Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.08.12, 22:20 | Üzenet # 151 |
 Yaoista
| *Bezzeg azt már nem hallottad, amit mondtam neked. Nem érdekelt most, hogy morogsz. Ahogy kimész, belecsapok a vízbe, mintha azzal mennék valamire. Lassan felálltam és kimásztam a kádból, de alig bírtam állni, nagyon gyenge volt az alsó felem és hát mocskosul fájt is a dolog.* - Hülye... idióta... *Morgom magamban, majd sóhajtok egyet. Nem szerettem veled vitatkozni, főleg hülyeségeken nem. Belebújtam egy alsóba és kimentem utánad, és megint átöleltelek hátulról.* - Nem foglak cicusnak hívni, csak olyan furcsán mondtad... vagy olyan furcsán hangzott, hogy tartsam be, amit mondasz... *Motyogom.* - Nem azért tisztellek, vagy teszek eleget a kérésednek, mert a főnököm vagy... vagy mert... *Hirtelen elhallgattam, nem akartam kimondani.* - Vagy a másik munkád miatt... hanem azért, amilyen ember vagy. *Fejezem be és elengedlek és visszaindulok, mert nehéz volt állni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.08.12, 22:40 | Üzenet # 152 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Nem reagálok arra, hogy megölelsz. Némán hallgatlak, de csak jobban felhúzol. Elszívom a cigit és bemegyek.* - A másik munkám miatt? Mond csak ki Nick. Maffia. Ez nekem munka csupán én ebben nőttem fel. A családom generációk óta ez.*Jegyzem meg.* - Most azért mondtad így, mert tudod ki vagyok? Kétlem, hogy ha nem tudnád akkor ezt a fenyegetést hozzám vágod egy szimpla kéréstől.*Nem tudtam ennyiben hagyni a dolgokat.* - Mi lett volna következő? Azt kérdezed, hogy mit teszek, ha nem tartod be a szavad vagy mi?*Kérdezle.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.08.12, 22:55 | Üzenet # 153 |
 Yaoista
| *Én a kanapén pihentem, mikor bejössz.* - Felfogtam Igor, de ez nem jelenti egyenes azt is, hogy már el is fogadtam teljesen. *Jegyzem meg én is.* - Hozzád vágtam volna, mert a stílusod nem tudod meghazudtolni és nem a kéréssel volt a gond. *Mondom komolyan.* - Minek kérdezném meg? Pontosan tudom, hogy mi következne. Volt már benne részem és láttam is. *Ezzel viszont nem vicceltem egy kicsit sem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.08.12, 23:07 | Üzenet # 154 |
 Yaoista
| - Tudom.*Bólintok, viszont ahogyan folytatod elmosolyodom de igen keserűen.* - Ezek után még jónak tartasz igaz? Mikor azt hiszed, hogy rögtön neked esnék, ha véletlenül elszólod magad?*Kérdezlek, de választ nem várok.* - Legalább tudom, hogy gondolkozol.*Ez most főleg rosszul esett.* - Haza megyek.*Kezdek el öltözni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.08.12, 23:19 | Üzenet # 155 |
 Yaoista
| *Nem volt jó látni ezt a keserű mosolyod egy kicsit sem.* - Nem tudom, hogy most jónak vagy rossznak tartalak. Te te vagy és kész. *Mondom egyszerűen. Nem tudtam volna azt mondani, hogy rossz vagy, de azt sem, hogy jó. Te magad mondtad, hogy te is csak a családod véded.* - Ne sarkítsd ki! Mondtam ilyet!? *Kérdezek vissza komolyan.* - Fogalmad sincs, hogy gondolkozom. *Nem akartam, hogy elmenj, de nem mondtam. Felálltam, de nagyon bénán mentem és beindultam a hálóba.* - Menj, ahova akarsz. *Mondom halkan, de pont az ellenkezője hallatszik ki a hangomból. Bementem és elkezdtem áthúzni az ágyat, mert hát összekentük rendesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.08.12, 23:37 | Üzenet # 156 |
 Yaoista
| - Én meg főleg nem tudom megmondani, hogy minek tartsál.*Neked kellett érezned és tudnod.* - Miért szerinted, hogy hangzott?*Kérdezlek.* - Ez is rád is igaz.*Mondom, de többet nem. Felöltözök és elindulok ajtóhoz. Hallhatod az ajtó nyitást és a csukását is, de viszont én bent maradok. Nem tudtalak így itt hagyni. Leveszem a cipőm és a hálódhoz megyek.* - Ma mindketten félreértjük egymást mi? Pedig pont ismét kicsit jó lett a nap.*Suttogom és odamegyek. Eltollak finoman és folytatom, helyetted a dolgokat.* - Nem akarok veled veszekedni, de megbántottál nem kicsit és a kijelentéseden nem tudok túllendülni. Tudom, hogy benned van, hogy miket tettem veled és sajnálom, megbántam, de nem tudok rajta változtatni. Én nem akarlak bántani többé fizikailag meg főleg nem, igyekszem tényleg de ha te ilyeneket mondasz... az rossz.*Szorul ökölbe kezem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.08.12, 23:54 | Üzenet # 157 |
 Yaoista
| *Ahogy hallom, hogy nyílik az ajtó és becsukódik, abbahagytam, amit csináltam és csak álltam. Hangodra megijedek, mert azt hittem elmentél.* - Azt hittem elmész. *Mondom halkan.* - Ez már csak egy ilyen nap. *Nem tudtam neked mit mondani erre. Csöndesen hallgatlak, majd sóhajtok egyet és finoman a kezedre simítok, majd kibontom az öklöd és a tenyeredbe csókolok.* - Tudom. *Teszem az arcomra a kezem.* - Nem akartalak megbántani. Nem maga a kérésed tartalma zavart, tudom milyen büszke vagy és ezzel nincs is semmi baj. A végén viszont úgy hangzott, mintha a kérés nem kérés lenne tartalomtól függetlenül, ami rosszul esett, ezért mondtam. Én megbocsátottam neked, nem haragszom. Ha nem így lenne, nem lennél itt velem, hidd el. Igaz, hogy bennem van, de majd elmúlik. Nem egyik napról a másikra, de elmúlik. *Cirógatom a kezed és az arcom is teljesen belesimítom.* - Nem gondolom, hogy bármikor nekem jönnél. Tudom, hogy ahhoz igencsak olyat kéne mondanom, ami kihoz a sodrodból. Ez pedig ahhoz édes kevés.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.08.13, 00:16 | Üzenet # 158 |
 Yaoista
| - Nem tudtalak így itt hagyni és különben is veled akarok lenni.*Suttogom.* - Igen.*Bólintok. Nem húzom el a kezem és jól is esik a gesztusod. Az arcod megsimogatom nagyon finoman és némán hallgatlak, majd a végén csak szorosan magamhoz ölellek.* - Igazad van és akkor azt se mondtad volna, hogy szeretsz.*Suttogom a füledbe.* - Most már tudod, hogy nem fenyegetés volt és kérlek ezt többé ne is feltételezd, mert sose fenyegetnélek meg.*Tényleg nem akartalak és reméltem sose váltod ki belőlem.* - Ne is beszéljünk róla jó?*Adok egy puszit de nem engedlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.08.13, 00:34 | Üzenet # 159 |
 Yaoista
| - ennek örülök. *Tényleg örültem, hogy nem hagytál itt.* - Nem is akartam, hogy elmenj. *Mondom halkan. Mikor végre magadhoz ölelsz, én is így teszek és átölellek.* - Ha nem úgy lenne, nem mondtam volna. *Suttogom én is.* - Rendben, soha többé nem mondok ilyet. *Ez jól esett nagyon, mert tudtam, hogy őszinte vagy velem és rettentő kedves.* - Nem is tudom már mi volt. Valami olyasmi, hogy semmi nem változik. *Puszidra elmosolyodom, majd lágyan megcsókoltalak.* - Most már viszont le szeretnék feküdni, mert fájok. *Kuncogok halkan, de azért nem engedlek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.08.13, 00:41 | Üzenet # 160 |
 Yaoista
| - Ennek meg én örülök.*Mosolyodom el picit.* - Igen.*Bólintok.* - Köszönöm.*Bíztam benned, hogy ez így is lesz.* - Hmm igen kezd rémleni valami.*Kuncogok és viszonozom a csókodat.* - Ehh bocsika.*Finoman felkaplak és kiviszlek a kanapéra.* - Hol találok tiszta ágyneműt? Mert akkor lecserélem. Ott kényelmesebb.*Mondom már kedvesen.* - Vagy megszeretnéd nézni, hogy csinálom? Tuti nem tudod elképzelni.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.08.13, 00:55 | Üzenet # 161 |
 Yaoista
| - Nincs mit köszönnöd. *Mosolyodom el.* - Hm, az jó, ha rémlik. *Jó volt nagyon végre megcsókolni.* - Semmi baj. *Nevettem el magam, ahogy felkapsz,* - A harmadik szekrényben van, alsó fiókban. *Mondom, majd elvigyorodom.* - Most hogy mondod... szeretném nézni. *Nevetek veled, mintha a feszültséget közöttünk elfújták volna és ezt nagyon szerettem.* - Valahogy nem tudom elképzelni, hogy te ilyenekkel foglalkozni. *Kuncogom el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.08.13, 14:04 | Üzenet # 162 |
 Yaoista
| - Szerintem is.*Mosolygok.* - Oké.*Bólintok.* - Erre a válaszra számítottam.*Kuncogok.* - Szerintem ezzel nem vagy egyedül és tény nem mindig így csinálom, de elég önálló vagyok. Sose voltam elkényeztetve.*Mosolygok, majd ismét finoman felemelek és beviszlek és leraklak a bent lévő székre, majd neki kezdek az ágyazásnak.* - Élvezed a látványt?*Vigyorgok rád és már nekem is jó kedvem van és nem gondolok a nem rég zajlott dolgokra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.08.13, 22:31 | Üzenet # 163 |
 Yaoista
| - Nem volt nehéz kitalálni. *Mosolyodom el.* - Nem, de végül is akkor is egy aranyifjú vagy, bár tudom, hogy mindenért megdolgoztál azért rendesen. *Mondom kedvesen, hiszen azt tudtam, hogy nem voltál elkényeztetve és nem is lennél elégedett, ha mindent csak alád tettek volna, egyszerűen te nem voltál ilyen. Ahogy felveszel, elmosolyodom és a nyakadba csókolok, majd szépen lecsüccsenek. Nagyon élvezem a látványt, az tény.* - Hát, jobban élvezném, ha kevesebb ruha lenne rajtad. *Vigyorodom el.* - De abban biztos vagyok, hogy ezt nem sok mindenkinek tetted meg eddig.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.08.14, 11:31 | Üzenet # 164 |
 Yaoista
| - Nem.*Kuncogok.* - Azt nem tagadom, de ez így van. Örülök, hogy nem lettem elkényeztetve, de szerencsére nem így történt, mert akkor egy elkényeztet ficsúr lennék és sok rossz tulajdonságom van, de ez nem.*Mondom, majd a beszólásra felnevetek.* - Azt mondod?*Vigyorodom el és az ingem szexi mozdulatokkal leveszem.* - Így megfelel?*Pillantok rád és kicsit befeszítek, majd felnevetve folytatom is. A sárkányom mozgástól szinte életre kell a hátamon.* - Az biztos, hogy nem sokan.*Mosolygok és kivéve az ágyneműt elkezdem felhúzni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.08.14, 12:02 | Üzenet # 165 |
 Yaoista
| - És milyen jó tulajdonságaid vannak? *Kérdezek vissza, mert rossz volt hallani, ahogy mondod, hogy sok a rossz tulajdonságod. Nem voltál tökéletes, mint ahogy senki sem, de úgy érzem, te tényleg egy szörnynek vagy valami ilyesminek látod magad, ami elszomorított.* - Azt bizony. *Vigyorgok rád és közben legeltetem a szemem a vetkőzésednél.* - Meg. *Nyugtázom, majd elnevettem magam a befeszítéseden. A sárkányod is szemügyre veszem.* - Még mindig nagyon tetszik a sárkányod. *Gyönyörködök benne, talán sose fogom megunni.* - Hány éves voltál, mikor csináltattad?
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.08.14, 13:16 | Üzenet # 166 |
 Yaoista
| - Lássuk csak elviselem Sergejt például.*Közlöm, majd felnevetek.* - Ez csak vicc volt, hiszen Sergejt csak imádni lehet.*Mosolyodom el, látszik hogy nagyon fontos nekem.* - Jó a humorom, bár sokszor inkább nyersnek mondanám és sokan nem értik. Jó vezetőnek tartom magam főleg az étterembe.*Hiszen a szervezeten belül meg vannak a kilengéseim, de a kettő munka ugye teljesen más.* - Valamit a fejembe veszek azt végig is viszem mondjuk ez egyben rossz tulajdonság is, mert attól függ miről van szó.*Éppen valaki kicsinálásáról nem a legjobb.* - Jól vág az eszem. Baszki egész sok jó tulajdonságom van.*Nevetek fel. Legbelül mélyen tudtam, hogy több jó van bennem, hiszen nem csak te mondod és éreztetted velem és régen más volt a fordulat édesanyám halála után jött.* - Akkor jó.*Mosolygok.* - 18 évesen ez olyan családi hagyomány, de ha valaki mégse akar vagy éppen nem ilyen nagyot az se baj.*Végzek is.* - Na gyere szépségem.*Teszlek át az ágyba, majd leveszem a nacimat.* - Így még jobb mi?*Kuncogok, majd befekszek melléd és megölelve megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.08.14, 23:28 | Üzenet # 167 |
 Yaoista
| - Ez gonosz volt. *Nevettem el magam, tudtam, hogy imádod, ahogy ő is téged. Csöndesen hallgatlak, érdekes volt, hogy te miként látod magad.* - Ezen kívül rettentő figyelmes vagy azokkal, akiket kedvelsz, jó barát vagy. *Arról már nem is beszélve, mennyire édes.* - Értem. *Ki is fekszek, ahogy átteszel az ágyba, majd hozzád bújok.* - Igen, így az igazi. *Cirógatom az arcod finoman csókunk közben.* - Egyébként, még szeretném hozzáfűzni, hogy azon kívül, hogy forrófejű vagy, semmi más rossz tulajdonságot nem fedeztem fel én sem és mástól se hallottam. *Mondom őszintén és adok egy lágy csókot.* - De tudod... ennyi szépséghiba meg kell. *Nevettem el magam. Tényleg nem féltem tőled, valahogy úgy éreztem, engem nem bántanál.* - Elfáradtam... *Ásítok egy nagyot.* - Leszívtál minden irányban. *Fejem a mellkasodra teszem és hallgatom, ahogy dobog a szíved. Most valahogy ez a halk hang nagyon is megnyugtatott.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.08.15, 12:27 | Üzenet # 168 |
 Yaoista
| - Tudom.*Vigyorgok.* - Na jó ebben van valami, de annyira rettentően nem.*Makacs voltam nem kicsit.* - Szerintem is.*Mosolygok.* - Hmm meg agresszív is és erőszakos, de ez már fejlődik picit és ez csak neked köszönhető.*Csókollak meg.* - Édes vagy kicsim.*Mosolygok.* - Ohh pedig ez még semmi.*Vigyorodom el és szorosan magamhoz ölellek.* - Aludj csak nem megyek sehova.*Cirógatlak finoman.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.08.15, 22:11 | Üzenet # 169 |
 Yaoista
| - Makacskodj csak. *Kuncogtam el magam.* - Úgy is el fogom érni, hogy ne gondold magad olyan szörnyűnek. *Közlöm veled a tényeket.* - Én is makacs vagyok. *Mosolyodom el és viszonozom a csókod.* - Akárcsak te. *Ölellek magamhoz jobban.* - Jó, de még kímélj. *Kuncogtam.* - Idő, míg megszokom. *Bár nem fájt annyira, mint először, azért még nem volt a legkellemesebb.* - Helyes. *Mosolyodom el és cirógatásod nagyon jól esik. Lassan álomba is merülök és eleinte nagyon jót álmod. Minden klassz és klappol, aztán hirtelen ugyan ott vagyunk a raktárépületben, de minden máshogy zajlott. Könyörögtem, hogy ne húzd meg a ravaszt, de te megtetted. Hirtelen felültem és elüvöltöttem magam.* - NEEEEE...!!! *Lihegek, aztán kapcsoltam, hogy álmodtam. Egyik pillanatól a másikra a nyakadba kötöttem ki és szorosan öleltelek, csak úgy reszkettem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.17, 18:20 | Üzenet # 170 |
 Yaoista
| - Azt tenném?*Mosolyodom el ártatlanul.* - Így legyen kicsim és tudom.*Mosolygok. Csak megforgatom a szemeim az édesre de bele se megyek.* - Vigyázni fogok és ha elveszítem az eszem mégis, akkor csak csapj fejbe vagy valami amivel észhez térek, mert most is kicsit jobban beindultam, de hát nehéz melletted visszafogni magam, de ezt tudod.*Csókollak meg ismét. Darabig cirógatlak, de végül én is elalszom, akkor ébredek fel, amikor felüvöltesz és a nyakamba kötsz ki.* - Már vége van kicsim.... itt vagyok..*Ölellek szorosan nem nehéz kitalálni, hogy rémálmod volt és biztos, hogy a mai napról.* - Sajnálom kicsim..... annyira sajnálom..*Suttogom. Még mindig mardos bűntudat, hogy ezt át kellett élned, hiszen ez még többieknek is nehéz lenne, te neked meg főleg, hogy így tudtam meg, hogy ki vagyok, hogy majdnem meg is haltam.* - Bocsáss meg.*Ölellek még szorosabban.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.17, 19:30 | Üzenet # 171 |
 Yaoista
| - Igen, itt. *Suttogom és szorítalak. Nem tudtam megszólalni a bocsánatodra. Most valahogy kicsit meg kellett nyugodnom.* - Jól vagyok... *Engedek lassan a szorításomon és hosszan megcsókoltalak.* - Nem haragszom... *Mondom most már. Kicsit elhallgattam, majd rád pillantottam.* - Tudod... már láttam ilyet, csak neki sikerült... *Suttogom.* - Amikor túladagoltam magam, egy buli volt, vagyis olyasmi. Nem nevezném bulinak, mikor mindenki belőve fetreng és szexel. *Jegyzem meg mellékesen.* - Egy srác LSD-t vett be... nem emlékszek pontosan, mi hogyan történt... csak annyi van meg, hogy magyarázott, hogy valami van a fején és őt eszi. Elővette a fegyverét, hogy lelövi, de végül magát lőtte fejbe... Emlékszem, hogy ott feküdt a földön és folyt a vér minden fele... Többre én nem emlékszem, csak később mondták el, hogy mi történt. *Megint megszorítottam a könyökömnél a szúrásnyomokat.* - Kicsit... kicsit élethűre sikerült az álom. *Bújok oda.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.17, 20:20 | Üzenet # 172 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Suttogom bár sejtettem, hogy mennyire vagy jól. Én is elengedlek, de csak kicsit és a csókod nagyon gyengéden.* - Láttál?*Vonom fel a szemöldököm, majd csak hallgatlak. Azt mondtad, hogy te durván nyomtad, de nem hittem, hogy ennyire. Ismét mar a bűntudat, de ez nem látszódik rajtam, de megint egyre jobban elgondolkodok, hogy le kéne állnom.* - Már vége ennek a korszakodnak.*Megpuszilom a könyököd.* - Én is vigyázni fogok magamra.*Simítok az arcodra lágyan.* - Boldoggá foglak tenni Nick.*Ölellek ismét meg szorosan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.17, 20:42 | Üzenet # 173 |
 Yaoista
| *Ami azt illeti, ez talán a jéghegy csúcsa volt. Sok rossz dolgot csináltam.* - Sosem lesz teljesen vége. *Suttogom, hiszen a kísértés, a bűntudat, mindig megmarad. Kicsit zavarba jövök a puszidra, de nagyon jól esett.* - Helyes. *Mosolyodom kicsit el és szavaid nagyon meghatottak.* - Már az vagyok... *Suttogom és csak bújtam. Megviselt az álmom és ez az egész, még akkor is, ha úgy tűnt, túl vagyok a maffia dolgon. Én egyszerűen csak nagyon szerettelek és akartalak.* - Lehet én nem vettem el senki életét, de van, akinek szörnyű emlékeket okoztam és az egy életre elkíséri. *Mondom halkan, ráadásul én olyat is bántottam, aki nem tehetett semmiről, csak rosszkor volt rossz helyen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.17, 21:05 | Üzenet # 174 |
 Yaoista
| - Én itt leszek, ha kísértésbe esel és nem engedem, hogy bűnbe essél.*Vicces, hogy pont én mondom, hiszen simán az én drogomat is megvehetted, de téged is meg akartalak védeni ettől.* - Ez még semmi. El akarlak kényeztetni és mindent megadni neked.*Cirógatlak.* - Minden ember életébe vannak rossz pillanatok csak valakinek több és rosszabb, de olyan, mint szent nincsen és aki ezt állítja a legnagyobb hazug. Sok mindent én se tudok elfelejteni bármennyi idő telik el. Olykor azt kívántam, hogy bárcsak elveszíteném a tudatom egy részét, de mindig rájöttem, hogy ez is én vagyok és hozzám tartozik. Mindketten megjártuk a poklot és lemerem fogadni te se mondtál el sok mindent, ahogyan én se, de majd idővel, mindent megtudunk.*Picit elhallgatok.* - Viszont az élet rövid Nick és nem szabad a múltban élni.*Suttogom, majd ismét megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.17, 22:59 | Üzenet # 175 |
 Yaoista
| - Örülök neki nagyon. *Csókollak meg lágyan és igen odaadóan.* - Nincsenek nagy igényeim. *Kuncogok halkan, hiszen nekem nem volt szükségem semmire, csak a jelenlétedre.* - ismered te a bátyám? *Kérdezem viccelődve, hisze ő szent volt, legalábbis az én szemembe biztosan. Csöndesen hallgattalak és nagyon jól estek a szavaid.* - Nekem még lehet frissek a sebek... én igazán csak mostanában döbbenek rá, hogy miket műveltem. *Mondom halkan.* - Szerintem egész jó vagyok abban, hogy nem maradtam a múltba. *Mosolyodom el. Csókod viszonozom és kicsit piszézek veled, majd visszafekszem.* - A lakás, ahol laktunk... igazából egy alkun alapult. Egy impotens faszé volt... tudtunk hol aludni és kaptunk anyagot, ha kellett... cserébe azt kellett tennünk, amit mondott. Ez általában abban merült ki, hogy előtte kellett dugnunk. *Mondom halkan, aztán hirtelen elhallgattam. Senkinek ne mondtam még el ezeket, még az elvonón sem és főleg nem Chrisnek. Lassan elengedtelek és felülve felhúztam a térdeim és átöleltem őket.* - Én legtöbbször nem igen voltam magamnál, csak képek vannak meg... de azok a fiúk... volt aki szintén drogért csinálta, de volt akit csak elkaptak... Nem is egy, sőt ez volt a jellemzőbb. Arra izgult, ha féltek. Mi pedig... nekünk nem számított, amíg volt anyag. Sok mindenki közülük így ott is ragadt... függők lettek. Néha eltűntek, aztán újak jöttek. Ha valakivel összekeveredtél, az is csak erről szólt... szex és drog. Semmi több. Csoda már az is, hogy nem szedtem össze semmi betegséget... Azok a srácok, akiket akkor megerőszakoltam, sosem fogják elfelejteni. *Hallgattam el halkan.* - És még te érzed magad szörnyűnek...? Akkor én...?
|
|
| |