2025.07.20, Vasárnap, 01:52
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cicuskák :D
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...

szela00Dátum: Szombat, 2024.01.27, 15:33 | Üzenet # 1551
Yaoista
- Nem tudom igazából, de mindig meg tud lepni. *Nevetek fel kicsit.* - Számomra annyira hihetetlen, hogy valakire ilyen hatással lehetek. *Mosolyodom el nagyon lágyan és szerelmesen.* - Ugye? *Nevetek veled együtt. Tudtam, hogy szörnyű szöveg volt, de nem bírtam kihagyni. Örültem, hogy te is néha hozzámértél úgy, hogy fel se tűnt neked. Jó volt érezni, hogy vannak még érzéseid irántam, hogy kellek neked. Vannak pillanatok, mikor nagyon megijedek, hogy már nem fogok neked többé kelleni. Örültem, hogy nem ébredtél rám fel, nem is lett volna jó. Én utána már nem igazán tudtam visszaaludni. Nagyon meglepődtem, ahogy egyszer csak befeküdtél mellém és magamdhoz öleltél. Megfordultam és szorosan hozzád bújtam. Nem tudtam, hogy direkt feküdtél-e be mellém vagy sem, de a fontos az volt, hogy itt voltál. Hatalmas megkönnyebbült sóhaj szakadt fel belőlem. A tested melege és a szíved dobogása olyan nyugtatólag hatott rám, hogy pillanatok alatt el tudtam utána aludni. Nem ébredtem fel, mikor te. Nagyon mélyen aludtam még. Csak akkor ébredeztem, mikor keltettél.* - Szia... *Motyogom és ösztönösen simult az arcom. Lassan kinyitom a szemeim és én is mosolygok.* - Jól hangzik. *De még nem mozdultam.* - Nagyon vicces vagy. *Morgom halkan és közben lassan felülök. Bementem előbb a fürdőbe, majd utána le utánad. Rendesen elaludtam a hajam.* - Nagyon jól néz ki. *Mosolyodom el.* - Köszi. *Veszem el a kávét és bele is iszok.* - Még mindig a te kávéd a legjobb... *Mondom halkan és csak lágyan mosolygok.* - Köszönöm, neked is. *Kezdek el enni.* - Nagyon finom... *Jó étvággyal eszek. Nem tudtam, hogy felhozzam-e az estét, de még inkább hallgattam. A szemeimen azért látszódott, hogy nem volt olyan sima éjszakám.*

szela00Dátum: Szombat, 2024.01.27, 16:17 | Üzenet # 1552
Yaoista
- Pedig ideje lenne már elhinnéd.*Mosolyodom el.*  - Szerintem is.*Kuncogok.* - Örülök, hogy így gondolod.*Mosolygok rád.* - Édes vagy.*Mindig ezt mondtad.* - Tudod a titkos hozzátevő.*Kuncogok.* - Köszi.*Kezdek el én is enni, veled mindig reggeliztem. Most már biztos vagyok benne, hogy felébredtél rám, de én továbbra se hozom fel a dolgokat. Most így meg se kérdezem, hogy aludtál.* - Ma is szép számmal vannak foglalások.*Mondom boldogan.* - Jó kis nap lesz.*Igen csak lelkes vagyok.* - Ha minden jól megy és a srácoknak is jó, akkor már héten kezdhetnének. Bevallom, hogy kicsit izgulok.*Mondom édesen ugye még ezt az oldalamat se láttad.*

szela00Dátum: Szombat, 2024.01.27, 22:39 | Üzenet # 1553
Yaoista
- Nem tudom mi az, de jó. *Kuncogok veled. Örültem, hogy te is reggelizel, nem ártott neked se azért.* - Jót aludtál? *Kérdezek rá, de nem akartam jobban belemenni. Én nem bántam, hogy befeküdtél mellém, hiszen így én még tudtam valamennyit. Viszont sejtem azt is, hogy nem tudatosan döntötted, már csak a viselkedésedből is kiderült.* - Igen, ránéztem. Biztos, hogy jött tegnap is. *Mosolyodom el, olyan jó volt ilyen boldognak és büszkének látni.* - Szerintem is. *Alig vártam. Annyira édes volt, ahogy izgultál.* - De miért? Minden rendben lesz. *Mosolygok rád bíztatólag.* - Caleb jó fej, én nagyon szeretem. Bár ne lepődj meg, ha feloldódott, mindenkivel flörtöl. *Nevetek fel.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 02:13 | Üzenet # 1554
Yaoista
- Igen, jól és te?*Azért erre visszakérdezzek.* - Biztos vagyok benne, hogy ismét telt házunk lesz.*Mosolygok.* - Attól nem tartok, hogy jófej és biztos Ian is az lesz.*Ebben biztos vagyok.* - Szóval kis flörtölös? Akkor inkább tőle kell tartanod, hogy flörtölgetni fog velem.*Kuncogok.* - Különben a kérdésedre válaszolva, szerintem az a normális hogy izgulok. Az is ugyanolyan fontos, hogy ők is jól érezzék magukat és meg legyenek elégedve. Mondjuk jó megérzésem van és attól se tartok, hogy nem tudnának beilleszkedni.*Fejtem ki a véleményem.* - Te nem vagy izgatott a közös munka miatt?*Hiszen azért mégis más, mint amikor együtt tanultatok.* - Örülök, hogy megismerhetem egy barátodat.*Nem hittem, hogy lesz rá alkalmam.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 13:18 | Üzenet # 1555
Yaoista
- Egy pont után én is. *Mondom őszintén, de nem megyek bele jobban.* - Jól hangzik. *Mosolygok én is.* - Iszonyatosan. *Nevetek fel.* - Észre se veszi egyébként, néha nem is érti, ha mondod neki, hogy lehet nem kéne. *Nevetek tovább.* - Ó, biztos, hogy fog. *Csóválom meg a fejem, de mosolygok.* - De azt is tudom, hogy nem olyan szándékkal fog és tényleg kapcsolni se fog. *Mondom kedvesebben. Tudta Caleb, hogy mennyire oda vagyok érted.* - Mondjuk azt nem mondom, hogy nem fogok érte morogni. *Nevetek ismét. Figyelmesen hallgatlak és elmosolyodom rajtad.* - Tényleg jó főnök vagy. *Mondom nagyon kedvesen. Nem is azon izgulsz, hogy beválnak-e, hanem hogy jól érezzék magukat. Imádtalak.* - A beilleszkedéssel biztos nem lesz gond. *Kuncogok. Mind bolondok voltunk.* - De igen. Nagyon szeretnék vele dolgozni. Szerintem nagyon sokat tanulhatunk majd egymástól. *Mosolyodom el boldogan.* - Én is. *Nézek rád lágyan.* - Ha legközelebb összeülünk, akkor... akarsz jönni?

szela00Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 13:51 | Üzenet # 1556
Yaoista
- Értem.*Biccentek és nem igazán tudom, hogy mit mondjak. Egyértelmű, hogy mindketten tudjuk, hogy miről van szó és bár nem akartam felhozni, de ennek sincs értelme, hogy kerülgetjük, mint a forró kását.* - Vicces lesz.*Főleg hogy akkor már csak azért is vissza fogok flörtölni.*  - Nyilván nem, hiszen tudja hogy az exed vagyok.*Te is tisztában vagy vele hogy más körülmények között nem kéne magam megerőltetni, hogy elcsábítsam.* - Azt megértem, bár azért lehet, hogy velem más lesz mégis csak a főnöke leszek.*De majd idővel kiderül, az biztos hogy én jót fogok szórakozni.* - Köszi.*Mosolyodom el, azért ez jól esik.* - Szerencsére a többiek is nyitottak szoktak lenni.*Ezzel sose volt gond.* - Ennek örülök.*Neked is szükséged van barátokra.* - Szívesen elmegyek, köszi.*Ez simán belefér.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 16:56 | Üzenet # 1557
Yaoista
- Előtte rémálmom volt és nem tudtam visszaaludni, de szerencsére te nem ébredtél rám fel. *Mosolyodom el. Örültem, hogy legalább te végig aludtad az egész éjszakát.* - Gondolom. *Kuncogok halkan.* - Nem csak azt tudja, hogy együtt voltunk. *Nem tudtam úgy mondani, hogy az exem. Egyszerűen nem ment.* - Valószínű igen, de mint mondtam, neki fe se tűnik. *Nevetek fel.* - Itt mindenki jó fej. *Értek veled egyet.* - Akkor jó. *Örülök neki, hogy eljönnél mindentől függetlenül.* - Akkor majd szólok. *Mosolyodom el és közben eszek folyamatosan.* - Tényleg isteni a kaja. *Nagyon jól esik.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 18:17 | Üzenet # 1558
Yaoista
- Sajnálom.*Ezt ugye nem tudtam hogy rémálmod volt.* - Én csak reggel ébredtem fel vagyis előtte nem emlékszem rá.*Mondom ki félig a dolgokat.* - Értelek.*Most erre nem igazán tudok mint mondani. A lényeg számomra ugyanaz, hogy nem vagyunk együtt.* - Vicces lesz, főleg ha majd egy hetero kollégának tolja a dumáját.*Nevetek fel.* - Pontosan.*Bólintok.* - Megbeszéltük.*Biccentek.* - Örülök, hogy ízlik pedig ez semmi extra.*De régen is mindig ezt mondtad.* - Ma amúgy egész nap az étteremben leszek.*Mielőtt még kérdeznéd.* - Majd délután jönnek hozzám tárgyalni. Szeretnék új fajta italokat és ez ügyben.

szela00Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 21:16 | Üzenet # 1559
Yaoista
- Nincs mit. *Mosolyodom el.* - A lényeg, hogy nem ébresztettelek fel. *Mosolyodom el.* - Óh, értem. *Mostmár tiszta volt, hogy teljesen ösztönösen feküdtél mellém, ami miatt kicsit elpirultam és mosolyogtam. Tudtam, hogy nem vagyunk együtt, de mégis jó volt a tudat, hogy ennyire akarsz engem.* - Tényleg, ezt el is felejtettem. *Nevetek fel.* - A suliban is vicces szituk voltak, sőt.. néha még a tanároknak is olyanokat tudott mondani. *Nevetek tovább.* - És a legjobb, hogy tényleg nem értette. *Fejezem be.* - Az jó. Szeretem mikor ott vagy egész nap. *Bele se gondoltam, hogy mit mondok.* - Főzéshez is? *Kérdezek rá rögtön.* - Ha lenne egy jó bor, kérlek szólj. Van egy ötletem egy új szószhoz és... *Lendülök be, mire kapcsolok.* - Bocsi. *Vörösödök el.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2024.02.01, 20:56 | Üzenet # 1560
Yaoista
*Arra, hogy érted csak bólintok és remélem ennyiben is hagyjuk. Nem akarom elrontani a reggelt, így most még nem mondom, hogy nem szeretnék a jövőben együtt aludni veled.* - Mondjuk azért van az a pont, amikor már szerintem nem vicces és sokkal inkább kellemetlenebb.*Jegyzem meg.* - Azért remélem nem fognak elfajulni a dolgok.*Nem akarom, hogy bárki is kellemetlenül érezze magát.* - Gondolom.*Mosolyodom el picit.* - Nem, hanem a vendégeknek.*Felelem, majd felnevetek.* - Nem gond, de azért ez nem így működik. Mond el a séfnek és utána majd mi egyeztettünk. Ne értsél félre tetszik a lelkesedésed, de mindennek meg van a menete. Amúgy ha mondod ma neki és benne van, akkor ő is tud csatlakozni és megbeszéljük.*Ajánlom fel.* - Tudod a konyhán ő főnök.

szela00Dátum: Szombat, 2024.02.03, 22:41 | Üzenet # 1561
Yaoista
- Nagyon kedvelhető a személyisége szerintem, szóval olyan nagyon ritkán fordul elő. *Mosolyodom el.* - Nem, abban biztos lehetsz. *Tudtam, hogy a többiek is kedvelni fogják.* - Óh, nem is a konyhába gondoltam, saját részre. *Picit elhallgatok és zavarba is jövök.* - A séf elé nem teszek semmit, amit nem kísérleteztem ki és gyakoroltam be. *Kuncogok halkan.* - Még neked se szívesen csinálok olyat, amit nem készítettem el előtte egy jó párszor. *Ismerem be. Ennyire tényszerűen még sose mondtam neked, hogy mennyit készülök.* - Ami felkerült az étlapra... azt két hónapig tökéletesítgettem. *Közben azért eszek folyamatosan.*

szela00Dátum: Kedd, 2024.02.06, 22:15 | Üzenet # 1562
Yaoista
- Ezt nem is vonom kétségbe, de attól még lehet zavaró.*De nem fejtem ki ismét, na meg majd minden kiderül.* - Ohh vagy úgy.*Erre nem gondoltam.* - Mond el, hogy mi az elképzelésed és akkor majd kapsz egy ajánlatot és utána megrendelem neked.*Ajánlom fel.* - Így megfelel? Azt meg te eldöntöd hogy fizetsz nekem vagy majd levonom a fizetésedből.*Mielőtt még kérdeznéd, hogy fizethetsz nekem.* - Nos ezzel mindenki így van. Mit gondolsz a séf mennyit dolgozik az étlapon?*Teszem fel a költői kérdést.* - Igen ezt már említetted.*Kuncogom el magam.* - Édes vagy.*Azért ennyire nem számítottam volna.*

szela00Dátum: Hétfő, 2024.02.19, 19:17 | Üzenet # 1563
Yaoista
- Köszönöm. *Mosolyodom el.* - Tökéletes és nyugodtan vond le. *Egyszerűbb.* - Rengeteget. *Nevetek fel. Miután abbahagytam a nevetést, csak eszek pár falatot és közben lágyan mosolygok, főleg az édesre. Nem tudom hogy miért, de olyan érzésem volt, hogy egy darabig ezt nem fogom tőled hallani.* - Szóval, amire gondoltam... *Nagyjából kifejtem, hogy mire használnám és tudom, hogy neked ennyi elég. Pontosan tudni fogod, mikor szembe jön veled, hogy mire van szükségem.* - Akár jöhet több üveggel is. *Jut eszembe.* - Nem tudom, hogy hanyadik próbálkozásra fog sikerülni.

szela00Dátum: Péntek, 2024.03.01, 22:20 | Üzenet # 1564
Yaoista
- Nincs mit és rendben.*Biccentek. Figyelmesen hallgatlak, hogy mire is gondoltál.* - Nos szerintem ilyesmi borok kellenének.*Felsorok párat.* - De tudod mit inkább másképpen csináljunk. Értek a borokhoz, de főzés szempontjából, azért annyira nem. Legyen úgy hogy az egyik szabadnapodon elmegyünk hárman egy üzleti ebédre és akkor ott mindent megbeszélünk, így lesz a legegyszerűbb. Ezt az időt természetesen kifogom fizetni és ebből nem engedek.*Az ilyen dolgokat mindig komolyan veszem.* - Mit mondasz?*Kérdezlek meg azért.* - Ugyan szerintem nem lesz ezzel probléma.*Kacsintok rád.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2024.03.03, 21:02 | Üzenet # 1565
Yaoista
*Kíváncsi voltam, hogy miket ajánlasz.* - Jól hangzik. *Mondom a felsorolás végén.* - Másképp? *Nézek kicsit bután, de utána mindent megértek. Az ötletedre halványan elmosolyodom. Igazán nem lenne szükség erre, hiszen ez egyenlőre csak privát teszt és csak magamnak, de te mégis olyan figyelmes vagy velem.* - Benne vagyok, jó ötlet, bár gondolom azt mondanom se kell, hogy ne fizess, nem tudlak meggyőzni. *Sóhajtok egyet megadóan, de nagyon lágyan mosolygok.* - Szerintem már egészen kitaláltam, de mindig érhetnek meglepetések. *Nevetek fel, így leplezve zavarom. Mindig lenyűgöz, hogy mennyire bízol a képességeimben.*

szela00Dátum: Péntek, 2024.03.15, 21:24 | Üzenet # 1566
Yaoista
- Pontosan, mondanod se kell.*Kuncogok.* - Én se mondom, hogy ne fizesd a borod, szóval egálba vagyunk.*Jelentem ki.* - Igazából ma össze is egyeztethetnék így hárman, hogy kinek mikor jó.*Vettem fel az ötletet.* - Ja és persze az ebédet is én állom, de ne aggódj még a borásznak is.*Mielőtt elkezdenél kötekedni.* - Nyilván ehetnénk nálunk is, de miattad furán venné ki magát, na meg nem mindig itt szoktam tartani az üzleti találkozókat.*Mielőtt még netán rosszul éreznéd magad emiatt.* - Na akkor ezt meg is beszéltük.*Leglnkább én.* - Maximum az, hogy jobb lesz, mint várod.*Nevetek fel, de komolyan gondolom.*

szela00Dátum: Hétfő, 2024.03.25, 00:02 | Üzenet # 1567
Yaoista
- Fenébe. *Nevetek fel.* - Nekem nincs igazán dolgom, szóval bármikor. *Mosolyodom el.* - Már amikor nem dolgozok. *Teszem hozzá.* - Cserébe te leszel a kísérleti nyuszim. *Kuncogok halkan. Neked fogom először elkészíteni, ha kész vagyok a recepttel.* - Hát az elég vicces lenne. *Kuncogok halkan.* - Szerintem még sose mentem az étterembe, mint vendég. *Elmélkedem hangosan.* - Mármint... a munkahelyedre nem jársz lazítani. *Magyarázom, mire is gondolok.* - Fura lenne veled beülni. *Nevetek fel. Bele se gondoltam, hogy most nem vagyunk együtt és nem járunk randikra.* - Azt tudom. *Mondom lágyabban. Hiszen mindig mondtad, ha mész megbeszélésre. A folytatásnál viszont elvörösödtem, eddig bírtam.* - Kikészítesz. *Most még jobban akartam, hogy jó legyen.*

szela00Dátum: Kedd, 2024.03.26, 23:50 | Üzenet # 1568
Yaoista
*A reakciódra csak felnelvenetek.* - Ez a gonosz a főnök, hogy a fene esne belé.*Kuncogok,* - Na akkor nézzük, hogy nekem hogy jó.*Kinyitom a határidőnaplómat, valamiért szerettem ezeket felírni, hiába van beleírva a telefonomba is jelzésként.* - Kicsit káosz hetem.*Te is láthatod.* - Mikor is vagy még szabad?*Kérdezlek, miután válaszolsz elkezdem nézni.* - Nos ha jó a borásznak is, akkor nem a következő hanem az utáni szabadnapodon, jó lenne olyan egy körül, mit mondasz?*Miután rábólintasz be is írom kérdőjelesen.* - Ha nem jó, akkor majd következő héten, nem akarom tovább húzni, hiszen ez fontos dolog és nem akarok megjegyzést.*Teszem hozzá mosolyogva, de komolyan gondolom.* - Mindig én vagyok, de nem is bánom, sőt ott lenne a baj, ha nem én lennék.*Nevetek fel.* -  Azzal amúgy nincsen gond, mert volt rá példa, de egy üzleti megbeszélés furcsa lenne legalábbis veled, hiszen a séffel nem egyszer volt.*Ebből lejöhet neked, hogy ilyen szinten is téged védelek, hogy ne legyen pletyka.* - Valóban az lenne.*Értek egyet.* - Most miért? Miért lettél ennyire vörös?*Tényleg nem értem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2024.03.31, 10:46 | Üzenet # 1569
Yaoista
- Pontosan. *Nevetek fel. Imádtam nézni, ahogy lapozgatod a határidőnaplódat.* - Kicsit? *Kuncogok. Kérdésedre válaszolok, hogy pontosan hogy vannak a szabadnapjaim.* - Rendben, benne vagyok. *Mosolyodom el egész édesen. Már épp ellenkeznék, hogy azért nem annyira fontos, de folytatod, amire csak mosolygok.* - Nem nyerhetek ellened. *Kuncogok halkan.* - Jogos. *Nevetek veled.* - Te vagy a kedvenc nyuszim, még akkor is, ha cica vagy. *Nevetek még jobban.* - Az más. *Mosolyodom el, mert értettem, hogy miért mondod. Kérdésedre még mindig vörösön rád pillantok, majd kissé zavartan félre.* - Mindig zavarba hoz, hogy te mennyire bízol bennem és a képességeimben. *Magyarázom meg, hogy miért is vagyok ennyire vörös.* - Olyanokat tudsz mondani... *Motyogom édesen.*

szela00Dátum: Kedd, 2024.04.02, 20:17 | Üzenet # 1570
Yaoista
- Borzalom.*Nevetek tovább.* - Na jó lehet a kicsinél több, erre a hétre kissé belehúztam.*Kuncogok én is.* - Nos, ha a munkáról van szó amúgy nem, de mellette nekem nincs esélyed ellenem.*Jegyzem meg egy kis mosollyal az arcomon.* - Akkor maximum egy vérnyúl.*Nevetek fel.* - Tényleg egy kész állatkert vagyok, de tudod mit nem bánnom.*Hiszen te mondod. * - Bizony más.*Sokkal jobban, mint te gondolnád. Tényleg nem értem, hogy miért vörösödsz egyre jobban, majd amikor kifejted csak felnevetek.* - Nem ér, hogy ennyire édes vagy és még én készítelek ki téged.*Szerintem te sokkal rosszabb vagy.* - Pedig tudod, hogy ez nem miattunk van.*Még csak nem a is a múltat mondom.* - Egyszerűen tudom, hogy mi rejlik benned, amit te még mindig nem fogsz fel és csak úgy megjegyzem mellékesen a séfed is így gondolja.*Teszem hozzá.* - Lehetne egy kicsit több önbizalmad most már ilyen téren.*Jegyzem meg.* - És amúgy még jobb lehetnél, csak úgy megsúgom. 

szela00Dátum: Csütörtök, 2024.05.02, 22:06 | Üzenet # 1571
Yaoista
- Lefoglalod magad? *Érdekelt, hogy valóban ennyi minden összecsúszott, vagy direkt tömöd meg a naptárad, hogy terelj. A folytatás meglep, na nem a tartalma, azt mondtad már, csak hogy most is mondod. Lágyan elmosolyodom.* - Amit én nagyon is élvezek. *Valljuk be, tényleg élveztem, hogy kenyérre tudlak kenni, bár igyekeztem nem rosszra használni képességeim.* - Egy kész kiméra. *Kuncogok tovább és olyan jó volt hallani a te nevetésed. Annyira hiányzott.* - Te mindig. *Közlöm veled incselkedve.* - Tudom, és ettől még zavarba ejtőbb. *Mondom egész aranyosan. Feltűnt, hogy nem múlt időben beszéltél rólunk, amire kicsit elmosolyodom. A folytatásra pedig teljesen kikészültem.* - Fordítva jobban szeretem az ilyen beszélgetéseinket. *Egy rák is megirigyelhetett volna.* - Nem tudom, hogy kell kezelni egy ilyen bókot. *Pillantok a szemeidbe. Legszívesebben megcsókoltalak volna, de persze nem tettem.* - Köszönöm, hogy ennyire támogatsz. *Mondom végül hálásan.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2024.05.26, 09:41 | Üzenet # 1572
Yaoista
- Mire gondolsz?*Elsőre nem esik le.* - Most már értelek.*Mondom amikor leesett.* - Tényleg sok dolgom van, de ugye mostanság nem volt rá időm, amit persze nem bánok.*Teszem hozzá.* - Bár mondhatjuk, hogy kellemest a hasznossal, mert időm se lesz gondolkozni.*Nevetek fel, bár van benne igazság.* - De vigyázok, hogy ne hajtsam nagyon túl magam.*Előzlek meg.*- Azt megértem, na meg ezt ki ne élvezni.*Mosolyodom el.* - De milyen dögös kiméra.*Vigyorodom el.* - Ezt bóknak veszem.*Kuncogok.* - Édes vagy.*Ilyenkor nem győzőm hangsúlyozni.* - Tudom, ahogyan én is.*Szóval most ezt kifejezetten élvezem.* - Amúgy szép színed vagy.*Vigyorodom el pimaszul, amit szintén nem mostanság láthattál tőlem.* - Na látod azt én sem.*Hiszen én se tudom kezelni.- - Mondanám, hogy nem kell, de ugyanígy szoktuk ezt lejátszani fordított helyzetben.*Nevetek fel.* - De most már ezeket ideje is lenne megfogadnod.

Keresés: