartalak sajátítani. *Mosolyodom el már rendesen. Sikerült feldobnod. Ahogy kinyújtod a kezed és odahívsz, megfogom és nem is kell nagyon húznod. A folytatásra nagyon lágyan elmosolyodom és belesimul az arcom a kezedbe.* - Azért jó lett volna dicsekedni. *Annyira jól esett, amit mondasz nekem. Éppen válaszolnék, de akkor felveszed a telefont és elengedsz. Figyelmesen hallgatlak és örültem, hogy ő is ajánlott valakit.* - Jól jársz velünk. *Nevettem el magam.* - Remélem beválik mindkét srác. *Hiszen neked is egyszerűbb, ha nem kell folyton interjúztatnod. Finoman megfogtam a kezed és megszorítom picit.* - Köszönöm. *A vigasztalásra mondtam.* - Egyébként örülök neki, hogy megismered. *Mosolyodom el és megcirógatom a kezed, majd elengedem, nem akartam sok lenni.* - Majd holnap bocsánatot kérek tőle, hogy úgy berúgtam. *Kuncogok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.09.03, 21:20 | Üzenet # 1544
Yaoista
- Köszi.*Mosolyodom el.* - Pedig tényleg nem tudom.*Vigyorgok egyre jobban.* - Most mond csak miért is morogsz?*Kérdezlek pimaszul, már most élvezem a helyzetet, pedig semmit se tettem.* - Ezzel nincsen baj, hiszen én is így tettem.*Nagyon remélem, hogy még lesz rá lehetőségem.* - Ez édes volt.*Nevetek fel.* - Még most is dicsekedhetsz.*Kuncogok.* - Legjobban, majd meghálálom.*Kuncogok.* - Én is, de szerintem ezzel nem lesz gond. Mindketten tudjátok, hogy mik az elvárásaim. Azt meg nem hinném, hogy a séf fog nemet mondani Calebre.*Hiszen azt is tudod nagyon jól, hogy ő mit vár el a konyhán.* - Szerintem elsőre elég lesz most két ember, aztán idővel majd még növelem a létszámot. Basszus el se hiszem, hogy ennyire megkíméltettek, komolyan hálás vagyok. Gondolhatod, hogy mennyi kedvem lett volna a sok hülyéhez, arról nem is beszélve, hogy a türelmem is véges.*Nevetek fel. Persze ilyen helyzetben, azért más, de az ostobákat semmilyen körülmények között nem bírom elviselni.* - Ezt ne köszönd.*Mondom, majd csak felnevetek.* - Erről tényleg nem szokunk le.*Kuncogok.* - Én is.*Ezáltal téged is jobban megismerlek.* - Rendben, de szerintem leginkább köszönd meg.*Hogy hívtak engem.* - Az hogy így berúgtál, nos előfordul.*Az a furcsa akivel még nem esett meg.* - Jó lesz Iannek.*Mondom amikor megnéztem az üzenetet.* - Csak, hogy tud mire számítsál.*Olvasom el az üzenetet nevetve és megmutatom a képet.* - Az biztos, hogy a borravalóval már nem lesz gondja, már a kinézete miatt se.*Mutatom meg a képet.* - Micsoda vendégcsalogató is lesz. Oké a srácok is jóképűek, de lekörözi őket. Lesz itt majd egy kis féltékenység.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.09.09, 18:21 | Üzenet # 1545
Yaoista
- Persze, nem tudod. *Csak a vigyorodra kellett nézni.* - Azért, mert tudom, hogy csak azért is flörtöni fogsz vele, hogy engem bosszants, mert tudod, hogy mennyire féltékeny tudok lenni. *Adom meg neked az örömöt és elmondom.* - Csak aztán nehogy visszanyaljon a fagyi. *Jegyzem meg neked gonoszkásan.* - Én nem bánom. *Mosolyodom el.* - Veled mindig... Mint mondtam, tegnap is ez történt. *Kuncogok halkan.* - Várom, hogy mivel. *Kuncogok veled.* - Meglepne, ha igen. *Tudtam, hogy Caleb jó.* - Megkíméltük szegény buksid. *Simogatom meg a fejed automatikusan kicsit a hajadba túrva. Természetes mozdulat volt, bele se gondoltam. Ahogy mondod, hogy ne köszönjem meg, veled együtt nevettem el magam.* - Nem, soha. Ez a miénk. *Nevetek tovább.* - Majd meghívom valahova. *Hiszen részben ennek az egésznek köszönhetem, hogy most veled lehetek egy kicsit.* - Akkor egyszerre letudod őket. *Állapítom meg. Elnevettem magam az üzenten, nagyon vicces volt. Elveszem tőled a telefont és szemügyre veszem.* - Nagyon szexi és helyes. Van egy kisugárzása. *Állapítom meg és közben visszanyújtom a telefonod.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.09.10, 20:55 | Üzenet # 1546
Yaoista
- Ezt mondom.*Vigyorgok tovább és ez csak még nagyobb lesz, ahogyan végül megadod magad.* - Most lebuktam.*Nevetek fel, de a folytatásra abba is marad. Rágyújtok egy cigire, mielőtt megszólalnék, abból biztos vita lenne.* - Nos akkor visszanyal.*Vonok vállat. Igazából nem lep meg a reakciód, ez annyira jellemző rád.* - Valóban mindig?*Azért ez eről túlzás, de egyben édes tőled.* - Igen, igen.*Kuncogok.* - Még magam se tudom.*Komolyan is gondolom.* - Persze a séf erre kifog akadni, de az már nem számít.*Tudom hogy nem várja el, na nem mintha te elvárnád.* - Ez mindenkinek jobb, senkinek se jó egy morci Igor.*És még finoman is fogalmaztam. Nem mondok semmit a simogatásra, hiszen nekem is természetesen jött.* - Igen, a miénk.*Nevetek veled együtt, bár egy kis szomorúság is kihallatszik. A miénk szó most annyira távolinak tűnik.* - Jó ötlet.*Biccentek.* - Azt hittem amúgy nem ez a típus jön be.*Veszem vissza a mobilomat.* - Vagy tényleg a hosszú haj a fétised.*Ezt muszáj lecsapnom.* - Amúgy én is ezeket gondolom róla és nekem tényleg nem az ilyen pasik az eseteim, de elvinném egy körre. Olyan hívogató a tekintete.*Mondom már csak azért is.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.09.18, 20:30 | Üzenet # 1547
Yaoista
*Meglep, hogy nem szólsz vissza valami vicceset.* - Megígértem, hogy nem fog, nem igaz? *Mosolygok rád kedvesen.* - Az én szemszögemből, igen. *Erősítelek meg.* - A séf mindenre kiakad. Nagyon vicces, mikor zavarba jön. *Nevettem el magam.* - Egyébként nem tartozol semmivel. Örülök, hogy segíthettem. *Nézek rád kicsit lágyabban.* - Na ebben egyetértünk. *Nevettem el magam.* - Bár hozzá kell tennem, hogy van, amikor édes egy morci Igor. *Pimaszkodom kicsit. Hallom a kis keserűséget, de tudom, hogy lesz még olyan, hogy ezt boldogan mondod. Csak bólintok én is a jó ötletre. Ahogy megjegyzed a dolgokat, elmosolyodom kicsit.* - Mondtam, hogy változott az ízlésem. *Kuncogok halkan, kicsit incselkedve.* - És nem tagadom, tetszik a hosszú haj... tudod ismerek valakit és nagyon megszerettem. *Mosolyodom el.* - Bár a fekete jobban tetszik... *Simítok végig az egyik hajtincsed végén. Ahogy folytatod, nem bírtam ki.* - Mert milyen pasik az eseteid? *Kíváncsi voltam, hogy mit mondasz.*

szela00Dátum: Péntek, 2023.09.22, 22:45 | Üzenet # 1548
Yaoista
- Valóban, de azóta megváltozott a helyzetünk, de legyen így.*Bár nem vagyok benne biztos, hogy így is lesz.* - Köszönöm.*Ez tényleg jól esik.* - Szerintem is és ezt sokszor tapasztaltam.*Nem felvágásból mondom, hiszen más helyzetben vagyok.* - Tény imádom cukkolni, de mellette nagyon is sokat köszönhetek neki is, ha ő nem lenne, akkor nem tartanék itt. Attól még hogy én vagyok a főnök, nagyon sok mindenhez nem értek és sokat jelent, hogy eljött egy kis kezdőhöz. Tőle is nagyon sokat tanultam és a mai napig tanulok. Hálás vagyok neki, ahogyan mindenki másnak is. Nem hiába mondom, hogy nélkületek, nem tartanék itt.*Te aztán főleg tudod, hogy mekkora egom van, de nem ebben a helyzetben.* - Oké kapjátok ezt az utazást, de ez csak egy töredéke, ahhoz képest amit kaptam. Alig vagytok páran, akik fiatalabb nálam és mégis megkaptam a bizalmat és ez nagyon sokat számít. Tudod ez az a hely ahol, csak annyit tudtak rólam hogy egy fiatal és persze gazdag srác vagyok ez sose volt titok. Én már azzal kezdtem, hogy van támogatásom, de sokat tanultam és fogok is és kérem a segítséget és a türelmet is. Megkaptam a bizalmat és úgy érzem, hogy ki is érdemeltem. Tény vannak helyzetek, amikor rosszul érzem magam, hogy nem tudják ki is vagyok de mellette úgy érzem, hogy csak úgymond egy jó menü étterem vezetője vagyok vagy szerinted ez hülyeség?*Kérdezlek, bár tőled ez csak egy költői kérdés.* - Nekem ez nem csak egy étterem, hanem egy olyan élet, amire szükségem van. Tudod jól, hogy imádom az családomat és ebbe mindenki bele tartozik.*Lásd az egész szervezetet.* - De akkor is kell egy hétköznapi élet és ezt is a családomtól tanultam, lásd az apámat. Én se vagyok hülye, hogyha nem ide születtek és most nem mondom édesanyám halálát, akkor is egy nagyon rossz ember lennék. Még mindig sokat kell tanultam és nem tudom elképzelni, hogy valaha ilyen szinten jó vezető leszek, de mindent megfogok érte tenni. Saját magammal van a legnagyobb harcom és mint az előbb említettem még nagyon sokat még kell tanulnom, de melletted sokkal jobb ember lettem.*Ez nem kérdés.* - Bocsi kissé elkalandoztam.*Ez melletted mindegy hányadán állunk, könnyen megy.* - Tudom, de ugye ismersz.*Mosolyodom el.* - Szerintem csak neked.*Nevetek fel.*- Valóban és ezt bóknak veszem.*Vigyorodom el.* - Hmm jó pasi lehet.*Kivételesen nem egozom.* - Tartsd meg jó szokásod csak egy emberre.*Azért ez meg kell jegyeznem.* - Mintha nem tudnád.*Csóválom meg a fejemet.* - Nézzél tükörbe vagy találkozzál Sergejjel.*Adom meg végül a választ.* -  Bár mindketten különlegesek vagytok főleg te.*Hiszen te mindenkit lekörözzöl.* - Persze nem mondom, hogy Ian féle pasikat nem dugtam meg, sőt volt nála férfiasabb és jóval idősebb, ami azért elég izgató, de ugye ez csak szex.*És ugye te jóval több vagy.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.09.24, 21:01 | Üzenet # 1549
Yaoista
- A helyzetünk nem befolyásolja se az ígéretem, sem az érzéseim. *Mondom picit lágyabban.* - Gondolom. *Kuncogok. Figyelmesen hallgatlak és csak mosolygok.* - Sokat lát benned ő is. *Bíztunk benned kérdés nélkül.* - Tudod Igor, ez az étterem nem csak neked különleges. Nekünk is az. Kicsit az otthonunk. *Próbálom elmagyarázni.* - Mindenki bízik benned és pont, ahogy mondtad, kiérdemelted. Megdolgoztál érte és egyébként a lelkesedéses ragadós. *Kuncogok halkan.* - Tudom jól, hogy bűntudatod van, de... jobb, hogy nem tudják. *Mondom komolyabban.* - Csak addig maradhatsz egy kicsit őrült étterem tulajdonos mindenki szemében, amíg csak ennyit tudnak. *Cirógatom meg finoman az arcod. Tudom jól, hogy ez neked mennyire fontos.* - Mindenkinek szüksége van valamire, hogy... ne veszítse el önmagát. *Téged ez a földhöz kötött és célt adott a szervezet mellett.* - "Akkor is egy nagyon rossz ember lennék"? *Idézlek vissza kérdően.* - Igor... te nem vagy rossz ember. Nem győzöm hangsúlyozni. *Nézek rád szeretetteljesen.* - Hidd el, én csak tudom. *Mosolyodom el.* - És igen, nagyon jó vezető leszel. Még nem látod és őszintén, nem vagyok benne biztos, hogy valaha képes leszel teljes valójában úgy látni magad, mint ahogy másik teszik, de bízz bennem. *Nagyon lágyan beszélek.* - Mellettem? *Most nekem keserédes a hangom. Még inkább azt érzem, hogy elárultalak.* - Semmi, szeretem, mikor magadról mesélsz. *Vagy megosztod az érzéseid.* - Lehet. *Nevetek veled.* - A legjobb pasi. *Mosolyodom el.* - Az a pasi egy bűnöző. *Mondom komoly arccal.* - Ellopta a szívem, szóval nem igen van oka aggódni. *Teszem hozzá lágyan.* - Azt kell mondjam, jó ízlésed van. *Kuncogok halkan, de a végére kicsit elpirulok.* - Amit mi csinálunk az nem "csak szex". Az sokkal több. *Nem véletlen próbálkoztam be nálad az este se. Egész délután beszélgettünk, még ettünk. Nagyon jól érzetem magam. Rég voltam ilyen nyugodt. Néha azért végig simítottam az arcodon, de többet nem tettem és nem is kértem semmit, hiszen tudtam, hogy te nem akarsz testiséget.* - Biztos nem fekszel mellém? *Kérdezem, mikor már lefeküdnénk aludni fürdés után, amit persze külön tettünk. Olyan rossz volt az ágyadba feküdni egyedül. Furcsa volt, hogy nem vagy mellettem. Mivel mondhattam bármit, te maradtál a matracnál, így feladtam. Szinte teljesen összegömbölyödtem és nagy nehezen, de elaludtam a helyeden. Azt hittem rendben leszek, de pár óra múlva, mint mindig, zihálva riadok fel. Felülök és akkor látom, hogy te alszol, legalábbis számomra úgy tűnt. Kimásztam az ágyból, és leültem melléd a földre. Megnyugtató volt látni, ahogy mozog a mellkasod fel és le. Minden porcikám melléd akart bújni és szorosan átölelni. Kinyújtom a kezem és finoman éppen csak hozzáérek a tiédhez.* - Azt hittem meg tudlak győzni és úgy kelhetek, mint ma. *Suttogom halkan.* - Hogy ma nem kell... azt álmodnom. *Hiszen ismét meghaltál álmomba.* - Hozzád akarok bújni, veled lenni... szeretni...*Folyt le egy könnycsepp az arcomon.* - Annyira gyűlölöm ezt az egész helyzetet. *Kicsit így maradtam még, majd odahajolva adtam óvatosan egy puszit úgy, hogy nehogy felkeltselek.* - Szép álmokat... *Visszamásztam az ágyba, de képtelen voltam visszaaludni.*

szela00Dátum: Kedd, 2024.01.23, 23:09 | Üzenet # 1550
Yaoista
- Értem.*Mosolyodom el kicsit, bár attól még vannak kétségeim, de idővel úgyis kiderül.* - És ez nagyon sokat jelent.*Mondom lágyabb hangon.* - Hidd el ezzel tisztában vagyok és ez is volt az egyik célom, hogy ez ne csak egy szimpla munkahely legyen.*Örülök, hogy ti is így vélekedtek.* - Köszi.*Mosolyodom el.* - Ez jó.*Kuncogok én is a lelkesedésre.* - Őrült, mi?*Nevetek fel picit.* - Amúgy meg persze, hogy jobb.*De ez nem is kérdés.* - Igen.*Bólintok.* - Ezt mondtam volna?*Lepődöm meg.* - Pedig most nem akartam. Azt akartam mondani, ha nem ebbe a családba születek, akkor milyen lennék, de ugye erről kár is beszélni.*Javítom ki magamat.* - Igen tudom jól és bár sose fogom olyannak látni magamat, ahogyan te látsz engem, bár ez fordítva is igaz.*Teszem hozzá.* - De hidd el már sokat fejlődtem.*És ez neked is köszönhető.* - Biztosan nem fogom.*Vágom rá rögtön, de erre el is nevetem magamat.* - Ami szerintem nem baj, azért valamiben lehetek én is szerény.*Viccelődöm, de attól még komolyan gondolom.* - Nem csak benned, de a többiek szavában is megbízom és őszintén ennyien, azért csak nem tévedhetek.*Kuncogok, de látszik rajtam, hogy ez milyen jól esik és a kis zavaromat leplezem ezzel.* - Ezen most miért lepődsz meg? Elég sokszor mondtam, hogy jó hatással vagy rám és ugye nem csak én jegyeztem meg.*Emlékeztetlek.* - Mondtam, hogy te csak növeled az egomat.*Vigyorodom el, ami eltűnik a folytatásra és igen csak furán nézek rád, de utána rögtön el is nevetem magamat.* - Ez már annyira gagyi volt, hogy jó volt.*Nevetek jóízűen.* - Szerintem is, sőt nagyon jó.*Javítalak ki.* - Ez így van.*Első perctől sokkal több volt. Nagyon jól telt a nap, élveztem minden egyes percét. Persze néha én is hozzád értem, ez olyan ösztönösen jön, ahogyan nálad is és az ilyenekért nem is szóltam rád.* - Biztos.*Egy darabig ment a szócsata, de végül csak feladod. Nem lett volna jó, ha emiatt rosszul végződik a napunk. Még pár szót váltunk, majd én elalszom. Nem ébredek fel rád, csak békésen alszom tovább, egészen reggelig.* - Mi a...*Lepődöm meg, hiszen nem a matracon vagyok, hanem az ágyamban és persze te az ölelésemben vagy. Óvatosan kimászok és a fürdőbe megyek. Az sincsen meg, hogy mikor keltem fel hozzád, de mint minden más, akkor ez is ösztönösen jött. Bármennyire jó is volt veled, azt is tudtam, hogy ez így nem állapot. Nem hiába hoztam meg egy döntést és ehhez tartani akarom magamat. Azt nem tudom, hogy te felébredtél e rám, de az biztos, hogy én ezt nem fogom felhozni. Végezve megtörülközők és felveszek egy köntöst. A konyhában csinálok magamnak egy kávét, majd kimegyek a teraszra és egy cigi társaságában elfogyasztok. Elolvasom az emaileket, majd összedobok egy egyszerű reggelit és mivel jó idő van, kint terítek meg. Felöltözök és utána ébresztelek.* - Jó reggelt!*Simítok az arcodra, majd kapcsolva elveszem a kezemet.* - Ébresztő, kész a reggeli.*Amikor a kinyitod a szemedet, rád mosolygok.* - Gyere, a teraszon terítettem meg.*Állok fel.* - Tudod, mint aki élne.*Kuncogok, hiszen ez megszokott szófordulat volt. Nagyon ritka alkalom volt, amikor te keltettél, amikor meg mindketten szabadnaposok voltunk, akkor meg ugye miattad lustultam tovább, de akkor is előbb voltam fent.* - Ha valami nem elég, akkor szóljál.*Mondom, amikor már kint vagy. Persze kávét is kaptál, én meg már a másodikat ittam.* - Jó étvágyat.*Mosolygok rád.*

Keresés: